Vastarintaliikkeen vastine Helsingin tapahtumiin liittyen

Valtamedia ja sananvapautta rajoittamaan pyrkivät poliittiset puolueet yrittävät käyttää Helsingin kuolintapausta poliittisena keppihevosenaan. Lehdistö ei ole kuitenkaan uutisoinut Vastarintaliikkeen vastineesta, minkä vuoksi vastuu tasapuolisesta tiedotuksesta jää jälleen Suomen vaihtoehtomedioille. Tekstin lihavoinneista vastaa Magneettimedia.

Vastarintaliike järjesti Helsingin keskustassa 10.9. katuaktivismitapahtuman, joka kuohutti monien paikalla olleiden tunteita. Valtamedia on yhdistänyt aktivismin kuolintapaukseen, vaikka poliisi on painottanut, ettei tästä ole mitään todisteita.

Valtamedian mukaan Jimi Joonas Karttunen -niminen 28-vuotias mies pahoinpideltiin samassa paikassa samana päivänä. Karttunen kuoli viikkoa myöhemmin sairaalassa vielä vahvistamattomista syistä.

Kuten pian aktivismin jälkeen uutisoimme, useat äärivasemmistolaiset ja ”rasisminvastustajat” kävivät häiritsemässä tapahtumaa. Tapahtumavideolta näkee esimerkiksi, kuinka nuori nainen yrittää sylkeä lailliseen katutapahtumaan osallistuvan miehen päälle.

Aggressiivisesta tunnelmasta huolimatta kaikki tilanteet saatiin hoidettua puhumalla – yhtä lukuunottamatta.

Valtamedian mielestä Vastarintaliikkeen katutapahtumia häiriköivät rikolliset ovat aina ”viattomia sivullisia”, jotka joutuvat ”uusnatsien uhreiksi vain, koska he kritisoivat natseja”. Tämä ei ole totta; kuten aktivismivideoiltamme näkee, käymme kiivaita keskusteluita toisinajattelijoiden kanssa jokaisessa tapahtumassamme, eikä ihmisten kimppuun käydä koskaan siksi, että he sattuvat olemaan ”eri mieltä”.

Tilanne katuaktivismissa eskaloitui, kun paikalle tuli joukko miespuolisia räyhääjiä, jotka sylkivät aktivistien päälle eivätkä suostuneet poistumaan edes sen jälkeen, kun näitä oli rauhallisesti pyydetty poistumaan. Valtamedia väittää, että Karttunen olisi ollut yksi aggressiivisista häiriköistä. Helsingin Sanomat on vahvistanut, että Karttunen kertoi poliisille sylkeneensä mielenosoittajan päälle. (Päälle sylkeminen on juridisesti kunnianloukkaus.)

On täysin ymmärrettävää, että esimerkiksi Karttusen isä on järkyttynyt tapahtumien kulusta ja pyrkii suojelemaan poikansa mainetta julkisuudessa. On kuitenkin häpeällistä tehdä omaisen kuolemasta poliittinen keppihevonen. Median ja isän mukaan 28-vuotias Karttunen oli vielä pelkkä ”poika” (ja ”runopoika”), mitä alleviivatakseen lehdistö on levittänyt Jimi Karttusen yli 10 vuotta vanhaa rippikuvaa. Facebook kuitenkin paljastaa, että Jimi Karttunen on muuttunut radikaalisti sitten rippikouluvuosien. Eräässä viestissään ”runopoika” esimerkiksi uhkaa: ”KELA räjähtää ihan just ellei kohtala rahaa tippuu PERKELE!”

Miksi media yrittää valkopestä Jimi Karttusen mainetta, vaikka tapahtumien kulku ja hänen kuolinsyynsäkään ei ole selvinnyt?

Vastarintaliike järjestää lähes kuukausittain vastaavia julkisia tapahtumia, joista kuvattuja videoita voi katsoa Youtubesta. Monenkirjavasta palautteesta huolimatta tapahtumat ovat rauhallisia, ellei aktivistien henkeä uhata tai näiden kimppuun käydä.

Koska Suomen äärivasemmisto on esimerkiksi syksyllä 2014 ottanut julkisesti vastuun siitä, että he hyökkäsivät rautaputkin aktivistiemme kimppuun, olemme tietysti henkisesti varautuneet puolustamaan itseämme. Lisäksi äärivasemmisto on tehnyt aloitteellista väkivaltaa 612-marssia ja Rajat kiinni! -tapahtumia vastaan ilman, että tätä olisi julkisuudessa tuomittu.

Emme edellytä aktivisteiltamme sitä, että he suostuisivat esimerkiksi vasemmistolaisten tai maahanmuuttajien syljettäväksi, koska syljen mukana voi kulkeutua vaarallisia tarttuvia tauteja. Kaikki turvallisuusalalla työskentelevät tietävät tämän.

Helsingissä aktivistien päälle sylkenyt ja ”kurinpalautuksen” saanut häirikkö poistui omin avuin paikalta. Valtamedian mukaan Karttunen kuitenkin kuljetettiin pois ambulanssilla. Ilta-Sanomien ja MTV3:n mukaan Karttusta tönäistiin, Helsingin Sanomat taas väitti, että hänet ”hakattiin henkihieveriin”. Lehdistö väittää, ettei poliisi ollut lainkaan paikalla, vaikka tapahtumavideoltakin näkee poliisiauton. Ilmeisesti poliisi piti tilaisuutta niin rauhallisena, ettei kokenut jatkuvaa seurantaa tarpeelliseksi. Tapahtumien kulkuun liittyvien sekaannusten vuoksi emme voi kommentoida toistaiseksi aktivismin yksityiskohtia tarkemmin.

Olipa Karttusen kuolinsyy mikä tahansa, on tapaus mielestämme omaisten kannalta valitettava ja surullinen. Pidämme kuitenkin äärimmäisen tekopyhänä sitä, että siinä missä maahanmuuttajien murhaaman kajaanilaisen Arto Mikkosen muistoa kunnioittaneita suomalaisia kutsuttiin lehdistössä ”valkoiseksi roskaväeksi”, julistaa media nyt, että Karttusen tapaus ”yhdistää kaikkia suomalaisia”.

Kansallismielisten ei tarvitse alistua väkivallan edessä – ei nyt eikä tulevaisuudessa.

Videoita Vastarintaliikkeen toiminnasta: https://www.youtube.com/channel/UCJ8mhv5gvpYvWCGfiObVmNg

 

Vastarintaliike

77 kommenttia

 1. Minä en näe tapauksessa mitään valittelemista. Kun toinen, aloittava osapuoli turvautuu ensinmäisenä väkivaltaan ja siihen vastataan (käsittääkseni kovin rajallisin toimin) syyllinen on se joka väkivallan aloittaa. Tämä ”antifa” tyyppinen toiminta joka on huomattavasti härskimpää esim. Ruotsissa vaatii vastatoimia ja koskapa takku, rasmus ynnä muut sen tyyppiset kohkaajat ovat kietoneet valhemedian pikkusormensa ympärille, tämä on ainoa tehokas vastaus. Jokaisen on tästä eteenpäin syytä ymmärtää että kansallismieliset myös puolustautuvat tarvittaessa. Ei kait tässä nyt mitään räkä-ämpäreitä ja koiran kusitolppia olla. Ruotsissa Daniel Wretström oli nuori ruotsalainen kansallismielinen poika, joka joutui joulukuun 9. päivänä vuonna 2000 hyvin julman ja vakavan, kuolemaan johtaneen, pahoinpitelyn kohteeksi. Tekijät olivat joukko ulkomaalaisia rikollisia, jotka oikeudessa käytännössä katsoen vapautettiin kokonaan Wretströmin raa’asta murhasta. Joka kyllä kertoo mistä väkivalta on peräisin. Arto mikkonen oli kylänsä rauhallisimpia asukkaita mutta paskamedia on lakaissut tapauksen maton alle. Se mitä valtamedia nyt yrittää on säikytellä ihmiset pois toiminnasta tämän 28 vuotiaan ”pojan” kuoleman varjolla. Ei tuumaakaan periksi.

  Plusääni(70)Miinusääni(4)
  1. Aivan oikein.

   Tämä on HUORAAVAN ELIITIN voimankäyttöä.

   He perustavat voimansa propagandaan. Heille erimieliset ovat rikollisia ja meidän suumme on tukittava hinnalla millä hyvänsä. He tulevat valjastamaan kaiken voimansa meitä vastaan, tämä on selvää, ja tämä on vasta alkua.

   Odotettavissa on loputonta painetta lakien, median ja virkavallan taholta.

   Mutta jos nyt antaudumme, kansa tuhotaan. Kansan tulevaisuus on nyt ohuen langan varassa ja suurin osa kansasta on täydellisen tietämätön siitä vaarasta, mikä sitä uhkaa.

   Kuitenkin, sittenkin, asiat ovat vyörymässä parempaan suuntaan, sillä oli miten oli niin aina vain suurempi osa kansasta suhtautuu hyvin, hyvin skeptisesti siihen narratiiviin, jota eliitti syöttää väkisin kansalle.

   Oikea strategia on nimenomaan hyökkäys. Vertailu uutisointiin, kun musta/arabi tappaa. Kuka muistaa viattoman tytön, joka poltettiin elävältä kuoliaaksi Porissa? HÄNET POLTETTIIN ELÄVÄLTÄ. Meillä ei ole mitään hävettävää, kaikki häpeä on näiden kyynisten manipulaattorien pesässä. Heille ei pidä suoda armoa, he tietävät tarkoin, mitä he tekevät.

   Nämä ah niin ihanat naiset suvaitsevaisuuden etulinjassa ja nämä turpeanaamaiset tervot… Heillä on kansamme verta käsissään ja he saarnaavat meille.

   Silti, tietenkin, pahoittelen nuoren miehen kuolemaa, etenkin kun hän on selkeästi ollut sairaan kulttuurimarxismin uhri, se näkyy kaikessa. Tällainen on kulttuurimarxisti: Hän tuhoaa nuoremme, hänellä ei ole muuta annettavaa kuin huumeet ja hukkaanheitetty elämä. Tämä (((kulttuurimarxisti))) on vihollinen. Hänelle ei suoda armoa.

   Plusääni(40)Miinusääni(0)
 2. Sääli on sairautta! Ei mitään sääliä anarkommaripaskoille! Sitä saa mitä tilaa!

  Plusääni(46)Miinusääni(7)
 3. Oleellisinta asiassa on valtamedian totaalinen, häikäilemätön kyynisyys.

  Uutisointi oli esim. tällaista (MTV kello 22.00 eilen): ”Väki kokoontui nuoren miehen kuolinpaikalla…” jne. jne.

  (((Valtamedia))) valehtelee, vääristelee, johdattelee, propagoi.

  Nuori mies poistui paikalta itse, meni sairaalaan, kotiutettiin ja kuoli seuraavana päivänä sairaalassa. Syy-yhteys oletettuun rikokseen on äärimmäisen hutera, sanoisin, että valtamedia syyllistyy itse rikokseen syyllistäessään toista nuorta, joka ITSE VAPAAEHTOISESTI ilmoittautui poliisille.

  Kun tätä kyynistä, valheellista uutisointia verrataan siihen, mitä tapahtui irakilaisten murhaajien kohteluun Kajaanissa niin näemme sen, mitä olen aikaisemmin kuvannut: Meitä johtavat OMAA KANSAA HUORAAVAT IHMISET.

  Eliitti on täysin epätoivoinen toimissaan. Heillä ei ole enää pienintäkään merkkiä rehellisyydestä, integriteetistä, puolueettomuudesta.

  Mutta tämä on nyt maailma, jossa elämme ja meillä ei ole pienintäkään toivoa siitä, että eliitti muuttaisi suhtautumistaan. Me joudumme taistelemaan tätä eliittiä vastaan, väsymättä ja ilman armoa.

  Toisaalta, sittenkin, moni asia näyttää paremmalta: Eliitin kyyninen ja valheellinen hyökkäys kansallismielisiä kohtaan on saanut aikaan erittäin voimakkaan vastareaktion. Kaikissa medioissa ilmenee kommenttiosastoissa kansan tieto siitä, mikä on totuus.

  Eliitti kaivaa hautaansa kiihtyvällä vauhdilla, mikään ei enää auta heitä, heidät kuopataan kohtapuoliin tähän hautaan.

  Risikkojen ja muiden maanpettureiden toimet esim. lainsäädännössä johtavat vain eliitin aina vain syvemmälle suohon. Tästä ei kannata olla huolissaan.

  Kansallismieliset ovat olemassa, heitä ei voi enää sivuuttaa. Eliitin mediakäyttäytyminen on niin irvokasta, että he häviävät joka kerta ja pahasti.

  Suomalaisena kansallismielisenä olen tietenkin pahoillani siitä, että johonkin kuollut nuori mies oli joutunut elämään sangen synkän elämän ja joutunut mitä ilmeisimmin kulttuurimarxistien huumehelvetin loukkuun. Kansallismielisten Suomessa tällaista huumehelvettiä ei olisi ja nuorella miehellä olisi edessään arvokas ja ahkera elämä, kun hän saisi rakentaa parempaa tulevaisuutta.

  Lisäksi haluan sanoa oman mielipiteeni siitä, että VIHOLLINEN ON ELIITTI. Harhaanjohdetut, tietämättömät ihmiset ovat HUORAAVAN ELIITIN TUOTE, mutta he eivät ole vihollisia. Vihollinen majailee lasisissa bunkkereissa ja hänen taustallaan seisoo ilkkuen ja pilkaten pressiklubikansa Suomi-Israel-passeineen.

  Jokainen huoraavan eliitin kyyninen valhe mediassa on naula tämän kansan arkkuun.

  Plusääni(76)Miinusääni(0)
  1. Oikea vihollinen on perkele, luonnollisten ihmisten sydänten valtias. Jeesus Kristus, Jumalan Poika, teki tyhjäksi perkeleen teot, 1. Joh. 3:8. Vain kristillinen usko Jeesuksen Kristuksen lunastustyöhön (syntien anteeksiantamukseen) tuo yhteyden Isään Jumalaan ja karkottaa perkeleen pois sydämestä. Silloin JUMALA ITSE, ei ihminen, poistaa viholliset kaikkivallallaan. VAIN NIIN saadaan apu. Se, kuinka Jumala sitten omiaan alkaa pelastaa maallisista vihollisista, jää hänen asiakseen. Hän voi toimia esim. asettamansa esivallan kautta (Room. 13:1), ajamalla viholliset pois toisten vihollisten avulla, vaikuttamalla salaisesti siellä täällä jne. Kuitenkin JUMALA YKSIN on herra kaikissa asioissa. Jos Jumala sivuutetaan, hukutaan vain yhä syvemmälle, sillä Jumalan viha poistuu vain Jeesuksessa Kristuksessa.

   Eikö vieläkään tee mieli tulla parannukseen (sydämen katumus + sydämen usko), että saataisiin todellinen apu? Eikö tilanne ole vielä tarpeeksi paha?

   Vain kristitty siis on todellisesti isänmaallinen. Hän turvaa Jumalaan, ei perkeleeseen.

   Plusääni(22)Miinusääni(14)
   1. Tilanne voi Suomessakin äityä niin pahaksi, että kansallismieliset ja muut konservatiivit tarvitsevat yliluonnollista suojelua Jumalalta. Pelkuruus ja vakaumuksen piilottelu ei kuitenkaan tule kyseeseen – päinvastoin. Suojelua tarvitaan erityisesti, jos Trumppia ei saada jenkeissä presidentiksi. Clinton tai vastaava merkitsee raamatullisten Lopun Aikojen alkua. Parasta kai on itsekin alkaa virkistämään ruostuneita rukoilutaitoja. Tiedä sitten ketä sionismiallergikot rukoilevat – Jared Tayloria tai jotain muuta valko-Allahia ilmeisesti.

    Plusääni(23)Miinusääni(4)
    1. Jumala suojelee vain omiaan (kristittyjä, Kristuksessa uudestisyntyneitä); muut ovat Jumalan vihan alla:

     ”joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36).

     Eikä Jumalan suojelu ole ”yliluonnollista”. Se on se tila, jossa Jumala alun perin loi luomakunnan ja ihmisen. Jumalan suojelu on perimmäisen luonnollista. Luonnotonta on syntiinlankeemuksen turmelemien ihmisten oma ”luonnollinen” (so. perkeleeseen perustuva) apu; se on kaiken todellisen luonnollisuuden ulkopuolella. Se on yhtä luonnotonta kuin kuolema (synnin palkka, Room. 6:23). Täysin perverssiä. Kuinka onkaan hengellisesti sokea Suomen kansa! Evankeliumista (Jumalasta) on luovuttu, ja elämä ja kaikki perustetaan omaan itseen, ymmärtämättä, että se ”oma itse” on perkele ihmisessä (syntiinlankeemuksen peruina).

     Suunnaton vahinko – jopa ikuinen vahinko – tulee tälle kansalle siitä, että Jumalan sanasta, Jeesuksesta Kristuksesta ja Isästä Jumalasta on luovuttu ja sen sijaan luotetaan omaan itseen ja siten perkeleeseen.

     Plusääni(12)Miinusääni(14)
     1. Vesa-Ilkka, meillä voi olla erimielisyyksiä joissakin asioissa ja lähestymistapa on selvästi erilainen, mutta ihailen laajaa tietomäärääsi esim. ns. ”holokaustista” ja pankkijärjestelmästä.

      En väittele kanssasi.

      En oikein ole uskovainen, mutta näen uskon ja rukoilun merkityksen ihmisen elämässä ja, todellakin, ihailen ihmistä, joka saavuttaa rauhan uskossaan.

      Mielelläni rukoilen, mutta minä rukoilen sitten sitä Jumalaa, joka osaa heittää sen kuuman tiiliskiven ja sitten vielä täsmälleen oikeaan paikkaan. Lisäksi rukoilen sitä Jumalaa, joka näkee, mitä meidän kansallemme vihollinen tekee.

      Hartaasti, ja palavalla mielellä rukoilen tällaista Jumalaa. Mutta poskeani en käännä, en enää, totisesti, en koskaan enää.

      Tämä olikin sitten ensimmäinen ja viimeinen kirjoitettu mielipiteeni tästä asiasta ja älä ota sitä henkilökohtaisesti, jos en asiaa kommentoi.

      Jumala olkoon kanssasi! Vaya con Dios!

      Plusääni(10)Miinusääni(1)
     2. Niin, Pelex, tiiliskivestä:

      ”joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16).

      Jumala ei kuule rukouksiasi, koska olet katumaton syntinen sydämessäsi:

      ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31).

      Suomen kansaa nykyisin uhkaava tuho on kansan itsensä ansaitsema Jumalan rangaistus (samalla kutsu luokseen, siis katumukseen ja uskoon, ja uskon kohdehan on Jumalan Pojan sijaissovitus). Jumalan viha kansan syntejä kohtaan (lastenmurhat aborteissa, jumalanpilkka, homous, kirkkojen vesittäminen ja yleinen luopumus joka asiassa) ei poistu teeskentelemällä rukoilua ja jumalisuutta. Se ei poistu ilman vihan syyn poistamista: SYDÄMEN katumusta eli omantunnon hätää syntien vuoksi + SYDÄMEN uskoa; molemmat vaikuttaa Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki (Jumala itse) sydämessä. Tätä on parannus. Jumalan sanan voimasta perkele (syy ongelmiimme) poistuu sydämistä ja itse Jumala astuu tilalle. Kun näin yhteys Jumalaan on saatu, saadaan kaikki apu (ja vain omiensa rukouksia Jumala kuulee).

      Arvostan kovasti, että kirjoitit kommenttisi. En ole näillä sivuilla julistamassa omia mielipiteitäni tai itseäni vaan Jumalaa ja hänen sanaansa, ja teen sen Pyhän Hengen pakottamana (sydämen pakko). Olen usein ilmoittanut poistuvani näiltä jumalattomilta sivustoilta, mutta Jumala on sitten pakottanut puuttumaan joihinkin asioihin.

      Sinulta puuttuu katumus, joka siis on sydämen hätää sydämen itsensä syvästä syntisyydestä Jumalan edessä – katumuksen vaikuttaa sydämessä Jumalan laki (käskyt) Pyhän Hengen voimasta (siis luettaessa/kuultaessa Jumalan sanaa). Silloin ihminen hädässään luhistuu (vanha syntinen ihminen kuolee) ja mielellään tarttuu Jeesuksen Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen uskolla, jonka vaikuttaa evankeliumin sana (ei ihminen itse). Sydämesi ei ole avautunut Jumalan sanalle, ja sitä Raamattu kutsuu paatumukseksi. Kaikki ihmiset ovat joka ikisen käskyn rikkojia sydämessään ja siis helvetin ansainneita. Kaikki ovat luonnostaan syntisiä Jumalan edessä.

      Jumala on sen takana, että meillä on oma maa:

      ”Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat” (Ap. t. 17:26).

      Menetämme maamme, jos pysymme synnissä, ja saamme pitää maamme, jos tulemme parannukseen (= katumus + usko). Kaikki on Jumalan käsissä (myös perkele), ja vain Hänessä saamme avun.

      Muista Saulusta, josta tuli Paavali. Hän oli ennen kristittyjä tuhoava fariseus, mutta Jumala teki hänestä suuren apostolin!

      Ja jos kysyt, olenko itse käynyt läpi sydämen katumuksen (koko minuuden luhistumisen) ja tullut sydämen uskoon, niin kyllä olen. Kuolin sydämeni syvän syntisyyden tajuttuani kokonaan, ja sain autuaan avun Vapahtajasta, syntien anteeksiantamuksen hankkijasta.

      Siis Suomen päällä olevaa tuhon uhkaa ei saada pois muutoin kuin lepyttämällä Jumalan viha, ja se tapahtuu tekemällä parannus, menemällä itseensä Jumalan sanan äärellä. Omin voimin ihminen ei kykene itseään pelastamaan, koska hän on luonnostaan perkeleen orja (syntiinlankeemuksen peruina), ts. juuri ihmisen oma tahto on sen käärmeen pää (perkele eli käärme asuu sydämessä).

      Ei Jumala käske kristittyä kääntämään poskea yhteiskunnallisissa asioissa ulkonaisesti. Hän käskee olemaan esivallalle alamainen ja siis esim. sotimaan vihollista vastaan esivallan ja sen takana olevan Jumalan palvelijana. Sotiessaan kristitty suorittaa jumalanpalvelusta:

      ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei MIEKKAA turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:1-4).

      Näin siis kristitty toimii muiden puolesta esivaltaa (ja Jumalaa) palvellessaan. Se, että Jeesus vuorisaarnassa käskee omiaan (kristittyjä) kääntämään posken, on puhuttu kristityn sydämelle häntä itseään koskevassa asiassa. Kristitty ei tee pahalle vastarintaa ITSEÄÄN koskevassa asiassa; hänhän on jo kuollut (vanha ihminen on kuollut) eikä enää voi kuolla (elää siis ikuisesti). Sen sijaan muita puolustaessaan ja esivallan puolesta toimiessaan hän voimakkaasti sotii kaikkea pahaa vastaan.

      Vihollista vastaan sotiminen on esivallan tehtävä (ks. yllä). Yksityisen sotimisen Jumala kieltää. Se, että Suomella on huono esivalta, on Jumalan rangaistus syntiselle kansalle. Hyvän esivallan Jumala antaa kansan tullessa parannukseen. Vain siten. Siksi olen puhunut voimakkaasti omatoimista kapinointiin ryhtymistä vastaan. Kapinoiva kansa saa tuomion, kuten raamatunkohta yllä sanoo. Sen sijaan tulee, kuten sanottu, tehdä parannus. Katumatonta syntistä kansaa Jumala ei koskaan pelasta vaan tuhoaa. Hän on Pyhä, eikä siedä mitään syntiä edessään. Siksi on turvattava välimieheen, Kristukseen.

      Vain Jumala voi antaa meille oman maan. Hän yksin on kansan apu – aina.

      Vain kristitty on isänmaallinen ihminen, sillä hän turvaa Jumalaan eikä perkeleeseen (luonnolliseen ihmiseen, joka on perkeleen orja).

      Mikään ei ole Jumalalle mahdotonta:

      ”Jumalalle on kaikki mahdollista” (Matt. 19:26) – myös Suomen pelastaminen.

      Suomen kansan on tajuttava, että se joutuu nyt kohtaamaan omien tekojensa (syntien) hedelmiä. On otettava uusi kurssi – käännyttävä Jumalan puoleen Jumalan sanan voimassa.

      Hienoa, että kirjoitit kommenttisi!

      Plusääni(6)Miinusääni(11)
     3. Kirjoitustesi sisältö alkaa avautua minulle pikku hiljaa. Alun alkujaan pidin juttujasi ”kiihkouskovaisen” meuhkaamisena, mutta vähitellen näihin ulkoisiin asioihin (mm. maailman tilanne ja juutalaisten historia/nykyinen asema) perehtymisen, Raamatun lukemisen ja omakohtaisen pohdiskelun seurauksena olen alkanut ymmärtää, mitä todella tarkoitat. Vaikka ihminen kuvittelee olevansa kuinka viisas, kykenevä ja kaikkivoipa, niin ei tästä suosta nousta ilman katumusta ja uskoa Kristukseen.

      Plusääni(7)Miinusääni(8)
   2. Vesa Ilkka-Laurio puhuu asiaa. Tätä homoilevaa, rienaavaa, rietastelevaa kansaa tulee kohtaamaan hyvin varmasti erittäin suuri onnettomuus. Koko Lännestä on tullut jutkujen mädättämä likakaivo, kuten he aikoinaan uhosivat siitä tekevänsä.

    Taas kerran siis kävi ilmi että kun juutalainen päättää tehdä pahaa, juutalaisen päätä ei käännä mikään, eikä hän pysähdy ennenkuin kaikki on tuhottu. Oksettavaa porukkaa, ja heidän kätyrinsä mediassa, hallituksissa ja erityisesti vasemmistolaisissa piireissä ansaitsee syvimmän halveksunnan ja hirsipuun.

    Plusääni(12)Miinusääni(8)
    1. Niinpä kai, tämä tietty rotu vai kansako se nyt on, yrittää edistää tämän maailman rappiota ja kristinuskon tuhoa kaikin mahdollisin keinoin. Uskontoon liittyvät asiat eivät kiinnosta suuria kansanjoukkoja länsimaissa, mutta jos mietimme, ketä ”he” vihaavat = Jeesusta ja kristinuskoa, ymmärtää paremmin, mikä on heidän päämääränsä. Ja tämän uskonnollisen yhteyden ja Raamatun lukemisen kautta näitä asioita oppii ymmärtämään paremmin. En tiedä enkä ymmärrä asioista juuri mitään. Ja en jaksaisi enää ajatuksissanikaan taistella maailman pahuutta = perkelettä vastaan yksin. Eikä minun tarvitsekaan, koska usko Jeesukseen on alkanut tehdä minussa työtä. Oman kansamme ja vihollisen puolesta pitää rukoilla, ei tätäkään sotaa vihalla voiteta. Kansallismielisten ihmisten pitäisi pidättäytyä perimmäisissä arvoissa koti, uskonto ja isänmaa. Väkivallasta tulisi pidättäytyä kaikin mahdollisin keinoin, nyt kun ei olla vielä konkreettisessa sodassa ja pysyä asialinjalla. Ei pidä provosoitua provosoijien edessä. En ole lahjakas asettelemaan sanojani hienosti, mutta toivottavasti edes yksi ihminen käsittää, mitä tarkoitan.

     Plusääni(4)Miinusääni(5)
  2. MTV3, Bonnierin omistuksessa oleva ”Media” eli juutalaisten perheyhtymän. Facebook, Mark Zuckerberg – juutalainen, Google -yhtiö, juutalainen. Juutalaiset, jotka lietsovat rotuvihaa valkoisia vastaan vasemmiston, anarkistien, kommunistien, liberaalien, homojen, muslimien yllyttäen muitakin ei valkoisia rotuja – erityisesti mustia – suoraan väkivaltaan valkoisia kohtaan vähätellen mustien tekemiä raakoja julmia murhia ja paisuttelee itsesuojelutarkoituksessa surmansa saaneiden mustien rikollisten kuolemia, joko poliisin tai taviksen tekemänä.
   Maailma on perin viheliäinen paikka, jossa ”vaikuttaa” Mateen niljakas elitti ja vasemmistoterroristit, joista on tehty vitivalkeita ”paremman väkivallan” harjoittajia, jotka tekevät likaisen työn joutumatta siitä minkäänlaiseen vastuuseen. Ei paljoa puutu, että heidät julkisesti mitaleilla palkittaisiin ja Presidentti Sauli Niinistö itkua vääntäen pitäisi ”kiitospuheen”.
   Ei voi siitäkään miehestä muuta sanoa, että munaton on niin kuin kaikki muutkin. Saisiko tuo edes ”ääntään kuuluviin” ainakaan YLE:n kautta. Aukoisi suutaan kuin kala kuivalla maalla.
   Arvon herrasväki olemme saapuneet Pohjois-Koreaan.

   Plusääni(29)Miinusääni(2)
  3. ”Vihollinen majailee lasisissa bunkkereissa ja hänen taustallaan seisoo ilkkuen ja pilkaten pressiklubikansa Suomi-Israel-passeineen.”

   Pitääpä oikaista: Vihollinen majailee lasisissa bunkkereissa ja hänen taustallaan seisoo ilkkuen ja pilkaten pressiklubikansa Suomi-palestiina-passeineen.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 4. En usko että tulevaisuudessa voi välttyä väkivallalta. Vasemmisto käy jo niin kuumana että jotain vakavaakin voi sattua. Jos me alistumme, emme avaa suutamme ja suostumme kaikkeen, voimme nyt välttyä ongelmilta mutta tulevaisuudessa tahti on varmasti toinen. Anarkistit haluavat vallan ja silloin ei kenenkään henki ole minkään arvoinen. Jo nyt esimerkiksi Itäkeskukseen on muodostumassa Suomen ensimmäinen no-go-zone jota hallitsevat rikolliset, jengit ja maahanmuuttajat.
  Siksi tämä Vastarinnan työ kaduilla on ensiarvoisen tärkeää. Olen todella iloinen että meillä on tällaista nuorisoa.

  Plusääni(67)Miinusääni(4)
 5. Valtamedia ja vasemmistolaiset ovat jo valmiina haaskalla vaikka kuolinsyystä ei ole vielä mitään varmuutta.

  Eipä ollut Kajaanissa murhatusta Suomalaisesta samanlaisia otsikoita ja eikä poliitikot ja muut toimijat paljon tapausta kommentoineet. Mutta sehän on selvä että Suomalaisen henki on aina vähemmän arvokkaampi kuin mamun/matun ja tietenkin varsinkin huumeitä käyttävien kommuNISTIen henki.

  Eipä ollut perinteisessä valhemediassa mitään mainintaa kuolleen huumeidenkäytöstä. Ja sairainta asiassa on se että yhteiskunnan sosiaalituilla elävä ja työtä vieroksuva huumeita käyttävä kommuNISTI on mediassa tehty marttyyriksi ja sankariksi.Vaikka hän käyttäytyi laillista mielenosoitusta vastaan aggressiivisesti sylkien ja aukoen päätänsä ilman mitään kunnioitusta. Eikö Suomessa pitäisi olla sananvapaus myös vastarintaliikkeen edustajilla.

  Onko kenelläkään tietoa millä nimellä tämä kuollut ”sankari” oli Facebookissa tai antaa suoraa linkkiä siihen?

  Plusääni(51)Miinusääni(2)
 6. Toivottavasti valtamedia kertoo samalla volyymilla kun mitä nyt on asiasta uutisoitu(vihjailtu),että miten asia on todellisuudessa mennyt. Kunhan asia on ”virallisesti” tutkittu.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
  1. Tuon täytyy olla ”mustaa huumoria”. Eihän iltapaskan toimittaja suostunut tässä taannoin katsomaan Poliisin pyytämää videon pätkää, joka todistaisi toimittelijan kirjoitelleen ”vessan seinäkirjoituksia” ”uutisena”. Oli ”vaoaalla”, siis mitä eroa on olla vapaalla ja töissä lehden toimituksessa, joka suoltaa sitä mitä sylki suuhun tuo. Kyseinen neito tekee sitä koko ajan ympäri vuorokauden, aivan kuten hengittääkin autonomisesti.
   Uskallan väittää, ettei valtamedian mieli muutu, vaikka totuudessa uitettais.-

   Plusääni(26)Miinusääni(0)
 7. Sattunut kuolemantapaus on erittäin ikävä yhteensattumien summa. Tapauksen tosiasiat tunnustaen tästä ei kuitenkaan, vaikka valtamedia kuinka illakoisi, saa tehtyä tappoa tai murhaa.
  Nuoren ihmisen ennenaikainen kuolema on aina ikävä tragedia kaikkien osapuolten kannalta, erityisesti uhrin omaisten tietysti. Mutta aina kun jotain todella ikävää tapahtuu pitää tutkia tarkkaan ne asiat mistä tapahtumat johtuivat ja saivat alkunsa.
  Kiistaton tosiasia kuitenkin on, että kyseinen nuori mies meni jonkun päihdyttävän aineen vaikutuksen alaisena syljeskellen ja väkivaltaisesti käyttäytyen häiritsemään rauhallista kansalaisaktivistien tilaisuutta Helsingin asema-aukiolla, sillä seurauksella, että eräs kansalaisaktivisti tönäisi hänet rajusti kumoon.
  Kaatuessaan uhri loukkasi päänsä mutta silti uhri poistui omin avuin paikalta vaikka poliisit oli hälytetty paikalle, joten jotain salattavaa ilmeisesti nuoren miehen seurueella oli kun poistuivat paikalta.
  Tässä tapauksessa on myös aiheellista kysyä, olisiko yhteiskuntamme toimittava tehokkaammin huumeiden/hormonien käytön vähentämiseksi kun sekavan käytöksen takana on hyvin usein joku kemikaali. Tämäkin välikohtaus olisi jäänyt tapahtumatta jos kaikki sen osapuolet olisivat olleet selvinpäin.
  Jos tästä tapaturmasta syyte nostetaan tönäisijää vastaan niin tönäisijän asianajajan kannattaa vaatia huumetestin tekemistä uhrista, ja mieluummin vielä hiustestin joka antaa tulokset pidemmältä ajalta.
  Kuten jo totesin, on nuoren ihmisen kuolema aina ikävä asia mutta vielä ikävämmäksi se muuttuu jos teosta halutaan väkisin syyte nostaa epäonnekasta tönäisijää kohtaan, vaikka todellinen syyllinen on nykyajan kulttuurimarxismi ja korruptoitunut virkamieskoneisto (mm. Jari Aarnio + kumppaneineen).

  http://ddc-suomi.com/huume-Ja-alkoholitestaus.php

  http://www.nal-vonminden.com/fi/laboratoriopalvelut/naeytemateriaalit/hiusanalyysi-huume-alkoholi-etg.html

  Plusääni(27)Miinusääni(1)
 8. SISÄLLISSOTAAHAN VAPAAMUURARIT TAHTOVAT JA KAAOKSEEN TARJOTAAN RATKAISU JWO!! Onse kumma kun joka vitun ikinen euroopan päättäjä on joku jutku tai muurari joka kipa päässä ramppaa synagoogissa! Ym muiden jutku järjestöjen tapahtumissa cfr bilderberg 300 komitea aipac ym monta muuta!

  luodaan ongelma ja tarjotaan ratkaisu! käy niinkuin juutalais johtoisessa venäjän kommunismissa jossa kantaväestöä tapetaan!!

  MAGNEETTIMEDIA ON YRITTÄNYT IÄT JA AJAT HERÄTTÄÄ, MUTTA KUN SALATUT ELÄMÄT JA JÄÄKIEKKO KIINNOSTAA ENEMMÄN KUN RAHAJÄRJESTELMÄ, NIIN NYT SAAVAT SITÄ MITÄ TILAAVAT SEN TARKOITUKSELLA TEHDYN SISÄLLISSODAN!! kOEN IHAN TURHAKSI MIELENOSOITUKSET ÄÄRIMMÄISTÄ VÄKIVALTAA PÄÄTTÄJIÄ JA HEIDÄN PERHEITÄ KOHTAAN ON AINOA RATKAISU, KOSKA IHMISET OVAT LIIAN KUJALLA JUTIKOIDEN MAILMAN HALLINTA PYRKIMYKSISTÄ!!

  Plusääni(24)Miinusääni(2)
  1. Jäikö Capslockit päälle? Lätkää on kiva seurata ja Suomessa pankkijärjestelmäkin toimii kivasti. Ihan on esim. osuustoiminnalinen pankkikin käytettävissä. Erittäin ikävää on sen sijaan seurata esim. tätä SVR:n touhua, joka ei millään tapaa kuulu maahamme. Elintilanne pienenee koko ajan ja näyttää siltä, että joudutte lopettamaan säälittävän toimintanne. Toivottavasti tämä kovan luokan väkivaltarikollinen saa, mitä hänelle kuuluu. Jos Siperiaan vielä lähetettäisiin, niin sinne menisi.

   Plusääni(5)Miinusääni(22)
  1. No, et kai sinä nyt niitä ”sinne” halua?
   ”Runopoika” oli ”liikkeellä” samalla ”asenteella”. Asenteellisuudellasi ei ole mitään tekemistä Länsimaisen demokratian kanssa ellet sitten fanita Pohjois-Korean ”yhden miehen ja mielen demokratiaa”. Sinnekin voi varmasti ”päästä”, jos tahtoo. Ei tarvítse täällä räiväillä, kun pääsee ”onnelaan” ”avaimet käteen” -periaatteella valmiiseen tukahdetettuun ilmapiiriin, jossa ei muihin poliittisiin liikkeisiin törmää kuin vankileirillä – siis onnekkaimpiin – muuthan on ammuttu niille jalansijoilleen.
   ”Pata kattilaa soimaa.”

   Plusääni(18)Miinusääni(3)
 9. Minustakin on herttainen kuva. Olen siinä 2-vuotias. Nyt olen paljon rumempi, niin ruma että kaikki haluavat ajaa päälle.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 10. Äkkiseltään tämä (globaali)eliitin hyökkäys kansallismielisiä kohtaa on lohdutonta ja voisi kuvitella, että muutenkin harvalukuisia avoimesti kansallismielisiä ajetaan nyt nurkkaan.

  Mutta näin ei ole, päinvastoin.

  Sanonta menee näin:

  ”First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you and then you win.”

  Eli vapaasti suomennettuna:

  Ensin he eivät välitä sinusta, sitten he tekevät sinut naurunalaiseksi, sitten he taistelevat sinua vastaan, ja sitten sinä voitat.

  Näin on nytkin. Eliitti tietää jo, että kansa herää. Kaikilla foorumeilla kansa arvostelee eliittiä aina vain kärkkäämmin, aina vain jyrkemmin. Missään eliitti ei enää saavuta voittoja. Kaikki eliitin ”voitot” ovat kuviteltuja, masinoituja, vääristeltyjä. Voittoja ei ole. Kansa sen sijaan näkee kaiken muun eli kansa näkee, että mitään hyvää ei ole odotettavissa.

  Kansa näkee, kuinka kansaa väheksytään. Kansaa ei kuunnella. Kansan elintasoa lasketaan vieraiden maahantunkeutuneiden hyväksi.

  Missään Suomessa kansalla ei mene nykyisin paremmin. Eliitti ei kykene lupaamaan mitään parempaa, puhumattakaan että eliitti kykenisi NÄYTTÄMÄÄN mitään parempaa. Kansa kuulee loputonta joutavaa jorinaa, mutta KAIKKI VAIN MENEE HUONOMMIN, koko ajan huonommin.

  Suomen kansa on perinteisesti luottanut mediaan, mutta nyt tämä luottamus on täysin tuhottu. Vain tyhmimmät, välinpitämättömimmät, yksinkertaisesti toheloimmat, luottavat edes hitusen mediaan. Meille näytetään kaunista kuvaa kansasta, joka muka seisoo eliitin takana syleillen eliitin valkoisen kansan kansanmurhaa.

  Mutta näin ei ole.

  Neuvostoliitossakin kaikki tiesivät, että järjestelmä ei toimi ja mitään parempaa ei ole luvassa, päinvastoin. Sielläkin media valehteli, aamusta iltaan, 24/7. Kansa tiesi tasan tarkkaan, että kaikki päättäjät ovat korruptoituneita pyrkyreitä ja Romaniassa kansa teloitti kylmästi eliitin kirkkaimmin loistavan tähden heti kun se oli mahdollista. Vielä muutamaa viikkoa ennen surkeaa loppuaan eliitti puhui mahtipontisesti sadoille tuhansille paikalle rahdatuille silloisille ”suvakeille”, mutta jo silloin seinän paikka oli katsottu.

  Niin on nytkin.

  Kansan kustannuksella elävä loiseliitti piehtaroi omissa eduissaan ja luennoi kansalle korkealta korokkeelta, mikä on oikein, mikä on väärin. Kuka on paha, kuka on hyvä. Mutta kuten Romaniassa, kansa tietää jo, että kun valehdellaan niin hyvä on paha ja paha on hyvä.

  Siksi on aivan yhdentekevää, mitä valtaa pitävä HUORAAVA ELIITTI keksii lakien ja asetusten muodossa.

  Pahimmillaan vastarinta siirtyy aidosti maan alle ja silloin siitä tulee koko kansan asia. Sen jäsenet ovat silloin sankareita, ainoita isänmaanystäviä, legendoja. Ja kansa tulee suojelemaan sankareitaan.

  Eliitillä ei ole enää pakotietä. Vuosikymmenien ajan eliitti on pilkannut kansaa, imenyt kansan verta ja solvannut kansaa, jos se vaatii oikeuksiaan.

  Tämän kaiken eliitti löytää edestään. Ja itse asiassa eliitin kannattaisi antautua nyt, ilman ensimmäistäkään laukausta. Silloin, ja vain silloin, armo voisi käydä oikeudesta. Ehkä.

  Plusääni(28)Miinusääni(1)
 11. Lisään vielä tämän.

  Tottakai median ankara hyökkäys kaikkine valheineen vahvistaa lakeijan osan valinneiden käsityksiä. Mutta tämä on aivan samantekevää. Tätä taistelua ei voiteta tyylipisteillä eikä äänestyskopissa, eikä Idols/X-Factor/Persreikä-ohjelmissa.

  Tärkeintä on itse asiassa näkyvyys ja juuri sitä saadaan nyt roppakaupalla. Kaikki foorumit puhuvat nyt ”kansallismielisistä”. Kansallismielisen avatar on täällä ja se kulkee taloudesta talouteen, kaduilta kyliin, rannikolta sisämaahan. Se loistaa pimeyden keskellä. Se kutsuu nuoria ja vanhoja. Se lupaa parempaa, kansa tietää sen jo.

  Meidän kansallamme ei ole luvassa mitään muuta hyvää kuin se, minkä kansallismielinen taistelee kansalle.

  Kansan varallisuus on eliitin käsissä. Mitään tekemättömät, laiskat, selkärangattomat nollat jakavat kansan rahan keskenään ja eniten annetaan sille, joka uskaltaa röyhkeimmin sylkeä kansan päälle. Kuka pahiten pilkkaa, kuka töykeimmin solvaa, hänet palkitaan.

  Me näemme nyt kuvissa koko ajan tervolaisen paksuposken, hän esiintyi ennen kansanmiehenä ja hän kirjoittikin kansanmiehistä, mutta nyt kun hän on päässyt maanpettureiden vihreälle oksalle, hän solvaa kansaa. Tämä surkea juoppo, onneton huoraava nolla, hän solvaa kansaa…

  Tämä median ilveily sataa suoraan kansallismielisten laariin. Seuraava sato on ennennäkemättömän runsas. Se tihkuu vielä hunajaa ja se hunaja takertuu eliitin kurkkuun, pahasti.

  Plusääni(29)Miinusääni(2)
  1. Pikkuisen huolestuttaa puheet lainmuutoksista, joilla vastarintaliikkeen kaltaisista tehdään jahdattavia. Saapa nähdä riittäkö momentti siihen ja mitä vielä seuraa.

   Olisi myös hyödyllistä tietää moniko kansasta on ”herännyt” ja moniko voisi helposti herätä. Kun katsoo tiettyjä kansalaisaloitteita, voisi luulla että alle 50.000 henkeä jostain jotain tajuaa.

   Plusääni(22)Miinusääni(1)
 12. Nyt on sellainen teräsnainen että oksat pois! Suoraa puhetta. Kun asia sanotaan niin kuin se on. Suvakki yrittää vähän häiritä mutta joutuu nopeasti perääntymään. Ehkä paras puhe tähän asti.

  Suomi herää! Suomi nousee vastarintaan! Suomi otetaan takaisin suomalaisille!

  https://www.youtube.com/watch?v=562IbJPNCYA

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
 13. Miksi artikkelissa ihmetellään ”valtamedian” vääristelyä? Kannattaako juutalaistoimittajilta muuta odottaa? He laittavat joka kerta agendojaan tukevan version tapahtumista liikkeelle, koska he tietävät hallitsevansa yli 90 prosenttia Suomen tiedonvälityksestä. Tässä ympäristössä heidän versionsa tapahtumista jää vallitsevaksi ”totuudeksi” kiertämään suusta suuhun.

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
  1. Ja minäkö luulin että valtamediaa isännöi vasemmistolainen antisemiitti klikki joka mustamaalaa Israelia ja juutalaisia joka käänteessä. Nyt sekin selkis, valtamediaa isännöikin kansallissosialistit, tai, no, kumminkin sama kakka eri paketissa toimittaa vastuullista uutisointejaan.

   Plusääni(1)Miinusääni(2)
 14. Perussuomalaisten Sampo Terho tuossa telkkarissa lausui jokunen tunti sitten, että on valmis kieltämään Suomen Vastarintaliikkeen toiminnan

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 15. Lyhyesti näin aamuvarhain.

  Tottakai HUORAAVA ELIITTI kieltää kansan puolustamisen. Mitään muuta ei voi odottaakaan.

  Mutta eihän sillä ole mitään merkitystä.

  Kuka väittäisi, että Suomen Vastarintaliikkeellä olisi poliittista vaikutusvaltaa? Ei sitä ole, eikä sitä edes haeta. Sen aika on myöhemmin.

  Jos järjestö ja sen tunnukset kielletään niin kuin varmasti tehdään, niin sehän on suuri voitto. Eliitti tunnustaa järjestön voiman. Ja joutuu kieltämään järjestön.

  Entä sitten?

  Sitten perustetaan uusi järjestö uusilla tunnuksilla. Perustetaan vaikkapa urheiluseura. 🙂 Tai kirjakerho. Tai kerho, jossa järjestetään keskustelutilaisuuksia.

  Tämä kaikki nostaa kansallismielisyyden kiinnostavuutta. Kansallismielisyys on seksikästä, se on jotakin muuta, siihen liittyvät kovimmat, älykkäimmät, kiinnostavimmat tyypit. Symboliksi pitää valita universaali tunnus. Näitä riittää, voin vakuuttaa. Ja jos emoseura Ruotsissa saa pitää tunnuksensa niin mikään ei tosiasiassa muutu.

  Viime päivien mediamylläkkä on aivan varmasti tuonut kansallismielisille kymmeniä, satoja, jopa tuhansia uusia symppaajia.

  Kaikki on hyvin ja asiat ovat pinnan alla menossa juuri siihen suuntaan kuin niiden kuuluukin mennä. Kuka oli Romaniassa kuullut ”vastarintaliikkeestä” virallisesti? Ei kukaan, mutta sinne eliittipari joutui, kansantuomioistuimeen.

  Annetaan eliitin hirttää itsensä. He eivät pysty lupaamaan muuta kuin tuhoa, heillä ei ole mitään reservejä ja he itse tarvitsevat koko ajan lisää rahaa ja resursseja pitääkseen yllä verenimijän elintasoaan.

  Kaduilla on silmät ja ne näkevät kaiken. Niissä silmissä palaa tiedon tuli.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Esivaltaa saa Jumalan sanan mukaan arvostella, neuvoa ja pilkata (ja sen viran vastarintaliikkeelle mielelläni suon), mutta kapinaan sitä vastaan ei saa nousta. Se on Jumalalta (Room. 13:1-4).

   Muutama oikaiseva huomautus Pelexin kommenttiin. Kukaan, ei myöskään mikään eliitti, ei kiellä kansan puolustamista, siis Raamatun voimasta kristityksi tulemista, kristittynä olemista tai kristittynä toimimista (rukoilemista, Jumalan sanan levittämistä). Kansan puolustaminen on Jumalan avun pyytämistä ja saamista, ja se on yksin kristityn työtä (katumattomia syntisiä Jumala ei kuule, Joh. 9:31). Kukaan ei kiellä Jumalan puoleen kääntymistä parannuksenteossa. Yksin kristityllä on yhteys Isään Jumalaan. Yhteys Jumalaan = kansan puolustaminen ja pelastuminen.

   Jumalaton ei voi koskaan todellisesti puolustaa kansaa, sillä hän on perkeleestä ja kykenee vain syöksemään kansan rotkoon. Jumalaton kansanliikehdintä on perkeleestä, maan ja kansan tuho. Jos eliitti kieltää sen, niin eikö silloin juuri Jumala toimi asettamansa esivallan kautta (Room. 13:1)?

   Jos siis jumalattomien liikehdintä, joka voi johtaa vain yhä syvempään perikatoon, kielletään, niin silloinhan Jumala on työntämässä kansaa oikeaan liikehdintään, Jumalan sanan oikeaan saarnaamiseen ja kuulemiseen ja parannuksentekoon. Niin saadaan yhteys Isään Jumalaan ja apu.

   Silloin Pelexin ja muiden tulisi perustaa, ei urheiluseuraa tai keskustelukerhoa, vaan oikeaoppinen seurakunta. Jos täällä Pelex ja muut haluavat pelastaa kansan tuhoutumasta, niin miksei täällä sitten huudeta Jumalan apua, vaivuta parannukseen ja perusteta kristillistä seurakuntaa?

   Joonan kirja, 3: luku:

   ”Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana: ’Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun’. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: ’Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään’. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan. Ja hän huudatti Niinivessä: ’Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet – raavaat ja lampaat – maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itsekukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku.’ Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä.”

   Ehkä teidän ”kansallismielisyytenne” on ”seksikästä” (jumalattomiin vetoavaa), mutta siihen eivät liity ”kovimmat, älykkäimmät, kiinnostavimmat tyypit”. Siihen liittyvät jumalattomat, paatuneet, kavalat, väkivaltaiset, tietämättömät ja turmeltuneet tyypit, jotka ovat kovasti kiillottaneet napaansa.

   Jos mielestänne ”kaikki on hyvin ja asiat ovat pinnan alla menossa juuri siihen suuntaan kuin niiden kuuluukin mennä”, niin voisiko petos ja sokeus suurempaa enää olla! Jumalattomien käsissä kansan kohtalo on perikato. Ajatte vain jumalattomuutta, so. väkivaltaa ja valhetta (Joh. 8:44), ja se on suunnattoman turmiollista.

   Pelex julistaa: ”Kaduilla on silmät ja ne näkevät kaiken. Niissä silmissä palaa tiedon tuli”. Siis suomalaiset hänen mukaansa ymmärtävät ja tietävät tilanteen. He tosin saattavat nähdä, mihin ahdinkoon kansa on joutunut ja mikä kohtalo heitä odottaa, mutta todellista ymmärtämistä ja tietämistä jumalattomalla Suomen kansalla ei ole. He eivät tiedä, miten toimia ja mistä tässä kaikessa on kyse. He eivät tunne Jumalaa eivätkä hänen apuaan. Siksi kansa on sokea, pimeyden vallassa (ja siksi nuo ahdingot ja uhat ovat Jumalan rangaistuksina tänne tulleetkin), ja harhailee kuin eksynyt pimeässä metsässä.

   Suomessa ei ole enää todellisia kristittyjä kuin pieni kourallinen. Kansa vaeltaa pimeydessä ja on hukkumassa. Kansa pääsee oikealle tielle ja valoon vain tekemällä parannuksen. Vain kristityllä (Jumalan asunnolla, 1. Kor. 3:16) on todellinen tieto:

   ”Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto” (1. Joh. 2:20);

   ”ja pääsisivät tuntemaan Jumalan salaisuuden, Kristuksen, jossa kaikki viisauden ja tiedon aarteet ovat kätkettyinä” (Kol. 2:2-3);

   ”olette täynnä hyvyyttä ja kaikkinaista tietoa” (Room. 15:14);

   ”olette riisuneet pois vanhan ihmisen tekoinensa ja pukeutuneet uuteen, joka uudistuu tietoon, Luojansa kuvan mukaan” (Kol. 3:9-10).

   Jumalattomat VAIN VIEVÄT TIEDON AVAIMEN:

   ”olette vieneet tiedon avaimen! Itse te ette ole menneet sisälle, ja sisälle meneviä te olette estäneet” (Luuk. 11:52).

   Jumalattomat elävät vain TIETÄMÄTTÖMYYDESSÄ, ja heidän ”tietonsa” ovat heidän himonsa:

   ”Niin kuin kuuliaisten lasten tulee, älkää mukautuko niiden himojen mukaan, joissa te ennen, tietämättömyytenne aikana, elitte” (1. Piet. 1:14).

   ”älkää enää vaeltako, niin kuin pakanat vaeltavat mielensä turhuudessa, nuo, jotka, pimentyneinä ymmärrykseltään ja vieraantuneina Jumalan elämästä heissä olevan tietämättömyyden tähden ja sydämensä paatumuksen tähden, ovat päästäneet tuntonsa turtumaan ja heittäytyneet irstauden valtaan, harjoittamaan kaikkinaista saastaisuutta, ahneudessa” (Ef. 4:17-19).

   Jumalattoman kansan sokeuden syvyys on häkellyttävää:

   ”Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!” (Matt. 6:23).

   ”Ennen te (kristityt) olitte pimeys, mutta nyt te olette valkeus Herrassa” (Ef. 5:8).

   ”JOKA PIMEÄSSÄ VAELTAA, SE EI TIEDÄ, MIHIN HÄN MENEE” (Joh. 12:35).

   Lopuksi on lausuttava surullinen totuus tilanteesta:

   ”jos sokea sokeaa taluttaa, niin he molemmat kuoppaan lankeavat” (Matt. 15:14).

   Plusääni(6)Miinusääni(10)
 16. Itse asiassa Vesa-Ilkka on kuin onkin oikeassa.

  Ehkäpä juuri uskonnollinen kansallismielinen seura olisi täsmälleen oikea järjestäytymismuoto. Historiasta löytyy runsaasti esimerkkejä. Tunnetuin ehkä ristiretkeläiset. Symboli voisi olla risti, tavalla tai toisella.

  Risti ja raamattu. Raamattu on vielä jykeväkin.

  Kuka tietää, ehkä Vesa-Ilkka on täsmälleen oikeassa?

  Ja tämä ei ole sarkasmia, vaikka niinkin voisi luulla.

  Ammennetaan siitä, mistä on ennenkin ammennettu. Mennään käännyttämään. Tiukasti.

  Eliitti joutuu kieltämään raamatun ja ristin. 🙂

  Plusääni(16)Miinusääni(3)
  1. Tarkennan kuitenkin: ei ”uskonnollinen kansallismielinen” vaan kristillinen. Jumalalla ei ole tässä ihmisen sepittämiä määreitä. Oma maa on Jumalalta (Ap. t. 17:26), ja hän yksin päättää, mikä on maan ja kansan kohtalo. Jumala ei ota rinnalleen yhtään ketään. Ihmisen tehtävä on tehdä parannus ja saada niin (syntien anteeksiantamuksessa) yhteys Jumalaan, kun Hän tulee sinne ytimeen, sydämeen asumaan. Sieltä hän ohjaa kaiken kristityssä, ja se toiminta on yksin ”jumaluutta”, ei muuta. Hän kuulee omiensa rukoukset, ja mikään ei ole hänelle mahdotonta. Hän on Jumala, elävä Jumala, kaiken luoja ja ylläpitäjä. Jos kansa yhteyden Jumalaan Kristuksessa saatuaan rukoilee esivallan puolesta (1. Tim. 2:1-4) ja pyytää rauhaa ja onnea maahan, Jumala sen toteuttaa. Ei Jumala alistu joidenkin ihmisten liikehdintöjen apupojaksi, vaikka ne liikehdinnät olisivat muotokristillisiä (teeskentelyä).

   Mutta en suuremmin moiti. Taustalla on yleinen luopumus. Evankeliumin opetuksesta on kaikkialla luovuttu, ja siksi ihmisillä ei ole oikeaa käsitystä Raamatusta, Jumalasta, Jeesuksesta Kristuksesta, kaiken valtiaasta, pelastumisesta, avusta, vanhurskaudesta, sielun autuudesta, ikuisesta elämästä jne. Nykysuomalainen röhkii perkeleen tahdissa, näköjään viimeiseen asti. Kun Jumalan sanasta ja sen opetuksesta on luovuttu, kaikki on menetetty. Ei ole enää mitään toivoa missään asiassa. Kansasta, sen todellisuudesta ja sen toiminnoista on tullut pelkkä saastainen paskaläjä.

   Ja kun kansalla on yhteys Jumalaan, hän suo maahan lujan, oikeamielisen ja miehisen esivallan, äärettömän lujan esivallan, joka pitää pahantekijät viimeisen päälle kurissa (Room. 13:1-4).

   Nykykansa on ansainnut pelkän paskaläjän johtajikseen. Ei siinä ole mitään epäoikeudenmukaista tai ihmeteltävää.

   Te ette tunne Jumalaa.

   Plusääni(6)Miinusääni(15)
   1. Sinun nk. Jumala vaikuttaa kylmältä, etäiseltä, ylimieliseltä ja välinpitämättömältä.

    Saksalaisethan tunnetusti olivat Kristillisiä Toisen Maailmansodan aikana. Koneissa oli Risti tunnuksena Hakaristin ohella ja asevyössä luki Gott mit uns. Kenttäpiispat/sotilaspastorit kävivät ahkerasti siunaamassa joukkoja sotatantereella. Siviilit kävivät ahkerasti jumalanpalveluksissa kirkoissa. Jne.

    Ja mikä oli lopputulos?

    Sinun nk. Jumala päätti lähestulkoon hävittää koko Saksan kansan. Ei estänyt pommikoneita pudottamasta tuhoisaa lastiaan ihmisten päälle kaupungeissa jotka muuttuivat palavaksi helvetiksi.

    Mikäs nyt tuli sinun nk. Jumalallesi. Eikö hän kaikkivaltiaana olisi voinut helposti estää tätä. Tietysti olisi voinut, mutta kun häntä ei kiinnostanut eikä kiinnosta.

    Äläkä täällä ala rienaa kuolleita!

    Ilmeisesti nk. Jumalasi päätti ottaa sinulta lääkärin oikeudet pois koska näki että sinussa pauhaa riivaaja. Aivan oikein tuonkaltaiselle puoskarille. Olit siis eräänlainen väärä esivalta joka pitikin saada pois oikeista lääkärin tehtävistä.

    Et sinä tuolla pauhaamisellasi tule saamaan mitään aikaiseksi. Korkeintaan myrkytät ilmapiirin ja lannistat ihmisiä nousemasta ylös.

    Plusääni(16)Miinusääni(5)
    1. ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:16);

     ”Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän (kristittyjen) sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu” (Room. 5:5).

     Teitä Jumalan rienaajia kohtaan Jumala todella on kylmä, etäinen, ylimielinen ja välinpitämätön, eikä hänellä ole mitään tekemistä projektienne, tavoitteidenne ja elämänne kanssa. Hän heittää teidät ikuiseen helvettiin (koska anteeksiantamus Kristuksessa ei ole sydämillenne kelvannut), tuhoaa tämän teidän maanne (aivan kuten Saksan maan) ja tuhoaa koko tämän kansan jo ajassa. Jumalalla ei ole katumattomien syntisten kanssa mitään tekemistä; olette sitä ihmiskunnan pohjasakkaa, joka heitetään perkeleen kanssa ikuiseen vaivaan:

     ”Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä” (Matt. 25:41).

     Muotokristillisyys (ulkokultailu) ei pelasta ketään, ei myöskään pelastanut saksalaisia. Hitlerkin oli katolilainen, siis Antikristuksen kirkon jäsen – perkeleenpalvoja. Katolinen kirkko kiroaa koko kristinuskon Trenton kirkolliskokouksen kaanoneissaan.

     Saksa oli vailla Jumalan suojelusta, koska saksalaisilla ei ollut sydämen uskoa Kristuksen sovitustekoon eikä siis Jumalaa sydämissään. Ulkonainen kristinuskon harjoitus ei pelasta eikä varjele ketään. Koko Saksa tunnetusti oli monenlaisten filosofioiden maa ja turmeltuneeseen ihmisjärkeen perustuvien tieteiden maa, ei Jumalan lasten maa. Uskonpuhdistaja Lutherkin oli hylätty. Mutta koska olet Kristuksesta osaton, et kykene erottamaan muotokristillisyyttä (ulkokultaisuutta) oikeasta kristillisyydestä.

     En ole rienannut kuolleita. Päinvastoin olen kauhistellut, mihin te laitatte aborteissa murhaamienne 700 000 lapsen sielut? Mihin?

     Olette murhaajakansa.

     Olet täynnä saatanallista myrkkyä viestistäsi päätellen. Ja minä TIEDÄN, mihin sinä olet matkalla, ja Suomi, mikäli se sinusta riippuu.

     Ja nyt minä näen sieluni silmin, että Jumala repii tämän heittiökansan kappaleiksi. Te olette jo sisäisesti suunniltanne pelätessänne kohtaloanne (siksi teillä on näitä omavoimaisia pelastusliikkeitäkin):

     ”Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella” (Luuk. 21:26-27);

     Tuo jakeen sana ”menehtyvät” ei tarkoita kuolemista vaan suunnillaan olemista, nääntymistä (kuten Biblia kääntää), rohkeuden menettämistä, kauhua.

     Toinen raamatunkohta sanoo teistä:

     ”ja (Kristus) vapauttaisi kaikki ne, jotka kuoleman pelosta kautta koko elämänsä olivat olleet orjuuden alaisia” (Hebr. 2:15).

     Pelkäätte, jumalattomat kuolemanpelon orjat, ytimiänne myöten, ja siksi yritätte viimeisenä jumalattomana ponnistuksenanne OMIN VOIMIN (ilman Jeesusta Kristusta) pelastaa itsenne erilaisten liikkeiden avulla ja rehentelemällä Jumalaa ja totuutta vastaan. Se on yksi saastainen perkeleen irvistys.

     Kovasti sait tykkää-peukutuksia.

     Plusääni(5)Miinusääni(11)
     1. Nauvostoliitto ja Nazi-Saksa olivat hyvin humaaneja, siksi Nazi-Saksa raunioitui, Neuvostoliitto lakkasi olemasta myöhemmin.

      Humanismi on ihmiskunnalle tuhoisin ideologisuskonto, islamin ohella.

      Humanismissa ihminen on itsensä mitta, jossa ihminen korotetaan jumalaksi.

      Humanismi ei ole Vuorisaarna.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
  2. PeLex älä nyt kiltti please yllytä tuota enempää. Vähän sama vika kuin eräältä muultakin nimeltämainitsettomalta, että jos suoltaa loputtomasti tekstiä 24/7 järkyttäviä määriä, niin kait sieltä pakko jo joku juttu on osua kohdilleenkin.

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
 17. Asiasta kolmanteen.

  Pahoinpitelyn uhri oli Töölön sairaalassa, jossa on vankka kokemus aivovammasairaiden hoidosta.

  Potilasta kuitenkin kehotettiin lähtemään kotiin. Eli sairaalan on pitänyt ottaa kanta, että potilas voi turvallisesti mennä kotiin. Mitä muuta tästä voisi päätellä?

  Media on ristiinnaulinnut syytetyn nuoren miehen, kyynisesti ja häikäilemättä. Ja samaan aikaan somaliraiskaajat ovat vapautuneet esim. laivojen joukkoraiskaussyytteistä erilaisilla tekaistuilla verukkeilla ja tekijän rangaistusta lievennetään esim. siksi, että hän on ollut julkisuudessa asian tiimoilta.

  Tästä kaikesta voi vain yksinkertaisesti päätellä, että HUORAAVAN ELIITIN lippulaiva, eli media, on totaalisen korruptoitunut ja esim. Neuvostoliiton media ei ollut meidän mediaamme kummempi, molemmat ovat sontaa.

  Mediaeliitti ei pääse jatkoon.

  Nyt voimme vielä odottaa pressiklubihuorien kiihkoisaa orgiaa tässä asiassa. Se nähdään aivan kohta, vastenmielisten ihmisten vastenmielinen performanssi totuuden haudalla. Kaksoispassimies stiller.

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
  1. Sairaalalähde piti kuolemaa suurena yllätyksenä. Joko on siis ottanut yliannostuksen, kompastunut uudelleen tai kolmas vaihtoehto saattaa olla myös se, että joku taho on murhannut hänet. Kenties nähtiin sauma hyökkäykselle mm. kansallissosialisetja vastaan. Poliitikot ja media saivat käskyn toimia myös.

   Plusääni(17)Miinusääni(1)
 18. Onko sillä mitään väliä mitä valtamedia asiasta esittää? Kyseessä on vain epätoivon vimmalla ajettu ”marttyyri” jota voidaan sitten käyttää mihin tarkoitukseen hyvänsä. Koko korni uutisointi, joka tallaa alleen Arto Mikkosen tragedian, on tämän valhemedian viimeinen virsi. Kysymys on tästä; jos Suomen hallitus, eduskunta ja media elitistisen ajattelunsa mukaan presidentin johdolla tekemällä tekee itselleen sankarin päihdeongelmaisesta, agressiivisesta käyttäytymisestään tunnetusta yhteiskunnan vastustajasta on kyllä totinen paikka kysyä kannattaako tämän maan hallitus anarkismia? Kansallismieliseltä linjalta katsottuna on aivan sama kuoleeko vastustaja vai ei. Hän on itse julistautunut eri yhteyksissä kansallisen ajattelun vastustajaksi ja niin muodoin on puolensa valinnut. Ja nyt ollaan tultu siihen pisteeseen jossa kysymyksessä on kansakunnan kunnia. Kunniaa vailla olevat kansat tavallisesti ennemmin tai myöhemmin menettävät kansallisen riippumattomuutensa, ja tämä prosessi on parasta aikaa menossa. On lopetettava altavastaajana oleminen, henkinen alemmuudesta johtuva selittely. Meidän oikeutemme seisoo lujalla perustuksella ME EMME OLE TILINVELKAA KENELLEKKÄÄN! Joka ei tätä oivalla voi vierailla sankarihaudoilla ja katsella tarkasti niitä kiviä ja miettiä onko tämä se maa jota he hengellään puolustivat.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 19. Tosiaan tämä tuli kuin tilattuna Mikkosen kuoleman jälkeen ja myös törkeiden valehteluiden paljastuttua Itiksen keissistä.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 20. Siltä näyttää, että erilaisia sionistilakeja tullaan säätämään mm. ”vihapuheesta” (lue: ole hiljaa, jos et ole samaa mieltä eliitin kanssa) ja ”rasistisista järjestöistä” jne. jne.

  Tässä asiassa olisin sitä mieltä, että tämä on aivan yhdentekevää. Ne olisivat tulossa, niin tai näin. Eliitillä ei ole enää muuta suojaa kuin väkivaltakoneisto ja voitte olla varmoja, että eliitti käyttää kaikki keinot välttääkseen ceausescut. Mutta ei silti vältä sitä.

  Henkilökohtaisesti pidän tätä tosiaan aivan yhdentekevänä.

  Nokkela vastarintaliike voi toimia halutessaan täysin ”laillisesti” ja silti saada aikaan vähintään yhtä paljon kuin nyt. Itse asiassa ns. lain mukaan toimiminen on hauskempaa, koska voit solvata paljon räikeämmin, jos toimit lain mukaan.

  Annan esimerkkejä:

  Itsekin joskus käytän sanaa ”neekeri” ja käytän sitä senkin takia, että sitä nimenomaan ei ole erikseen kielletty. Mutta kuka sitä sanaa muka tarvitsee? Sanoja riittää ja sille tielle mennään, että yksittäisiä sanoja aletaan kieltämään niin siitäkös hauskuus vasta alkaa. Voidaan vaikka sanoa ”muurari” ja kaikki tietävät, että se on nigger tuo sana. Tai ”lääkäri” jne. jne. Ja kun lisäät sanan lääkäri perään taas toisia vastaavia niin voit itse asiassa solvatakin, jos niin haluat, paljon tarkemmin.

  Tätä eliitti ei voi voittaa muuta kuin ensinnäkin totaalisella sensuurilla/poliisivaltiotoimenpiteillä ja toisekseen he tekevät itsensä täysin naurettaviksi ja vähäinenkin uskottavuus meni sen sileän tien.

  Ja sitten juutalaiset. Heko heko. Nyt vasta sanoja riittää, jos niitä tarvitaan. Miten olisi vaikkapa federasti? Voisin keksiä niitä kymmeniä ilman pienintäkään vaivaa…

  Asia on nyt niin, että tässä mennään juuri sitä vaihetta, jossa ensin ei välitetty, sitten naurettiin, ja nyt taistellaan. Ja eliitillä ei ole mitään mahdollisuuksia. Heidän kannattaisi nyt vain antautua niin voisivat välttyä lyhtypylvään ergonomialta. Huomasitteko? Asia tuli selväksi, mutta haluaisinpa nähdä lain, jossa kielletään puhumasta siitä, kuinka ”federasti tutustuu intiimisti lyhtypylvään ergonomiaan”. 🙂 Ja siinä vieressä Shirley-niminen kokko palaa, koska ”kokoo koko kokko”.

  Kun meidät pakotetaan olemaan nokkelia niin me olemme nokkelia. Ne todellisen opposition kaverit, joita minulla on ollut kunnia puhuttaa, ovat vasemmiston piripäihin verrattuna lukeneita, sivistyneitä, motivoituneita. He eivät häviä sanasotaa.

  Toisekseen. Kuvitelkaa mikä etulyöntiasema esim. ns. katuaktivismissa. Mieletön meemietu. Toiset hakevat ”eliitin rasistisanakirjasta” sanoja sillä aikaa, kun toinen teippaa ”federasteista” varoittavia tarroja jne. jne. Talk about leftie-idiots…

  Ja hei, islam on oikea aarrearkku, jos sanoista puhutaan. Talmudista puhumattakaan.

  Ei, hyvät veikot, kanssaveljet ja-sisaret, eliitti on kuolinkouristuksissaan ja kohta ei tarvitse muuta kuin päästää se siitä.

  Aivan toinen asia on, ja vakava sellainen, tietenkin, aito väkivalta. Aivan kohta eliitin on pakko tarttua viimeiseen aseeseensa ja se on suora väkivalta.

  Tähän ei ole helppoa ratkaisua. Pitää vain olla varovainen, mutta silti rohkea. Ei pidä tapattaa itseään joutavan asian tähden. Tässä on paha neuvoa. Kokeneemmat, kovemmat kaverit tietänevät, miten toimia.

  Toivottavasti eliitin väkivalta ampuu yli ja ohi. Kun peto päästetään irti, kukaan ei taida tietää, mihin se hampaansa iskee. Siellä on aitoja psykopaatteja ja uskokaa tai älkää, monet niistä psykopaateista eivät välttämättä rakasta stillereitä… 🙂

  Mutta se on selvä, että eliitti hyökkää juuri nyt rajusti ja kaikin voimin.

  Se on rumputulta ja siihen liittyy propagandaa ja se yrittää pelotella, alistaa ja nöyryyttää. Tämän pedon luonne on sellainen. Sen kanssa ei voi neuvotella. Siihen ei voi vaikuttaa. Sen voi vain tappaa… Ja juuri nyt se on kävelemässä kuoppaan, jonka pohjalla on teräviksi hiottuja seipäitä. Vietkong-style. 🙂

  Ei mitään uutta auringon alla. Ylimielinen eliitti tekee itsemurhaa. So what is news?

  Eli lunkisti, pitäkää mieliala korkealla, ulkoilua, treeniä, vaikka vähän lomaa. Iiisisti hyvä tulee.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 21. Lisään vielä:

  Tottakai ajatukset ovat myös sen veljen luona, joka on nytkin eliitin väkivaltakoneiston hallussa. Paha sanoa mitään positiivista siitä asiasta.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 22. Kansallissosialismi on kuollut ja kuopattu.

  Ja kuten ennenkin, tämä ideologia kuolee omaan mahdottomuuteensa niin historian välilehdillä, kun tässä hetkessä. Kiitän SVL:n kuulapäiden rasvakerroksen sokaistamaa jäsenistöä hyvästä työstä itseään vastaan! Jatkakaa samaan malliin!

  Olette saaneet valtakoneiston huolestumaan ”Äärivasemmiston” aiheuttamista ja mahdollisesti kuolettavista iskuista järjestöänne kohtaan. Kuka tietää, vaikka joku suunnisttelisi kaasuiskua paraatikulkueisiinne. Tai järjestönne tilaisuuksiin joku hyökkäisi veitsen kanssa? Nämä ovat ehdottomasti vakavasti otettavia huomioita, mitä tulee meidän kaikkien tuntemaan”äärivasemmistoon.” – Hetkinen? Menikö tämä nyt aivan oikein?

  Mutta ei se mitään! Meille kuitenkin parasta, että me kaikki saamme tästä jotain. Te saatte rajoitettua toiminnallanne Suomen poliittisten yhdistysten järjestäytymisen vapautta eli tämä maa on sentään edes hieman totalitarisempi. Ja me muut voimme kulkea turvallisesti kaduilla pelkäämättä joutuvamme ”äärivasemmiston” sorron kohteeksi.

  Tämän johdosta voitte jatkossa Kelan ”Arjen sankareiden” apurahoilla järjestää suljettuja mehubileitä vanhempienne asuntojen kellareissa. Voisin tuoda teille vaikka keksejä mehun painikkeeksi tämän riemastuttavan päivän johdosta.

  Adolf haudan takaa kiittää!

  Plusääni(15)Miinusääni(10)
 23. Iljakin näköjään avoimesti siirtynyt sionistien puolelle. Natsittelee SVL porukkaa ja alkanut taas pienen tauon jälkeen julkaista Wiikin ja Kurun ulostuksia.

  Ilja on valeoppositiota. Paljonkohan shekeleitä siirtyi Iljan tilille?

  Plusääni(11)Miinusääni(5)
 24. Mikäs pedari se siellä leikkii nokkelaa? Pedofiilit ovat alhaisinta paskasakkia. Äitisi olisi pitänyt abortoida sinut.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 25. Tässä tulavaisuuspäivä videolla SVL:n ruotsalainen puhujavieras käyttää globalistijuutalaisten termiä ”we are one” 6’30 kohdilla puhuessaan pohjoismaalaisista. Mahtaako olla tarkoitus vain kääntää valtavirtainen ja toisaalta kommunistien puhetapa ja sanasto palvelemaan omaa agendaa vai onko solutuksen merkki?

  https://www.youtube.com/watch?v=GkjzlxvpY2s

  Myös SVL:n tapa päästää jäsenikseen rikostaustaisia henkilöitä joiden julkisesta Facebook profiilista löytyy tykkäyksiä ja osallisuuksia erinäisiin huligaani ryhmiin(hooligans fighting/KC-hools jne.), kuten Torniaisella, on omiaan edesauttamaan nähtyjä episodeja joissa matalan kynnyksen ylireagointi on odotettavissa. Judo ja jujutsu tekniikoilla voi saada häirikön toimintakyvyttömäksi ilman päävamman vaaraa, turvautumatta umpimähkäiseen potkimiseen tms..

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100008838931874&sk=about

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
 26. Syyskuun illat hämärtyvät nopeasti. Ilmassa on tuleva pimeä kausi, suomalainen syksy.

  Autossa kotimatkalla soi Nick 13 ja ”Carry My Body Down”. Ajatuksissa pyörivät menneen viikon tapahtumat ja aivan erityisesti tämän nykyisen HUORAAVAN ELIITIN toimet.

  Toisaalta ajatukset ovat Vastarintaliikkeessä ja erityisesti Jesse Torniaisen luona, onhan hän nyt kansaamme tuhoavan eliitin käsissä, lukittuna.

  Tämän haluan kaikille sanoa: Mikään tämän saastaisen eliitin suunnittelema laki, asetus tai mikä tahansa sonta, ei tule muuttamaan oikean, aidon opposition voimaa ja taisteluhalua.

  Vastassamme oleva demonit elävät valheesta, vääristelystä, ihmisten kiusaamisesta. He haluavat sulkea ihmisten suut, he haluavat muuttaa maamme Kongoksi, jossa googlet raiskaavat, ryöstävät ja murhaavat maatamme, samalla kun tämän tuhon järjestäneet ihmispaskat juhlivat linnoissaan. Me näemme jo USA:ssa ja Ruotsissa, mikä meitäkin kohta odottaa: USA:ssa vähä-älyiset googlet tekevät sitä, mitä he osaavat: mellakoivat, tappavat, tuhoavat ja mitä tekevät vallassa olevat federastit kipalakki päässään? He marssivat tunnustamassa uskoaan tähän tuhoon, mutta oma maa on muureilla ja ohjuksilla suojattu…

  Niinpä ei ole mitään syytä huoleen. Vastapuoli on heittänyt kintaansa rinkiin ja haluaa haastaa, haluaa tuhota meidät, oikeat ihmiset. He ovat tehneet tämän mm. Barbara Spectren suulla AIVAN SELVÄKSI. Tämä on meille rautalangasta väännetty, he eivät lepää ennen kuin meitä, valkoisia kansoja, ei enää ole.

  Ja siksi ajatukset ovat veljien ja siskojen luona. Kuinka ohut onkaan se linja, joka seisoo tämän hirmuvallan edessä? Tämän iankaikkisen pedon edessä? Sen saman pedon edessä, joka sata vuotta sitten aloitti naapurimaassamme maailmanhistorian kammottavimman teurastuksen.

  Tämä vastassamme oleva peto ei ole tästä maailmasta, sillä ei ole tässä maailmassa asuinsijaa, se ei kuulu tänne.

  Tukholma 12.11.2016! Eläköön voitto!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Sinulle, oikealle ihmiselle,

   Vaikka ainakin osaksi toistan aiemmin sanomaani, voitonriemuinen hybriksesi antaa aihetta lausua jälleen muutama sana.

   Perussanomani on, että kansaa ei tuhoa mikään eliitti vaan synti. Eliittihän on te itse, teidän kuvanne ja peilinne, teidän demokratiallanne valitsema ja ylläpitämä parhaimmistonne. Se on siis yhtä saatanallinen kuin te, ja, mikäli mahdollista, parhaimmistonanne vieläkin saatanallisempi.

   Aito, oikea oppositio on (sydämessä asuvan) synnin vastustaminen, parannuksenteko Jumalan sanan voimasta, sydämeltä hyväksi tuleminen. Silloin Jumalan viha maan yltä poistuu.

   Vastassa oleva ”demoni” tai ”peto” ei ole eliitti tai kipapäät vaan oman sydämen pahuus, siellä asuva perkele. Siitä Jumala rankaisee näkemällämme ja teidän pelkäämällänne tavalla, ”demonien” ja ”pedon” avulla. Suomalaiset itse elävät ”valheesta, vääristelystä ja ihmisten kiusaamisesta”, kuten kaikki tietävät. Jo kansan jumalattomuus itsessään on ydinvalheessa elämistä. Suomalaiset ovat jopa sulkeneet Jumalan suun (vesittäneet kirkon ja sen opin ja lakkauttaneet kaikkialla oikean evankeliumin opettamisen, Jumalan voiman, 1. Kor. 1:18, 24) ja Jumalan omien suut (minua ja muutamaa harvaa muuta lukuun ottamatta). Ja mitä ”raiskaamiseen, ryöstämiseen ja murhaamiseen” tulee, niin te olette satavuotisen maan valtiutenne aikana (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§) raiskanneet ja ryöstäneet maan perkeleellä ja esimerkiksi murhanneet lastenmurhissanne (aborteissa) laillisesti noin 700 000 lasta. Hengellisesti olette tappaneet koko kansan (itsenne) tallaamalla maahan oikean evankeliumin opettamisen. Ne lapsenne, joita ette murhaa kohtuun, tapatte ikuiseen helvettiin.

   Koska vain evankeliumi (Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus) ajaa perkeleen pois sydämistä ja poistaa Jumalan vihan, niin oletko sinä, oikea ihminen, julistanut ”huoraavalle eliitille”, ”demoneille”, ”pedolle”, ”googleille” ja ”ihmisparoille” evankeliumia, että pääsisivät pahuudestaan? Tähän pyytäisin vastausta.

   Aloitatte te kipapäät 12.11.2016 Tukholmassa laajankin väkivaltakierteen, rynnistyksen kohti ”voittoa”? Jätättekö te ketään henkiin, kipapäät?

   Plusääni(3)Miinusääni(3)
  2. Katselinpa ohjelmaa Deutsche am Galgen tai siis dvd-sarjaa taannoin. Muistui mieleen, kuinka saksalaisia sotilaita syytettiin mielikuvituksellisista rikoksista ja heidät kaikki tuomittiin kuolemaan näytösoikeudenkäynneissä. Heidät oli käsitelty niin, että kaikki vielä tunnustivat kaiken (lyhyesti) ”oikeudenkäynneissä”, ellei sitten kyseessä ollut näyttelijöiden voimin vedetty prosessi joka kerralla. Etenkin masensi katsella suuria hirttäjäisiä, joihin massoittain tavallista kansaa oli komennettu paikalle.

   Niin herkullisesti kuin unelmoitin eliitin lahtaamisesta, niin tulevaisuus vaikuttaa kylä em. videoiden kaltaiselta. Kommunismi ja poliisivaltio etenee ja Suomessakin kielletää kaikki. Johan tätä on vaadittu esim. juutalaisjärjestöjen taholta. Ei mene kauaa, kun Suomessakin ihmiset vangitaan vankileireille pelkän epäilyn (toisinajattelusta) perusteella tai varmuuden vuoksi, jos on epäilyttävää käytöstä tai poikkeavaa elämäntapåaa jopa. Ehkäpä Suomesta rahdataan toisinajattelijat Eurooppaan keskitysleireille tai tuholeireille. Ehkäpä muutamassa vuodessa kaikki muuttuu ja ihmisiä aletaan teloittaa jopa suurissa kansanjuhlissa. Onhan pian enemmistö suomalaisistakin väkivaltaisia ja tyhmiä mamuja, jotka ovat eliitin syöttiläitä.

   Etenkin masensi kuva Neuvostoliiton taviksista täysin masennettuina ja pelokkaina olentoina, joista ei ollut minkäänlaiseen vastarintaan, ennen kuin Gorba tahallaan vähän höllensi suitsia. Euroopplaiaset ja suomalaiset on masennettu sodilla ym. ja toisaalta ehdollistettu lampaiksi. He eivät ole tyhmiä, vaan tietävät kaiken. Heidät on opetettu alistumaan ja lannistumaan. Tottelemaan ja valehtelemaan. Kaikesta on tullut normi. Voi olla, että ”natsoen” ja ”terroristien” jahti alkaa piankin. Ja esim. internettiä aletaan luodata oikein kunnolla ym.

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
   1. Eivät jumalattomat suomalaiset ole lampaita vaan kokonaisia saatanoita, kuten Jumala sanassaan vahvistaa, Ap. t. 26:18. Jos joku on saatanan vallassa, hän on kokonaan saatana; ei saatanassa ole aste-eroja. Suomen kansa ON kokosaatanoitten kansa, luulisi jo jokaisen ymmärtävän ja näkevän tämän. Hyvän tai ”säyseän” teeskentely ei muuta asiaa, päinvastoin totuuden piilottaminen vain pahentaa asiaa (ja Suomihan on täynnä näitä ”hyviä” ja ”jumalisia” saatanoita). Raamattu sanoo hyvän teeskentelystä mm. seuraavaa:

    ”Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen” (2. Kor. 11:14-15).

    Suomalaiset siis ovat oikeutetusti synneillään (viittaan yllä olevaan kommenttiini at 20.29) ansainneet kuolemantuomiot (”MIEKAN”, Room. 13:4), hirttämiset, lahtaukset, kaiken kieltämisen, vangitsemiset, keskitysleireille rahtaamiset ja teloitukset kansanjuhlissa. Se, mitä Suomessa ja Euroopassa nyt tapahtuu, on aivan oikein ja ansaittua. Eivät saatanat saa riehua demokratiallaan miten vain ja tuhota myrkyllään kaikkea.

    Saatanasta eli perkeleestä päästään vain Kristuksessa:

    ”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot” (1. Joh. 3:8).

    Kristus (oikea Kristus, Vapahtaja) on kuitenkin Suomessa hylätty kaikkialla, myös kirkoissa. PERKELEEN TEOT ON SIIS SÄILYTETTY JA PELASTETTU. Sitä on Suomi.

    Suomalaisten kohtalo ON tämä:

    ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33);

    ”Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä” (Matt. 25:41).

    Te Kristuksen ja evankeliumin kieltäjät OLETTE perkeleestä:

    ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. – – ette ole Jumalasta” (Joh. 8:44, 47).

    Kaikki siis Suomessa on perkelettä, murhaamista ja valehtelemista. KAIKKI!

    ”Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä (so. perkeleen), hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä (so. perkeleen) minun (Jeesuksen) tähteni, hän löytää sen” (Matt. 16:25).

    Kun Raakkelin viestin rakennetta katsoo, niin viesti on hyvin kavalasti ja luihusti rakennettu, eräänlainen saatanallisen kierouden (kavaluuden) mallikuva – puhdasta suomalaista perkeleellisyyttä ja luihuutta.

    ON SYYTÄ LOPETTAA LUIHUUS!

    Plusääni(4)Miinusääni(3)
    1. (kokeilen kolmannen kerran, viesti ei näytä menevän taaskaan perille; onneksi otin kopion).

     Pieni havainto tänne Magneettimediaan kirjoittamisesta/pääsemisestä. Nyt jo parin päivän ajan tänne on hyvin hidasta päästä, ja usein en pääse ollenkaan. Yllä olevan viestinkin kirjoitin jo aiemmin, mutta se ei mennyt ”Lisää kommentti”-painiketta painaessani perille vaan ”verkkoyhteys katkesi” (kuten ruutu ilmoitti). Yllä oleva viesti on siis muistinvarainen kopio aiemmasta (osin vesittynyt). Kun yhteys ei toimi ja painan painiketta ”Korjaa yhteys” esiin tulee viesti, että reitittimen ja tukiaseman välillä yhteys ei toimi, mutta muihin sivustoihin yhteys on koko ajan normaali ja hyvä; vain yhteys Magneettimediaan pätkii ja silloinkin, kun yhteys on, se on ”hidastettu”. Onkohan modeemini ja tukiaseman välillä joku mustapukuinen hyypiö, joka estää kristillisten viestieni julkituloa Magneettimediaan (”nettipoliisi”, Risikko, Lipponen, Vastavoima, Pelex?).

     En kuitenkaan valita; mitään ei tapahdu Jumalan tietämättä/sallimatta/vaikuttamatta.

     Ehkä minulta viedään yhteys internettiin kokonaan. Jos niin tapahtuu, hyvä niin. Mukaudun. Jos saarnani lopetetaan, jäätte vaille tietoa Jumalasta ja maanne ja kansanne pelastumisesta. Siitä jäätte vaille.

     Olisiko se hyypiö Lipponen? Tai Halonen! SVL? FBI? Kaupunginhallitus?

     Plusääni(2)Miinusääni(4)
 27. Kiistaton tosiasia on, että ihmisten alkumuoto on musta afrikkalainen. Jos tämän tosiasian jättää huomioimatta, voi saman tien unohtaa mistään puhtaasta rotuopista puhumisen.

  Täten julistan: Että ainoa oikea proto-arjalainen rotu on musta afrikkalainen. Meistä kaikista löytyy mustan miehen verta. Mutta alkuperäisistä afrikkalaisista ei eurooppalaista geenikantaa. Täten voimme todistaa, että me eurooppalaiset olemme epäkelpo ja sisäsiittoinen mutaatio – eli ali-ihmis rotu afrikkalaisista.

  On aivan oikein, että musta rotu puhtaimpana ihmisen kantamuotona vääjäämättä valtaa ja tuhoaa kaikki epätäydelliset mutatoitumat. Tämä on puhtainta biologiaa ja puhdasoppisin malli Darwinistisesta geenien loputtomasta taistelusta.

  Teknologian kehittyessä ja vääjäämättä tästä johtuva ihmisten rajaton liikkuminen hävittää meidät. Hyväksykää se totuutena ja kehittykää, tai tuhoutukaa. Luonnossa ei ole tilaa konservatismille koska siellä pätee vain muutos.

  Olemme valkoisena ja epätäydellisenä rotuna tuomittu häviämään, samoin kun nyky-ihminen Afrikasta tullessaan hävitti Neandertalinihmisen – me olemme tämän seuraava jatkumo.

  Kunnia proto-arjalaisen rodun voittamattomalle marssille! Voitto vahvemmalle ihmisrodulle!

  Plusääni(5)Miinusääni(9)
 28. Huom! Myrkkykäärme yrittää luikerrella keskustelufoorumille.

  Se käyttää nimimerkkiä PaLaX jota ei pidä sekoittaa nimimerkkiin PeLeX!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Raakkeli, missä asiassa ”spämmäys”? Eikö nazit sitten ole siionisteja ja muslimit jutkuja, koukkunokkia etc. joita sorokset toimittaa Eurooppaan omakustannuksella.

    Täytyy myöntää ”kansallismielisten” ideologian olevan niin sekavaa, ettei siitä vihtahousukaan ota selvää. Välillä matut ovat siionisteja, jutkut muslimeiksi naamioituneina ja ne tulevat antamaan behead hoitoa kaikille kantakirja-arjalaisille kaikkien soroksien komennossa.

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
 29. ”Tapahtumavideolta näkee esimerkiksi, kuinka nuori nainen yrittää sylkeä lailliseen katutapahtumaan osallistuvan miehen päälle.”

  Näinpä. Jonkin toisen uutisen yhteydessä kirjoitin jonkun heittäneen mielenosoittajien puolelta naista kohti, mutta tarkempi syynäys kertoo havaintoni olleen väärän, ja sen väärän käsitykseni pohjalta esitin kritiikkiä mielenosoittajia kohtaan. Tämä aiheeton kritiikki oli syytä todeta aiheettomaksi. Pahoitteluni.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat