Varokaa vääriä profeettoja!

Aion nyt ladella kovaa tekstiä. Tekstiä, jota minun on tehnyt mieli sanoa jo pitkän aikaa, mutta olen epäröinyt. Viime aikojen tapahtumat ja tiettyjen ihmisten reaktiot niihin ovat kuitenkin vakuuttaneet minut siitä, että asiasta on pakko puhua, vaikka syytökseni ovatkin kovat (ja toivottavasti turhat).

Pahaa kuitenkin pelkään, että olen täysin oikeassa tässä asiassa ja jos näin on, kaikkien suomalaisten mamutusmokutushullutusta vastustavien olisi syytä todellakin herätä ja ottaa opikseen – ja nopeasti!

Olen täysin vakuuttunut siitä, että suomalaisissa mamutusmokutuksen vastustajien joukossa on suuri määrä susia lampaiden vaatteissa. Mädättäjiä. Pettureita. Mukaoppositiota / kontrolloitua oppositiota. Osa on ollut alunperinkin, osa on mädätetty tai käännytetty myöhemmin, osa toimii tiedostamattaankin mädättäjinä. Yhtä kaikki, heihin ei voi luottaa, ei yhtään, eikä heidän kauttaa mitään muutosta asioihin voida saada aikaan – tai ei ainakaan sellaista muutosta, jota me haluaisimme ja tarvitsisimme.

Perusteluni ovat seuraavat:

Pohditaan aluksi laajempana kysymyksenä koko asiaa ja miettikääpä, kuin shakkipelissä, useata siirtoa eteenpäin ja pohtikaa, miten kannattaisi esimerkiksi estää mamutusmokutuksen kritiikki ja de facto toiminta sitä vastaan? Miten huolehtia siitä, että kansa ei pysty nousemaan vastarintaan tulossa olevaa vyöryä vastaan? Tietenkin suorat keinot kuten median käyttämä sensuuri, ajatusrikollisten ajojahti ja vallanpitäjien ongelmien vähättelykin toimivat, mutta vain niihin nojaaminen on lapsellisen yksinkertaista toimintaa – sen varaan ei voi laskea. Pitää olla toinen keino. Mikä?

No, tarjotaan oma ratkaisu itse luotuun ongelmaan (problem – reaction – solution mallilla), luodaan tai kaapataan valeoppositio, jonka turviin ”pettynyt ja turhautunut kansa” voi sitten paeta ja purkaa siellä kiukkuaan. Oppositio, joka todellisuudessa ei ole mikään oppositio, vaan klikin kontrolloima tai mädätetty nukke, joka paljastaa todellisen karvansa viimeistään, kun tiukka paikka tulee.

Tarvinneeko nyt erikseen edes mainita, että Perussuomalaiset katolilaisen Timo Soinin johtamana ja Homma Jussi Halla-ahon entisen opiskelukaverin vetämänä kuulostaa pahasti juurikin tältä? Kovat uhoamiset Perussuomalaisilta mamutusmokutuksen stoppaamisesta Suomessa ja ihmiset äänestävät murskavoittoon ja hallituspuolueeksi, mutta kun kansanvaellus tulvii Suomeen, Soini ei tee mitään, vaan antaa maahantunkeutumisen jatkua käytännössä täysin vapaasti. Hommafoorumi puolestaan harrastaa mielipuolista sensuuripolitiikkaa, eikä asioista voi siellä keskustella oikeilla nimillä ja James Hirvisaaren sanoin: ”On muuttunut samanmielisten rinkirunkkauskerhoksi”. Eivätkä Perussuomalaiset, sen enempää kuin Hommakaan de facto saa koskaan mitään, siis yhtään mitään, ikinä, aikaiseksi! Tyypilliset valeopposition tunnusmerkit minun nähdäkseni.

Bonuksena valeopposition käyttämisestä on se, että yhä useampi suomalainen kyllästyy kokonaan äänestämään tai muuten vaikuttamaan, turhautuu, syrjäytyy ja putoaa pois kelkasta, koska kokee, että mitään vaihtoehtoa ei ole, eikä mitään pelastusta missään. Tällöin vallassa oleva klikki hurraa, koska heidän kannattajansa kyllä muistavat äänestää ja vaikuttaa ja pysyä vallassa. Tuplavoitto siis klikille.

Mutta miten valeopposition luominen tai olemassa olevan vaihtoehdon tuhoaminen onnistuu?

Paras keino tuhota mikä tahansa ryhmä, on mädättää se sisältä. Ulkopuolinen painostus ja keinot (esim. häpäisy, mediasota, jne.) eivät ole kovinkaan tehokkaita, jos ryhmä on tarpeeksi yhtenäinen ja päättäväinen, vaan ne voivat jopa vahvistaa ryhmää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin yhteisiä vihollisia vastaan. Sisältä mädättäminen on myös erittäin helppoa, kun tietää, miten ja mitä tehdä, niin asiat kulkevat melkein omalla painollaan päämääräänsä, koska minkä tahansa tuhoaminen on aina helpompaa kuin rakentaminen.

Mädättäminen on helppoa, tarvitsee vain luoda keinotekoisia jännitteitä ja riitoja, tapella pikkuasioista, luoda erilaisia pieniä klikkejä sotimaan keskenään, pitkittää ja jarruttaa päätöksiä tai vesittää ja kompromissioida ne kokonaan. Aika ja vaiva kuluu kaikkeen muuhun kuin itse asiaan, uskottavuus alkaa kärsiä ja monet alkavat luovuttaa, eivät jaksa enää taistella vastaankaan. Keskustelufoorumeilla esimerkiksi ylläpitäjäksi hivuttautuminen ja sitä kautta sensuuri ja ulos sulkeminen on tehokas keino saada joukkoon eripuraa ja rajoittaa juttua ”oikeisiin” aiheisiin ja ”oikeaan” käsittelytapaan. Netissä muutenkin tietynlainen leimaaminen, häpäisy jne. sekä niiden pelko toimivat myös tehokkaasti.

Otetaan laajempi esimerkki, niin ehkä ymmärrette paremmin asian: Kulttuurimarxismi ja sen toiminta. Se on isomman mittakaavan malli menettelyyn, jossa, sen sijaan, että suoraan hyökättäisiin kohdetta vastaan, käytetään mädätystä, hivutusta ja muokkausta aikaansaamaan haluttu lopputulos. Lopputulokseen ei suoraan viitata, eikä esitetä sitä tavoitteena, vaan asiat vain junaillaan siten, että se ikäänkuin seuraa väistämättömänä lopputuloksena niistä kaikista…ja kukaan ei välttämättä edes tajua lopputulosta, eikä missään tapauksessa osaa yhdistää sitä tehtyihin asioihin (paitsi koko jutun suunnittelijat).

Ehkä alla oleva kuva selkeyttää tätä kuvaa, vaikka onkin siis isomman mittapuun esimerkki:

subversion

 

Onko tästä mädätyksestä sitten todisteita?

Katsokaa henkilöitä:

 • Timo Soini ei tee mitään, vaikka koko hänen ja puolueensa kannatus de facto perustuu siihen, että mamutustulva Suomeen torpattaisiin. Hän on täysin valeoppositiota, mädätetty, petturi.
 • Jussi Niinistö tyynnyttelee ja hyssyttelee, vakuuttaen, että Perussuomalaiset eivät missään nimessä ole lähdössä hallituksesta, vaikka ovat kääntäneet takkinsa, ryhtiliikettä ei voida tehdä.
 • Petteri Orpo päästää sisäministerinä mamuja ryntäämään Suomeen vapaasti, vaikka mm. Olavi Mäenpää piti häntä varsin järkevänä tyyppinä näissä asioissa. Orpo on mädätetty tai luultavasti alunperinkin ollut petturi, mukaoppositiota ikäänkuin (vaikka Kokoomuksessa onkin).
 • Jussi Halla-aho on pötkinyt rintamakarkurina Europarlamenttiin pakoon ja luultavasti mädännyt hyvän palkan ja mukavien etujen myötä, ollut kovin hissukseen Suomen asioista pitkän aikaa, eikä ole lähtenyt, eikä lähde, haastamaan esimerkiksi Timo Soinia tai osallistumaan mielenosoituksiin kaduille ja toreille.
 • Teemu Lahtinen on hyökännyt MV-lehden perustajaa vastaan levittämällä törkeitä valheita hänestä, vaikka MV-lehti on, joskin poliittisesti sitoutumaton, ainoa media Suomessa, joka uskaltaa kertoa totuuden mamutusmokutuksen kauhuista.
 • Simon Elo vaatii ”uusfasistijärjestöjen kieltoa”, de facto vaatien siis kaikkien Perussuomalaisten vaihtoehtojen kieltämistä. Tämä mädätys on jo niin läpinäkyvää, että ei vaatine selittelyitä.
 • James Hirvisaari, umpirehellinen, ilmeisen mädättämätön mies, sai kenkää Perussuomalaisista ja yritetään tehokkaasti painaa unholaan.
 • Olli Immonen, umpirehellinen, ilmeisen mädättämätön mies, painostettiin ottamaan eroa PS:n eduskuntaryhmästä ja varmasti seuraavaksi yritetään painaa unholaan.
 • Sebastian tynkkynen on ryhtynyt vastaiskuun Perussuomalaisten mädätyssiipeä vastaan, mutta kuka hän on ja onko todella luotettava, vai onko tämä osa mädätystä? Lentääkö Tynkkynen seuraavaksi pihalle Perussuomalaisista tempauksensa johdosta (joka todistaisi hänen olevan ei-mädätetty)?
 • PS. Ketkä edellä mainituista henkilöistä ovat julkisesti puolustaneet esimerkiksi Seppo Lehtoa tämän saamaa 2v 5kk tuomiota (nettikirjoittelusta!) vastaan? Miksi? Pohtikaapa asiaa, niin ehkä se syy selviää ja palaset loksahtavat kohdalleen. Seppo Lehdon tapaus on eräänlainen sananvapauden musteläiskätesti: Jos et hyväksy Sepon oikeutta suoltaa kirjoituksiaan ilman viranomaisvainoa, et hyväksy sananvapautta. Ja jos et hyväksy sananvapautta, se on varma merkki siitä, että et voi olla ainakaan ”ei-mädätetty”.

Katsokaa järjestökenttää:

 • Rajat kiinni! -mielenosoitukset ovat saaneet kansaa liikkeelle, enemmän kuin koskaan ja ovat ihan tavallisten, mädättämättömien kansalaisten järjestämiä. Mutta, kas kummaa, nyt Homma yrittää varastaa ja mädättää koko jutun omilla ”Jotain rajaa” -mielenosoituksillaan, huppista. Tyypillinen esimerkki mädätyksestä: Kaapataan alkuperäinen, hyvin menestyvä juttu omaksi jutukseen, saadaan ihmiset samaistumaan siihen ja sitten – luultavasti – Homma tuhoaa tuon mielenosoitusjuttunsa jollain tapaa tai valjastaa sen omaksi aseekseen ja lopulta upottaa suohon. Huppista.
 • Suomen Sisu kasvattaa jäsenmääräänsä, onko se onnistunut pysymään mädätyksen ulkopuolella, voiko siihen luottaa? Varapuheenjohtajana on MV-lehden perustajaa vastaan hyökännyt Teemu Lahtinen, joten ei hyvältä näytä. Toisaalta Olli Immonen on puheenjohtaja, mutta kuinka kauan?
 • Finnish Defence League kasvattaa jäsenmääräänsä, onko se onnistunut pysymään mädätyksen ulkopuolella, voiko siihen luottaa? FDL on ilmeisesti sionistinen pulju, joka mm. vastustaa ”natsismia”.

Ymmärrän, että syytökseni ja epäilyni ovat kovia.

Pitää muistaa, että osa mädätetyistä ei edes itse tajua olevansa mädätettyjä, vaan on taitavasti ohjailtu harhateille. Toisaalta osa mädätetyistä on voitu painostaa tai suoranaisesti uhkailla suostumaan erilaisiin ”myönnytyksiin” (eli mädätykseen), esimerkiksi heidän perheen turvallisuutta tai tulevaisuutta uhkaillen. Kuka todella on mädätetty ja kuka ei, sitä emme voi varmaksi tietää, mutta jotain johtopäätöksiä voi tehdä siitä, kun katsoo, miten ihmiset de facto toimivat ja miten he voisivat toimia, jos eivät olisi mädätettyjä. Edellä mainitsemani henkilöt ovat vain pienen pieni otanta, luultavasti pahimmat potentiaaliset ja todelliset mädättäjät ja mädätetyt ovat niitä, joita emme koskaan näe parrasvaloissa ja joiden nimiä emme kuule koskaan mediassa. Pahimmat ja vaarallisimmat mädättäjät toimivat järjestöissä, puolueissa ja ryhmissä huomaamatta, hiljaisuudessa.

Mutta kysykää itseltänne yksinkertainen kysymys: Miksi kerta toisensa jälkeen nämä henkilöt, puolueet ja järjestöt pettävät ne, jotka ovat niihin luottaneet? Miten on mahdollista, että parrasvaloissa tai muuten päättävissä asemissa tms. olijoista ei löydy yhtään niin suoraselkäistä ihmistä, että pitäisi, mitä lupaa? Missä ovat todelliset johtajahahmot, jotka nousevat esiin ja vaativat – eivät ehdota eivätkä pyydä – vaan vaativat rajuja toimia esimerkiksi nykyisen maahantunkeutujakaaoksen ratkaisemiseksi? Miksei todellista muutosta tapahdu? Miksi tuntuu yhä, kuin hakkaisimme päätämme seinään, vaikka kansa on tukenamme?

Voiko selitys olla niin yksinkertainen, että siitä syystä, että luotamme vääriin ihmisiin ja yritämme vaikuttaa sellaisia reittejä pitkin, jotka on tarkoituksellisesti mädätetty ja torpattu?

Toivon todellakin, että olen pahasti väärässä. Mutta vielä pahemmin pelkään, että olen täysin oikeassa. Vaikka faktatodisteet ja henkilöiden toiminnat ovat murskaavaa luettavaa, minulle itselleni yksinkertaisin ja varmin todiste on siinä, että juuri noin minä toimisin, jos minä olisin vallassa ja haluaisin estää todellisen opposition muodostumisen. Täsmälleen näin, kuin mitä nyt on käynyt ja käymässä. Koska se, de facto, toimii pirun hyvin.

Kehen sitten voi varmuudella luottaa?

Omasta puolestani voin sanoa, että minä voin luottaa vain itseeni ja muutamiin läheisiin ihmisiin, jotka tunnen henkilökohtaisesti. Heistä voin mennä takuuseen ja olla varmoja, että he eivät ole mädätettyjä, eivätkä suostu mädätettäviksi, vaikka heidän tai heidän läheistensä henkeä uhattaisiin, tai koko heidän tulevaisuudestaan uhattaisiin tehdä täyttä helvettiä. Kenestäkään muusta en voi mennä takuuseen. Ja tietenkään kukaan teistä ei voi, eikä saa luottaa minun sanaani asiasta, koska ettehän te voi tietää, vaikka minä olisin mädätetty.

Tilanne on juuri siksi hyvin vaikea. Pitää olla varovainen. Ei pidä luottaa niihin ihmisiin, jotka ovat osoittaneet pientäkin merkkiä petturuudesta ja mädätyksestä, täysin riippumatta muista seikoista. Ei pidä luottaa järjestöihin, joiden toiminta vaikuttaa tyhjänpäiväiseltä, aikaansaamattomalta ja hyödyttömältä näpertelyltä ja kompromisseihin suostumiselta.

Myrsky on nousemassa. Suomi uhkaa hukkua. Ehkä sitten, myrskyn silmässä näemme, kuka on luottamuksemme arvoinen ja ketkä saavat palkan, joka jokaiselle petturille on varattu.

 

Julkaistu alunperin 6.10. Markus Janssonin blogissa.

36 kommenttia

 1. Olen aika paljon eri mieltä tuosta Janssonin kirjoituksesta. Seppo Lehdon kohottaminen sananvapauden marttyyriksi on jokseenkin huvittavaa, kun ottaa huomioon, että mies perusti useita törkyblogeja julkisuuden henkilöiden nimillä. Mielestäni se täyttää selkeästi törkeän kunnianloukkauksen kriteerit, eikä kuulu sananvapauden piiriin. Lehto on aina aiheuttanut vahinkoa maahanmuuttokriittisille lapsellisella pieruhuumorillaan ja russofobisella linjallaan, joten ei muutenkaan paljon kiinnostaisi sellaista tyyppiä puolustaa.

  Halla-aho on mielestäni pitänyt linjansa hyvin – esimerkkinä viime lauantain mielenosoituksessa pidetty puhe ja eilinen TV-haastattelu.

  Plusääni(3)Miinusääni(9)
 2. Lehto on oudokki, joka on puolustanut sivullaan myös Israelia. Kohtuutonhan tuo tuomio oli. Siis luuliko joku Lehdon pseudoblogeja muka näiden ihmisten blogeiksi, joidennimissä ne oli kirjoitettu vai oliko vain jotkin sivut? Joka tapauksessa PS-puolue on tuhoamassa sananvapauden ja kriminalisoimassa nationalismin, alkamassa urkkimaan jokaisen sähköposteja ym. ym. Tosin kaikkea tätähän Soini itse asiassa suoraan lupasi. Hän oli myös huolissaan juutalaisten turvallisuudesta ja antisemitismin noususta. Soini ei ollut myöskään mikään mamutuksen vastustaja. Vain hänen puolueensa jotkin henkilöt ovat ja media on profiloinut puoluetta liikaa mamutuskriittiseksi niin kannatajien kuiin vastustajien toimesta.

  Halla-ahon linja pitää, mutta mitä hyötyä hänen louskutuksistaan on? Ei hänestä edes ole paljoa kuulunut, mutta miksi pitäisikään? Ei hän PS-puolueen linjasta päätä. Siksi oli outoa, että hän liittyi juuri PS-puolueeseen. Jo siitä näki heti, että hän on huijjari. Hänen linjansa on huijjarin linja. Hänen mamutskritiikkinsä ja hänen taustajoukkojensa ja mamutusta vastustaneiden massojen menivät 100 % hukkaan. Tämä kaikki oli siis nähtävissä ennakolta. Huijjaus jatkuu. PS-puolue ei kovinkaan ryhdikästä oppositiopolitiikkaa harjoittanut. Päinvastoin oli innokkain sananvapauden lakkauttaja ja vihapuheiden kriminalisoija. Sama linja jatkuu, vaikka media kohisi juuri PS-jäsenten ”ajojahdeista” eli vihapuhetuomioista.

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=7203.0

  Tuosta en tiedä, mutta sopisi linjaan. Halla-aho on ollut johdonmukaisesti Israelin takana koko ajan. Hän myös vaikenee juutalaisten roolista mamutuksessa. Hän on tekoviisas, joka näenäisen älykkäästi suomii tiinarosenbergeja, mutta eikö siihen kykenisi jokainen?

  Minusta Isaelin mies ei voi olla oikea mamutuskriitikko. Yhtälö Isarael ja nationalismi Suomessa ei vain sovi yhteen. Israel edustaa kommunismia, kaikkien kansakuntien vastustajaa. Israelin miesten mamutuskritiikki on pakostakin huijjaus. Tuossa juuri todetaan Homman ja Halla-ahon pyrkivän ottamaan koko jutun haltuunsa, kuten PS-puolueen kautta on haluttu kaikki kannatus masinoida umpikujaan. PS-puolue on tulppa koko ajatussuunnalle ja siis sen kautta on estetty ponnekas vastarinta mamutusta vastaan, sillä se on huijjaus ja kaikki menee hukkaan. PS-puolue edustaa juutalaiseliittiä eli mamuttajaa.

  Tuolla on hyvä kommentti:

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=6289.40

  ”Miksi hommafoorum torppaa aggressiivisella sensuurillaan juutalaisten vallasta keskustelun? Vetoat siihen, että kansa on liian tyhmää ja sille pitää puhua vain poliittisesti korrektia pehmokritiikkiä, ettei leimauduta hörhöksi. Entäs nyt kun lähes koko kansa on mamuvastainen tämän invaasion takia? Muuttaako narrifoorum linjaansa ja alkaa sallimaan avoimempaa keskustelua? No ei varmasti. Koko teidän mamukritiikkinne vain pyörii vuodesta toiseen ruohonjuuritason mamurikoksissa ja suomalaisissa mokuttajissa, itsestäänselvyyksissä, jotka kansa tajuaa jo muutenkin. Röhötätte typerästi muslimien primitiivisyydelle, mutta ette salli mitään negatiivista puhetta juutalaisista, jotka ovat maailman pahimpia talousrikollisia, sodanlietsojia ja kansanmurhaajia. Tekopyhää ja etovaa kaksinaamaisuutta. Ette salli ihmisten lainkaan pureutua lännen ongelmien ytimeen, eli juutalaiseen velkarahajärjestelmään joka kiristää lännen hallituksia, ja on koko monikulttuurisairauden katalyytti.

  Sitten syyttelette kommunisteja, globalisteja ym. epämääräisiä tahoja kierrellen ja kaarrellen, mutta taktisesti jätätte mainitsematta että kommunismin vallankumouksineen myös toteuttivat ja rahoittivat juutalaispankkiirit. Höpisette kyllä bilderbergeistä ja ties mistä, kaikki kosher-teoriat kelpaavat hommalla, paitsi juutalainen, joka on teille pyhä lehmä. Oletteko oikeasti noin helvetin tyhmiä, vai teeskentelettekö vain? Apinakin osaa laskea 1+1 yhteen ja kykenee näkemään syy- ja seuraussuhteet. Miksi oikein luulette, että Länsi-Euroopassa holokaustin kyseenalaistajat heitetään vankilaan vuosikausiksi?

  Moni hommalainen silti selittelee, että eurooppalaisten ”itseinho” ym. hölynpöly on muka mamutuksen perussyy. Vain täysi retardi ajattelee tuolla tavalla. Näytä minulle yksikin organismi luonnossa, joka toimii itsetuhoisesti. Ei sellaista ole, koska se jo on ajatuksena täysin järjetön. Kaikelle on aina looginen syy, ja toisen kurjuudesta hyötyy aina joku toinen taho. Lännen kansallisvaltioiden tuhosta ja Lähi-Idän kaaoksesta hyötyy loppukädessä vain yksi muukalainen rotu, eli juutalaisuus/Israel. Te voitte vältellä tätä tosiasiaa hommafoorumilla ja pikku kokouksissanne, mutta mitään konkreettista ratkaisua Suomen ongelmiin ei tulla koskaan saamaan, ellei Suomi irtaudu sionistisesta velkarahajärjestelmästä, ja valtaan saada vahvoja poliitikkoja, jotka ymmärtävät ongelmien kokonaiskuvan eivätkä valehtele ja välttele tosiasioita.”

  Todellakin, Hallis vaikuttaa retardien profeetalta/mestarilta. Hommalaisista tulee mieleen bäckmanilaiset putinistit, jotka eivät häpeile minkäänlaista valhetta ja jotka pyrkivät saamaan Venäjään uskoviksi ihmisiä kaikista kuppikunnista. Samaan tapaanhan persut kalastavat kaikkien mahdollisten suuntausten ääniä. Populismia, mutta siis petollista sellaista. Tuossa ketjussa hommlainen väittää hommalaisia mukamas piilonatseiksi. Siis vain pinnallisesti juutalaisten mieleen. Mutta jos tällaista uhoaa julkisesti, niin kai juutalaiset huomaavat asian? Huomaavat muutenkin, koska jo Siionin viisaat totesivat, että he tuntevat kaikkien maiden kkaikki valtiosalaisuudet ja koska heillä oli korvansa kaikkialla, kai hommalaisten piilonatsismi paljstuisi heti. Koska juutalaiset rakastavat Hommaa ja hommalaiset juutalaisia, he eivät ole mitään piilonatseja.

  Plusääni(28)Miinusääni(1)
 3. Halla-ahoa en mädättäjänä tai mädätettynä pidä, mutta väitän että mies saatiin ”onnettomuudella” tms. uhkailemalla Brysseliin.

  Mies kirjoitti jo vuosia sitten siitä miten hänen mielestään on perverssiä että juuri juutalaisten kansanmurhasta pidetään niin kovaa meteliä, niinkuin se olisi jotensakin erityisarvoinen. Kuitenkin juuri EU-vaalien aikoihin hän kirjoitti ainankin pariin kertaan siitä miten ”syyttömille juutalaisille” tehtiin sitä ja tätä. Jo siinä vaiheessa aloin epäillä jotain kulissien takaista ja tänä syksynä asialle on saatu de facto varmistus.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
  1. Siis v. 2004 on yhden kerran viisastellut sillä, että yksi on yli muiden. Tämä ei kuitenkaan ole vielä tämän valheen kiistömistä. Vain taas retardintasoista ihmettelyä siitä, miksi on yliasemassa. Tähänkin jokainen aivot omaava omaa ratkaisun. Tosiasiassa siis linja ei ole muuttunut tippaakaan. Ehkäpä tuokin on esitetty jopa sen vuoksi, että tällä voitaisiin sitten tätä huijjaria puolustella ja saada uskottavuutta. En kyllä ymmärrä, miten tuola voi perustella mitään. No kaikki eivät tiedä, mistä on kysymys ja luulevat tuossa viitatun johonkin paljon räväkämpään.

   Huijjaus on ollut selvää koko ajan. Brysseli oli vain yksi huijjaus lisää. Ihan laskelmoitu juttu. Näin hänen ei tarvitse olla läsnä, kun koko Suomi mamutetaan. Mutta luulisi huutavan tuoltakin enemmän.

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
  1. Tällainen tosiaan löytyi:

   ”Villelle: M.Jansson näkee kyllä metsän puilta – hän ei vain tahdo tuoda esille konfliktien taustatekijöitä. Jansson varoittaa vääristä profeetoista, vaikka itse on ateisti. Mikä hän on puhumaan vääristä profeetoista, kun on itse pahimmanluokan sellainen? Tämä kaveri on jo vuositolkulla puskenut agressiivisella asenteella muslimeja ja islamia vastaan, mutta ei koskaan ole sanallakaan torunut tai vastustanut juutalaisuutta. Natsittelu on myös perussettiä tälle kaverille ja historiallisesta valtioterrorismista hän on monesti ottanut esille Gestapon suorittamat teloitukset toisinajattelijoille. Oliko näitä edes? Hän ei tuo esille mitään juutalaisesta bolsevismista ja esim. jagodan nkvd:stä, joiden tiedetään olleen historian suurimpien massamurhien takana. Hän myös on ilmoittanut monen monta kertaa seisovansa Israelin rinnalla ”palestiinalaista terrorismia” vastaan. Hänen mukaansa Israel on lähi-idän ainoa demokratia ja muut ihmisarvoa alentavia paskavaltioita. Jansson on itse perus hommareino, valeopposition edustaja, joka paasaa muslimeista, ja joka ei kerro totuutta.”

   https://totuusbloki.wordpress.com/2015/04/23/demokratia-on-surkea-hallitusmuoto/comment-page-2/#comment-1728

   Plusääni(15)Miinusääni(0)
 4. Lisää Totuusblokista, nimim. Totuudenetsijä:
  ”Sääli että MV-lehti munaa itsensä ja on lähtenyt mainostamaan näitä ”kosher-kansallismielisiä” ja niiden ”hajoita ja hallitse” mielenosoitusta ensi lauantaina. Tuossahan häärii Hommafoorumin porukkaa, Halla-Ahoa, Kuuy, yms. zionistejä.

  http://mvlehti.net/2015/10/08/lehdistotiedote-jotain-rajaa-mielenosoitus-kunniavieraana-eurokansanedustaja-jussi-halla-aho/

  Onpas mielenkiintoinen monikulttuuria ”vastustava” ajatusmaailma näillä, oikein huono silmänkääntötemppu mitoitettuna tyhmimmälle ruohonjuuritason porukalle…

  http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/pakolaiskriisin-ratkaisuja-kotimainen-kompromissi

  ”Keskittäkäämme kaikki voimat heistä huolehtimiseen, kotouttamiseen, auttamiseen ja opastamiseen osaksi yhteiskuntaa. Joka ikinen mukaan omalla esimerkillään ja mahdollisuuksiensa mukaan. Joka ikinen maahanmuuttokriitikkokin vaihtaa linjaa nyt, vaihtaa murinan iloiseen tervehtimiseen, lakkaa vastapuolen ikävän hiillostamisen ja hyväksyy että poikkeukselliset olot vaativat kaikkia puhaltamaan yhteen hiileen. Joka ikinen antirasisti vastaavasti lopettaa politiikasta eri mieltä olevien tarpeettoman herjaamisen ja häiriköinnin”.

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=6289.0
  Vastaa
  Totuudenetsijä sanoo:
  09/10/2015 15:53
  Onpas tämä ”jotain rajaa” mielenilmaus aikamoinen hajoita ja hallitse veto, saa nähdä onko sille annettu ”työrauha” anarkistiriehujen toimesta, voin lyödä vetoa että on.

  Rajat kiinni toiminnassa ollut Junes Lokkakin vaikuttaa petturilta, miksi hän muuten osallistuu tuohon?

  Susanna Kaukinen haukkui ”jotain rajaa” juttua aivan oikein mädätykseksi, mutta onko hän tosissaan vai vetääkö annetua rooliaan?”

  Huom. Pitihän tuone jotain anarkoporukkaa värvätä, jotta toverien juttu saisi edes Homma-uskottavuutta.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 5. Oikea tulkinta Rajat Kiinni ja mädätys-Jotain Rajaa hommasta. Tässä pitempi turina aiheesta:

  Jotain Rajaa vesittämiseen

  Ihmiset eivät aina ymmärrä kaikki asioita. Eräs näistä asioista, joita ei ymmärretä, on ulkoparlamentaarinen politiikka. Sen tehtävä ei ole olla poliittisesti korrektia. Itse asiassa, jos se on poliittisesti korrektia, siitä tulee osa parlamentaarista politiikkaa ja se menettää kaiken voimansa.

  Tätä asiaa ei ymmärretä kansallismielisten piireissä, koska kokemusta ulkoparlamentaarisesti politiikasta ei ole. Ulkoparlamentaarinen poliittinen toiminta on toimintamuotona leimallisesti vasemmistolaista. Tämän takia kansallismieliset piirit eivät ymmärrä sitä, eivätkä osaa sitä käyttää.

  Ulkoparlamentaarisen toiminnan, tällä hetkellä mielenosoitusliikkeen tehtävä on kahtalainen. Yhtäältä sen tulee esittää erittäin selvä, kirkas ja kiteytetty viesti – kuten Rajat Kiinni!. Viestin vesittäminen ei kuulu ulkoparlamentaarisen toimintaan. Kompromissien haku ei kuulu kaduille. Se on toimintamuotona ehdottomasti parlamentaarinen.

  Ulkoparlamentaarisen toiminnan painava tehtävä on julkiseen keskusteluun vaikuttaminen. Tarkoituksena on siirtää sen alueen maalitolppia, joiden välillä julkista keskustelua käydään. Täten vaikutetaan lehdistön käymään keskusteluun ja tämä puolestaan pakottaa poliitikkoja ottamaan kantaa asioihin, joista he eivät haluaisi puhua.

  Toisaalta mielenosoitustoiminnan tarkoitus on myös suoranaisesti painostaa päättäjiä kansan tahdolla. Tarkoitus nimenomaan on tehdä vaikeaksi oman puolen poliitikkojen liiallinen kompromissihakuisuus ja liiallinen opportunismi. Katupolitiikan tehtävä siis on pakottaa päättäjiä tekemään se mitä he ennen vaaleja sanoivat sen sijaan, että he keskittyvät 100% oman uransa edistämiseen.

  Näistä lähtökohdista on myös nähtävä, että agendan vesittäminen – rajat kiinni => jotain rajaa => no ehkä vähän rajaa => no ei juurikaan rajaa => no borders on mahdotonta hyväksyä mielenosoitustoiminnan kontekstissa.

  Kukaan ei edes lähde osoittamaan mieltään siitä, että vaadimme syvällä oikeudenmukaisuudentunteella suurempia kompromisseja! Ei. Homma ei toimi näin. Meidän on vaadittava konkreettista, selvästi ja helposti käsitettävää asiaa, kuten rajat kiinni. Sen ymmärtää jokainen lähibaarin asiakaskin. Selittelyt vain hämmentää asiaa ja vie uskottavuuden agendalta.

  Samaan aikaa parlamenttiin hinkuvat toimijat haluavat rajoittaa puhetta ja vesittää agendaa, jotta keskustelu saadaan poliittisesi korrektiin raamiin, jolloin sen avulla voidaan ponnistaa parlamenttiin parlamentaarisen keskustelun avulla.

  Niinpä onnistunut parlamentaarinen projekti on samalla aidon kansanliikkeen kuolema. Parlamenttipaikan alttarille uhrataan koko kansanliikkeen sielu ja tapetaan sen sydän, joka on se polttoaine, joka pitää koko toiminnan hengissä.

  Mielenosoitusliikkeen tehtävä siis on – ja voi vain olla – ulkoparlamentaarinen. Parlamentaariset toimijat ovat pyrkineet jo nyt mittavasti ja laajalti yhtäältä pysyttäytymään etäämmällä kansan liikehdinnästä ja toisaalla tarjoamaan omaa vesitettyä vaihtoehtoaan sen tilalle.

  Rajat kiinni halutaan vesittää poliittisesti korrektiksi Jotain Rajaa -agendaksi. Tämä palvelee vain ja ainoastaan parlamentaarikkoja. Se ei palvele kansan tahtoa tahi sen hyvää. Tähän vesittämiseen on välttämättä otettava jyrkkä ja vastakkainen linja.

  Muuten koko homma lahoaa samanlaiseen vesittyneisyyteen kuin Perussuomalaisten nykyinen linja hallituksessa. Ja meillä ei ole näissä oloissa tähän missään tapauksessa yhtään varaa. Tilanne on varsin vakava.

  Jos ihmiset eivät ymmärtäneet eilistä Facebook-provokaatiotani, niin silloin asia meni juuri niinkuin piti. Jyrkentämällä linjaa tolkuttomasti me saimme esille pahimmat vesittäjät ja nyt tiedämme keitä he ovat. Järjetön provokaatio oli tietoinen valinta. Minä en ole rasisti, eikä minusta koskaan sellaista tule.

  Silti pelaamalla ronskisti rotukorttia me saimme myyrät savustettua koloistaan ja toisaalta jämäköitettyä niiden toimijoiden asennetta, jotka ovat aidosti Rajat Kiinni! -hankkeen takana. Vastakkainasettelun luominen oli äärimmäinen ja valitettava keino, mutta keino, jota oli tilanteen vakavuuden takia pakko käyttää.

  Jotain Rajaa -hanke vaikuttaa nimittäin pyrkivän koko skenen haltuunottamiseen ja sen vesittämiseen. Me emme voi sallia tätä, koska meidän tehtävämme ei ole palvella yksittäisten henkilöiden henkilökohtaisia poliittisia päämääriä, vaan sen sijaan pelastaa Suomen kansa maahanmuuttotsunamilta.

  Toisin kuin monellekaan on ilmeistä, me olemme jo saavuttaneet massiivisen voiton. MV-lehden ja massiivisen mielenosoitusliikehdinnän takia valtamediat ovat joutuneet reivaamaan lähes kattavaa propagandaansa ja sensuuriaan maahanmuuton aiheuttamista ongelmista.

  Kun ennen ei luettu lehdistä kertaakaan, että väkivalta- tai raiskaustapausten takana oli n.s. uussuomalaisia tai n.s. pakolaisia, nyt valtamediastakin näitä juttuja löytyy päivittäin. Diskurssi – siis keskustelu – on muuttunut. Maalitolpat ovat jo siirtyneet.

  Me olemme osaltamme olleet muuttamassa tämän keskustelun – ja tällä tulee olemaan erittäin kauaskantoisia seurauksia, joita ei voida vielä nähdä, mutta minä osaan ne jo ounastaa.

  Julkisen keskustelun suunnanmuutoksesta nimittäin seuraa keskipitkällä aikavälillä maahanmuuttopolitiikan muutos tai maan suistuminen täydelliseen kaaokseen. Me olemme jämäköittäneet maahanmuuttovastaista keskustelua huomattavasti ja tehneet siitä legitiimiä.

  Se missä rasismi-leimaaminen toimi vielä kaksi kuukautta sitten paljon paremmin kuin nyt, on tämä väline menettänyt voimaansa viime viikkoina erittäin radikaalisti. Yhä useammat uskaltavat vastustaa maahanmuuttoa muuallakin kuin omassa mielessään.

  Ja vaikka me emme saisi heivattua mädättäviä puolueita eduskunnasta, me varmasti tulemme näkemään sen, että kaikkien puolueiden sisältä äänestetään yhä maahanmuuttokielteisempiä ehdokkaita ja tämä tulee osaltaan hitaasti mutta varmasti kääntämään laivaa.

  Tosiasiallisesti me olemme saavuttaneet jo huikean voiton, joka kantaa merkittävää hedelmää keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, juuri sillä tavalla kuin David Graeber kuvailee ydinvoimaliikkeen välittömiä tappioita ja pitkän aikavälin murskavoittoa artikkelissa Voiton järkytys.

  Toisin kuin suurin osa yleisöstä, minä ymmärrän nämä asiat, koska taustani on vasemmistoanarkismissa ja ymmärrän ulkoparlamentaarista politikointia huomattavasti paremmin kuin suurin osa valtaväestöstä. Ja juuri siksi kirjoitan tämän blogin, jotta sinäkin ymmärtäisit, missä mennään.

  Summa summarum – olisi todella toivottavaa – että mm. MV-lehden piirissä alettaisiin nyt reagoida tähän ongelmaan, jonka agendan vesittäminen aiheuttaa koko maahanmuuttovastaiselle liikkeelle. Mädättämisestä on jo olemassa Markus Janssonin blogi: ”Jotain Rajaa” on mädätysmielenosoitus, älkää osallistuko!

  Kysymys on juurikin Markuksen mainitsemasta asiasta. Tämä blogi on jatkumoa tuolle kritiikille, vaikkakin aika eri tavalla laadittu. Meidän on jatkettava uskottavan mielenosoitusagendan kanssa – siis Rajat Kiinni! – eikä mitään vesityksiä.

  Vain täten me muodostamme todellisen vastavoiman parlamentaariselle opportunismille, joka näkyy karulla tavalla soinilaisen perussuomalaisuuden täydellisenä antautumisena hallituksen globalistiselle agendalle.

  Vain olemalla riittävän radikaaleja me muodostamme varoittavan ja uhkaavankin voiman, joka vie päättäjien ja parlamentarististen opportunistien yöunet. Ja juuri tämä on meidän tehtävämme, mielenosoitusliikkeenä.

  Parlamentaarinen mädätys tapahtuu kyllä ihan omalla voimallaan ja meidän vaatimuksistamme varmasti tehdään parlamentissa kompromisseja. Mutta niiden tekeminen ei ole meidän tehtävämme, meidän tehtävämme on ohjata keskustelua niin maahanmuuttokielteiseen suuntaan kuin vain ikinä mahdollista.

  Meidän tehtävämme on painostaa parlamentaarikkoja pysymään rehellisinä sen sijaan, että meistä tulee osa ongelmaa, ei sen ratkaisua.

  PS.

  Tottakai vastamielenosoitustoiminta myös jämäköittää vasemmistolaisen politiikan toimijoita. Tämä vastakkainasettelu kuitenkin kääntyy meidän eduksemme sen takia, että vasemmistolaiset jämäköittävät nyt kannattajansa tiukasti hankkeen ympärille, joka on tuhoon tuomittu.

  Vasemmisto siis junttaa nyt syvät poterot äärimmäisen maahanmuuttomyönteisyyden ympärille, joka tulee viemään heiltä varmasti kannatusta niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä. Niinpä tämäkin osuus kääntyy meidän voitoksemme.

  Vasemmisto kaivaa omaa hautaansa, aivan itse, vastamielenosoituksesta toiseen. Ne tekevät sen ihan itse.

  PPS.

  Toinen merkittävä saavutettu voitto on katupartiotoiminnan lisääntyminen, vaikkei se olekaan suoranaisesti meidän aikaansaannostamme. Se on silti toimintamuotona nykyistä vallanpitoa haastaavaa ja osoittaa, että ihmiset eivät koe, että EU:n alainen Suomen osavaltion provinssi on kykenevä pitämään huolta edes omien kansalaisten turvallisuudesta.

  Kaikki tällainen järjestelmää haastava toiminta on arvokasta. Nyky-eliitti on niin syvästi korruptoitunutta, ettei sen voida ajatella ajavan kansan hyvää mitään muuta kautta kuin erilaisen suoranaisen vastarinnan kautta, josta osana on rinnakkaisvallan rakentaminen. Katupartiointikin kun on viime kädessä rinnakkaisvallan instanssi ja siten suora haaste olemassaolevalle väkivaltakoneistolle.

  Tällaiset rakenteet haastavat aidosti olemassaolevan järjestelmän ja pakottavat sen toimimaan kansan hyvän puolesta tai sitten alistumaan siihen, että kansan omat toimintamuodot korvaavat sen vallan pilareita yksi kerrallaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 6. Tämä kaikki on ollut viime aikoina hyvin silmiä avaavaa. Olen ollut ihan tavallinen pulliainen, voitaisiin kai sanoa gojimi (kun nyt asian olen hahmottanut), joka käy töissä ilman ylenemismahdolisuuksia, hoitaa perhettä ja katselee elokuvia ja kuuntelee musiikkia sen kummemmin kyseenalaistamatta kaikkea. Noin viimeisen 5 vuoden aikana on kuitenkin ollut pakko syventyä tiedonvälityksen mekanismeihin maturyntäyksen myötä. Kummasti selviää, että mikään ei ole totta, ainakaan niin kuin se luuli olevan.

  Mamuja tulee, reagoin ja äänestän kiltisti perussuomalaisia ja Halla-Ahoa. Mamuvirta voimistuu. Reagoin ja äänestän kiltisti Muutosta. Sitten tulee jo matuja ja paljon. Ymmärrän mitä on sionismi. Katson Youtubesta videon ”6 million jews”. Lopetan sionistisen valtamedian seuraamisen. Onneksi on Homma, MV-lehti, Magneettimedia ja Patriootti ja eihän ne Perussuomalaisetkaan ihan huonoja voi olla. Vielä on jotain toivoa Suomen maalle!

  Mutta kun toivoa ei ole. Vai onko? Huomaan että perussuomalainen toisensa perään osoittautuu uskolliseksi Israelille. Tuo pieni maa, jonka merkitystä en aivan tajunnut joskus aikoinaan. Muistan kuinka vaarini aloitti valituslitanian juutalaisista mutta lopetti kun 16-vuotias minä ei tajunnut.

  Tynkkynen kerää nimiä mutta koska hän on pro-Israel, niin kyseessä on kai vain valeoppositio 2. Persut ovat vain kertakäyttöpuolue, jonka sumutus on huomattu ja edessä on nopea luisu kadotukseen. Hommaforum yrittää mutta sekin vaikuttaa kontrolloidulta valeopppositiolta. Halla-Aho, tuo punasteleva laiheliini. Niin älykäs herrasmies, joka aivan yksin lähti rohkeasti retkelle islamia vastaan…vai lähtikö? Kautta historian on ollut vakuuttavan oloisia mielipiteen muodostajia, joilla on ollut takanaan syvät taskut omaavat sponsorit. Ne samat kuin aina ennenkin.

  MV-lehti vaikuttaa rehelliseltä…mutta sekin alkaa promoamaan Hommaa ja Strache FPÖ:tä, jotka ovat siis pro-Israel. Näytetään David Dukea mutta Kaukinen bannataan. Informaatiota ja disinformaatiota. Markus Jansson vaikuttaa etsivän totuutta mutta onkin kummasti pro-Israel.

  Onneksi on vastarintaliike. Olisiko kansallissosialismi sittenkään paha? Ehkä sekään ei ole ollut totta. Amerikassakin uusnätsien tekemät provokaatiot ovat olleet juutalaisten tekemiä. Breivik vapaamuurari. Paras tapa kontrolloida kaikkea on kontrolloida myös oppositiota.

  Onneksi Magneettimedian kommenteista löytyy Totuusbloki. Vapaudenpatsas, paavi, demokratia, Pekka Siitoin…ja Siionin pöytäkirjat. Kaikki on valetta. WTC7 vapaapudotuksessa. Ei meillä ole toivoa se on pakko sanoa. Lopettakaa se vetkuttelu! Tulisi nyt jo se uusi maailmanjärjestys. Vapaamuurari-pyrkyrit saisivat ansionsa mukaan kun se silmä harventaisi turhat pois. Siinä taitaisi mennä pari tuttua. Sellaista on elämä.

  Plusääni(5)Miinusääni(4)
  1. Sivuutat, I-C, tärkeimmän ja sen myötä kaiken. Sivuutat Raamatun, Jumalan, Jeesuksen Kristuksen. Jeesus on vastaus kaikkeen ja vapautus kaikesta. Hän on totuus ja tie totuuteen:

   ”Jeesus sanoi hänelle: ’Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.’ (Joh. 14:6);

   ”’Jos te pysytte minun (Jeesuksen) sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi’. He vastasivat hänelle: ’Me olemme Aabrahamin jälkeläisiä emmekä ole koskaan olleet kenenkään orjia. Kuinka sinä sitten sanot: Te tulette vapaiksi?’ Jeesus vastasi heille: ’Totisesti, totisesti minä sanon teille: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja. Mutta orja ei pysy talossa iäti; Poika pysyy iäti. Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi'” (Joh. 8:31-36).

   Jeesuksella on kaikki valta:

   ”Tämän minä (Jeesus) olen teille (kristityille) puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman” (Joh. 16:33);

   ”Minulle (Jeesukselle) on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä” (Matt. 28:18).

   Tämä maailma ja tämä syntinen ihmiskunta tuhoutuvat – syystä.

   ”Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu” (2. Piet. 3:10-13).

   Miksi sivuutat totuuden? Mikset edes pyri totuuteen? Luulen, että se luetaan sinulle syyksi.

   Kaikki jumalattomat hukkuvat ikuiseen helvettiin.

   Ja sillä siisti.

   ”Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin” (Hebr. 10:31).

   Plusääni(8)Miinusääni(3)
 7. Kaukinen on ollut oikein hyvä viime aikoina:

  http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/10/lopullinen-ratkaisu-eurooppalaisongelmaan

  http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/10/kalergin-eu-eurooppalaisten-identiteettien-etninen-puhdistaminen

  http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/10/yk-n-maahanmuuttopomo-eu-n-pitaisi-murentaa-kansallinen-yhtenaisyys

  Todella merkillistä, että MV-lehti alkoi räpättää Kaukisesta. Se myös syytti Kaukista rasismista. Siis edes MV -lehti ei hyväksy etnisten yhteisöjen vaalimisnäkökohtaa. Ei mitän puhetta edes. Kuitenkin on selvää, että identiteetin ja etnisyyden vaaliminen ei ole rasismia. Rasismia on vihaaminen ja eriarvoisuus syntymäryhmään / rotuun perustuen. Enemmän MV-lehdessä on rasismia kuin Kaukisella.

  Sionistioksennus Vasarahammer oli heti huolissaan kaukisen ja Jotain rajaa-väen riidasta. MV-lehti tuki Homman ja Halliksen huijjausmiekkaria ja vesitysoperaatiota, jossa toivotettiin tervetulleiksi kaikki mamut ja jopa syyteltiin suomalaisia muita mielenosoittajia ja aktivisteja. Taitaa tämä väki haluta kommunismia ja mamutusta, mutta juutalaisvastaisten ainesten ja islamistien karsimista vain tulijoista. Onko MV-lehdellä linkki putinisteihoin ta Venäjälle? Siellähän ollaan komukoita taas. Kummallista, kuinka Kaukinan tai kukaan muu Euroopassa saisi olla reippaasti etnisesti ja rodullisesti ajatteleva. Tämä taitaa olla juutalaisuudessa kaikki kaikessa ja siitä ehkä huomaa valeopposition tai pelkurin: juutalaisuus on sotaa muita rotuja vastaan. Siksi kaikki valeoppositiot tähtäävät myös mamutukseen ja siihenm että goijmilla ei kerta kaikkiaan ole oikeutta nationalismiin ja kansallismielisyyteen ja rotuvaalimisee / etnisiin identiteetteihin ym. Etninen yhtenäisyys on tähtäimessä.

  Todellakin siis olemme sodassa. Kv. juutalaisuus katsoo olevansa sodassa elämästä ja kuolemasta. By Deception Thou shallt do War! Jopa invaasion ja tuhon hetkellä ihmkiset eivät ymmärrä, että tämä on sotaa ja päättäjät ovat vihollisemme palveluksessa.

  Kaukisen toivoisin sanovan suoraan, että holokausti on 100 % hoax ja valhetta. Rohkeasti vain!

  Plusääni(10)Miinusääni(5)
  1. Totta kai MV-lehti (ja MM-lehti) ovat valeoppositioita, venäläisjuutalaisia virityksiä, kuten muutkin valeoppositiot täällä! Eikö tätä ole vielä oivallettu! Ko. lehtien syntyajat, pystyssäpysymiset, riittävät varat ja henkilöstöt, riittävä pääsy erilaisiin lähteisiin ja kaiken sujuminen ovat jo pinnallisia osoituksia taustalla olevasta vaikutusvaltaisesta tahosta. Jutut osoittavat, että taho on itäinen juutalaisuus (Venäjä ja Putin). Itse olen tiennyt alusta lähtien, että MV ja MM ovat venäjänjuutalaisia virityksiä. Syntyivät sopivasti mamutukseen. Tehtävänä konfliktien synnyttäminen/kiihottaminen (askel askeleelta). Parhaiten ei-juutalaisista päästään, kun kansat saadaan kiihotettua kapinointiin ja sotaan. Kun ei-juutalaiset tuhoavat toisiaan, tavoite on saavutettu.

   Pyytäisin parempaa hoksottimien käyttöä.

   Plusääni(10)Miinusääni(2)
   1. MV alkoi ihan hyvin mutta sen jälkeen suunta on viime aikoina hapuillut. Taloudellinen realiteetti on tietenkin ihmetyttänyt, eikä olisi yllättävää jos sielläkin sponsorien taskut olisivat ne samat.

    Yksi MV:n suurista ongelmista on ollut facebook-kommentointi. Aina kun joku on siitä kysynyt, on asia ohitettu ilman sen kummempia selityksiä. Samaan aikaan MV julkaisee artikkelin kuinka harkitsematon Facebook-kommentointi voi johtaa ongelmiin Saksassa. Zuckerbergiä on lähestytty vakoilumielessä jne. Silti MV jatkaa Facebook-linjalla. Useimmillahan on siellä varmaan feikkitili mutta kai senkin takana oleva tiedetään.

    Plusääni(8)Miinusääni(0)
  2. Tuskin Kaukinen ihan kohta puoliin tulee holohoaxia paljastamaan. Tällä pari viikkoa vanhalla videolla hän kertoilee kuinka ”se” johtui siitä kun kristittyjen mielestä juutalaiset olivat vääräuskoisia ja muutenkin pahoja ihmisiä.

   http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/10/rajat-kiinni-miekkaripohinaa

   Suora linkki, kohdilla 22’30:

   http://bambuser.com/v/5828091

   p.s.. ja enkä oikein usko, että Hitler tai Goebbels olisivat pitäneet Motörheadista jos sitä olisivat kuulleet. Se olisi bännätty epäsaksalaisena okkulttisena metelinä. Näinhän jopa Hindemithillekin kävi vaikka osasi sentään säveltää.

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
  3. ”Kaukisen toivoisin sanovan suoraan, että holokausti on 100 % hoax ja valhetta. Rohkeasti vain!”

   Onhan tuo anarkisti Kaukinen näköjään tuolla blogillaan kirjoitellut holokaustiuskostaan sellaisella fanatiikalla, että kohta hän varmasti lähtee lahtaamaan Kristittyjä tai holokaustiin kriittisesti suhtautuvia.. Ja toistaa moneen kertaan, että juutalaisten 6.milj. kansanmurha eli ns. holokausti on totta ja syyllisiä ovat mm. kristityt Martti Lutherin oppien takia.

   Joten, Mitä ihmeteltävää tässä Kaukisessa vielä on ?

   Tässä muutamia lainauksia hänen blogistaan :

   ”Holokaustin kieltämisestä saa monissa €U-maissa vuosikaupalla vankeutta ja koko Saksan kansa on iskostettu vihaamaan itseään, mutta miksi? Suorittiko Saksa kansanmurhan toisessa maailmansodassa? Epäilemättä.”

   ”Holokaustin kieltäminen ei ole rikollista, se on ainoastaan erheellistä ja typerää fundamentalistista ajattelua, joka pohjautuu propagandaan ja historian yksisilmäiseen tulkintaan, jossa ei haluta nähdä oman puolen hirmutekoja.”

   ”Miksi 6 miljoonaa Saksan murhaamaa ovat sata – ei! – satatuhatta kertaa tärkeämpiä – kuin ne 30 miljoonaa, jotka ovat menehtyneet toisen maailmansodan jälkeen U$A:n toimien takia?”

   ”Epäilemättä Saksa teki hirvittäviä tekoja toisessa maailmansodassa.” KUTEN MITÄ HIRVITTÄVIÄ TEKOJA SAKSA TEKI, SUSANNA ? SAKSAAN HYÖKÄTTIIN SODAN LOPPUVAIHEESSA JOKA SUUNNALTA ! EIKÖ SAKSA OLISI SAANUT MITENKÄÄN PUOLUSTAUTUA ?

   ”Eurooppalainen juutalaisviha on peräisin parhaan ymmärrykseni mukaan kristinuskosta. Se siis kumpuaa jo ehkä parin tuhannen vuoden takaa ja sen taustalla lienee niin uskonnolliset kuin ehkä myös muutkin riidat ja eturistiriidat.”

   ”Juutalaisviha on ollut euroopassa syvää läpi vuosisatain ja käsittääkseni kristinuskolla ja kirkolla on varmasti ollut tämän vihan lietsomisessa ja sen ylläpitämisessä suuri rooli. Mielestäni tämä on uskottava oletus, koska protestantit ja katolilaiset joukkotuhosivat toisiaan ja on täten oletettavaa, että kirkko lietsoi vihaa myös juutalaisia kohtaan.”

   ”Ehkä nyt alat ymmärtää. Juutalaiset tuhottiin sen takia, että he olivat ulkopuolisia ja leimattuja uskonnollisesti ja koska he pitäytyivät omissa piireissään ja siten heidät voitiin pahantahtoisesti tulkita myös kulttuurilliseksi ja rodulliseksi toiseksi. Tämän lisäksi he edustivat kansan mielissä myös taloudellisesta yläluokkaa ja pankkiireja.” JUUTALAISIA EI TUHOTTU, VAIKKA HE KANSANA JULISTIVAT SODAN SAKSAA VASTAAN. HEITÄ VANGITTIIN RIKOLLISINA JA VIHOLLISEN AGENTTEINA – HYVÄSTÄ SYYSTÄ SIIS.

   ”Holokaustin kieltäminen on mielestäni tarpeetonta ja tyhmää. Se on mielestäni samalla tavalla typerää kuin voittajavaltioiden tarinan yksisilmäinen uskominen. Todellisuus on kompleksisempi.” NIIMPÄ NIIN…

   ”Totuus holokaustista on se, että globaali-imperialistinen liberaalikapitalistinen angloamerikkalainen projekti on se voima, joka ylläpitää joukkotuhonnan kierrettä niiden ristiriitojen kautta, joita se de facto väkivaltaisena imperialismina ylläpitää.” OHIPUHUMISTA.

   lähteet:
   http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/07/holokausti-lutherin-uskonpuhdistus-kielletty
   http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/01/totuus-holokaustista

   Noiden kirjoitusten jälkeen hänen on lienee vaikeaa alkaa tuosta takkia kääntelemään, tai selittelemään asiaa. Sillä, nuo eivät ole harhaanjohdetun tai typerän ihmisen kirjoituksia tai jotain erehdyksiä. Kaukinen on kuitenkin selvillä esim. kommunistien hirmuteoista ym. ja vaikuttaa muutenkin ottaneen asioista selvää. Eli siksi hän on pakostakin törmännyt jossain myös holokaustirevisionismiin. Täten erehdys ei enää voi tulla kyseeseen, se ei selityksenä olisi enää uskottavaa.

   Toki noiden tekstien joukkoon oli viritetty jotain asiantynkääkin (kärpäspaperiksi), mutta jos noin isossa asiassa valehtelee, niin kannattaako mitään muutakaan tuolta enää lukea läpi? Mihin tuollaisessa ihmisessä voi enää luottaa ? (Joh. 8:44)

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
 8. Jos joku haluaa hoax-debattia niin sitä kai on turha odottaa Kaukisen kaltaiselta tuuliviiriltä. Tosin mistä sitä tietää mitä hän räväyttää ensi viikolla.

  On mielenkiintoista, että kun näitä matuja lisätään tänne, niin samalla paradoksaalisesti lisätään porukkaa, joka on ns. hoax-natiiveja. (Jos tätä joku valvoo, niin en itse ota asiaan kantaa, hah.) Tämän työn, eli Euroopan historian uudelleen kirjoittamisen, tekevät muslimimaahanmuuttajat. Asiasta uutisoi vieläpä itse Helsingin Sanomat. Kuinka? No heillä on viime aikoina ollut uutisia ranskalaisesta koomikosta Dieudonnesta.

  http://nyt.fi/a1305991753669
  Tiesitkö? Ananas on uusi hakaristi.

  Hepun esitykset eivät aivan aukene Youtuben ja tekstityksen välityksellä. Hesarin artikkelin mukaan potkupalloilijat ovat ottaneet asian omakseen. Zlatan, Anelka ja muut esittelevät ananaksiaan ja quinelle-tervehdyksiään. Ruotsissakin kuulemma kouluissa ei ole enää vastaanottavaista yleisöä tietyn kaltaiselle historiankirjoitukselle. Kyllä siellä tiedetään kuka määrää. Tästä ei ole enää pitkä matka siihen, että täysin pimeydessä vaeltaneet valtamedian turmelemat eurooppalaiset kantikset huomaavat missä mennään ja kuka oikeasti teki mitä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 9. [video src="http://static.ylilauta.org/files/05/orig/p0ubawol/james_natsit.mp4" /]

  Ei mulla muuta.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Hyvä Repe. James vihaa sanojensa mukaan kansallissosialismia, eli hienoa aatetta, joka nosti Saksan kukoistukseen. Juutalaiset ovat tehneet sanasta ”natsi” kirosanan, joka on synonyymi äärimmäiselle pahuudelle. Totuus on päinvastainen. James vihaa totuutta ja rakastaa valhetta. James mieluummin näkee suomalaiset juutalaisten orjina, kuin itsenäisenä kansana, joka on riippumaton juutalaisesta rahasta.

   Jameksen fb-seinältä bongattua:

   ”On selvää, että suvakit eivät hyväksy rasismia. Se on ihan ok, enhän minäkään hyväksy. Olenhan aina sanonut, että rasisteja ei saisi laisinkaan päästää maahamme. Munulla on nimittäin se käsitys, että lähi-itäiset muslimikulttuurin kasvatit ovat umpirasisteja ihan pahimmasta päästä. Esimerkiksi aivan avoimesti vihaavat juutalaisia ja kainostelematta syrjivät ”vääräuskoisia”.”

   James tuomitsee islamilaisen rasismin, mutta ei tietenkään mainitse ”uhrikansan” rasismista mitään. Koko maailman tuhoaminen juutalaisten toimesta meneillään, mutta James puuttuu vain pahojen islamistien rasismista. Tämä osoittaa hänet täydelliseksi huijaukseksi muiden lahjottujen poliittikkojen tapaan (=koko hallitus). Hyvin menee!

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
    1. Jo Hirvisaaren etunimen vaihto Jamekseksi kielii anglosaksisen kulttuurin palvonnasta, joka on sionismin kovaa vaikutusaluetta maailmassa. Muutenkin tuollainen tempaus kuin nimenvaihto saattaa viitata jonkinasteiseen mielenhäiriöön.

     Nettinikithän on aivan erijuttu.

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
    2. Parkkolasta ei tietoa, mutta vaikuttaa todella epäilyttävältä. FDL on tosiaankin sionistien rahoittama väärän lipun operaatio, eli samaa paskaa kuin PS. Tuntuu tosiaan, että kaikki järjestöt ovat järjestäen läpimätiä sionistien soluttamia pesäkkeitä. Suomen Sisu, Sarastus ym. tuntuvat kuuluvan myös tähän kastiiin. Missään ei puhuta totuutta, ei edes vihjailla sinne suuntaan. Jankutetaan vaan samaa tyhjänpäiväistä liirumlaarumia päivästä toiseen ja pelataan aikaa juutalaisille. Totuuden puhuminen (ja oikeastaan sen vastaanottaminen) taitaa olla suomalaisille ylitsepääsemätön asia.

     Plusääni(8)Miinusääni(0)
     1. Onko edes väärän lipun, kun avoimesti heiluttavat Israelin lippua? Nämä muut teeskntelevät heiluttavansa Suomen lippua. Tosin kaikki eivät tiedä FDL:n olevan mokutusta ja homoilua kannattava oudokki, joka vastustaa vain islamismia ja Israelin vastustamista

      Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. ”Koko maailman tuhoaminen juutalaisten toimesta meneillään, mutta James puhuu vain pahojen islamistien rasismista. Tämä osoittaa hänet täydelliseksi huijaukseksi muiden lahjottujen poliittikkojen tapaan (=koko hallitus). ”

    Niimpä.

    Kumma, ettei vieläkään oikein tajuta, että ainoa tapa miten-ja-kuinka yksikään ihminen kykenee olemaan puhumatta jostain asiasta, on se että hän on tietoinen siitä mistä ei saa puhua !

    Tämän takia pidän päättäjiämme häikäilemättöminä rikollisina, en typeryksinä. Heidän täytyy (ja on täytynyt) tasan tarkkaan tietää mitä tehdä, mistä puhua, ja mistä ei saa puhua, ja mitä ei saa kannattaa jne.

    Nämä vallan kansan sallimana ottaneet rikolliset välttävät puheissaan tietoisesti yhdistämästä selkeitä syy- ja seuraussuhteita. Loogisia jatkumoja. Miten johonkin tilanteeseen ollaan päästy. Jne.

    Lisäksi ne ihmiset, jotka heitä kuuntelevat ja äänestävät eivät yleensä tiedä mistään yhteiskunnallisesti oleellisesta asiasta yhtään mitään. Kuten rahajärjestelmämme.

    Silti suu käy ja kaikkeen pitää saada sanoa mielipide (kuten se – mistä voisi säästää jne.), ja silti kaiken pitää vieläpä olla entistä täydellisemmin näiden hölmöläisten päätettävissä (Ipussakin vaaditaan vieläpä lisää tätä idiotian tyranniaa = demokratiaa), eikä suinkaan mitään asiantuntemukseen perustuvaa johtamista, kuten yrityksissä.

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Soldiers of Odin ja FDL tuntuvat tosiaan linkittelevän toisiaan ainakin facebookissa.
   https://www.facebook.com/finnishdl/posts/908794462500971?comment_id=908876679159416&comment_tracking=%7B”tn”%3A”R”%7D

   Ja heiluttavat avoimesti Israelin lippua:
   http://s30.postimg.org/ey14it2pd/fdl.jpg

   Eli, Soldiers of Odin on siis jokin pro-Israel FDL:n alaorganisaatio, tai sisarusjärjestö tms., eli selvä ansa.

   Kaikki viittaa taas aivan selvästi sylttytehtaalle ja koko homma on selkeää falseflag -toimintaa ja valheellista isänmaallisuutta. Heidän isänmaansa on Israel, ei Suomi.

   Kaiken tarkoituksena tietenkin jälleen saada kansallissosialismi näyttämään typerältä ja vastenmieliseltä suuren yleisön silmissä.
   https://totuusbloki.wordpress.com/2015/01/27/juutalaiset-uusnatsit/

   “Vladimir Lenin openly declared in 1917: ‘The best way to control the opposition against us is to lead it ourselves’”, eli paras tapa hallita oppositiota on luoda se itse – Lenin

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 10. Tuntuu että joka suunnasta löytyy pettureita, jos todella on että soldiers of odin, MV lehti ,Hirvisaari, Halla-aho ym ovat niitä itseään , niin huonolta näyttää Suomen tulevaisuus.

  En ole koskaan ymmärtänyt miksi Halla-aho lähti Euroopan parlamenttiin joka on täysin osa rikollisorganisaatiota nimeltään EU. Jo sinne lähteminen ja rahan ottaminen heiltä pitäisi olla jokaiselle Suomalaiselle selvä todiste siitä että kyseessä on ihminen joka ei halua Suomen parasta, koskee kaikkia Suomen eu parlamentissa olevia myös-.

  Onko Putinin Venäjä myös sionistien hallinnassa ?

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 11. Stefan Molyneux on kuuluisa youtube filosofi, joka ottaa kantaa päivänpolttaviin aiheisiin joka päivä, ja ajaa samalla j-eliitin agendaa. Molyneux nielee kiltisti viralliset versiot holosta ja 9/11 iskuista, eikä kyseenalaista niitä, faikka tykkää käsitellä faktoja muutoin. Uusi Alex Jones tyyppinen huijari siis tämä Molyneux. Ehkä jopa pahempi.

  https://www.youtube.com/watch?v=jbcZ_uLmSk4

  Tuolla Brandon Martinezilla hyvää Putin kritiikkiä.
  https://malluaisentoinen.wordpress.com/2016/03/21/vanhaa-putin-kritiikkia-1/comment-page-1/#comment-303

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. https://www.youtube.com/watch?v=PiPAi3E3wX8&nohtml5=False

   Juma. Tässä Martinez pistää n. puolen tunnin paikkeilta vai oliko aiemmin pakettiin loistavasti neokonnat, feikkinationalistit ym. Reaganin ajoista hallinneet neokonat ovat juutalaisia ja pelaavat yhteen kulttuurimarxilaisten juutalaisten kanss. PS-puolue kuuluu neokonnien rahoittamiin ziokonservatiivipuolueisiin, jotka eivät puhu pankeista, juutalaisista, osa jopa vaikenee kulttuurimarxilaisista tai aiankin juutalaisista ilmiön takana. Vain islamia on vihattava ja lietsottava vastakkainasettelua. Juutalaiset vihaavat enemmistöä ja nostavat siksi valtaan alhaisimman aineksen tai siis nostavat itsensä sen avulla. Alhaisin aines usutetaan tuhoamaan enemmmistö. Pakolaiskuona Afrikasta ja muualta skä samalla tuhotaan muslimimaat pommein ja sissiliikkeiden avulla. Molemmat siivet ovat siis samaa juutalaista tuhoajaa. Siten PS-puolue on saman isännä luomus kuin kulttuurimarxilaiset. Molemmat luomukset kuuluvat samaan yhteiskuntaan ja todellisuudessa niidne kahnauksetovat varsin sävyisiä, kuten esim. turkkilan ja Halla-ahon naisasioista voi päätelä. Ne ovat demokratian näennäisiä sektoreita, vaikka tosiasiassa kaikki ovat samaa juutalaiseliitin paimentamaa massaa. Apunaan juutalaiseliitillä on omat heimolaisensa ja kätyinsä ja mammona, jolla lahjoa ja valta. Neokonnat ja kulttuurimarxilaiset ovat samaa juutalaispuoluetta eikä muuta olekaan tai siis liberaalit siinä välissä ovat tavallaan komukoita ja siis kulttuurimarxisteja ja sitetn niiden riveissä on myös neokonna sionisteja

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 12. Asia nyt vain on niin, että vain ”natsi” eli kansallissosialisti vastustaa valkoisten kansojen tuhoa ja on aidosti kansallismielinen.

  Sana natsi on kuin kunniamerkki.

  Rohkenen väittää, että jo nyt on olemassa globaali alakulttuuri, jossa tämä sana on positiivisessa käytössä. Tässä sanassa on voimaa ja se nykyinen negatiivinen voima on käännettävä positiiviseksi voimaksi.

  Jos aito kansallismielisyys on oman kansan vihollisen mielestä natsismia niin silloin se tottakai on natsismia. On ihan turha ryhtyä puolustuskannalle, silloin tunnustat pelkääväsi eliittiä. Ehei, jos he niin haluavat, niin olkoon niin: Olkaamme natseja!

  Jos omasta kansasta huolehtiminen on natsismia niin mitäpä siitä. Vastapuolen ihmiset ovat vastenmielisiä, selkärangattomia, oman pesän likaajia, jotka silmää räpäyttämättä uhraavat meidän vanhuksemme, lapsemme ja koko kansamme tulevaisuuden jonkun abstraktin monikulttuurisuuden takia.

  Nytkin saimme seurata jokavuotista farssia eli joidenkin ns. ”raamién” laatimista. Lopputuloksena kansa tinkii ja sen elämisen ehtoja heikennetään. Samaan aikaan eliitti haaskaa miljardeja nuorten afrikkalaisten ja arabien perseeseen, ilman pienintäkään häpeää. Persut allekirjoittavat kaiken, Stubb rakastaa leikata omalta kansalta ja Sipilä suhmuroi rahojaan kunnon ketkun tavoin erilaisiin suojapaikkoihin.

  Kukaan, ei yksikään, ei puhunut oman kansan puolesta, mutta kaikki, aivan kaikki, hyväksyivät kyselemättä kaikki miljardit maahantunekutujille ja erilaisille järjestöille/verenimijöille. Kylmästi VOK-miljonääreille ja heidän ympärillään pyöriville nazimarazimapaskakärpäsille maksetaan miljooni ja taas miljoonia. Kukaan ei vastusta, ei yksikään.

  No, natsi vastustaa.

  Nordfrontin (erittäin hyvä, kansallismielinen sivusto) sivustoilla eräs kommentoija kuvasi asian hienosti suurin piirtein näin: ”Ruotsin eliitti on jo niin kaukana kansasta, että heidän maahan ohjaamansa massat tulevat aiheuttamaan tilanteen, jossa kansalla ei ole muuta tietä kuin kansallissosialismi”. Olen täysin samaa mieltä, kertakaikkiaan mitään muuta tietä ei ole.

  Kaikki puolueemme ovat täysin samasta muotista, erot ovat minimaalisen pieniä. Arhinmäki haluaa lainta enemmän rahaa ns. ”köyhille”, joka tarkoittaa sitä, että valtio joka tapauksessa velkaantuu tolkuttomasti ja tietenkään Arhinmäellä ei ole mitään sitä vastaan, että maa täytetään sadoillatuhansilla vähälahjaisilla, sillä heidän avullaan voidaan pelata jakopeliä. Kokoomus, kepu, RKP, vihreät, kristilliset, persut. Erot ovat semanttisia, yksikään näistä puolueista ei voi osoittaa yhtäkään Suomen kansan hyväksi tehtyä päätöstä, kaikki päätökset ovat EU-päätöksiä ja omaa kansaa vastaan. Oman kansan elinoloja heikennetään suunnitelmallisesti koko ajan ja vastarintaa ei esiinny nykypuolueissa.

  Mikä on niin vaikeaa esim. seuraavissa, selkeäasti heti omaa kansaa auttavissa päätöksissä:

  – ero EU:sta
  – ero eurosta
  – ero sotahullusta NATO:sta kaikilta osin ja totaalisesti
  – ulkorajojen valvonta
  – terroristien ja sotarikollisten välitön maasta karkotus
  – rikollisten ulkomaalaisten ja ”pakolaisten” välitön maasta karkotus
  – oman maan talouden suojelu tarvittaessa esim. tulleilla
  – oman kantaväestön syntyvyyden nostaminen rahalla (HUOM! me voisimme maksaa 10-30.000 euroa heti käteen jokaiselle kantasuomalaiselle äidille sillä rahalla, joka nyt upotetaan arabien ja mustien perseeseen erilaisissa hoitokodeissa
  jne. jne. jne.

  Mutta yhtäkään omaa kansaa suosivaa päätöstä ei saada tehtyä. Ei yhtäkään.

  Jäljelle vain natsi – ja kansallissosialismi.

  Siinä kaikki.

  Ja se tulee, se tulee aivan vuorenvarmasti.

  Jää vain kansallis

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 13. Tässä blogataan himosta:

  http://anupalosaari.blogspot.fi/search?updated-max=2016-04-13T10:53:00-07:00&max-results=2&start=2&by-date=false

  Mielenkiintoista on, että alalaidan kuvassa olaan nimenomaan kansallissosialismin vihollisia. Hän puhui aiheesta josksu, mutta sen ohitse. Jotenkin kaikki nämä nopesti puolueesta toiseen siirtyneet ovat ilman muuta sangen epäilyttäviä. Tässäkin oltiin vihreitä, antifasisteja Bäckmanin tallissa, sitten FDL:ssä ja vastaavissa mamutuskriittisissä ympyröissä. Mutta onhan tuossa kieltämättä juuri tuo linja noissa jutuissa.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 14. Tämä on tuossa kirjoituksessaan jo aika hyvin asioista perillä.
  http://blogit.mvlehti.net/coudenhove/2016/06/28/juutalaisten-soluttautumisesta/

  On todellakin viheliäistä, että kansa ei edes tunnista itselleen todellisesti haitallisia toimia ja tuhotoimintaa, mutta haluaa silti lisää demokratiaa, eli valtaa itselleen. Jokin kollektiivinen naivius (tai sokeus?) tulee mieleen ?

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/suomen-kansa-pitaa-itseaan-omana-jumalanaan/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat