Vapauden saattue vyöryy Helsinkiin – Convoy Finland – 4.2.2022

Rekka-autoilijat ovat nousseet taistelemaan sortajiaan vastaan maailmanlaajuisesti. Läntisen maiden hallitukset ja muu poliittinen johtajisto ovat koronapelkopandemian varjolla, ja globaalin eliitin käskyttämänä syösseet maidensa yhteiskunnat sekä taloudet ahdinkoon. Ensimmäisenä koronatyranniaa vastaan nousivat Kanadan rekka-autoilijat massiivisella moottorimarssillaan. Nyt myös Suomessa rekka-autoilijat ovat yhdistyneet ammattiveljiensä rinnalle taisteluun alistajiaan vastaan. Kansojen yhteisellä rintamalla voidaan nujertaa myös kasvottoman ylikansallisen totalitarismin hegemoninen rasite. Rekka-autonkuljettajat ovat näyttäneet meille muille kansalaisille hyvän esimerkin. Joten liittykäämme heidän rinnalleen taistelemaan vapautemme ja itsenäisyytemme saavuttamiseksi ja globaalin mafian sekä heidän marionettiensa tuomioksi. 

Magneettimedian toimitus

Kuva: Telegram ryhmä.

Convoy Finland – 4.2.2022 

Suomen ”Convoy Finland” ryhmä Telegramissa, johon on liittynyt muutamassa päivässä noin 12 000 jäsentä ilmoittaa, että Suomessa vapauden saattue lähtee liikkeelle perjantaina 4.2.2022 kohti Helsinkiä. Alla oleva viesti järjestäjiltä kiertää nyt laajasti sosiaalisessa mediassa: 

1) Kaikki koronatoimenpiteet ja -rajoitukset Suomessa on peruttava ja kumottava kokonaisuudessaan välittömästi, pysyvästi ja lopullisesti. Tämä pitää sisällään siis koronapassit, rokotepassit, suunnitellun digi-ID:n käyttöönoton, kokoontumis- ja aukiolorajoitukset, maskipakot, sekä kaiken muunkin asiaan liittyvän. 

2) Polttoaineiden (sekä bensiinin että dieselin) nykyisestä verotuksesta on leikattava pois 50%. 

3) Suomen nykyisen hallituksen on erottava. 

Kun nämä vaatimukset ovat täytetty, puramme Helsingin sulun. 

Allekirjoittaja: Convoy Finland 2022 – Ylläpito 

Nyt olemme päättäneet reagoida samalla tavoin myös täällä Suomessa, koska muulla tavoin viestimme ei yksinkertaisesti tunnu menevän poliitikoille perille, eikä sitä huomioida, saati oteta millään tavalla vakavasti. Haluamme tehdä jotakin, jotta kansan viesti todellakin menisi vihdoin perille ja tulisi otetuksi vakavasti.

Paikallisia Convoy-ryhmiä: 

Oulu: https://t.me/+nz4edIrOUEYyMzI8 

Itä-Uusimaa: https://t.me/convoyiu 

Keski-Uusimaa (Kerava-Järvenpää-Tuusula): https://t.me/+1wpy3emVsMNjMTBk 
Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/KGzWsFKexiL01cyFCfhUVS 

Länsi-Uusimaa: https://t.me/+LVnkw3Tf1VM2MjU0 
Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/ESAHECtXuON7PBf8CA8e1z 

Vantaa: https://t.me/+yqkwGNRV9qBkNTY0 
Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/Kzzy6q8RH6vFm3Wk8HkZDn 

Helsinki: https://t.me/+-RCPUHMhPIg1Mzg0 

Lappi: https://t.me/+SHLAdGglnOkyNGY0 

Keski-Suomi: https://t.me/+3nQItyIi5Nw0MmZk 

Kymenlaakso: https://t.me/+WHZ9NGQO3tkzMDI0 

Pohjois-Savo: https://t.me/+R219MF2A4pthY2E0 

Etelä-Pohjanmaa: https://t.me/+3F94rvp9JHdhODM0 

Pirkanmaa: https://t.me/+9msoV9d7OooyOGU0 

Pohjois-Karjala: https://t.me/+DZQf3YlRVCM3ZTZk 

Varsinais-Suomi: https://t.me/+HoVRvoCDs_VjOWE8 

Etelä-Savo: https://t.me/+3D48trIz3D1jZWQ0 

Päijät-häme: https://t.me/+ZHYFqghSnxI0ZmQ0 

Satakunta: https://t.me/+qNYh_hv16KkzMThk 

Convoy Majoitus: https://t.me/+sBDN51QleIphM2M0 

”Vapauden saattueet” ovat nyt laajentuneet jo yhdeksään valtioon, koskien myös Yhdysvaltoja ja Australiaa.  

47 kommenttia

 1. VIVA LA REVOLUCION
  Nyt tapahtuu todella tärkeitä asioita. Rekkakuskit ovat ryhtyneet avoimeen kapinaan koronahuijausta vastaan! Tätä kapinaa jokaisen isänmaallisen kansalaisen tulee tukea. On tärkeää toimittaa heille ruokaa ynnä muuta, sillä mielenosoitus voi olla hyvin pitkä. Rekka-autoilijat ovat nyt vallankumouksen kärjessä. Hallituksen eroaminen tulee olla tärkein vaatimus ynnä kaikkien rajoitusten poisto. Vaihtoehtomedioilla on myös tärkeä tehtävä pitää ihmiset ajan tasalla. Hallitus todennäköisesti yrittää lopettaa mielenosoituksen poliisivoimin, mutta se ei onnistu. Vallankumous on lähellä. Marinin hallitus on kaikkien aikojen huonoin ja syyllistyy valtiopetoksiin. Sen kaataminen on välttämättömyys. Se on ajanut Suomen velkaantumiseen ja tuottanut työttömyyttä ja konkursseja. Lisäksi se on sallinut kansan myrkyttämisen vaarallisilla geeniterapiainjektioilla. Kyseessä on kansanmurha, ei enempää eikä vähempää. Tuki rekkamiehille!!! LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(27)Miinusääni(14)
   1. Tuntuu, että illuminaatti on jo etukäteen laatinut käsikirjoituksen myös ’pushbackin’ osalta. Illuminaattien pelikorteissa mainitaan ainakin kuorma-autoilijoiden lakko, jonka myötä voidaan tehostaa toimitusketjujen katkeamista ja ajaa eteenpäin kommunistien tavoittelemaa poikkeustilalainsäädäntöä ja mahdollisesti jopa nälkäkampanjaa. Myös ’Simpsons’-sarja on ennustanut kuorma-autojen kulkueen Kanadalaisen version.

    Illuminaattien tai globalistien saavuttama lähes ehdoton valta-asema kansalaisten yli sekä suuren kansanosan jopa aggressiivinen suostumus tähän, esim. kanssakansalaisten pakkorokottamisen vaatiminen, todistaa sen puolesta, että ihmiskunnan taru alkaa olla lopussa. Näillä eväillä ei voida enää jatkaa ja täytyy siirtyä aivan uuteen aikakauteen, johon vanhalla roskalla ei ole pääsyä. Esimerkiksi hengellisen kasvun yhteisöissä ollaan jo luovuttu maallisesta toivosta ja varmistellaan lähinnä se, että seuraavassa elämässä päästään eroon tyrannien valmistamasta aikalinjasta, jonka vankeja me kaikki olemme. Itsekin alan jo vähitellen luopua toivosta tämän maallisen jakson suhteen. Antaa tämän mädän aikakauden päättyä lopulliseen tuhoon, jonka taivas viimeistelee esim. Ilmestyskirjan mukaisesti. Uuden aikakauden odottajia on jo paljon ja sitä on ennustettu tietenkin muuallakin kuin Raamatussa. Aiheesta on olemassa mm. Hopi-intiaanien ennustus, jossa ihmisyyden ja maapallon tuhoajat ensin ilmestyvät ja kohtaavat loppunsa ja tilalle nousee täysin uudistettu harmonisempi sukupolvi palauttamaan järjestyksen ja tasapainon maailmaan. Näitä ennustuksia kulkee kaikissa uskontojen ja New Agen opeissa eivätkä hengelliset ihmiset enää näe muuta mahdollisuutta kuin nykyisen zombie-ihmiskunnan perinpohjaisen raivaamisen pois uuden tieltä. Negatiivinen illuminaatti toimii tuhon moottorina ja myös näiden passiiviset seuraajat joutavat tuhoutua. On tärkeää valita oikea puoli, vaikka ’pushbackin’ välitön käsikirjoitus olisi illuminaattien tai ’Siionin Viisaiden’ laatima. Taustalla on isompi käsikirjoitus.

    Plusääni(21)Miinusääni(3)
  1. Viikonloppuna paljastui tuon kadunvaltaaja porukan todellinen nimi ja luonne. Sen nimi on ’Valta Kuuluu siideriKansalle’ – ’Juomatölkki kädessä Öyhöttämällä voittoon’.

   Samalla soittivat vähän hypnoottista konemusiikkia siinä #Save Sote -miekkarin lopussa jotta tapahtuman saatanallinen henki tulisi selväksi.

   Kyllä nyt Cabalin puntti tutisee 🙂

   vrt. tämä v. 2017;

   Kontrasti tuon 2017 kulkueen ja tämän 2022 Convoyn välillä on melkoinen. Nuo 2017 eivät öyhöttäneet olutölkit ja savukkeet kädessä. Nuo 2017 ihmiset olivat tosissaan. Sen kuulee jo äänestä. Ilmankos tuo järjestö kiellettiin. Jopa tuon järjestön lippu kiellettiin.

   Tämän vain halusin tästä vielä sanoa;

   Arvokkuus vetoaa isoon yleisöön. Ei olut tölkit kädessä öyhöttäminen ja konemusiikin soitto. Öyhöttäminen kuuluu jääkiekon mm -juhlintaan ja festareille.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Miksi tuosta vaatimuslistasta puuttuu se tärkein: ROKOTTAMISTEN JA TESTAUSTEN LOPETTAMINEN?
  Se pitäisi ehdottomasti mainita aivan erityisesti. Tuo ”koronatoimenpiteet” voidaan tulkita käsittämään vain suosituksia ja rajoituksia.

  Plusääni(24)Miinusääni(2)
 3. Erittäin hieno logo on Convoy:llä. Kertoo siitä, että vaikka homma on äärimmäisen totista selviytymiskamppailua, niin ei huumoriakaan voi unohtaa. Nokkamallinen vetoauto on lainattu Pohjois-Amerikasta ja symbolisoi vapautta, joka toivon mukaan saa liiskattua hallituksen uusmarxistisen/ trotskilaisen koronapolitiikan (symbolisesti ja rauhanomaisesti tietenkin). Ikävä kyllä suomalaisten jo pitkään jatkunut aivopesu orjuuteen on sen verran perinpohjaista, että hienokin vastakampanja jäänee vaille riittävää massaa tai kansanosaa. Tai ehkä pienikin massa riittää, koska liikkeellä ovat oikeat ihmiset ja liike on maailmalaajuinen. Viralliseen koronapolitiikkaan uskova kansanosa on jo pelimerkkinsä myynyt eikä siitä muuhun ole kuin käskyläiseksi. Ihmeen terhakkaasti he kuitenkin jaksavat puolustaa valhettaan ja orjuuttaan ja täyttävät näytelmän osan ’zombeina’, jotka käyvät kaikkea elävää vastaan.

  Plusääni(24)Miinusääni(4)
 4. ”Ihmeen terhakkaasti he kuitenkin jaksavat puolustaa valhettaan ja orjuuttaan…”
  Tuohan on alkeispsykologiaa. Kun joku kusee sinua silmään ja minä todistan vaikka kuinka hienovaraisesti näin tapahtuneen, sinä suutut hirveästi. Et sille silmäänkusijalle vaan minulle – sinähän tunnet, että minä todistin sinut typeräksi (mikä kyllä saatoit ollakin)! Ja sinä uskot entistä lujemmin siihen silmääsikusijaan, loppuun asti.
  NÄIN se ihmisluonto oikeasti toimii, katselepa rauhassa vaikka ympärillesi!

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
  1. The Myth of the Six Million — Appendix 2
   Oliko Anne Frankin päiväkirja huijaus?
   TERESSA HENDRY
   New Yorkin korkeimman oikeuden huomionarvoinen päätös vahvistaa tämän näkökannan, sillä tunnettu amerikanjuutalainen kirjailija Meyer Levin on saanut 50 000 dollaria, jonka Anne Frankin isä on maksanut hänelle palkkiona Levinin työstä ”Anne Frankin päiväkirjan” parissa.
   Herra Frank on Sveitsissä luvannut maksaa rotusukulaiselleen Meyer Levinille vähintään 50 000 dollaria, koska hän oli käyttänyt kirjailija Levinin vuoropuhelua juuri sellaisena kuin se oli ja ”istuttanut” sen päiväkirjaan tyttärensä henkisenä työnä.
   http://www.ihr.org/books/hoggan/A2.html
   Ei pidä sokeasti uskoa mihinkään. Pitää lukea muutakin kuin itseä miellyttävää ja ajatella omilla aivoilla.

   Plusääni(15)Miinusääni(3)
 5. ”Save Sote!” – Mielenilmausten kiertue pakkorokotuksia vastaan helmikuussa 2022

  Save Sote – mielenilmauskiertue starttaa lauantaina 5.2. tartuntatautilain pykälää 48 ja pakkorokotuksia vastaan. Kyseessä on avoimet koko perheen tapahtumat. Save Sote -kampanjan tapahtumat järjestetään yhteistyössä Sinunpuolella ja Suurkulkueen kanssa Helsingissä 5.2., 12.2., 22.2. ja 26.2. 2022.
  https://mvlehti.net/2022/02/02/save-sote-mielenilmausten-kiertue-pakkorokotuksia-vastaan-helmikuussa-2022/

  Plusääni(10)Miinusääni(3)
 6. Miksi VKK:n sionistijohto vastustaa tätä rekkakapinaa? Eikö tämä olekaan aito kansanparista noussut liike? Vaiko juuri siksi vastustetaan, kun tämä rekkaliike ei ole sionistien kontrollissa?
  https://laitonlehti.net/2022/01/31/eiko-vkk-tuekaan-vapaus-rekkakapinaa-nato-ja-james-jarrumies-hirvisaari-iski-taas/
  https://twitter.com/TurtiainenAno/status/1487546787304984577?ref_src=twsrc%5Etfw

  Miksi siis noin? Kuka on tämä Ilkka Tiainen (Ike Novikoff) ja

  Anokin selitti levelin vaalivalvojaisissa jotain kuinka Israel on pyhä maa, kun siltä joku asiasta kysy.

  Onko VKK sittenkin Persut 2.0 ja Ano = Soini 2.0 ?

  Plusääni(18)Miinusääni(4)
  1. Hirvisaari lienee sionisti kaikkein todennäköisimmin näistä VKK:laisista.

   Novikoff saattaa olla hänkin. Tai sitten ei.

   Ano puhuu mielestäni siihen tyyliin että hänestä en saa sionistia sitten kirveelläkään. Anon puheet jättävät tilaa ajatukselle, jonka mukaan euroopan kansat edustavat kadonneita israelin heimoja ja jossa nykypäivän juutalaiset ovat kasaari/askenazi roskaa, Saatanan synagoogaa.

   Plusääni(18)Miinusääni(2)
   1. Ano oli pitkään persuissa. Hänen puolueessaan ovat Levelin juutalaiset ja sitten tällainen Novikoff, joka nimensä puolesta voisi olla itäjjuutalainen. Hirvisaari ja Tiihonenkin sionisteja. Wirvisaari on tunnettu juutalaispalvoja, mutta Tiihosenkin kirjoituksessa (ainoassa mitä luin) oli valtaosa jotain ihme mokellusta natseista ja voivottelua juutalaisten kohtelusta natsien toimesta

    Plusääni(15)Miinusääni(2)
  2. Mihinkään näköjään ei voida luottaa täysin, mutta ainakin varmaa on, että Suomen poliittinen järjestelmä ja instituutiot ovat täydellisessä laittomuudessa, jonka seurauksena myös maan sisä- ja ulkopoliittinen hallinta on luisunut ulkomaisten globalistien käsiin. Suomessa taistelu vapauden ja itsenäisyyden puolesta on välttämätöntä, ja saadaksemme maahan laillisuuden, on oltava valmiutta toimimaan myös tiettyjä lakeja vastaan.

   Tähän liittyen voidaan viitata John Lockeen: Hänen mukaan kerran valittu ylin valtiovalta voidaan tarvittaessa myös kumota. Locke oli päätynyt siihen, että huono, itsekäs ja tyrannimainen esivalta menettää laillisuutensa ja se voidaan oikeutetusti panna viralta, tarvittaessa jopa väkivallan avulla eli myös voimatoimien mahdollisuus vallankumouksessa on tietyissä tilanteissa oikeutettu. [1]

   [1]. Locke, Johan (1689). Second Treatise of Government. Suomentanut Mikko Yrjönsuuri. Helsinki: Gaudeamus, 1995.

   Plusääni(23)Miinusääni(2)
 7. Kuka onkaan tuon tapahtuman takana, mutta keulakuvana on itse pääministeri hymysuin. Ajaisiko hän itse hallituksensa kaatumista? Nythän hallitus on ajanut kaikki rajoitukset lähestulkoon alas, niin että tuolta mielenilmaukselta on otettu terä pois. Mitä vastaan se nyt sitten on?

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
 8. Suomen alennustilaan ovat ensisijaisesti syyllisiä herrahissiin ”voidellut” ammattiliittojen johtajat, he ovat iljettävämpiä nuljakkeita mitä maa päällään kantaa, elikkä asemansa vuoksi törkeimpiä elättejä, eroten siksi tästä muusta ammattivalehtelijoiden loislaumasta.

  Jos ammattiliitot olisivat ajaneet kansan etuja, niin ei olisi koskaan onnistunut tämä EU-laittomuus josta juontaa kaikki tämä tila, jossa jo päristellään sotarumpuja uuteen revansiin karjalan mäntyyn puskemisessa ja terveyspalveluiden huipentumisella jakaa kansalaisille tappopiikkejä vähintäänkin puolipakolla.

  Kaukana ovat ajat jolloin Suomen Merimies-Unionin puheenjohtaja Niilo Wälläri ja sittemmin AKT-puheenjohtaja Risto Kuisma hoitivat tehtäviään, he olivat Miehiä tehtäviensä tasalla jotka muiden kaltaistensa tuella puolustivat Maatamme ja Kansalaisia tämmöiseltä riistolta ja ihmisarvon häpäisyltä mitä on seurannut EU:hun liittymisen myötä ja ulkopolitiikassa Paasikivi – Kekkosen linjan edellyttämän puolueettomuus ja naapurisovun mitätöimiseltä.
  No mitäpä tämmöisiltä korkeasti koulutetuilta komeljanttareilta, jotka eivät käsitä edes normaalia luonnonmukaista sukupuoliroolia, voi muutakaan vaatia, heille vaan on ensisijaista rynniä loisimaan kansalaisten kustantamille ”hillotolpille”, ilmeisesti ymmärtämättä velvollisuuttaan ay-pampun nostamaa korkeaa palkkaansa kohtaan.

  Plusääni(23)Miinusääni(2)
  1. Jatkoa viellä aiheeseen.
   Mielestäni, jos todella halutaan vaikuttaa tähän Maatamme ja Kansaamme tuhoavaan hallinto- / virkamafiaan, niin parhaiten se tehoaa kun rekat seisovat järjestäytyneessä lakossa (kannattaa ottaa historiasta oppia), eikä kaahaile mielivaltaisille selkkaus seikkailuille, näin myös säästyisi turhat polttoainekustannukset ja mahdolliset liikenneonetomuudet.
   Mutta ongelmana onkin juuri se, että puuttuu ammattitaitoisia organisaattoreita joita ennen oli ammattiyhdistysten johtajat (pieni palkkaiset). jotka oli nouseet vakanssiinsa työtätekevien riveistä, ansaitulla työläisten luottamuksella.
   Tähän eivät kykene / halua nykyiset ”hillotolpan” nuolijat.

   Plusääni(15)Miinusääni(1)
  1. Tiettävästi Convoy Finland vastustaa aidosti nykyisten Suomen poliittisten vallanpitäjien laittomuutta ja mielivaltaa suomalaisia kohtaan. Minäkin toivon Helsingin poliisilta kovia otteita laittomuutta, eli Suomen poliittista mafiaa vastaan, mutta en rekkamarssia vastaan. Suomen valtiovalta ja eduskunta, valtamedia ja virkakoneisto ovat saattaneet maan perikatoon sekä laittomuuden tilaan, eivät rekkakuskit. Poliittinen mafia on myös Suomessa luovuttanut maan hallinnan ulkomaisten toimijoiden käsiin.

   Plusääni(25)Miinusääni(2)
 9. Asiallinen näkemys,
  https://tokentube.net/v/3544222888/Marko-ja-Convoy

  Niimpä. Mag.median toimituksen jos kenen pitäisi tuntea oikea historia, etenkin se miten asioita on lavasteltu ja vallankumouksia (esim. Ranskan vallankumous 1789, Englannin vuoden 1640 vallankumous , Venäjä 1917 vallankumous , Saksan ja Unkarin 1918-19 ja Espanjan 1936 sisällisota ) on järjestelty ja miten erinäisiä terrori-iskuja on lavasteltu.
  Esim. lähi-idän ja Libyan tapahtumat 2010-2012, tai Syyrian tekaistut kloorikaasuiskut, Kristalliyö, ja niin edelleen. Esimerkkejä löytyy vaikka kuinka, ja nyt on samat merkit ilmassa.

  Toki rauhanomainen miekkarointi on ok ja jopa kannatettavaa. Mutta onhan siinä pointtinsa, että jos tuo ”vallankumouksellinen” Convoy -miekkaritoiminta äityy vähääkään väkivaltaiseksi, tai vallanpitäjien mielestä yhteiskuntarauhaa uhkaavaksi, niin se antaa vallanpitäjille oikeutuksen vastata asiaan voimakeinoin. ((( Ne ))) voivat käyttää myös soluttautuneita rähinöitsijöitä ja falseflageja. Esimerkkinä ns. ’oranssi vallankumous’ 2010-2011 Pohjois-Afrikassa/Lähi-idässä, esim. Libya, Egypti, jne.

  Onko tätä historiallista näkökulmaa mietitty? Onko yksikään aidosti kansan parista noussut liike pystynyt koskaan vallitsevaa valtaa olennaisesti horjuttamaan, tai edes suuntaa muuttamaan?

  Revisionistisen historian näkökulmasta katsottuna, ei ole. Kaikki ns. kansanousut – tähän asti – ovat olleet enemmän tai vähemmän ulkoapäin ohjattuja. Joskus jopa valtion omia. Hitler nousi valtaan demokraattisin keinoin – hänen liikettään ei voi tähän yhdistää.

  Mutta, miten meni esim. Capitol Hill 2021 tammikuussa, tai Charlie Hedbo v. 2015?

  Jos kansa osoittaa mieltään spontaanisti, on se demokratian merkki. Jos vallan kulisseissa toimiva rahavalta järjestää mielenosoituksen, on se merkki totalitäärisestä hallinnosta. Kumpaa tämä ulkomailta tullut Convoy -liike sitten on – jokainen päätelkööt itse.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
  1. Onhan täällä ennenkin ollut ryhdikkäitä traktorimarsseja eu:ta vastaan ja silti kaikki pysynyt laillisena. Mitä nyt yksi kökkökuorma kannettiin mutta sehän on ihan normaalia vielä. Miksi miekkareiden tulisi olla jotain lässyytystä? Silloinhan ollaan yleensä tosissaan

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
   1. Muistatko ’Arabikevään’ (Arab Spring) ja mikä oli se ’oranssi vallankumous’ muutama vuosi sitten? Onko sulla tietoa näiden taustoista? Mitä tapahtui ennen Libyan tuhoa? Pelkään, että kohta täällä käynnistyy sama prosessi.

    Trumpin ja Elon muskin tuki tälle Convoy – rekkarallille aiheuttaa mulla lievää epäilystä siitä ketkä tässä on taustalla.

    https://www.bitchute.com/video/sIT3kJHassRl/

    Plusääni(8)Miinusääni(2)
    1. Gaddafi oli kansallissosialisti. Suomen eliitti on juutalaismafian palvelija ja nomenklatuuraa, jonka kautta ollaanjyräämässä koronatyranniaa. Ovatko kaikki koronatyrannian vastaiset mielenosoitukset mielestäsi huijausta? Tyydymmekö siis vain äänestelemään?

     Plusääni(6)Miinusääni(2)
 10. Canadian Trucker Convoy To Ottawa May Seem Like The Best Idea, But Could Be The Most Dangerous And Risky Idea Ever
  https://beforeitsnews.com/alternative/2022/01/why-the-canadian-trucker-convoy-to-ottawa-may-seem-like-the-best-idea-but-could-be-the-worst-idea-ever-3765985.html

  Vapauden Saattue iski todella arkaan paikkaan. Käytännön logistiikan pettäminen hyökkää suoraan vapaata kansalaisyhteiskuntaa vastaan, siksi se on niin tehokas.

  Mutta se on samalla vaarallinen, koska laajetessaan se voi vetää huoltoketjun kaaokseen. Juuri tätä pelätään ja valtamedia on syystä vaiti. Vapauden Saattue voidaan tulkita kapinaliikkeeksi eikä mielenosoitukseksi, koska sen vaatimuksissa laitetaan kova kovaa vastaan.

  Mutta Freedom Convoy toiminta on kuin suoraan illuminaatin käsikirjasta. Juuri tämänkaltaista reaktiota siellä toivotaankin. Mikäli tämänkaltaista toimintaa ei ala ilmaantua, niitä järjestetään. Ellei tämä jo ole sitä.

  Justin Trudeaun ihannoima kiinalainen malli kovista otteista ja kiinalaisten joukkojen esiintyminen Canadan maaperälle pitäisi saada niskavillat pystyyn. Onko tässä menossa käytännön harjoitus?

  On jopa mahdollista, että Vapauden Saattueesta tulee varoittava esimerkki, vaikka näyttää siltä että se hyytyy pitkittyessään. Illuminaatille ei ole temppu eikä mikään vetäistä koko Freedom Convoyn porukka `kölin ali`, koska tämähän on pelkkä `hiiren karjaisuyritys`.

  Vapauden saattueen mielenosoitus koronatyranniaa vastaan on perusteltua ja se johtaa parhaimmillaan vain hallittuihin rajoitusten purkuun, mikä toteutuisi jo muutenkin, mutta ei mihinkään ratkaisevaan. Myönnytyksiä annetaan, mutta vain tiettyihin asioihin, jonka jälkeen ne esiintyvät eri nimellä.

  Pitkittyessään Vapauden Saattueessa yksi jos toinen alkaa rivetä riveistä, katsokaas vaan!

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 11. Saattue `vapauteen` tämäkin

  Klaus Schwab in 2017 at Harvard: `What we are very proud of, is that we penetrate the global cabinets of countries with our WEF Young Global Leaders`.

  ‎Klaus Schwab vuonna 2017 Harvardissa: `Olemme erittäin ylpeitä siitä, että tunkedumme maiden globaaleihin kabinetteihin WEF Young Global Leadersin (YGL) kanssa`.

  Sanna Marin, Annika Saarikko, Alexander Stubb, Jyrki Katainen, Sanni Grahn-Laasonen ja liuta muita suomalaisia eturivin poliitikkoja on sitoutunut Schwabin tavoitteisiin:
  https://media2.riemurasia.net/albumit/mmedia/7/gay/xddw/375203/2273631303.jpg
  WEFn toimintaan ovat osallistuneet myös `vanhat pierut`, eikä puoluetaustalla näytä olevan mitään merkitystä:
  https://www.partisaani.com/wp-content/uploads/2021/10/WEF.jpg

  Esimerkiksi perustuslain nollaaminen, mitä seuraavat askelmat vaativat, kuuluu olennaisena osana Great Resetiin. Mutta ovatko edellisissäkin linkeissä esiintyvät poliitikot ottaneet huomioon erään kiusallisen seikan – siis heidän itsensä kannalta.

  Eivätkä he näytä edes tietävän miten vakava asia Great Reset on muilta osin. Tässä vaiheessa kaikki näyttää vielä mukavalta valtakekkuloinnilta.

  Perustuslain mitätöiminen johtaa kansanvallan mitätöimiseen eli parlamentaarisen demokratian alasajoon. Tosiasiassa perustuslaki on häväisty monen monta kertaan. Tämän kaltaisella manööverillä tulee olemaan yllättävät seuraukset, joita eturivin poliitikkomme eivät näytä ottavan huomioon.

  Toki YGL ei ole ainoa Illuminaatin vaikuttamiskanava. Heidän lisäkseen pitäisi listata erilaiset haittavaikutus ryhmittymät kuten salaisjärjestöt, joita on moneksi, ns. maanpuolustuskurssilaiset, bildebergeriläiset, rapparit jane, jane.

  On se vaan merkillistä, että riippumatta kielestä tai kulttuurista, niin pari kuukautta ennen Amerikan itsenäisyysjulistusta ratifioitu Illuminaati-järjestö (perustajanaan Adam Weishaupt), ei ainoastaan vaikuta vieläkin, vaan nyt se vasta onkin voimissaan ja voi hyvin Maa-planeetalla.

  Vielä merkillisempää on se, että koko olemassaolonsa aikajaksolla Illuminaatin julistus on pysynyt muuttumattomana mitä päälinjoihin tulee. Monet ajattelevat, että mikä ihmeen `näkymätön käsi` on tämän kaiken taustalla.

  Adam Weishauptin vallankumouksellisiin (World Revolution = Maailman Vallankumous) Uuden Aikakauden (NWO = New World Order = UMJ = Uusi Maailman Järjestys) suunnitelmiin kuuluvat mm. seuraavat kohdat:

  Kaikkien kuningashuoneiden, presidentti-instituutioiden lakkauttaminen.
  Kaikkien maiden hallitusten lakkauttaminen.
  Eduskuntien lakkauttaminen.
  Isänmaallisten, patriotismin ja nationalismin lakkauttaminen.
  Perhe-instituution lakkauttaminen (johon kuuluu lasten kollektiivinen kasvattaminen).
  Kaikkien uskontojen lakkauttaminen.

  Edellä luetellut suunnitelmat ovat jo niin pitkällä, ettei niitä voida enää pysäyttää. Kaikki mikä tapahtuu tämän jälkeen tapahtuu omalla painollaan.

  YGL on vain yksi niistä lukuisista `valopisteistä`, joita Illuminaati hallinnoi. Miksi päättäjämme suostuvat heidän ohjailtavikseen. Esimerkiksi YGLn jäsenet jos ketkä ovat tässä pelissä kaikkein suurimmat häviäjät, koska he tulevat menettämään kaiken.

  Eikä se tule jäämään siihenkään, että he menettävät `vain` virkansa. Heidän tekonsa tullaan paljastamaan julkisesti (lahjukset, lobbaukset, veroparatiisitalletukset, covid-salailu ym.), koska vallankumous syö lopulta aina `lapsensa`. Tämä on peruuttamaton tosiasia ja on vieläkin. He olisivatkin liian vaarallinen joukkio jättää sillensä, koska useimmilla heistä on liikaa tietoa.

  Mihin he menisivät paljastusten tultua. Eivät mihinkään, vaan he joutuvat katsomaan kasvoista kasvoihin tekojensa seurauksia. Juuri heistä tehdään syyllisiä, ei Illuminaati itse ota syytä niskoilleen, vaan vierittää sen aivan varmasti heidän päällensä.

  https://www.suomenuutiset.fi/wp-content/uploads/2020/06/kulttuurivallankumous.png

  On sanottu, että `liika sirkkelöiminen voi johtaa sormien menetykseen`. Mutta näillä YGL tolvanoilla menee paljon enemmän kuin sormet. Mutta nyt, jostakin syystä, he eivät edes huomaa mitä on tekeillä, vaan sahaavat innokkaasti oksaa perseensä alta!

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
  1. Edellisestä NWO suunnitelmien listasta jäi kirjaamatta varsin iholle käyvä tosiasia:

   -Yksityisomaisuuden ja perintöoikeuden lakkauttaminen.

   WEFn Klaus Schwab julistaa aivan avoimesti Great Resetin päämääristä: `Ette omista mitään ja olette onnellisia`. Merkit Swabin ennusteen toteutumisesta ovat näkyvissä, kunhan niitä uskaltaa tulkita! Uskaltaa siksi, koska näin traumatisoivaa ajatusta ei haluta ajatella.

   Taitaa olla monella aivan erilainen käsitys onnellisuudesta. Utopioita on ollut ennenkin, mutta nyt asetetaan `aikakausien suunnitelman` huippukiveä paikoilleen maailmanvallankumouksessa. Tämä tapahtuu platonilaisessa hengessä.

   Tuosta kreikkalaisesta idiootista, Platonista, ja hänen harhaisuudestaan ja siitä mihin se on johtanut haluaisin kommentoida jos se nyt ketään kiinnostaa.

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
   1. Platon oli hyvä filosofi, mutta surkea, vahvaa keskusvaltaa ihaileva poliitikko eli proto-kommunisti. Kommunismi on aina matkalla utopiaansa ja siksi sen poliittisena moottorina toimii tyrannimainen keskusvalta eli valtio, joka sanelee kaiken ihmisten elämässä. Platon ei ymmärtänyt, että ennemmin tai myöhemmin hänen ideaali-valtiorakenteensa huipulle nousevat juutalaiset, marxistit tai muuten vain sekopäät. Platon kuvitteli, että jostakin voidaan löytää oikeasti viisaita miehiä ja filosofeja valtion johtoon ja saadaan ne pysymään siellä. Kansainväliset juutalaiset ovat tehneet tästä unelmasta mahdottomuuden. Heikko valtio ja heikko keskusvalta on nähdäkseni ainoa vastaus nykypäivän ongelmiin. Nämä ongelmat on ymmärretty jo kauan sitten.

    https://cdn.mises.org/thelaw.pdf

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
    1. ”Kansainväliset juutalaiset ovat tehneet tästä unelmasta mahdottomuuden.”

     Eikö juuri päinvastoin. He ovat osoittaneet että yksi rotu tai heimo voi luoda oman kommunisminsa joka sulkee muut ulkopuolelle ja käyttää heitä vain välineinä.
     Yhtä hyvin me suomalaiset voisimme luoda oman kommunismimme jossa me omistamme valtion ja hallitsemme sitä, eivät ulkopuoliset voimat kuten nyt.
     Tietenkin se miten oikeudenmukaisesti systeemi sitten toimisi on sisäinen oman kansan asia. Varmaan olisi vaikea estää vallan ja omaisuuden keskittymistä harvojen käsiin ellei olisi selvää kansan hyväksymää perustuslakia joka sen estää ja säätää että valta on kansalla vaikka sitä käyttääkin älykkäin eliitti asiantuntijoineen. Kansanäänestyksillä tätä voitaisiin hallita ja estää korruptoitumasta.
     Eli ei kommunismi sinänsä ole mahdottomuus tai vain utopia.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Juutalainen nationalismi merkitsee muille kommunimia. Kyse on nimenomaan siitä, että kukaan muu ei voi olla etno ym. Sehän taas ei ollut kommunismia. Siis Israel kieltää meiltä muun kuin kommunismin eli meidät tuhotaan kommunismissa. Kaikki maailman kansakunnat ja ensin valkoiset

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. ANO EREHTYI
  Ano Turtiainen on monessa asiassa täysin oikeassa, esim. koronahuijauksen ja EU:n suhteen.
  Sen vuoksi täytyy ihmetellä, miksi hän ei kannata Convoyta. Tottakai lakeja tulee noudattaa, mutta olisi kyllä mielellään kuullut Anon kannattavan Convoyta, joka on merkittävä tilaisuus. Nyt tarvitaan kansan tuki Convoylle. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(8)Miinusääni(4)
  1. Benjamin erehtyy.

   Anon kohdalla pitää taustaksi muistaa, että eduskunnassahan on jo nyt esiintynyt näkemyksiä, joiden mukaan Ano (ja samalla koko puolue) pitää heittää pois eduskunnasta. Näiden ehdotusten tekijät seuraavat silmä tarkkana Anon puuhia ja tarttuvat innolla jokaiseen asiaan, joka tarjoaa vähänkin sopivalta tuntuvan tekosyyn Anon heivaamiseksi ulos talosta.

   Siis täysin demokratianvastaista toimintaa, mutta tätähän se globalismi juuri on.

   Tämän taustan huomioiden on varsin ymmärrettävää, että Ano joutuu esiintymään melko varovaiseen sävyyn tietyntyyppisten kysymysten kohdalla.

   Eli jos Ano olisi asettunut näkyvästi tukemaan tätä Convoy Finland -tapahtumaa, on ihan satavarmaa, että nämä eduskunnan kiusantekijät olisivat tarttuneet tähän ja leimaanneet Anon ja koko hänen puolueensa välittömästi joksikin ”demokratianvastaiseksi” liikkeeksi, joka ”haluaa tuhota koko kansanvallan” ja lässyn lässyn… Tässä hengessä olisi sitten kovalla kiireellä järjestetty eduskunnassa äänestys, jonka tuloksena Ano olisi heitetty sieltä ulos ja alettu ajamaan koko yhdistyksen olemassaoloa lain edessä kyseenalaiseksi.

   Muista Benjamin, että täällä on jo muutama oikeuden päätöksellä lakkautettu järjestö. Suomessa esim. Suomen vastarintaliike lippuineen kiellettiin ja Kreikassa Kultainen Aamunkoitto. Heidän katsottiin, (tai lavastettiin) väkivaltaan yllyttäviksi haitallisiksi järjestöiksi, tai mikä lie tarkempi perustelu ollutkaan.

   Ehkä Benjamin haluaa, että hänen VKK:nsa liitetään tuohon kiellettyjen järjestöjen (yhdistysten) listaan?

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
   1. ANO EREHTYI 2
    Convoyn vaatimukset ovat koronahuijauksen vastustaminen, bensaveron puolittaminen ja hallituksen kaataminen. Lisäksi Convoy on sitoutunut lailliseen toimintaan. Eikö tällaista VKK:nkin tulisi kannattaa. Jotta VKK kehittyy nimeään vastaavaksi puolueeksi, sen täytyy myös toimia ulkoparlamentaarisin keinoin. Anon olisi myös pitänyt perustella kannanottonsa, mutta sitä hän ei ole tehnyt. Kunnioitan Anoa erittäin paljon, joten myös vaadin häneltä paljon.
    Benjamin Kivilohkare, VKK:n kannattajajäsen

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
   2. Erehdyt itse. Jos alat vesittää sanomaasi jonkun vastapuolen uhkailujen ja vaatimusten vuoksi, olet pian vain kuin PS. Olisi ollut hiljaa, jos pelkää syytöksiä mahdollisten häirikköjen tekojen vuoksi. Ei uskoisi, että noin iso mies olisi niin arka. Ei vovellu tällöin tehtäväänsä

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tätä on se ’Helsingin henki’ tänään jota vastaan kansalaisyjteiskunta joutuu voimiaan mittaamaan
   Paul Craig Roberts – paulcraigroberts.org Feb 4, 2022
   Kyllä, on olemassa salaliitto. Se on eliitin salaliitto meitä muita vastaan. Se on ollut toiminnassa jo vuosia. Siitä voi oppia paljon Kees Van Der Pijlin juuri Clarity Pressin julkaisemasta kirjasta States of Emergency.
   Eliittiä on vain kourallinen, mutta se hallitsee kaikkea valtaa. He hallitsevat painettua, televisiota ja sosiaalista mediaa, yliopistoja, aivoriihiä, hallituksia, rahoitusta, suurtuotantoa, asianajajayhdistyksiä, terveydenhuoltoa, useimpia julkkiksia, ja heillä on omia järjestöjään, jotka koostuvat toisiinsa kytkeytyvistä johtokunnista, kuten Bilderberg, Atlantin neuvosto, Trilateraalinen komissio, Ulkosuhteiden neuvosto, keskuspankkien entisten pääjohtajien G30-ryhmä, Maailman talousfoorumi, Maailmanpankki, IMF. Samat ihmiset kuuluvat yritysten hallituksiin ja suuryritysten ylimpiin johtoportaisiin.
   https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=249210
   Translated withDeepL.com/Translator (free version)
   Ihan kuin Saatanan henki olisi valloittanut Hesan ja maamme hallituksen ja eduskunnan
   https://mvlehti.net/2022/02/04/paivan-video-nyt-on-kansalaisyhteiskunnan-nayton-paikka-tuomas-malinen/

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 13. Sionisti persut ovat taas säätämässä joka paikassa ja mädättämässä, niitä on pesiytyny myös VKK:hon ja Convoyn taustalla säätää tämä Annika Finland joka on fanaattinen sionisti persu, mistään ei tule mitään niin kauan kun nää sionisti persut säätää.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Joo. Tämä ”Annika Finland” suorastaan ihasteli Israelin lippua siellä Levelin lähetyksessä: ”Miettikää – meillä on Israelin lippu täällä”.

   Ei siis taaskaan ketään näköjään haittaa VKK:n ja Convoyn pääjehujen sionismi. Ei edes magneettimedian vakio kommentaattoreita. Persujen petos ei näköjään opettanut mitään.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 14. Convoy Finland” onnistui lähettämään tyranneille vahvan ja maailmalla leviävän viestin Helsingistä: ”Nyt Riittää!
  https://mvlehti.net/2022/02/05/convoy-finland-onnistui-ja-lahetti-tyranneille-vahvan-ja-maailmalla-leviavan-viestin-helsingista-nyt-riittaa-umv-paakirjoitus/

  Erittäin hyvä ja todella tehokas mielenosoitus!

  Eliitti ei pelkää niinkään paikallisia mielenosoituksia. Isojakaan! Mutta se mitä Eliitti pelkää on globaali verkostoituminen. Mikäli tästä solidaarisuusliikkeestä tulisi järjestäytynyt vaikuttaminen menisi Eliitillä `jänikset housuihin`.

  Kuvitelkaapa vaikkapa Suur-Lontoon käytännön logistiikkaa. Hiljattain saimme katsella dokkaria, josta kävi ilmi kuinka huoltokuljetukset ovatkin logistiikan `akilleen kantapää`. Jo nyt ajot on vedetty niin tiukalle, että pienikin häiriö näkyy toimituksissa.

  Suur-Lontoon rekkaliikenteeseen ei tarvitse tulla kummoisia häiriöitä niin kauppojen hyllyissä alkaa olla siellä täällä tyhjiä looseja. Tilanteen pahetessa alkaisivat syvien kansanrivien nukkuvatkin herätä.

  Tämänkaltaisessa solidaarisuusliikkeessä kuin Vapauden Saattue olisi oltava taitava, ettei mielenosoitusryhmä saa kansojen vihoja niskoilleen. Ei tarvitse olla kuin keskinkertainen kansankiihottaja niin kansojen vihat pystyy kääntämään Eliittiä vastaan. Vaatimuksia ei pitäisi hajauttaa liikaa.

  Kaikkein pahin kuviteltavissa oleva vaikuttamisen muoto olisi Yleislakko. Kerta kaikkiaan, esimerkiksi Suomessa, mikäli koronavouhotusta ei lakkaisi, niin ei mentäisi töihin. Minkään maan kansantalous ei sellaista kestäisi. Koronavouhotus loppuisi siihen paikkaan!

  VKKsta olisi tullut mahtitekijä mikäli se olisi toiminut Vapauden Saattuetta koskevassa asiassa rehdisti ja oikein. Ollen maltillisia, mutta osoittaen silti tukensa convoylle he eivät olisi menettäneet kasvojaan mihinkään suuntaan. Mutta nyt tuli tehtyä lapsus, jota ei voi korjata.

  VKKn ulostulo on moitittava, koska monet laittoivat toivonsa heihin! Sama kuin nälkään kuolevalle biafralaiselle lapselle näytettäisiin grillikanaa uunin lasin läpi. Hänessä heräsikin toive, mutta kanan valmistuessa kokki huutaakin: vitun, perkeleen urpo, kaikki me ollaan nälkäisiä, rukoile senkin sika, ei sulle mitään anneta!

  Todella kovakouraisesti ja jäykkäniskaisesti toimittu! Mutta silti: `Valo nousee Pohjolasta`, mutta pimeys laskeutuu VKKn päälle.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Tyhjenevät hyllyt ovat kaksipiippuinen ilmiö. Toisaalta ne kielivät keskusvallan epäonnistumisesta, koska rauhan aikana puutteita ei pitäisi olla. Vastuussa häiriöistä on keskusvalta ja länsimaiden tapauksessa Klaus Schwabin kouluttamat ja hallituksiin soluttamat kommunistit. Jos kansaa ei olisi valheita syöttämällä aivopesty ja sekä henkisesti että fyysisesti heikennetty jo vuosikymmenet, se voisi puutteen oloissa nousta kapinaan ja kumota keskusvallan. Tämä saattaisi onnistua jopa vaalien kautta.

   Koska kansaa on heikennetty ja tyhmennetty, se voi kokea niin, että keskusvallan on entistä enemmän puututtava heidän elämäänsä sitä mukaa, kun kauppojen hyllyt tyhjenevät. Koronassa on jo nähty, mikä on kansalaisten asenne. Valtion pitää hoitaa kaikki ja niinpä he alkavat vaatia elintarvikkeiden sääntelyä. Digitaalinen sääntelyjärjestelmä on helppo toteuttaa esim. kansalaispisteytyksen (social credit) kautta. Kiltit ja tottelevaiset saavat suurimmat kansalaispisteet ja heille on varattu suurimmat kiintiöt ja he pääsevät ohi jonoissa. Kommunismi toimii juuri tällä periaatteella eli se pyrkii saattamaan kansalaiset ahtaaseen asemaan, pelokkaiksi, tottelevaisiksi ja lauhkeiksi ja usuttaa nämä toisiaan vastaan, jos ja kun ongelmia tulee. Tämän toteuttamiseksi kommunismi tarvitsee jatkuvia kriisejä ja kansan kurjistamista, minkä kautta kansalaiset joutuvat avuttomiksi ja silloin keskusvallan mahti ja ote heihin kasvaa. Kommunistit vihaavat kansan vaurautta ja kansalaisten itsellistä pärjäämistä. Sellaista tuiki harvinaista ”kommunistia”, joka nauttii kansalaisten vauraudesta ja hyvinvoinnista, voidaan kutsua kansallissosialistiksi tai mikäli keskusvalta on heikko, klassiseksi liberalistiksi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Ano Turtiainen (VKK) perustelee NATO-vastaista kantaansa: ”Veisi meidät osaksi suurvaltojen välienselvittelyä”
  Lännen Media on kysynyt kansanedustajien mielipiteitä sotilasliitto Natosta. Ano Turtiainen julkaisi sekä vastauksensa että kirjallisen perustelunsa mielipiteelleen. Hän kysyy, että miksi juuri nyt Yhdysvaltoja kiinnostaisi saada Suomi NATO-jäseneksi?
  https://mvlehti.net/2022/02/02/ano-turtiainen-vkk-perustelee-nato-vastaista-kantaansa-veisi-meidat-osaksi-suurvaltojen-valienselvittelya/
  22 kommenttia — kannattaa lukea

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 16. Päivän video: ”Nyt on kansalaisyhteiskunnan näytön paikka” – Tuomas Malinen

  Julkaistu 04.02.2022 14:28, 6767 lukukertaa, 9 kommenttia

  Tänään on Suomessa iso päivä. Meillä on sekä ”Avoinna normaalisti” ravintolakapina sekä Convoy Finland, joka tukkii Helsingin. Johtava kansallismielinen aktivisti ja ekonomisti, Tuomas Malinen, lähetti videoterveisensä 4.2.2022.
  https://mvlehti.net/2022/02/04/paivan-video-nyt-on-kansalaisyhteiskunnan-nayton-paikka-tuomas-malinen/

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat