Vastavoima Brysselin Pravdalle dokumentoitu!

Tapio Pesola on tehnyt merkittävän kulttuurillisen ja poliittisen työn keräämällä lähinnä toisinajattelijoiden ja vaihtoehtomedioiden julkaisuja viime vuosilta yhdeksi lähes 900 sivua sisältäväksi kirjaksi. Pesosen toimittama teos on jo arvokas siinä mielessä, että negatiivista globalisaatiota ja valtamediaa kritisoivat julkaisut voivat helposti siirtyä digitaalisen pilviverhon taakse.

Kirja ei edusta yksipuolisesti tiettyä poliittista puoluetta tai ismiä, vaan antaa puheenvuoron niille toimijoille, jotka suhtautuvat kriittisesti Suomen viralliseen poliittiseen konsensukseen, joka luovuttaa ylivaltaa esimerkiksi ylikansalliselle suurpääomalle, kansainvälisille rahoitusmarkkinoille ja yliäyräiden menevälle monikulttuurisuuden ihannoinnille Suomessa. Joskin teoksella on kieltämättä kansallismielinen viitekehyksensä älyllisenä pohdintana. Pesosen mukaan kirjan syntymiseen on vaikuttanut Suomessa voimakkaasti vaikuttava poliittinen propaganda, jota ylläpitää ennen muuta valtapuolueet ja niitä tukeva valtamedia.

Suomen saattokellot 2017 kirja: Kuva takakannesta.

Kirjassa ovat saaneet huomiota sellaiset verkkojulkaisut kuten esimerkiksi MV-lehti , Magneettimedia, Vastavalkea  ja myös Vainovalkea.

Suosittelen teosta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnallisista ilmiöistä, ilman valtamedioiden manipuloivaa vaikutusta.

Pesola, Tapio (toim.): Suomen saattokellot 2017 (883 sivua), julkaistu syksyllä 2018. ISBN 978-952-94-0905-1

Kirjasta tilaus- ja yhteystiedot ovat saatavissa sivustolta suomensaattokellot.net

Markku Juutinen

10 kommenttia

 1. Voin myös suositella kirjaa jonka tilasin ja sain joku päivä sitten. Harvoin saa niin pienellä rahalla niin paljon asiaa luettavakseen. Kirja on mahtava tiivistelmä vaihtoehtomedian työstä joka jokaisen pitäisi tilata ja myös lukea.
  Todella iso kiitos kuuluu sen tekijälle joka jaksanut moisen urakan tehdä.

  Plusääni(27)Miinusääni(0)
 2. Veteraanit rauhan puolesta kehottaa sotilaalliseen tottelemattomuuteen
  Tekijä Riikka Söyring
  Veteraanit rauhan puolesta -järjestö (Veterans for Peace, VFP) vetoaa Yhdysvaltain armeijan kantahenkilökuntaan, jotta nämä eivät osallistuisi sotilaalliseen interventioon Venezuelaa vastaan.
  Järjestö muistuttaa, että sotilaallinen hyökkäys toista valtiota vastaan on sekä Yhdysvaltain lakien että kansainvälisen oikeuden vastaista, jollei kyse ole itsepuolustuksesta tai jos YK ei ole hyväksynyt sotilastoimia.

  https://vastavalkea.fi/2019/03/24/veteraanit-rauhan-puolesta-kehottaa-sotilaalliseen-tottelemattomuuteen/#comment-67695

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 3. Venäjän vastavoima globalisteille ja MJWO (Masonic Jew World Order) mafialle.
  Venäjä suunnittelee massiivista Jeesus patsasta joka korvaa entisen Lenin ja Stalin patsaan. Suunnitelma odottaa Venäjän ortodoksisen kirkon hyväksyntää.

  Russia Plans Massive Jesus Statue On Site Previously Reserved for Lenin & Stalin
  Equal in height to the Christ the Redeemer monument in Rio de Janeiro, the Russian statue would actually rise higher than its Brazilian counterpart, as it would stand atop a 98-ft-tall pedestal, bringing the total height up to 223 feet. — The plans await approval from the Russian Orthodox Church before ground can be broken.
  J. P. Mauro
  https://russia-insider.com/en/russia-plans-massive-jesus-statue-site-previously-reserved-lenin-stalin/ri26617
  https://russia-insider.com/en/no-one-saw-it-coming-rise-christianity-russia-baffles-us-establishment/ri26468

  The West’s Rejection of God Will End in Misery and Terror – Solzhenitsyn’s Prophetic 1983 Warning
  ”The West has yet to experience a Communist invasion; religion here remains free. But the West’s own historical evolution has been such that today it too is experiencing a drying up of religious consciousness…. the tide of secularism that, from the late Middle Ages onward, has progressively inundated the West. This gradual sapping of strength from within is a threat to faith that is perhaps even more dangerous than any attempt to assault religion violently from without.”
  https://russia-insider.com/en/politics/wests-rejection-god-will-end-misery-and-terror-solzhenitsyns-prophetic-1983-warning/ri23136

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Tästäkin kirja kertoo mutta sille joka ei lue: The dark side of Western medicine has been erased from U.S. history books and from Google search results, along with any trace of truth about the success of natural cures and homeopathic medicine.
  Any doctors or scientists who attempt to “peer review” natural remedies are stripped of their medical license or research funding by the corrupt American Medical Association (AMA) and Big Pharma.
  In fact, at least half of all clinical “trials” have never been reported, because when natural cures are proven to work, the results are removed or skewed in favor of chemical medicine.
  The American healthcare system is set up to profit from illness, and those in charge are making sure that never changes.
  World’s elite try to WIPE OUT all knowledge and use of natural cures
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=185815

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Mikäköhän on tuon kirjan sisällysluettelo ? Liekö siellä esim. holokausti-kritiikkiä ollenkaan ? Yleensäkin Suomen vaihtoehtomedioiden aiheet ovat aika suppeita. Ne pyörivät enimmäkseen maahanmuuton ja sen lieveilmiöiden ja juutalaisten keksimän ihmisrotuteorian ympärillä, joka on hyvin epäilyttävää.

  Ohessa esim. hyvä NASA -kriittinen kanava, jossa ei ole flat earth – hömppää.

  https://www.youtube.com/user/kuccklemore/videos

  https://youtu.be/1GnO39_VJnw

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2018/10/16/raketti/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Canadian neurologist explains it all here in 20 six-minute segments. He was told to play ball or have the ball taken away.
  Often a comet will streak across the night sky and we will miss it.

  So our true champions are murdered and flushed down the memory hole while scoundrels and traitors get Nobel Prizes.

  The healthcare industry cannot leave sickness to chance. It is a bigger business than war.
  by Henry Makow PhD – April 2, 2019

  Andrew Moulden should have been awarded a Nobel Prize for showing how the “healthcare industry” is poisoning the general population with vaccines. He showed how vaccines were responsible for causing “microscopic strokes” by limiting the flow of oxygen in the bloodstream reaching capillaries.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=186175

  Pankaa tämä kiertämään, rokotteet tuhoavat pikku hiljaa. Niitä syytä välttää.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Suomihan EI ole EU:n ja rahaliiton jäsen, koska ne saatiin valehtelemalla ja PETOKSILLA !

  Jopa Suomen perustuslaki piti salassa uusilla valtiopetoksilla muuttaa estämään tämän asian käsittely Valtakunnanoikeudessa.

  Julkinen lakitietokanta Finnlex PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Sainkin ”lähdeviitteeni” Julkinen lakitietokanta Finnlex seurauksena viestin; että minun tulisi pidättäytyä tästä lähdeviitteestä !

  No tutkin asiaa; olen jo vuosikymmeniä käyttänyt julkista lakitietokanta Finnlexiä.

  No nyt Finnlexin ”hakukone” ei enää löytänyt PL 118 §:ää suoraan, vaan sinun pitää TIETÄÄ lain diaarinumero käyttääksisi julkista KANSALLE tarkoitettua lakitietokantaa; jonka pitäminen kuuluu demokraattiseen valtioon.

  Siis Suomessa TODELLINEN sensuuri on jo ulotettu julksiiin eduskunnan laatimiin lakiehin; ehkäpä siksi KAIKKI juristit käyttävät maksullista Edilex_lakitietokataa ?

  PL 118 §:n kastijärjestelmä on siis jo ulotettu JULKISEEN lainsäädäntötietoon käsiksi pääsemiseen ..

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 8. Olen vasta sivulla 209 ko. Tapio Pesolan toimittamaa kirjaa: Suomen saattokello-t! Ja nyt jo silmäni ovat avautuneet ja tietoisuuteni kasvanut siitä, miten koko Suomen kansaa kusetetaan kokoajan ja jatkuvasti ja tehty sitä jo vuosikymmenien ajan! Ja vaikka on huomannut, että juuri mikään ei enää toimi kotimaassamme – niin ko. kirja valaisee sen syy seuraus suhteen! Tämän kirjan lukemista ei voi millään syyllä kukaan Suomen kansalainen jättää lukematta – vaan ko. Suomen saattokello-t kirja on nyt niin ajankohtainen, että se pakottaa lukemaan itsensä jos oma elämä yhtään kiinnostaa ja lastensa ja lapsenlapsiena! En oikein osaa muuta sanoa kuin, että ko. kirja, Suomen saattokello-t 2017 on äärettömän tärkeä lukea -, ja mielummin pariin otteeseen! Ihme, että on saatu julkaistua??? Minunkin pikkukaupunginkirjastosta ei teosta löytynyt ja vain yksi kappale lähimmästä isommasta kaupungista! Lukekaa kohtalonne jos haluatte siihen omaan vielä vaikuttaa!!!!!!!!!!!

  Plusääni(12)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat