Valtamedia aivopesun työkaluna

Ihmisten mielipiteiden ja ajatusmallien muokkaamisessa tärkeimpiä tekijöitä ovat tunteisiin vetoaminen ja jatkuva toisto. Tämän vuoksi valtamedia on yksi vallankäytön merkittävimmistä välineistä, sillä juuri se mahdollistaa tunteisiin vetoavan tarkoitushakuisen viestinnän laajalle yleisölle.

Jatkuvan toiston tekniikalla saadaan ihmiset omaksumaan mediaa ja maailmanpolitiikkaa hallitsevan eliitin asettamat mielipiteet, niin että ihmiset alkavat lopulta itse levittämään ulkoa annettua maailmankatsomusta ja eriävät näkemykset puolestaan tuomitaan poliittisesti epäkorrekteiksi laumakäyttäytymisen tukemana.

Tämä median rooli huomioiden on syytä aina tarkastella uutisointia hyvin kriittisestä näkökulmasta, jotta ymmärtäisi mikä on kulloinkin uutisoinnin todellinen perimmäinen tarkoitus, minkälainen vaikutus sillä halutaan saada ihmisiin ja ketkä ovat olleet uutisen lähteinä ja levittäjinä.

Kun tiedetään, että monet maailman merkittävimmät uutistoimistot ovat juutalaissukujen hallinnassa ja täynnä värvättyjä vapaamuurareita, niin on sanomattakin selvää, että uutisointia käytetään näiden valtaryhmien oman agendan ajamiseen. Propagandan levittämisestä tekee erittäin tehokasta se, että monet paikalliset uutistoimistot käyttävät tiedonlähteinään suuria kansainvälisiä uutistoimistoja, kuten esim. Reutersia, New York Timesia, BBC:tä, ilman minkäänlaista lähdekritiikkiä. Näin valheellinen ja subjektiivinen viestintä saadaan leviämään ympäri maailman äärimmäisen helposti.

Tyypillisesti valtamediassa on pidetty yllä valheita erityisesti kansallissosialistisesta Saksasta ja pyritty demonisoimaan se jatkuvalla median aivopesulla, jotta aina uudet sukupolvet saadaan omaksumaan haluttu ajatusmalli. Kansallissosialistinen Saksa irtautui maailmaa hallitsevan juutalaisjohtoisen pankkieliitin ikeestä ja juuri sen vuoksi totuus kansallissosialismista on hallitsevalle eliitille ja sen maailmanjärjestykselle erittäin haitallinen.

On merkille pantavaa, että harvoin näkee uutisia kommunistien hirmuteoista, Stalinin ja Maon terrorista tai vaikka kansainvälisten pankkien osuudesta maailman sotiin ja taloudellisiin ongelmiin. Sen sijaan kansallissosialistisesta Saksasta uutisoidaan säännöllisesti hyvin kyseenalaisella tavalla, jopa paljon useammin kuin monesta ajankohtaisemmasta aiheesta. Aivopesun systemaattisuus tulee hyvin ilmi pelkästään jo tarkastelemalla valtamedian uutisointia Suomessa vuoden 2014 alkupuolella, josta seuraavaksi esimerkkejä kommenttien kanssa:

8.1.2014 YLE TV1: Historia: “Hitlerin synkkä karisma Osa I” Kolmiosainen BBC:n dokumentti, missä päivitellään kuinka saksalaiset valitsivat johtajakseen Hitlerin, joka vei heidän maansa kohti tuhoa. Kuten yleensä BBC:n dokumentit, niin tämäkin pohjautuu täysin voittajavaltioiden valheelliseen historiankirjoitukseen.

9.1.2014 Iltalehti: “Hitchcockin karmiva natsidokumentti keskitysleiriltä julkaistaan.” Jälleen kerran mustamaalataan natsit karmivilla keskitysleireillä. Jutussa jätetään tietenkin mainitsematta, että Bergen-Belsenin leiri ei ollut mikään tuhoamisleiri, eikä siellä ole väitetty olevan joukkotuhovälineitä edes virallisen historiankirjoituksen mukaisesti. Leirin uhrit kuolivat tauteihin ja aliravitsemukseen, jota liittoutuneiden toteuttama Saksan huollon pommitus edesauttoi. Lisäksi kyseinen Hitchcockin filmi on julkaistu jo aikoja sitten, mutta silti siitä valheellisesti uutisoitiin ennenjulkaisemattomana aivan kuin saataisiin vain tekosyy levittää uutista.

13.1.2014 Iltasanomat: Uutinen Brittisotilaasta, joka olisi voinut ampua haavoittuneen Hitlerin ensimmäisessä maailmansodassa ja olisi ehkä sen tehnytkin, jos olisi tiennyt kuka hänestä tulee. Uutisella halutaan ylläpitää myyttiä Hitleristä pahana ja rikollisena johtajana.

14.1.2014 Helsingin Sanomat: Iranin uutistoimiston mukaan avaruusnatsit ovat johtaneet Yhdysvaltoja jo vuodesta 1945 ja Natsi-Saksa liittoutui avaruusolioiden kanssa jo toisen maailmansodan aikana. Tässä nähdään taas malliesimerkki aivopesusta. Jatkuvaa toistoa, ja pyritään vain luomaan mitä mielikuvituksellisempia uutisia, joiden ainoa tehtävä on saada lukija alitajuisesti assosioimaan kohde (tässä tapauksessa kansallissosialismi) negatiivisten asioiden kanssa.

16.1.2014 Iltasanomat: uutisoi vanhasta haastattelusta, jonka Hitlerin sisko antoi vuonna 1959. Otsikossa mainitaan että kaikki tekivät mitä Hitler tahtoi, vaikka myöhemmin uutisessa paljastuu, että sisko viittasi tällä lasten intiaanileikkeihin Hitlerin lapsuudessa. Tällä halutaan luoda kuvaa Hitleristä tyrannina, jota kaikkien oli sokeasti toteltava. Päivän pakollisen natsi-uutisen tarjosivat lähteiden mukaan juutalaismedia: Washington Post, BBC, The Guardian, Telegraph

25.1.2014 YLE Ulkomaan uutiset: Uutisoidaan, että natsi-johtaja Heinrich Himmlerin yksityiskirjeet ovat löytyneet erikoisesta paikasta, Israelista juutalaiselta keräilijältä. Kopiot aineistosta on toimitettu Saksalaiselle Dier Welt lehdelle. Saksan valtionarkisto todennut kirjeet aidoiksi käsialan perusteella. Suurin osa aineistosta on Himmlerin ja hänen vaimonsa välistä tavanomaista kirjeenvaihtoa, joskin uutisen mukaan niistä näkyy Himmlerin “pakkomielteinen juutalaisviha”.

Uutisessa jälleen valehdellaan, että Himmler oli juutalaisten joukkomurhaamisen pääarkkitehti ja että oli vastuussa miljoonien juutalaisten ja muiden vankien murhaamisesta. Tämä siis jälleen mainittu propagandanomaisesti, vaikka itse uutisen aihe eli kirjeet eivät millään tavalla liity mihinkään murhaamiseen eikä niissä väitetä olevan mitään todisteita väitetystä joukkomurhasta, joka on siis pelkkää propagandaa ja valhetta.

26.1.2014 Iltalehti uutisoi saman uutisen Himmlerin kirjeistä, jonka YLE julkaisi päivää aikaisemmin. Kuin varmistaakseen, että propaganda menee varmasti perille. Jälleen kerran uutisessa jankataan Himmlerin olleen vastuussa yli miljoonan juutalaisen joukkomurhasta, vaikka mistään todisteista ei puhuta mitään. Itseasiassa ote Himmlerin ja tämän vaimon välisestä kirjeenvaihdosta antaa vain viitettä, että kyseessä on ollut koko ajan juutalaisten ajaminen pois maasta, eikä heidän tuhoaminen: “Nämä juutalaiset, milloin tämä lauma häipyy täältä, että voimme nauttia elämästämme” (Margarete mietti päiväkirjassaan marraskuussa 1938).

26.1.2014 Iltasanomat uutisoi ruotsalaisen Aftonbladetin julkaisemaa uutista, jossa Majdanekin keskitysleirimuseon työntekijän syytetään levittävän kaupungissaan juutalaisvastaisia materiaaleja. Uutisessa mainitaan, että materiaalien levitystä on ollut jo vuodesta 2010 asti, mutta nyt siitä täytyy tehdä uutinen, jota levitetään kansainvälisessä mediassa. Ja propagandan luonteeseenhan kuuluu, että Majdanekin leiri on mainittava kuolemanleirinä, ilman että lukijoille avataan mitä siellä on todellisuudessa tapahtunut.

6.2.2014 Iltalehti: Saksassa vuodelta 1941 peräisin oleva laki uutisoidaan asiantuntijoiden mukaan “epäoikeudenmukaisuuden perikuvaksi”. Jälleen kerran on hakemalla haettu jotain, jonka avulla voisi näyttää kansallissosialistisen Saksan huonossa valossa. Löyhän sanatulkinnan perusteella tehdään uskomaton johtopäätös, että miesten oli lain vuoksi helpompi saada tuomio taposta ja naiset sen sijaan saivat helpommin tuomion murhasta. Tästä vedetään heti propagandistinen johtopäätös, että natsi-Saksassa suosittiin vahvimpia. Uutisen on laittanut levitykseen sionistien ja vapaamuurarien BBC.

15.2.2014 Iltasanomat: Tutkijoiden mukaan natsit aikoivat käyttää hyttysiä tautien levittämiseen. Tämäkin uutinen vaikuttaa jälleen päivän pakolliselta propaganda-annokselta. Keskitysleireillä varmasti tutkittiin tauteja, sillä ne piinasivat sekä leirejä että Saksan armeijaa, joten lääketieteellinen tutkimus oli varmasti tarpeellista. Se, että tutkimuksen mukaan tauteja olisi levitetty hyttysten avulla pudottamalla niitä lentokoneesta vihollisen alueelle kuulostaa niin älyttömältä idealta, että kyseessä on selvästi jälleen juutalaisten propagandaa. Eivätkö myös Saksalaiset sotilaat altistuisi tälle vaaralle, sillä hyttyset eivät valikoi uhrejaan. Ja kuinka hyttysten leviämistä voisi muka kontrolloida? Hitler oli muutenkin kieltänyt kemiallisten aseiden käytön, joten tällainen toiminta ei sopisi hänen ajatusmaailmaan. Propagandauutisen levittivät maailmalle vapaamuurarien ja juutalaisten äänitorvet; The Guardian ja BBC News.

Edellä mainitut valtamedian uutisoimat älyttömyydet antavat kuvaa siitä, kuinka systemaattista on ihmisten aivopesu median avulla. Internetin aikakaudella tiedonvälityksen monopoli ei ole enää suurten mediatalojen yksinoikeus, vaan tiedon levittäminen on käytännössä mahdollista kenelle tahansa. Koska tiedon levittämistä ei pystytä tällä hetkellä estämään, niin ainoaksi mahdollisuudeksi jää valheiden ja harhauttavan tiedon massiivinen levittäminen kontrolloitujen ja sponsoroitujen vaihtoehtomedioiden kautta, kuten esim. Alex Jones ja Info Wars, Verkkomedia ja monet muut. Kun totuuden sekaan sekoitetaan valtava määrä valheita ja harhautusta, niin silloin vaihtoehtomediaa seuraavan ihmisen on vaikea enää ymmärtää mikä on totta ja mikä ei. Totuus menettää lopulta uskottavuutensa, kun ihmiset omaksuvat asenteen, että kaikki vaihtoehtoinen tiedotus on valhetta ja humpuukia.

Viimeisin ja ehkä absurdein esimerkki median välittämästä valheesta on tullut esiin Ukrainan kriisin yhteydessä. Helsingin Sanomat ja monet muut mediat näyttävästi uutisoivat 3.3.2014, että Tsekin entinen ulkoministeri Karel Schwarzenberg vertasi Vladimir Putinia Hitleriin. Tämän entisen poliitikon mielipide oli yhtäkkiä niin tärkeä, että se piti levittää laajasti kaikkien tietoisuuteen. Ilmeisesti monen muun nykyisen poliitikon ja suuremman valtion päämiehen mielipiteet eivät olleet asian tiimoilta yhtä tärkeitä, koska niitä ei uutisoitu yhtä näyttävästi. Ukrainan tilanteessa siis monet vertaavat nyt harhaanjohtavasti Putinia Hitleriin ja samaan aikaan Venäjän media syyttää Ukrainan nationalisteja fasisteiksi ja uusnatseiksi. Toisin sanoen siis “Hitler-Putin” vastustaa Ukrainan “natseja”. Kuulostaako tämä rehellisesti sanottuna järkevältä? Äärivasemmistolle ja kaikille juutalaisten hallitsemille liikkeille on ollut tyypillistä aina syyttää itse aiheuttamistaan ongelmista fasisteja ja natseja. Tämä kertookin vain suoraan siitä, että Ukrainan kriisissä noudatetaan vanhaa Hegelin taktiikkaa, jossa kumpaakin vastapuolta hallitsee sama kolmas taho, joka luo kriisiin haluamansa loppuratkaisun ja selviää siitä ulos ainoana voittajana.

Putin on entinen KGB:n mies, joka ihailee kommunistista Neuvostoliittoa ja Stalinia, sekä elää sulassa sovussa Venäjän hyvinvoivan juutalaismafian ja oligarkkien kanssa. Hitler vertaus lähinnä osoittaa ihmisten täydellisen tietämättömyyden asioiden todellisesta luonteesta. Kiitos median onnistuneen aivopesun.

Julkaistu alunperin Totuusbloki-verkkosivuilla.

8 kommenttia

 1. http://totuusbloki.wordpress.com/2014/03/10/valtamedia-aivopesun-tyokaluna/comment-page-1/#comment-1078

  MIKÄ VALH€ITT€N L€VITTÄMI$ ”BLOGI” ONKAAN TÄMÄ…!!!!.. Koska tiedon levittämistä ei pystytä tällä hetkellä estämään, niin ainoaksi mahdollisuudeksi jää valheiden ja harhauttavan tiedon massiivinen levittäminen kontrolloitujen ja sponsoroitujen vaihtoehtomedioiden kautta, >>>> Alex Jones ja Info Wars, Verkkomedia <<<>>>>Kun totuuden sekaan sekoitetaan valtava määrä valheita ja harhautusta, <<<<<< (TUO SOPII KUIN KUULA KALLOON KUVAILEMAAN TÄTÄ VALH€BLOGIA…..)niin silloin vaihtoehtomediaa seuraavan ihmisen on vaikea enää ymmärtää mikä on totta ja mikä ei. Totuus menettää lopulta uskottavuutensa, kun ihmiset omaksuvat asenteen, että kaikki vaihtoehtoinen tiedotus on valhetta ja humpuukia.

  Viimeisin ja ehkä absurdein esimerkki median välittämästä valheesta on tullut esiin Ukrainan kriisin yhteydessä. Helsingin Sanomat ja monet muut mediat näyttävästi uutisoivat 3.3.2014, että Tsekin entinen ulkoministeri Karel Schwarzenberg vertasi Vladimir Putinia Hitleriin.
  (TÄMÄ TODISTAA 100% TÄMÄN "BLOGIN" VALHEELLISUUDEN….TUOKO MUKA MEDIAN SUURIN VALHE KOSKIEN UKRAINAN LÄNN€N JÄRJ€$TÄMÄÄ…RAHOITTAMAA…V€RI$TÄ VALLANKAAPPAUSTA…..MISSÄ ON VALH€BLOGIN MAININTA VICTORIA NULANDIN PUHELUSTA…..ASHTONIN PUHELUSTA……MAIDANIN AMPUJISTA….USAN 5 MD DOLLARIN "PANO$TUK$€$TA" UKRAINAN V€RIVALLANKAAPPAUKSEEN…..VUODATETUT SÄHKÖPOSTIT USAN FALSEFLAG OPERAATIOSTA UKRAINASSA…..jne……SIINÄ NE TODELLISET MEDIAN VAIENTAMAT TOTUUDET UKRAINAN VALLANKAAPPAUK$€$TA….)

  Putin on entinen KGB:n mies, joka ihailee kommunistista Neuvostoliittoa ja Stalinia, sekä elää sulassa sovussa Venäjän hyvinvoivan juutalaismafian ja oligarkkien kanssa.

  JA MISSÄ ONKAAN "BLOGISTIN" TODISTEET NÄISTÄ VÄITTEISTÄ……EI MISSÄÄN…..TYYPILLISEN VALH€ITT€N L€VITTÄMI$ BLOGIN TAPAAN…….

  Ps TULEE OLEMAAN JÄNNÄ SEURATA RIITTÄÄKÖ "BLOKI$TIN" $€LKÄRANKA JULKAI$€MAAN TÄTÄ KOMMENTTIA…..KOSKA LUOTTO ON NOLLA…..JULKAISEN TÄMÄN MYÖS MUUALLA TOISTEN LUETTAVAKSI…..JA MUITTEN TARKISTUSTA VARTEN ONKO SITÄ JULKAISTU TÄLLÄ !!!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tässä onkin asia johon täytyy puuttua. Monetkin levittävät sellaista valheellista tietoa ettei holocaustia mukamas tapahtunut, vaikka kaikki se on dokumentoitu lukuisilla todisteilla. Kuitenkin näin holocaustin kieltäjät haluavat salata totuuden, eli kaiken sen mikä tehtiin, kielletään. Jos haluaa lisää tietoa ja uskaltaa oivaltaa, niin kannattaa lukea; http://blokiarvostelut.blogspot.com/

  Eli olemme taas saman kysymyksen edessä; Onko magneettimediakin valtamedian aivopesun työkaluna?
  Toimiiko sensuuri taaskin vai voimmeko todellisuudessa keskustella asioista ja niihin johtaneista syistä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kyllä, Jones on oikeassa.

   Toisen maailmansodan aikana ja etenkin sen jälkeen etenkin Saksalaisiin siviileihin kohdistuneet joukkomurhat on todellakin haluttu kieltää, kun näistä massamurhista ei oikein missään koulukirjassakaan saati televisiossa ollut oikein mitään totuudenmukaista tietoa.
   Vaikka, nämä kaikki on dokumentoitu lukuisilla todisteilla.
   Onneksi tätä tietoa on nyt internet aikana saatavilla, ja näin nämä todelliset holokaustit pääsevät uuteen valoon ja näitten kieltäminen (toivottavasti) loppuu.

   Tässä näitä vaiettuja holokausteja:
   http://www.holocaustianity.com/
   http://www.germanvictims.com/real-holocausts/
   http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/sginferno/sgi00.html
   http://justice4germans.com/2012/12/02/a-forgotten-genocide-the-systematic-ethnic-cleansing-of-ethnic-germans-in-post-war-europe/
   http://www.versandbuchhandelscriptorium.com/angebot/e1401terr.html
   http://www.holodomorct.org/index.html

   Toki kommunismi ja liittoutuneet tekivät muitakin siivilien murhaamisia. Kuten Hiroshima ja Dresden. Ei pidä kieltää niitäkään.
   http://toinennakemys.wordpress.com/2014/01/26/1594/

   Kommunistinen puna-armeija ja liittoutuneet upottivat myös useita pakolaislaivoja sodan lopussa ja suorittivat näin siivilien joukkomurhia. Ei pitäisi kieltää näitäkään tapahtumia.
   http://toinennakemys.wordpress.com/2012/01/27/wilhelm-gustloff-ja-dresden-1945-petturit-mukana-massamurhissa/
   http://cap-arcona.com/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Mikähän on tämä hra jones, joka on väittänyt Iltalehdessä Jan Rossin bloggausta omaksi tuotoksekseen ja nyt väittää valtamedian olevan holohoaxin paljastajien asialla. Lisäksi juutalaiset ovat arjalaisia jne. Tämä tyyppi kuuluisi hoitoon tai varmaan mielisairaalasta kirjoitteleekin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. ”President Putin says Russia supports the idea of a unified European approach to combating anti-Semitism and related extremism. The statement was made during a meeting with the members of the European Jewish congress.
  Putin said he understands what kind of danger racism poses for a multi-national country such as Russia.
  He stressed Russia is concerned that some countries in the European Union appear to support those who glorify Nazism.
  “We cannot understand certain things which happen in some Eastern European countries. We know that the denial of the Holocaust is considered to be a crime in several European states. At the same time the authorities of Latvia and Estonia openly encourage the glorification of Nazis and their allies. The European Union ignores these facts,” President Putin said. (http://rt.com/news/russia-supports-combating-anti-semitism/)”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat