Venäjä puolustaa Syyrian hallintoa USA:n tukemalta terrorismilta

Muutama päivä sitten aloitti Venäjä ilmaiskut Daesh-Isis-terroristeja vastaan Syyrian hallituksen pyynnöstä vastavoimaksi Yhdysvaltojen johtamalle hyökkäykselle.1

Venäjän hävittäjät moukaroivat ensimmäisenä ilmaiskunaan Isis-terroristeja vastaan Homsin kaupungin tuntumassa. Siellä onkin raivonnut taisteluita Syyrian hallituksen ja lähinnä länsimaisten tukemien militanttien välillä jo vuodesta 2011 alkaen.1

Venäjän aloittamat ilmaiskut alkoivat Venäjän parlamentin ylähuoneen suostumuksella Vladimir Putinille sotilaallisesta operaatiosta Syyriassa. Huomattakoon, että presidentti Bashar al-Assadin hallitus oli pyytänyt Venäjältä sotilaallista vahvistusta taistelussa Daesh-Isis-terroristeja vastaan. Venäjä operoi koordinoidusti yhteistyössä Syyrian kanssa.1

Venäjä toimii Syyrian ja Lähi-idän rauhan pelastamiseksi

Kirjoittajana voisin päätellä, että aseellisella toiminnallaan Venäjä heikentää Isis-terroristien voimaa Syyriassa. Militanttien tehokkuuden alentuessa yhdellä geopoliittisella alueella heijastuu vastustuskyvyn miedontuminen myös muille Lähi-idän lohkoille, joissa mainitut terroristit huseeraavat.

Parosen mukaan terrorismin uhka ei ole niin merkittävä Syyriassa, kuin Venäjä antaa ymmärtää. Asiantuntijan lausunnosta huolimatta terrorismin uhka on kuitenkin erittäin suuri ja vielä Yhdysvaltojen ja Israelin tukema.
Päinvastoin Parosen väitteitä terrorismin uhka Syyriassa on merkittävä ja vielä USA:n ja Israelin tukemaa.

Maanpuolustuskorkeakoulun tutkija Antti Paronen toteaa Venäjän aseellisen läsnäolon Syyriassa kiistävän länneltä ja Yhdysvalloilta niiden mahdollisuuden aseelliseen toimintaan Syyriassa.2

Lännen sotilaallisen funktion mahdollisuuden oheneminen Syyriassa parhaimmillaan tarkoittaa rauhan palautumista alueelle. Tämä voisi mahdollistua jo Syyrian hallituksen vastaisten voimien, kuten Isis-terroristien kukistumisella. Toimiiko tässä Venäjä rauhan palauttajana Syyriaan ja Lähi-idän poliittisen ilmapiirin eheyttäjänä?

Tässä tilanteessa Yhdysvallat eivät liittolaisineen voi osallistua sotatoimiin Syyriassa ilman vastakkainasettelua Venäjän kanssa.

USA liittolaisineen ja Israel tukevat Syyrian vihollisia

Press TV uutisen mukaan Venäjä toimii koordinoidusti Syyrian hallituksen kanssa maan irrottautumiseksi terroristeista. Sen sijaan Yhdysvallat ohjailevat joitakin terroristeja, jotka voivat olla Isis- tai Daesh-terroristeja tai niin kutsuttuja maltillisia militantteja intressiensä mukaisesti.1

Toki Syyrian hallituksella on täysi oikeus ja velvollisuus suojella Syyrian kansaa sen vainolaisilta. Täten Venäjällä on oikeus suhtautua suopeasti Syyrian hallituksen pyyntöön Venäjälle sen auttamiseksi Syyrian puolustautumisessa.

Syyrian konflikti ei siis helpottuisi Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten sotilaallisella sekaantumisella Syyrian tilanteeseen, sillä viimekädessä lännen tavoitteena on Syyrian hallinnon nujertaminen esimerkiksi Isis-terroristien ja muiden militanttien avulla. Maamme ulkopoliittisten vaikuttajien ja heitä säestävän valtamedian on siis täysin tarpeetonta uskotella USA:ta ja sen liittolaisia ratkaisijaksi Syyrian ongelmaan.

Veteraanitoimittaja Peter Osbornen sanat kuvaavat osuvasti Syyrian tilannetta:

Heidän [syyrialaisten] tulee antaa muokata oma tulevaisuutensa — ilman lännen katastrofaalisia sotilaallisia interventioita ja Saudi-Arabian korruptoituneiden hallitsijoiden sponsoroimia teurastajia.3

Saudi-Arabian rooli korostuu Yhdysvaltojen läheisenä liittolaisena vain lännen intressien täyttäjänä Lähi-idässä.

Pulitzer-palkitun toimittajan Seymour Hershin mukaan yhdysvallat on osallistunut salaisiin operaatioihin, joiden kohteena ovat olleet Iran ja sen liittolainen Syyria. Näillä operaatioilla on sivutuotteena vahvistettu sunnilaisia ääriryhmiä. Ne kannattavat sotaisaa näkemystä islamista, ovat vihamielisiä Yhdysvalloille ja tuntevat sympatiaa al-Qaidaa kohtaan.4

Kansalaisten edunvalvojana Amerikan Yhdysvalloissa tunnettu Judicial Watch sai oikeusteitse käsiinsä USA:n hallinnon sisäisen raportin, joka paljastaa ällistyttäviä asioita Syyrian konfliktin tekijöistä.

Asiakirja vuodelta 2012 vahvistaa radikaalien islamistien olleen varsinainen instrumentti Syyrian hallinnon vastaisessa liittoutumassa. Tästä huolimatta radikaaleille ryhmille suotiin herkeämätöntä pönkittämistä ja rahoitusta läntisiltä armeijoilta ja niiden paikallisilta liittolaisilta.

DIA:n (Defense Intelligence Agency) asiakirjat paljastavat Isiksen edeltäjän, al-Qaedan (AQI) tukeneen oppositiota Irakissa alusta alkaen ideologisesti ja median kautta yhdessä länsihallitusten, arabimaiden ja Turkin kanssa.

Asiakirjan skenaarioksi paljastuu Assadin hallinnon säilyminen ja kriisin modifioitumisen lännen, arabimaiden, Turkin sekä Venäjän, Kiinan ja Iranin välikäsien kautta tapahtuvaksi sodaksi.

Millainen on sitten Israelin rooli Isiksen sponsoroinnissa?

Yleensä valtamedia vaikenee kuin muuri Israelin ja ääri-islamistien omituisesta liitosta. Poikkeuksen teki hiljattain Business Insider (BI) julkaisemalla tekstin Israelin ja al-Qaidaan kuuluvan al-Nusran rintaman yhteistyöstä.

Isis-terroristit rehentelevät kalustollaan. Ovatko nämäkin kulkuneuvot hankittu USA:n ja Israelin tuella?
Isis-terroristit rehentelevät kalustollaan. Ovatko nämäkin kulkuneuvot hankittu USA:n ja Israelin tuella?

BI:n mukaan Israelin ja ääri-islamistien välillä on epävirallinen tulitauko, minkä lisäksi juutalaisvaltio aseistaa muslimiterroristeja, jotka ovat kylväneet pelkoa julmuuksillaan siviilien keskuudessa.

Myös Yhdistyneet Kansakunnat myöntävät juutalaisvaltion Israelin tuen Isis-terroristeille.5 Lisäksi Press TV:n mukaan ISIL-terroristijärjestöllä on yhteyksiä Israeliin.

Millään muotoa ei voida unohtaa sionistisen eliitin vaikutusta Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten Isis-joukkojen tukemisessa. Onhan USA:n ulko- ja sisäpolitiikka sionistisen mafian kontrollissa. Tätä väitettä tukee mielenkiintoisesti israelilaisen veteraanipoliitikon ja -toimittajan Yossi Saridin kannan otto Yhdysvaltojen tilanteeseen. Hänen mukaansa ”rikkaat juutalaiset” hallitsevat Amerikan Yhdysvaltojen kongressia.

Lisäksi tietyt rohkeat tutkijat ovat tulleet siihen johtopäätökseen, että USA:ssa poliitikot altistuvat voimakkaalle Israel-lobbaukselle, joka vaikuttaa Yhdysvaltain Lähi-idän-politiikkaan vahingollisesti (Mearsheimer; Walt 2007).

Yllä esitettyä sionistien hegemonian paikkansapitävyyttä voidaan argumentoida sillä, että Yhdysvallat heittäytyvät estottomasti tukemaan Israelin räikeän makaaberia miehityspolitiikkaa. Rikollisen terroristivaltion sponsoroiminen ja aseistaminen voi mahdollistua vain rajun sionistisen valtakeskittymän vauhdittamana.

Yhdysvallat ja Venäjän oppositio tuomitsevat Venäjän avustuksen

Suomessa sionisti-vaikutteinen valtamedia satuilee täysin USA:n ja sen liittolaisten tyrmääviä äänenpainoja Venäjän koordinoidusta yhteistyöstä Syyrian pelastamiseksi maan hallituksen kanssa. (Sionisti-vaikutteisesta länsimaisesta valtamediasta löytyy teksti täältä lähteineen.)

MTV.fi uutisoi presidentin Vladimir Putinin vastaiseen vääristeleviin kriitikoihin lukeutuvan entisen shakkimestarin ja oppositiopoliitikon Garri Kasparovin vierailusta Suomessa Nordic Business Forumissa. Mielenkiintoista on havaita, että Kasparovin isä oli juutalainen, mutta äiti armenialainen.

Putin haluaa suuren sodan Lähi-itään. Muun kuvittelu on haihattelua, Kasparov loruilee.

Tällaiseen loanheittoon sortuu Suomen valtamedia unohtaen, että jo vuosia sitten Jerusalem Postissa paljastettiin Amerikan Yhdysvaltojen mykistetty ulkopoliittinen pyrkimys Syyrian jakamiseksi erillisiin itsenäisiin kansallisvaltioihin etnisten ja uskonnollisten rajojen mukaan.  Artikkelissa vahvistettiin Israelin hektinen rooli Syyrian poliittisen tasapainottomuuden prosessissa (Chossudovsky 2013). Joten suuren sodan kaipaaminen Lähi-itään näyttääkin olevan Yhdysvaltojen sekä Israelin intresseissä.

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ei suhtaudu suopeasti Venäjän Syyria-politiikkaan.
Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ei suhtaudu suopeasti Venäjän Syyria-politiikkaan.

Edelleen valtamedia jatkaa valehteluaan, nyt Obaman äänellä, jonka mukaan Venäjän teot vahvistavat äärijärjestö Isisiä ja heikentävät Syyrian maltillista oppositiota. Obama varoittaa, että Venäjän menettelytavat voivat johtaa katastrofiin.

Tässä olikin oikea kouluesimerkki Obaman valehtelun taidoista, sillä Isiksen vahvistajia ovat kyllä olleet USA ja sen liittolaiset sekä Israel.

 

 

 

Markku Juutinen

 

Lähteet

Chossudovsky, Michel (11.01.2013). Global Research: http://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454

Mearsheimer, John; Walt, Stephen (2007). The Israel Lobby 2007.

1. Prees-TV (1.10.2015). Russia defending Syria from US-led terrorist invasion: American journalist.

2. Turkin, Venäjän ja Yhdysvaltojen rooli Syyrian sisällissodassa.

3. Osborne, P. | The Daily Mail (4.9.2015). The only way to stem this tide is to stop our Middle East meddling: In a haunting dispatch from Syria, PETER OBORNE reveals the real reason the refugees keep coming. E-lähde

4. Hersh, S. M. | The New Yorker (5.3.2007). The Redirection. E-lähdeTurkin, Venäjän ja Yhdysvaltojen rooli Syyrian sisällissodassa.

5. Occidental Observer (2.13.2015). Israel support for Isis.

10 kommenttia

 1. Kiitos hienosta kirjoituksesta.

  Tätä olen itse kirjoittanut tänne useasti – historia toistaa itseään. Eli toisen maailmansodan alkuvaiheet vastaavat hyvin tarkasti nykyisiä tapahtumia.

  Kristalliyö – Maidan. Eli provosoitua terroria, joka false flag-tyyliin pistetään toisen osapuolen syyksi. Maidanin snipereina on jäänyt kiinni mm. tanskalainen nato-sotilas, joka ampui molempia osapuolia.

  Syyria ollut vahvan ulkovallan hyökkäyksen kohde – kuten Suomi talvisodassa. Nyt – Putin – lopettaa sen, niin kuin talvisodan lopetti Hitler.

  Kohta rytisee ja lujaa. Ei ole ruusuilla kävelemistä.

  Plusääni(22)Miinusääni(3)
   1. En usko että Putin kokee tehtäväkseen joka ikisen Illuminatin valheen paljastamisen. Hänen primäärifokus on pitää Venäjä itsenäisenä toimijana maailman näyttämöllä. Putin on pitänyt huolen että länsi-siionistien valta ei uhkaa hänen omaansa, mm. heittämällä lännen takaamat oligarkit v*ttuun. Putin ei ole mikään autistinen idealitsi, vaan realpoltiker, joka on valmis tekemään diilejä, kunhan vastapuoli ei astu diilin raameista ulos ja uhkaa Putinin valtaa ja Venäjän itsenäisyyttä. (Jos Putin olisi aloittanut pogromit, olisi Venäjä jo vähintään nuketettu.)

    Plusääni(11)Miinusääni(5)
    1. Putin on juutalainen globalisti. Nykyinen ”moninapaisuus” on vain lylmän sodan pieru. Tai ei sitäkään. Ei ole itäjuutalaisia tai länsijuutalaisia. On vain yksi juutalaisuus. Kaikki juutalaiset puhaltavat yhteen. Joskus vaihdetaan valtaa tai on valtataistyelua maan sisällä. Putinin muutaman oligarkin jahti saattaa tosin olla vain teatteria. Stalinin ajan valtataistelu ei tai Abrahamovitsin ja Berezovskin koitos. Tai sitten sekin on

     Plusääni(12)Miinusääni(2)
     1. Aika näyttää onko Putin todellinen oppositio illuminatille vai ei. Kannattaa miettiä sitä(kin) vaihtoehtoa, että ”maailman eliitti” ei välttämättä ole staattinen ja monoliittinen yksikkö, vaan se sisältää useita jaostoja ja etupiirejä jotka käyvät keskenään valtataistelua kulissien takana kansalta piilosssa.
      Minusta näyttää siltä että BRICS maat ihan oikeasti harkitsevat haluavatko olla alisteisia lännen satanisti-kasaari-mafialle nyt kun BRICS alkaa olemaan tarpeeksi vahva irtautuakseen siitä ja puolustamaan itseään sotilaallisesti ”länttä” vastaan.
      Mitä tulee juutalaisiin, täytyy muistaa ettei rivijuutalaiset ole sen enempää syyllisiä pomojensa mielipuolisuuteen, kuin vaikkapa ruotsalaiset rivikansalaiset eliittinsä suorittamaan ruotsalaisten kansanmurhaan väestönsiirrolla. Tämä siitäkin huolimatta, että kansa kannattaa omaa eliittiään ja edesauttaa sen mielipuolisten visioiden toteutumista. Se nyt vain on valitettava tosiasia tällä hetkellä että kansa kuin kansa on tyhmää kuin saapas ja melko täydelliesti oman eliittinsä ohjailtavissa. Täten Putinille riittää että osoittaa venäjän juutalaiseliitille kaapin paikan, koska he sitä laumaansa sitten johtaa. Toki kannattaa tiedostaa että juutalaiset ovat tällä hetkellä lojaaleja omille johtajille ja muille juutalaisille, ohi muiden oblikaatioiden.

      Plusääni(5)Miinusääni(3)
     2. ”Muutama tarkennus”, eipä taida olla ihan näin yksinkertaista. Rivijuutalainen palvoo ylempiarvoistaan ja ylempiarvoinen valvoo rivijuutalaista. Aidosta kaveeraamisesta goyimin kanssa saattaa tulla sanktiot ja häpeä kultin sisällä. Tämän puoleen he puhaltavat aina kaikki yhteen hiileen, kaikki yhden pankkiirin puolesta. Palkinnoksi voi rivijuutalainenkin kohdella rahvasta kuin elukkaa. Juutalaiset ovat kuitenkin siinä mielessä luotettavia, että heihin ei kerta kaikkiaan ole vähääkään luottamista, patologisesti valehtelevat kaiken ja kaiken aikaa.

      No, he ovat mitä ovat ja tietoisuus lisääntyy, mutta tuplasti suurempi pettymys on rahan- ja vallanahne Goyim. Heiltä nyt saattaisi suurin piirtein samoista lähtökohdista tavallisen kansalaisen kanssa lähtevinä jonkinlaista lojaalisuutta odottaakin mutta mitä vielä, pelkkää petosta media, politiikka ja kaikki. Viimeisin ja tavallaan myös vastenmielisin esimerkki on persut.

      Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. You tubessa oli Putinin haastattelu koskien Syyrian tilannetta. Vladimir julisti lähes nauruaan pidätellen kuinka Venäjän sotaretki IS (Islamic State = Kalifaatti) joukkoja vastaan Syyriassa on kansainvälisen oikeuden (lakien) mukainen. Taisi mennä terkut myös Niinistölle, joka moitti Venäjän toimia kansainvälisen oikeuden vastaisiksi (Krimin tilanne).

  Voimme vain arvata miltä USA/Israel liitosta tuntui joutua julkisen naurun kohteeksi, koska IS = ISIS/ISIL joukot ovat tunnetusti USA/CIA/Israel/Mossad operaatio Syyriassa, joita Venäjä moukaroi oikein kunnolla. Venäjä käy terrorisminvastaista sotaa itse asiassa USA/Israelia vastaan. Venäjällä on vankka jalansija Lähi-Idässä, eikä Venäjä tule poistumaan sieltä ennen kuin WWIII käydään.

  Joku saattaa ajatella, että: Eihän tämä meitä (suomalaisia) koske jos Venäjä on Syyriassa! Mutta kun isäntämaasopimus geopoliittisesti niinkin tärkeällä alueella kuin Suomessa (viittaan Suvilahden asiakirjoihin) on todella tuhoisa sopimus suomalaisille. Sijaitsemme Venäjän selustassa näihin tapahtumiin nähden ja Venäjä on ottanut tämän huomioon.

  Suomelta ei tule loppupelissä menemään ainoastaan `itsenäisyys`, vaan Suomen maankamara tulee muistuttamaan jokseenkin Kuun pintaa. `Houston, Houston, we have a problem`!
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/Moon-craters.jpg

  Pojat aloittivat Levantissa tappelun, mutta Venäjä tulee ja lopettaa sen (siinä ei Allahit auta).
  The ‪‎Russian‬ airforce ‪ airstrikes in ‪‎Hama‬ ‎Syria‬ today: ‬‬‬‬‬‬
  https://www.youtube.com/watch?v=ibqfCfarzQQ

  Seuraavan linkin videossa esitetään Syyrian geopoliittinen tilannekartta:
  Harmaalla alueella operoi USAn ja Israelin varustama ISIS, joka on erikoistunut kristittyjen massamurhiin, niin kuin aina siellä missä siionistinen vaikutus on havaittavissa.
  Vihreillä alueilla ovat USAn joukkiot.
  Keltaiset alueet ovat kurditaistelijoiden ydinalueita.
  Raitaiset alueet ovat Venäjän suojeluksessa.
  Pinkillä alueella ovat Assadin valmiusjoukot.
  Oransseilla alueilla ovat Hizbollahin taistelijat, mutta nyt Venäjän liittolainen Iran on lähettänyt paikalle sotajoukkojaan vahvistamaan tukemiaan Hizbollahin joukkoja.

  Damasko ja sen lähialueet ovat myrskyn silmässä. Damaskoa verrataan tikittävään aikapommiin, jonka tiimassa hiekka on todella vähissä. Damaskon välittömässä ympäristössä toimivat edellä luetellut vihreät, harmaat, pinkit, oranssit, kapinalliset, raitaiset ja Israelin joukot.

  Russian President Vladimir Putin now controls the Middle East:
  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/10/explosive-middle-east-war-map-vladimir-putin-now-controls-the-middle-east-video-sobering-3223576.html

  Pinkit alueet (Assadin jäljelle jääneet alueet) ovat todellisuudessa Venäjän sotakoneiston suojeluksessa ja siten venäläisten toimialueita nekin. Tarkoituksena on heikentää länsiliittouman, ennen kaikkea siionistisen veturin USAn hegemonia koko Syyrian alueella.

  Profeetta Hesekielin mainitsemat Etiopia, Libya, Turkki, Iran, Venäjä, USA, EU, Pohjola ja lukuisat muut kansat ovat jo asemissaan. Profetian täyttymyksestä ei puutu enää kuin sen loppusilaus; täysimittainen sota, joka tulee koskettamaan monia kansoja (`silloin toisen käsi on toista vastaan`) myös Suomea hyvin ankarasti. Siinä meni sekä maa että kansa.

  Pian Damaskossa tapahtuu jotakin, joka tekee Damaskosta asuinkelvottoman: `Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi` (Jes 17:1).

  Taisi se tuo Katainen vetäistä tulpan Suomi-veneen pohjasta ja lähteä Brysseliin, niin kuin monet herranketkut ovat seuranneet hänen esimerkkiään. Suomen hallintovirat ja muut yhteiskunnan virat on naisitettu ja tämä tulee olemaan kansakunnan kirous ja yksi merkittävä syy tuleville kohtaloillemme.

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
 3. Tässä minun henkeni lepää:

  Russia Attack ISIS In Syria:
  https://www.youtube.com/watch?v=Lf9-723BZw8

  Tältäkö niistä tuntuu karismaattisissa tilaisuuksissa kuten hengellisissä suviseuroissa?

  Ei voi kuin ihailla, mikä tuhovoima! Eikä siitä ole näytetty kuin tavanomaiset aseet! On olemassa aseita, joilla loppuu laulu kaikilla kielillä!

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
  1. Junnu on väärässä. Maailma on jo voitettu (videon rautavehkeillä ei ole mitään merkitystä):

   ”Olkaa turvallisella mielellä: minä (Jeesus) olen voittanut maailman” (Joh. 16:33) – – ”Minulle (so. Jeesukselle) on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä” (Matt. 28:18).

   Ei lopu laulu:

   ”Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä” (Joh. 3:36) – – ”Iloitkoot kaikki, jotka sinuun turvaavat, ja riemuitkoot iankaikkisesti” (Ps. 5:12) – – ”Minä veisaan iankaikkisesti sinun nimesi kiitosta” (Ps. 61:9) – – ”Sinun nimeäsi me ylistämme iankaikkisesti” (Ps. 44:9) – – ”eikä kukaan ota teiltä pois teidän iloanne” (Joh. 16:22).

   Laulu päinvastoin kiihtyy:

   ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä” (Luuk. 21:28).

   Junnun rauta- ja tappovehkeet yksinomaan hyödyttävät kristittyjä:

   ”Kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat” (Room. 8:28; tapahtuipa mitä hyvänsä, se koituu kristittyjen hyväksi).

   Ei sodissa kukaan todellisesti kuole eikä laulu lopu; ihminen on ikuinen olento. Viimeisenä päivänä kaikki nousevat ylös Jumalan eteen viimeiselle (julkiselle) tuomiolle, toiset ikuiseen helvettiin, toiset ikuiseen autuuteen. Kukaan ei katoa yhtään mihinkään:

   ”Hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen, mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemukseen” (Joh. 5:28-29).

   Sodista uskonpuhdistaja Martti Luther (1483-1546) totesi, että niissä Jumala vain kouraisee tavallista syvemmältä kylvöastiastaan kylväessään peltojaan (hautausmaita). Haudoista kasvaa ylös – kuin kasvit maahan kätketyistä siemenistään – ikuisesti olemassa olevia ihmisiä, joista kullakin on omanlaisensa muoto (kuten kasveilla varsi ja kukka).

   Junnun hengen pitäisi levätä Jumalan sanassa, ei rautavehkeissä.’

   Plusääni(7)Miinusääni(2)
 4. Britannia on juutalaisten pääpaikka ollut jo satoja vuosia. Imperiumi oli juutalainen imperiumi. Ranskasta tuli vasalli Napoleonin kukistuttua. Venäjästä silloin, kun juutalaiset bolshevisoivat sen. USA on ollut käytännössä aina Britannian tai siis kv. juutalaisuuden hallussa.

  Käytännössä Venäjän joukot edustavat juutalaisuutta tuolla. Olisi parempi, jos Hizbollah ja iran voisivat operoida ja saada vaikkapa aseita. Mutta eihän Putte anna tarpeeksi aseita. Vain sopivasti, kuten Neukkulankin aikana. Kv. juutalaisuus on pistänyt Libyan ja Syyrian raunioiksi ja tappanut miljoonia. Ei siinä ole hihkumista. Saati siinä, että juutalaiset suunnittelevat jotain hallittua isompaa sotaa. Vielä enemmän ohjattuja kuin maailmansodat (Keisarin armeija oli solutettu ja Hitlerin. Nyt on kyseessä juutalaisvaltioiden armeijat Venäjällä ja vastapuolella). Mikäli Junnun visio on oikea. Tuntuu yllä viidennen kolonnan mieheltä, joka ei osaa pitää mölyjä tarpeeksi mahassaan

  Plusääni(12)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat