Vauvat tarvitsevat luonnollista vastustuskykyä, rokotteet edistävät syöpää

Rokotusten perusoletus on se, että ne auttaisivat lapsia päihittämään virustartuntoja kasvaessaan vanhemmiksi. Kuitenkin Michiganin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan lapsilla on jo syntymästään luontainen kyky torjua tartuntoja. Rokotukset saattavat estää välttämättömien immuunisolujen kasvua lapsuudessa ja siksi rokotusten välttäminen saattaa itse asiassa parantaa vauvan reaktioita infektioihin. Tarkemmin sanottuna rokotukset estävät erityisten proteiinien tuotantoa, jotka hidastavat tietyntyyppisten syöpien kasvua.

Tutkimuksen vanhempi johtava tutkija Yasmina Laouar Michiganin yliopiston mikrobiologian ja immunologian laitokselta selittää: ”Aikaisin lapsuudessa luonnolliset tappajasolut (NK-solut), kuten useat muut immuunisolut, eivät kypsy toimintavalmiiksi ennen aikuisikää. Sinä aikana olemme vajaan immuunijärjestelmän suojaamia ja siksi vastasyntyneet ja vauvat ovat alttiimpia infektioille.”

Rokotteet pahentavat ja laajentavat vauvojen immuunijärjestelmän kypsymättömyyttä estämällä normaalin immuunisolujen muodostumisen. Sen lisäksi että rokotteet vaikuttavat DNA:han, niiden myötä elimistöön joutuu myös raskasmetalleja, kuten elohopeaa, alumiinia ja muita myrkyllisiä säilöntä- ja tehoaineita.

Lasten immuniteetin ymmärryksessä on vielä suuria aukkoja, erityisesti luonnollisten tappajasolujen puutteellisissa reaktioissa. Michiganin yliopiston immunologien tutkimukset osoittavat erityisen muuntuvan kasvutekijä beeta-solun (TGF-β) selittävän, miksi useimmat rokotusasiantuntijat virheellisesti uskovat elimistön luonnollisen viestijärjestelmän tukahduttamisen auttavan immuniteettia, kun se itse asiassa häiritsee sitä.

Tutkimukset osoittivat, että luonnollisten tappajasolujen tuotantoa kontrolloi TGF-β, jota tuotetaan luuytimessä. Vastasyntyneillä hiirillä luonnolliset tappajasolut kehittyivät nopeammin TGF-β signaalien puuttuessa. Useat rokotteet on suunniteltu myös vaikuttamaan TGF-β signaaleihin, millä on fysiologisia vaikutuksia ihmiskehoon. Se itse asiassa toimii alkuperäistä tarkoitusta, eli immunisaatiota, vastaan. TGF-β signaalien estäminen tukahduttaa luonnolliset tappajasolut, mikä todellisuudessa lisää syöpäkasvaimien kasvua. Useimmat näistä tiedemiehistä eivät ole huomanneet, että TGF-β solujen vaikutus syöpäsoluihin ja syövän mikroympäristöön on sekä positiivista että negatiivista syövän kehitykselle. Keskittymällä TGF-β signaaleihin tuottaakseen enemmän kypsiä NK-soluja seurauksena on erittäin suureksi kasvanut riski taudin seurantasolujen vahingoittumiseen. Siksi riskit ylittävät kaikki ennustetut hyödyt useampien kypsien NK-solujen tuottamisesta.

TGF-β on polypetidi, joka viestittää erityisten reseptoreiden avulla. TGF-β estää imusolujen lisääntymisen ja erikoistumisen, mukaan lukien sytolyyttiset T-solut, luonnolliset tappajasolut ja makrofagit, estäen siten immuunijärjestelmää seuraamasta syöpäkasvaimen kehittymistä. TGF-β viestintä kuuluu olennaisena osana kasvaimen kehitykseen ja liittyy kaikkiin syöpäsolujen biologisiin päätoimintoihin.

Tutkijoiden mukaan saattaa tuntua houkuttelevalta ehdottaa TGF-β solujen viestintätoiminnan katkaisemista keinona korjata lapsuusiässä normaalia NK-solujen puutetta. Kuitenkin tällaisella toiminnalla on pitkäaikaisia tuhoisia haittavaikutuksia. Monet tiedemiehet ovat täysin tietoisia TGF-β viestinnän kaksoisluonteesta, esim. kasvaimien hidastajana ja edistäjänä, joten ei ole varmuutta, miksi niin paljon tutkimuksia on omistettu juuri TGF-β signaalia vaimentaville rokotuksille, kun tuloksena on vääjäämättä syöpäkasvaimien ja niiden leviämisen suuri todennäköisyys.

Antamalla imeväisikäisten immuunijärjestelmän kehittyä luonnollisella tavalla ihanteellisella ravinnolla, rintamaidolla ja D-vitamiinilla, eivät vauvat tarvitse mitään muuta terveyttänsä edistämään. Jos jatkamme keinotekoisten immunisaation keinojen jahtaamista, johtaa se vain päinvastaiseen tulokseen, immuunikatoon ja syöpään. Rokotus ei ole immunisaatiota, eikä tule koskaan olemaan.

Alkuperäinen artikkeli: http://preventdisease.com/news/12/080812_Infants-Need-Natural-Immunity-How-Vaccines-Actually-Promote-Cancer-Growth.shtml

28 kommenttia

 1. Niin tarvitsivat 1900-luvun alussakin jolloin oli hyvä jos puoletkin perheisiin syntyneistä lapsista eli aikuisikään.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Isoissa taloissa sekä ruoka- että hygieniatilanne lienee ollut aika hyvä jo silloin, mutta kuitenkin ilmaantui hautausmaan komeimpiin sukuhautoihin varsin vaikuttavia ristirivistöjä kuolleiden pikkupilttien muistoksi ..

    Antibiootteja silloin ei toki vielä ollut, mutta ainakin tämän julkaisun mielestä se lienee ollut pikemminkin etu – olen ollut huomaavinani antibiootteja kirottavan täällä samalla innolla kuin rokotteita.

    Ruoan suhteen asenne vaikuttaa jakomielisemmältä – rokotteita, antibiootteja ja yleensä nykyaikaista lääketiedettä kirottaessa nykyistä ruokahuoltoa ylistetään elinajanodotteen kasvun tärkeimmäksi aiheuttajaksi, mutta jotain eksoottista yrttiä ylistettäessä kirotaan nykyinen teollinen, prosessoitu, juutalaisten myrkyttämä ja ties miten muuten pilattu ruoka samaan kattilaan em. lääketieteen kanssa ..

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. ”Isoissa taloissa sekä ruoka- että hygieniatilanne lienee ollut aika hyvä jo silloin”

     No ei ihan ollut hyvällä tasolla vielä silloin tuo hygieniatilanne. Ei ole Eemelillä alkeellisintakaan tietoa esimerkiksi siitä mitä peseytymisen, viemäriverkoston, vesijohtoverkoston ja ruuan kylmäkäsittelyn suhteen on tapahtunut tuon 1900-luvun alun jälkeen? Mikäli tässä nykyajassa käytettäisiin suurin piirtein yhtä paljon fyysistä liikuntaa ja luonnollisia ruokia kuin silloin, olisi nykyihminen erittäin hyvässä kunnossa. Tämä tarkoittaa siis paljon marjoja, kalaa ja riistaa, ei mitään synteettisesti valmistettua höttömöttöä, joka ei ole mitään luonnollista nähnytkään kaikkine synteettisesti valmistettuine E-koodeineen.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Vauvat saavat luonnollista vastustuskykyä mm. äidinmaidosta. On mielenkiintoista, että äidinmaito sisältää vetyperoksidia, joka on tärkeää vauvan immuniteetille. Lääketiede kuitenkin pitää yleisesti vetyperoksidia vaarallisena, miksiköhän?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. ”Vauvat saavat luonnollista vastustuskykyä mm. äidinmaidosta.”

  Äidinmaidosta saa myös kannabinoideja samoin kuin kannabiksesta. Ihmisillä on elimistössään kannabinoidijärjestelmä. Mielenkiintoista, että elimistössä olevat kannabinoidireseptorit aktivoituvat, kun elimistö saa kannabinoideja…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Rokotteista vaurioita saaneita lapsia:
  http://usa.chinadaily.com.cn/china/2013-07/05/content_16736338.htm

  Kurkumiini suojaa pikkulapsia paremmin kuin pneumokokkirokotteet:
  http://preventdisease.com/news/13/070313_Curcumin-Outperforms-Pneumococcal-Vaccines-In-Protecting-Infants.shtml

  Yli puolet HPV-rokotteen saaneista japanilaisista naisista sai haittavaikutuksia rokotteesta:
  http://www.examiner.com/article/over-half-of-japanese-women-vaccinated-with-the-hpv-vaccine-reported-reactions

  Perheelle myönnetään korvauksia perheen vauvan kuoltua heksavalenttiseen rokotteeseen:
  http://www.examiner.com/article/baby-s-family-awarded-damages-after-hexavalent-vaccine-ruled-cause-of-her-death#sthash.njm9r7SN.dpuf

  Gaia-Health: MPR-rokotteet ovat epäonnistuneet surkeasti tuhkarokon ja sikotaudin torjunnassa:
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-07-07/mmr-vaccinations-abject-failure-in-measles-and-mumps/

  Perhe haastaa lääkeyhtiön oikeuteen perheen tyttären saatua vaarallisesta influenssarokotteesta vakavan aivovaurion:
  http://vactruth.com/2013/07/09/vaccine-brain-damage/

  Yhdysvaltain liittovaltion tuomioistuin totesi hepatiiti B-rokotteen aiheuttaneen kroonisen väsymysoireyhtymän:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/hepatitis-b-vaccine-caused-chronic-fatigue-syndrome-us-court/#.UdyRdNCH7fs

  Vaccinosis on rokotteiden haittavaikutus eläimillä:
  http://www.stltoday.com/lifestyles/pets/dr-fox/vaccinois-is-the-adverse-reaction-to-vaccinations/article_203dfcf4-6036-530b-8c16-47c483dfe733.html

  Autismiepidemia yhdistetty rokotteiden aiheuttamaan diabetekseen:
  http://online.wsj.com/article/PR-CO-20130712-904463.html

  Maalaisjärki, tiede ja HPV-rokotukset:
  http://www.blindedbythelightt.blogspot.fi/2013/07/common-sense-science-and-hpv-vaccination.html

  Tohtori Kenneth Stoller kertoo, miten rokotteiden aiheuttamat aivovauriot johtavat autismiin:
  http://www.youtube.com/watch?v=JnD8Il2PS9E

  CDC:n toteaa rokotteiden olevan turvallisia käyttämällä tutkimuksessaan vain rokotettuja henkilöitä:
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-07-12/background-mortality-rate-for-vaccines-or-pseudo-study/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Alumiinimyrkytys ja Alzheimerin tauti: yhtäläisyydet ja erot.
  Neurotoxicology. 1988 Fall;9(3):429-42.
  Aluminum intoxication and the victim of Alzheimer’s disease: similarities and differences.
  Yokel RA, Provan SD, Meyer JJ, Campbell SR.
  Source: College of Pharmacy, University of Kentucky, Lexington
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3059244

  Nanopartikkelit ja neurotoksisuus:
  Int J Mol Sci. 2011;12(9):6267-80. doi: 10.3390/ijms12096267. Epub 2011 Sep 23.
  Nanoparticles and neurotoxicity.
  Win-Shwe TT, Fujimaki H.
  Source:Center for Environmental Health Sciences, National Institute for Environmental Studies, 16-2 Onogawa, Tsukuba, Ibaraki 305-8506, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22016657

  Alumiini ja Alzheimerin tauti: vuosisadan kiistan jälkeen, onko olemassa selkeä yhteys?
  J Alzheimers Dis. 2011;23(4):567-98. doi: 10.3233/JAD-2010-101494.
  Aluminum and Alzheimer’s disease: after a century of controversy, is there a plausible link?
  Tomljenovic L.
  Source: Neural Dynamics Research Group, Department of Ophthalmology and Visual Sciences, University of British Columbia, Vancouver, BC, Canada.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21157018

  Nanokokoinen alumiini muuttaa immuunijärjestelmän toimintaa:
  ACS Nano. 2010 Jul 27;4(7):3661-70. doi: 10.1021/nn9016789.
  Nanosized aluminum altered immune function.
  Braydich-Stolle LK, Speshock JL, Castle A, Smith M, Murdock RC, Hussain SM.
  Source: Applied Biotechnology Branch, Human Effectiveness Directorate, Air Force Research Laboratory, Wright-Patterson AFB, Ohio, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20593840

  Alumiini aiheuttaa kognitiivista heikentymistä rotilla:
  Int J Alzheimers Dis. 2012;2012:914947. doi: 10.1155/2012/914947. Epub 2012 Jul 30.
  Cognitive deterioration and associated pathology induced by chronic low-level aluminum ingestion in a translational rat model provides an explanation of Alzheimer’s disease, tests for susceptibility and avenues for treatment.
  Walton JR.
  Source: Faculty of Medicine, University of New South Wales, Sydney, NSW 2052, Australia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22928148

  Alumiinin myrkylliset vaikutukset rottien aivoissa:
  Nanomedicine. 2009 Dec;5(4):473-9. doi: 10.1016/j.nano.2009.01.013. Epub 2009 Feb 13.
  Glia activation induced by peripheral administration of aluminum oxide nanoparticles in rat brains.
  Li XB, Zheng H, Zhang ZR, Li M, Huang ZY, Schluesener HJ, Li YY, Xu SQ.
  Source: MOE Key Lab, Institute of Environmental Medicine, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, Wuhan, China.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19523415

  Alumiinin valikoiva kerääntyminen aivovaltimoihin Alzheimerin taudissa:
  J Inorg Biochem. 2013 May 21;126C:35-37. doi: 10.1016/j.jinorgbio.2013.05.007. [Epub ahead of print]
  Selective accumulation of aluminum in cerebral arteries in Alzheimer’s disease (AD).
  Bhattacharjee S, Zhao Y, Hill JM, Culicchia F, Kruck TP, Percy ME, Pogue AI, Walton JR, Lukiw WJ.
  Source: Neuroscience Center, Louisiana State University Health Sciences Center, New Orleans, LA 70112, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23764827

  Alumiinin osallistuminen Alzheimerin taudin etenemiseen:
  J Alzheimers Dis. 2013 Jan 1;35(1):7-43. doi: 10.3233/JAD-121909.
  Aluminum involvement in the progression of Alzheimer’s disease.
  Walton JR.
  Source: Faculty of Medicine, University of New South Wales, St George Hospital Campus, Sydney NSW, Australia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23380995

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Mitä jos poliorokote ei tehnyt mitään polion vähentämiseksi?
  http://www.thelibertybeacon.com/2013/07/13/what-if-the-polio-vaccine-did-nothing-to-reduce-cases-of-polio10192/

  Oikeuslaitosten päätösten mukaan MPR-rokotteet sekä elohopeaa sisältävät rokotteet aiheuttivat autismia ja aivovaurioita:
  http://www.activistpost.com/2013/07/courts-rule-vaccines-containing-mmr-and.html

  WHO:ta syytetään rokotevalmistajien taloudellisten etujen ajamisesta:
  http://www.examiner.com/article/world-health-organization-accused-of-promoting-vaccines-to-benefit-manufacturers#sthash.WXd8O43w.gbpl

  Ammoniumsulfaatti voi lisätä veren ammoniakkipitoisuuksia:
  Forensic Sci Int. 1999 Apr 26;101(2):141-9.
  A case of fatal intoxication with ammonium sulfate and a toxicological study using rabbits.
  Sato A, Gonmori K, Yoshioka N.
  Source: Department of Forensic Medicine, Akita University School of Medicine, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10371046

  Gentamysiini aiheutti munuaisvaurioita rotilla:
  Toxicol Lett. 2013 May 10;219(1):85-92. doi: 10.1016/j.toxlet.2013.01.024. Epub 2013 Feb 27.
  Gentamicin caused renal injury deeply related to methylglyoxal and N(ɛ)-(carboxyethyl)lysine (CEL).
  Li YC, Shih YM, Lee JA.
  Source: School of Pharmacy, College of Pharmacy, Taipei Medical University, No. 250, Wuxing Street, Taipei 11031, Taiwan, ROC.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23454834

  Amfoterisiinin aiheuttama hengityksen vinkuminen:
  Ann Allergy Asthma Immunol. 2003 Nov;91(5):460-6.
  Amphotericin-induced stridor: a review of stridor, amphotericin preparations, and their immunoregulatory effects.
  Lowery MM, Greenberger PA.
  Source: Division of Allergy-Immunology, Department of Medicine, Northwestern University Feinberg School of Medicine, Chicago, Illinois, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14692429

  Bentsetoniumkloridin myrkyllisyys nisäkkäiden soluissa:
  Shigaku. 1989 Apr;76(7):1339-51.
  [Cytotoxicity of benzethonium chloride on cultured mammalian cells].
  [Article in Japanese]
  Tsujihama M.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2761957

  Natriumdeoksikolaatin toiminta ihmisen ihonalaisessa kudoksessa:
  Dermatol Surg. 2007 Feb;33(2):178-88; discussion 188-9.
  Action of sodium deoxycholate on subcutaneous human tissue: local and systemic effects.
  Yagima Odo ME, Cucé LC, Odo LM, Natrielli A.
  Source: Department of Dermatology, School of Medicine, University of Santo Amaro, São Paulo, Brazil.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17300603

  Polysorbaatti 80 lisää oksidatiivisen stressin alttiutta rottien tymosyyteissä:
  Toxicology. 2005 Feb 1;207(1):7-14.
  Polysorbate 80 increases the susceptibility to oxidative stress in rat thymocytes.
  Tatsuishi T, Oyama Y, Iwase K, Yamaguchi JY, Kobayashi M, Nishimura Y, Kanada A, Hirama S.
  Source: Laboratory of Cellular Signaling, Faculty of Integrated Arts and Sciences, The University of Tokushima, Tokushima 770-8502, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15590117

  Polysorbaatti 80:n haittavaikutuksia rottien tymosyyteissä:
  Toxicology. 2004 Jul 1;199(2-3):137-43.
  Flow-cytometric analysis on adverse effects of polysorbate 80 in rat thymocytes.
  Hirama S, Tatsuishi T, Iwase K, Nakao H, Umebayashi C, Nishizaki Y, Kobayashi M, Ishida S, Okano Y, Oyama Y.
  Source: Department of Pharmaceutical Care and Clinical Pharmacy, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Tokushima Bunri University, Tokushima 770-8514, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15147788

  Polysorbaatti 80 voi metabolisoitua sorbitoliksi ja etyleenioksidiksi, joka on vielä myrkyllisempää kuin itse polysorbaatti 80:
  http://toxnet.nlm.nih.gov/cgi-bin/sis/search/r?dbs+hsdb:@term+@rn+75-21-8

  CDC:ltä kesti 50 vuotta myöntää, että poliorokotteet sisälsivät syöpää aiheuttavaa virusta:
  http://www.thehealthyhomeeconomist.com/it-only-took-50-years-cdc-admits-polio-vaccine-tainted-with-cancer-causing-virus/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Rokotteet voivat aiheuttaa hedelmättömyyttä:
  http://vactruth.com/2013/07/20/vaccines-can-cause-infertility/

  Hinkuyskärokotteiden teho 53 %:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/pertussis-vaccine-is-ineffective-one-half-of-the-time-british-medical-journal/

  CDC poisti sivustoltaan sivun, jossa se myönsi, että poliorokotteet sisälsivät syöpää aiheuttavaa virusta:
  http://www.thelibertybeacon.com/2013/07/19/cdc-disappears-page-linking-polio-vaccines-to-cancer-causing-viruses10389/

  SV40:ntä sisältänyttä poliorokotetta jaettiin kaikkialla maailmassa vuoteen 1978 asti:
  Cancer Res. 2005 Nov 15;65(22):10273-9.
  Some oral poliovirus vaccines were contaminated with infectious SV40 after 1961.
  Cutrone R, Lednicky J, Dunn G, Rizzo P, Bocchetta M, Chumakov K, Minor P, Carbone M.
  Source: Thoracic Oncology Program, Cardinal Bernardin Cancer Center, Loyola University, Chicago, Illinois, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16288015

  Rokotteissa käytettävä hiiva yhdistetty autoimmuunisairauksiin:
  Clin Rev Allergy Immunol. 2013 Jan 5.
  Anti-Saccharomyces cerevisiae Autoantibodies in Autoimmune Diseases: from Bread Baking to Autoimmunity.
  Rinaldi M, Perricone R, Blank M, Perricone C, Shoenfeld Y.
  Source: Rheumatology, Allergology and Clinical Immunology, Department of Internal Medicine, University of Rome Tor Vergata, Rome, Italy.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23292495

  Kolme vauvaa kuoli rokotusten jälkeen:
  http://www.saigon-gpdaily.com.vn/Health/2013/7/105692/

  Isä kertoo, miten hänen tyttärensä sairastui diabetekseen rokotteiden jälkeen:
  http://vactruth.com/2013/07/22/vaccines-depression-type-1-diabetes/

  Julkisuuteen vuotanut muistio paljastaa, miten lääkeyhtiöt palkkaavat potilasjärjestöjä vastustamaan tutkimustulosten julkaisuja:
  http://www.rawstory.com/rs/2013/07/21/leaked-memo-reveals-big-pharmas-strategy-to-combat-regulators-who-want-drug-trial-results-published/

  Alumiini keskushermostossa: myrkyllisyys ihmisillä ja eläimillä, rokotteiden adjuvantit ja autoimmuniteetti:
  Immunol Res. 2013 Jul;56(2-3):304-16. doi: 10.1007/s12026-013-8403-1.
  Aluminum in the central nervous system (CNS): toxicity in humans and animals, vaccine adjuvants, and autoimmunity.
  Shaw CA, Tomljenovic L.
  Source: Neural Dynamics Research Group, Department of Ophthalmology and Visual Sciences, University of British Columbia (UBC), 828 W. 10th Ave., Vancouver, BC, V5Z 1L8, Canada,
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23609067

  Rokotteet yleinen syy selkärangan, kasvojen ja silmien epäsymmetriaan:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/scoliosis-as-a-vaccine-related-disorder/

  The 1976 Swine Flu Vaccine Massacre:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/the-1976-swine-flu-vaccine-massacre/

  Äiti kertoo, miten hänen tyttärensä kuoli rokotteen jälkeen:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/my-daughers-death-by-lethal-vaccine-injection/

  Äiti kertoo, miten hänen tyttärensä sai vakavia sivuvaikutuksia DPT-rokotteesta:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/540/

  Hengenvaarallinen reaktio jäykkäkouristusrokotteesta:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/a-life-threatening-reaction-to-the-tetanus-vaccine/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Hepatiitti B-rokotukset lopetetaan Vietnamissa kolmen vauvan kuoltua rokotteen jälkeen:
  http://vactruth.com/2013/07/24/hepatitis-b-vaccine-deaths/

  WHO:ta syytetään tappavien rokotteiden edistämisestä:
  http://www.business-standard.com/article/news-ians/who-accused-of-promoting-deadly-vaccine-113072300282_1.html

  Tdap-rokote voi aiheuttaa aivovaurion tai kuoleman – propaganda viranomaisilta lupaa suojan:
  http://vactruth.com/2013/07/24/brain-damage-death-vaccines/

  Kaksi vuotta, lähes 20 vauvaa kuolee rokotuksen jälkeen:
  http://english.vietnamnet.vn/fms/society/80025/two-years–nearly-20-babies-die-after-vaccination.html

  Avoin kirje isoäidiltä tyttärilleen koskien Gardasil-rokotetta:
  http://anticorruptionsociety.com/2013/03/24/open-letter-from-a-grandmother-to-her-daughters-regarding-gardasil/

  Ylimääräinen aivojen neste vauvoilla voi olla varhainen merkki autismista:
  http://sfari.org/news-and-opinion/news/2013/excess-brain-fluid-in-infants-may-be-early-sign-of-autism

  Synnytyslääkäri ja gynekologi puhuu pakkorokotuksia ja lääketieteellisiä toimenpiteitä vastaan:
  http://www.examiner.com/article/ob-gyn-speaks-out-against-forced-vaccinations-and-medical-procedures

  Äiti kertoo, miten hänen tyttärensä sai vakavia reaktioita rokotteesta:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/717/

  Uusi todiste osoittaa yhteyden MPR-rokotteen ja autismin välillä:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/new-evidence-for-mmr-link-to-autism/

  Äiti kertoo, miten hänen poikansa sai vakavia oireita rokotteesta. Poikavauva kuoli kolme kertaa, mutta hänet saatiin elvytettyä. Poikavauvalle on diagnosoitu aivovaurio, kortikaalinen sokeus, dysfasia, vasemman MCA aneurysman repeämä ja myrkyllinen hapeton enkefalopatia:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/my-sons-vaccine-horror-story/

  Mahdollista yhteyttä kätkytkuoleman ja rokotteiden välillä ei ole tutkittu asianmukaisesti:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/the-possible-relationship-between-sids-and-vaccination-has-not-been-properly-investigated/

  Kansainvälistä rauhanpäivää käytetään rokotusten edistämiseen kehitysmaissa:
  http://vactruth.com/2013/07/27/mass-vaccinations-promoted/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Rotavirusrokotteet ovat aiheuttaneet uusia rotaviruskantoja:
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-07-28/rise-of-new-rotaviruses-induced-by-the-vaccine/

  Sisätautien ja munuaistautien lääkäri Suzanne Humphries: Rokotteet ovat vaarallisia, eikä niitä pitäisi koskaan injektoida keneeseenkään mistään syystä:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/vaccines-are-dangerous-and-should-never-be-injected-into-anyone-for-any-reason/

  Tuomioistuimet vahvistavat hiljaisuudessa, että MPR-rokotteet aiheuttavat autismia:
  http://www.whiteoutpress.com/timeless/courts-quietly-confirm-mmr-vaccine-causes-autism/

  Lastenlääkäri ennustaa, että WHO ja GAVI tappavat 3125 vauvaa rokotteellaan:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/pediatrician-predicts-bill-gates-and-the-who-will-kill-3125-babies-with-their-5-in-1-vaccine/#.Ufhaa5eH7fs

  Annie Westfall: Olkaa varovaisia rokotteiden kanssa:
  http://lacrossetribune.com/news/opinion/annie-westfall-be-careful-with-vaccines/article_3407091c-f62e-11e2-8164-001a4bcf887a.html

  Elohopealle altistuminen nuorena aikuisena ja diabeteksen esiintyminen myöhemmin elämässä:
  Diabetes Care. 2013 Jun;36(6):1584-9. doi: 10.2337/dc12-1842. Epub 2013 Feb 19.
  Mercury exposure in young adulthood and incidence of diabetes later in life: the CARDIA Trace Element Study.
  He K, Xun P, Liu K, Morris S, Reis J, Guallar E.
  Source: Department of Epidemiology and Biostatistics, School of Public Health, Indiana University, Bloomington, Indiana, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23423697

  Adjuvanttien vaaroista:
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-07-31/bexsero-stealth-ingredient-similar-to-squalene/

  HPV-rokotteita halutaan antaa vauvoille:
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-08-01/the-coming-push-to-give-hpv-vaccines-to-infant-people/

  2-fenoksietanolin aiheuttama kosketusurtikaria:
  Contact Dermatitis. 2006 Jun;54(6):349.
  2-phenoxyethanol-induced contact urticaria.
  Birnie AJ, English JS.
  Source: Department of Dermatology, Queen’s Medical Centre, Derby Road, Nottingham NG7 2UH, UK.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16787464

  Fenoksietanolin lisääntymistoksikologia:
  Environ Health Perspect. 1997 Feb;105 Suppl 1:225-6.
  Reproductive toxicology. Ethylene glycol monophenyl ether.
  [No authors listed]
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9114297

  Takotsubo kardiomyopatia influenssarokotteen jälkeen:
  Am J Emerg Med. 2013 Jul 25. pii: S0735-6757(13)00416-6. doi: 10.1016/j.ajem.2013.06.039.
  Takotsubo cardiomyopathy after anti-influenza vaccination: catecholaminergic effects of immune system.
  Singh K, Marinelli T, Horowitz JD.
  Source: Department of Cardiology, Queen Elizabeth Hospital, Woodville South, SA, Australia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23891597

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Hiirten immuunijärjestelmän kehityksen ollessa kriittisessä vaiheessa, johtaa rokottaminen kohti allergista Th2-immuunijärjestelmää:
  J Exp Med. 2008 Sep 29;205(10):2269-80. doi: 10.1084/jem.20071371. Epub 2008 Sep 1.
  Delayed maturation of an IL-12-producing dendritic cell subset explains the early Th2 bias in neonatal immunity.
  Lee HH, Hoeman CM, Hardaway JC, Guloglu FB, Ellis JS, Jain R, Divekar R, Tartar DM, Haymaker CL, Zaghouani H.
  Source: Department of Molecular Microbiology and Immunology, University of Missouri School of Medicine, Columbia, MO 65212, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18762566

  Rokotteiden adjuvantit tuottavat punahukan autovasta-aineita hiirillä:
  J Autoimmun. 2003 Aug;21(1):1-9.
  Induction of lupus autoantibodies by adjuvants.
  Satoh M, Kuroda Y, Yoshida H, Behney KM, Mizutani A, Akaogi J, Nacionales DC, Lorenson TD, Rosenbauer RJ, Reeves WH.
  Source: Division of Rheumatology and Clinical Immunology, Department of Medicine, University of Florida, P.O. Box 100221, 1600 SW Archer Road, Gainesville, FL 32610-0221, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12892730

  Tyttäreni, Cervarix ja skleroderma: Mitä yhteistä niillä on?
  http://sanevax.org/my-daughter-cervarix-and-scleroderma-what-do-they-have-in-common/

  Vihurirokon immuunikomplekseja tartunnan ja rokotuksen jälkeen:
  Infect Immun. 1982 May;36(2):498-503.
  Rubella-specific immune complexes after congenital infection and vaccination.
  Coyle PK, Wolinsky JS, Buimovici-Klein E, Moucha R, Cooper LZ.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7085069

  HPV-rokote ja primääri munasarjojen vajaatoiminta: Toinen puoli adjuvanttien aiheuttamasta autoimmuuni/tulehduksellisesta oireyhtymästä:
  Am J Reprod Immunol. 2013 Jul 31. doi: 10.1111/aji.12151.
  Human Papilloma Virus Vaccine and Primary Ovarian Failure: Another Facet of the Autoimmune/Inflammatory Syndrome Induced by Adjuvants.
  Colafrancesco S, Perricone C, Tomljenovic L, Shoenfeld Y.
  Source: Zabludowicz Center for Autoimmune Diseases Sheba Medical Center, Tel-Hashomer, Israel; Rheumatology Unit, Department of Internal Medicine and Medical Specialities, Sapienza University of Rome, Rome, Italy.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23902317

  HPV-rokote ja punahukka:
  Clin Rheumatol. 2013 Apr 28.
  Human papillomavirus vaccine and systemic lupus erythematosus.
  Gatto M, Agmon-Levin N, Soriano A, Manna R, Maoz-Segal R, Kivity S, Doria A, Shoenfeld Y.
  Source: Department of Medicine, University of Padova, Padova, Italy.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23624585

  Yhdysvaltain hallitus myöntää, että rokotteet aiheuttavat autismia ja ovat vaarallisia, mutta ei kerro siitä julkisesti:
  http://www.thelibertybeacon.com/2013/07/20/the-government-admits-that-vaccines-cause-autism-and-are-dangerous-but-they-wont-tell-you-that-10425/

  Chicagon Homefirst Medical Servicesin lääketieteellinen johtaja, tohtori Mayer Eisenstein: ”We have about 30,000 or 35,000 children that we’ve taken care of over the years,
  and I don’t think we have a single case of autism in children delivered by us who never received vaccines.”
  http://www.vaccinedecision.info/cgi-bin/viewcontent.cgi?article_id=52

  Autismin kirjoa edustavien lasten B-lymfosyytit osoittavat yliherkkyyttä tiomersaalille:
  J Toxicol. 2013;2013:801517. doi: 10.1155/2013/801517. Epub 2013 Jun 9.
  B-lymphocytes from a population of children with autism spectrum disorder and their unaffected siblings exhibit hypersensitivity to thimerosal.
  Sharpe MA, Gist TL, Baskin DS.
  Source: Department of Neurosurgery, The Methodist Neurological Institute, 6560 Fannin Street, Scurlock Tower No. 944, Houston, TX 77030, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23843785

  Krooninen matala-asteinen elohopealle altistuminen, BDNF:n monimuotoisuus ja yhteys kognitiiviseen ja motoriseen toimintaan:
  Neurotoxicol Teratol. 2005 Nov-Dec;27(6):781-96.
  Chronic low-level mercury exposure, BDNF polymorphism, and associations with cognitive and motor function.
  Echeverria D, Woods JS, Heyer NJ, Rohlman DS, Farin FM, Bittner AC Jr, Li T, Garabedian C.
  Source: Battelle Centers for Public Health Research and Evaluation, Seattle, WA 98109, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16301096

  Äiti pyytää terveysviranomaisia tutkimaan influenssarokotteen sivuvaikutuksia perheen kahden tyttären saatua silmäongelmia rokotteen jälkeen:
  http://lethbridgeherald.com/2013/08/news/local-news/mother-alarmed-with-flu-vaccine/

  C-vitamiini ja polio. Tohtori Claus W. Jungeblutin unohdettu tutkimus:
  http://orthomolecular.org/resources/omns/v09n16.shtml

  HPV-rokotteet voivat tappaa ja niin ne tekevät:
  http://vactruth.com/2013/08/10/hpv-vaccines-can-kill/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Paralyyttinen polio Romaniassa 1984-1992. Todisteet suuresta riskistä rokotteeseen liittyvästä sairaudesta ja villityypin viruksen uudelleen esiintymisestä:
  Am J Epidemiol. 1994 Dec 15;140(12):1111-24.
  Paralytic poliomyelitis in Romania, 1984-1992. Evidence for a high risk of vaccine-associated disease and reintroduction of wild-virus infection.
  Strebel PM, Aubert-Combiescu A, Ion-Nedelcu N, Biberi-Moroeanu S, Combiescu M, Sutter RW, Kew OM, Pallansch MA, Patriarca PA, Cochi SL.
  Source: National Immunization Program, Centers for Disease Control and Prevention, Atlanta, GA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7998593

  Tapauksia, joissa lapset ovat kuolleet rokotteisiin tai saaneet vaurioita rokotteista ja vanhempia on virheellisesti syytetty lastensa pahoinpitelystä:
  http://www.youtube.com/watch?v=8sRIUHEKjVk

  Perheen poika sairastui autismiin rokotteen jälkeen:
  http://www.examiner.com/article/we-took-a-healthy-baby-who-came-into-this-world-well-and-we-made-him-sick

  Poikavauva kuoli rokotteiden jälkeen:
  http://naturematters.info/

  Yhdeksän kertaa rokotettu tyttö sairastui polioon:
  http://www.dawn.com/news/1035292/girl-vaccinated-nine-times-contracts-polio

  Hänen nimensä oli Ritchey: autismi tapaus 3 antaa vihjeitä autismin noususta ja tulevaisuudesta.
  http://www.ageofautism.com/2013/08/his-name-was-ritchey-autisms-case-3-offers-clues-to-the-rise-and-future-of-autism.html

  Tytön kuolema rokotuksen jälkeen laukaisee vihaisten vanhempien protestimarssin:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/girls-death-after-vaccination-triggers-protest-march-by-angry-parents/

  Äiti kertoo, miten hänen tyttärensä sai vakavia vaurioita rokotteesta:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/vaccine-disabled-my-baby/

  ”Vaccination is a barbarous practice, and it is one of the most fatal of all the delusions current in our time, not to be found even among the so-called savage races of the world.”

  ”Those who are conscientious objectors to vaccination should, of course, have the courage to face all penalties or persecutions to which they may be subjected by law, and stand alone, if need be, against the whole world, in defence of their conviction.”
  Mahatma Gandhi

  Mahatma Gandhin kirjoitus isorokosta vuodelta 1921:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/gandhi-on-smallpox-and-other-contagious-diseases/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Meillä on totuttu pitämään Amerikkalaista koululäketiedettä virallisena lääketieteenä. Se että olemme sivuttaneet Saksalais-Venäläisen-, Kiinalaisen-, Homeopaattisen- ja monen muun lääketieteen, johtuu yksinomaan valtaapitävistä tahoista. Mitä tuntemuksia herättää väite että syövästä voi parantua ihan vain ruokavaliota muuttamalla? Eikö olekkin uskomatonta, ei siis pitkäaikaisia hoitoja ja kivuliast sairastelua. Lukekaapa vaikka seuraava artikkeli:

  http://www.elinahytonen.fi/2013/04/vankilaan/

  … ja saa Elinan blogiesta lukea muutkin. Eivät ne ole pahasta, päinvastoin. Saattaa syntyä joitakin ahaa elämyksiä. Ajattelu on aina hyvästä.

  Kun siis mietitään miksi meitä rokotetaan heikennetyillä taudeilla, niin eittämättä tulee mieleen kysymys että onko tarkoitus istuttaa meihin niin monta tautia että jossain vaiheessa oma vastustuskykymme romahtaa niiden yhteisvaikutuksesta?

  Kun aikoinani kieltäydyin ottamsta sika-piikkiä, jopa yrityksen omistaja piti minulle puhuttelun ja sanoi, ettenkö yhtään ajattele heidän hyvinvointiaan. Että omalla toiminnallani minä tartutan sikainfluenssa heihin. Kysyinkin, ettäeikös se oli juurikin toisinpäin. Rokotteesta he saavat sikainfluenssa viruksen ja sitä muodostuu heille immuniteetti. Se jälkeen on vaarana että he sairastuttavat minut. Asian puinti loppui siihen, mutta rokotuksen seurauksena muu väestö olikin kuumeisena ja flunssaisena seuraavt kaksi kuukautta. Ja jälkitauteina heille voi puhjeta vielä vaikka mitä tauteja, alzhaimerista alkaen. Entäs minä sitten kaiken sen ”kyllästyksen” keskellä. Eipä juuri normaalia syysnuhaa kummempaa.

  Meillä koulussa yksi opettaja sanoi aina:”Ajatelkaa, kyllä te SIIHEN pystytte”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Tuo ensimmäinen kommentti joka sisältää ”osuvan” kommentin antibioteeista, muistakaa kaikki että kyseisiä ihan hyviä lääkkeitä annetaan paljon että niiden teho laskee ja joskus tästä tulee OIKEA ongelma. Tähän syyllinen on mielestäni ahneus/raha. ja tietenkin lääkeTEOLLISUU. ei hyväntekeväisyys.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ei jumalauta kun päissään alkaa kirjottelee ja ei voi muokata -.- Tuolla siis on kirjoitusvirhe ja tarkoitin: muistakaa kaikki että kyseisiä ihan hyviä lääkkeitä määrätään liian paljon ja niiden teho tulee olennaisesti heikentymään ja tästä tulee joskus oikea ongelma…

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Jaahah. Täytyyhän tuollaisen mielettömän pahuuden takana olla jokin filosofia tai muu oppi. Siis lyse on pahuudesta ja saatanallisuudesta. Murhaamisesta. Ei vain jostain ahneudesta ja rahastuksesta. Miten muuten olisi sitä rahastusta kaikella mahdollisella? Tässähän on sellainen valehtelu ja ihmisten mädättäminen paskasakiksi ja murhaaminen massoittain kyseessä, että vassarien ja muidenkin tulisi lopettaa pulmustelu. (Moderointiin menee näköjään kommentti myös ilman linkkejä joskus)

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Täytyyhän tuollaisen mielettömän pahuuden takana olla jokin filosofia tai muu oppi. Siis lyse on pahuudesta ja saatanallisuudesta. Murhaamisesta. Ei vain jostain ahneudesta ja rahastuksesta. Miten muuten olisi sitä rahastusta kaikella mahdollisella? Tässähän on sellainen valehtelu ja ihmisten mädättäminen paskasakiksi ja murhaaminen massoittain kyseessä, että vassarien ja muidenkin tulisi lopettaa pulmustelu.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. No miksi tämä nyt ei mene eetteriin: Jaahah. Täytyyhän tuollaisen mielettömän pahuuden takana olla jokin filosofia tai muu oppi. Siis lyse on pahuudesta ja saatanallisuudesta. Murhaamisesta. Ei vain jostain ahneudesta ja rahastuksesta. Miten muuten olisi sitä rahastusta kaikella mahdollisella? Tässähän on sellainen valehtelu ja ihmisten mädättäminen paskasakiksi ja murhaaminen massoittain kyseessä, että vassarien ja muidenkin tulisi lopettaa pulmustelu. (Moderointiin menee näköjään kommentti myös ilman linkkejä joskus).

  Meni moderointiin

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. THL on kai vastuussa nimenomaan siitä, että lapset voivat huonosti ja jäävät siis ilman riittävää D-vitamiiniannosta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Vauvat tarvitsevat luonnollista vastustuskykyä, kysymys kuuluu miten sitä saa kun joennen syntymääkin on jo saanut ravintoköyhää ”safkaa.” jokainen varmaan tietää miten se tapahtuu, ja hetimiten syntymän jälkeen alkaa keinoruokinta jne.(ei yleisesti mutta osalla tämä pitää paikkansa). Nämä sairaat terveyttä ja lasten parasta ajattelevat tahot THL ja muut hörhöt ovat vain heikentämässä lasten immuniteettiä myrkkypiikkeineen jo heti ensimmäisinä sekunteina kun lapsi on syntynyt. Joskus muinoin, kun keksittiin K-vitamiini mutta ei osattu annostella oikeaa määrää, lapsia vaurioitui liian suuresta K-vitamiinipiikkiannoksesta. Mistä sitä vieläkään tietää mikä kenellekin on oikea määrä, koska lapsetkin ovat yksilöitä, jollekkin annos voi olla pahemmin vaurioittava kuin toiselle. Ja kai näissä K-vitamiinipiikeissäkin on niitä samoja myrkkyjä kuin muissakin rokotteissa tottakai. Ettå se lasten myrkytys alkaa jo sairaalassa. Sitä on turha kenenkään kuvitella että THL olisi ihmisen asialla, kyllä se on suurinta kusetusta ihmisiä kohtaan mitä THL ”harrastaa.” Ja YK taitaa ratsastaa mustine hevosineen samassa porukassa. Kyllä ollaan täälläkin huolissaan pakolaisten hyvinvoinnin puolesta ja nälkää näkevistä, joka sekin on jonkun tahon tahallaan aiheuttama. En uskokkaan että nälkää olisi jos se haluttaisiin poistaa maailmasta. Jatkuvasti kerätään rahaa ja se on väärä systeemi. Mutta oman maan lapset laitetaan kärsimään rahanahneiden hullutuksista. Ja kuka maksaakaan ne myrkkypiikeistä aiheutuvat kärsimysten seuraukset. Sitä ei korvaa mikään raha kun terveys menee esim. noiden myrkkypiikkien vuoksi. On se kumma kun myrkkypiikkihoitaja tuomittiin, joka tappoi muutaman ihmisen, onhan se tietysti todella väärin, muttakun THL:n toimesta kuolee tai vaurioituu piikeistä monia niin ne ”huuhaa porukat” senkun porskuttaa entistä hullummin. Kyllä saisi viedä THL:n oikeuteen jo entistenkin törttöilyjen vuoksi. Kuinka kauan kansalaiset oikein katsovat vielä hunnun takaa moista hölmöilyä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat