Vaarallista uutta makeutusainetta aletaan testata kuluttajiin?

Elintarviketeollisuus on tuonut markkinoille uuden makeutusaineen, jonka terveysvaikutuksista ei ole selvyyttä. Makeutusaineen tuottajat väittivät, että aine on täysin turvallista, mutta Yhdysvaltalainen elintarvike- ja lääkevirasto FDA on nyt kiistänyt väitteen.

Tuottajien mukaan aineen turvallisuus on todistettu, sillä se sai puhtaat paperit Flavor and Extract Manufacturers Association (FEMA) -nimiseltä yhtiöltä. FEMA ei kuitenkaan ole valtiollinen, vaan yksityinen yhtiö. Nyt on myös selvinnyt, että FEMA kuuluu samaan yritysperheeseen makeutusaineen valmistajan kanssa!

Toisin sanoen yritys tekee tuotteen, jonka terveysvaikutuksia ei tiedetä ja vakuuttaa tämän jälkeen kuluttajille toisen yrityksen nimissä, että tuote on turvallinen.

Makeutusaineen nimi on markkinoilla Sweetmyx ja sen on valmistanut Senomyx. Kuten esimerkiksi Monsanto, Senomyx ei suostu paljastamaan kaikkia tuotteidensa ainesosia, vaan vetoaa liikesalaisuuslakeihin. Sweetmyxiä nauttivat kuluttajat eivät siis voi tietää mitä he elimistöönsä päästävät. Senomyxin tiedetään kuitenkin käyttävät tuotteissaan esimerkiksi aivosoluja tappavaa natriumglutamaattia.

Tunnettu virvoitusjuomia valmistava Pepsi-yhtiö on nyt innoissaan Sweetmyx-makeutusaineesta. Etenkin länsimaiden nuorisosta siis tulee ihmiskoekaniineja Sweetmyx-kemikaaleille, joiden alkuperästä ja vaikutuksista meillä ei ole mitään varmaa tietoa.

Natural News

2 kommenttia

  1. Vaarallista uutta makeutusainetta aletaan testata kuluttajiin. No jo on taas aikoihin eletty teollisuusrintamalla. Kannattaa kiertää kyllä kaukaa kaikki teollisesti valmistetut ravinnottomat ravintoaineet mitä suolletaan ihmisten terveyden kustannuksella. Ei voi muuta sanoa kuin , että ovatkohan valmistajat syöneet sitä kuulua hullunlehmän lihaa jota lääketeollisuuskin ilmeisesti on syönyt ainakin mielipuolisista toilauksistaan lääkemyrkkyrintamalla toimimisen seurauksista päätellen. Että eiku koekaniineiksi vaan taas näillä kuolemanleireillä jotta teollisuushusarit pärjää!

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Vaarallista makeutusainetta tullaan käyttämään myös lääkemyrkkyteollisuudessa, että varokaa vaan jotka käytätte lääketehtaiden valmisteita. Nyt jo on kaikenmaailman makeutusta esim. kapseloiduissa lääkkeissä, miksiköhän ei ainakaan maun paranteena, enkä usko että makeutusaineilla olisi mitään vaikutusta myrkkyjen paremman imeytymisenkään kannalta vaan suoranainen ihmisten myrkyttäminen on kyseessä ja siinä ”touhussa” ei ole mitään puolusteltavaa.Kannattaa satsata vaan niiden pandakarhujen suojeluun sehän näkyy olevan suurin hädänalaisten auttamisen kohde. Ihmisistä ja varsinkaan pienistä tulevaisuuden toivoista yhteiskunnassa ei välitetä tuon taivaallista. Näyttää olevan tämä suomenkin takapajula oikea koekaniinien kasvatus laboratorio. Jatkoa edelliseen.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat