19 kommenttia

 1. Bravo! Hienoa, että tämä julkaistiin. Samoin se Juhani Julinin video, jossa hän paljastaa, että rapparit kumartavat Lucifer nimistä jumalaansa. Eikös se herätä skepsuja.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Siinäpähän palvovat vaikka kuu-ukkoa.

   Päätöksien taustalla häärivät hyväveli-kerhot eivät ole koskaan hyvä asia, mutta eivät varsinaisesti kuulu skepsiksen toimialaan.
   Jos joku poppoo edistää uskonnon varjolla pseudotieteilyä, se sitten on toinen juttu.

   Katsoin tuon dokkarin, mielenkiintoinen kyllä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Juutalaismedia demonisoi Jüri Linaa, koska kirjassaan ’Under the sign of the Scorpion’ hän kertoo juutalaisten roolista Neuvostoliiton kansanmurhissa. Miehen maine pitää pilata, mikäli hänestä sattuisi tulemaan suurempikin nimi.

      Ihmiset on aivopesty perusteellisesti tämän pienen porukan toimesta. Hyvä esimerkki tästä on hakaristiin kohdistuva yleinen paheksunta, mutta kommunismiin liittyviä symboleita voi kantaa jopa ylpeänä. Tämä on kummallista, koska Neuvostoliiton bolshevikit tappoivat enemmän venäläisiä kristittyjä kuin juutalaiset kansantarussaan väittävät natsien tappaneen juutalaisia.

      Tästä ei vain gentiileille kerrota, koska hyvin moni neuvostoliiton komissaari / johtohahmo oli juutalainen. Historia syyttää kaikesta yhtä miestä Josef Stalinia, mutta kaikille normaaliälyisille on selvää, että ei Stalin ihan yksin toiminut.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     2. Jarlan kirjoituksen perusteella Lina on hyvin perillä asioista. Olen itsekin kuullut hieman lainauksia tuosta Skorpionista. Samoja asioita on monisa muissa kirjoissa. Aika suoraan sanotaan asiat myös Solzhenitsynin kirjoissa.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Pointti on siinä, että skepsut eivät muka näe salaliittoja. Siksi suosittelen aloittamaan tällaisesta helposta kuten vapaamuurarit. Ja sitten miettimään Skull and Bones vapaamuurarijärjestöä, johon kuuluu usan pressoista viimeiset kymmenen ja muu poliittinen ja taloudellinen johto joka on opiskellut Yalen yliopistossa. Ja sitten sitä, että vapaamuurarin vala ylittää kaikki maalliset valat. Myös presidentin vannoman virkavalan. Siitä skepot. Siitä on hyvä aloittaa.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Et ole ilmeisesti tullut ajatelleeksi että monet skepoista voivat olla vapaamuurareita ja koko maailmanlaajuinen skepo -verkosta mahdollisesti vapaamuurareiden alulle panema. Joukkoon sitten mahtuu muutamia muukin helposti mukaan höynäytettävä, jotka luulevat olevansa arvokkaallakin ristiretkellä. Heillä on eri maissa samat ohjelmat ja kohteet käytössään. Toiminta on käytännössä suoraa jatkoa noitavainoille. Erityisesti naisten alistaminen on heille tärkeää, koska naisilla on henkistä potentiaalia, sellaista mitä monella skepolla ei ole ollut – huipulla kyllä tietävät senkin parhaiten Paavista ja Elisabethista lähtien, jotaka käskyttävät läntisen Euroopan merkittävimpiä hallintaverkostoja.

     Enää kun ei voida tappaa suoraan, ainakaan kaikissa maissa – niin käytössä on pilkka ja halventaminen joilla yritetään saattaa heidän vastapuolensa huonoon valoon. Media on tässä ollut usein mukavasti mukana. Sieltä löytyy tukku luottotoimittajia, päätoimittajia ja omistajia.

     Emme voi heitä pois pyyhkäistä, eikä ole tarkoituskaan, joten toivon ja oletan he että muuttuvat ajan myötä ja alkavat nähdä asioiden toisen puolen, kuunnella muitakin ja luopuvat uskomuksistaan, mm. että maailmassa on liikaa väestöä ja sitä on harvennettettava eri keinoin, sodilla, rokotuksilla, lääkkeillä, GMO -ruualla, synteettisillä lisäaineilla ja mitä kaikkea eri taajuuksilla eri lähteistä tuleekaan. Meille on kerrottu vain murto osa siitä mitä lääke-, elintarvike- ja sotateollisuus on heille kehitellyt. Ja luopua siitä uskomuksesta, että olemme jo kaiken keksineet eikä mitään uutta kannata enää tutkia, koska ei ole vielä välineitä ja heillä menee jo ihan hyvin ja tilanne voi helposti vaarantua uusien keksintöjen kautta.

     Vallankäytöstä, ihmisten hallinnasta ja alistamisesta ja oman aseman pönkittämisestä on kysymys. Näin ollut jo satoja ja tuhansia vuosia. Nyt tilanne on kuitenkin hiljalleen muuttumassa – skepot mukana. Tervetuloa rakentamaan yhteistä tulevaisuutta uudelta pohjalta. Salaisuudet alkavat paljastua ihmisille pikku hiljaa hämäysyrityksistä ja pseudo-uutisista huolimatta. Näette sen jo itsekin keskustelupalstoilla.

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
     1. Terve! Kyyllä asia on tullut mieleen. Tottakai on vapaamuurareita skepoissa. Pöyhäisin vain hieman kusiaispesää. Torstainahan Hymy julkaisee listan suomen 7000:sta vapaamuurarista. Siitähän on hyvä tsekata rekisteröityneitä skepoja. Skepolistathan saa ilman luottotoimittajiakin. On myös hyvä tsekata tuomareita ja talousrikoksista vähällä päässeitä. Oliko niin, että hyväveli ylitti maalliset valtuutensa toimiessaan helvetillisen valan vannottuaan käräjätuomarina ja antoikin liian pienen tuomion toiselle hyvälle veljelle. Lakihan on tunnetusti kaikille sama. Vain tuomiot vaihtelevat.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Sivusto olisi paljon parempi, jos 123 ja nämä YK-sotilaat hiljennettäisiin. Kuka jaksaa lukea kommentteja, kun ne ovat täynnä muutaman rivin spämmäystä? Nämä tyypit eivät ole koskaan viesteissään tarjonneet mitää sisältöä. Pelkkää solvausten ja perustelemattomien väitteiden lakkaamatonta virtaa. Kommentit ovat ala-arvoisia ja esim. 123 ei osaa puhua totta, vaan valehtelee aina. Jopa linkkiensä sisällöstä. Sikamainen valehtelu, uhkailu ja sitten muutaman rivin lyttäykset häneltä saattavat käsittää puolet sivun kommenteista.

  Ehkä skepot voi pitää mukana. Heidän kommenttinsa sentään useimmiten pyrkivät näyttämään viisailta ja siltä, että asiaa olisi. Muuten täällä ei kai olisikaan kuin minun kommentteja. Mutta kauheat valheet provosoivat vastaamaan.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. This is the real HOLOCAUST, directed by the JEWS in Russia.
  Extermination of 30 milion russians 1918-1924

  In the Shadow of Hermes by Jüri Lina (2011)

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Yksi tärkeimmistä vasta-argumenteista kuumatkojen puolesta on väite siitä, että astronautit olisivat vieneet peilejä sinne ja niitä käytettäisiin edelleen.

  Tuolla videolla näytetään National Geographic -lehden numeroa vuodelta 1966. Siinä kerrotaan, että Kuusta oli löytynyt kohtia, joihin lähetetty lasersäde heijastui takaisin ja sen saattoi mitata ja laseka Kuun etäisyyden…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Ex-Vapaamuurari Juhani Julinin videot ovat poistuneet Youtubesta ….
  Mites ne saisi takaisin

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat