Valtaeliitin raadollisuus

Vastavalkean julkaisema ja taustoittama artikkeli globaalin eliitin entisen työntekijän Ronald Bernardin haastattelusta paljastaa finanssimaailmaan kätkeytyvän globaalin valtakeskittymän raadollisuuden. Maailmanlaajuisesti suhteutettuna, valtaeliitti koostuu pienestä ryhmästä, jonka hegemonia on voimakkaampaa kuin kansallisten hallitusten kyvykkyys hoitaa asioita. Bernardin mukaan kyseisen eliitin valta ulottuu hallinnassaan kaikkeen, mitä on taivaan ja maan välissä, sisältäen maailman manipuloinnin intressiensä mukaisesti.

Bernardin väite siitä, että vastakkainasettelu esimerkiksi Yhdysvaltojen ja Venäjän välillä ei todellisuudessa pitäisikään paikkaansa, on hyvin mielenkiintoinen. Artikkelissa todetaan:

Pidämme selviöinä tiettyjä jakoja maailmassa. Pohdiskellessamme vaikkapa geopolitiikkaa pidämme lähtökohtana, että on olemassa keskenään taistelevia rintamia, kuten ”Venäjä vastaan USA” tai ”islamistit vastaan länsi”. Bernardin mukaan tämä on täyttä lumetta: He ovat itse asiassa kaikki ystäviä, samalla puolella.

Siten valtamedian rummuttama Yhdysvaltojen ja Venäjän suhteiden hiipuminen kylmänsodan partaalle onkin tavoitteellista valehtelua, jossa länsimaiset yhteiskunnat lietsotaan vihaan, Venäjän kansaa ja yleensä ottaen Aasiaa vastaan, sekä päinvastoin. Tämän mukaan maailmanpolitiikan valtakeskittymien taistelu poliittisesta ja taloudellisesta elintilasta Yhdysvaltojen ja Aasiaan välillä olisi vain näennäistä.

Jäljempänä on Vastavalkean julkaisema artikkeli mainitusta aiheesta kokonaisuudessaan:

 

Valkeus paljastaa pimeyden työt

Tekijät: Johanna Lehtonen ja Vesa Raiskila

27.4.2017

Sanaa ”eliitti” käytetään nykyisin ahkerasti kriittisessä kansalaiskeskustelussa maailmamme ja yhteiskuntiemme tilasta. Harvemmin tulee kuitenkaan mietittyä, mitä ”eliitti” todella tarkoittaa – käytännössä.

Globaalin eliitin ex-työntekijä, finanssimaailman ex-suurhai ja valtapiirien ex-sisäpiiriläinen Ronald Bernard kertoo hollantilaisen vastamedian, De Vrije Median toimittajan, Irma Schiffersin, haastattelussa oman näkemyksensä: globaali valtaeliitti tarkoittaa tosiasiassa alle kymmentätuhatta ihmistä, joiden käsiin on kasautunut valta hallita kaikkea taivaan ja maan välissä, manipuloida maailman menoa mielensä mukaan.

Bernardin tunteman eliitin valta ylittää kirkkaasti jopa kansallisten hallitusten kyvyn puuttua asioiden kulkuun. Haastattelun luoma kuva tämän valtaeliitin motiiveista ja päämääristä on karu: vallan päämäärä on pysyä vallassa – siinä kaikki. Tätä pyrkimystä edistetään sodilla, kansan jakamisella keskenään riiteleviin lahkoihin ja valtamedian syöttämällä valheella.

Ronald Bernardin haastattelu suomeksi tekstitettynä: 

Alkuperäinen video englanninkielisillä tekstityksillä löytyy osoitteesta https://vimeo.com/212237317

Vajoaminen kaninkoloon

Paradoksaalisesti valtaeliitin juoksupojaksi – omien sanojensa mukaan ”psykopaattikoulutukseen” – päätynyt yrittäjätaustainen rahoitusekspertti kertoo arvostavansa itsenäisyyttä siinä määrin, ettei onnistunut sopeutumaan työntekijän asemaan. Bernard rakensi itseriittoisesti omaa kohtaloaan bisnesmaailmassa nuoresta asti. Hän kertoo lapsuutensa kasvattaneen hänet uskomaan, että ”maailma ja ihmiskunta ovat kaukana mistään hyvästä”.

Niinpä nuori Ronald kuittasi naurulla varoituksen, jonka hänet finanssipiirien huipulle auttanut kollega antoi tarjotessaan mahdollisuutta siirtyä yhtiöbisneksistä suurten rahavirtojen ääreen, talletus-, korko- ja valuuttakaupan hallitsemaan rahoitusmaailmaan. Kollegan mukaan tähän leikkiin ei pidä ryhtyä, jos ei kykene ”pakastamaan omaatuntoaan sataan miinusasteeseen”.

Tietämättä, mistä kaikesta kollegan varoituksessa todella oli kyse, nuori Ronald aloitti uransa rahoitusbisneksessä ja luonnostaan lahjakkaana tekikin itselleen huikean uran – kirjaimellisesti – kuolemanvakavan ”pelin” kuvioissa. Hänen lahjakkuutensa huomasi myös valtaeliitti, jonka hallitsema pelikenttä finanssimaailma luonnollisesti on.

 

Omatunto pakastimessa

Pikkuhiljaa Bernard sai lahjakkaana toimijana jalansijaa ”suurten pelaajien” piireissä. Hänen työtänsä oli pääasiassa kierrättää rahavirtoja niin, että hänen asiakkaidensa – mm. pankkien, hallitusten ja ylikansallisten yhtiöiden – verisistä tavoista kerätä tuottoa ei jäisi jälkiä, joihin törmätessään alempien luokkien edustajat – siis eliittiin kuulumattomat – saattaisivat alkaa epäillä ja nuuskia asioita.

Bernard kertoo muun muassa kirjaimellisesti lapioineensa eurooppalaisen pankin kellarissa Irakin 1990-luvun kauppasaarron aikana Irakin hallituksen – kauppasaarron asettajille – luvattomasti myymästä öljystä kertyneitä ”Irakin dollareita”. Hän kollegoineen varmisti, ettei kukaan eksy tällaisten jättihuijausten kulissien – median – taakse kaikenkertovien rahansiirtojen perusteella.

Pidämme selviöinä tiettyjä jakoja maailmassa. Pohdiskellessamme vaikkapa geopolitiikkaa pidämme lähtökohtana, että on olemassa keskenään taistelevia rintamia, kuten ”Venäjä vastaan USA” tai ”islamistit vastaan länsi”. Bernardin mukaan tämä on täyttä lumetta. Hänen kokemustensa mukaan todellisuudessa tällaisia jakoja ei ole:

He ovat itse asiassa kaikki ystäviä, samalla puolella. Kaikki luulevat, että maailmassa on olemassa taistelupareja, hyviksiä ja pahiksia, mutta korkeimmalla tasolla se on ainoastaan peliä, ja he kaikki toimivat yhdessä.

Tiedustelupalvelut – luuletko, että he ovat olemassa palvellakseen ja suojellakseen kansaa, valtiota jne? Itse asiassa ne osoittautuivat rikollisjärjestöiksi, tai ollaksemme tarkkoja, systeemi on yhtä isoa rikollisjärjestöä.

”Psykopaattikoulutukseen” kuului perehtyminen myös psykologiaan, tarkemmin ihmisten ja ihmismassojen manipulointiin psykologian keinoin. Valtaeliitin ja muun maailman välisten toimijoiden – jollainen Bernard oli – tehtävä on saada ”kaikki näyttämään joltain muulta” kuin se todellisuudessa on. Median manipulointi on keskeinen osa tätä ihmisten ymmärryksen harhaan johtamista.

Bernard sanoo näkevänsä näiden kulissien toiminnan ympärillämme jatkuvasti. Nykyisin hän yrittää toimia sen eteen, että ihmiset havahtuisivat siitä täydellisestä itseriittoisuuden kuplasta, johon heitä ehdollistetaan jatkuvasti Bernardin tapaisten valtaeliitin ”työntekijöiden” metodein. Bernard vertaa ihmisiä lammaslaumaan, jonka ohjailu on naruista vetelijöille ”typerän helppoa”.

”Hajota ja hallitse on heidän totuutensa.”
”Hajota ja hallitse on heidän totuutensa.”

Eliitti pysyy vallassa niin kauan kuin ihmiset antavat jakaa itsensä pikkuasioista riiteleviin ”klikkeihin”. Kun alistumme elämään varjoissa suojellen itseämme todellisuuden julmuudelta motolla ”kunhan saan kaljani niin aivan sama”, teemme juuri kuten valtaeliitti on sunnitellutkin. Bernard on vakuuttunut siitä, että jos (kun!) ihmiset heräisivät ja yhdistyisivät puolustamaan itseään, valtaeliitti menettäisi hetkessä asemansa.

 

Pakastin toimintahäiriössä

Viidakon lakien kerrotaan olevan julmat, mutta vielä julmempia ovat finanssimaailman ja eliittipolitiikan lait. Bernard kertoo vakavin ilmein, kuinka kevyesti hän senaikaisten kollegoidensa kanssa tuhosi elämää voiton ja kasvun tavoittelussaan. Italian valuutan dumppaaminen ja kokonaisen valtion talouden järkyttäminen oli vain bisnesdiili muiden joukossa. Vararikkoon joutuneen tehtaanomistajan itsemurha oli vain huvittava yksityiskohta, jolle naurettiiin porukalla.

Katsoimme ihmisiä alaspäin, pilkkasimme heitä. Se oli vain tuote, jätettä, kaikki oli arvotonta roskaa. Luonto, planeetta – kaikki sai palaa ja hajota.

Omantunnon pakastaminen oli toimiva ratkaisu maailmassa, jossa suunnattomien rahansiirtojen taustalla tapahtui tavallisille kansalaisille käsittämättömiä, hirvittäviä asioita. ”Psykopaattikoulutuksella” oli kuitenkin ilmeiset vaikutukset ihmisiin, jotka ainakin joskus ennen olivat omantuntonsa kanssa eläneet. Bernardin kollegoistakin suurin osa ajautui alkoholismiin ja huumeiden käyttöön, mikä viittaa vahvasti siihen, ettei Bernard ollut ainoa, jolle sivistyneen julmuuden harjoittamisesta tuli lopulta ongelma.

Bernard ehti sanojensa mukaan toimia viitisen vuotta ”huipulla”, globaalin eliitin luottamana ja hyvässä asemassa. Hänen tuttavapiirinsä koostui maailman vallakkaimmista. Useimmat heistä ovat uskonnoltaan luciferiaaneja, ja myös Bernard törmäsi heidän makaabereihin seremonioihinsa ja piipahti ”Saatanan kirkossa”. Hän ei tuohon aikaan uskonut yliluonnolliseen ja pitikin asiakkaidensa uskonnollisia rituaaleja alastomine naisineen ja juopotteluineen lähinnä huvittavina.

Kun Bernardiin luotettiin tarpeeksi – ja toisaalta ei aivan tarpeeksi – tilanne kuitenkin muuttui: hänet velvoitettiin osallistumaan asiakkaidensa seremoniaan ulkomailla. Kyynelsilmäinen Bernard kertoo hetkestä, jona hänen ”psykopaattikoulutuksensa” kariutui: hänen odotettiin todistavan pientä lasta käyttäen, ettei hänellä ole omaatuntoa. Hänen ”pakastimensa” hajosi, ja se oli hänen elämänsä käännekohta. Hän ei pystynyt tekemään, mitä häneltä vaadittiin – hän ei pystynyt murhaamaan lasta. Silloin Ronald viimein todella ymmärsi, millaisessa maailmassa eli.

Ronald tuotti asiakkailleen pettymyksen osoittautumalla ihmiseksi, ja luottamus häneen horjui. Hän alkoi murtua sisäisesti eikä kyennyt toimimaan kuten ennen. Kun hän alkoi kieltäytyä työtehtävistä, kun hän ”ei enää osallistunut”, hänestä tuli uhka. Maailmassa, jossa kaiken tarkoitus on muiden hallinta, hänestä tuli vaarallinen vapaaliikkuja, jonka kiristäminen osoittautui hyvin hankalaksi. Ronaldin hylkäämä maailma varmisti hänen aikoinaan allekirjoittamansa salassapitosopimuksen tehoa ”tietynlaisella” ruumiillisella kidutuksella – hän ei pysty vahingoittamaan tuon häiriintyneen maailman asukkeja suoraan.

Omien sanojensa mukaan Ronaldin ”ensimmäisen elämän” loppu oli hirvittävä. Kaiken stressin ja painostuksen alla hänen ruumiinsa kunto romahti, ja hän päätyi teho-osastolle. Teknisesti kuolleena hän kävi läpi rajakokemuksen, joka sai hänet uskomaan epämaterialliseen todellisuuteen, valoon ja pimeyteen, hyvään ja pahaan. Jälkimmäistä luonnollisesti edustaa hänelle valtaeliitti, jonka historian hän katsoo ulottuvan tuhansia vuosia menneisyyteen. Ihmisyys taas merkitsee Bernardille ”valon ilmentymää”. Hänen viestinsä ihmisille – meille – on:

”Yhdistykää. Tulkaa yhteen — ja koko tämä paska tarina lakkaa olemasta.”

/ Vastavalkea

 

Lähde

De Vrije Media (17.3.2017): De macht achter het grote geld: onthullingen van een insider
https://cooperatiedevrijemedia.nl/2017/03/de-macht-achter-het-grote-geld-onthullingen-van-een-insider/

Haastatteluvideon suomennos: JL

18 kommenttia

 1. Vastavalkea tulisi julistaa boikottiin. Se on esim. kommunistista Neuvostoliittoa ylistävä ja suomalaisia stalinistityyliin vihaava omituinen julkaisu, joka nimenomaan vaikuttaa saman tuhoeliitin työltä. Siten on aina epäilyttävää, jos tällainen media on asiala. Voihan se ratsastaa oikeillakin asioilla, kuten esim. Estonian upottaminen. Tämän ”vuotajan” aitoutta ei kuitenkaan ole todistettu. Tai sitä, puhuuko hän miten paljon kiertäen. Totta kai paljon asiaa.

  Jonkun tarvitsisi kuitenkin laittaa tämä Vastavalkea ja sen Suomi – syöjät Söyring, Raiskila ja Kuosma läpivalaisuun ja katsoa, millaista kummallista sontaa tämä julkaisu tuputtaa perinteiseen kommunistityyliin. Suomi oli sodissa muka suuri syntinen ja NL uhri jne.

  Plusääni(10)Miinusääni(22)
  1. Aihe käsittelee tietyn valtaeliitin sieluttomuutta ja harvainvaltaa. Siinä ei käsitellä sitä, millainen on tiettyjen yksityishenkilöiden kuviteltu poliittinen ja ulkopoliittinen vakaumus, jonkun toisen ihmisen mielestä ja mielipiteenä.

   Plusääni(28)Miinusääni(0)
  2. Niimpä. Joillekin tuntuu olevan ylivoimaista käsittää koko valeopposition käsitettä ja että moisella tavalla yritettäisiin pettää ihmisiä. Klassinen ns. 90/10-toiminta, jossa asiaa puhutaan 90 % ja 10 % valhetta ujutetaan sekaan ja keitoksen tarkoitus on nyrjäyttää ajattelu harhaan ja estää olennaisten asioiden tajuaminen.

   Koska kansallissosialismilla, Hitlerillä ja antijudaistisilla esityksillä on valmiiksi erittäin huono maine, noilla valeopposition kellokkailla on helppo työ pitää laumansa koossa ja saada lampaansa jättämään eräät ovet avaamatta. Päämäärä on se, että harhaan johdetut eivät todellakaan koskaan avoimin mielin tutustu esim. revisionistisiin sivustoihin tai että he pysyvät kaukana antisemitistisiksi leimatuilta sivuilta jne.

   Yleensä tuollaiset sivustot ja kirjoittelijat tunnistaa valeoppositioksi, kun kysyy mielipidettä holokaustista, maailmansotien historian pääkohdista, kansainvälisestä juutalaisuudesta, sen vallasta ja vallankäytöstä. Mitään muuta todistetta ei tarvita, jos henkilö koko ajan viittaa natseihin suuren pahuuden vertauksena tai haukkuu Hitleriä ja mustaa natseja tai kun asioista tulee puhetta. Tällöin kyseessä on selvä huijari. Missään muualla ei vihata natseja ja panetella heitä yhtä paljon kuin ns. vaihtoehtomediassa eli valeopposition parissa.

   Täällä on tallessa yksi netistä kadonnut varsin valaiseva artikkelisarja näistä valeoppositioista ja näistä aiheesta :

   http://web.archive.org/web/20130117022720/http://revisionistit.wordpress.com:80/2013/01/02/mirkka-lappalainen-mirjaleena-isoaho/
   http://web.archive.org/web/20130117023004/http://revisionistit.wordpress.com:80/tag/valeoppositio/

   Tuolla noista Söyringeistä ja muista harhautuskuvioista varoiteltiin. Nyt tuo sama jengi on näköjään perustanut tuon uuden vastavalkea valeoppositio sivuston, esim. verkkomedian tilalle.

   Plusääni(5)Miinusääni(3)
 2. Juuri näin olen pieniä palasia yhdistelemällä ajatellutkin, että asiat pohjimmiltaan ovat. Aivan kuten tämä Bernard kertoo. Että ei ole hyviksiä eikä pahiksia, vaan valtaeliitti pelaa samaan pussiin aiheuttaakseen valtavaa tuhoa ja kärsimystä maailmassa. Ja sen taustalla ei voi olla kuin saatana eli lucifer. Raamattu kertoo totuuden. Tämän kaltaisia avautumisia kaivattaisiin lisää maailman huipulta, niin alkaisi sokea kansa vihdoin herätä. Se ei estäne maailmaa tuhoutumasta, mutta sentään sieluja kadotukselta, jos ottavat vaarin lukemastansa.

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
  1. Ja näin oli myös Toisen Maailmansodan puitteissa. Adolf Hitler ja Natsi-Saksa myös olivat ”samalla puolella”. Heidän kapinointinsa oli vain sekin silmänlumetta. Kärsikö itse Adolf Hitler? Ei kärsinyt, kaiken sen kärsimyksen otti vastaan Saksan kansa ja siitä he kärsivät vieläkin.

   Kamalaa elää tässä maailmassa tämän tiedon kanssa.

   Plusääni(3)Miinusääni(7)
   1. Tuota olen itsekin pohtinut, että oliko natsi-Saksa ja sen aatteet samaa suurta sumutusta? Kun tässä maailmassa ei voi luottaa lopulta mihinkään. Kärsijänä eivät vaan olleet juutalaiset vaan Saksan oma kansa. Ainakin Lutherin oppien mukaan vaikuttaisi pyrittäneen toimimaan, mitkä itsessään ovat hyviä oppeja, mutta onko kaikki lopulta vain suurta näytelmää? Niin kuin terroristi-iskutkin, ne ovat niin läpinäkyviä, että vähänkään asioihin perehtynyt näkee niiden luonteen. Mutta että natsi-Saksa, tiedä häntä?

    Plusääni(4)Miinusääni(1)
    1. Kyllä sitä vastustusta on ollut muuallakin tämän Rotchild-klikin valtapyrkimyksille, ja heidän juoksupojilleen rappareille, ja kaikelle tälle talmudista sikiävälle rikollisuudelle.

     Kannattaa tutustua revisionistiseenkin historiatutkimukseen, niin alkaa vähitellen hommat avautua.

     Esim. Fasismissa jota kokoajan pelätään ja mollataan on kuitenkin perinteisesti vapaamuurariliikkeet lakkautettu, jotta kansainvälinen eliitti ei pääsisi ohjailemaan millään tavalla (kyllä, Saksa lakkautti myös Bnai Brithin). Jatkuva puhe fasismista on irvokasta, kun sekä idän että lännen juutalaiset vallanpitäjät suosivat antifasisteja, joiden keskeisin tavoite on maailma ilman natsismia. Tämä merkitsee siis maailmaa ilman kansakuntia juutalisen hirmuvallan alaisuudessa (bolshevismi).

     Tässä olisi hyvä kirja luettavaksi,
     https://www.sott.net/article/291745-Book-review-A-History-of-Central-Banking-and-the-Enslavement-of-Mankind

     Ja täällä rippeet jäljellä hyvästä historiablokista,

     https://archive.is/https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/*

     Esim. Tsaari Alexander II :lla on ollut aivan oma rahajärjestelmänsä joka ei ollenkaan ollut kv. pankkiirien mieleen, korottomia lainoja valtiolta jne. ja mitään työläisten vallankumousta ei olisi edes tarvittu. Ja monella muulla kruunupäällä oli samat kuviot silloin. Mitä esim. Napoleonit aikoivat ? Mitä siinä oli taustalla ?

     Esim. ne kv. pankkiirit järjestivät esim. Ranskaan vallankumouksen. Ei 1789 mitään spontaania kansannousua tapahtunut, vaan ”kansanjoukot” koostuivat palkatuista huligaaneista, joita oli värvätty ympäri Eurooppaa ja Ranskan eteläosista. Tällaiset luottoryhmät iskivät jopa samalla kellonlyömällä kaikkialla Ranskassa. http://www.biblebelievers.org.au/nameles1.htm

     Nämä kaikki toki vain maallisessa mielessä. Ihmissielun sisäsyntyinen kapina Jumalaa vastaan on se suurin ongelma. Se ajaa vihollisen leipiin, pettämään ja oma napa ensin ajatteluun. Synti houkuttaa ja sielun kuoleman pelko meitä ohjailee.

     Plusääni(3)Miinusääni(1)
    2. Mitä tarkoitat Saksan oman kansan kärsimyksellä natsi-Saksassa? Ehdottomalle enemmistölle se oli hyvinkin auvoista aikaa. Vapaamuurareita oli varmaan pettureina virkakoneistossa ja itä-rintamalla kun niitä yhteyksiä omaavia alun bännäyksen jälkeen ilmeisesti alettiin uudelleen rekrytoida sodan luodessa miehistövajetta. Ehkä se oli virhe. Ja tietty pääkallo ja sääriluu symboli voi näyttää epäilyttävällle. Ja on kuvia joissa Hitlerin vierellä näyttää olevan noita vapaamuurareita käsi takin liepeen alla tai käsi leijonantassuna jne. Hitleristä itsestäänkin on valokuva ja maalaus jossa toinen käsi muodostaa kolmion ja toinen on leijonantassuna, mutta se voi olla myös tehtävään palkatun kuvaajan tai maalarin ja tämän omaavien yhteyksien omaa manipulointia kohteen itsensä edes tietämättä noita symboleita ja niiden merkityksiä saadakseen maalattua kuvaa jälkipolville liikkeen mädätyksestä.

     Tuohon aikaan ei ollut nettiä josta selata kaikkea niin näppärästi. Hitler kun ei kuitenkaan ollut muodollisesti korkeakoulutettu tai omannut suvussa noita yhteyksiä joten hänen tietämyksensä kaikista mahdollisista asennoista ja eleistä ja niiden kaapatuista salaseuramerkityksistä ei ollut täydellistä.

     Jos liian pitkälle menee niin ei voi kohta olla missään asennossa ettei siinä voisi kuvitella olevan jotain salattua. Kuten väitetyt masoniset kättelyt. Ne näyttävät ihan tavalliselta kättelyltä enkä ole onnistunut löytämään eroa ns. tavalliseen kättelyyn.

     Kaiken dis- ja misinfon läpi seulominen ja faktojen erittely olisi kokonainen elämäntehtävä. Hitler kuitenkin itsekin taisi lopussa sanoa, että häntä on petetty alusta lähtien. Ydin itsesssän siis on ollut aito, mutta mihin asti vääristetty ja mädätetty, vain luoja tietää..

     https://www.youtube.com/watch?v=lmGqG3grTrg

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
    3. Tottakai oli. Looginen lopputulos.

     Kogniitivinen dissosanssi kun huomaa, että ihan kaikki on valehtelua, jopa kansallissosialismi. Siinä pitää jo monen haukkoa henkeä, kun todellisuudelta vedetään matto jalkojen alta.

     Kärsijöinä ovat kaikki mutta ennen kaikkea ”reiluuteen” pyrkivät ihmiset.

     Plusääni(1)Miinusääni(5)
 3. Vastavalkean demonisointi Putinin infosodankäynnin aseeksi on aika metkaa.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Se on juutalaiseliitin suomalaisvastaista infosotaa, taattua neuvostoajan mallia. Putin on Israel on USA. Katso Kuosman tuotantoa. Mamutusta, mamutusta, Suomen nakerrusta kaikin tavoin. Vassariskeidaa, joka on silkkaa sionismia joka on Israel. Antiamerikkalaisuus keksittiin Amerikassa ja on osa mädätystä. Näin täytyy voida sanoa, koska usanismi tietenkin on myös kammottavaa mädätystä ja kommunismia. Kaikki samaa sekeidaa eri paketissa ja sama taho vetelee naruista.

   Plusääni(9)Miinusääni(4)
 4. Tätä sotaa missä olemme – eliitti on julistanut sodan meitä vastaan, sekä poliittinen että taloudellinen eliitti johon kuuluu kaikki suuret puolueet, yhtiöt, sijoittajat, viranomaiset ym. – ei voiteta pelaamalla eliitin määräämillä säännöillä.

  Me hävitään 100-0 joka kerta kun petämme itseämme, kun uskottelemme itsellemme että heidän säännöillä voidaan pelata. Se on mahdotonta. Niin kauan kuin jatkamme tätä itsepetosta tappiomme ja häviömme tulee olemaan varma.

  Minä teen nyt konkreettisen esityksen.

  Ehdotan että Kansallisen vastarintaliikkeen ja Odinien sotilaiden joukoista muodostetaan runko kansallisille puolisotilaallisille joukoille.

  Tähän joukkoon tarvitsemme myös taitavia isänmaallisia hakkereita.

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
 5. söyrinki on ainakin näytellyt käsimerkiä ett kaksssarvinen o hänen jumalansa, mut mut jotain on te3lkeillä vr:N toijalan risteysasemalla ilmeisesti seuRAAVA vååränlipun liputus, eli tarKKANä.. tää on hyvä sivusto, eli kiitos teille sekä kirjoittaja että lukija

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Bernardin haastattelun, osa 2

  Tuossa hän kertoo mm. BIS:n valtarakennelmasta ja siitä, että inflaatio on rahan ostovoiman huonontamista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat