Vallanpitäjien salaiset operaatiot ISIS-naisterroristien tuomisesta lapsineen Suomeen; yhteiskunnalliset havainnot

Ulkoministeri Pekka Haavisto on yrittänyt virkamiestä painostamalla kuljetuttaa Syyrian al-Holin pakolaisleirin lapset (äiteineen) Suomeen konsulikyydillä. Lisäksi hallituksella on ollut jo aikoja sitten suunnitelmat ISIS-perheiden tuomisesta Suomeen. Kysymyksessä eivät kuitenkaan ole suomalaiset lapset, ja lapsien äiditkin ovat suurimmaksi osaksi taustaltaan jotakin Lähi-idän populaatiota.

Operaatio Korpi”

Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihreä) yritti hiljattain painostaa ulkoministeriön konsulipäällikköä Pasi Tuomista kuljetuttamaan Syyrian al-Holin pakolaisleirin lapset Suomeen konsulikyydillä. Haavisto vaati Tuomista tekemään päätöksen konsulikyydittämisestä omissa nimissään.

Tuominen kuitenkin ilmoitti, ettei ministeri voi sälyttää poliittista vastuuta ”elämän ja kuoleman” kysymyksestä yksittäiselle virkamiehelle.

Haavisto al Hol Tuomisto

Haavisto kimpaantui tästä Tuomisen kieltäytymisestä siinä määrin, että syrjäytti hänet ilmanjulkisuutta ja ilman asianmukaisia perusteluita virastaan. Tämä Syyrian al-Holin pakolaisleirin lasten Suomeen kuljettaminen on ulkoministeriössä kehitelty ”Operaatio Korpi” -nimellä oleva suunnitelma.

Hallituksella on ollut jo kauan suunnitelmat ISIS-perheiden tuomisesta Suomeen

Yle uutisoi hiljattain, että hallituksella on laajempi suunnitelma ISIS-terroristivaimojen sekä heidän jälkeläistensä tuomiseksi Suomeen kuin mitä on aiemmin annettu ymmärtää. Iltasanomat myös uutisoivat vastoittain siitä kuinka Suomen sosiaaliviranomaiset ovat jo pitkään olleet valmiudessa jakamaan ”palaavat” perheet. Ilta-Sanomien mukaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla perheet kuljetettaisiin VIP-tilojen kautta, jotta vastaanottaminen olisi kitkatonta.

Lisäksi pääministeri Sanna Marin kiiruhti jo toteamaan, että Haaviston toimintalinjalle on annettuhallituksen hiljainen hyväksyntä, vaikka lausahtukseen hiukan myöhemmin hallituksen taholta yritettiin suhtautua penseästi.

al hol II

Lasten ”kotiuttaminen” ei oikeudellisesti välttämättä onnistu ilman äitejä, sillä oikeuskansleri Tuomas Pöystin mukaan pelkästään lasten kotiuttaminen synnyttää oikeudellisesti vaikeita näkökohtia.

Pelkästään lapsien tuominen leiriltä synnyttäisi tilanteen, jossa oikeuskanslerin mukaan heräisi kysymys siitä, mihin lainsäädäntöön perustuen lapset voitaisiin erottaa huoltajistaan.

Suomen lainsäädännössä huostaanoton edellytyksistä sekä menettelytavoista säädetään lastensuojelulaissa.

– Tässä tilanteessa oikeudellisesti selkeä toimintatapa olisi pyrkiä kotiuttamaan sekä lapset että heidän huoltajansa. Kotiuttamisen jälkeen ryhdyttäisiin Suomen lainsäädännön mahdollisesti edellyttämiin toimenpiteisiin, kuten huostaanottoihin, oikeuskansleri totesi.

Sisäministeriön poliisiosasto: Suomi on valmistautunut ISIS-naisten vastaanottoon

Sisäministeriön poliisiosaston kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen paljastanut, että Suomi on valmistautunut erilaisiin vaihtoehtoihin, johon sisältyisi myös Syyriasta palaavien naisten ja lapsien vastaanottamiseen sekä huolehtimaan niin heistä kuin suomalaisten turvallisuudesta.

Päätelmiä

Ulkoministeri Pekka Haavistoa voidaan yllä esitettyjen tietojen nojalla epäillä syyllistyneen laittomuuksiin, joiden toimesta Haavisto pitäisi pidättää tutkintovankeuteen.

”Operaatio Korpi” -suunnitelman toteuttaminen ilman ”äitien” seuraamista mukana, tuskin olisi ollut lainsäädännöllisesti mahdollista toteuttaa, joten Haavisto olisi myös kyydittänyt Suomeen vaaralliset ISIS-vaimot, ja aivan salaisesti. Samoin Suomen hallitusta voidaan todennäköisin perustein epäillä syyllistyneen raskauttaviin laittomuuksiin, vakavana aikomuksenaan tuoda ISIS-terroristi perheet Suomeen, vaikka nämä eivät edes yleensä ole suomalaisia.

Ovatko al-Holin pakolaisleirin lapset, jotka aiotaan tuoda Suomeen, suomalaisia lapsia?

Nämä al-Holin pakolaisleirin lapset, joita kutsutaan ”suomalaisiksi” lapsiksi, eivät välttämättä ole aina perimältään suomalaisia. Huomattava on, että kyseisissä olo suhteissa lapsia on jäänyt orvoiksi, joten adoptiota on varmaankin toteutettu.

Al-holin äitien ja lapsien suomalaisesta perimästä voidaan lisäksi huomauttaa, että valtamedia on uutisoinut, että näistä äideistä olisi 11 suomalaista, joista olisi kantasuomalaisia ylipuolet. Tämä oli harhaanjohtavasti uutisoitu, sillä varsinaisia kantasuomalaisia oli viisi. Mutta koska näistä kantasuomalaisista naisista ei kaikki halua palata, olisi varsinaisia kantasuomalaisia palaajia vain 4 tai 3 suomalaista. Muut näistä ovat somalialais- tai arabitaustaisia. Isänsä puolelta lapset eivät taatusti ole suomalaistaustaisia, vaan jotakin poliittisen Lähi-idän väestön perimää. Näin ollen he eivät laisinkaan suomalaisia lapsia, ja sitä paitsi näillä lapsilla ei useimmissa tapauksissa ole Suomessa mitään sosiaaliturvatunnusta, koska ovat kalifaatissa syntyneitä, joita kohtaan Suomella ei ole velvoitteita.

Al-Holin porukka on Syyrian lakien alainen ja Syyriassa kansalaisuus periytyy isän kautta. Tällöin asiantilaan ei vaikuta se, että Suomessa kansallisuus periytyy äidin kautta.

Suomen vallanpitäjillä, ja erikoisesti vihervasemmistolaisilla näyttää olevan fanaattisen monikulttuurisuuspolitiikan mukaisesti kammottava kiihko saada ”suomalaiseksi” nimetyt ISIS-naisterroristit ja heidän jälkeläisensä raahattua Suomeen, vaikka siihen ei ole minkään kaltaista velvoitetta vaan asian kuuluu Syyrialle.

Mikäli virallinen Suomi on niin auttamisen haluinen, niin miksi valtion poliittinen entiteetti ei auta kotimaansa vähäväkisiä, syrjäytyneitä ja kodittomia, jotka usein saavat virua talvisessa hyisessä säässä. Huomion arvoista on, että köyhyys- tai syrjäytymisriskissä oli 890 000 suomalaista vuonna 2017.

Suomalaiset ISIS-naiset kuuluisivat kuritushuoneeseen

Turvallisinta olisi kansainvälisen yhteistyön puitteissa perustaa vankila- ja kasvatuslaitosjärjestelmä, mikä suuntautuisi ISIS-terroristinaisten ja heidän lapsiensa parhaaksi. Kyseisellä laitoksella olisivat esimerkiksi toimivat sosiaalihuolto, terveys- ja sivistyspalvelut, mitkä sisältäisivät myös koulutuksen lapsille sekä eheytyksen aikuisille. Näissä olosuhteissa mainittuun laitokseen voitaisiin lähettää, mikäli yhteiskunnallinen tilanne sen sallisi, myös arvoliberalistit ”terapiaan”, jossa pyrittäisiin järkevöittämään mieltä ja ajatusmaailmaa. Kuitenkin näitä laitoksia suunniteltaisiin varta vasten ISIS-naisille ja heidän jälkeläisilleen.

Luonnollisesti lapset olisivat vankilaleirillä erillään äideistään, mutta valvotut vierailut olisivat sallittuja. Tällaisia ihmisiä ei pidä ottaa vastaan entiseen kotimaahan, ainakaan vapaaseen siviilielämään.

Mikäli kantasuomalaisten (muutama kantasuomalainen) ISIS-naisterroristien kotiuttaminen realisoituu, olisi välttämätöntä ottaa käyttöön jo vanhentunut lainsäädäntö, johon sisältyy tuominta kuritushuone- tai vankeusrangaistuksiin, joiden lisäksi voitaisiin tuomita lisärangaistuksena ainiaaksi tai tietyksi määräajaksi menettämään myös kansalaisluottamuksensa.

Lopuksi

Al-Holin terroristi perheiden tuominen Suomeen ei ole niin mittava ongelma kuin nykyinen maahanmuutto politiikka on yleensä, sillä maahanmuutto vyörytyksen kautta saadaan tuhottua suomalainen yhteiskuntajärjestys ja esi-isien kulttuuriperintö kokonaisuudessaan.

Iltalehden tietojen mukaan edellinen pääministeri Juha Sipilä teki aloitteen Rinteen hallituksen kaatamiskokouksen kutsumisesta koolle. Negatiivisen globalisaation ohjaksissa oleva silloinen pääministeri Antti Rinne ei ilmeisesti ollut tarpeeksi työnantajien puolella, joten tilanne täytyi korjata, lisäksi monikulttuurisuuspolitiikkaan täytyi lisätä kierroksia. Tilalle runnottiin nykyisen pääministeri Sanna Marin kiihkoliberaalinen globalismin vahvistumista edistävä hallitus, jossa monikulttuurisuuden agendan tavoitteet tulevat moninkertaistumaan. Nyt perinteiset ja isänmaalliset arvot saavat kyytiä, ja ne suorastaan tullaan kriminalisoimaan. Herra varjelkoon Suomen kansaa!

Markku Juutinen

Lähteet

PÄIVÄN LEHTI (2.12.2019). https://www.paivanlehti.fi/is-pekka-haavisto-painosti-virkamiesta-salainen-operaatio-korpi-olisi-tuonut-isis-lapset-suomeen-konsulinkyydilla/

Yle (9.12.2019). https://yle.fi/uutiset/3-11109383

Yle (11.12.2019). https://yle.fi/uutiset/3-11112373

IS (10.12.2019). https://www.is.fi/politiikka/art-2000006338164.html

IL (2.12.2019). https://www.is.fi/politiikka/art-2000006328005.html

MTV (3.11.2015). https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yk-pakolaiskriisi-kasvattaa-kansalaisuudettomien-lasten-maaraa/5537074#gs.lt7phx

SUOMEN KUVALEHTI (25.5.2019). https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/pysayttava-luku-suomessa-asuu-890-000-ihmista-joilla-on-koyhyys-tai-syrjaytymisriski-ja-se-on-vahan/ APU (25.6.2019).

APU (25.6.2019). https://www.apu.fi/artikkelit/aiti-he-ehka-tulevat-hakemaan-minut-tanaan

HS (13.12.2019). https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006341623.html

IL (3.12.2019). https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/604d5454-52f8-43f6-8ca2-443fa26e331f

2 kommenttia

 1. Isis on mossadin eli jutikoiden luomus kaikki nämä salaiset palvelut CIA kgb m16 ovat globalistien työkaluja ja koska nämä vapaamuurarit jutikoiden yleishyödylliset idiootit saadaan vastuuseen? Ei selvästikään ainakaan lähi tulevaisuudessa! Albert pike sanoin iät ajat sitten kristityt ja muslimit tulevat tappamaan toisensa jonka tietenkin juutalais vetoinen globalisti Eliitti vaikka väkisin toteuttaa! Taas kerran sama small hat Eliitti tulee tapattamaan tyhmää gojimi kansaa kun potkupallo ja jääkiekko vaan kiinnostavat eikä esim revisionistinen oikea historia niin ei jaksa enää edes sääliä tätä ytimeen aivopestyjä kriittisesti ajattelemaan kykenemätöntä goiym laumaa!

  Kiitos magneettimedialle väsymättömästä työstä!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Jos maailma teitä vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua ennen kuin teitä. Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa. Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: ”Ei ole palvelija herraansa suurempi.” Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.

  Mutta kaiken tämän he tekevät teille minun nimeni tähden, koska he eivät tunne häntä, joka on minut lähettänyt. Jos minä en olisi tullut ja puhunut heille, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt heillä ei ole, millä syntiänsä puolustaisivat. Joka vihaa minua, se vihaa myös minun Isääni. Jos minä en olisi tehnyt heidän keskuudessaan niitä tekoja, joita ei kukaan muu ole tehnyt, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt he ovat nähneet ja ovat vihanneet sekä minua että minun Isääni.

  Mutta se sana oli käyvä toteen, joka on kirjoitettuna heidän laissaan: ”He ovat vihanneet minua syyttä.” Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta. Ja te myös todistatte, sillä te olette alusta asti olleet minun kanssani.

  MARK 15:18–28

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat