Vainojen uhrien muistopäivä lähestyy: juutalaisten holokaustin myytti 6 miljoonasta uhrista

Koska maailma on alistettu viettämään myyttisen holokaustin 6 miljoonan juutalaisen uhrin muistopäivää vuosittain 27. tammikuuta, julkaisee Magneettimedia aiheeseen liittyen artikkelin, otsikolla Juutalaisten holokaustin myytti 6 miljoonasta uhrista, joka perustuu Don Heddesheimerin kirjoittamaan teokseen The First Holocaust. Tämä artikkeli on julkaistu aikaisemmin Magneettimediassa vuonna 2013.

Yllä mainittua 27 tammikuuta vietettävää muistopäivää kutsutaan yleisesti vainojen uhrien muistopäiväksi, vaikka sen painopiste on keskittynyt holokaustin valheellisen propagandan aikaansaaman säälin valitusten voivotteluun. Miksi juuri tämä kärsimyksen myytti saa, ja on saanut niin hirvittävästi huomiota, vaikka maailman historiasta löytyy valtavasti todellisia kansanmurhia, joiden muistoa ei kansainvälisesti kunnioiteta? Siksi, että sionistinen eliitti eli tietyt juutalaistoimijat, niiden eturyhmät ja heidän ei-juutalaiset lakeijansa vaikuttavat suunnattomasti kansainväliseen finassi-, rahoitusjärjestelmään, länsimaiseen massamediaan, kasvatus- ja koulutusjärjestelmiin ja globaaliin politiikkaan. On siis kysymys vallasta ja hallitsemisesta.

Mainitsemisen arvoista on, että kansainvälisen rahaeliitin juoksupoika Suomen presidentti Sauli Niinistö vieraili Israelissa 21.–24. tammikuuta 2020. Matkan aikana presidentti Niinistö osallistui World Holocaust Forum -muistotilaisuuteen Jerusalemissa. Holokaustin ”uhrien” muistoksi vietettiin hiljainen hetki myös Ruotsin valtiopäivillä 23 tammikuuta.

Maailman historian aidot kansanmurhat muutamien esimerkkien valossa:

Neuvostoliiton työleirien uhrit (1918–1956)

Usein Neuvostoliiton vankileireille kyyditettiin täysin tekaistuilla syillä. Mielenkiintoista on, että Aleksandr Solženitsynin Vankileirien saariston osan III mukaan (s. 60) Gulagin yhtenä alkuperäisenä kehittäjänä pidetään turkinjuutalaista Naftali Frenkeliä. Vankileirit suunnattiin ainakin poliittiseen ja taloudelliseen tarkoitukseen: pyrittiin eliminoimaan kaikki sellaiset voimat, jotka edustivat vanhaa tsaarin aikaista järjestelmää, johon sisältyi myös kristillisyys. Mahdolliset ”vastavallankumoukselliset” voimat haluttiin murskata. Tuhovimma kosketti kymmeniä miljoonia yksilöitä, usein kokonaisia väestönryhmiä.

Neuvostoliitto oli todellakin hirmuvaltio, joka Nobel-kirjailija Solženitsyn arvion mukaan on murhannut ainakin 30 miljoonaa ihmistä (Solženitsyn 1974).

Holodomor (1932–1933)

Holodomor eli ukrainalaisiin suuntautunut kansanmurha keinotekoisen nälänhädän välityksellä surmasi jopa 14 miljoonaa ihmistä. Tästä kansanmurhasta voidaan syyttää silloista sionistista eliittiä,1 joka oli luonut Neuvostoliiton ja vaikutti siihen voimakkaasti.

Dresdenin 14 tunnin helvetti (1945)

Helmikuun 13. päivänä 1945 puolustuskyvytön saksalainen kaupunki ja yksi Pohjois-Euroopan huomionarvoisimmista kulttuurikeskuksista joutui liittoutuneiden sadistisen kansanmurhan sekä järjettömän väkivalta-aallon raunioittamaksi. Noin kolmannes eli mahdollisesti puoli miljoonaa Dresdenin asukkaista tuhoutui 14 tunnin sisällä kaikkien aikojen hirvittävämmässä verilöylyssä.2

Palestiinalaisten kansanmurha (alkaen 1945)

Israelin valtion perustamisessa keskeisimpänä tavoitteena on ollut voimakkaan sotilasvaltion luominen Lähi-itään. Tämä pyrkimys on toteutunut ja tästä johtuen saamme miltei päivittäin kuulla uutisia terroristivaltio Israelin barbaarimaisesta julmuudesta palestiinalaisia kohtaan. Juutalaisvaltio luotiin sionistisen eliitin hegemoniaa varten. Sionistinen valtio perustettiin Palestiinaan siksi, että se on poliittisesti keskeisessä suhteessa Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan nähden. Siten Israel muodostaa myös sotilasstrategisen polttopisteen maailman valta-asemaa ajatellen (Rami 1988). Israel on USA:n tuella hampaisiin saakka aseistettu vaarallinen ydinasevaltio, jonka vaikutus Israel-lobbyn välityksellä Yhdysvaltoihin ja Natoon, tekevät siitä voimakkaan sotilaallisen vaikuttajan.

Magneettimedian toimitus

Juutalaisten holokaustin myytti 6 miljoonasta uhrista

Artikkeliin liittyvät kuvat ovat myös nähtävinä täällä: http://islam-radio.net/finish/rev/holokaustin-myytti.htm

Don Heddesheimerin kirja The First Holocaust: Jewish Fundraising Campaigns With Holocaust Claims During and After World War One on keskeinen osa revisionistien palapeliä. Kirjassaan Heddesheimer dokumentoi vakuuttavasti juutalaiseliitin lukuisat aikaisemmat yritykset levittää petollista ja valheellista propagandaa hirmuteoista ennen ja jälkeen sekä I Maailmansodan aikana. The First Holocaust käsittää uskomattoman määrän lehtileikkeitä ja propagandalehtisiä, joissa esitetään väitteitä Euroopan juutalaisten kärsimyksistä ja välittömästä tuhosta aina 1800-luvun lopulta alkaen. Artikkeleiden joukosta havaitaan juutalaistoimijoiden käyttäneen kymmeniä kertoja ennen II Maailmansotaa mystistä lukua ”6.000.000” esittämään juutalaisten määrää, jotka ovat kuoleman tai tuhon partaalla eri konfliktien ja mullistusten aikoina niin Euroopassa kuin Venäjälläkin. Tämä kirja tuo vastaansanomattomasti julki näiden pahaenteisten sionistikampanjoiden ja mediahyökkäysten tarkoituksellisen petoksen – kauan ennen Hitlerin nousua Saksan valtakunnankansleriksi vuonna 1933 – petoksen, jonka tarkoituksena oli herättää julkista sympatiaa ja taloudellista tukea juutalaisten poliittisille tavoitteille, pääasiassa Israelin valtion perustamiselle.

You shall R

Salaperäisen tekaistun luvun ”6.000.000 kuollutta tai kuolevaa juutalaista” pakkomielteinen toistelu, joka on alkanut vähintään 40 vuotta ennen II Maailmansodan tapahtumia, vie uskottavuuden ja tekee tyhjäksi väitteen, että kuusi miljoonaa juutalaista olisi tuhoutunut Euroopassa vuosina 1939 – 1945, kuten juutalaiset väittävät. Se oli valhe ensimmäisellä kerralla ja se on valhetta edelleen!

Ei-juutalaisten väestö länsimaissa on jo vuosikymmenien ajan hukutettu ja kyllästetty jatkuvalla vyöryllä holakausti-aiheisia Hollywood elokuvia, televisio-ohjelmia, ”dokudraamoja”, kirjoja ja muistelmia, sekä pakollisella ”holokaustiopetuksella” koulussa halki Amerikan ja Euroopan. Tämän salakavalan maailmanlaajuisen propagandakampanjan päätavoite on yksinkertaisesti aivopestä ei-juutalaiset säälittävän pelon ja jähmettyneisyyden tilaan, kun meitä samalla alistetaan ideologisesti, taloudellisesti ja fyysisesti juutalaisen eliitin toimesta. Sen tarkoituksena on myös tehdä laittomaksi kaikki kritiikki juutalaista eliittiä ja Israelia kohtaan sekä houkutella ei-juutalaiset omaksumaan juutalais- ja sionistimyönteinen maailmankuva. Inhottavine holokaustivalheineen sionisti-myytintekijät opettavat nuoria koululaisia vihaamaan saksalaisia ja eurooppalaisia ylipäänsä. Nämä lapset, jotka eivät tiedä muusta eivätkä osaa itse vielä ajatella, uskovat sokeasti nämä tarinat eivätkä tule koskaan kyseenalaistamaan heille opetettuja asioita kasvettuaan aikuisiksi. Lapsiin iskostettu sionistien holokaustifiktio vahingoittaa nuorten mieliä pysyvästi. Lasten ja nuorten pakkosyöttäminen vääristetyillä tiedoilla ja selvillä valheilla II Maailmansodasta heidän saamiseksi sympatisoimaan juutalaisia ja heidän petollisia tavoitteitaan, kuten sionismi ja kommunismi, on moraalitonta, tuhoisaa ja rikollista. Sen täytyy loppua!

Mikä on luvun 6.000.000 merkitys ja mistä se on lähtöisin?

Salaperäisellä luvulla on todella mielenkiintoiset juuret. Juutalaistoimijat ovat vankkumatta korostaneet lukua kuusi miljoonaa propagandassaan hirmutöistä jo vuodesta 1890 aina vuoteen 1945. II Maailmansota päättyi 1945 ja siitä lähtien mystinen luku 6.000.000 on saavuttanut pyhän ja loukkaamattoman tosiasian statuksen. Tämä saavutettiin toistuvalla likaisella ja valheellisella holokaustihuijauksen petoskampanjalla uutisissa, lehdissä ja viihteessä, etupäässä juutalaisten Hollywoodissa. Aivan kuten juutalaiskommunisti massamurhaaja Vladimir Lenin sanoi: ”valhe jota toistellaan tarpeeksi muuttuu totuudeksi.” Tämä juutalaiseliitin petoskampanja voimistui tasaisesti vuosien myötä. Aina juutalaisten aistiessa tietoisuuden lisääntymistä huijauksestaan ja rikoksista ihmisyyttä vastaan he valittivat suurempaan ääneen keksimästään holokaustista hallitsemassaan median verkostossa. Siksi he luotaavat koko ajan yleistä mielipidettä.

Maailman johtajat, presidentit, pääministerit, kuninkaat, kuningattaret, paavit, papit ja pyhät miehet polvistuvat nöyristelevän kunnioituksen vallassa myyttisen ”6.000.000 juutalaisen” edessä, jotka eivät tuhoutuneet ”natsien kaasukammioissa”, sillä sellaisia kammioita ei ollut. Historian tutkimus osoittaa, että juutalaisten eturyhmien omituinen päähänpinttymä lukuun kuusi miljoonaa juontaa juurensa vanhasta uskonnollisesta ennustuksesta Toorassa. Eräiden lähteiden mukaan ennustus maalaili, että juutalaiset voisivat lunastaa ja vallata takaisin Palestiinan ja perustaa juutalaisten kotimaan ”Israelin” vasta, kun 6.000.000 juutalaista kuolee tulisessa uhrauksessa (eli ”Holokausti”) verenhimoiselle heimojumalalleen Jahvelle. Juutalaiskirjailija Benjamin Blench vahvisti tämän teorian kirjassaan ”Hepreankielisten sanojen salaisuudet”:

Hepreankielinen sana TaShuVU tarkoittaen ’olette palaava’ on kirjoitettu väärin. Siinä pitäisi kieliopin mukaan olla vielä yksi vav muodostaen TaShUVU. Kirjain vav tarkoittaa myös numero kuutta, joten ilman sitä sana tarkoittaisi ennustusta juutalaisten palaamista kotimaahansa. Lukumystiikan mukaan sana voidaan myös muuttaa vuosiluvuksi 708, mikä sattuu olemaan vuosi 1948 heprealaisessa kalenterissa 5708 (ilman vuosituhatta, kuten tapana on). Ennustus siis toteutui täydellisesti, kun palasimme pyhään Israeliin, 6 (vav) puuttuen, eli tärkeät kuusi miljoonaa kansastamme, jotka tuhoutuivat holokaustissa.

Muita vastaavia kommentteja, joissa on selvitelty uskonnollisia kirjoituksia liittyen lukuun kuusi, löytyy lukemattomia varsinkin tietyn kaltaisten juutalaisten keskuudessa. Erään huomion mukaan Tooran ennustus vaati, että kuuden miljoonan juutalaisen tulee ”kadota” ennen kuin Israelin valtiota voidaan perustaa. Israelilainen historioitsija Tom Segev kuvailee lukua kuusi miljoonaa yritykseksi muuttaa holokaustitarinaa valtionuskonnoksi. Robert B. Goldmannin mukaan juutalaisvaltiota ei olisi ilman holokaustia. Tästä seuraa yksinkertainen johtopäätös: Jotta ennustus toteutuu ja Israelista voisi tulla ”virallinen valtio”, pitää 6 miljoonan juutalaisen palaa uuneissa (kreikan sana ’holokausti’ tarkoittaa polttouhria). Jahve vaatii juutalaiskansan puhdistumista, mistä merkkinä 6 miljoonaa sielua täytyy puhdistaa polttoroviolla.

Onko pelkkää sattumaa, että hatara ja älytön tarina II Maailmansodan aikana ”kaasukammioissa” murhatuista ja ”uuneissa” poltetuista 6.000.000 juutalaisesta antoi juutalaisille sysäyksen ja heidän tarvitsemansa oikeutuksen maailman silmissä ”palatakseen voittoisasti” sodan loputtua ”luvattuun maahan” vuonna 1948? He valtasivat ja puhdistivat etnisesti suurimman osan Palestiinasta asevoimin ja terrorismilla sekä loivat rasistisen apartheid-valtion nimeltään Israel. Kaikki tämä vain sattui sopimaan täydellisesti ikivanhaan Tooran ennustukseen? Tuskin!

Nykyään holokaustitarina on muodostunut osaksi kultin kaltaista valtion valvomaa ja suojelemaa uskonnollista dogmaa, sillä sitä ei saa kyseenalaistaa, kiistää tai arvostella, jossain Euroopan valtioissa jopa vankeuden tai raskaiden sakkorangaistusten uhalla! Siitä on muodostunut Holokaustiteollisuus, jossa ”juutalaisten kärsimyksiä” käytetään törkeästi juutalaisen rahakoneiston hyväksi. Kaiken kukkuraksi siitä on tullut juutalaisten uskonkiihkoilijoiden ja idealistien lyömäase, jolla vaientaa kaikki ei-juutalaisten vastustus, kritiikki tai arvostelu ”valituksi kansaksi” itsensä nostamia kohtaan.

Seuraavassa pitkä listaus alkuperäisistä lehtileikkeistä ja propagandalehtisistä, joita julkaistiin jo vuodesta 1900 alkaen. Huomatkaa, miten kaikissa esiintyy luku 6.000.000 juutalaista, jatkuva rahan ja maan kerjääminen ja termi ”holokausti”. Merkittävää on myös se, että suurin osa propagandan laatijoista oli Wall Streetin rikkaimpia pankkiireja ja sionistiryhmien johtajia (esim. Schiff ja Warburg).

1900 Amerikkalainen sionistijohtaja rabbi Stephen S. Wise lipsautti holokaustihuijauksen taustalla olevan sionistien tavoitteen: Edistää julkista sympatiaa sionismille (juutalaisten Palestiinan valtaus).

Rabbi Wises address

1902 Ensyklopedia Britannican 10. painoksessa ”antisemitismin” kohdalla selitetään ”Kuuden miljoonan juutalaisen” joutuvan Romaniassa ja Venäjällä ”järjestelmällisesti alistetuiksi”.

Ensyklopedia B

1905 Juutalainen saarnaaja julisti, että mikäli (juutalaisten johtama) kommunistikapina Venäjällä onnistuu pitkän tähtäimen tavoitteessaan, tsaarin hallinnon kumoamisessa, sionismi muuttuisi tarpeettomaksi. ”6.000.000 juutalaista” mainitaan.

End of zionizm

New York Times uutisoi: ”Vuosien 1890 ja 1902 välillä hän aiheutti 6.000.000 juutalaisen karkotuksen Venäjältä.

pobiedonostzeff

1906 Juutalaistiedottaja kertoi yleisölleen Saksassa, että Venäjän hallituksella oli ”ratkaisu juutalaiskysymykseen”, 6.000.000 juutalaisen ”tuhoaminen murhaamalla”. Ei Venäjällä tietenkään ollut sellaisia suunnitelmia, kuten ei Saksallakaan, mutta tämä kuvitteellinen tarina nostettiin kuitenkin esiin II Maailmansodan aikaan ja muutettiin syyllistämään saksalaisia sillä kertaa.

Dr Paul Nathans

1908 Piilojuutalaiset organisoivat vallankaappauksen Ottomaanien valtakunnassa ja syrjäyttivät sulttaanin.

1910 Amerikan Juutalaisen Komitean (AJC) vuosiraportissa väitetään, että Venäjällä on ollut vuodesta 1890 lähtien tavoitteena ”karkottaa tai tuhota kuusi miljoonaa juutalaista”.

The American jewis

1911 Max Nordau (Maailman Sionistijärjestön perustaja yhdessä Theodore Herzlin kanssa) esitti ällistyttävän lausunnon Sionistien 10. kongressissa Sveitsin Baselissa väittäen, että ”6.000.000 juutalaista tulisi tuhoutumaan”. Tämä tapahtui 22 vuotta ennen Hitlerin valtaan astumista ja 3 vuotta ennen I Maailmansotaa.

sionnistien cogres

1914 I Maailmansodan verilöyly alkoi ja juutalaiset valittivat jo ”6.000.000 juutalaisen olevan vaarassa”.

Appeal for

1915 Juutalainen johtaja Louis Marshall julisti: ”Maailmassa on nykyään 13 miljoonaa juutalaista, joista yli 6.000.000 on keskellä sotavyöhykettä. Heidän henkensä on vaarassa ja he kokevat kaikenlaista kärsimystä ja murhetta.

Jews ind

Piilojuutalaiset ”Nuoret turkkilaiset” joukkomurhasivat 1,5 miljoonaa Armenian kristittyä, sekä 250.000 Kreikan ja Assyrian kristittyä.

1917 Juutalaisten eturyhmät suostuttelivat Brittihallituksen tukemaan sionistien pyrkimyksiä Palestiinan muokkaamiseksi juutalaisten kotimaaksi. Englantilainen virkamies James Arthur Balfour teki ”Balfourin julistuksen”, joka osoitettiin sionistipampulle Lordi Rothschildille.

JAB

Samana vuonna radikaalit juutalais-Marxistit ottivat vallan Venäjän Bolshevikkivallankumouksessa muodostaen ensimmäisen sionistivaltion, Neuvostoliiton. Juutalaiset kidnappasivat tsaari Nikolai II perheineen ampuen ja seivästäen heidät. ”Vallankumousta” johtivat juutalaiset Leon Trotsky, Lazar Kaganovich, Lev Kamanev, Grigory Zinoviev, Jacob Sverdlov, Moisei Uritsky, Alexander Parvus, Karl Radek ja puolijuutalainen filosemitisti Vladimir Lenin. Heitä rahoittivat kansainväliset kapitalistijuutalaiset pankkiirit: Jacob Schiff, Max Warburg ja lopulta myös Rothschildit. Kommunistijuutalaiset ja heidän kätyrinsä jatkoivat 60 vuotta hirmuvaltaansa. 40 miljoonaa venäläistä ja itäeurooppalaista ei-juutalaista kuoli Gulagin vankityöleireillä, keskitysleireillä ja joukkoteloituksissa sekä juutalaiskommunistisen hallinnon tarkoituksella aiheuttamissa nälänhädissä.

commie jew behaint Stalin

1918 ”Kuusi miljoonaa sielua” tarvitsee rahaa miljardi dollaria.

1000 000 000 fun

Englantilaiset valtasivat ja ottivat haltuun Palestiinan luoden lopulta Palestiinan Brittiläisen Mandaatin vastoin Palestiinassa asuvien arabien tahtoa.

Samana vuonna juutalainen kommunistijohtaja Grigory Zinoviev ilmoitti suunnitelmista tuhota 10.000.000 venäläistä.

grigory

1919 Pian I Maailmansodan jälkeen sionistit väittivät ”kuuden miljoonan juutalaisen holokaustin” olevan välitön uhka Euroopassa tarkoituksenaan petollisella kampanjalla hankkia rahaa juutalaisten hyväntekeväisyydelle ja samalla harhauttaa yleisön huomiota juutalaisen eliitin osallisuudesta kommunismiin, bolshevikkien julmuuksiin Venäjällä ja Armenian kansanmurhaan.

the Crucifixion
6 000 000
ukrainian jews aim

1920 Juutalainen avustuskampanjan mainos toteaa: ”Tänä päivänä 6.000.000:ta juutalaista odottaa synkimmät kohtalon päivät ikinä kansan historiassa.

Add Up

1921 Venäläiset patriootit saivat jalansijaa juutalaisia bolshevikkivallananastajia vastaan. Hyödyttömässä yrityksessään salata merkittävä osallisuutensa bolshevikkien hirmuteoissa Venäjällä juutalaisintellektuellit vetivät esiin jälleen ”kuusi miljoonaa” myytin.

Begs America save

1922 Sionistijohtaja Nahum Sokolov rehenteli järjestäytyneiden juutalaisten kunnianhimoisilla suunnitelmilla julistaessaan sionistikonferenssissa Kalifornian Carlsbadissa: ”Kansojen Liitto on juutalaisten keksintö ja Jerusalem tulee jonain päivänä olemaan maailman rauhan keskus.

Says Jews of w

1931

1931

1932 Eliitti juutalaiset suorittivat tarkoituksellisen kansanmurhan. Vaientaakseen kansallismielisten vastustuksen kommunistien vallankaappausta kohtaan Neuvostodiktaattori Josef Stalin määräsi tiettyjen juutalaisten hallitseman Turvallisuuspoliisin (NKVD) järjestämään Ukrainaan nälänhädän. Stalinin juutalaiset apulaiset ja salaisen poliisin johtajat (Kaganovich, Beria, Yagoda jne.) käynnistivät säälimättömät tappavan näännyttämisen suunnitelmat. Noin 6 – 7 miljoonaa ukrainalaista miestä, naista ja lasta kuoli todellisessa holokaustissa, joka tunnetaan nykyään nimellä holodomor (nälällä tappaminen).

1932

1933 Hitler astui valtaan Saksassa. Hän oli vahvasti pankkiiri juutalaisten koronkiskontaa vastaan (joka rahaa lainaamalla saattaa kaikki valtiot velkaorjuuteen), joten hän alkoi välittömästi painaa omaa valtion säätelemää rahaa rikkoen näin kyseisten juutalaisten pankkimonopolien kuolonotteen. Hitler myös erotti juutalaiset kaikista valtionviroista, mediasta, koulutuksesta ja pankeista, jotka olivat olleet heidän hallussaan siihen asti.

Tästä syystä maailman juutalaiset julistivat sodan Saksalle. Juutalaiset ympäri maailman käynnistivät laajoja talousboikotteja saksalaisille tuotteille toivoen siten taloudellisesti nujertavansa Saksan ja syrjäyttävänsä Hitlerin uuden hallituksen.

1933

Juutalaistoimijoiden maanpetturuus aiheutti laajaa vihaa saksanjuutalaisia kohtaan ja loi jännitteitä juutalaisten ja ei-juutalaisten välillä Saksassa. Tietoisena juutalaistoimijoiden petturuudesta ja laajasta osallisuudesta kommunismiin ja veriseen bolshevikkivallankumoukseen natsit julistivat juutalaiset ”Valtion vihollisiksi” ja lopulta sulkivat heidät II Maailmansodan aikana keskitysleireille ja työleireille.

1936 Niinkin varhain kuin 1936 sionistit, jotka alun perin loivat sanonnan Lopullinen Ratkaisu Juutalaiskysymykseen, tiesivät jostain syystä, että tasan 6.000.000 juutalaista oli ”vaille toivoa tai tulevaisuutta”.

1936

Juutalaistoimijat jatkoivat Palestiinan puolesta agitointia Yhdysvalloissa ja Euroopassa pelastaakseen juutalaiset ”holokaustilta Euroopassa”. Nämä hämmästyttävän profeetalliset sanat lausuttiin yli kolme vuotta ennen Saksan hyökkäystä Puolaan, ennen ghettoja tai keskitysleirejä.

may 31 1936
Kuva Vol GLXV NO 190

1938

1938
oktuber 6 1938

1939 Puola kieltäytyi Saksan jotakuinkin kohtuullisista aluevaatimuksista I Maailmansodassa menettämistään alueista. Syyskuussa Saksa hyökkäsi Puolaan lännestä ja Neuvostoliitto idästä. Englanti ja Ranska julistivat välittömästi sodan Saksaa vastaan Puolaan hyökkäämisen varjolla. Ne eivät kuitenkaan julistaneet sotaa Neuvostoliittoa vastaan, joka hyökkäsi samaan aikaan Puolaan ja muutama kuukausi myöhemmin Suomeen, sillä Neuvostoliitto oli jo juutalaisten hallussa, oli ollut vuodesta 1917. Liittoutuneet, jotka olivat muka huolestuneita alistettujen kansojen turvallisuudesta, dumppasivat Puolan ja muut Itä-Euroopan valtiot neuvostokommunistiteurastajien haltuun sodan loputtua. Koko sodan tarkoituksena oli tuhota Saksa, joka oli lipsunut juutalaiseliitin käsistä. Puola oli pelkkä pelinappula, jolla liittoutuneet höynäyttivät Saksan sotaan.

1939

Saman vuoden helmikuussa tietyt juutalaispiirit vinkuivat ”kuudesta miljoonasta” avuttomasta uhrista, seitsemän kuukautta ennen sodan alkua. Chaim Weizmann nousi jälleen julistamaan: ”Kuuden miljoonan ihmisen kohtalo on vaakalaudalla!”

wezman stresses
13 1939

1940 Nahum Goldmann ennustaa ”kuusi miljoonaa juutalaista” uhria ennen yhdenkään keskitysleirin valmistumista.

1940

1941 Amerikan juutalainen Theodore Newman Kaufman kehitti suunnitelman kaikkien saksalaisten hävittämiseksi pakkosterilisaatiolla ja julkaisi ilkeät suunnitelmansa kirjassaan ”Saksan pitää kadota!” Tätä juutalaisten ”Lopullista ratkaisua” saksalaisista ylistettiin juutalaisten omistamissa amerikkalaisissa julkaisuissa.

1941

1942 Englantilainen juutalainen Victor Gollancz ennusti 6.000.000 juutalaisen kuolevan.

1942

1943 Sionistijärjestö Amerikan Juutalainen Komitea (AJC) väitti natsien käynnistäneen suunnitelmat 6.000.000 juutalaisen tappamiseksi.

1943

Sionistijuutalainen Hollywoodin käsikirjoittaja Ben Hecht ujutti valheen ”kuudesta miljoonasta” Valittuihin Paloihin. Myöhemmin hän kannusti sionistien terroristijärjestö Irgunia Palestiinassa ”kirjoittamalla propagandaa ja osallistumalla varainkeruuseen”.

108 1943

Saksalaiset sotilaat löysivät itärintamalta Katynin metsästä venäläisten vuonna 1940 murhaamien 22.000 puolalaisen joukkohaudan. Juonikkaat liittoutuneet tiesivät urhean liittolaisensa Neuvosto-Venäjän olevan joukkomurhaaja, mutta asiasta ei hiiskuttu. Kun asia vihdoin tuli pakosti esiin, yritettiin hirmutyö vierittää Saksan niskoille!

1944 Syyskuussa Yhdysvaltojen juutalaisen kommunistiliiton johtajat ennustivat ennenaikaisesti, että lähes kuusi miljoonaa juutalaista oli tapettu, kahdeksan kuukautta ennen sotatoimien päättymistä, kauan ennen kuin asiaa olisi voitu tietää tai laskea edes summittaisesti.

1944

Vuoden lopulla, puoli vuotta ennen sodan päättymistä, ainakin kolme sanomalehteä julkaisi artikkeleita tiedottaen myyttisestä ”kuuden miljoonan juutalaisen” kuolemasta. Kaikki propaganda-artikkelit pohjautuivat venäläisjuutalaisen propagandisti Ilya Ehrenburgin valheisiin.

Six Million Jew

New York Times uutisoi juutalaisryhmien vaatineen Englannin ja Yhdysvaltojen hallituksia ryhtymään kaasuhyökkäyksiin natseja vastaan.

jewis rally 1944

1945 Jo kuukausia ennen sodan päättymistä lehdissä alkoi vilistä lukuisia viittauksia yllättävän tarkkoihin tappioihin, jotka lähes poikkeuksetta sisälsivät sanat ”kuusi miljoonaa kuollutta juutalaista”.

juttukuva3__41-m0913

Häntä pidetään Vasily Grossmanin ohella koko holokaustihuijauksen taustavoimina. Yhdessä he kirjoittivat kohtuuttoman antisaksalaisen vihateoksen ”Mustan Kirjan”, jota esiteltiin natsioikeudenkäynneissä silminnäkijäkertomuksena, vaikka suurin osa kertomuksista on todellisuudessa mahdottomia kauhutarinoita, jotka on sittemmin todistettu täysin perättömiksi.

Mustan kirjan kirjoittajat

Jo maaliskuussa ennen sodan loppua Joseph Thon edustaen Puolan juutalaisten kansallista järjestöä Amerikassa lausui komitealle: ”Saksalaiset murhasivat kylmäverisesti yli 6.000.000 Euroopan juutalaista… Syytän koko Saksan kansaa siitä, että he teurastivat  vuosien 1939 ja 1945 välillä jopa 15.000.000 ihmistä, mukaan lukien 6.000.000 juutalaista.”

93 res

Toukokuussa 1945 New York Times uutisoi, että yli 6.000.000 ihmistä oli ”vapautettu” natsien keskitysleireiltä.

14 1945
13 1945
13 1945 alempi

1946 Vuosi sodan jälkeen juutalaistoimijat lainasivat jo sujuvasti ”kuuden miljoonan” myyttiä virallisena totuutena.

Hold Yom Kippur

Samaan aikaan sionistiterroristit kylvivät tuhoa Palestiinassa teurastaen arabimiehiä, -naisia ja -lapsia, kuten Deir Yassinin verilöylyssä.

Palestiina Deir yassini

Irgunin terroristit räjäyttivät King David hotellin Menachem Beginin johdolla (josta tuli myöhemmin Israelin pääministeri). Juutalaisterroristit olivat naamioituneet arabeiksi ja tappoivat räjähdyksessä 91, joista 28 Brittivirkamiehiä.

King David

1947 – 1949 Kahden vuoden aikana sionistijuutalaiset tuhosivat 419 arabikylää ja rakensivat juutalaisasutuksia tilalle. Palestiinan etninen puhdistus on jatkunut nykypäiviin asti.

1947 1949

Kesti pitkään II Maailmansodan päättymisen jälkeen, ennen kuin kuolleiden määriä saatiin arvioitua järkeviin mittasuhteisiin. Kuusi miljoonaa oli juuttunut sitkeästi yhteiskunnan kollektiiviseen tajuntaan. Ensyklopedia Britannican vuoden -63 laitos tarjosi natsien Mauthausenin leirillä kuolleiden juutalaisten määräksi 2.000.000. Nykytietämyksen valossa lukua on muutettu 95 tuhanteen, joista vain 14.000 oli juutalaisia.

Britannican 63

Alun perin pelkästään Auschwitzissa sanottiin kuolleen 4.000.000 ihmistä, mikä luku päätyi alkuun muistolaattaankin. Sittemmin lukua laatassa ja virallisissa historiankirjoissa on muutettu rankasti alaspäin. Laatassa lukee edelleen 1,5 miljoonaa, mutta arvioitu luku on 1,1 miljoonaa, joista alle miljoona juutalaista, leirin virallisen kirjanpidon mukaan siellä kuoli vain 69.000.

69 000
1947 1949 Four M

Nürnbergin oikeudenkäynneissä esitettiin Majdanekin leirillä Puolassa kuolleen 1,5 miljoonaa, mutta nykyään virallinen luku on vain 79.000 kuollutta. Yksittäisten leirien lukuja on tarkistettu merkittävästi alaspäin, mutta juutalaisten myyttistä ”kuutta miljoonaa” ei ole koskaan virallisesti kiistetty tai muokattu järkeviin mittasuhteisiin, sillä se on heille ”uskon asia”, osa virallista totuutta, Tooran ennustukseen uskojien itsepetosta. Oppineet revisionistit, jotka ovat huolellisesti käyneet läpi todisteita ja paikalla käyneiden ottamia valokuvia ja omakohtaisia kokemuksia ja kertomuksia, ovat päätyneet arvioimaan saksalaisten keksitysleireillä kuolleiden määräksi noin 300.000 – 500.000, joista noin puolet juutalaisia. Yleisin kuolinsyy leireillä oli lavantautiepidemia ja nälkiintyminen.

Majdank 79 000

Näiden juutalaistoimijoiden levittämien poskettomien lukujen lisäksi holokaustiin liittyen on kumottu paljon muitakin villejä huhuja, jotka alkoivat elää omaa elämäänsä kansakunnan virallisena totuutena. ”Kaasukammiot”, ”höyrykammiot”, ”tukehduttamishuoneet” ja monimutkaiset kidutus- ja tappovälineet on luokiteltu tieteis- ja kauhutarinoiksi vailla totuuspohjaa. Em. Mustassa Kirjassa kerrottiin maanalaisista sähköisistä krematorioista ja sähkötuoleista, joita ei ollut olemassa, kerrottiin veren virtaavan jokina ja juutalaisten luujauhoa käytetyn rakennusmateriaalina. Kansallissosialistit eivät myöskään tehneet juutalaisten ihosta lampunvarjostimia tai kehon rasvasta saippuaa. Israelin juutalaiset ovat julkisesti kumonneet joitakin näistä huhuista, mutta silti toisinaan tapaa juutalaisia ja ei-juutalaisia, jotka vannovat näiden ”totuuksien” nimeen.

Lista alin kuva

Lähde:

Alkuperäinen artikkeli: http://www.radioislam.org/islam/english/revision/six_million_myth.htm

Magneettimedian toimituksen lähteet:

Solsjenitsyn, Alexander (1974). Gulag-arkipelagen Fängelseindustrin. Del 1 och 2. Wahlström & Widsrand Stockholm.

Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag.

 1. Ukrainan kansanmurha: Internet encyclopedia of Ukraina ; Council of Europe
 2. George T. Parker NS Bulletin, 1985

https://www.presidentti.fi/uutinen/presidentti-niinisto-holokaustin-muistotilaisuudessa-israelissa/

https://www.riksdagen.se/sv/aktuellt/2020/jan/23/minnesstund-for-forintelsens-offer-i-riksdagen/

45 kommenttia

 1. Meillä on nyt kaksi kilpailevaa myyttiä: ilmeisen valheellinen ja sionistien propagandaa palveleva kuuden miljoonan natsien uhrin myytti sekä vasta-myytti eli huomattavasti pienemmän uhrimäärän näkemys, joka tuntu todenmukaisemmalta, mutta jonka oikeellisuutta ei länsimaita hallitsevan valtaeliitin mielestä saa kyseenalaistaa ja jota se on valmis fanaattisesti puolustamaan. On ilmiselvää, että jälkimmäinen myytti vie uskottavuudessa voiton edellisestä. Ihmiset länsimaissa ja kaikkialla maailmassa ovat erittäin levottomia ja tyytymättömiä elinolosuhteisiinsa ja jossain vaiheessa kaikki vallitsevat näkemykset kyseenalaistetaan. Tätä sinänsä eliitti ei voi estää, mutta kuitenkin se pyrkii viivästyttämään heräämistä ja muutosta kaikin mahdollisin keinoin. Tulemme näkemään kuvottavaan valheellisia, väkivaltaisia ja röyhkeitä ulostuloja ”kuuden miljoonan”-myytin puolustamiseksi. Tämä myytti on ikäänkuin liima, joka pitää sionistien kyhäämää valheellista ja alistavaa maailmanjärjestystä kasassa.

  Järkiperäisessä maailmassa tuo myytti voitaisiin purkaa rauhanomaisesti, mutta koska elämme mielisairaassa maailmassa, niin eihän se ole mahdollista. Itse asiassa sionistien valheiden levittäjät ovat itse suurimpia syyllisiä anti-semitismiin, koska he vahvistavat myös juutalaisia itseään vahingoittavien valheiden voimaa. On esitetty teorioita, että juutalaisten vainoja Natsi-Saksassa on yllytetty sionistien toimesta, jotta pakolaisliike kohti Palestiinaa saataisiin masinoiduksi. Sionistit eivät epäröi uhrata ”omiaan”.

  Tätä aivan samaa propagandakampanjaa jatketaan ja rahoitetaan yhä tänä päivänä. Holokaustiraha kelpaa suomalaisillekin ”tutkijoille”. Propagandaa tehostetaan aiheuttamalla sen kohteille tunneperäisiä traumoja. Suomessakin esitettiin 1970-luvun lopulla järkyttäviä kohtauksia sisältänyt ”Polttouhrit” TV-sarja, jonka ainoana tarkoituksena oli paisutella juutalaisia kohtaan kohdistettua vainoa Natsi-Saksassa ja saada aikaan trauma katsojissa ja sitä kautta pysyvä muutos heidän tietoisuudessaan. Sen jälkeen oli helppoa tuottaa Suomeen sionistinen kristillisyys, joka palvoo Israelin poliittista valtiota. Normaali kristinusko perustuu korvausteologiaan, jota sionistiset hurmahenget vihaavat ja pyrkivät kumoamaan arvostettuja kirkon opettajia ja kirkkoisiä, kuten Johannes Krysostomosta pilkaten. Sen sijaan kristittyjä opetetaan palvomaan juutalaisia, koska muutoin he muka teurastaisivat heitä, mikä puolestaan on täysin vastoin kristinuskon opetuksia. Sionistinen kristillisyys on myös poistanut kristittyjen marttyyrien tarinat opetuksistaan. Normaalit kirkot muistelevat heitä kristikunnan pyhimyksinä.

  Plusääni(16)Miinusääni(3)
 2. Mahtava ja perusteellinen 10 pisteen selvitys yhdestä maailman historian suurimmista ellei suurimmasta huijauksesta.

  Plusääni(26)Miinusääni(2)
  1. Why I Admire Stalin: He Stood Up to Jewish Power, Among Other Things
   Lobro.
   Editor’s note: this is a reader’s comment from the Darkmoon website. Contains a good, simple argument demonstrating that the figure bandied about that Stalin was resonsible for the death of 10s of millions of Russians (70 million is often mentioned), is ridiculous, exaggerated nonsense, similar to the Jewish ’Holocaust’ exaggerations. Russian historians have made convincing arguments that the number is less than 1 million. The following note is from the admin of that site:

   ADMIN: Though we are an anti-Stalin website, we invited a staunch supporter of Josef Stalin to write an article in praise of Stalin entitled ‘Why I Admire Stalin’, or a similar title of his own choice. Since Lobro omitted to provide his own title, we have gone with the original title suggested. We promised to publish Lobro’s article without any editorial interventions, so here it is in Lobro’s own words, exactly as he wrote it.

   As promised, this is 100% freehand, based on my memory of what I have heard and read over the past several years during which I developed a rather intense curiosity about Russia, the bastion of Aryan race and the final stronghold of freedom and relatively unsullied Christianity—while in no way disparaging other ethnicities or religions (aside from the richly deserving servants of Antichrist).

   Some facts and factoids in no particular order:

   His best friend Kirov was assassinated by Jews, he never got over that.

   The only leader in history who openly confronted powerful Jews, put them on trial and where evidence warranted and tribunals proclaimed them guilty, allowed their execution– THE ONLY ONE, I repeat.

   On the final note (getting tired and wanting to wrap it up quickly):

   Russians today consider him the greatest Russian or even the greatest man who ever lived, I suppose second to Christ. Now think about this for a moment: if it is true that he bears the responsibility for murder of 60+ million ethnic Russians, why would they venerate him so? Without going into actuarial calculations, if on average each one of us has say, 10 close relatives, that means that the murder of each one of us affects at least 10 people, of course with numerous overlaps, which only asserts that every survivor can claim DNA link to several ancestral victims.
   lukekaa lisää linkistä…

   Näyttäisi että meille valtamedia on syöttänyt kovia valheita miehestä sillä eivät nämä hätkähdyttävät asiat voi olla vain perätöntä propagandaa
   Onko aika kypsä jo tällekin totuudelle?

   https://russia-insider.com/en/why-i-admire-stalin-he-stood-jewish-power-among-other-things/ri28220

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
    1. Niin, sinusta moskaa mutta sinähän et voi mitenkään tietää totuutta kun olet valtamedian uhri –etkö olekin?
     Onko tämäkin moskaa
     https://barnesreview.org/product/communism-with-the-mask-off-and-bolshevism-in-theory-and-practice/

     Entä tämä
     BOOK REVIEW
     KOSHER CRIMINALS: A Short History of the Jewmafia
     —–Ironically, the Jewish oligarchs/mafia bosses helped put current President Vladimir Putin into power, believing him a faithful tool. But Putin entered upon a nationalist program that imprisoned or expelled all of them who refused to put the Russian people first, while he regained control of Russian business, media and resources for the Russian nation.

     These suddenly dethroned, would-be “Russian” rulers—at least the ones who managed to escape to “exile,” like Khodorkovsky, positioned themselves, in typical Jewish fashion, as innocent victims, “human rights activists” and “freedom fighters” against Putin’s “communist corruption.” The Zionist-run Western media and politicians support this ruse, as Khodorkovsky and other oligarchs openly plot the overthrow of Putin. Khodorkovsky even fancies he will rule Russia.

     Thus, The Jewish Mafia is a critical tool to understand “Western,” i.e., Jewish, hatred for Russia.

     https://barnesreview.org/product/the-jewish-mafia/

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Nuokin helkutin trumpetit ja putinistit. Onko Putinkin joskus jutellut mukavia. Muutama juutalainen oligarkki vaihdettiin toiseen. Venäjän juutalaisten hegemonia lubacicheille, jotka Putinin ystäviä. Lapsuudesta asti Rotenbergien kaveri. Putin vain ryöstää Venäjää itselleen sekä muille oligarkeille ja mafialle. Gazprom-yhtiötäkin on taas yksityistetty juuri samoille em. juutalaistahoille. Syntyvyyskään ei ole kääntynyt nousuun 20 vuodessa. Tosiasiassa mykyinen Putinin vastaisuus ei ole edes kylmän sodan bvahvuinen huijaus. Israel ja Putinin Venäjä ovat ylimmät ystävät.

      Nuo Barnes Reviewin tyypit tukevat myös Trumpia, joka on juutalaisin pressa ja jota on jopa oletettu juutalaisten Messiaaksi

      Plusääni(2)Miinusääni(1)
   1. Tämä tieto näyttää kumoavan yllä olevan
    Stalin ei ollut viaton mutta onko hänen pahuuttaan kuitenkin liioiteltu? ja oliko hän kuitenkin kanto kasjessa maan juutalaisbolsuille?
    Stalin: Psychopathic Monster and Mass Murderer
    By Lasha Darkmoon on January 30, 2020
    …. I hope I have provided you with a starting point for your research. Of one thing we can be certain: tens of millions of innocent (non-Jewish) people died during the Bolshevik Revolution and its aftermath, a revolution that was essentially Marxist in origin and driven forward mostly by an elite corps of fanatical Jews.
    That Stalin had a hand in the mass murder of millions of his own people between 1917 and 1953 is a fact that no sane person can doubt, and anyone who denies this must be out of touch with reality.
    Best wishes,

    Lasha Darkmoon
    https://www.darkmoon.me/2020/stalin-psychopathic-monster-and-mass-murderer/
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=201679

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
    1. Tuo on nyt jo niin avutonta sontaa, että en viitsisi edes vastata. Stalin oli juutalaisbolshevismin kunkku ja kiistaton ykkönen. Mr. Talmud

     Vai että oikein liioiteltu. Sinähän olet joku helkutin Putin-trolli.

     Siellä vassarien sivuillahan te ylistätte Puttea siitä, kuinka hän on lahdannut natseja ja naureskelette vielä päälle, kun siis kunnon ihmisiä on murhattu

     Plusääni(2)Miinusääni(2)
 3. Tuota holokaustimyytin perkaamista on paha käydä kiistämään, ellei sitten oli hyötyjäpuolen ”eliitin” jäsen tai hännystelijä. Loukkaavaa on että tavisjuutalaisetkaan eivät lotkauta korvaakaan esim. Natsi-Saksan muiden, kuten vammaisten, toisinajattelijoiden, puolalaisten, venäläisten, mustalaisten, homojen, jehovien ynnä muiden uhrien kärsimyksille.

  Israel on valitettavasti kylmä tunteeton helpon rahan kovettama valtio, jota asustaa tämä ylimielinen jumalansa valikoima rotu ja kansa. En tiedä ymmärränkö oikein, mutta eivätkö arjalaiset hävinneetkään sotaansa?

  Mutta sionistinen propaganda kertoo meille hunajaista narratiiiviaan kuin Metusalemin rahiseva savikiekko jo ammoisista ajoista alkaen … ????

  Mutta ottakaamme oppia sitten, onhan meilläkin oma narratiivi, hurja ja eroottinen Kalevala ????☀️

  Plusääni(3)Miinusääni(6)
  1. Onko vanha ”kunnon” jones nimimerkki taas ilmestynyt suoltamaan soopaa Teroristi nimellä; ”..eivätkö arjalaiset hävinneetkään sotaansa?” Tuon nimimerkkihän aikoinaan oli täällä höpöttämässä kuinka juutalaiset ovat arjalaisia ja halusivat hävitää omat sekarotuisensa tms. skeidaa.

   Tässä homojen ja mustalaisten jne. kohtelusta.

   https://archive.is/lrOnc

   http://der-stuermer.org/finnisch/Mustalaiset_Kolmannessa_valtakunnassa.htm

   https://archive.is/MYr37

   Sellaiset ”toisinajattelijat” jotka ovat vihollisen palveluksessa joutavatkin marginaaliin. Olet selvästi juutalainen jolle suurinta vapautta on vain vapaus rikkoa ja särkeä ja nähdä kaiken ylevän tuhoutuvan kunhan vain saa olla eri mieltä elämää ylläpitävien voimien kanssa. Niin kuin Saatanakin ja tämän jälkeläinen Kain oli ”toisinajattelija” Jumalaan nähden. Katso mitä Raamatun ja Vedojen mukaan sellaiselle ”toisinajattelijalle” lopulta tulee käymään. Miksi kukaan haluaisi sellaisen kohtalon?

   No, oikeasti Hitlerin Saksassa sai kyllä ajatella toisin, ei kukaan tullut pään sisään kyyläämään, mutta poliittinen järjestäytyminen oli kielletty. Heidän kykynsä nostaa maa suosta kun oli nähty. Ja kukaan ei tahdo tietentahtoen vammaista lasta. Nykyään vammaiset sikiöt useimminten abortoidaan jo ennen kuin ehtivät edes syntyä. 30-40 luvulla ei ollut vastaavia menetelmiä.

   Ja lyhyeksi jäänyt T4 ohjelmakin koski lähinnä vaikeasti epämuodostuneita ja seinähulluja. Lievemmin vammaiset saivat olla rauhassa ja korkeintaan steriloitiin(kuten Pohjoismaissakin vielä -70 luvulle asti.) Sodan aikana oli joitain yksittäistapauksia heidänkin osalta bunkkereissa resurssien allokoinnin vuoksi. Tuo ohjelma tuli omaisten ja lääkintäviranomaisten taholta eikä ollut NSDAP:n saati Hitlerin keksintöä. Se lopetettiin pappien valitettua siitä.

   Plusääni(11)Miinusääni(4)
 4. Kaasukammiot oli tehty desinfiointitarkoituksiin ja mm. syöpäläisten tuhoamiseen vaatteista, ei ihmisten tappamiseen kuten propagandistisessa tarkoituksessa valheellisesti kaiutetaan edelleenkin.
  Saksalaisille tuli 2.maailmansodan jatkuessa ankara työvoimapula, joten heillä ei ollut mitään syytä tappaa työvoimaksi kelpaavia juutalaisia.
  Sodan loppuvaiheessa liittoutuneinen pommitusten vuoksi keskitys-/työleiriläisille ei voitu toimittaa riittävästi ruokaa, jonka seurauksena sodan loppuessa vielä elossa olevat olivat luurankolaihoja – näistä otettuja valokuvia käytetään edelleen hyväksi valheellisessa holokausti-propagandassa.

  Talmud-sionistinen kasaarivaltio Israel on saanut suunnatonta rahallista tukea ja myötätuntoa valeeseen perustuvan, keksityn holokausti-huijauksen avulla.

  Ks. ”Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law ”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440
  olo
  ”The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild Khazarian Mafia]”, https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  6 minuutin video: ”Rothschild created Israel, forcing the British government to sign Balfour declaration”, https://www.youtube.com/watch?v=DsRuB-Qw1b0

  Sodan jälkeen liittoutuneet syyllistyivät todelliseen holokaustiin: avotaivaan alla olevilla vankileireillä tapettiin nälkään, janoon ja tauteihin 1-2 miljoonaa saksalaista sota- ja siviilivankia Eisenhoverin johdolla. Siitä läntinen valheellinen historiankirjoitus ja valtamedia vaikenevat. Atlantin takaa tuotua viljaa oli yllinkyllin varastoituna.

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
 5. Tätä eivät ”6 miljoonan” holokausti-valeen nielleet Talmud-sionistista ”Israelia rakastavat” ja sitä anteliaasti rahallisestikin tukevat kristityt tiedä:

  ”WHAT THE TALMUD TEACHES ABOUT CHRISTIANS”,
  http://www.talmudunmasked.com/chapter8.htm

  ”THE SATANIC VERSES OF THE JEWISH TALMUD AND ZIONISM”,
  https://hshidayat.wordpress.com/2014/01/07/the-satanic-verses-of-the-jewish-talmud-and-zionism/

  Mainittakoon myös, että Talmud-sionistisen Israelin tärkeimpiin takapiruihin kuuluvat KASAARI-juutalaiset Rotschildit, yksi Fritz Springmeierin kirjoissaan kuvaamista 13 Illuminati-verilinjoista omistavat huomattavan osuuden koko maailman varallisuudesta.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 6. Kaasukammio-huijaus on selvästi keksitty tukemaan valheellisen valtamedian lukemattomia kertoja toistamaa 6 miljoonan holokaustivaletta.

  Suomalaisilla rintamajoukoillakin oli jatkosodan aikana oma versionsa ”kaasukammioista”: täisaunat, joissa runsaan 100 asteen lämpötilassa tapettiin vaatteiden poimuihin kätkeytyneet täit ja mahdolliset muut syöpäläiset!

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 7. Israel / Yhdysvallat ovat matkalla 6 miljoonan murhaan Jemenissä, TODELLINEN holokausti, ei se väärennös, jota ei koskaan tapahtunut toisessa maailmansodassa
  Hans Myrebro
  Tämän artikkelin kirjoittaja on kirjoittanut tärkeän kirjan verisestä katastrofista, joka on seuraus sionisti-juutalaisten vallasta viimeisen 100 vuoden aikana.
  ”He loivat verisen 1900-luvun.” Herra Myrebron englanti ei ole sujuva, mutta jätimme sen sellaiseksi kuin se on, koska se välittää aitouden osoittaen, että ympäri maailmaa ihmiset heräävät epämiellyttävälle totuudelle.
  https://russia-insider.com/en/israel-us-are-track-murder-6-million-yemen-real-holocaust-not-fake-one-never-happened-ww2/ri28208

  Israel / US are on Track to Murder 6 Million in Yemen, a REAL Holocaust, Not the Fake One that Never Happened in WW2
  Hans Myrebro
  This article was submitted to us by a Swedish author, who has also written an important book (in English), about the bloody disaster that has ben the result of Jewish power over the last 100 years. ”They created a Bloody 20th Century.” An ad with a link to the book is in the text of this article. Mr. Myrebro’s English is not fluent, but we left it the way it is, because it conveys authenticity, showing that all over the world people are waking up to the unpleasant truth.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
  1. Sitkeästi meidänkin sionistien valta-media jaksaa jauhaa tätä uskomatonta holokaustivalhetta vaikka siltä alkaakin pohja murentua maailmalla
   IL: Natsien kuolemanleirien järkyttävät kuvat salattiin aluksi yleisöltä – vasta Ohrdrufin ruumiskasa muutti kaiken
   Tänään klo 12:05
   Keskitysleirien vapauttaminen ei aluksi juuri liikuttanut ihmisiä, koska kauheudet paljastaneita kuvia ei julkaistu laajasti. Vasta Ohrdrufin keskitysleirin vapautus muutti kaiken.
   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5182c0b8-d20e-48c6-b3af-58b6c5f0e1c0

   https://vastavalkea.fi/2020/01/25/uusliberalismin-teoria-ja-kaytanto-cul-de-sac/
   American Pravda: Mossad Assassinations
   RON UNZ
   From the Peace of Westphalia to the Law of the Jungle
   https://www.unz.com/runz/american-pravda-mossad-assassinations/#rise-and-kill-first

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 8. Miksi paavinvalta on vaarallista
  Head of Russian Church Explains Why ’Papism Is Dangerous’
  ”Papism is dangerous because it is much easier to influence one individual than a group of people”
  Patriarch Kirill
  I will say perhaps a somewhat unexpected thing. Why is papism dangerous? – Certainly because papism does not follow from either the Word of God or the Tradition of the Church. I will still offer another, completely different argument: papism is dangerous because it is much easier to influence one individual than a group of people. A pope and a patriarch who wants to become the pope become a very attractive target to the powers that be, and an outside influence made on one individual may ruin the Church.
  https://russia-insider.com/en/head-russian-church-explains-why-papism-dangerous/ri28194

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 9. dresdenin pommitusta ei tapahtunut, mutta sen olisi pitänyt 100% tapahtua. natsi-saksa pommitti euroopan kaupunkeja maan tasalle, miksi heille ei kostettu? liittoutuneet olivat aivan liian hyväsydämisiä natseja kohtaan.
  onneksi historiasta voidaan oppia.

  Plusääni(1)Miinusääni(25)
 10. Meidän läpimätä, ylikansallisia feodaaliherrojaan kumartava ja suomalaisvihamielinen nomenklatuuramme aikoo näköjään tehdä holokausti-huijauksesta uuden valtionuskonnon:

  ”ONKO HOLOKAUSTISTA TULLUT VIRALLINEN USKONTO MYÖS SUOMESSA?

  https://1.bp.blogspot.com/-chfpkiDG1xs/Xi861kO2gEI/AAAAAAAAEGM/SKZWQF5t8JgHYCfBYSOAOhwJNmGTj4AlACLcBGAsYHQ/s1600/Holakausti%2Busko.jpg
  Jo viime viikosta lähtien Yle on pohjustanut jatkuvilla holokausti-tarinoillaam tänään pidettävää Auschwitzin 75-vuotismuistojuhlaa. Läntisten globalistien yhteiseksi uskonnoksi viime vuosikymmeninä noussutta holokaustikulttia juhlistetaan Puolan Auschwitzissa, jonne on kokoontunut huomattava määrä Euroopan ja Yhdysvaltojen poliittista eliittiä. Edellisvuosien tapaan Yle esittää pömpöösin epäjumalanpalveluksen suorana televisiosta: Eloonjääneet muistelevat Auschwitzissa, keskitysleirin vapauttamisesta 75 vuotta – katso suora lähetys muistotilaisuudesta klo 16.30.

  Kuin varkain suomalaisille vieras holokaustikultti on hiipinyt virallisen Suomen muistotilaisuuksiin. Esimerkiksi eduskunnassa hiljennyttiin tänään ”vainojen uhrien muistopäivän” vuoksi. Lisäksi Arkadianmäellä pidettiin iltapäivällä Holokausti, antisemitismi ja ihmisoikeudet -seminaari ja Säätytalolla ”kansallinen Holokaustin uhrien muistopäivän juhla”. Tällaisia palvontamenoja ei tunnettu vielä 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä, mutta jotenkin ne ovat nyt livahtaneet EU-Suomen viralliseen protokollaan kansalaisilta kysymättä. Muistelu tuntuu sitäkin irvokkaamalta kun tiedetään, että Neuvosto-kommunistien murhaamien kymmenien tuhansien suomalaisten muistoa ei kunnioteta virallisessa muistotilaisuudessa eduskunnassa saati että Yle lähettäisi siitä vielä suoran lähetyksen koko kansalle.

  Histioriantulkinnan yksioikeudella hallitseva nomenklatuuria tulee muistelemaan Holokaustia™ jatkossa entistä enemmän, sillä asialle on varattu vuosikalenterista lisää muistopäiviä, joita valtamedia voi nostaa pinnalle. Tämä on tärkeää kreivi Couldenhove-Kalergia arvostaville globalisteille, jotka haluavat tehdä historiapolitiikkaa holokaustin sankitioidulla tulkinnalla. Kansojensa syvimmistä intresseistä vieraantuneiden poliitikkojen, kulttuurivaikuttajien ja historioitsijoiden tavoitteena on rinnastaa nykyinen populismi ja ulkomaalaisinvaasion vastaisuus holokaustin dynamiikkaan. Tosiasiat puhuvat kuitenkin sen puolesta, että kunnollinen rajanvalvonta nimenomaan estää uuden ”holokaustin” syntymisen kuten Sarastus-verkkolehden artikkelissa todetaan:…”

  Kokonaisuudessaankin lukemisen arvoinen artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/01/onko-holokaustista-tullut-virallinen.html

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 11. Venäjä ei anna enää adoptoida lapsiaan Israeliin, pedofiilien ja sodomiittien paratiisiin
  At Russia’s Insistence, Israel, a Haven for Pedos and Sodomites, Bans them From Adopting Russian Children
  (The Moscow Times)
  Israel and Russia have signed a new adoption agreement that will effectively block LGBT Israelis from adopting Russian children, Israel’s Channel 12 news outlet reported Wednesday.

  Russia banned adoption by LGBT couples and individuals from countries that allow gay marriage in 2013. Israel has been complying with this law through a de facto arrangement in the years since it passed, the Haaretz news outlet reported in 2017.
  https://russia-insider.com/en/russias-insistence-israel-haven-pedos-and-sodomites-bans-them-adopting-russian-children/ri28219

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. Kriittisiä artikkeleita sodomiasta levittänyt amerikkalainen pappi suljettu facesta
   American Priest, Editor of ’Russian Faith’, Blocked from Facebook for Posting Article Critical of Sodomy
   Facebook is awash with barely disguised pornography, which it makes little effort to curb. But speak out about sexual degeneracy and they freak out. Why is that?

   Thankfully, the Russian Faith website is still alive and well. Facebook can’t bring it down. Indeed, there are several things we can all do together, to fight back against Facebook, making sure that Russian Faith continues growing in strength and influence:

   I can keep posting articles on Russian Faith, and you can keep reading these articles, every day.
   You can be my eyes and hands, by posting Russian Faith articles on Facebook, every day. Help us, by posting articles on your own pages, and sharing articles in Facebook groups.
   Increase support for Russian Faith, by adding one dollar to your monthly support. If you had been giving $100 per month, then bump it up to $101. If you were giving $20, make it $21. And if you hadn’t been giving anything, then make a $1 monthly commitment to support this noble cause. Anyone can afford a dollar.

   The same is true for all the big tech platforms.

   Fr. Joseph Gleason
   https://russia-insider.com/en/american-priest-editor-russian-faith-blocked-facebook-posting-article-critical-sodomy/ri28230
   *****

   Ja lapsiporno leviää netissä eikä kukaan tee mitään. Ei ihme jos Venäjä haluaa tehdä oman netin jonne ei työnnetä mitä tahansa ihmisiä mädättävää sontaa

   As Flood of Online Child Pornography Grows – Feds, Tech Giants, Do Nothing
   The root of the problem can be traced back to the twin poisons of liberal ideology (paraphilia and individualism) and corruption. The National Center of Missing & Exploited Children has been compromised by bribes from big tech companies, according to a statement given by their Canadian counterparts to the Times.

   Google, Facebook, etc do not see the 4,400% increase in child pornography on the internet in the last five years, much of it enabled by their platforms, as that big of a deal. On the other hand, they also know that there is still a taboo against it in America (for now) so they pay watchdogs to avoid emphasizing their role in this controversy.
   https://russia-insider.com/en/flood-online-child-pornography-grows-feds-tech-giants-do-nothing/ri28097

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 12. Saksalaisilla ja venäläisillä on syytä olla paljon hampaan kolossa menneisyydestä…molempien maat on raiskattu

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 13. Jeesus puhuu:

  »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»

  —Joh. 8:44

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Ei Jeesus tuossa jakeessa puhu juutalaisista lihan mukaan vaan sen hengen mukaan, mikä epäuskoisissa juutalaisissa oli ja on (perkele siis). Ihminen on se, mikä henki hänessä on (siis joko Jumala tai perkele). Jeesus puhuu EPÄUSKOISISTA juutalaisista, ei lihan mukaan juutalaisista. Jeesuksen sanat koskevat siis kaikkia epäuskoisia maailmassa, esim. Suomen nykyistä kansaa.

   Se, että kyse on epäuskosta, käy ilmi kontekstista (suluissa Joh. 8. luvun jakeet):

   ”te ette tiedä, mistä minä tulen, ettekä, mihin minä menen” (14) – – ”Te tuomitsette lihan mukaan” (15) – – ”Te ette tunne minua ettekä minun Isääni” (19) – – ”te kuolette syntiinne. Mihin minä menen, sinne te ette voi tulla” (21) – – ”Te olette alhaalta, minä olen ylhäältä; te olette tästä maailmasta, minä en ole tästä maailmasta” (23) – – ”Sen tähden minä sanoin teille, että te kuolette synteihinne; sillä ellette USKO minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne” (24) – – ”te tavoittelette minua tappaaksenne, koska MINUN SANANI EI SAA TILAA TEISSÄ” (37) – – ”tekin teette, mitä olette kuulleet omalta isältänne” (= perkeleeltä, ks. jae 44) (38) – – ”Mutta nyt te tavoittelette minua tappaaksenne, miestä, joka on puhunut teille totuuden, jonka hän on kuullut Jumalalta. Niin ei Aabraham tehnyt. Te teette isänne (= perkeleen) tekoja” (40, 41) – – ”Minkä tähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sen tähden, että TE ETTE KÄRSI KUULLA MINUN SANAANI” (43) – – ”Te OLETTE ISÄSTÄ PERKELEESTÄ, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (44) – – ”Mutta MINUA TE ETTE USKO, sen tähden että minä sanon totuuden” (45) – – ”Jos minä totuutta puhun, MIKSI ETTE MINUA USKO?” (46) – – ”Sen tähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta” (47) – – ”te häpäisette minua” (49).

   Ei sanaakaan juutalaisista lihan mukaan! Ja olihan Jeesus itsekin lihan puolesta juutalainen.

   Jeesus vain toteaa, että juutalaiset ovat vielä syntiinlankeemustilassaan (= perkeleen ja synnin orjia), jossa tilassa kaikki muutkin ihmiset ovat luonnostaan syntiinlankeemuksen seurauksena (1. Moos. 3. luku).

   Olisi hyvä pysyä totuudessa, kuten jakeesta 44 on mahdollista ymmärtää.

   Plusääni(5)Miinusääni(3)
   1. Laurio jatkaa valheita itse. Jeesus ei ollut lihan mukaan ”juutalainen” vaan juuDaan hiemolainen, kahden viimeisen aidon israelilaisen heimon Juudaan ja Bejaminin joukosta. Eli JuuDalainen tai ”judahiitti” (from the tribe of Judah)

    Saddukealaiset ja farisealaiset Juutalaiset eivät ole Juudaan heimoa vaan Babylonian ashkenazien, kanaanilaisten ja edomilaisten sekoitus. Käännöksissä hukkuu tuo ero. JuuDalainen, juudealainen ja sitten tämä nykyinen juuTalainen sanat. Englanniksi siis Judahite, Judaean ja Jew. Kuten sanottu, JuuDalaiset juudaan heimosta eli Judahiitit(The Tribe of Judah) olivat viimeisiä aitoja arjalaisia israeliitteja Jeesuksen aikaan kahden viimeisen aidon israelilaisen heimon Juudaan ja Bejaminin joukosta. Kun taas juudealaiset (Jews/Judaeans) ovat siis näitä käännynnäisiä. Laajemmin yleensä noita kaikkia nimitetään virheellisesti ”juutalaisiksi”.

    Kuten kaikki savolaiset ovat suomalaisia, mutta kaikki suomalaiset eivät ole savolaisia.

    https://christiansfortruth.com/who-are-jews/

    https://teknatoutheou.home.blog/2020/01/01/physical-descriptions-of-the-adamites-shemites-hebrews-israelites-and-judahites-2/

    Plusääni(4)Miinusääni(3)
    1. Kyllä Juudan heimo vietiin LUOPUMUKSEN vuoksi Babyloniaan pakkosiirtolaisuuteen. Mainitsemasi ”Babylonian ashkenazit” ovat luopuneita juudalaisia. Juuri luopuneista juudalaisista tuli fariseuksia, jotka Babyloniassa alkoivat luoda ”perinnäissääntöään”, nyk. babylonialaista Talmudia. Se on alkuisin siis juudalaisista. Nykyjuutalaisuus on farisealaisuutta ja talmudismia, juudalaista luopumusta Jumalan sanasta. Lihan puolesta juudalaisia ei ole enää pitkään aikaan ollut olemassa; he olivat voimakkaasti sekoittuneita jo Jeesuksen aikana. Hengen puolesta juudalaisuus (oikea juudalaisuus) on kristinuskoa, ja Hengestä (Jumalan sanasta, Jeesuksesta) luopumisen puolesta juudalaisuus (= väärä juudalaisuus) on nykyjuutalaisuutta. Room. 2:28-29. Oikeista juudalaisista (hengen mukaan) käytetään siis nykyisin nimitystä ”kristitty” ja vääristä (luopuneista) juudalaisista käytetään nykyisin nimitystä ”juutalainen”. Nimitykset kulkevat siis hengen tasolla (sen mukaan, mikä henki kyseisessä henkilössä on, joka Jumala tai perkele), eivät lihan (tai ”rodun”) tasolla, koska juudalaisia lihan mukaan ei ole enää olemassakaan. Nykyjuutalaiset ovat lihan puolesta sekoitus liki kaikista kansoista, ja he ovat vain varastaneet (ulkonaisessa mielessä) itselleen nimen ”Israel” ja ”juudalainen” (tai, kuten nykyisin sanotaan, ”juutalainen”). Nykyjuutalaisilla ei ole mitään muuta yhteyttä Jeesuksen ajan juudalaisiin kuin (hengen mukaan) väärä juudalaisuus (perkeleen orjuus, talmudismi).

     Aadam ja Eeva olivat ensimmäiset kristityt (eivät tällä nimellä mutta asiallisesti), sillä he uskoivat Jumalan lupauksen Jeesuksesta (”vaimon siemenestä”, 1. Moos. 3:15) ja pelastuivat SYDÄMEN uskossa tuohon Jumalan lupaukseen. VT:n juudalaisuudessa ja israelilaisuudessa kulki Jumalan sana ja usko siihen, joten oikea ”Israel” ja oikea ”juudalaisuus” on aina ollut puhdasta kristinuskoa. Juudalaiset olivat Jumalan omaisuuskansaa paitsi uskon vuoksi myös lihallisesti Jeesuksen maailmaan tuomisen vuoksi (he olivat ulkonainen väline Jeesuksen maailmaan tuomiseksi). Kun juudalaiset tappoivat Jeesuksen, he lakkasivat olemasta Jumalan omaisuuskansa. Jeesuksesta lähtien Jumalan omaisuuskansa ovat Hengen kautta Jumalan omat, siis oikeat, Pyhästä Hengestä ja Jumalan sanasta uudestisyntyneet kristityt, oli heidän etninen alkuperänsä mikä hyvänsä, 1. Piet. 2:9-10.

     Mainitsen vielä, että Babylonian pakkosiirtolaisuuden jälkeen juudalaisia ja israelilaisia kutsutaan VT:ssa yhteisesti ”juudalaisiksi” (tai siis ”juutalaisiksi”). Kaikki Israelin heimot palasivat pakkosiirtolaisuudesta, ks. Ap.t. 2:22; 13:16; 3:12; 4:10; 4:27; 5:21, 31; 9:15; 10:36; 21:28; 26:7.

     Mitä siis lihaan tulee, ei ole olemassa enää Jeesuksen ajan juudalaisia tai juutalaisia. Mitä henkeen tulee, nykyisin on olemassa Jeesuksen ajoilta väärä juudalaisuus (farisealaisuus, talmudismi, nykyjuutalaisuus, perkeleen orjuus) ja oikea juudalaisuus (kristinusko).

     Olisi siis tehtävä ero lihan ja hengen välillä.

     Plusääni(5)Miinusääni(3)
 14. Roskamedian (Ylen, kansan omistaman) uutisoinnista on satunnaisesti se hyöty, että kääntämällä asia suoraan päinvastoin saadaan totuus tai totuuden runko esiin.

  Tänään (30.1.2020) esimerkiksi Yle julkaisi uutisen Kashmirista ja internetin pimentämisestä (mikä ihana sana tuo pimentäminen, aah!) otsikolla: ”Kashmir on ollut lähes puoli vuotta ilman internetiä – Valtiot turvautuvat yhä useammin netin pimentämiseen”,

  https://yle.fi/uutiset/3-11181878

  Uutisartikkeli on melko pitkä enkä toista sitä tässä; käännän vain sen päinvastaiseksi saadakseni totuuden esiin.

  Jokaisen yleläisen ja Oikean Ihmisen tulisi uutisen johdosta siis huutaa julki:

  ”Suomi (etenkin virallinen Suomi ja sen orjaisännät) jää ilman internetiä! Kun luovun internet-yhteydestäni, Suomi ei saa yhteyttä minuun. Pimennän siis internetin Suomelta.

  ”Pimennän internetin etenkin turvallisuussyistä, tarkoituksena estää disinformaation (valehtelun) ja saatanallisuuden leviämisen minuun. Haluan myös estää terveyshaitat, esimerkiksi syövän ja kuoleman, sekä rikollisten pääsemisen kimppuuni kymmenin tuhansin tavoin. Haluan turvaan miljoonilta huijauksilta, joita kaikki Suomen asiat ovat. Pääsen turvaan, kun eristän itseni Suomesta pimentämällä internetin. Suomen on matkustettava luokseni saadakseen minuun yhteyden.”

  Näin jokaisen yleläisen ja Oikean Ihmisen tulisi huutaa.

  Mikä riemukas ja ylentävä asia tuo internetin pimentäminen!!!! Voi että on hyvä juttu!

  Näin koko Suomi (pian 6 miljoonaa) jää vainon uhriksi, ja hyvä niin – erinomaista!

  Jaak. 4:4; 1. Joh. 2:15; Ilm. 13:11-17; Psalmi 1:1-2.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 15. Roskamedian (Ylen) etusivulla luki äsken (30.1.2020): ”Yle seuraa: Historiallisen huumejutun syytteitä luetaan oikeudessa – yksi valtava mastokätkö sisälsi 100 kiloa amfetamiinia”, ja varsinainen teksti täällä:

  https://yle.fi/uutiset/3-11179239

  Jokainen huomaa, että tuossa haukutaan oiretta, ei itse tautia. Oikea päiviteltävä totuushan on se, että jokainen suomalainen sisältää 100 kiloa huumaavaa saatanallisuutta ja rikosta, ja suomalaisia on yli 5 miljoonaa! Eikä suomalainen on mikään ”maastokätkö” vaan aivan avoin saatanallisuus- ja rikostykki. Joku maaston kätketty kemikaaliseos on vain seuraus tuosta suuremmasta totuudesta. Syytteeseen pitäisi saada se, mitä on suomalaisen sisällä. Näin saataisiin kaikki liki 6 miljoonaa suomalaista ansaitun vainon ja holokaustin kohteeksi. Vain näin toimittaisiin oikein ja oikeaan kohteeseen osuen.

  Matt. 15:19; Room. 3:10-18.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 16. Äärimmäisen perisuomalainen (= kansan omistama) Yle vertasi artikkelissaan tänään 30.1.2020 koronavirusta (viittaako ”korona” tässä YK:n tunnuksen lehvään?) maailmalla riehuneisiin tauteihin,

  https://yle.fi/uutiset/3-11184234

  Voidaan tehdä vertailu myös siten kuin ”True Blog” tekee artikkelissaan ”1720 Plague, 1820 Cholera, 1920 Spanish Flu, 2020 Chinese Coronavirus. What’s happening?” 25.1.2020,

  https://trueblog.net/1720-plague-1820-cholera-outbreak-1920-spanish-flu-2020-chinese-coronavirus-whats-happening-3000/

  Suuri epidemia siis sadan vuoden välein. Jos vuoteen 1920 lisätään sata vuotta, saadaan tämä vuosi. Onko tämä ”koronavirus” suunniteltu ja tehty tämänkertaiseksi vuosisataiseksi epidemiaksi, jolla tapetaan suuri osa ihmiskuntaa? Suomihan on täynnä tietäjiä ja tietonsa julki tuojia, joten vastatkoot tietäjät, onko koronavirus uuden epidemian synnyttäjä ja esim. Suomen kansan tappaja.

  Kolme kuukautta sitten tästä mahdollisesta pandemiasta (maailmanlaajuisesta epidemiasta) tehtiin jo simulaatiotesti, kuten Zero Hedge kertoo artikkelissaan ”Coronavirus Pandemic Simulation Run 3 Months Ago Predicts 65 million People Could Die” 24.1.2020,

  https://www.zerohedge.com/health/coronavirus-pandemic-simulation-run-3-months-ago-predicts-65-million-people-could-die

  65 miljoonaa ihmistä kuolisi tuon testin mukaan. 65 miljoonaa on kymmenkertainen luku väitettyyn ”6 miljoonan holokaustiin maailmansodan aikana” verrattuna. Toisaalta 65 miljoonaa on pieni luku verrattuna koko maailman väestömäärään 7,8 miljardia. Mutta mitä se minuun koskee, haluan jo kuolla pois täältä, Fil. 1:23; 2. Kor. 5:8.

  Se, että hysteriaa ja paniikkia yritetään synnyttää vallanpitäjien ja median välityksellä kakin tavoin ja mahdollisimman laajasti, viittaa siihen, että tahallisesti synnytetyllä pandemialla halutaan tappaa suuri osa ihmiskunnasta, aivan kuten heidän tunnetut agendansa ilmoittavatkin. Syntynyt pelko saa ihmiset suostumaan kaikkeen, mitä vallanpitäjät vaativat. ”Ilmastonmuutoksen” ja pandemian avioliitto varmasti synnyttää lapsen nimeltä ”Maailmanhallitus”, so. kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden hirmuvalta yli koko ihmiskunnan – perkeleen hirmutyrannia.

  Jumala voisi auttaa, mutta Jeesus Kristus, tie Isän Jumalan yhteyteen, on kaikkialla sydämissä hylätty. Niinpä kaikki maailmassa on nykyisin perkeleen käsissä. Siksi myös pikainen maailmanloppu ja viimeinen tuomio ovat hyvin mahdollisia, jopa todennäköisiä.

  Nuo ulkomaalaiset linkit sain tänään katsomastani Mike Moralesin videosta täällä:

  https://www.youtube.com/watch?v=5P1xVbJxSwM

  (100 YEAR PANDEMIC RIGHT ON TIME #WEATHER WARFARE LIVE !!)

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
  1. No, luin jostakin viisaan totemuksen: ”Jos ei koronavirus itse tapa, niin sitä vastaan kehitettävä rokote varmasti tappaa”. Rokotteethan toimivat tautien levittäjinä.

   Yksi tapa ”tappaa” ihmiskunta on – kuulemma – myös ihmisten muuttaminen kokonaan toisiksi kuin he ovat – ihmisten valtaaminen kokonaan keinoälyn kontrolloitaviksi roboteiksi. Se on kuulemma mahdollista tehdä älypuhelinten, 5G:n, kasvojen tunnistusteknologioiden, Kiinan Huawein (ja siten kommunismin), Googlen, robottien, droonien (joissa siis 5G) jne. avulla. Tällainen ”holokausti” olisi koko ihmiskuntaa koskeva holokausti. Ihmiskuntaa hallitsisi vain yksi valtava keinoäly. Sitä ei voi estää asein eikä perustuslaein. Kirjoitan tämän vain varoittaakseni menemästä mukaan näihin 5G- ja älypuhelinjuttuihin; itse olen jo pelastunut niiden ulottumattomiin – Jeesuksessa Kristuksessa, yhteydessä Isään Jumalaan. Tästä ihmisten valtaamisesta keinoälyn ja nykyteknologian avulla kertoo mm. Cyrus A. Parsa YouTube-kanavallaan ”The AI Organization”,

   https://www.youtube.com/channel/UCK_mvwfaYXafREo1jZwNz0Q/videos

   Kanavalla on nyt 5 videota, ja katsoin ne kaikki. Viimeisimmän loppupuolella Parsa toteaa: ”Don’t do big mistakes” (”Älä tee suuria erehdyksiä”). Tuon kehotuksen vuoksi päätin kirjoittaa tämän kommenttini. On hyvä, että edes jotenkin varoitetaan. Varsinainen Pelastaja on Jeesus Kristus (jota Parsa nähtävästi ei tunne).

   Luulen, että Raamatun mainitsema ”merkki (pedon nimi tai sen nimen luku), joka pannaan oikeaan käteen tai otsaan” (Ilm. 13:16-17) liittyy Parsan kuvaamaan ihmisten valjastamiseen keinoälyn ohjattaviksi. Olemme aivan Kristuksen paluun, maailmanlopun ja viimeisen tuomion partaalla. Tämän sanominen on pääasiani tässä kommentissa.

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
  2. Koronaviruksesta Del Bigtreen video ”CORONAVIRUS: WHAT THEY AREN’T TELLING YOU” (30.1.2020),

   https://www.youtube.com/watch?v=h1j2bIo5Ogc

   Kohdassa 23.10 – 50.25 tri James Lyons-Weiler koronaviruksesta. Nyt kohutun koronaviruksen genomissa pätkä, joka liitetty siihen keinotekoisesti. Virus siis peräisin laboratoriosta. Todennäköisesti bioase. Pienempi mahdollisuus, että on peräisin Kiinan yrityksistä kehittää rokote normaalia koronavirusta vastaan (lisätyn genomipätkän tarkoitus olisi silloin saada rokote toimimaan paremmin, ja ”paranneltu” virus lähtenyt leviämään rokotetuista koehenkilöistä). Nykyisen epidemian koronavirus ei voi olla luonnollinen virus. Se voi aiheuttaa painajaisen.

   Kohdassa 52.50 – 57.48 riisiperformanssi.

   Kohdassa 57.48 – 1.01.35 todennäköisyys 0,0001 % rokoteterrorismin takana.

   Kohdassa 1.06.35 – 1.35.15 tapaus Nick Gauthier ja Dtap-rokote (hinkuyskä-, jäykkäkouristus- ja hinkuyskärokote). Lääkärit eivät tiedä mitään rokotteista. Monttu auki.

   Kohdassa 1.38.50 – 1.55.10 Jamal Holley, poliitikko. Poliitikko Suomen ulkopuolelta, maapallon toiselta puolelta. Suomi-poliitikot ovat kuolemankalpeita (kuolemanenkeleitä) hänen rinnallaan.

   Suomi on joutunut täydellisen rokoteterrorismin valtaan, koska maassa kaikki valta on suomalaisilla miehillä (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§). Suomalainen mies on täysi nolla kaikissa asioissa. Ei kykene mihinkään.

   Jos Suomessa olisi miehistä kyvykkyyttä, kuolemantuomiot olisivat laillisia. Rokotteita ajaneet ja ajavat tahot olisi teloitettu (hirtetty toreilla) yrityksistä vahingoittaa kansaa bioaseella nimeltä rokote. Varsinaiset rokottajat olisi tuomittu oikeudessa rangaistuksiin. Kaikki rokotukset olisivat lailla kiellettyjä.

   Nyt varoitetaan, että koronaviruspandemia aiheuttaa finanssikriisin. Globaali pandemia + finanssikriisi + ilmastohysteria (ilmastonmuutoshuijaus) + tuhoon vievä korollinen velkarahajärjestelmä (laillistettuun rahanväärennystoimintaan perustuva pyramidihuijaus) vievät hirvittävään orjuuteen ja Suomen lopulliseen tuhoutumiseen, kuten orjuuttajat ovat suunnitelleet. He ovat koko ajan tienneet, että suomalainen mies on idiootti. Suomalainen miesväestö on punainen matto suoraan tuhoon. Se jopa yhtyy toiseen mieheen ja vaihtaa sukupuolta. Lapset tapetaan aborteissa.

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
   1. Sairasta lavastettua komediaa koko ”koronaviruspandemia” – tässä sairasta näyttelemistä Kiinan Wuhanista:

    https://153news.net/watch_video.php?v=M8UXGG63GY79

    Nyt kun on nämä sähköiset välineet – internet, You Tube jne. – typeriä ihmisiä on helppo huijata. Yhtenä huijarina täkäläinen Terveyden ja Ihanuuden laitos THL – suomisonnan tunkio. Olisiko niin, että tämän ”hirveän pandemian” tarkoitus on peittää alleen nyt tapahtuva maailmalaaja tahallinen finanssikriisi ja rikollisen maailmanhallituksen luominen – finanssikriisin syylliseksi osoitellaan ”pandemiaa”? Koronavirus yleensä tunnetaan vain aivan tavallisen flunssan aiheuttajana.

    Sähköiset mediat (lähes koko internet) ovat valhetta ja huijausta, maailman salaisten hallitsijoiden (raha- ja pankkijärjestelmämme kulisseihin piiloutuneiden yksityisten omistajien) ja heidän alamaistensa (hallitukset, puolueet, virkamieskunnat, mediat, koululaitokset, jopa kirkot) rakas ja alituisesti käytetty väline ”toteuttaa itseään”: tappaa, pettää, huijata, valehdella, potkia, sylkeä, tuhota, vehkeillä, hyökätä, puoskaroida, vahingoittaa, viedä ansaan, ryöstää, varastaa. Kaikki maailmassa on tuhoamista ja perkeleen palvontaa, Room. 3:10-18. Se voidaan tehdä nyt helposti, kun se voidaan tehdä ”piilosta”, nurkan takaa, siis salaisesti internetissä, YouTubessa jne. toimimalla. Kaikessa tässä luonnollinen ihminen (saatanan orja) toteutta itseään ja tahtoaan. Autuas se, joka sanoutuu kokonaan irti internetyhteydestä ja älypuhelinyhteydestä ja IHMISTEN YHTEYDESTÄ:

    ”Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomain neuvossa eikä astu syntisten teitä eikä istu, kussa pilkkaajat istuvat, vaan rakastaa Herran lakia ja tutkistelee hänen lakiansa päivät ja yöt!” (Ps. 1:1-2, ks. myös 26:4-5; Snl. 4:14);

    ”Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa – – mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? – – Lähtekää pois heidän keskeltänsä” (2. Kor. 6:14, 15, 17).

    Jos saatanat pystyivät lavastamaan New Yorkin kaksoistornien romahtamisen, he pystyvät lavastamaan myös maailmanlaajan pandemian. Kaikki on (tämä on tämänhetkinen mielipiteeni) nykyisin sairasta huijausta, saatanan riehumista. Saatana on saanut kaiken vallan, koska ainoa hänet sitova voima, evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta, on kaikkialla sydämissä hylätty.

    Ehkä moni arvaa, mitä seuraavaksi tapahtuu. Minä tiedän, mitä seuraavaksi tapahtuu.

    Kaikki, mitä virallisessa ja näkyvässä Suomessa tapahtuu, on huijausta. Kaikki, mitä salaisessa Suomessa tapahtuu, on huijausta. Aivan kaikki, jopa perheet ja avioliitot, jopa ihminen itse, on pelkkä sairasta ja iljettävää huijausta – näkyviin nouseva perkele.

    Plusääni(5)Miinusääni(1)
   2. Vesa. Viruksia ei ole olemassakaan, ne on bakteereja ?
    http://fakeologist.com/blog/2020/01/23/imagine-this-scary-thing-in-you/
    ¨
    Koronaholokaustinlietsonnassa on kyseessä rokotteiden ja muitten myrkkyjen markkinointi. Ja massojen mielen hallinta – pelossa pitäminen, kuolemanpelon avulla. Se on vakuutusmyyjien paras työkalu.

    Kristus poistaa myös kuolemanpelon.

    https://1.bp.blogspot.com/-bafKc1o4eB8/XjS_mny6W1I/AAAAAAADu0o/qpLKfCmz06IOnx912n_pvFfnQvt207bBwCNcBGAsYHQ/s1600/CORONA%2BVIRUS%2B%25283%2529.png

    Plusääni(5)Miinusääni(1)
    1. Kaiken tämän sairaan menon keskellä minulle alkaa olla samantekevää, onko viruksia olemassa vai ei (minua on alkanut aivan fyysisesti kuvottaa tämä maailma). Jos sairaus (”pikkukuolema”) iskee, se on ihmisen yleisen syntisyyden seuraus (Room. 6:23) ja samalla Jumalan vitsa katumukseen ja uskoon (yhteiseltä nimeltään parannukseen) ajamiseksi – pohjimmiltaa RAKKAUTTA siis. SITÄ ei Terveyden ja Ihanuuden laitos THL tai yksikään suomalainen ei tiedä, ainakaan ei tunnusta.

     Totta kai medikaaliterroristit (kaikki ihmisiä hoitavat tahot) terrorisoivat. Ne hyppisivät riemusta, jos saisivat aikaan pakkorokotukset (massavahingoittamiset ja massamurhat). Luonnollisessa (so. Kristuksessa pelastumattomassa) ihmisessä hallitsee perkele (ilmenee ”omana minänä”, ”omana tahtona”, ”omana ymmärryksenä” jne. – mikä on ”omaa”, se ei ole Jumalan. Mikä ei ole Jumalan, on perkeleen). Lääketieteestä on tulossa ihmisten tappamisväline nro 1. Näin sen varhain. Poistuin siitä liki oksentaen.

     Ei ole muuta pelastusta kuin Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus. Matt. 9:1-7 sanoo:

     ”Ja hän (Jeesus) astui venheeseen, meni jälleen toiselle rannalle ja tuli omaan kaupunkiinsa. Ja katso, hänen tykönsä tuotiin halvattu mies, joka makasi vuoteella. Kun Jeesus näki heidän USKONSA, sanoi hän halvatulle: ’Poikani, ole turvallisella mielellä; sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi’. Ja katso, muutamat kirjanoppineista sanoivat mielessään: ’Tämä pilkkaa Jumalaa’. Mutta Jeesus ymmärsi heidän ajatuksensa ja sanoi: ’Miksi te ajattelette pahaa sydämessänne? Sillä kumpi on helpompaa, sanoako: ’Sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi’, vai sanoa: ’Nouse ja käy’? Mutta tietääksenne, että Ihmisen Pojalla on valta maan päällä antaa syntejä anteeksi, niin’ – hän sanoi halvatulle – ’nouse, ota vuoteesi ja mene kotiisi.’ Ja hän nousi ja lähti kotiinsa.”

     Jeesus siis parantaa, ja se on samaa kuin syntien anteeksiantamus. Tästä näkyy, että sairaus on synnin palkka. Kaikki ihmiset ovat luonnostaan syntisiä syntiinlankeemuksen (1. Moos. 3. luku) seurauksena.

     Kristuksessa siis alamme parantua, kun Pyhä Henki on uskon myötä tullut sydämeen. Pyhän Hengen kasvaminen kristityssä on pyhittymistä. Vanha ihminen kuolee ja uusi (Jumala kristityssä) kasvaa. Kukaan ei tule täysin synnittömäksi tämän elämän aikana, ja siksi kaikki ovat ansainneet sairastumiset. Niillä Jumala ajaa ”oman minän” (saatanan) kuolettumiseen ja Pyhän Hengen vahvistumiseen meissä. Lopullinen, sataprosenttinen terveys tulee kristittyyn vasta viimeisenä päivänä, ruumiin ylösnousemuksessa. Todellinen parantaja on Jeesus Kristus, mutta hänen parantamisensa tulee näkyviin vasta ylösnousemuksessa ja ikuisessa elämässä.

     Sairauksista tulisi siis olla kiitollisia. Ne ajavat katumukseen, uskoon, Jumalaan, ikuiseen elämään – terveyteen ja rakkauteen. Siksi minulle on täysin samantekevää, onko viruksia olemassa. Sairaudet joka tapauksessa ovat olemassa. Vain poikkeustapauksissa, kun on rukoiltu, Jeesus parantaa jo ajassa, Jaak. 5:13-16.

     Suomessa sairaudet ovat lisääntyvä ja talous sen mukana luhistuva, koska suomalaiset ja Suomi ovat Jumalan mukaan mielenvikaisia:

     ”Hullu sanoo sydämessänsä: ’Ei ole Jumalaa’. Turmiollinen ja iljettävä on heidän menonsa; ei ole ketään, joka tekee, mikä hyvää on” (Ps. 14:1).

     Plusääni(3)Miinusääni(1)
   3. Rokotehuijauksen tiedotuksellisen (Google) toteutuksen tunteva Mr. Zach V. lausuu painavan sanansa rokotuksista seuraavan (Del Bigtreen) videon kohdassa 1.05.15 – 1.05.25 (kymmenen sekuntia):

    https://www.youtube.com/watch?v=zG5ZMHeHMlM

    (The Year of the Whistleblower)

    Hän myös kertoo Googlen vakoilevan ihmisiä hakupalvelunsa, Android-puhelinten, Chrome-selaimen ja Gmailin kautta ja kehottaa lopettamaan niiden käyttämisen.

    Mr. Zach V:n sivusto täällä:

    https://www.zachvorhies.com/

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
   4. Pandemiahysteerikkojen nyt riehuessa silmään on pistänyt pelottelu ”koronavirukseen kuolleiden” määrillä. Koronavirus tunnetään yhtenä tavallisen flunssan aiheuttajana (rhinoviruksen ohella). Aivan tavallinen flunssa ja influenssa aiheuttavat kuolemia, ja näin on ollut aina. Kuolleet ovat kuitenkin sellaisia, joiden yleinen vastustuskyky on heikentynyt (esim. vanhuksia ja kroonisesti sairaita), ja koronavirukseen nyt kuolleet ovat olleet yli 50-vuotiaita.

    Lääketieteessä kuolinsyy ilmoitetaan a) peruskuolinsyynä (esim. krooninen tauti, syöpä jne.) ja b) välittömänä kuolinsyynä (esim. flunssan tai influenssan jälkitauti keuhkokuume). Heikentyneet henkilöt kuolevat helpommin hengitystietuhduksia seuraavaan keuhkokuumeeseen. KAIKKI ihmiset kuolevat, tämä on hyvä oivaltaa. Kaikki ovat perineet ytimeensä syntisyyden, ja siksi kaikki kuolevat. Tämä on hyvä myös tunnustaa.

    ”Koronaviruspandemia” näyttää siis aivan tavalliselta ja normaalilta flunssalta, jonka jälkitautina syntyneeseen keuhkokuumeeseen kuolee joitakin heikentyneitä ihmisiä, esim. vanhuksia. Tässä ei ole mitään ihmeellistä. ”Ihmeelliseksi” asian tekee pandemiapelottelijoiden ja median hysteria.

    Pandemiapelottelijat pelottelevat noilla heikentyneiden ihmisten kuolemilla saadakseen itsellen hyötyä, esim. rokotepakon (taloudellinen hyöty ja samalla ihmisiä saadaan rokotteilla tuhottua ja tapettua) tai maailmanhallituksen (perusteena se, että pandemioiden ehkäisy vaatii valtioiden yhteisiä toimia ja siksi ”on hyvä luoda maailmanhallitus” – kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden johtama maailmanhallitus).

    Eikä kuolemassa ole mitään pahaa. Se on vain sielun erkaantuminen ruumiista, ja viimeisenä päivänä kaikki nousevat katoamattomina Jumalan eteen tuomiolle, Joh. 5:28-29, ja ruumis ja sielu yhtyvät jälleen. Jumalattomat tuomitaan ikuiseen helvettiin ja Kristukessa pelastuneet saavat viettää ikuisuuden autuudessa (siis Jumalan yhteydessä).

    Kristityille ruumiin kuolema on kallisarvoinen ja iloinen asia, sillä kuolema (kuten kaikki muukin) joutuu vain palvelemaan kristittyä. Mädättäessään haudassa kristityn ruumiin kuolema puhdistaa sen tehokkaasti siitä synnistä, joka kristityn ruumiissa vielä on jäljellä. Kun viimeinen päivä, ylösnousemuksen päivä, sitten koittaa, kuolema lahjoittaa Jumalalle kristityn ruumiin puhdistettuna, ja ruumis ei silloin enää ole lihallinen vaan hengellinen (eri muodossa siis kuin täällä ajassa), 1. Kor. 15:35-58.

    Kuolema on kristitylle ylen määrin riemullinen asia! Sielu siirtyy heti Kristuksen luo autuuteen, ja ruumis jää kuoleman puhdistettavaksi noustakseen viimeisenä päivänä ylös puhdistettuna ja liittyäkseen jälleen sieluun. Kristitty elää ikuisesti autuudessa niin ruumiin kuin sielun puolesta. Kristitystä tulee kokonainen autuus, ikuisesti!

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
    1. Ylen uutinen eiliseltä päivältä (10.2.2020) vahvistaa yllä sanomani:

     https://yle.fi/uutiset/3-11201580

     (Otsikko: EU järjestää WHO:n kanssa ylimääräisen ministerikokouksen koronaviruksen takia).

     Uutisen mukaan 2% koronavirustartunnan saaneista on kuollut (todettuja tapauksia 43139 – kuolleita 1018). Sama prosenttiluku koskee aivan tavallisia flunssia ja influenssaa, joiden jälkitautina iän tai kroonisen sairauden heikentämiin tulee keuhkokuume, joka lopullisesti vie heidät kuolemaan.

     On väärin pelotella ja mellastaa iän tai kroonisen sairauden heikentämien kuolemilla taloudellisen hyödyn tai vallan saaniseksi.

     Koronavirus tunnetaan aivan tavallisten flunssien aiheuttajana.

     Hallitukset, terveysviranomaiset (esim. Terveyden ja Ihanuuden Laitos THL) ja tiedotusvälineet tunnetaan aivan tavallisesta valehtelusta, huijaamisesta, manipuloinnista, pakottamisesta ja paniikin aiheuttamisesta. Ne ovat vaarallisia kansan vihollisia. Ne myös antavat siunauksen lasten murhaamisille aborteissa ja lääketieteeseen kokonaan kuulumattoman (ei ainuttakaan tieteellistä testiä!) psykiatrian harjoittamiselle ja ihmisten tuhoamisille hermostomyrkyillä (”psyykenlääkkeillä”), psykokirurgialla (aivot silvotaan) ja pysyvällä leimaamisella.

     Suomessa on todettu yksi koronavirustartunta (siis yksi koronavirusflunssa). Aborttilain säätämisen jälkeen Suomessa on murhattu vuosittain n. 10000 (aivan viime vuosina hieman vähemmän) lasta aborteissa, n. 27 lasta joka päivä. Kukaan ei piittaa tai puhu tästä valtavasta lasten massa- ja sarjamurhasta, Suomen kansan tunnusmerkistä ja äärimmäisestä barbariasta.

     Kansa ja koko ihmiskunta on hartaana elämäntehtävänään ja korkeimpana saavutuksenaan ruokkinut petoa, ja nyt peto on kasvanut niin suureksi, että se syö kansan ja koko ihmiskunnan.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Ja taas hysteriamylly Yle suolsi koronavirusuutisen:

     https://yle.fi/uutiset/3-11203508

     (Otsikko: Uusi koronavirus on hyvin vakava uhka koko maailmalle, varoittaa WHO:n johtaja).

     Kolvnit klovnaavat klovnaamistaan. Pakkorokotukset (massatuhoamiset ja -tappamiset ja keskitysleirit) tulevat! Kansainvälinen järjestäytynyt rikollisuus (mm. maamme johto ja puolueet, ihanuudentaivas THL ja tiedotusvälineet) riehuu täyttä häkää, ja kansaa viedään kuin litranmittaa. Salama iskee jumalattoman kansan päälle!

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
 17. Hyvä kuva.

  https://1.bp.blogspot.com/-bafKc1o4eB8/XjS_mny6W1I/AAAAAAADu0o/qpLKfCmz06IOnx912n_pvFfnQvt207bBwCNcBGAsYHQ/s1600/CORONA%2BVIRUS%2B%25283%2529.png

  Ja meemi :

  Scientists have discovered that people will believe anything when you say ”scientists have discovered that. . . ”

  http://www.quickmeme.com/meme/3t58tt

  Korolla-virus ja pah!

  Mun luottamus noihin valkotakkisiin (ei empiiriseen tieteeseen) on tasan nolla. En usko edes atomiteoriaan, joka sivuaa elektronimikroskooppia, sitä vehjettä jolla sen viruksen olemassaolon voisi ehkä todeta. Toisin sanoen – huijausta kaikki.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2018/06/17/atomipommiuskonto/

  Googlaa kuvia viruksesta – yhtään aitoa kuvaa ei ole. Jotain hassuja tietokonemalleja vain.

  http://fakeologist.com/blog/2020/01/23/imagine-this-scary-thing-in-you/

  Nää ”tieteen” ihmeet on suoraan käsikirjoituksesta:

  Neuvostoliiton juutalaisten katekismus –

  ”Puhukaa ja toimikaa itsevarmasti, tarmokkaasti ja aggressiivisesti, hämmästyttäen ja yllättäen. Enemmän melua ja sanallista helinää, enemmän epäselvää ja pseudotieteellistä. Luokaa teorioita, hypoteeseja, suuntauksia, koulukuntia, realistisia ja epärealistisia menetelmiä – mitä poikkeavampia, sen parempi! Älkää antako sen häiritä, ettei näitä ideoita kukaan tarvitse; älkää välittäkö siitä, että ne unohdetaan huomenna. Uusi päivä tulee ja samoin tulevat uudet ideat. Tässä esiintyy henkemme voima, itsemääräämisemme, ja siinä on ylemmyytemme. Antakaa gojimin maksaa laskumme. Raapikoot he päitään etsiessään kehittämiemme ideologioiden logiikkaa; etsikööt ja löytäkööt niistä jotain, jota niissä ei ole. Huomenna annamme uutta pähkäiltävää heidän primitiivisille aivoilleen.”

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 18. Kyllä olette pitkäpiimäistä porukkaa. En jaksa edes lukea näitä liirumlaarumeita. Todella ”tieteellistä”. Ei muutako enemmän foliota vaan niin signaali paranee. Ette pysty vaikuttamaan mihinkään näillä pölhöpostauksillanne. Että onnea jatkoon. Elämän tarkoitus. Tällaiseen vaahtoamiseen se kannattaa käyttää.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 19. En ole antisemiitti tai vihaa juutalaisia, mutta olen itse kiinnostunut totuudesta. Olen tutkinut tätä holokaustia virallisten tietojen pohjalta ja sanoisin, että juutalaisia kuoli ja tapettiin 3-4 miljoonaa, joista iso osa kuoli sodan olosuhteiden johdosta leireillä ja ghettoissa. Pitää muistaa, että Euroopan juutalaispopulaatio oli niin suuri, että pelkästään luonnollinen kuolleisuus sodan vuosina on yli puolimiljoonaa. Kysymys surmasiko natsit esim. Anne Frankin on mielenkiintoinen, koska Frank kuoli pilkkukuumeeseen. Natsit tosiaankin yrittivät estää pilkkukuumeen leviämistä leireillä, mutta silti olosuhteista johtuen satojatuhansia kuoli siihen. Samoin kävi vangituille punavangeille kuin saksalaisille sotilaille venäjällä. Massasiirrot ja karkoitukset aiheuttivat sen ajan oloissa suuren määrän turhia kuolonuhreja, mutta saavuttaaseen luvun 6 miljoona olisi idässä pitäynyt ampua useita miljoonia juutalaisia. Se taas oli mahdotonta ja jos olisi ollut mahdollista, niin miksi ylipäätänsä piti rakentaa kaasukammioita, jos ampumisella saatiin puolet kuoliaaksi? Itse uskon, että kaasutuksia tehtiin muutamalla leirillä Puolassa ja niissä kuoli miljoona tai vähän päälle juutalaista. Loput kuolivat olosuhteiden johdosta, nälkiintymisiin ja tauteihin ja luonnolliseen kuolemaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat