Valtimoplakki koostuu mikrobien muodostamasta biofilmistä

Länsimaisen lääketieteen pahimmat virheet liittyvät vääriin diagnooseihin. Sairautta ei voi hoitaa oikein, jos ei tiedetä mistä se johtuu.

Tapasin tutkijalääkäri Stephen Fryn ensimmäistä kertaa muutama vuosi sitten hänen kojullaan vaihtoehtolääketieteilijöiden tilaisuudessa Hollywoodissa, jossa kävimme mielenkiintoisen keskustelun hänen tutkimuksistaan. Tapasimme toisen kerran viime kuussa hänen kojullaan lääketieteilijöiden tilaisuudessa. Stephen Frylla on mikrobiologian laboratorio, jossa hän tutkii erittäin tarkkoja suurennuskuvia valtimoplakista, joissa näkyy biofilmiä. Käytetty materiaali on saatu leikatuista näytepaloista.(1-2) Biofilmit koostuvat monien eri bakteerien, sienten ja alkueläinten muodostamista kasvustoista, ja mikrobilajit on yksilöity DNA:n ja ribosomaalisen RNA:n sekvensoinnilla. Fry on alan todellinen pioneeri: hän on tunnistanut uuden organismin, jota ei ole listattu geenidatapankkiin. Hän käyttää siitä nimitystä ”Protomyxzoa Rheumatica”.

Vuotava suoli ja lipopolysakkaridit

Kun pohditaan Allessio Fasanon ym. uusimpia tuloksia suolen seinämän kasvaneesta läpäisykyvystä, josta käytetään nimitystä ”vuotavan suolen oireyhtymä”, joka sallii mikro-organismien ja sulamattoman ruoan vuotavan verenkiertoon, herää kysymys: mitä näille kaikille verenkiertoon vuotaville mikro-organismeille tapahtuu?

Ensin tietenkin käynnistyy immuunivaste, jolloin vapautuu tulehdusmarkkeri sytokiineja, myeloperoksidaasia jne. Lisäksi ”molekyylimatkimiseksi” kutsuttu ilmiö voi laukaista autoimmuunisairauden. Osalla näistä mikro-organismeista on samankaltaisia aminohapporakenteita kuin omilla kudoksillamme, minkä vuoksi ne voivat laukaista autoimmuunisairauden. Kysynkin: Mitä tapahtuu, kun nämä mikro-organismit asettuvat aloilleen? Minne ne menevät ja mitä ne tekevät?

Endoteeli viattomana sivustaseuraajana

Kuten tiedämme, kaikki suoliston kudoksista tuleva veri siirtyy porttilaskimojärjestelmään, joka on suoraan yhteydessä maksaan ja pernaan. Maksan ja pernan syöjäsolujärjestelmä toimii valtavana suodattimena kaikelle ”mönjälle”, joka vuotaa ohutsuolesta verenkiertoon. Järjestelmällä on suojaava vaikutus. Mutta jos oletetaan, että suodatinjärjestelmän kapasiteetti on ylittynyt, ja mikro-organismeja siirtyy verenkiertoon, minne ne menevät? Ei ole lainkaan kaukaa haettu ajatus, että ne asettuvat endoteeliin. Endoteelilla tarkoitetaan verisuonien sisäpintaa, ja tämä kerros on suorassa kosketuksessa haitallisten mikro-organismien kanssa.

Vauriot johtavat infektioon

Ajatellaan vaikka lasten ihotulehduksia. Iho pysyy terveenä kunnes ihon pintaan tulee naarmu, ruhje tai pinta rikkoutuu muulla tavoin. Mikro-organismit pääsevät haavasta sisään, jolloin syntyy infektio, jonka merkkejä ovat tulehdus ja märän muodostuminen. Samaa voidaan sanoa verenkiertoelimistöstä. Valtimoplakkia tuppaa muodostumaan vauriokohtiin, kuten haaraumiin, joissa leikkausrasitus on suurin, ja liikekohtiin kuten vasemman kammion sepelvaltimoihin. Näin ollen ajatus valtimoplakista mikrobien muodostamana biofilminä sopii tehtyihin havantoihin.

Uffe Ravnskov ja Killmer McKull

Uffe Ravnskov ja Killmer McKully ovat kirjoittaneet asiasta jo 8 vuoden ajan.(5-6) Monissa alla luetelluissa julkaisuissa lääkärit listaavat tutkimuksia, jotka osoittavat valtimoplakin muodostumisen kolesteroliteorian vääräksi, ja samalla tuovat esille todisteita, jotka osoittavat että valtimoplakki on biofilmiä, joka koostuu monien eri bakteerien, sienten ja alkueliöiden muodostamista kasvustoista.

Ravnskow muistuttaa meitä tri Hechin sepelvaltimon kalsiumpistetutkimuksesta, johon osallistui 930 oireetonta potilasta, joilla ei ollut lääkitystä tai sydänsairaustaustaa. Hän havaitsi, että kalsiumpisteiden ja seerumin kolesterolitasojen välillä ei ole korrelaatiota, mikä on vahva todiste sydänsairauden kolesteroliteoriaa vastaan.

Loppuuko statiinien käyttö?

Jos edellämainittu pitää paikkansa, käsityksemme valtimokovettumataudista muuttuu, mikä tarkoittaa myös loppua kolesterolia alentaville lääkkeille. Lääketeollisuus ei tule ottamaan tätä vastaan ilomielin.

 

Lähde: GreenMedInfo.com

19 kommenttia

 1. ”…erittäin tarkkoja suurennuskuvia…”

  Meillä päin niitä kutsutaan mikroskooppikuviksi.

  ”… nimitystä ”vuotavan suolen oireyhtymä”, joka sallii mikro-organismien ja sulamattoman ruoan vuotavan verenkiertoon…”

  Aivan uskomatonta paskapuhetta. Jos verenkiertoon pääsee mikro-organismeja aiheuttamaan infektiota, on kyseessä sepsis. Ilman antibioottia sepsikseen sairastuneista kuolee 80 %.

  ”…tulehdusmarkkeri sytokiineja…”

  Tuo kuulostaa samalta, että viininmaistaja toteaisi, että ”kas, lempijuomaani alkoholia”.

  ”Mutta jos oletetaan, että suodatinjärjestelmän kapasiteetti on ylittynyt, ja mikro-organismeja siirtyy verenkiertoon, minne ne menevät? Ei ole lainkaan kaukaa haettu ajatus, että ne asettuvat endoteeliin.”

  Jos oletetaan, että järvikaloja siirtyy mereen, niin minne ne menevät? Ei ole lainkaan kaukaa haettu ajatus, että ne asettuvat napajäätikköön.

  ”…ajatus valtimoplakista mikrobien muodostamana biofilminä sopii tehtyihin havantoihin…”

  Muttei kuitenkaan niihin havaintoihin, joiden mukaan valtimosairaus korreloi korkeaan verenpaineeseen, ylipainoon, liikkumattomuuteen, tupakointiin, korkeaan veren kolesteroliin, sukurasitteeseen, jne.

  Plusääni(1)Miinusääni(6)
   1. Lainauksia linkkaamaltasi sivulta:

    ”…medical doctors that will only use the drug company products…”

    Miten pihalla voi kirjoittaja lääkärin työstä olla? Eivätkö lääkärit kehota laihduttamaan ja liikkumaan, suosimaan ruokavaliossa kasviksia ja välttämään tupakkaa (uu, ison pahan voittoa tavoittelevan yhtiön tuotteita)?

    ”…use alternative medicine (non-Allopathic), such as nutrients…”

    Ravintoaineet eivät ole vaihtoehtolääketiedettä. Toisaalta jos puhutaan ravintolisistä, niin kai ymmärrät, että niitä valmistavat samat yhtiöt, jotka valmistavat lääkkeitä?

    ”…herbs…”

    Ovat varsin laaja kategoria eri tavalla vaikuttavia aineita sisältäviä kasveja. Ne, joilla on lääketieteellistä tehoa, rekisteröidään lääkkeiksi. Osalla ei ole mitään lääketieteellistä tehoa, mutta voivat sopia mausteiksi ruoanvalmistukseen.

    ”…naturopathy…”

    Ei ole yksittäinen metodi, vaan kokoelma metodeita, joista suurin osa ei toimi (esim. homeopatia), mutta osa perustuu tutkittuunkin tietoon (esim. naturopaatilla on usein alkeellinen ymmärrys ravitsemustieteestä ja lääketieteestä).

    ”…we can only get Allopathy on the NHS…”

    Allopatia-sanalla kirjoittaja tarkoittaa lääketiedettä. Lääkkeeksi voidaan rekisteröidä ainoastaan sellainen molekyyli, jolla on tutkittua tehoa. Jos tehoa ei ole osoitettavissa, sen voi yrittää rekisteröidä ravintolisäksi, jolloin tehottoman molekyylin voi myydä kuluttajille uskomushoitona.

    ”…Allopathy is the leading cause of child death and disability in the first world… …made worse by its 100 year + suppression of alternatives,..”

    Ottamatta kantaa siihen, mikä on lapsikuolleisuuden yleisin aiheuttaja nykyisin (ennen lääketieteen kehittymistä taudit olivat yleisiä tappajia), kannattaa perehtyä, mitä lapsikuolleisuuden yleisyydelle on käynyt sinä aikana, kun ”vaihtoehdot suppressoitiin”:

    http://www.stat.fi/til/ksyyt/2010/ksyyt_2010_2011-12-16_kat_007_fi.html

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. (Ei ollut tarkoitus antaa edellistä kommenttiani kolmeen kertaan – ilmeinen ohjelmavirje)

     Mitäs se länsimaisen lääketieteen isänä pidettu Hippokrates sanoikaan: ”Ruoka olkoon lääkkeesi” eli voitaneen pitää paljolti määrittelykysymyksenä luetaanko ravintoterapia vaihtoehtolääketieteeksi.Antiikin lääkäri Hippokrateshan kuoli jo paljon ennen Rockefellerin lanseeraamaa ja pakottamaa ’petrokemiallista lääketiedettä’, jonka nykyversio käyttää lääkkeinä etupäässä synteettisiä – elimistön hylkimiä – valmisteita, jotka erovat Rockefellerin petrokemian tuotteista raaka-aineidensa ja valmistusmenetelmiensä puolesta. Niitä ja miiden valmistajia kuvaa hyvin tanskalaisen lääketieteen professori Peter C. Gøtzschen suomeksikin käännetyssä kirjassaan ”Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus”. Iltalehti on 8.9.2014 haastatellut Gøtzschea kirjastaan: ”Professori vertaa lääketeollisuutta järjestäytyneeseen rikollisuuteen”, http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090718638829_ul.shtml

     Ravintolisiä valmistavat monipuolisesti monet muutkin yritykset kuin lääkeyritykset, myös Suomessa. En nyt viitsi ruveta kaivamaan firmojen nimiä internetistä.

     Yrttipohjaisia lääkkeitä ovat esim. vanha kiinalainen lääketiede ja intialainen Ayurveda käyttäneet menestyksellisesti jo tuhansien vuosien ajan. Suomessa apteekkarit ovat onnistuneet omimaan joukon tällaisia valmisteita erinomaisesti kannattavaan liiketoimintaansa – tietysti sairaiden ihmisten tappioksi.

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
    2. ”(Ei ollut tarkoitus antaa edellistä kommenttiani kolmeen kertaan – ilmeinen ohjelmavirje)”

     Ei ongelmaa. Viestien lähetyksen kanssa on allekirjoittaneellakin ollut jotain häikkää.

     ”…synteettisiä – elimistön hylkimiä – valmisteita…”

     Ei synteettisyys kyllä tarkoita, että elimistö niitä hylkisi. Lääkkeen vaikutus ei riipu mitenkään siitä, onko se synteettinen vai ei, vaan siitä, mitä reseptoreja se kehossa aktivoi tai estää. Esimerkiksi asetyylisalisyylihappo on luonnollinen tulehduskipulääke. Se estää COX-1- ja COX-2-entsyymejä. Biologisina vaikutuksinaan se ohentaa verta ja hillitsee tulehdusreaktiota. Sen haittavaikutuksena on kohonnut mahahaavariski. Ibuprofeeni on synteettinen tulehduskipulääke. Se estää käytännössä pelkästään COX-2-ensyymiä, ja sen vaikutus tulehdusreaktioon on sama kuin asetyylisalisyylihapon, mutta se ei ohenna verta ja sen aiheuttama rasitus mahalle on paljon vähäisempi. Jos minulle tulee kuumeinen virusinfektio, valitsen ehdottomasti ibuprofeenin, sillä kehoni sietää sitä paremmin. Se, että ibuprofeeni on synteettinen, ei sinänsä vaikuta mihinkään.

     ”Ravintolisiä valmistavat monipuolisesti monet muutkin yritykset kuin lääkeyritykset, myös Suomessa. En nyt viitsi ruveta kaivamaan firmojen nimiä internetistä.”

     Millä keinoin arvioit, mikä yritys on luotettava ja mikä ei?

     Myös lääkkeitä valmistavat monipuolisesti monet muutkin yritykset kuin ylikansalliset jättifirmat. Lääkekehitystä tehdään myös yliopistoilla, yritysmaailmasta riippumatta.

     ”Yrttipohjaisia lääkkeitä ovat esim. vanha kiinalainen lääketiede ja intialainen Ayurveda käyttäneet menestyksellisesti jo tuhansien vuosien ajan.”

     Niin myös antiikin Kreikassa hoidettiin ”menestyksellisesti” milloin mitäkin tautia milloin milläkin yrtillä. Kuitenkin vasta empiiriseen tutkimusnäyttöön perustuvilla lääkkeillä (1800-luvulta eteenpäin ja erityisesti 1900-luvun jälkipuoliskolla) ovat sairaudet alkaneet merkittävissä määrin parantumaan.

     ”Suomessa apteekkarit ovat onnistuneet omimaan joukon tällaisia valmisteita erinomaisesti kannattavaan liiketoimintaansa – tietysti sairaiden ihmisten tappioksi.”

     ??

     Plusääni(1)Miinusääni(1)
     1. ”Understanding The Body’s Rejection Of Drugs
      November 28, 2008
      A physicist from The University of Nottingham and a mathematical modeller from The University of Southampton are joining forces in the hope of answering a biological mystery — how do our bodies reject some of the drugs that are sent to cure us?…”
      https://www.sciencedaily.com/releases/2008/11/081128132033.htm

      ***

      Poimintoja artikkelista ”IBUPROFEN Kills Thousands Each Year, So What Is The Alternative?”, http://www.greenmedinfo.com/blog/ibuprofen-kills-more-pain-so-what-alternatives?page=1

      ”A recent Reuters’ article opened with the following stunning sentence:
      ”Long-term high-dose use of painkillers such as ibuprofen or diclofenac is ’equally hazardous’ in terms of heart attack risk as use of the drug Vioxx, which was withdrawn due to its potential dangers, researchers said.”

      ”…we may kill ourselves along with the pain…
      IBUPROFEN really is a perfect example of this. As mentioned above, this PETROCHEMICAL DERIVATIVE [ei Rockefellerin ’petrokemiallinen lääketiede’ vielä olekaan kuollut!] has been linked to significantly increased risk of heart attack and increased cardiac and all-cause mortality (when combined with aspirin), with over two dozen serious adverse health effects, including:… (ks. artikkelia)

      ”Research on Natural Alternatives To Ibuprofen
      Here is some evidence-based research on alternatives to ibuprofen, sourced from the National Library of Medicine:…” (ks. artikkelia, esim. inkivääri, arnika, astaxantinin, Ginkgo biloban ja C-vitamiinin yhdistelmä, ym.)

      ***

      ”Millä keinoin arvioit, mikä yritys on luotettava ja mikä ei?”
      Vastakysymyksenä esitän, millä keinoin arvioit mikä varsinainen lääkeyritys on luotettava huomioonottaen mitä prof. Gøtzsche sanoo näistä yrityksistä em. kirjassaan?

      ***

      ”Kuitenkin vasta empiiriseen tutkimusnäyttöön perustuvilla lääkkeillä (1800-luvulta eteenpäin ja erityisesti 1900-luvun jälkipuoliskolla) ovat sairaudet alkaneet merkittävissä määrin parantumaan.”

      USA:ssa käytettäneen asukasta kohti eniten maailmassa näitä mainitsemiasi ’empiiriseen tutkimusnäyttöön perustuvia’lääkkeitä. Niiden tehosta kertoo karua kieltään tilasto:

      ”Chronic Diseases: The Leading Causes of Death and Disability in the United States

      Chronic diseases and conditions—such as heart disease, stroke, cancer, type 2 diabetes, obesity, and arthritis—are among the most common, costly, and preventable of all health problems.

      As of 2012, about half of all adults—117 million people—had one or more chronic health conditions. One of four adults had two or more chronic health conditions.1
      Seven of the top 10 causes of death in 2010 were chronic diseases. Two of these chronic diseases—heart disease and cancer—together accounted for nearly 48% of all deaths.2
      Obesity is a serious health concern. During 2009–2010, more than one-third of adults, or about 78 million people, were obese (defined as body mass index [BMI] ≥30 kg/m2). Nearly one of five youths aged 2–19 years was obese (BMI ≥95th percentile).3
      Arthritis is the most common cause of disability.4 Of the 53 million adults with a doctor diagnosis of arthritis, more than 22 million say they have trouble with their usual activities because of arthritis.5
      Diabetes is the leading cause of kidney failure, lower-limb amputations other than those caused by injury, and new cases of blindness among adults.6”,
      https://www.cdc.gov/chronicdisease/overview/

      Otaksuakseni mainitsemaltasi ajanjaksolta ja tuskin sen jälkeenkään on olemassa TILASTOTIETOA yrttipohjaisten lääkkeiden tehosta eri sairauksien parantamisessa eli vähänkään luotettava TILASTOLLINEN vertailu yrttipohjaisten ja synteettisten lääkkeiden tehon välillä siltä ajanjaksolta on käytännössä mahdotonta.

      ***

      Itselläni ei ole tilastotietoa esitettävänä, mutta pidän jokseenkin varmana, että apteekkarit omittuaan joukon lääkinnällisiä yrttivalmisteita myös korottivat huomattavasti niiden hintoja – sairaiden ihmisten tappioksi!

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     2. Mietinpä, mitä tarkoitat, että sairaudet ovat alkaneet paranemaan? Koko ajan uusia ”tunnistamattomista” syistä johtuvia sairauksia ilmenee. Niitä ei pystytä parantamaan, oireita vain voidaan helpottaa kemiallisilla valmisteilla, jotka ovat vieraita Luojan luomalle elimistölle ja aiheuttavat tukun lisäoireita, joita ei haluta myöntää lääkkeen aiheuttamiksi. Rokotukset ovat myös suuri uhka ihmiskunnalle. Ne eivät ole estäneet sairauksia, vaikka kuinka vetoat lääkeyhtiöiden ja valtaapitävien järjestämiin tutkimuksiin. Vaan lisänneet inhimillistä tuskaa ja näitä uusia, ”tunnistamattomasta” syystä johtuvia sairauksia. Uskot mitä tahdot ja mitä lääketiede sinulle opettaa, kyseenalaistamatta sitä ja katsomalla konkreettisesti ympärillesi, kuinka sairas kansa esim. Suomessa on. Hyvää joulun aikaa sinullekin ja Jumalan siunausta.

      Plusääni(4)Miinusääni(0)
     3. Edellinen viestini ei jostain syystä näy. Oletan, että se jumittaa tarkistuksessa. Sillä aikaa vastaan tähän.

      ”Koko ajan uusia ”tunnistamattomista” syistä johtuvia sairauksia ilmenee.”

      Jännästi eivät silti tunnu vaikuttavan lapsikuolleisuuteen, joka on koko 1900-luvun ajan ollut laskussa, esimerkiksi aikaisemmin linkkaamani käppyrä: http://www.stat.fi/til/ksyyt/2010/ksyyt_2010_2011-12-16_kat_007_fi.html

      ”Rokotukset ovat myös suuri uhka ihmiskunnalle. Ne eivät ole estäneet sairauksia…”

      Eli on vain hyvää tuuria, että nykyihmiset eivät enää sairastu isorokkoon, polioon, kurkkumätään, tuhkarokkoon ja muihin sairauksiin, joita vastaan on onnistuttu kehittämään toimiva rokote?

      ”…vaikka kuinka vetoat lääkeyhtiöiden ja valtaapitävien järjestämiin tutkimuksiin.”

      Millä keinoilla sinä arvioit, milloin jokin tutkimus on luotettava ja milloin ei?

      ”Uskot mitä tahdot ja mitä lääketiede sinulle opettaa, kyseenalaistamatta sitä ja…”

      Yliopisto-opiskelu on suurimmaksi osaksi nimenomaan kyseenalaistamisen opettelua. Ei niinkään, että joku taho opettaisi, mitkä asiat tulee kyseenalaistaa (tätä kutsumme pseudoskeptismiksi), vaan pyritään oppimaan se, MITEN kyseenalaistetaan. Osaatko sinä kyseenalaista? Voit näyttää taitosi vastaamalla kysymykseen: Millä keinoilla arvioit, milloin jokin tutkimus on luotettava ja milloin ei?

      ”…katsomalla konkreettisesti ympärillesi, kuinka sairas kansa esim. Suomessa on.”

      Sairas kansa Suomessa? Oletan, että kieltäydyt kategorisesti uskomasta kuolinsyytilastoihin. Olkoon niin. Entä uskotko sukututkimukseen? Kirkonkirjoihin? Hautakiviin? Käypä huviksesi katsomassa jostain luotettavaksi katsomastasi lähteestä, miten paljon 100 vuotta sitten kuoli lapsia, ja vertaa sitä tähän päivään.

      Entä sairastavuus yleensä? Tehdään yksinkertainen havainnoiva koe: Lähde viikon ajaksi kävelemään kadulla ja laske kuinka monta rampaa ja sokeaa ihmistä tulee vastaan.

      Plusääni(1)Miinusääni(2)
     4. Ikävä kyllä olet hukassa ja pahasti tai sitten vain pahainen trollaaja. Saat uskoa mitä haluat, ihmettelen vain, miten eksyt näille sivustoille oikomaan meidän hurahtaneiden käsityksiä yhä uudestaan.. Tuossa luettavaa sinullekin ja mielelläni luen sinun ainoita ja oikeita tieteellisiä ja yliopistotasoisia käsityksiä linkin tekstistä:

      https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/pekka_lahtinen_–_maailman_yhdentyminen.html

      P.s. On asioita, joiden lapsikin ymmärtää olevan p…apuhetta ja silti jotkut yrittävät hienoine tieteellisine ”faktoineen” tehdä mustasta valkoista. Lue satu ”Keisarin uudet vaatteet”. Sitten jos tutustuisit vaikkapa Magneettimedian kirjoituksiin laajemmin ja lukisit Raamattua, saattaisit ymmärtää jotain tämän maallisen maailman menosta ja kehityksestä kohti tuhoaan.

      Plusääni(4)Miinusääni(1)
     5. Esitän kysymykseni uudelleen. Vastaa siihen ennen kuin kommentoit viestini muita osia. Millä keinoilla sinä arvioit, milloin jokin tieto on luotettavaa ja milloin ei?

      ”…miten eksyt näille sivustoille oikomaan meidän hurahtaneiden käsityksiä yhä uudestaan.”

      En pidä ketään hurahtaneena, ja vastasin tuohon kysymykseen viestissä, joka näyttäisi edelleen olevan juuttuneena moderointiin. Vastaus oli kohtalaisen pitkä, joten odotan vielä pari päivää ennen kuin kirjoitan sen uudelleen.

      ”Tuossa luettavaa sinullekin ja mielelläni luen sinun ainoita ja oikeita tieteellisiä ja yliopistotasoisia käsityksiä linkin tekstistä:”

      Olen lukenut tuon kirjan 14-vuotiaana ja otin sen silloin tosissani. Tiedon ja ymärryksen karttuessa kirjan väitteet ovat alkaneet tuntua kauttaaltaan varsin epäuskottavilta. Suurimman osan olen jo unohtanut. Mutta jos kirjassa on jokin ajatus, joka on mielestäsi hyvin perusteltu, niin nosta se esiin tänne, niin voidaan keskustella.

      ”…lukisit Raamattua…”

      Olen lukenut Raamatun. Raamatun tekstejä ja tieteellisiä tutkimustuloksia arvioidaan eri säännöillä, joten en koe, että näistä kahdesta kannattaa keskustella samassa yhteydessä.

      Tieteellinen tieto rakentuu todisteiden varaan ja teorioiden kehittäminen edellyttää vanhojen teorioiden kyseenalaistamista. Usko on sen sijaan valmis paketti, joka pitäisi ottaa vastaan kyseenalaistamatta, ja todisteiden vaatimista ei pidetä toivottavana. Ks. esim. Jeesuksen sanat Tuomaalle ylösnousemuksen jälkeen: ”Autuaita ne, jotka uskovat vaikka eivät näe.”

      Plusääni(2)Miinusääni(3)
     6. Ns. tiede on suurelta osin vääristeltyä tietoa. Sen ymmärtääkseen pitäisi omata laajasti tietoa kemiasta ja fysiikasta ja osata kyseenalaistaa meille valmiiksi lautasella tarjottu tieto (kouluissa ja yliopistoissa opetettu tieto), joka johtaa meitä harhaan. Viisaita ihmisiä on ollut kautta historian, mutta heidän tieteelliset tuloksensa on yritetty vääristää ja hävittää kautta aikain ja tätä tapahtuu nykypäivänäkin. Maailma on pahan vallassa ja suuri osa ihmiskunnastakin menee kohti kadotusta, kun emme ymmärrä ja sisäistä Jumalan sanomaa. Jumalan antama totuus ei pala tulessakaan eikä minulla ole siihen mitään lisättävää eikä poistettavaa. Ihmisen kaikkitietävyys on harhaa, enhän minäkään tiedä paljoakaan tästä elämästä, vaikka lukenut ja kokenut olen luullut olevani.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Vanhastaan on tiedetty, että statiinit on antimykootteja eikä toi bakteeri/sienietiologia ole uusi sepelvaltiomotaudin aiheuttajana. HUS:n ex. infektiolääkäri Ville Valtonen väittti juuri tota (, muttei pystynyt todistamaan).

   Statiinien teho perustuu ehkä juuri yllämainittuun.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Homeopatiasta: ”Homeopati botar genom fysik och inte kemi”, http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1060-homeopati-botar-genom-fysik-och-inte-kemi.html
  Henning Witte kirjoitaa siinä:

  ”När min mor fick en mycket allvarlig hjärnsjukdom för 14 år sedan (bl. a. vattenskalle = hydrocefalus) föll hon i koma och husläkaren samt neurologerna meddelade att hon hade bara några dagar kvar i livet och skulle aldrig mer vakna upp. Då bilade jag med en svensk läkare, som är specialist i homeopati, till min mor, för homeopatiska medel förstörs på höga höjder i flygplan. Redan under den första alternativa behandlingen öppnade min mor sina ögon och efter en vecka kunde hon åka hem igen och levde många år med återställd hjärna.

  Detta var en väldigt övertygande lektion för mig, hur effektiv homeopati kan vara jämfört med skolmedicinen (allopati).

  Den svenska läkaren, vars namn jag tyvärr inte får avslöja, för då tar de KRIMINELLA MYNGIGHETERNA i Sverige hennes legitimation, förklarade att homeopatiska läkemedel innehåller frekvenser, frekvensmönster, och inte molekyler.

  Senare förstod jag genom vår mind control forskning, att frekvenserna i homeopatiska läkemedel tillhör en speciell typ av vågor, som har hemlighållits i mer än hundra år, sedan Nikola Tesla upptäckte dem: skalärvågorna.

  Från Teslas reinkarnation, Prof. Konstantin Meyl i Tyskland, vet vi, att det finns två typer av skalärvågor: elektriska (Tesla) och magnetiska (Meyl). Det är de magnetiska skalärvågorna som är biologiskt relevanta (därför kan vi se så mycket i hjärnan med magnetröntgen / MRI).

  Vitsen med homeopatiska läkemedel är alltså att de inte arbetar med molekyler, med kemi, utan med vågor, med fysik. Med interferens genom vågor kan man åstadkomma otroligt mycket, positivt som negativt. Alla känner till att ett kristallglas kan gå sönder, ifall en sångerska hittar den dödliga egenfrekvensen av glaset. Eftersom allt i vårt universum består av vibrationer (avancerat hologram) kan vi gestalta mycket med vibrationer, frekvenser, vågor. Så enkelt fungerar homeopatin.

  Jag lyckades inte att hitta en bra film om homeopati. Den första filmen har problemet att föredragshållerskan är en usel pedagog och har ingen förmåga att rita, men hon kan mycket om ämnet.

  Den andra filmen är däremot väldigt välgjord, men från gammelmedia (BBC) och därför fullt med lögn. De försöker att förklara homeopati med placebo effekten. Men hur kan de då förklara att djur också lätt kan botas med homeopati???…” – Artikkelissa on useita linkkejä jotka toimivat vasta avatusta artikkelista.

  Japanilainen tiedemies Masaru Emoto on sitä paitsi osoittanut että vedellä on muisti: se pystyy tallentaamaan informaatiota ja säilyttää sen.
  Vaikka homeopaattisesta valmisteesta on laimentamalla poistettu kaikki vaikuttavan aineet molekyylit, niin vesi säilyttää kuitenkin molekyyleistä saadun informaation, jonka vaikutus välittyy sitten skalaariaaltoina kuten em. Witten artikkelissa sanotaan.

  Jos homeopatian vaikuttavuus yleisesti ja avoimesti myönnettäisiin, niin se tietäisi paljon lääkeyritysten konkursseja. Niin ollen ei ole ihmettelemistä, että rikollisella Big Pharmalla on palkkalistoillaan suuret trollien, valehtelijoiden, haamukirjoittajien ja disiformanttien joukot taistelemassa niin homeopatiaa kuin kaikkia muitakin TOIMIVIA vaihtoehtoisia sairauksia PARANTAVIA (eikä vain oireita lievittäviä) menetelmiä vastaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. ”Mer än hälften av sjukvårdens metoder saknar vetenskapliga bevis

   Homeopatins kritiker påstår, om homeopatin ska bli en erkänd behandlingsmetod fodras det dubbelblinda randomiserade kontrollerade studier, RCT i stora mängder.

   Vidare påstår skeptiker att inga sådana studier finns och samtidigt låter de underförstått påskina att inom sjukvården har alla behandlingsmetoder vetenskapliga bevis.

   Se nedan hur det står till med ”vetenskapligheten” inom den ”evidensbaserade” vården:

   Allmänmedicin: 33% av patienterna får behandling som är RCT
   Internmedicin: 50% får behandling som är RCT
   Inom kirurgin får endast 25% RCT behandling

   Källa: Kunskapscentrum för hälso- och sjukvård: ”Hur vetenskapliga är de?””

   Koko artikkeli: http://dagenshomeopati.se/2015/02/17/evidens/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat