Valtamedia valehteli kansallismielisten vapputempauksesta

Suomen valtamedia on jälleen valehdellut räikeästi kansallismielisten toiminnasta. Vappuna Suomen Vastarintaliike -niminen isänmaallinen järjestö toteutti Porissa toritempauksen, johon kuului muun muassa suuri banderolli ja savua. Kukaan ei loukkaantunut tapahtuman aikana, mutta poliisit tekivät näyttävän kiinniotto-operaation ja sanomalehdistö aloitti välittömästi valehtelun.

Julkaisemme järjestön vastineen, jotta mahdollisimman monet saisivat totuudenmukaisen kuvan Porin tapahtumista. Toisessa aihetta käsittelevässä artikkelissa muun muassa kerrotaan seuraavaa: ”Valtamedia on valehdellut tapahtumasta viimeiset kaksi päivää. Pohjat aiheesta uutisoinnissa veti Yleisradio. Ylen englanninkielisten uutisten mukaan ’äärioikeistolaiset heittivät savupommin ja muita esineitä vasemmistolaisten päälle talon katolta’.”

Vastine julkaistu alunperin Kansallisen Vastarinnan sivuilla:

Vappu on aina ollut äänekäs ja näkyvä poliittinen juhla. Torstaina aktivistit pudottivat suuren banderollin, käyttivät vihreää savua ja puhuivat megafoniin vapputorille kokoontuneille. Kuinka ollakaan, tempaus ajoittui yhteen Satakunnan vasemmistoliiton vapputilaisuuden kanssa. Vasemmisto on pettänyt työtätekevät suomalaiset siinä missä kokoomusjohtoinen oikeistokin. Kokoomus on saksinut Suomelta hyvinvoinnin ja vasemmisto vaatii maan vähätkin varat suunnattaviksi kehitysapukohteisiin Afrikkaan ja Suomeen tunkeutuville elintasopakolaisille. Vastarintaliikkeen kansallismielinen sanoma on suunnattu alkuperäisille suomalaisille työntekijöille.

Pori_01052014_1

Pori_01052014_3

Pori_01052014_5

Kuten arvata saattoi, paisutteli porilainen sanomalehti Satakunnan Kansa (SK) tuttuun pateettiseen tapaansa tilaisuudesta varsinaisen terrori-iskun. SK:n uutinen levisi pian valtakunnallisiinkin medioihin. Puhuttiin pommeja heittelevistä mellakoivista ”uusnatseista” ja järkyttyneistä ihmisistä. Toki torille kokoontunut vappuväki oli tapauksesta ihmeissään, mutta lehdistön kauhutarinat olivat kuin toisesta todellisuudesta.

Pori_01052014_7

Vasemmisto oli tietysti syystäkin näreissään: samaan aikaan puhetta pitäneen punaisen eurovaaliehdokkaan itsemainontaan ei juuri kukaan kiinnittänyt huomiota sen jälkeen, kun aktivistit olivat ripustaneet banderollin esiin. Vasemmistolaiset yrittivät saada äänentoistoa kovemmalle, mutta ääni hukkui silti megafonia käyttäneen aktivistin puheen alle. Kirjoittelut ”pommeista” olivat tosin täyttä puppua. Yksi lähes kokonaan palanut savuheite tippui rakennuksen vierelle maahan, eikä sitä todellakaan ”heitetty yleisön joukkoon”. Median mukaan aktivistit olisivat myös syyllistyneet ”kiihottamiseen kansanryhmää vastaan”. Todellisuudessa megafoniin huudettiin iskulauseita kuten ”Todellista vastarintaa!” ja ”Vapaa, kansallinen ja radikaali!”. Voi siis vain arvailla, mihin syytökset ”vihapuheesta” oikein perustuvat. Sanomaa ei suunnattu ketään vastaan, vaan toiminnalla mainostettiin järjestöä.

Pori_01052014_8

SK:n mielikuvituksellinen tarinankerronta ei yllättänyt, sillä lehti on tunnettu hyvistä suhteistaan porilaisiin vasemmistoöykkäreihin. Vaimoaankin hakannut vasemmistoaktiivi Puuha-Aki” Nummelin alkoi maaliskuussa huutaa ilman mitään syytä suositussa kahvilassa istuneelle kansallismieliselle henkilölle, joka oli paikalla alle neljävuotiaan lapsensa kanssa. SK:n toimittaja Ville Hammarberg kuitenkin uutisoi välikohtauksesta väittäen, että ”uusnatsit olivat yrittäneet tunkeutua pakolaiskeskusteluiltaan”. Hammarberg on aiemminkin kirjoittanut kummallisuuksia Vastarintaliikkeestä, mutta vappuvälikohtauksesta kirjoittanut toimittaja ei tohtinut julkaista propagandapommiaan omalla nimellään.

Poliisi otti tilaisuuden yhteydessä kiinni lukuisia aktivisteja. Kaikki kiinniotetut on nyt vapautettu, mutta jatkamme aiheesta uutisointia.

Vappu on valkoinen!

29 kommenttia

 1. YLE-kanatarhan vartijoinahan Bilderberg-ketut, päätoimittaja Jääskeläinen ja toimitusjohtaja Kivinen ovat edistämässä maanpetturipoliitikkojemme Uuden Maailmanjärjestyksen hirmuhallinnon agendaa, jossa kansallisvaltioilla (ja patriotismilla) ei ole mitään sijaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. En ole mitenkään varaukseton Verkkomedian sisällön kannattaja, mutta seuraava kommentti artikkeliin http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10552#kommentit tuo esille joukon hyvin olennaisia asioita:

  ”Suurimpana @ 3.5.2014 13:39:28

  Ongelmana on, että valtaosa väestöstä ei tiedä, ja siten ymmärrä, millaista politiikkaa tämä eliitti pyörittää: pelkkää pahuutta! Nato on globaalin eliitin militaarinen poliisi, joka toteuttaa agendaa käytännössä, eliitin suunnitelmien mukaan. Kansa ei tiedä, mitä Uusi Maailmanjärjestys tarkoittaa. Se tarkoittaa tiivistettynä sitä, että on herrakansa ja orjakansa ja tähän päästään köyhdyttämällä väestö kaikin mahdollisin keinoin. Työttömyys, verot (huom, eliitti ei maksa veroja), ilmastonmuutos (valhe), ruoan hinnan tarkoituksenmukainen kallistuminen, nälänhädät (jotka tulevat lisääntymään, kunhan maaperät ovat tarpeeksi myrkytettyjä kemikaaliruiskutuksilla), velkataakat, pankkien pelastaminen, lista voisi jatkua ja jatkua… köyhdyttäminen on osa suunnitelmaa ja Naton tuominen Suomeen vain yksi osa Suomen tuhoamis-strategiaa.

  Suomen poliitikot ovat jo maansa myyneet, heissä ei toivoa ole. He ovat pettäneet jopa omien lastensa ja lastenlastensa tulevaisuuden, uhranneet globaalin eliitin alttarille. Se, jos mikä kertoo heidän moraalistaan ja mädäntyneestä sielustaan.

  Valtaväestöstä on tehty valtamedian sokaisemina yhtä sokeita kuin toisen maailmansodan aikaisesta juutalaisväestöstä, joka loppun asti kieltäytyi uskomasta todellisuuteen ja siten käveli suoraan omaan kuolemaansa.

  Syyrian tilanne ei pääse otsikoihin, vaikka siellä Usa:n tukemat terroristijoukot tappavat kristittyjä, pelaavat jalkapalloa näiden päillä, ristiinnaulitsevat, repivät syntymättömiä äitiensä vatsoista ja hirttävät napanuoriin (eikä tämä ole science fictonia, vaan todellista tapahtumaa!). Tätä Suomen poliittinen johto tukee, tukiessaan Usa:n toimia maailmalla. Fasismi on rantautunut uudelleen maailmanpolitiikkaan, mutta vihollisia eivät nyt ole juutalaiset, vaan koko valtaväestö.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Putin ja Verkkomedia ovat juurikin osa uutta maailmanjärjestystä eli Jew World Orderia. Sekä Eu että USA että Venäjä ja kaikkki muutkin maat ovat kovaa kyytiä muuttumassa kommunistidiktatuureiksi. Sama holohölö joka paikassa myös ym.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Jäi edellisesen kommentin omassa osuudessani mainitsematta, että lainatun kommentti-tekstin kirjoittaja näyttää itsekin olevan valtamedian sokaisema uskoessaan suureen holokausti-huijaukseen!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Luonnollinen askel Magneettimedialta: Antisemitismistä ja pseudotieteen tukemisesta uusnatsimyönteiseksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. …ja natsikortti lyöty pöytään.

   Sionismi aatteena muuten elää ”antisemitismistä”:

   ”Herzl wrote that Zionism offered the world a welcome “final solution of the Jewish question.” In his “Diaries”, page 19, Herzl stated “Anti-Semites will become our surest friends, anti-Semitic countries our allies.”
   ….
   In order to maintain a Jewish majority in the state of ”Israel”, its leaders promote anti-Semitism throughout the world to ”encourage” Jews to leave their homelands and seek ”refuge”.”

   http://www.truetorahjews.org/antisemitism

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. bää bää, ime vain kaikki paska nielemättä alas mitä valtamedia tyrkyttää. Jos media ei ole juutalaisomisteinen niin silloinhan se ei ole luotettava, eikös?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Juutalaisuus viittaus, holokaustin kieltäminen, mitäs seuraavaksi, evoluution kieltäminen, rasismi… Niin sitä pitää pojat, te teette tän homman helpoks. Ei tartt edes miettiä kuinka teidät lakastaan maton alle kun toimitatte ite materiaalin. Ääri-oikeisto = kansakunnan tyhmimmät yhdessä toisiaan ringissä..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. BS.

   Juutalaiset kieltävät johdonmukaisesti kaiken tekemänsä, jos se ei ole heidän hyödykseen.

   Turha sönköttää holokaustin kieltämisestä niin kauan kuin ”Beirutin teurastajan”, Ariel Sharonin, hautajaisia kunnioitettiin valtiomiestasoisena. Mies oli sotarikollinen pahimmasta päästä ja olisi ansainnut hautajaiset tuntemattomaan paikkaan, jotta kukaan ei olisi päässyt muistamaan häntä. Näinhän ns. ”natseille” tehdään.

   Niin kauan kuin juutalaisilla on tuollainen kaksinaismoralismi, he eivät ansaitse minkäänlaista myötätuntoa tai ”muistamista”.

   Sitä saavat, mitä tilaavat.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. ”Niin kauan kuin juutalaisilla on tuollainen kaksinaismoralismi, he eivät ansaitse minkäänlaista myötätuntoa tai “muistamista”.”

    Millä helvetillä yhdistät holokaustin ja Ariel Sharonin teot yhteen!!?? Mihin ikinä Sharon syyllistykään, se ei millään oikeuta sinun käytöstä. Varsinkaan kun holokausti tapahtu melkeen 40 vuotta holokaustin jälkeen.

    Vaikka Sharon olisi tuomittu, hirtetty ja kuopattu Kuuhun sinun juutalaisvihasi ei olisi muuttunut miksikään. Tällä ei ole mitään tekemistä libanonilaisten oikeutuksesta. Ei riitä sanat kuvailemaan henkilöä joka pitää murhaajia parempina ihmisinä kuin juutalaisia :

    h.e.bolla
    29.4.2014 at 6.28

    Kevennykseksi oma ranking-listani ihmistyypeistä. Voi ottaa huumorilla tai vakavasti. Puhtaasti henkilökohtainen mielipide. 🙂

    1. Valkoinen ihminen.
    2. Toinen valkoinen ihminen.
    .
    .
    .
    996. Siionisti.
    997. Crack-huora.
    998. Pedofiili.
    999. Antifa-aktiivi.
    1000. Kulttuurimarxisti.

    Haluan huomauttaa, että en halua tällä listalla millään tavalla loukata tämän maailman crack-huoria, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät. :I Ja haluan huomauttaa, että listani on subjektiivinen ja ei edusta tietääkseni kenenkään muun mielipidettä. Siis mielipidettä.

    Se että vihaat ihmisiä joukkona vain sen takia että kuuluvat tiettyyn uskontoon kertoo sinun moraalin puutteesta paljon. Mielenkiintoista valitsemassasi listassa on se että 1-2 ja 996 ei ole elämänvalintoja. Lapset jotka syntyvät juutalaiseen perheeseen eivät voi sitä valita sen enempää kuin että kristityt vanhemmat kastavat lapsensa kristinuskooon. Sinun tyhmyytesi on taas puolestaan oma valintasi. Ja asetat ihmiset tärkeysjärjestykseen ihonvärin vuoksi ja korostat asioita vielä hymiöillä ikään kuin asia olisi jollain tavalla hauskaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Älä sönkötä, ja käytäpä siivompaa kieltä. 🙂

     Minä yhdistän ihan mitä haluan ja lisäksi yhdistän nyt n. 50 vuotta ennen Sinun ”holokaustiasi” tapahtuneen Ihan Oikean Holokaustin tuohon ”holokaustiin”. Siis IOH vs. ”h”.

     IOH oli kymmenien miljoonien kristittyjen kuoleminen shtetlin poikien ja juutalaisideologien synnyttämässä bolshevikkivallankumouksessa.

     Minä vaadin oikeutta. Minä vaadin anteeksipyyntöä ja muistamista. Nyt ja aina. Vaadin selitystä. Miksi se oli niin rakas juuri juutalaisille? Vaadin kirjoja juutalaisilta, elokuvia juutalaisilta. Vaadin muistomerkkejä. Vaadin vuosipäiviä.

     Ei selittelyjä ja mussutuksia, että ”eihän me vaan ne muut”.

     Ja vielä: Vaadin Ariel Sharonin maineen mustamaalaamista. Vaadin, että juutalaiset myöntävät hänen osuutensa murhiin ja rikoksiin ihmiskuntaa vastaan. Vaadin ulostuloa ja anteeksipyyntöä.

     Jos juutalaiset tämän tekevät, muutan asennettani. Muuten en tuumaakaan.

     Ja sitten tuo lista. Syntyykö juutalaislapsi siionistina? Syntyikö Ariel Sharon sotarikollisena? Syntyykö lapsi crack-huorana?

     Siionisti on juutalaisnationalisti. Jos hän on jo syntyessään juutalaisnationalisti, silloinhan natsikin oli syntyessään natsi ja hän oli viaton kaikkeen, mistä häntä syytettiin. Vaadin siis oikeutta ja kunnialliset hautajaiset Erich Priebkelle. Nyt!

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. ”Niinpä niin” ja ”onkosnoin”: te siis kannatatte juutalaisten pyhän kirjan Talmudin oppeja eli mm. seuraavaa:
  ”JUUTALAISTEN VIHASANOMAA TALMUDISSA

  Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

  Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.

  Midrash Talpioth 225d: Jehova (Jumala) loi ei-juutalaiset ihmisen muotoisiksi, niin ettei eläinten muotoisten eläinten tarvitse palvella juutalaisia. Ei-juutalainen (esim. kristitty) on niin ollen ihmishahmon omaava eläin, jonka on palveltava juutalaista yötä päivää. Heitä ei voi koskaan vapauttaa tästä palvelusta.

  Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.

  Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset ovat kansaa, joka on kuin aaseja – orjia, jotka katsotaan isännän omaisuudeksi.

  Jebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.

  Erubin 7,1, Tos: Kun katsoo ei-juutalaisen taloon, näkee karjalauman.

  Leb. Tob 46,1: Ei-juutalaisten talot ovat elukkojen taloja.

  Hagiga 13a: On kiellettyä opettaa ei-juutalaisille lakia.

  Jektut Chadash 171,3: On kiellettyä paljastaa (Talmudin) lakia.

  Sanhedrin 59a; Abodah Zarah 8-6; Hagiga 13: Ei-juutalainen, joka tutkii lakia, ja juutalainen, joka auttaa häntä siinä, ansaitsee kuoleman (perustelu: laki on juutalaisten perintöä, ei ei-juutalaisten).

  Libbre David 37: Jos juutalaista pyydetään selittämään jotain osaa rabbiinisista kirjoista, hänen tulee antaa vain väärä selitys. Joka ei noudata tätä määräystä, se tapetaan. – – ”Jos ei-juutalaiselle kerrotaan mitään meidän uskonnollisista teksteistämme, se on samaa kuin kaikkien juutalaisten tappaminen, sillä jos ei-juutalaiset tietäisivät, mitä me heistä opetamme, he tappaisivat meidät avoimesti.”

  Szaalot Uts-zabot, Iore Dea 17: Juutalaisen tulee ja täytyy tehdä väärä vala, kun ei-juutalainen kysyy, onko juutalaisten kirjoissa mitään, mikä on ei-juutalaisia vastaan.

  Sanhedrin 104a: Jumala pahastuu, jos juutalaiset osoittavat vieraanvaraisuutta ei-juutalaisia kohtaan.

  Abodah Zarah 20a: On kiellettyä antaa ei-juutalaiselle lahjaa, mutta se voidaan myydä hänelle.

  Baba Bathra 54b: Ei-juutalaisten omaisuus on kuin erämaa; joka tulee sinne ensin, saa sen.

  Sanhedrin 58b: Ei-juutalainen, joka viettää lepopäivää, ansaitsee kuoleman.

  Sanhedrin 57b: Ei-juutalaisen teloittamiseksi vain yhden henkilön todistus riittää, vaikka sukulaisen.

  Baba Kama 113b; Baba Mezia 24a: Jos ei-juutalainen kadottaa jotakin, juutalainen saa pitää sen, vaikka tietäisikin omistajan.

  Abodah Zarah 8,5: Jos ei-juutalainen tappaa ei-juutalaisen tai juutalaisen, hän on vastuullinen, mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen, hän ei ole vastuullinen.

  Baba Kama 113a: On luvallista pettää ja huijata, jos oikeutta käydään ei-juutalaista vastaan.

  Kristityistä erityisesti

  Sepher Or Israel 177b: Ota kristityt hengiltä; tapa heidät, niin miellytät Jumalaa kuin suitsuttaisit hänelle.

  Zohar III, 227b: Ainoa tarvittava uhri on se, että poistamme epäpuhtaat (= kristityt) keskuudestamme.

  Hilkoth Akum X,1: Kristityt joko käännytettävä tai tapettava.

  Zohar I 219b: Kristittyjen johtajat epäjumalanpalvelijoita, heidät on tapettava.

  Sanhedrin 46a: Rabbi M. sanoi, että Nooan perillinen, joka kiroaa Jumalan Nimen (Jahve) käyttämällä sen korviketta (Jeesus Kristus), on syyllinen ja hänelle tulee langettaa kuolemantuomio.

  Hilkoth Akum X,7: Missä juutalaiset ovat niskan päällä, siellä ei saa jättää yhtäkään epäjumalanpalvelijaa (= kristittyä) henkiin.

  Choschen Hammishpat 156,5 Hagah: On luvallista pettää kristittyjä ja ottaa heidän rahansa, sillä kristittyjen varallisuutta on pidettävä yhteisenä omaisuutena, joka kuuluu sille, joka sen ensimmäisenä ottaa.

  Choschen Hamishpat 183,7: Juutalainen saa pitää, mitä kristitty maksaa erehdyksessä liikaa. Juutalaisten täytyy jakaa keskenään se, mitä he huijaamalla veloittavat liikaa kristityiltä.

  Choschen Hamishpat 266,1: Jos juutalainen löytää kristityn kadottamaa omaisuutta, hän saa pitää sen.

  Iore Dea 157,2 Hagah: Jos juutalainen voi pettää kristittyjä tekeytymällä kristillisten oppien kannattajaksi, hän saa ryhtyä petokseen.

  Abodah Zarah 54a: Kristityiltä ja luopioilta saa kiskoa korkoa.

  Abodah Zarah 2a, Tos: Kauppaa käytävä kristittyjen kanssa, koska heillä on rahaa maksaa.

  Iore Dea 159,1: On sallittua lainata rahaa kristityille ja kiskoa heiltä korkoa.

  Baba Kama 113a: Juutalainen saa valehdella ja vannoa väärän valan oikeudessa saadakseen kristityn tuomituksi. ”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Korjaus:

  Varsinkaan kun Sabran ja Shatilan verilöyly tapahtu melkeen 40 vuotta holokaustin jälkeen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Hyvät ystävät!

  Käykää kuuntelemassa Alex Kurtagicia ”The Occidental Observer-sivustoilla”!

  Hän kuvaa muutoksen. Hän maalaa kuvan vihollisestamme, joka on jo hävinnyt, joka häviää parhaillaan joka rintamalla.

  Ja hän kertoo, kuinka me nousemme!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Hyvää päivää!

  Tuli taas vähän reissattua, rakentamassa siltaa valkoisten kansojen välille. 🙂

  Hei, käykäähän katsomassa The Occidental Observer-sivuilta video: ”Europe belongs to us!”.

  Kaiken transupelleilyn takana kasvaa Uusi Uljas Sukupolvi, joka on saanut tarpeekseen. Kannattaa käydä, tuuli kuiskailee jo… Kaikki ulos piiloistaan…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Soinin puolue tuki vihapuhelakeja täysillä eikä tehnyt niillä oppositiopolitiikkaa. Pikemminkin se julisti jo vaaliohjelmassaan, että halusi lisää rajoituksia. En tunne esim. FN-politiikkaa, mutta Le Pen on juutalaisen kanssa naimisissa ja puhuu kuten Soini. Pahaa pelkään, että terveet voimat Euroopassa on valjastettu valeoppositioiden taakse. Niiden kautta ajetaan läpi juutalainen totalitarismi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Tytär. Hän on vaihtanut vahvaan Israel-myönteisyyteen puolueen linjassakin ja kas, heti joku suosi gallupien ja vaalitulosten laskennassa.

    UKIP on Israel-puolue ja Wilders sionistisempi kuin Soini. Jobbik on vetänyt parempaa linjaa, mutta tukee Putinin Venäjää.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Mielenkiintoinen oletus.

     Toisaalta, ehkä Marine Le Pen oivaltaa poliittisen totuuden ja käyttää hyväkseen tätä ”Israel-myönteisyyttään”… En vielä usko, että hän on siionisien käsikassara. Kuka tietää, hänestä voi tulla Ranskan seuraava presidentti… Katsotaan…

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Ja vielä yksi asia.

     Siionistit asettavat luopioita kaikkiin puolueisiin ja valvovat kaikkia, mutta he ovat ennenkin historiassa leikkineet tulella – ahneuttaan. 🙂

     Kaikki Valkoinen Nationalismi on hyväksi, jos se herättää ja ylläpitää ajatuksen Valkoisesta Nationalismista. Ja Le Pen puhuu juuuri siitä. Samaan aikaan, kun Le Pen vahvistuu, Generation Identitaire on saanut nuoret taakseen. Aina voi olla pessimisti, mutta kyllä nyt tuulee muualta kuin siionistien leiristä. Marssi on pitkä, mutta se vie voittoon! 🙂

     Ei ole mikään ihme, että juuri Ranskassa tuulee voimakkaimmin. Pariisi, maailman sielu, on tuhottu ja ranskalainen tuntee sen sydämessään. Pariisista on tullut muslimien ja mustien hoitola, jonka eteen muutenkin köyhtyvät originaalit raatavat näkemättä yhtäkään valonpilkahdusta. Ja samaan aikaan kulttuurimarxistit ilveilevät loputtomalla feministi/transu/homo-linjallaan…

     Ranskalainen on ennenkin herännyt…

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
    3. Ranska on vallankumouken jälkeen ollut juutalaisen vallan yksi tärkeimmistä keskuksista. Yksi juutalaisimpia valtioita Euroopassa. Ennen viime sotaa oli kyllä vankkaa nationalismiakin, mutta sitten seurasi suuri puhdistus ja koko maanosan aivopesu ja totaalinen haltuunotto.

     En tiedä, kannattaako tuota valkoisuuttakaan ainakaan liiaksi alkaa hehkuttaa tai vastakkaisvetona valkoisia kohtaan suoritetulle aggressiolle. hkäpä sionistit haluavat luoda rotukonfliktin. Monet tuota yleisvalkoisuutta hehkuttavat ovat aika epäilyttäviä. Esim. John Friend. Tietsti oikeuksia on puoustettava ja järjettömyyksiä vältettävä, mutta monilla esiintyy erittäin rumia viestejä ja vihakiihotuksen tapaista retostelua.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Täysin samaa mieltä tuosta kuvaamastasi Ranskasta.

      Totta kai siionistit haluavat luoda rotukonfliktin. Et kai epäile tätä? Katso nyt USA:ta. Siionistithan nostavat mustia ja dissaavat valkoisia juuri siksi, että se konflikti syntyisi ja tulisi levottomuuksia ja sitten voitaisiin viedä pois viimeisetkin ”oikeudet”. Hehän pelkäävät NRA:ta. Se onkin tällä hetkellä Valkoisen Amerikkalaisen viimeinen toivo.

      Siionistit kertakaikkiaan haluavat tuhota Valkoisen Rodun. Sehän kilpailee heidän kanssaan resursseista. Kristityn Venäjän tuho oli nimenomaan Valkoisen Eliitin tuho. Nythän tuhotaan Euroopan ja USA:n Valkoista Eliittiä.

      Kun Valkoinen Eliitti on poissa kuvioista ja goyimit ovat yhtä haaleaa massaa niin heitä on todella helppo hallita. Muslimeista ja mustista ei ole siionisteille vastusta, ei henkisesti, sosiaalisesti eikä fyysisesti. Ei siionisti halua meitä fyysisesti ”tappaa”, hän vain haluaa kaiken mitä meillä on. Katso Israelia: Ei palestiinalaisia haluttu tappaa, jos he antoivat maansa ja ymmärsivät poistua nöyrästi.

      Muta siionistit tietävät, että Valkoinen Ihminen ei vapaaehtoisesti anna maataan ja omaisuuttaan, mutta kun hänet tuhotaan rodullisesti, häntä ei enää ole. Siis ei ole ristiriitaa.

      Siionistit käyvät sotaa kanssamme, mutta heidän sotansa on erikoista. Se houkuttelee meitä leikkiin: monikullttuurisuuteen, lesbo/homo/transuleikkiin, individualismileikkiin, jossa perhe on viimeisenä ja yhden päivän muoti ensimmäisenä.

      Siionisti itse elää kuin hävittämänsä kristitty aateli: vaatii uskollisuutta ryhmälle; vihaa seka-avioliittoja; kunnioittaa perhettä, vaatii kouluttautumaan.

      He ovat sanalla sanoen: pahoja. Todella, todella pahoja. He esittävät liberaalia, suvaitsevaista, ah niin sensitiivistä, mutta he aikovat hävittää meidät. Mustat ja muslimit ovat vain työkalu ja heidät hoidellaan heti, kun meitä ei enää ole, jos he yrittävät nostaa päätään.

      Minä en puhu Valkoisesta Nationalismista tuhotakseni muslimit, vaan pelastaakseni meidät, meidän lapsemme, meidän maailmamme. Ei enempää, ei vähempää.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Olet lukenut artikkelin ihan liian hätäisesti.

   Bolshevikkiterrorista puhuttaessa sanotaan selvästi, että kyseessä ovat ”muut etniset ryhmät”, eivät venäläiset. Ja me kaikki tiedämme, mikä etninen ryhmä oli kristityn Venäjän tuhonneen vallankumouksen aivot, sydän ja pyöveli. He jättävät aina jälkeensä tuhoa, Lähi-Itä on palanut jo kohta seitsemänkymmentä vuotta, kuin ihmeen kaupalla…

   Ei, tuo julkilausuma ei ole Putinin nuoleskelua, vaan selkeä kannanotto Valkoisen Nationalismin puolesta.

   UKIP on täysin siionistien hallussa, kuten koko Iso-Britannia, mutta näin ei voi sanoa Le Penistä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat