Vastarintaliike jatkaa – tuomio ei lainvoimainen

Pirkanmaan käräjäoikeus julisti tällä viikolla Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen lakkautetuksi, perustellen päätöstään siihen, että Vastarintaliike olisi harjoittanut ”laitonta ja räikeästi hyvän tavan vastaista” toimintaa.

 

Johdanto

Täten käräjäoikeus on taipunut Suomen poliittisen poliisin painostukseen, jonka mukaan laillinen ja totuudenmukainen tiedotus- sekä järjestötoiminta onkin ”laitonta” silloin, kun se alkaa kohdistaa kritiikkiä aikamme vallanpitäjiin ja heidän suomalaisvihamieliseen arvomaailmaansa.

Kansallissosialismi ja eritoten sen plutokratia vastaisuus olisi oikein sovellettuna pelastus nykyisessä pakolaiskriisin ja kansainvälisten pankkiirien raatelemassa Suomessa sen yhteiskunnallisen eheyden ja hyvinvoinnin saavuttamiseksi. PVL:stä ja muista vastaavista järjestöistä tuli laajeta jättiläismäisiä kansanliikkeitä Suomen pelastamiseksi. Tämä syystäkin pelottaa poliittista mafiaa, jotka toiminnallaan täyttävät valtion- ja maanpetoksen tunnusmerkit.1

Lakkauttamisen taustalla voi olla poliittinen salajuoni

Onko taustalla tietyn kansainvälisen eliitin kontrollissa olevan Suomen poliittisen mafian kautta tapahtuva hajota ja hallitse ohjelma? Tämän mukaan PVL:n lakkauttamisella välillisesti osoitettaisiin nationalisteille liittymistä epäaitoihin ”kansallismielisiin” järjestöihin, jotka nauttivat poliittisen mafian suojelusta. Kaikkien aidosti natinalistien tulisi nyt olla varuillaan, etteivät ajautuisi mahdollisesti värvätyksi esimerkiksi Puolustusministeriön alaisiin kodinturvajoukkoihin –yleisen turvallisuuden sitä vaatiessa.

Markku Juutinen

 

Vastarintaliikkeen artikkeli

Magneettimedia julkaisee jäljempänä kokonaisuudessaan Vastarintaliikkeen julkaiseman artikkelin: Vastarintaliike jatkaa – tuomio ei lainvoimainen.

Julkaistu: 1.12.2017

Kuten lukijamme tietävät, Pirkanmaan käräjäoikeus päätti eilen, että Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suomalainen osasto on lakkautettava. Tuomio ei kuitenkaan ole lainvoimainen, minkä vuoksi toimintamme jatkuu normaalisti. Riimulippu tulee olemaan tuttu näky Suomen kaduilla!

vastarintal

Julkisuudessa käytiin pian kovaa keskustelua siitä, liittyikö tuomioon väliaikainen toimintakielto siihen asti, että tuomiosta tulee lainvoimainen. Yhdistyslain asiantuntija Lauri Tarasti kuitenkin painotti, että väliaikainen toimintakielto olisi täytynyt antaa erikseen, mutta sitä ei annettu. Tulemme luonnollisesti valittamaan tuomiosta, ja juuri nyt mikään ei estä meitä tekemästä aktivismia.

Pirkanmaan käräjäoikeuden päätös on saanut erittäin ankaraa kritiikkiä myös Vastarintaliikkeeseen kuulumattomilta kansallismielisiltä. Kuinka on mahdollista, että valkoisten raiskaamisella uhkaileva maahantunkeutujajengi Satudarah ei ylitä kieltokynnystä? Miksi Keskustan kaltaiset valtapuolueet saavat harjoittaa järjestäytynyttä vaaliraharikollisuutta? Miksi laittomat siirtolaiset saavat täyden ylläpidon veronmaksajilta? Miksi vain äärivasemmistolaisilla ryhmillä on poliisin mukaan oikeus vaatia vallankumousta? Miksi poliisi ja tuomioistuin ovat antaneet näille etuoikeutetun aseman suhteessa kansallismielisiin? Miksi esivalta vihaa kansaa?

Käräjäoikeuden päätös noudattaa muun muassa Magneettimedian oikeudenkäynneistä tuttua linjaa: Syyttäjä ja tuomari eivät edes väittäneet, että Kansallisen Vastarinnan julkaisuissa olisi kiihotettu tiettyä kansanryhmää vastaan saatikka valehdeltu näistä. Tästä huolimatta tietyt maahanmuuttajarikollisuutta, kulttuurimarxismia, äärijuutalaisuutta ja jopa ”rasisminvastustajien” huumeidenkäyttöä koskevat totuudet ovat esivallan mukaan ”vihatotuuksia”, joiden esiintuonti on ”hyvin tapojen vastaista” eli kiellettyä.

Toisin sanoen Pirkanmaan käräjäoikeus päätti, että laillinen ja totuudenmukainen tiedotus- sekä järjestötoiminta muuttuu ”laittomaksi” siinä vaiheessa, kun se alkaa uhata liiaksi nykyisiä vallanpitäjiä ja näiden suomalaisvastaista arvomaailmaa. Eliitille ei riitä se, että he omistavat valtamedian – he tahtovat kontrolloida myös sitä, millaisista asioista itsenäiset vaihtoehtomediat kirjoittavat, jotta kansa ei pääsisi ”kielletyn tiedon” äärelle.

Voit ladata käräjäoikeuden tuomiotiedoston kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ. Kansallinen Vastarinta tulee kirjoittamaan piakkoin aiheesta lisää. Kannustamme lukijoitamme levittämään tietoa tuomiosta mahdollisimman laajalle osoittaakseen kaikille, kuinka syvälle oikeusjärjestelmään korruptio jo yltää.

Kadulle.com-kauppamme on ainakin toistaiseksi kiinni lakiteknisistä syistä. Vastarintaliikkeen toimintaan voi hakea mukaan normaalisti paikallisryhmien kautta TÄÄLTÄ. Kannustamme jokaista kansallismielistä saapumaan itsenäisyyspäivänä Helsinkiin protestoimaan Suomen hallituksen, poliisin ja ”oikeusjärjestelmän” kulttuurimarxistista rappiota vastaan!

Käräjäoikeuden päätös oli vasta alkua – vallanpitäjät tahtovat alistaa Suomen kansan ja kieltää kaiken kansallismielisen poliittisen toiminnan. Itsenäisyyspäivänä on aika taistella vastaan ja marssia Kohti vapautta.

 

Vastarintaliike

9 kommenttia

 1. Kiitos ja kumarrus! Hienoa jätkät! Jutkut vittuun ja vapaamuurarit perässä!!

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 2. Lailliset mielenosoitusmarssit pitäisi saada JOKA KAUPUNKIIN , saatais koko kansa heräämään !

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 3. Valehtelijat kauhistelevat totuutta, koska se ei mairittele heitä.

  Vastarintaliike lakkautettiin poliisihallituksen aloitteesta ja käräjäoikeuden päätöksellä, mutta mikäs tämän seuraavan on aiheuttanut:

  ”Sivua ei ole olemassa

  Pahoittelemme, mutta etsimääsi sivua ei ole olemassa.”

  https://mvlehti.net/2017/12/02/video-juutalainen-david-cole-selvittaa-virallista-valhetta-auschwitzissa/

  Sisäinen sensuuriko? Oliko mainostajien pulureaktio liian tukeva? Jänistikö MV-lehden vastaavat?

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 4. Vaikuttaa siltä, että sensuurin sijaan on tapahtunut jokin tietokatko, jonka seurauksena sivu ei enää toiminut.

  Sivusto
  https://www.murkut.org/

  uutisoi:
  https://mvlehti.net/2017/12/02/video-juutalainen-david-cole-selvittaa-virallista-valhetta-auschwitzissa/ ,

  mutta likki ei toiminut.

  Kuitenkin MV-lehden sivustolla näkyy uutinen ja video (TÄRKEÄ – KATSO!) näkyy:

  https://mvlehti.net/2017/12/01/vastarintaliike-kiellettiin-koska-tama-kiistaa-holokaustin-katso-video-joka-vesittaa-virallisen-valheen/

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. SUOMI 100 v. SORTOA _____ SUOMI 2017 —> —> SORTOA SORTOA SORTOA !

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. KUUNNELKAA NYT JUMALAUTA 🙂 🙂 RASISTINEN 🙂 🙂 JOS EDES 10% KANSASTA VOI NAURAMATTA KATTOA, NIIN MUUTTAKAA UNKARIIN TAI MUUALLE TÄÄLTÄ!!

  Tunteet kuumenivat Oulun valtuustossa 27.11.2017

  https://www.youtube.com/watch?v=3xS41Av_Wgs

  Kommentti osios oli hyvä kommentti 🙂 🙂

  tässä kommentteja:

  – Oli kyl aika mielenvikaine lausunto naiselta. Sehän ei tee hänestä vielä mielenvikaista, viitaten puheenjohtajan logiikkaan

  – Ihme porukkaa siellä Oulussa. Kaikki on rasistista, joka ei sovi omaan agendaan.

  – Junes jauhotti massiivisesti viherhörhön -> valmis uuniin.

  – Rasistista selvittää maahanmuuton kustannuksia? vttu mitä porukkaa!

  – ”Onko turvapaikanhakija jokin rotu?”, nauroin tätä taas nii et poskiluihi sattuu.

  – Oli pakko likee. Hyvää settiä äijät!

  – Junes kerro kuinka sä jaksat kuunnella noita retardeja siellä kaupungin valtuustossa ??? itselläni olisi noihin retardeihin mennyt hermot helposti ja pidit erittäin hienon puheen joka oli 10/5

  – Kouluruokailustakin aiheutuneet kulut on tarkoin laskettu. Rasismia.

  – YouTubessa kovasti sensuroivat isänmaallisten tubettajien videoita ja skriimejä kun niissä muka puhutaan ja ajatellaan väärin. YouTubessa kun menee ns. arabituben puolelle jossa muhametteja ja löytää sieltä oikeat paikat niin jotkin videot joita runsaasti on täynnä väkivaltaa, tappoa ja murhaa jopa ihmissyöntiäkin voi löytää.

  – Ai saatana mitä aivopestyjä ääliöitä tonne on ”äänestetty” :(

  ETTÄ NÄIN POJAT RUPEAA IHMISILLÄ MITTA TÄYTTYMÄÄN!!!

  Vittu Mitä ihmisiä. halittuja oppositioita jokainen!! MIssä rahajärjestelmästä, mediasta ym muusta! valtuutettu lokka ja tynkkynen tietämättömiä hyödyllisiä idiootteja! No tynkkynen nyt varmaan tietää ketä kaiken takana, kun israelissa niin usein matkustelee!! Vitun tyhmä gojimi apina tynkkynen! vois vetää lokkaa perseeseen että sekin tajuais olevansa pelkkä orja gojimi ja hyväksy käytetty pitkätukka! Vaikkakin ihan hyviä asioita tuo julki ja tekeekin jotain muuta kuin kirjoittelee netissä! Vaikeehan se on suoraan ruveta tykittää kaikki faktat jutkuista, niin epäilen että olisi liian iso shokki ymmärtääkseen kaiken sen kuinka pahoja ihmisiä on muurarit, jutkut jotka käskee niitä ja ym euroopan maiden sama tilanne tai vielä huomattavasti pahempi esim saksa ranska hollanti….

  Ja ei kuulu asiaan mutta japanissa oli hitlerin kirja myydyin yhtenä vuonna ja protocols of zion eniten ostetuin kaikista maista niin sanotuista väärennys syytöksistä huolimatta :). Täydellinen esimerkki nysyisestä mailman menosta ja varsinkin VALKOISIIN MAIHIN kohdistuneesta muutoksesta!!! Näistäkin voisi pitkän litannian laittaa kuuluisten ihmisten sanomisista, mutta kun aivopesu on oikeasti ollut niin järkyttävän vaikuttavaa juutalais medialta, että tavallaan elät ihan erimailmassa suurimman osan ihmisistä kaa!!! Vittuako asialle teet!! Kun aika selvää että jonkinmoiseks sisällis sodaks menee pakostaki. riittävä määrä ihmisiä jonka lapsi on raiskattu, niin siitä se pian alkaa kun sana leviää!!! Arvaten saattaa ketkä valitun kansan hvyäksi käytetyt gojimit lähtee maan pakoon suomesta! Armeijasta sen on varmaanki lähdettävä, on kai niillä upseereilla kessuilla ja muillakin kakaroita jotka joutuu täs maas elää, kun aika koittaa niin luuleeko se pieni eliitti elää erillään aidatuilla alueilla kovin pitkään niinkuin esim braziliassa ym muualla! Internetin aika kaudella kun tietoa saa kun rupee selviämään juutalaisten todellinen luonne törkeys, selkäänpuukottaminen, valehtelu kaikessa ja se että heidän jumalan on saatana ja tahtovat kristin uskon hävittää keinolla millä hyvänsä!!

  VALITAN MUTTA RAUHAN AIKA ON OHI SUOMALAISET !! SUOMI SATA VUOTTA VOI PAINUA BENJAMIN NETANJAHUN PERSEEN REIKÄÄN VAI MIKÄ TÄMÄN ILJETTÄVÄN KOUKKUNOKAN NIMI OLIKAAN! SHALOM GOJIM !!!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. Suomi on sionatsien värivallankumouksen kohteena. Melkein kuin Ukraina oli, erotuksena vaan se, että valta on jo kaapattu jakamalla keksinmuruja presidentille, hallitukselle ja virkamiehille. Antifantit, kommarien riehuminen kaduilla ja poliittiset oikeuden päätökset ovat osa sitä.

  Tavoitteena lienee jonkinlainen yhteiskunnallinen romahtaminen, jonka jälkeen tuleevat sotatilalait ja Nato:n täydellinen vasallius. On selvää, että sosiaaliturva ja palvelut tulevat romahtamaan. Mitä vähemmän veroja maksaa nyt ja mitä enemmän pystyy omavaraisesti varautumaan tähän, sen paremmassa asemassa on. Paradoksaalisesti verotuksella vain rahoitetaan ja pyritään nopeuttamaan Suomen itsetuhoa.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat