Venäjä sotii transatlanttista maailmanvalloituksen pyrkimystä vastaa Ukrainassa

Ukraina on todellisuudessa transatlanttisen liittouman puskurivyöhyke Venäjää vastaan. NATOn laajentuminen aina Venäjän rajoille saakka ja lännen militarisoidun Ukrainan hallituksen joukkojen kohdistamat väkivaltaisuudet Donetskin kansantasavaltoja vastaan ovat syinä Venäjän sotatoimille Ukrainassa. Käsittelemme myös sitä, kuinka Suomen kansaa manipuloidaan sotapropagandalla USA:n hurmokseen ja Venäjää vastaan? 

Hiukan taustaa: länteen ja Venäjälle vaikuttaa sama eliitti 

Vaikka Venäjällä on vaikuttanut, ja edelleen vaikuttaa juutalaismafia, on Venäjä silti pystynyt säilyttämään ortodoksisen kulttuuriperinteensä, eikä länsimaisella rappeutuneella monikulttuurisuudella, WOKE-kulttuurisuudella, arvoliberalismilla ja sateenkaariliikkeillä ole siellä jalansijaa.  Juutalaismafian valta oli kuitenkin voimakkaimmillaan Neuvostoliiton alkuaikoina. Mutta nykyisin sekä Yhdysvaltojen että Venäjän politiikkaa ohjailee samaa hengenheimolaisuutta oleva juutalaismafia, mutta Venäjällä tämä tehoaminen on miedompaa, ehkä juuri Putinin kaltaisten toimijoiden takia.  

Juutalaismafian tavoitteena on suursota Euroopan ja Venäjän välille. Tähän sotaan luultavasti myöhemmin osallistuisivat Venäjän rinnalle tietyt Itä-Aasian valtiot, kuten esimerkiksi Kiina. Tämä on juutalaismafian juoni, jolla Itä-Aasian valtioita, Venäjää ja Euroopan valtioita pyritään systemaattisesti heikentämään sekä sitä vastoin juutalaismafian pääasiallista instrumenttia Yhdysvaltoja voimistamaan. 

Juutalaismafian notkeus operoida sekä lännessä että Venäjällä paljastuu hyvin mainitun mafian hallinnoiman Goldman Sachs toiminnassa, joka on ilmoituksillaan romahduttanut  venäläisten arvopapereiden ja muiden varallisuuskohteiden arvon likipitäen arvottomiksi. Mutta kuriositeetin omaisesti juutalaismafian pankki eli Goldman onkin nyt alkanut ostella hiljalleen näitä venäläisiä arvopapereita, joita se aikaisemmin usutti lännen hylkäämään. 

Ukrainaa hallitsee korruptoitunut juutalaismafia 

Venäjän on pakko puolustautua 

Kuten Bryce Greene osoittaa artikkelissaan What You Should Really Know About Ukraine (Mitä meidän pitäisi tietää Ukrainan tilanteesta?), että Itä-Ukrainan sodan synnyttäjinä olivat juutalaismafia, joka käytti välineistönään muiden muassa Yhdysvaltoja ja Euroopan unionia. 

Vuodesta 2014 alkaen Ukrainassa on ollut ainoastaan “juutalaisia” presidenttejä ja viime keväänä uutisoitiin juutalaisen entisen presidentin Petro Porošenkon korruptioskandaalista, joka vahvistaa hänen käyttäneen Ukrainan kansaa taloudellisesti lypsylehmänään.  

Porošenkon jälkeen Ukrainan presidentiksi nostettiin oligarkkien rahoittama  juutalainen Volodymyr Zelenskiy, jonka kaudella maasta muodostettiin Israelin ohella ainut valtio, jossa sekä presidentti että pääministeri olivat juutalaisia. Viime syksynä Ukrainan parlamentti hyväksyi lain, joka määrittelee juutalaisvastaiset mielipiteet kriminalisoitaviksi. 

Ukraina on yksi maailman korruptoituneimmista valtioista. Tämä ei sinänsä ole ihme, sillä mitä muuta voidaan odottaa maalta, jota hallinnoivat “juutalaistoimijat”. 

Se, että Ukraina on täydellisesti juutalaismafian hallinnassa, on mahdollistanut Washingtonin valta-politiikan ulottumisen Eurooppaan juuri Ukrainan avulla. NATO on USA:n keulakuva sekä astinkivi Eurooppaan, mutta Ukraina on Yhdysvaltojen suurvaltapolitiikkaa Euroopassa. 

Juuri yllä esitetty selvenee jo mananmaille menneen Brzezinskin lausunnoista, joita hän on esittänyt vielä viimeisimpinä elin vuosinaan Ukrainasta, jonka tulevaisuuden suhteen hän on ollut toiveikas transatlanttisessa mielessä. Juuri Itä-Ukrainan  sodan edeltävän ajan  liikehdintää hän piti historiallisesti käänteentekevänä, joka oli muuttava myös geopolitiikkaa. ”Ukrainasta tulee aito osa demokraattista Eurooppaa”, hän ennustaa Financial Timesissa, ”mieluummin ennemmin kuin myöhemmin”. Ja hänen mukaansa Venäjän olisi syytä seurata perässä.  

Tämä Brzezinskin lausunto todistaa osaltaan sen, että Ukraina on todellisuudessa transatlanttisen liittouman puskurivyöhyke Venäjää vastaan.  

Läntisen koalition asemaa Ukrainassa korostaa osaltaan uutinen, jonka mukaan Yhdysvaltain nykyinen varaulkoministeri juutalainen Victoria Nuland on hiljattain myöntänyt, että Pohjois-Amerikalla todellakin on Ukrainassa biolaboratorioita, joissa kehiteltyä toimintaa ei ole sallittu joutuvan Venäjän käsiin. 

Emme väitä, että laboratorioiden laitoksissa  olisi kehitelty viruksia ja bakteereja, vaan paremminkin niissä lienee tutkittu erilaisia tapoja levittää tauteja.  

Kuten muistamme Nuland oli myös Washingtonin edustajana jo Ukrainan Maidan-aukion poliittisen liikehdinnän taustapiruna. 

Venäjän täytyy demilitarisoida Ukraina ja asettaa sinne Venäjä ystävällinen hallitus ja johtaja. 

Ottaen huomioon, että  NATOn laajentuminen aina Venäjän rajoille saakka ja lännen militarisoidun Ukrainan hallituksen joukkojen kohdistamat väkivaltaisuudet Donetskin kansantasavaltoja vastaan ovat syinä Venäjän sotatoimille Ukrainassa.  

Venäjä on siis pakotettu puolustautumaan NATOn tai läntisen koalition laajentumista vastaan.  

Venäjän presidentti Vladimir Putin kysyi 23.12.2021 Moskovassa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa muiden muassa Yhdysvaltojen  reagointia siinä tilanteessa, jossa Venäjä olisi laittanut omat ohjuksensa suoraan Kanadan ja Yhdysvaltojen väliselle rajalle?  

Putin myös totesi, että:  

“Teidän pitäisi ymmärtää, että me emme uhkaa ketään. Vai olemmeko me tulleet USA:n rajoille? Tai Iso-Britannian rajoille tai jonnekin muualle? He ovat tulleet meidän lähellemme, ja nyt he sanovat, että Ukrainan on myös liityttävä NATOon.”    

Suomen kansaa manipuloidaan USA:n hurmokseen ja Venäjää vastaan 

Läntinen maailma on kokonaisvaltaisesti juutalaismafian kontrolloiman valtamedian sotapropagandan manipuloitavana. Ennen muuta suomalaiset ovat altistuneet voimakkaalle manipulaatiolle. Niinhän sitä sanotaan, että “sodan ensimmäinen uhri on totuus”, ja vilkaisu esimerkiksi Yle:n ja MTV3:n uutisointivirtaan, niin voidaan havaita mainitun puheenparren paikkansapitävyyden. 

Tässäkin Ukrainan sodassa propagandan avulla isketään syvälle ihmisen emotionaalisuuteen. Suomen valtamedia käyttää rajusti tunteisiin viittaavaa materiaalia enemmän tai vähemmän vääristelevässä uutisoinnissaan. Esimerkiksi MTV3 –uutisoi otsikolla: ”Putin tappaa lapsiamme”. Näin menetellen juutalaismafian hallitsema länsimainen mediapropaganda käyttää äärimmäisesti tunteisiin vetoavaa psykologiaa muovatakseen Venäjästä hetkessä täydellisen hylkiön, mikä osoittaa sen kenellä on täydellinen mediavalta länsimaissa. Tietenkin Ukrainan siviilien, ja etenkin lapsien kohtalo siellä herättää sääliä. Tästä huolimatta pitää muistaa, että Ukrainan kansa saa syyttää kurjuudestaan juutalaismafian vaikutteista länttä ja maansa rikollisia juutalaisjohtajia. 

Häkellyttävän kiihkeä valtamedian uutisointi rummutus vetoaa myös isänmaallisiin tunteisiin synnyttäen illuusiomaisen unelman aidosta isänmaasta, jota verenhimoinen vihollinen (Venäjä) uhkaa. MTV-uutiset esittävät: Venäjän hyökkäys nosti sotaveteraani Hanneksen, 98, muistot pintaan – lähettää terveiset ukrainalaisille: ”Maahantunkeutuja on aina ryöväri” . Uutisartikkelissa rinnastetaan toisiinsa Neuvostoliiton hyökkääminen Suomeen 1939 ja nykyiset Venäjän sotatoimet Ukrainassa. Näin menetellen valtamedia käyttää sotaveteraaneja hyödykseen ja uhraa heitä transatlanttisen liittouman maailmanvalloitusta tavoittelevan hegemonian alttarille. 

Lisäksi N-liitto hyökkäsi Suomeen myös 1940 ja jatkosodan loppupuolella  kesällä 1944. 

Mutta nykyisin: 

Venäjä ei kuitenkaan ole hyökkääjänä Ukrainaan, vaan tekee puolustushyökkäyksen sionistisen lännen militarisoimaa Ukrainan terroristi armeijaa vastaan. Venäjä puolustaa kansalaisiaan ja maataan keinotekoista Ukrainan Valtiota vastaan. 

Mutta näillä uutisoinneilla valtamedia nostattaa suomalaisten isänmaallisia tunteita, jotka kohdennetaan palvelemaan NATO-kiihkoilua, jonka tarkoituksena on herättää eläimellinen hyökkäysinto Venäjää vastaan. Näin menetellen suomalaiset halutaan tuhota. Kuitenkin tällainen vääristelty ja harhautettu isänmaallisuus palvelee vain ja ainoastaan  negatiivista globaalia eliittiä. 

Suomen turva on puolueettomuuspolitiikka ja ystävälliset sekä kehittyvät suhteen suurvalta Venäjään. Niin ikään luodaksemme maallemme turvatakuut olisi isäntämaasopimuksen mitätöinti välttämätöntä ja kuten myös kaikkien NATOn joukkojen ja varusteluiden maasta karkottaminen. Puolueettomuus ei tietenkään toteudu EU:n jäsenmaana, eikä euroon liittyneenä. Näistä täytyy Suomen päästä irti. 

Mediapooli painostaa pelottelemalla suomalaisia NATO-myönteiseksi 

Suomalaisten pelotteluun on nyt kutsuttu juutalainen Mihail Hodorkovski, joka valehtelee MTV-uutisissa, että  “Suomi ei ole turvassa – ’Neutraali asema ei Suomea pelasta, mutta Nato voisi mahdollisesti pelastaa’”

Tilanne on tietenkin päinvastainen, sillä puolueeton ja yhteistyökykyinen naapuri ei ole uhka Venäjälle. 

Pitää muistaa, että: 

NATO on luonteeltaan jäänne kylmän sodan ajalta ja se toimii pääsääntöisesti paperijärjestönä? Vaikka NATOlla on moniportainen sotilashallinto esikuntineen, ei sillä ole joukkoja. NATON sotavoimat koostuvat jäsenvaltioiden sotajoukoista, joiden luovuttaminen käyttöön on täysin jäsenvaltioiden päätäntävallassa.”    

Lisäksi Valtamedia pelottelee Venäjän ydinaseilla. Tietysti on mahdollista, että NATOn jäsenmaana Suomi saisi riesakseen taktiset ydinaseet. 

Pidetään pää kylmänä, kuten Sauli Niinistöllä on tapana sanoa. 

Miksi valtamedian manipulaatio onnistuu? 

Juutalaismafian hallitsema länsimainen massamedia on iskostanut kansojen kollektiiviseen piilotajuntaan tietynkaltaisen malliston siitä miten asioihin, ja etenkin kuinka maailman politiikkaan on suhtauduttava. Suomalaiset ovat suorastaan aivopestyjä erilaisilla globaaleilla uhkakuvilla, joita ovat ilmastouhat, koronahysteria ja tietysti Venäjä. Näiden lietsontaan ovat poliittinen koneisto ja mediapooli propagandassaan kunnostautunut. 

Koska ihmisten piilotajuntaan on juurrutettu tällainen kauhu-pelko-mekanismi, on helppoa manipuloida Putin näyttämään verenhimoiselta ja kyltymättömältä suurvaltajohtajalta, joka haluaa valloittaa koko Euroopan. Tähän, kun vielä rinnastetaan Suomen II maailmansodan historia, nykyiseen Ukrainan ja Venäjän väliseen sotaan, niin johan on emotionaalinen lataus valmiina, joka johdattaa siihen, että Suomea ei “pelasta” mikään muu kuin NATOon liittyminen ja Yhdysvallat. 

Yhdysvaltoihin todellakin painostetaan turvautumaan, vaikka hyvin tiedetään, että Suomen puolustusstrategiaa ei voi perustua Yhdysvaltojen puolustusdoktriiniin. Mikäli Euroopan ja Venäjän välille syttyisi sota ja Venäjä miehittäisi Suomen, saisimme tässä tilanteessa Yhdysvalloista ja muista tietyistä NATO-maista myötätuntoa, mutta ei muuta. 

Tästä huolimatta usko Washingtonin turvatakuisiin on vankka. Vakuuttaahan MTV:n haastattelussa ikääntynyt Brysselin fanaatikko Paavo Lipponen meille, että  ”Suomessa ei ole osattu suoraan sanoa, että Yhdysvallat on viime käden pelote kansallisen puolustuksemme takana”. 

Tässä siis Suomen entiset ja nykyiset poliitikot hakevat apua juutalaismafian hallitsemasta Yhdysvalloista! Tämä on todellakin mielettömyyksien riemuvoitto, jota ehkä noin 75 prosenttia kansasta vielä kannattaa. Jos tällainen prosessi jatkuu muodostuu maailmasta täydellinen maanpäällinen helvetti.  

Meidän planeettamme pelastuksena on kuitenkin Emanuel Swedenborgin kynän kautta ilmestynyt Jumalan Sanan coelestiaalisen ja spirituaalisen Sanan merkityksen paljastuminen. Tämän Sanan sisäisten merkityksien paljastuminen on itseasiassa kristittyjen kauan odottama Herran toinen tuleminen ja samalla Uusi Kirkko

Uuden Kirkon tehtävä on nujertaa ”juutalaisen” mafian valta, joka on nykyisin pelottavan suuri. Uuden Kirkon papit ja jäsenet saavat ymmärryksensä suoraan Jumalalta eli syövät elämänpuusta (ymmärryksen ottamista Jumalalta ja lupautumista Hänen johdatukseensa). Näin heillä on älyä ja voimaa kukistaa juutalaistoimijoiden valta planeetallamme. Muut eivät pysty sitä tekemään. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Goldman (GS) and JPMorgan (JPM) Purchase Russia’s Cheap Corporate Debt – Bloomberg 

What You Should Really Know About Ukraine – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization 

Former Ukrainian President Poroshenko Secretly Controlled Offshore Firms that Banked at Austria’s Raiffeisen – OCCRP 

Volodymyr Zelensky | Biography, Facts, Presidency, & Russian Invasion of Ukraine | Britannica 

Ukraine passes law banning antisemitism – Jewish Telegraphic Agency (jta.org) 

Kansalaisjärjestöt muutoksen päävoima Ukrainassa | Maailma.net 

Subscribe to read | Financial Times (ft.com)

The Evolution of Cooperative Threat Reduction: Issues for Congress (fas.org) 

Nato on tullut uhkaamaan Venäjää – Rapsodia 

Orpokodin lapset lähtivät pakoon Venäjän hyökkäystä – MTVuutiset.fi 

Sotaveteraani Hannes Tuovinen lähettää terveiset ukrainalaisille – MTVuutiset.fi 

Mihail Hodorkovski: ”Neutraali asema ei Suomea pelasta, mutta Nato voisi mahdollisesti pelastaa” – MTVuutiset.fi 

Tällainen on Venäjän ydinaseiden arsenaali: etu Natoon yhdellä osa-alueella, Putinin ”häiritsevä” retoriikka osa peliä (yle.fi) 

Jewish Media Power – Radio Islam (islam-radio.net) 

Entinen pääministeri Paavo Lipponen MTV:llä: ”Jos tänne tulee kriisi, se koskee koko Itämeren aluetta” – MTVuutiset.fi 

Nova Hierosolyma 

47 kommenttia

 1. MIKSI JUURI UUSI KIRKKO?
  Herran toinen tuleminen tapahtui Emanuel Swedenborgin teosten kautta, mutta tämä asia on ollut salattuna yli 200 vuotta. Syy tähän on siinä, että Swedenborgin teokset paljastavat katolisen ja reformoitujen kirkkojen rappion ja tuhon. Swedenborgin kautta tuli Jumalan Sanan sisäisten merkitysten paljastuminen ja tämä oli Herran toinen tuleminen. Sanassa on siis kätkettynä spirituaalinen ja coelestiaalinen merkitys. Mutta Jumalan Sana aukeaa vain niille, jotka rakastavat totta, koska se on totta ja rakastavat hyvyyttä, koska se on hyvää. Koska nykyajan ihmiset ovat aistillisia ja siten heidän sisäinen mielensä on suljettu, niin he eivät voi ymmärtää Jumalan Sanan sisäisiä merkityksiä. Mutta jokaisella ihmisellä on kyky ymmärtää niitä, jos hänen sisäinen mielensä aukeaa. Ja se aukeaa, kun ihminen tunnustaa syntinsä ja tekee parannuksen ja elää Kymmenen Käskyn mukaisesti. Nyt on tilaisuus Uudelle Kirkolle, koska ihmiset, jotka huomaavat ilmastohuijauksen ja koronahuijauksen ovat potentiaalisia Uuden Kirkon jäseniä, jotka rakastavat totta, koska se on totta. Ihmisellä on kolme mielen lajia: luonnollinen, spirituaalinen ja taivaallinen, mutta nykyihmisellä avautuu vain luonnollinen. Nyt kuitenkin on mahdollista avata korkeammat mielen kerrokset tekemällä parannuksen ja elämällä Kymmenen Käskyn mukaisesti. Nykyajan kristinusko on tuhoutunut täysin väärään kolminaisuusoppiin, väärään ”yksin uskosta” oppiin ja väärään sovitusoppiin. Jokainen, joka uskoo johonkin Korkeampaan voimaan, joka on Jumala, ja elää tekemättä pahaa toisille ihmisille, koska se on vastoin Jumalaa, pelastuu eli pääsee taivaiseen. Tällaiset ihmiset pääsevät alempaan taivaaseen. Mutta joiden korkeampi mielenaste on avautunut pääsevät korkeampiin taivaisiin. Korkeampi mielenaste avautuu tekemällä parannus ja uskomalla Jeesuksen Jumalalliseen Kolminaisuuteen, jossa Isä on Jeesuksen sielu, Poika Hänen kirkastettu ruumiinsa ja Pyhä Henki Hänestä virtaava Jumaluus. Tällä nettisivustolla asiasta enemmän: https://novahierosolyma.fi/ Swedenborgin teokset englanniksi: https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg / LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://injektiopiikki.com/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(28)
   1. Nimimerkille Matti:
    Ei ole sama kuin kolmannen silmän avautuminen, joka tarkoittaa intialaisten uskontojen chacran avautumista meditaatiossa, joka on ruumiillinen kokemus. Sisäinen mieli avautuu, kun ihminen elää Kymmenen Käskyn mukaisesti tunnustaen Jeesuksen Kristuksen Jumalallisen kolminaisuuden. Se on siis sielun avautumista, joka tarkoittaa, että ihminen saa sisäistä viisautta ja älykkyyttä kaikissa havainnoissaan.
    Benjamin Kivilohkare

    Plusääni(2)Miinusääni(5)
 2. Viesti rautaesiripun takaa:

  https://www.bitchute.com/video/KL5PjtuptslW/

  Viesti on huumorilla höystetty, mutta sisältää vakavan viestin. Länteen jää vain länsimainen hapatus. Idällä olisi tarjolla kaikenlaista järkevää hyödykettä ja raaka-ainetta, josta Suomen talous hyötyisi suuresti. Venäjä ei ole pelkästään raaka-ainemaa, vaan sillä on tarjota myös kulttuuriaarteita etenkin 1800/1900-lukujen taitteessa kukoistaneen kauden ajalta. Maallisen kulttuurin kukoistusta rikasti hengellisen elämän ja ortodoksisen kulttuurin syvähenkinen vaikutus. Juutalainen mädätys oli tuolloin Venäjällä minimissään, mutta alkoi salakavalasti kasvaa vallankumoushankkeiden myötä. Kommunistit tuhosivat Venäjän henkis-siveellisen kukoistuskauden perinpohjaisesti.

  Plusääni(19)Miinusääni(5)
 3. TransAtlanttinen Nato on nykyään transUatlanttinen sekasikiö.

  Plusääni(15)Miinusääni(17)
 4. Kiina tukee Venäjän vaatimuksia Ukrainan suhteen

  Kiina on vaatinut tutkimusta ”salaisista Yhdysvaltain laboratorioista Ukrainassa”, eikä tämä lupaa hyvää konfliktin rauhanomaista ratkaisua lähiaikoina.
  Venäjän väitteet Yhdysvaltain tukemista biologisista laboratorioista Ukrainassa saivat lännessä aikaan raivostuneen kieltämisen ulvontaa, mikä viittaa siihen, että ne ovat saattaneet osua kipeään kohtaan. Asiaa ei ole helpottanut apulaisulkoministeri Victoria Nuland, joka myönsi aiemmin tällä viikolla, että Yhdysvallat on todellakin rahoittanut tutkimusta Ukrainan biolaboratorioissa:
  Kiinan ulkoministeriö on tällä viikolla osaltaan lietsonut tulta, toistanut Venäjän väitteen useita kertoja ja vaatinut tutkimusta ”Ukrainassa sijaitsevien Yhdysvaltain laboratorioiden salaisuudesta”.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=250779
  ——
  Tietäen nato-mafian pyrkimykset koko maailman valtaamiseksi ja ne likaiset keinot joilla se ajaa agendaansa on helppo uskoa että bioaseiden tutkimuksen rahoitus ja niiden käyttö aseina kuuluvat asiaan.

  Plusääni(12)Miinusääni(25)
  1. Bumerangi-sanktiot
   kirjoittanut Ghassan Kadi, Sakerin blogia varten … muutama konekäännös-ote blogista

   Onko länsimaisilla pakotteilla mitään mahdollisuuksia saavuttaa tavoitteensa? Ehkä meidän on katsottava historiaan ja katsottava, miten varhaisimmat kirjatut pakotteet pantiin täytäntöön.

   Ennen kuin sähköisten tilisiirtojen ja massiivisen kansainvälisen kaupankäynnin ja monimutkaisen teknologian aikakausi syntyi, sotaa käyvät ryhmittymät panivat pakotteita täytäntöön toisiaan vastaan määräämällä piirityksiä ja katkaisemalla siten ruoka- ja vesihuollon raskaasti linnoitetuissa kaupungeissa. Näiden kaupunkien oli säännösteltävä tarvikkeensa, ja kun ne loppuivat, ne usein antautuivat.

   Paljon on muuttunut sen jälkeen, mutta ainoa tapa, jolla pakotteet voivat nykyään toimia, on kyky riistää kansakunnalta välttämättömät tavarat ja palvelut. Mutta tämä on nyt helpommin sanottu kuin tehty.

   Nykypäivän teknologian ja kaiken sen mukanaan tuoman kehityksen aikakaudella maailma on riippuvainen valtavasta määrästä teollisuustuotteita, jotta sen talous ja sitä tukevat palvelut voivat toimia. Teollisuustuotteet koostuvat osista, jotka usein valmistetaan eri maissa ja kootaan yhteen jossain muualla. Monet, ellei jopa suurin osa näistä tuotteista ja osista, valmistetaan Kiinassa, ja tämä on tosiasia.
   …Kiina on näin ollen perimmäinen esimerkki siitä, missä amerikkalaiset pakotteet epäonnistuisivat surkeasti. Itse asiassa, jos ylipäätään mitään, Kiinan vientipakotteet Amerikkaa vastaan saattaisivat Yhdysvallat polvilleen muutamassa viikossa, ellei jopa lyhyemmässä ajassa.

   Entä Venäjä? Ovatko Yhdysvaltojen pakotteet tehokkaita Venäjää vastaan? Toistaiseksi ne eivät ole olleet. Aika näyttää, ovatko uudet pakotteet sitä, mutta Venäjä ei ”tarvitse” mitään amerikkalaista tuontia tai franchisingia. Venäjä ei tarvitse McDonald’sia eikä Starbucksia. Se ei tarvitse niitä pikaruokaketjuja, jotka roskaavat sen katuja. Oikeasti, millä tavalla Venäjää voisi sanktioida? Mitä seuraavaksi, Disney Channel?
   Lännen nykyisillä pakotteilla, jotka kohdistuvat kansakuntiin, jotka kieltäytyvät noudattamasta lännen ohjeita, ei ole minkäänlaista painoarvoa; tai mitään lähellekään sitä. Muut kuin länsimaiset maat selviävät ilman Tesla-, Porsche- ja Ferrari-autoja. Maapallo jatkaa pyörimistään ilman ranskalaisia hajuvesiä ja samppanjaa.

   Polttoaineen hinnannousu huoltoasemilla kaikkialla maailmassa ei johdu Venäjän toimista Ukrainassa. Ne ovat seurausta pakotteista.

   Nämä pakotteet voivat kääntyä takaisin ja vahingoittaa vain sitä kättä, joka ne loi. Ne eivät ole nuolet, jotka on suunnattu kohteisiin. Ne ovat bumerangeja, mutta bumerangienkin on tarkoitus palata niiden laukaisevaan käteen, kun ne eivät osu kohteeseen. Lännen pakotteet ovat kuitenkin terävästi suunnattuja bumerangeja, jotka voivat iskeä vain takaisin, ja ne iskevät kostonhimoisesti, ja polttoaineen hinnannousu saattaa olla vasta alkua.
   http://thesaker.is/boomerang-sanctions/

   Plusääni(11)Miinusääni(25)
   1. Maailmanlaajuinen energia-, raaka-aine-, lannoite- ja viljakauppa häiriintyvät pahasti Ukrainan sodasta. On kyseenalaista vaarantaa huoltovarmuus lännessä vain lapsellisen kiukuttelun vuoksi. Maapallon ruuantuotanto on ollut heikentynyttä jo ennen sotaa, pakotteita ja vastapakotteita. Viljasta syntyy aivan varmasti pulaa ja syitä on monia. Lannoitteiden ja polttoaineiden heikentynyt saatavuus ja huimasti kohoavat hinnat asettavat ruuan ja eläinrehun tuotannon suuriin vaikeuksiin. Läheskään kaikki länsimaat eivät ole viljan suhteen omavaraisia, vaan tuottavat viljaa ulkomailta. Venäjän ja Ukrainan osuus maailman vehnäkaupassa on ollut huomattavan suuri. Länsimaissa ruokahuolto vaarantuu ja kehitysmaissa nähdään varmasti rajua nälänhätää.

    Putinin yksipuolinen syytäminen sodasta ei auta, jos ja kun energia- ja ruokapula iskee. Venäjä asetti kriisin alla selkeät ja ymmärrettävät punaiset viivat, joiden ylittäminen johtaa vastatoimiin. Länsi yllytti Ukrainaa ylittämään punaiset viivat vihjaten tarjoavansa apua. Tosipaikan tulen ukrainalaiset jätettiin yksin. Ukrainalaisjoukot houkuteltiin ansaan mm. Donbassin alueella. Sionistit sekä lännessä että Ukrainan johdossa ovat vastuussa tästä katastrofista, mutta taitavina propagandisteina he ovat langettaneet kaiken syyllisyyden Venäjän ja sen johdon päälle. Putin on kylläkin antanut aihetta syytöksiin, sillä vain harva osasi odottaa operaation ulottuvan laajalle Ukrainan sisäosiin. Syitä on sekä sysissä että sepissä.

    Propagandaa ja kieroilua on luvassa loputtomiin, minkä myötä Ukrainan kansa jauhautuu, sota pitkittyy ja kenties eskaloituu ja fanaattisen pakotepolitiikan vuoksi huoltovarmuus lännessä vaarantuu. Vähintäänkin on seurauksena talouskaaos ja huima elintason lasku lännessä. On tympeää katsella, kuinka Suomessa varakkaat oikeistolaiset ovat sotahurmoksessa Venäjää vastaan samalla, kun pienituloisemmat joutuvat todella pahaan pulaan hintojen noustessa.

    Suomessa on ollut havaittavissa kriisin myötä aivan uskomatonta lapsellisuutta ja täydellistä reaalipolitiikan ymmärtämättömyyttä. Sotahurmos ei kuitenkaan täytä mahaa eikä palauta menetettyjä kansalaisoikeuksia, kun länsi aloittaa yhä voimistuvan ja ilmeisesti päättymättömän poikkeustilapolitiikan. Jossain vaiheessa kuvaan astuu elintarvike- ja energiasääntely ja kaikki laitetaan Venäjän ja Putinin syyksi. Ei ole vaikea kuvitella, että Maailman Talousfoorumi eli WEF on kehityksestä hyvin innoissaan, kun ilmenee tilaisuus muuttaa pakkotoimin yhteiskuntasopimuksia erityisesti lännessä, jossa ihmiset ovat olleet heidän mielestään liian vapaita ja kuvittelevat omistavansa omat ruumiinsa. Perustuslaeille ja niiden takaamille kansalaisoikeuksille ja -vapauksille voi sanoa tässä vaiheessa lopullisesti hyvästi.

    Plusääni(9)Miinusääni(24)
 5. ”Suomen kansaa manipuloidaan USA:n hurmokseen ja Venäjää vastaa”

  Tätä peloittelu ja aivopesu on kohdistettu Kansaamme kohtaan tuhannen vuoden ajan jonka aloitusta perustellaan paavillisella käskyllä.
  Suomalaisia on tapatettu lukuisissa sodissa, maatamme ryöstetty ja vastahankaisia roviolla poltettu, tavoitteena kitkeä pois kaikki Suomalaisuus ja ilmeisessti onnistuttu kasvattamaan siittä tämmöinen auktoriteettiuskovainen lammaslauma, jonka johtajat ovat juuri nitä nöyrempiä klavaeläimiä hakeutumassa aina jonkin toisen vasalliksi.

  Johtajista juuri on pulaa, elikkä historiastamme voi mainita vaan kolme presidenttiä, K. J. Ståhlberg, Juho Kusti Paasikivi ja Urho Kaleva Kekkonen.

  Ståhlberg olli vahva vaikuttaja laadittaessa Itsenäisyytemme alussa maamme Perustuslskia joka takaa Suomen Itsenäisyyden, elikkä olemme lain mukaan vielläkin Itsenäinen Kansa!
  Ståhlberg esim. ei hyväksynyt ulkoministeri Rudolf Holstin maaliskuussa 1922 allekirjoittamaa Varsova sopimusta joka olisi liittänyt Suomen Neuvostoliiton reunavaltioiden mahdolliseen sotilaalliseen yhteistoiminta liittoon ja sanoutui myös jyrkästi irti entisen valtionhoitajan Mannerheimin Pietarin valloitussuunnitelmista.
  (jos jo silloin alussa olisi omaksuttu luottamuksellisen naapurisovun rakentaminen, ei olisi ollut Neuvostoliitolla tarvetta esittää rajojen siirtoa turvallisuutensa takuuksi!)

  Paasikivi luotsasi maamme nousuun sodan raunioista ja rakensi luottamus- ja ystävyys-suhteen Neuvostoliittoon yhdessä Kekkosen kanssa.
  Kekkonen jatkoi siittä luottamuksellisen naapurisovun politiikkaa ja kaikki jotka on eläneet YYA-sopimuksen ajan tietävät sen Maallemme ja Kansallemme kaikin puolin parhaimmasi aikakaudeksi.

  Näiden ainoitten Valtiomiesten yhteydessä ei ilkeä mainita niitä jotka ovat presidentin pallille kiipineet, kuin sen verran, että valtiopetoksiin osallistuminen on rikos joka ei vanhene koskaan, sen takaa Ståhlbergin laatima Perustuslaki.

  Plusääni(18)Miinusääni(25)
 6. Tässä riittävän yksinkertainen analyysi maailmantilanteesta:

  Juutalaiset ovat imeneet Yhdysvallat kuiviin, käyttäneet sen loppuun työkalunaan. Nyt he tappavat ja hylkäävät sen ja vaihtavat isäntää, Kiinaan ja Venäjälle. Woke-kulttuuri oli nimenomaan ase Yhdysvaltojen tuhoamista varten ja se laitettiin liikkeelle Moskovasta. Nyt mitä maailmassa tapahtuu on valkoisen sivilisaation lopullinen alasajo ja se on täysin aabrahamin poikien suunnitelman mukaista. Venäjä ei pelasta ketään juutalaiselta mädätykseltä, vaan koko prosessi on sieltä peräisin. Nyt se vain korjaa siemeniensä hedelmät, kun länsimaat romahtavat.

  Juutalaiset ovat mädättäneet Kiinaakin jo vuosituhansia. Kiina on heidän uusi isäntäkansa ja juutalaisen maailmanvallan keskus.

  Plusääni(8)Miinusääni(9)
  1. ”Venäjä ei pelasta ketään juutalaiselta mädätykseltä, vaan koko prosessi on sieltä peräisin. Nyt se vain korjaa siemeniensä hedelmät, kun länsimaat romahtavat.”

   A Byzantine View of Russia and Europe
   LAURENT GUYÉNOT • MARCH 10, 2022

   Venäjän tuleva vuosituhat
   ”Venäläisyys” on lupaus tulevasta kulttuurista, kun illan varjot kasvavat yhä pidemmiksi länsimaailman yllä. Venäläisen ja länsimaisen hengen välisiä eroja ei voi vetää liian jyrkästi. Niin syvä kuilu kuin Englannin, Saksan, Amerikan ja Ranskan hengen, uskonnon, politiikan ja talouden välillä onkin, Venäjään verrattuna nämä kansat näyttäytyvät yhtäkkiä yhtenäisenä maailmana[1].

   Näin kirjoitti Oswald Spengler vuonna 1919 julkaistussa teoksessa Preussilainen sosialismi, joka ilmestyi Lännen rappion kahden niteen välissä. Jälkimmäisessä Spengler ennusti myös, että ”faustilaisen lännen” romahduksen jälkeen Venäjällä syntyisi uusi sivilisaatiovoima.

   Faustilainen länsi vastustaa tätä kaikin voimin. Tapahtuipa mitä tahansa, aurinko nousee idässä Euroopan kansoille. Uskon ja moraalisten arvojen elpyminen Venäjällä on pysyvää, kiitos valtion ja kirkon vahvan liiton perinteisten perhearvojen puolustamiseksi. Mitatakseni etäisyyttä länteen muistutan vain vuonna 2013 ratifioidusta liittovaltion laista, jolla kielletään ja rangaistaan ”ei-perinteisten seksisuhteiden propagandasta alaikäisten nähden.” Voimme vain unelmoida siitä täällä. Joulukuun 4. päivänä 2015 Vladimir Putin, joka puhui Venäjän liittokokoukselle kuten joka vuosi, asetti Venäjän prioriteettien kärkeen ”terveet perheet ja terveen kansakunnan, [ja] perinteiset arvot, jotka olemme perineet esi-isiltämme”. Jo pelkästään tämän vuoksi Venäjästä on nyt tullut sivilisaation akseli, jota kohti Euroopan tulisi suuntautua.

   ”Pelastuksemme tulee Venäjältä”, totesi Ranskan oppositiojohtaja Alain Soral neljä vuotta sitten (katso se täältä, ja lisää videoita englanninkielisellä tekstityksellä täällä). Ottaen huomioon Ranskan väestön moraalisen rappion Soral toivoi, että Naton sotaisat provokaatiot Venäjää vastaan pakottaisivat Putinin lopulta tekemään ennaltaehkäisevän salamasodan Länsi-Eurooppaa vastaan. Tämä voisi hänen mukaansa ”luoda edellytykset kansalliselle vallankumoukselle Ranskan palauttamiseksi”. Soralin ennusteet ovat usein osoittautuneet oikeiksi, esimerkiksi kun hän näki kymmenen vuotta sitten julkaistussa ja nyt englanniksi käännetyssä Understand the Empire -teoksessa lännen siirtyvän kohti ”globaalia hallintoa kansanterveyden nimissä Maailman terveysjärjestön diktatuurin alaisuudessa” ja käyttävän pandemioita ”toisena valekonstruktiona, jonka avulla globaali oligarkia voi terrorisoida kokonaisia väestöjä ja alistaa ne autoritaariseen politiikkaan: pakollisiin rokotuksiin aseellisten joukkojen valvonnassa, kokoontumiskieltoihin ja niin edelleen”. Täsmälleen!

   …Venäläinen ortodoksisuus on täynnä elämää, ja se puhaltaa elinvoimaista sielua venäläiseen yhteiskuntaan. Eurooppa voidaan vetää ulos nykyisestä henkisestä ja moraalisesta kriisistä vain astumalla Venäjän kiertoradalle. Siksi katolilaisten tulisi työskennellä nöyrästi katolilaisuuden ja ortodoksisuuden yhteensovittamiseksi. Sitä varten he tarvitsevat historian oppitunnin, jonka juuri annoin heille. Erityisesti ranskalaisten katolilaisten on ymmärrettävä, että heidän roomalaiskansallinen (Ranska kirkon vanhimpana tyttärenä) on, aivan kuten paavillinen kertomus, josta se on riippuvainen, väärennöksen rajamailla oleva konstruktio ja ortodoksien silmissä merkki pirullisesta ylimielisyydestä. Se on steriili ja vaarallinen harha.
   https://www.unz.com/article/a-byzantine-view-of-russia-and-europe/
   DeepL.com/Translator
   —-
   Venäjän joukot eivät ole Ukrainassa siksi, että Putin olisi ”Hitler”, ”hullu” tai ”suuruudenhullu” – vaikka hyökkäys tekeekin hänestä sotarikollisen Tony Blairin ja George W. Bushin tapaan. Venäläiset joukot ovat siellä siksi, että Putin ja hänen virkamiehensä arvioivat länsimaiden toimivan pahansuovasti ja vilpillisessä mielessä Ukrainan kanssa asioidessaan.

   Putinin esittäminen ”hulluna” tai ”Hitlerinä” kääntää huomion pois siitä hyvin ilmeisestä tosiasioista, että länsimaiset johtajat ovat tahallaan leikkineet nopeasti ja löysästi Ukrainan turvallisuuden ja sen väestön turvallisuuden kanssa.

   Median tekopyhyys
   Toinen tekopyhyys on se, jota länsimaiset tiedotusvälineet tällä hetkellä levittävät. Ne haluavat esittää tekaistua moraalista huolta Venäjän hyökkäyksen kohteeksi joutuneiden ukrainalaisten kärsimyksistä, jota ne eivät koskaan osoita länsimaisten pommien ja ohjusten uhreja kohtaan.
   https://www.unz.com/jcook/the-wests-hands-in-ukraine-are-as-bloody-as-putins/

   Plusääni(8)Miinusääni(23)
  2. Näkemys siitä, että Venäjältä voi tulla Eurooppaan hengellinen ja moraalinen herätys, vaikuttaa päivä päivältä vakuuttavammalta. Venäjä täyttää kaikki edellytykset kansallismielisyyden ja kristinuskon hedelmälliselle tasapainolle. Venäjän ortodoksisuus on kansakunnan ja sen kirkon välinen liitto. Tämä on suuri ero katolilaisuuteen verrattuna. Kuvitelkaa, että Putinin olisi pitänyt hakea Roomassa argentiinalaisen paavin siunausta! Siitä ei voisi seurata mitään isänmaallista vauhtia. Yli 70 prosenttia venäläisistä identifioi itsensä ortodoksikristityksi, koska ortodoksisuus merkitsee venäläisyyttä[2].

   Venäjän kirkolla on myös karma puolellaan: Leninin ja Stalinin aikainen marttyyrien raskas luku. Vaikka Venäjän kirkko ei olekaan täysin täyttänyt tätä rooliaan, se symboloi uskon vastarintaa kommunistista diktatuuria ja sen ideologista materialismia vastaan, ja se voi väittää, että se on herännyt henkiin marttyyrien verellä.
   Erittäin taitavasti, jotkut sanoisivat, kirkko kanonisoi Romanovin perheen, jota nyt kunnioitetaan Kaikkien pyhien kirkossa, joka on rakennettu paikalle, jossa juutalaiset bolsevikit teloittivat heidät. Kun Amerikka irrottaa sankariensa patsaita, Venäjä löytää uusia sankareita ja tekee heistä puolijumalia. Kuvitelkaa, että katolinen kirkko vihittäisiin JFK:n kunniaksi paikalle, jossa juutalaismafia teloitti hänet.

   https://www.unz.com/article/a-byzantine-view-of-russia-and-europe/

   Plusääni(8)Miinusääni(10)
   1. Venäjän kirkon valta on ajat sitten nitistetty. Vain kulissit jäljellä – teatterin vuoksi. Et näköjään tiedä edes sitä, että vapaa evankeliointi Venäjällä on Putinin kieltämää 2016 lähtien; https://relevantmagazine.com/current/world/putins-war-on-christianity-is-the-russia-issue-that-cant-be-ignored/

    On siis todella typerää pitää Putinia ja Venäjää jonain pelastajana. Ikäänkuin jonain messiaana. PUTIN IHAILEE AVOIMESTI LENINIÄ, STALINIA JA NEUVOSTOLIITTOA! Hän siis IHAILEE pahimpia valkoihoisten kristittyjen lahtaajia – koko tunnetussa historiassamme.

    Uskomatonta, kuinka muutamat täällä on niin helposti saatu mukaan tukemaan Venäjän kulissimaisia toimia, tai ottamaan voimakkaasti kantaa suuntaan tai toiseen. Esim. tukemaan Venäjää ja Putinia, tai Natoon liittymistä.. On mieletöntä, että Lännen nationalistit on saatu tukemaan muun vaihtoehtoväen ja toisinajattelijoiden kanssa Putinia. Putin ei edusta oikeaa kansallismielisyyttä, tai puolusta Kristinuskoa.

    Eikä ns. länsihegemonia auttanut mitään tosipaikan tullen Suomea talvisodassa. Kovista puheista huolimatta ne tukivat Suomeen hyökkäävää vihollista materiaalitoimituksin.

    Tämä kaikki näyttää olevan pitkään suunniteltua megahuijausta, keinotekoista vastakkain asettelua eri osapuolten välillä.

    Lainaan erästä kirjoittelijaa;
    ”Kun on oivaltanut muutaman perusasian (esim. holokaustihuijauksen, väkisin velkaannuttavan ja orjuuttavan raha- ja pankkijärjestelmän ja tiedotusvälineiden ja poliitikkojen kuulumisen maailman rikollisremmille, juutalaisille), on helppoa sisäistää (oivaltaa sisimmässään) valheen todellisuus kaikkialla. Kun sattumalta näin jonkun tv-ohjelman pätkän, jossa haastateltiin jotkin hommafoorumin perustajaa (nimi taisi olla Turkkila; minulla ei ole tv:tä mutta näin netin kautta), niin hän olikin PERUSSUOMALAINEN, siis Israelin nuoleva ja palveleva maanpetturi, ja silloin näin hetkessä, että nämä: Uusi Suomi, Perussuomalaiset, Verkkomedia, Hommafoorumi ja Bäckmanin antifasistitoiminta ovat kaikki yhtä huijaus- ja valhetoimintaa, jota johdetaan YHDESTÄ KOMENTOKESKUKSESTA. Maamme siis on jo, koska tuollainen on mahdollista, täydellisesti vihollisvoimien hallinnassa. Suomi on jo vallattu ja liki kokonaan tuhottu. Kukaan ei ole tehnyt mitään asian vastustamiseksi. ”

    Plusääni(0)Miinusääni(5)
  3. ero on siinä, ettei venäjän juutalaiset ole oikeita juutalaisia, vaan KASAARI JUUTALAISIA MONGOLIAN AROILTA JUUTALAISIKSI KÄÄNTYNEITÄ, jotka murhasivat tsaari perheen, ukraina on täys näitä globaali juutalaisia , joita nyt kuskataan israeliin muka sotaa pakoon,israelilaiset ei tykkää tästä hommasta koska eivät ole oikeita juutalaisia.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Monia askarruttaa miten tässä lopulta käy.
  Tässä eräs arvio:

  Amatöörit ajattelevat strategiaa, kenraalit logistiikkaa … Tai miksi Ukraina on tuhoon tuomittu.
  15847 KatseluaMaaliskuu 13, 2022 84 Kommentit
  By F(unny) Man for the Saker blogi

  Yksinkertainen analyysi tapahtumista reaaliajassa(1). On mahdotonta, koska on sodan sumu, saamamme tiedot ovat vanhoja, vaarantuneita, epävarmoja. Meillä ei ole koko tietoa reaaliajassa (edes taistelevien osapuolten ylijohdon esikunnalla ei ole sitä), emmekä pysty erottamaan nopeasti merkityksellistä epäolennaisesta, tai todellista väärennöksestä, propagandaa mistä tahansa….

  Yksinkertainen analyysi motiiveista tai päätöksentekoprosesseista vastuuhenkilöiden (kuten presidentti Zelensky tai presidentti Bidenin edustama komitea (2)) tai kenraalien, jotka johtavat näitä operaatioita, päissä on myös mahdotonta. Voimme arvailla heidän aikomuksiaan, voimme arvailla heidän motiivejaan sisäisesti, mutta emme ole heidän päänsä sisällä.

  Jos yritämme vastata kysymykseen: voittaako Ukraina tämän sodan? Voimme saada joitakin vastauksia puhtaasti tieteellisestä matemaattisesta näkökulmasta.

  Sota voitetaan tai hävitään seuraavin perustein:
  P1.- Logistiikka
  P2.- Taistelutahto (3)
  P1.- kohdan perusteella voimme havaita, että Ukrainassa:

  Tarvikkeet:
  Suuri osa tuhoutui, tyhjeni tai joutui vangiksi. Se, mitä on jäljellä, käytetään ja kärsii kulumisesta. Ei mahdollisuuksia nopeaan täydennykseen paikallisella tuotannolla tai tuonnilla, koska b) c) d) e)

  Lentokentät:
  Kaikki tärkeät sotilas- ja siviililentokentät neutralisoitu tai tuhottu.

  Satamat:
  Kaikki tärkeät siviili- ja sotilassatamat ja kauttakulkukeskukset neutralisoitu tai tuhottu.

  Tiet:
  Kaikki tiet linjan Koroshen-Zythomir-Vinitsa-Yampil itäpuolella neutralisoitu tai tykistön ja VVS:n tulituksessa. Kaikki tämän linjan länsipuolella olevat tiet ovat ainakin VVS:n ja/tai etäisyysaseiden tulenkäytössä.

  Rautatiet:
  Kaikki linjan Koroshen-Zythomir-Vinitsa-Yampil länsipuolella olevat radat on katkaistu yhdestä tai useammasta kohdasta, ne on neutralisoitu tai ne ovat tykistön ja VVS:n tulenjohdossa. Kaikki tämän linjan länsipuolella olevat radat ovat vähintään VVS:n ja/tai etäaseiden tulenkäytössä.

  P2:sta voimme havaita, että kun Ukrainan tarvikkeet ovat loppuneet, Ukrainan joukot voivat:

  taistella kepillä ja kivillä ja kuolla (välittömästi).
  Ne voivat paeta ja kuolla (hieman myöhemmin).
  Ne voivat piiloutua ja kuolla (hieman myöhemmin)
  Lennättää maan ulkomaille ja elää(4) (paheksuen ja peläten, koska koskaan ei voi tietää, milloin Spetsnaz-joukkue voi tehdä vierailun kotiin).
  antautua ja elää normaalia elämää (jos he eivät ole syyllistyneet sotarikoksiin tai vastaaviin).
  http://thesaker.is/amateurs-think-strategy-generals-think-logistics-or-why-ukraine-is-doomed/

  Plusääni(4)Miinusääni(25)
 8. Gilad Atzmon – gilad.co.uk maaliskuu 13, 2022
  Putin ei ole sotilaskenraali. Hän on modernistinen johtaja, koulutettu vakoilumestari ja strategi, joka ymmärtää, että sota on politiikan jatkoa muilla keinoin (Clausewitz). Näin ollen, jos haluamme ymmärtää Putinin motiiveja, meidän on pidättäydyttävä yrittämästä arvioida Venäjän sotilaallista kampanjaa ”tiukkojen sotilaallisten tavoitteiden” kannalta. Sen sijaan meidän olisi tarkasteltava sotilaallista kampanjaa poliittisena välineenä, jonka tarkoituksena on saada aikaan maailmanlaajuinen ja alueellinen geopoliittinen muutos, ja vieläpä mammuttimaisessa mittakaavassa.
  On selvää, että Putinin armeija tekee parhaansa välttääkseen siviiliuhreja. Se käyttää piiritystaktiikkaa vastakohtana barbaariselle amerikkalaiselle ”Shock and Awe” -opille. Lisäksi Venäjän armeija tekee kovasti töitä, jotta Ukrainan armeijaa ei hajotettaisi. Sen sijaan se piirittää kaupunkeja ja katkaisee Ukrainan armeijan maan itä- ja eteläosissa. Venäjän armeija on hajottanut Ukrainan kyvyn ryhmittäytyä uudelleen, saati sitten tehdä vastahyökkäyksiä. Länsimaiset sotilasanalyytikot ovat olleet yhtä mieltä siitä, että selkeä todiste Ukrainan armeijan kasvavasta kyvyttömyydestä on se, että Ukrainan armeija ei onnistunut vakavasti vahingoittamaan 60 kilometrin pituista venäläissaattuetta matkalla Kiovaan huolimatta siitä, että saattue seisoi paikallaan yli 10 päivää. Viimeisen vuorokauden aikana Venäjä on tehnyt länsimaille selväksi, että kaikkia länsimaisia sotilastoimituksia Ukrainaan käsitellään oikeutettuna sotilaskohteena. Toisin sanoen Ukrainan eliittiarmeija idässä on nyt kuollut sotilasvoima; se voi puolustaa kaupunkeja, se voi tehdä sissihyökkäyksiä venytettyä venäläistä sotilaslogistiikkaa vastaan, mutta se ei voi ryhmittyä taisteluvoimaksi, joka voisi muuttaa taistelukenttää.
  Sotilasasiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että Putinin armeijalla on valtava tulivoima. Tuskin on mikään salaisuus, että Venäjän tykistö on tappava voima, eikä mikään muu voima maailmassa pärjää sille.
  Venäjän armeijan taktiikkana on ollut painostaa kaupunkien laitamilla, osoittaa Venäjän sotilaallista voimaa ja avata sitten käytäviä humanitaarisille saattueille. Ja tämä on temppu. Venäjä luo pakolaistulvan länteen.

  Putin uskoo, että ennemmin tai myöhemmin Eurooppa hyväksyy koko hänen vaatimusluettelonsa ja poistaa pakotteiden luettelon ja saattaa jopa korvata hänelle öljynmyyntitappiot – kaikki tämä epätoivoisena yrityksenä pysäyttää Ukrainan pakolaistulva. Kun aseet viilenevät, monet ukrainalaiset saattavat itse asiassa jäädä mieluummin Saksaan, Ranskaan, Britanniaan ja Puolaan. Tämä johtaa, ainakin Putinin mielestä, etnisen tasapainon demografiseen muutokseen Ukrainan venäläisten etnisten ryhmien hyväksi. Tällaisen muutoksen yhteydessä Putin pystyy hallitsemaan tilannetta naapurivaltiossaan poliittisin ja jopa demokraattisin keinoin.
  Putinin suunnitelma ei ole uusi. Se onnistui jo Syyriassa.
  Tärkein kysymys on, miten on mahdollista, että länsimainen poliittinen ja mediaeliittimme on tietämätön Putinin ja Venäjän toimista? Miten on mahdollista, ettei yksikään länsimainen sotilasanalyytikko pysty yhdistämään pisteitä ja näkemään tämän kauhean sodan sumun läpi? Syy on ilmeinen: yksikään lahjakas ihminen ei näe nykyään potentiaalista uraa armeijassa tai julkisessa palveluksessa. Lahjakkaat ihmiset haluavat mieluummin yritysmaailmaan, pankkeihin, huipputekniikkaan, data- ja mediajättiin. Tuloksena on, että länsimaiset kenraalit ja tiedusteluasiantuntijat eivät ole kovin lahjakkaita. Länsimaisen poliittisen luokan tilanne on vielä masentavampi. Paitsi että poliitikkomme ovat niitä, jotka eivät olleet tarpeeksi lahjakkaita liittyäkseen yritysreitille, he ovat myös ainutlaatuisen epäeettisiä. He ovat olemassa täyttääkseen globalististen herrojensa pahaenteisimmät suunnitelmat, ja he tekevät sen meidän kustannuksellamme.
  Minulla on vähän epäilyksiä siitä, että Angela Merkelin kaltainen kokenut poliitikko ei olisi antanut Ukrainan tilanteen kärjistyä maailmanlaajuiseksi katastrofiksi. Hän, kuten Putin, oli koulutettu asianmukaisesti tehtäväänsä ja ymmärsi syvän eron strategian ja taktiikan välillä. Hänet, kuten Putin, oli koulutettu ajattelemaan viisi askelta eteenpäin. Tietääkseni lännessä ei ole ketään, joka ymmärtäisi Putinia, joka osaisi lukea hänen ajatuksiaan. Sen sijaan Venäjän johtajalle liitetään psykoottisia piirteitä epätoivoisena yrityksenä peittää sen toivottoman ja traagisen tilanteen syvyys, jonka länsi on aiheuttanut itselleen ja erityisesti Ukrainalle.
  Samaan aikaan Putin ryhtyy mitä näyttävimpiin toimenpiteisiin suojellakseen omaa elämäänsä ja hallintoaan. Me lännessä pidämme sitä ”naurettavana”, mutta Putin tietää hyvin, että ainoa tapa, jolla länsi voi käsitellä omaa kyvyttömyyttään, on eliminoida hänet ja hänen hallintonsa tavalla tai toisella.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=250874

  Venäjä, Kiina, Brasilia ja Intia vaativat tutkimaan Yhdysvaltain biolaboratorioita Ukrainassa Edustavat noin puolta maailman väestöstä.
  Hieman yli vuosi sitten Brasilia ja Intia liittoutuivat Yhdysvaltojen kanssa sen ”terrorismin vastaisessa sodassa”. Nyt ne vaativat ”kiireellistä tutkintaa” Yhdysvaltojen rahoittamasta biologisten taudinaiheuttajien tutkimuksesta Ukrainassa.
  Kukaan ei enää usko Bidenin hallinnon valheita.
  Kuinka surulliseen asemaan Amerikka onkaan pudonnut reilussa vuodessa.
  DeepL.com/Translator (free version)
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=250842

  Plusääni(7)Miinusääni(27)
  1. Onhan tämä ”perkelettä”, että saksofoninsoittaja ymmärtää Venäjän sotilastrategiasta ja -taktiikoista enemmän kuin liuta suomalaisia sotilasasiantuntijoita, poliitikoista ja median kommentaattoreista nyt puhumattakaan. Venäjä pelaa shakkia ja länsi pelaa keilapalloa. Länsi käsittelee pelilautaa keilaratana, jossa tulella ja liikkeellä kaadetaan mahdollisimman monta nappulaa kerralla ja otetaan shakkilauta haltuun ja myydään se kirpputorilla eniten tarjoavalle. Venäjä toimii strategisesti ja miehittää tärkeät linjat näennäisen hitaasti ja jättää vastustajalle vain kapenevat puolustuskentät, joissa se enää voi siirrellä nappuloitaan. Jokainen shakkia pelannut tietää, ettei mikään taktisesti eli hetkellisesti tai paikallisesti etevä siirto ratkaise peliä. Taitava vastustaja murskaa sinut sarjalla aivan harmittoman näköisiä siirtoja. Sankarilliset vastahyökkäykset johtavat sinut aina vain pahempaan pulaan.

   On vastenmielistä elää nyt lännessä hysteerisen pellelauman keskellä ja katsella kansan sulavaa siirtymistä yhdestä hysteriasta ja vedätyksestä toiseen eli koronapaniikista sotahurmokseen. Suomi ei pelaa shakkia eikä edes keilapalloa, vaan on yksi surkea pelinappula muiden pienten kansojen joukossa. Suomi-nappula voidaan uhrata kuten joskus peleissäkin tapahtuu. Tällaiseen asemaan on hakemalla hakeuduttu maanpetturipoliitikkojen toimesta.

   Plusääni(9)Miinusääni(27)
   1. Atzmon osaa muutakin kuin soittaa saksofonia.
    Kun lukee hänen kirjansa Being in Time ja The Wondering Who? niin ymmärtää miksi ’me kaikki olemme palestiinalaisia’ kuten hän sanoo. Ja niin sanomalla sai ’itseään vihaavan juutalaisen’ leiman sionisteilta joille kaikki heidän hankkeita vastustavat ovat itseään vihaavia.

    Plusääni(4)Miinusääni(2)
 9. PROPAGANDAN MAHTI
  Aivan samalla tavalla kuin koronahuijauksessa saatiin ihmiset uskomaan myrkkypiikkiin, nyt Ukrainan sodasta kertovilla uutisilla on pohjustettu ihmisiä vihaamaan Venäjää. Taloustutkimuksen kyselyssä 9-11.3. 62 % suomalaisista haluaa nyt NATOon. Myös eduskunnan enemmistö kannattaa NATOon liittymistä. Kaikki on saatu aikaan valtavalla aivopesulla, jossa on käytetty sosiaalipsykologisia keinoja. Tärkein näistä keinoista on pelon luominen. Uskotaan, että Venäjä voi hyökätä Suomeen, kuten se teki Ukrainan osalta. Nyt kuitenkin ainoa realistinen vaara Suomelle on liittyminen NATOon, jolloin joudumme Venäjän sotilaallisten toimenpiteiden kohteeksi. Nyt jokaisen isänmaallisen suomalaisen tulee herätä. NATO johtaa meidät sotaan vuorenvarmasti. Nyt pitää pitää pää kylmänä ja lopettaa Suomen osalta kaikki Venäjän vastaiset pakotteet. Ukrainan tapauksesta nähdään, että suurvalta Venäjä ei enää siedä NATOn tunkeutumista lähialueilleen. NATOon liittyminen olisi itsemurha Suomelle. Olemme vaarallisessa tilanteessa: nyt tarvitaan NATOn vastaisia mielenosoituksia. Suomalaiset on aivopesty vihaamaan Venäjää, joka on kuitenkin meidän tärkein naapuri, jonka kanssa meillä on naapuruussopimus. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://injektiopiikki.com/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(26)
 10. Sauli Niinistön ulkopoliittinen kissanpolkka vaatii oikaisuja
  https://mvlehti.net/2022/03/12/sauli-niiniston-ulkopoliittinen-kissanpolkka-vaatii-oikaisuja-kolumni/

  Suomen Nato kannatus noussut > 60 %iin. Edellisessä linkissä syyt siihen miksi Nato ei edes käsittele Suomen Nato-hakemusta! Nouskoon kannatus (pelkokerroin) vaikka 100 %iin niin tilanne on sama.

  Pöytä ei suinkaan ole puhdas Nato-liittymiselle. Se olisi laiton monella tapaa! Ensin pöytä olisi puhdistettava juridisoikeudellisesti! Voisi tulla aika revhka!

  MV-lehti joutuu torjumaan alituisia kyberhyökkäyksiä joten seuraavassa kopsattu teksti edellisestä linkistä:

  `Me olemme jo ”liittoutuneet/sitoutuneet” Pariisin rauhansopimuksen kautta sen allekirjoittajiin ja sopimuksella suhteiden perusteista erikseen Venäjän Federaation kanssa, muisten, että Venäjä ei ole tunnustanut Eurooopan Unionia ja EU ei ole edes YK:n jäsen.

  ”Tanssiiko Niinistö nyt ilman sävelkorvaa ikiomaa kissanpolkkaa?” Näin kyselee Jali Raita. Tämän lisäksi Suomen jäsenyys Euroopan unionissa ei ole pätevä. Asiasta on kirjoittanut myös Jorma Jaakkola blogissaan.

  Raita muistutti laajalla sähköpostilistallaan myös fil.tri eversti Martti J Karia 10.3.2022 Suomen Natoon liittymisen esteistä: ”Arvoisa fil.tri. eversti Martti J. Kari, Suomi ei voi liittyä Natoon. Sen estää 30 vuotta sitten solmittu sopimus suhteiden perusteista Venäjän Federaation kanssa (Naapuruussopimus), jonka 4 artiklassa on kirjoitettu seuraavasti”:

  ”Sopimuspuolet pidättyvät voimakeinoilla uhkaamisesta tai niiden käytöstä toisen osapuolen alueellista koskemattomuutta tai poliittista riippumattomuutta vastaan ja selvittävät keskinäiset riitansa rauhanomaisin keinoin YK:n peruskirjan ja ETYK:in päätösasiakirjan sekä muiden ETYK-asiakirjojen mukaisesti.

  Sopimuspuolet eivät käytä eivätkä salli aluettaan käytettävän aseelliseen hyökkäykseen toista sopimuspuolta vastaan.

  Siinä tapauksessa, että Suomi tai Venäjä joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi, toinen sopimuspuoli myötävaikuttaa ristiriidan selvittämiseen YK:n peruskirjan ja ETYK:in asiakirjojen periaatteiden ja määräysten mukaisesti ja pidättyy sotilaallisen avun antamisesta hyökkääjälle.”

  Samoin liittymisen estää edelleen voimassa oleva Pariisin rauhansopimus vuodelta 1947, joka on julkisuudessa viimeksi vahvistettu muuttumattomana Venäjän silloisen pääministeri Tshernomyrdinin vierailulla maaliskuussa 1994. Merkittäviä ovat seuraavat artiklat:

  artikla (Pariisin vuoden 1947 rauhansopimus)
  Välirauhansopimuksen mukaisesti saatetaan Neuvostoliiton ja Suomen välillä Moskovassa 12 päivänä maaliskuuta 1940 tehty rauhansopimus jälleen voimaan, kuitenkin niin, että mainitun sopimuksen 4, 5 ja 6 artiklat korvataan tämän sopimuksen 2 ja 4 artikloilla.
  artikla (talvisodan Moskovan vuoden 1940 rauhansopimuksesta)
  Molemmat Sopimuspuolet sitoutuvat kumpikin puolestaan pidättymään kaikesta hyökkäyksestä toistansa vastaan ja olemaan tekemättä mitään liittoja tai osallistumasta koalitio-liittymiin, jotka ovat suunnatut jompaakumpaa sopimuspuolta vastaan.
  Kannattaa lukea myös rakuunamajuri, opetusneuvos Erkki Hautamäen kaksiosainen kirja: ”Suomi myrskyn silmässä”.

  Suomen jäsenyys Euroopan unioinissa ei ole pätevä
  Jali Raidan muistutusta Natoon liittymisen esteistä täydensi Jorma Jaakkola, joka kirjoittaa kotisivullaan:

  ”Tutkimukseni perustuvat ETA- ja EY-jäsenyys ”neuvottelujen” aikaisiin salaisiin asiakirjoihin, joita olen saanut haltuuni jo 1.12.1999 alkaen:
  Pääministeri Esko Aho on harhauttanut eduskuntaa tavalla, jonka presidentti Mauno Koivisto määräsi pääministerin tehtäväksi. Kysymyksessä on valtiopetos, rikos, joka ei vanhene.

  Valtiosääntöoikeudellisesti Suomi ei todellakaan ole päivääkään ollut EU:n jäsen. Presidentti Koivisto näki jo vuonna 1990, että Pariisin rauhansopimus ja YYA-sopimus ovat EY-jäsenyyden esteet, vaikka molemmissa sopimuksissa on vain maininta ”hyökkäämisestä”.
  Koivisto oli YYA-sopimuksen uudistamisessa aloitteellinen. Hän ei olisi halunnut uudistettuun sopimukseen minkäänlaista sotilaallista mainintaa, vaan vain tekstin näin: ”Osapuolet selvittävät keskinäiset riitansa rauhanomaisin keinoin YK:n peruskirjan ja ETYKin päätösasiakirjan sekä muiden ETYK-asiakirjojen mukaisesti.”

  Mutta kuinka ollakaan, Venäjän ja Suomen välisen Naapuruussopimuksen neljännen artiklan tekstin saneli kaatuvan NL:n johto ja syntyvän Venäjän johto parafoi tekstin. Silloinen suurlähettiläs Heikki Talvitie tietää, koska joutui käymään molemmissa valtiojohdoissa.

  Pariisin rauhansopimuksen ja YYA-sopimuksen tekstissä siis mainitaan sana ”hyökkäys”, joka tuli myös ns. Naapuruussopimuksen tekstiin. Miksi Naapuruussopimuksen velvoitteista ei ole vuosiin puhuttu? Miksi Jali Raidan esille tuomia salaisia dokumentteja ”Operaatio PAX:sta” ei haluta tuoda julkisuuteen?

  Jukka Tarkkakin kirjoittaa musta-tuntuu-juttuja kirjaansa. Nimittäin uutiset kertoivat 4.3.2022 Tarkan uuden kirjan julkistamisesta: ”Jukka Tarkka: Itsenäisyyden elpymisaika. Aikalaiskronikka vuosilta 1990–2020”

  Sitaatti kirja-arviotekstistä:

  ”Valtiotieteen tohtori Jukka Tarkan kirja ilmesyy Euroopan turvallisuutilanteen ollessa liikeessä. Kylmän sodan ollessa päättymässä syksyllä 1990 presidentti Mauno Koivisto vapautti yksipuolisella tulkinnallaan Suomen Pariisin rauhansopimuksen 1947 asettamista ase- ja ulkosuhderajoituksista. Samalla raukesi tunnettu YYA-sopimus vuodelta 1948. Tarkka palaa kirjassaan useasti Koiviston tulkinnan keskeiseen merkitykseen Suomen turvallisuuspolitiikassa tulossa olleina vuosikymmeninä. Koiviston tulikintaa kutsutaan nimellä Operaatio Pax.

  Operaatio PAX on ollut esillä julkisuudessa. Presidentti Koivisto kertoo siitä avoimesti muistelmissaan ”Kaksi Kautta”. Koivisto kertoo, miksi halusi lakkauttaa Pariisin rauhansopimuksen yksipuolisesti, vaikka hänen mukaansa lakkauttamiskokoukseen olisi pitänyt kutsua kaikki sopimusosapuolet.”

  Koivisto mainitsi Pariisin rauhansopimuksen lakkauttamismahdollisuuden myös YK:n turvallisuusneuvostossa. Koivisto ei siis mitenkään ole voinut yksipuolisesti lakkauttaa Pariisin rauhansopimusta. Yleisesti puhutaankin vain tulkinnasta, kuten Jukka Tarkkakin kirjoittaessaan: ”Mauno Koivisto vapautti yksipuolisella tulkinnallaan Suomen Pariisin rauhansopimuksen. Tietääköhän Tarkka, että Operaatio PAX:iin liittyy 25 vuodeksi salaiseksi julistetut asiakirjat?

  Salaaminen ei ole demokratiaa, vaan diktatuuria. Yksinvaltiutta. Julkisen hallinnon asiakirjojen pitää olla julkisia! Salassapidosta vuonna 2016 vapautuneet asiakirjat ovat: Täällä.

  Suomen nykyjohdon pitää tietää, mitä kaikkea presidentti Koivisto on tehnyt. Koivisto onnistui luomaan tekemisistään positiivisen kuvan Suomen median avulla. Koivisto vedätti tohtori Jukka Tarkkaakin, joka on mielestään perehtynyt Suomen historiaan. En ole putinisti, mutta en halua, että presidentti Koiviston tekemien omaperäisten operaatioiden johdosta Venäjä hyökkäisi Suomeen.

  Venäjä voi rikkoa vaikka kaikkia kansainvälisiä sopimuksia, mutta Venäjä edellyttää, että Suomi noudattaa sopimuksia, jotka sitovat/velvoittavat Suomea. Tiesittekö sen, että Suomi sitoutui EU:n yhteiseen puolustukseen julistuksella 21.12.1993? Oletteko kuullut tästä julistuksesta?

  Nimittäin Suomeen ei luotettu, sillä Suomi korosti liittoutumattomuuttaan.
  Jorma Jaakkolalla on tuo julistusteksti. Julistus on sitovaa EY-säädäntöä.
  Edellisenä päivänä komission esittämä julistusvaatimus oli ongelmana EU-ministeriryhmän kokouksessa 16/1993 20.12.1993. Kokouksen pöytäkirja ja liitemuistio 1075/1993, jota Veli Sundbäck esitteli kokouksessa, määrättiin salaisiksi.

  Tiesittekö, että KHO vahvisti salassapidon lokakuussa 2000? Kerron niistä kotisivullani: Täällä.

  Kolumni: Sinikka Tyynelä, blogi`

  Plusääni(3)Miinusääni(25)
 11. Goog

  Jossakin aikaisemmassa tämän sivuston kommentissa arveltiin että olisiko Ukrainan `sodassa` kysymys `Googin sodasta` tai sen alusta? Arvioikaa!

  `Heitä on lähes mahdoton saada kiinni mutta jos heidät tavoittaa – niin heiltä ei pääse pakoon`. Tämä jos mikä luonnekuvaus on osuva kuvaus puhuttaessa Magogin maan kansasta – kansasta jonka juuret juontuvat Genesiksen kirjassa (1 Moo 10-luku) kansojen sukutaulun mukaan Nooan poikaan Jaafetiin.

  Kansojen taulu, myös Kansaintaulu tai kansojen luettelo, on Raamatun ensimmäisen Mooseksen kirjan 10. luvussa oleva luettelo Nooan jälkeläisistä ja siitä, minkä kansojen olettiin polveutuvan kenestäkin Nooan pojista.
  Kansojen taulu
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansojen_taulu
  Nooan pojanpoikien jälkeläisten asuma-alueet Flavius Josephuksen mukaan: Haamin jälkeläiset (sininen); Seemin jälkeläiset (vihreä); Jaafetin jälkeläiset (punainen).
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0b/Josephustable_3.svg/760px-Josephustable_3.svg.png

  Magogin joukot ovat menestyksellä käyttäneet samaa partisaanitaktiikkaa vihollisensa nujertamiseksi ja aina he ovat onnistuneet. Yksi syy siihen että esimerkiksi Herodotus antoi niin paljon yksityiskohtaista tietoa skyyttalaisistä, oli se, että hän halusi kuvata ihmisiä jotka olivat onnistuneet voittamaan Persian mahtavan kuninkaan Dariuksen.
  Herodotoksen elämäntyö oli hänen Historiateoksensa, ja sen ansiosta häntä pidetään koko historiankirjoituksen isänä.
  Herodotos
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Herodotos

  Herodotos kuvaa kuinka Magogin maassa asuvat skyyttalaiset olivat voittaneet Persian kuninkaan Dareioksen tälle tuntemattomalla strategialla. Skyyttalaiset vetäytyivät taistellen omalla alueellaan sitä mukaa kuin persialaiset valloittajat etenivät. He eivät antautuneet avoimeen taisteluun vaan pitäytyivät väsyttävään sissitaktiikkaan. Lopulta skyyttalaiset voittivat mahtavan Persian armeijan.

  1812 Napoleon hyökkäsi Venäjälle. Kenttämarsalkka Kutuzov käytti esi-isiensä samaa muinaista skyyttalaista taktiikkaa mukaan lukien Moskovan uhraaminen. Lopulta hänen strategiansa johti Napoleonin murskatappioon. Lähes puolesta miljoonasta Napoleonin sotilaasta ei palannut kuin noin 10 000 takaisin.

  1941 Aadolf Hitler kärsi samanlaisen murskatappion kuin Napoleon. Jälleen käytettiin muinaista skyyttalaista syvyysstrategiaa jossa painostettiin Wehrmachtia samalla kun vetäydyttiin. Lopulta Venäjän kova vastarinta ja ankara talvi päihitti Hitlerin sotajoukot.

  Myös suomalaiset ovat käyttäneet sissitoimintaan perustuvaa skyyttalaista sotastrategiaa. Pohjoisen taistelussa suomalaiset pätkivät vihollisen kolonnat motteihin ja tekivät pistoiskuja tuhoten vihollisen perusteellisesti.

  Esmerkiksi Suomeen tunkeutujiin kuuluneista Ukrainan valiojoukoista – tuhansista sotureista – ei päässyt livistämään suomalaisten kynsistä kuin yhden käden sormilla laskettavissa olevat valiojoukon jäsenet.

  Leviitta Hesekiel Buzin poika syntyi noin vuonna 622 eKr ja oli viisikymmentä vuotta vanha kun hän sai viimeisen näkemyksensä. Hesekiel eli vaimoineen pakkosiirtolaisina Babyloniassa.
  Ezekiel
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ezekiel

  Juudealaisten ensimmäinen pakkosiirto tapahtui vuonna 597 eKr., kun Nebukadnessar valloitti Jerusalemin ja vangitsi kunigas Joojakinin (598 – 597). Toinen pakkosiirto tapahtui vuonna 588 eKr. ja kolmas pakkosiirto vuonna 586 eKr., jolloin temppeli poltettiin ja kansan heikoimmatkin yksilöt pakotettiin muuttamaan Babyloniin.

  Googin sotaan viitataan Hesekielin 38-39 luvuissa!
  Gog and Magog
  https://en.wikipedia.org/wiki/Gog_and_Magog

  `Käännä kasvosi kohti Googia (גוג = Gowg = vuori) Maagogin (מגוג = Magowg) maassa, Roosin, Mesekin ( משך = Meshek = hajallaan) ja Tuubalin (תובל =Tuwbal = tuodaan, noudetaan) ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog , sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas` (Hes 38:2-3).

  Interventioon osallistuvat Googin joukot Hesekielin aikaisilla nimillä ja alueilla: Magog (Venäjä), Persia (Iran), Mesek ja Tubal (Neuvostoliiton aikaisia valtioita), Gomer (Itä-Euroopan maita), Togarma (Turkki), Cush (Sudan) ja Put (Libya).

  Turkki (Togarma) ei tule olemaan Gogin sodan aikana lännen etuvartio idässä vaan juuri päinvastoin – idän etuvartio lännessä. Turkki on Naton jäsen vuodesta 1952 ja se on käynyt EUn jäsenyysneuvotteluja vuodesta 2005 lähtien ollen EUn liitännäisjäsen vuodesta 1963. Turkin yhteistyö Venäjän kanssa on syventynyt kaiken aikaa.

  Herodotos tunnisti Magogin Etelä-Venäjän skyyttalaisten alueeksi. Herodotos oli antiikin aikalainen joten hän tarkasteli asioita `läheltä`. Toinen Lähi-idän muinaisen historian tärkeimmistä lähteistä on Josephus Flavius, joka määritti Magogin: `Magogin perusti magogialaiset, jotka oli nimetty hänen mukaansa, mutta joita kreikkalaiset kutsuivat skyttiläisiksi`.
  Skyytit
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Skyytit
  Skyyttien oletettu asuinalue
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Skyytit#/media/Tiedosto:Scythia-Parthia_100_BC.png

  Alkuperäislähteissä `Roshin prinssi` tarkoittaa Gogin blogin yhtä johtavaa `prinssiä`. Rosh ei sinänsä viittaa paikan nimeen toisin kuin monet tutkijat ehdottavat. Meshech ja Tubal edustavat entisiä eteläisen Neuvostoliiton valtioita joihin myös Ukraina kuuluu.

  Neuvostoliiton hajoaminen
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliiton_hajoaminen
  Neuvostoliitto koostui monista osatasavalloista
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliiton_hajoaminen#/media/Tiedosto:USSR_Republics_Numbered_Alphabetically.png

  Venäjän isänmaan henki on slavofiilisyys ja panslavismi jolla selittyy esimerkiksi Pietari Suuren aloittama suurvaltapyrkimys `mereltä merelle`. Esimerkiksi myöhempi Venäjän interventio Etelä-Ossetian Georgiassa viittaa haluun palauttaa Neuvostoliiton suurvalta-alueet johon nykyinen Venäjän presidentti Vladimir Putin on viitannutkin useaaan otteeseen.
  Euraasian talousunioni
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Euraasian_talousunioni
  Euraasian Unionin maat
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Euraasian_talousunioni#/media/Tiedosto:Eurasian_Economic_Union_(orthographic_projection)_-_Crimea_disputed.svg

  Hesekielin mukaan Magogin alueitten kansoja `Magogin maassa` on useita. Heidän johtajansa Gogin valvonnassa tullee suorittamaan intervention `aikojen lopulla` (`aikakausien täyttyessä`) Israelia vastaan. Nykyisin ainakin kaksi liittokuntaa mahdollistaa Israel vastaisen rintaman joitten kummankin primus motorina toimii Gog.

  Nämä kaksi liittoumaa ovat 1.) Euraasian Unionin talousalue ja 2.) Arab Leaguen (`Uusi Lähi-Idän Unioni`) talousalue (AL). `Idän kuninkaat` (Nostradamuksen `Lohenväriset päät`) eivät osallistu tähän sotaan koska he tekevät erillisen invaasion historian myöhemmässä vaiheessa.

  ALen syntymiseen yhdeksi kymmenestä maailman alueellisesta regimentistä (Unionista) viittasi aikoinaan yhdysvaltain ulkosuhteista vastannut diplomaatti Condoleezza Rice. Niihin aikoihin vaikuttanut Ranskan presidenttinä (2007 – 2012) toiminut Nicolas Sarkozy tosin viittasi Euroopan Unionin hajoamiseen jolloin muodostuisi Välimeren Unioni.

  AL toteutuu mutta Sarkozyn kaavailema Välimeren Unioni (MU = Mediterranean Union) ei toteudu eteläisen Euroopan valtioiden osalta. Britannia toki erosi EUsta (brexit) mutta `kyl routa porsaan kotia ajaa` eikä mene kauan.

  Israelia vastaan kokoontuvat valtiot ovat nyt liittoutumassa. Hesekielin ennustus näyttää osoittavan että ennen kuin mainittu Hes 38 – 39 lukujen ennustus tulee toteutumaan Venäjä hallitsee entisiä Neuvostoliiton valtioita halusivatpa nämä sitä tai eivät. Asiat lutviutuvat omalla painollaan eikä länsivaltiot tai muut erilliset liittokunnat mahda asialle mitään.

  AL on nyt ryhmittäytymässä esiintyäkseen Unionina. Ryhmittymään tulevat kuulumaan eräät öljyvaltiot ja Magreb (Pohjois-Afrikan valtiot) sekä aina vastahakoinen Israel joten tämän hetkinen 55 maan muodostama Afrikan Unionin kansainvälisen järjestön konsensus tulee muuttumaan.

  Hajanainen Afrikan unioni hajoaa mutta nyt se näyttää tältä
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Afrikan_unioni
  Afrikan Unioni josta erkaantuu ensin pohjoiset valtiot (Magreb) liittyen Arab Leagueen (AL) ja myöhemmin Etelä-Afrikan valtio liittyen Tyynenmeren Unioniin
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Afrikan_unioni#/media/Tiedosto:African_Union_(orthographic_projection).svg
  Pacific Union on muotoutumassa
  https://en.wikipedia.org/wiki/Pacific_Union

  Gog ei ole henkilön nimi koska nimellä viitataan toimijaan. Gogista nousee tosin ihmisjohtaja mutta hänkin on `vain` johtava prinssi eikä `kuningas` niin kuin Unionimaailma edellyttäisi. Gog ei ole ylin johtaja hyökkäyksen aikaan. Gog on sodan aikainen Euraasian Unionin blokin (joka ei ole vielä valmis) joku muu toimija jota ei ole paljastettu ja siten sitä ei ole tunnistettu. Gog pidetään ilmeisesti strategisista syistä salassa.

  Mutta silti Gog on hyvin voimallinen toimija joka on ja pysyy taustavaikuttajana: `Ole valmis (Gog), varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla (משמר = mishmar) heitä varten` (Hes 38:7). `Mishmar` viittaa valvojaan tai vartijaan joka vaikuttaa taustalla aivan kuin sotatarvikeministerit olivat WWIn ja WWIIn aikana..

  Aluksi Gog on vastahakoinen johtamaan liittokuntansa armeijoita sotaan Israelia vastaan mutta se saatetaan `vapaaehtoiseen pakkoon`: `Minä kuljetan sinua, panen koukut (חח = chach) sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut` (Hes 38:4). `Koukku` voi tarkoittaa myös `rengaskoukkua`:
  https://media.istockphoto.com/photos/prize-bull-picture-id90385986

  Muotoutuvan Euraasian Unionin liittokunta voi ajautua ei toivottuun konfliktiin esimerkiksi osallistuakseen Israelin suorittaman offensiivin jotakin sen yhteistyövaltiota vastaan.

  Hesekielin mainitsema Persia käsittää noin nykyisen Iran alueen. Etiopian ja Libyan alueet tunnetaan historiallisilta nimiltään Cushina ja Putina mutta ne kattoivat Hesekielin aikana suuremmat alueet kuin tänä päivänä.

  Vaikka tutkijat ovat eri mieltä muinaisen Etiopian tai Cushin alueesta, Sudanin alue tulee olemaan mukana. Se edustaa muinaista aluetta paremmin kuin nykyinen Etiopia. Arab Leaguen Unionin alueet Magrebissa viittaavat siihen että myös esimerkiksi Algeria ja Tunisia ovat invaasiossa mukana.

  Yhdysvaltalainen diplomaatti Henry Kissinger arvioi Israelin lakkaavan olemasta valtio: `noin 10 vuoden kuluttua`. Lausumasta on aikaa kymmenisen vuotta. Havainto pitää paikkansa koska tulevaisuuden maailmassa (NWO = New World Order) ei millään kansallisvaltioita ole enää olemisen oikeutta suvereenina valtiona.

  OWOn (Old World Order = Vanha Maailman Järjestys) aikainen mätänevä osin demokraattinen koko maanpiiri tullaan jakamaan kymmeneen regimenttiin eli Kymmeneen Unioniin (Kuningaskuntaan) joista Arab Leaguen pohjalle syntyvä Uusi Lähi-Idän Unioni on vain 1/10stä. Juuri tähän Unioniin Israel tullaan liittämään.

  Arab League (Lähi-Idän Unioni)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Arab_League
  Arab Leaguen alueet
  https://en.wikipedia.org/wiki/Arab_League#/media/File:Member_states_of_the_Arab_League_(orthographic_projection).svg

  `Uusi lähi Idän Unioni` (Arab League) tulee solmimaan petollisen rauhan Israelin kanssa ja sisällyttämään sen Unioniinsa jolloin kirjoitukset käyvät myöhemmin toteen: `Me olemme tehneet liiton kuoleman kanssa ja tuonelan kanssa sopimuksen` (Jes 28:15).

  Eskatologisessa (lopun aikoja koskevassa) puheperikoopissa ennustetaan: `Mutta kun te näette Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, silloin tietäkää, että sen hävitys on lähellä` (Luu 21:20). Tämä profetia täyttyy samalla tavalla kuin ennustettu Tyyron ja Siidonin kaksivaiheinen hävitys jolloin Babylonian armeija teki ensimmäisen hävityksen ja Aleksanteri Suuri toisen – lopullisen ratkaisun.

  Israeliin suunnattuun vihamieliseen ententeen sen lähialueilla kuuluvat seuraavat kansat: `Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan: Edomin teltat ja ismaelilaiset, Mooab ja hagrilaiset, Gebal, Ammon ja Amalek, Filistea ynnä Tyyron asukkaat. Myös Assur on liittynyt heihin, nämä ovat käsivartena Lootin lapsilla` (Psa 83:5-8). Nämä osallistuvat innolla tappotalkoisiin.
  The Psalm 83 Alliance
  https://watchjerusalem.co.il/147-the-psalm-83-alliance
  Psa 83 maat kartalla
  https://watchjerusalem.co.il/files/W1siZiIsIjIwMTgvMDUvMjUvMXJ3dWg5MG1ja18xODA1MjVfUHNhbG1fODNfbWFwXzAxLmpwZyJdLFsicCIsInRodW1iIiwiMjQwMHg-Il0sWyJwIiwiZW5jb2RlIiwianBnIiwiLXF1YWxpdHkgODUiXV0/51f8c5a87dec9ace/180525-Psalm-83-map-01.jpg.jpg

  Muinainen Assur eli nykyinen Iran tulee olemaan `käsivartena` eli johtajana `Lootin lapsille`. He ovat punoneet juonen jonka tarkoitus on valloittaa Israel ja tuhota se.

  Assur
  https://en.wikipedia.org/wiki/Assur
  Assyrian impriumi
  https://en.wikipedia.org/wiki/Assur#/media/File:Map_of_Assyria.png

  Mainitut tapahtumat täyttävät ennusteen `Jaakobin ahdistuksesta`: `Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti` (Dan 12:1).

  Gomer kattoi muinoin alueita Itä-Euroopasta aina läntiseen Saksaan asti sekä itään entisiin läntisiin neuvostovaltioihin, kuten Ukrainaan, Valko-Venäjään, Liettuaan, Latviaan ja Viroon. Mainittujen valtioiden armeijat tulevat liittymään Googin joukkoihin. Armenia ja Turkki kuuluvat Togarmaan.

  Hesekielin ennustus osoittaa kuinka ne liittyvät Gogin joukkoihin tässä nimenomaisessa konfliktissa. Venäjän sotilaallinen toiminta Georgiassa 2008 ja Etelä-Ossetian puoltaminen itsenäiseksi valtioksi sekä Krimin laillinen liittouma Venäjän kanssa (2014) ja meneillään oleva Ukrainan konflikti ovat ennakoivia toimia.

  Gog Magogin maasta tulee johtamaan kostotoimia mikäli Israel tuhoaa Iranin ydinlaitokset, joita he auttoivat rakentamaan. Muut kansat, jotka ovat muslimeja liittyvät tähän allianssiin silkasta myötätunnosta tuhotakseen Israelin. Tämä onkin ollut heidän suunnitelmansa siitä lähtien kun Israelista tuli kansakunta.

  Viime vuosina Venäjällä on todellakin ollut sotilaallinen läsnäolo niinkin lähellä Israelia kuin Syyriassa, josta se yrittää `kääntyä takaisin` mutta on jäänyt jumiin.
  Russian military intervention in the Syrian civil war
  https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_military_intervention_in_the_Syrian_civil_war

  Iran sulkee terrorilla kapean tien Persianlahdelle eli Hormuzinsalmen kapeikkon vaikuttaakseen öljyn hintaan länsimaissa. Maailmanlaajuinen koalitio tulee iskemään USAn johdolla Länsi-Iraniin avatakseen salmen uudelleen muuten öljyn maailmanmarkkinahinnat nousevat pilviin. Tämä antaa tilaisuuden Israelille iskeä ennakkoon Iranin ydinvoimaloihin.

  Israel tulee iskemään Iraniin kuten se teki Irakille vuonna 1981 ja Syyrialle vuonna 2007. Iranissa kohteena ovat ydinvoimalaitokset. Tämä sotatoimi laukaisee kurdien joukkopaon myös lähialueilta. Ydinvoimalaitosten tuhoaminen saa liikkeelle islamilaiset valtiot ja ne hyökkäävät Israeliin. Googilla ovat `koukut` leuassa ja se joutuu mukaan sotaan.

  Iran
  https://en.wikipedia.org/wiki/Iran
  Iran kartta
  https://en.wikipedia.org/wiki/Iran#/media/File:Iran_(orthographic_projection).svg
  Israel ‘ready to attack Iran’ after fatal strike on ship
  https://www.arabnews.com/node/1906131/middle-east

  Jeremiaan kirjassa on toteutumaton ennustus joka viittaa Israelin iskuun Iranin ydinvoimalaitoksiin. Elam sijaitsi muinoin nykyisessä Länsi-Iranissa muinaisen Persian alueen länsipuolella. Israelin sotavoimien tuhottua Iranin ydinvoimalaitokset muinaisen Eelamin alueella sen eloonjääneet joutuvat maailmanlaajuiseen maanpakoon.

  Tämä profetia täyttyy kun Jumala tuomitsee Eelamin ennen Googin sotaa. Tuholta säästynyt Iranin alue edustaa tarkemmin muinaisen Persian rajoja Hesekielin aikana.

  Tapahtuma on ennustettu Kurdien kohtaloista tällä tavalla: Näin sanoo Herra Sebaot: Katso, minä murran Eelamin jousen, heidän väkevyytensä parhaimmat. Ja minä tuotan Eelamia vastaan neljä tuulta taivaan neljältä ääreltä ja hajotan heidät kaikkiin näihin tuuliin; eikä ole oleva kansaa, johon ei tulisi Eelamin karkoitettuja. Ja minä saatan Eelamin kauhistumaan vihollistensa edessä, niiden edessä, jotka etsivät heidän henkeänsä, ja minä annan onnettomuuden kohdata heitä, vihani hehkun, sanoo Herra, ja minä lähetän heidän jälkeensä miekan, kunnes minä heidät lopetan. Ja minä asetan valtaistuimeni Eelamiin ja hävitän sieltä kuninkaan ja ruhtinaat, sanoo Herra. Mutta aikojen lopulla minä käännän Eelamin kohtalon, sanoo Herra` (Jer 49:35-39).

  `Kurdien etninen alkuperä on monimuotoinen. Kielellisesti ja kulttuurisesti he ovat sukua iranilaisille kansoille`.
  Kurdit
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kurdit
  `Iranissa asuu Turkin jälkeen toiseksi eniten kurdeja. Vuoden 2011 väestönlaskennassa Kordestānin provinssissa oli lähes 1,5 miljoonaa asukasta`
  Kurdistan
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kurdistan
  Kordestanin provinssi Iranin kartalla
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kordest%C4%81n#/media/Tiedosto:Locator_map_Iran_Kordestan_Province.png
  Kurdien asuinalueet Etu-Aasiassa
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kurdistan#/media/Tiedosto:Kurdish-inhabited_areas_of_the_Middle_East_and_the_Soviet_Union_in_1986.jpg
  Elam
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Elam
  Nuclear facilities in Iran
  https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_facilities_in_Iran
  Israelin iskun kohteet: Map of the main sites of Iran’s nuclear program
  https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_facilities_in_Iran#/media/File:Iran_nuclear_program_map-en.png

  Magog Revisited (Magog = Venäjä > `kaukaa pohjoisesta`)
  https://www.khouse.org/articles/2006/663/
  The Gog and Magog war
  http://www.trackingbibleprophecy.org/gog_magog.php

  Plusääni(2)Miinusääni(15)
 12. ”Kuinka surulliseen asemaan Amerikka onkaan pudonnut reilussa vuodessa.”

  Hyvästi Amerikka … muutama konekäännös-ote PG:n artikkelista kuinka Amerikka tuhotaan ja otetaan globalistien nwo-eliitin valtaan. Sama kohtalo kuin Euroopalla
  Maa, joka ei pysty hallitsemaan omia rajojaan, ei voi selviytyä.
  PHILIP GIRALDI – MAALISKUU 15, 2022
  On olemassa uusia todisteita siitä, miten Bidenin hallinnon täydellinen piittaamattomuus todellisuudesta, joka ilmenee sen kömmähdyksessä sotaan Venäjän kanssa, on vahingoittanut vakavasti sitä, mitä ennen kutsuttiin kansalliseksi turvallisuudeksi. Ja samalla kun Valkoinen talo ja sen tiedotusvälineiden haukkuvat koirat jatkavat väärän väitteen esittämistä siitä, että Venäjän väliintulo Ukrainassa on jotenkin uhka Yhdysvalloille, monet tuhannet laittomat maahanmuuttajat ja väitetyt poliittiset pakolaiset saapuvat edelleen maahan tutkan alta ilman, että on vakavasti yritetty selvittää, onko uusien tulijoiden tulvasta mitään hyötyä.

  Tämä laittomien maahanmuuttajien virta kasvaa epäilemättä dramaattisesti Ukrainan taistelujen myötä, mikä aiheuttaa tavanomaisen pakolaisaallon, joista suurin osa on todennäköisesti juutalaisia sen perusteella, kenellä on valtaa Washington DC:ssä ja kuka pystyy vaikuttamaan valintaprosessiin. Britannian pääministeri Boris Johnson on jo ilmoittanut, että hänen maansa on valmis ottamaan vastaan tuhansia ukrainalaisia pakolaisia, ja hän on ennakoitavasti nimittänyt juutalaisen entisen parlamentin jäsenen hallituksen ministeriksi johtamaan ponnistuksia. Nimitetty Richard Harrington on myös Israelin konservatiivisten ystävien entinen johtaja.

  ….Presidentti Biden määräsi sisäisen turvallisuuden ministeriön (DHS) johtamaan afgaanien uudelleensijoittamisohjelmaa, ja Valkoinen talo vakuutti amerikkalaisille, että pakolaiset seulottaisiin perusteellisesti. Tämä ei ole toteutunut, ja kuukausien ajan tiedotusvälineiden raportit ovat ”paljastaneet rikoksia, kuten lasten hyväksikäyttöä, pahoinpitelyjä ja perheväkivaltaa, joihin afganistanilaiset ovat syyllistyneet väliaikaisesti sotilastukikohdissa eri puolilla Yhdysvaltoja”. On myös huomattava, että sotilastukikohdissa olevat afganistanilaiset voivat vapaasti liikkua alueen ulkopuolella sen jälkeen, kun he ovat saaneet lääkärintodistuksen, toisin kuin sheriffi Chapmanille vakuutettiin.

  Lyhyesti sanottuna Bidenin hallinto soveltaa tai ei sovella tiettyjä normeja toimenpiteisiin, jotka on toteutettava ennen uusien potentiaalisten kansalaisten tai pysyvien asukkaiden saapumista tähän maahan, tietyllä tavalla holtittomasti. Se on muuttamassa maata, eikä suinkaan parempaan suuntaan. Ei tarvitse mennä kauas kohdatakseen muita amerikkalaisia, jotka alkavat miettiä, voiko perustajien suunnittelema kansakunta ylipäätään säilyä. Se on oikeutettu huoli.
  https://www.unz.com/pgiraldi/goodbye-america/
  https://www.strategic-culture.org/news/2022/03/13/too-late-to-revive-sane-us-foreign-policy-roots-of-monroe-doctrine-revisited/

  Plusääni(2)Miinusääni(23)
 13. Venäjän, Suomen, EU:n, Naton, USA:n eikä Ukrainan johto tee yhtään mitään meille edukasta. Koko sota on vain goimien teurastusta, veristä teatteria ja edustajat ostettuja. Pääasia on, että huomiomme menisi pois k-rokotehaitoista.

  See proof below that Putin has kissed the ring. I’m sure he has always been in ”their” camp – chosen by them to be Russia’s President – just like Obama was in the U.S.

  Putin has kissed the ring.

  https://tokentube.net/b/1742336592/Putin-has-kissed-the-ring

  https://tokentube.net/v/1687702944/Vladimir-Jewtin

  https://tokentube.net/i/2514632238/Putin-has-kissed-the-ring
  Kuvassa vieressä Puttinin ”paras” kamu.

  Putin The Pedo
  https://www.bitchute.com/video/MoUrVkOg5BUV/

  Maaliskuussa on purim. Mitä silloin perinteisesti on tapahtunut?

  https://www.vastarinta.com/purim2012/

  Esim. WHO julisti pandemian 16.03.2020

  Ettekö näe yhteyttä?

  Plusääni(7)Miinusääni(19)
 14. ” kaikki ovat pihalla maailman todellisesta tilanteesta. He eivät tajua, että etenkin nykyisessä tilanteessa eivät asioista päätä mitkään kansakunnat tai ”kansan valitsemat” johtajat, vaan salaiset vapaamuurarieliitin jäsenet, jotka todellisuudessa muodostavat sen plutokraattisen eliitin, jolla valta on. Kansainliitto ja YK ovat vapaamuurarien luomia elimiä. J-Vapaamuurarien taustaeliitti määrää EU:ssa. Globaali eliitti omistaa jo poliitikkomme, joten kaikenlainen keskittäminen huonontaa vain kaikkien asemaa väistämättä.

  Sitä mukaa kun valtaa siirretään poliitikoilta ylikansallisille elimille, kansaa kuunnellaan entistä vähemmän. Kansakuntia ei enää tarvitse petkuttaa ja yrittää pitää tyytyväisinä. Heille tullaan sanelemaan kaikki ja vastarinta nujerretaan tarvittaessa ylikansallisten poliisivoimien avulla. Oman maan joukkojen rinnalle on jo ilmestynyt EUROPOL ja Nato-joukot. ”

  lähde: https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/20/hackert-die-judische-epoche-gerd-honsikja-coudenhove-kalergi/

  ”Putin on nitistänyt kaikki nationalistiset liikkeet Venäjällä ja vanginnut suuren määrän nationalisteja. Monet väittävät, että kyseessä olisi vain kilpailijoiden eliminointi ja että maa olisi nationalistinen. Piperkin oli haltioissaan, kun totesi, että maassa sai olla nationalisti. Mutta saiko olla oikeasti? Putinin Venäjä ei siis oikeasti tunnu järin nationalistiselta, kuten aiemminkin on tällä blogilla todettu. Isänmaallisuudessa Venäjällä tulee mieleen vanha Neuvosto-isänmaan hehkutus natsien vastustamisineen ym. Kansa on totalitaristisesti täysin alistettu ja valvonnassa. Kaikki on valtion ohjaamaa ja siis vallassa ovat juutalaiset oligarkit Putinin rinnalla. Putin on yksi heistä.”
  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/04/08/juri-bezmenovin-haastattelun-mietteita-putinin-venaja-iii/

  Let’s see who rules modern Russia?
  https://www.stormfront.org/forum/t926284/

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
  1. Venäjän federaatiolla on omat valhenarratiivinsa aivan kuten kollektiivisella lännelläkin. Putin rakentaa itään aivan samanlaista kansojen vankilaa kuin mitä EU ja sen isäntä USA rakentavat lännessä. Näillä on oltava yhteinen ideologia, yhteiset narratiivit ja mikä tärkeintä, yhteiset uhkakuvat.

   Suomessa on aivan asiallista pelätä Venäjää ja varustautua siltä suunnalta pahimpaan. Putin on ollut varsin myötämielinen Suomelle, mutta hänen jälkeensä voi valtaan nousta paljon pahempi suomensyöjä. Toisaalta, jos Venäjän pelko on meille ulkomailta tuotettua patologista Venäjä-vihaa, esimerkiksi sionistista laatua, niin Suomen oma ja järkevä idänpolitiikka käy mahdottomaksi. Suomella ei ole omaa idänpolitiikkaa, koska se on luovutettu Brysseliin. Koska tilanne ei ole Suomen omassa hallinnassa, kasvaa myös pelko, jonka Ukrainan kriisi kasvattaa moninkertaiseksi. Näin Suomi on itsenäisen ulkopolitiikkansa luovuttamisen myötä houkuteltu Nato-ansaan. Kansa arvio Naton olevan puolustusliitto, mutta Venäjän näkökulmasta se on myös hyökkäys- ja saartoliitto.

   Epäitsenäiseen asemaan ajettu Suomi tuntee pelkoa ja ilmeisesti pyrkii pikavauhdilla Nato-jäsenyyteen. Tämä on surkuhupaisaa, koska jäsenyyden myötä epäitsenäisyys kasvaa entisestään. Suomen kansa tulee vaatimaan aina vain isompia ohjuksia ja tukikohtia Suomeen. Pelon ja vihan kierre kasvaa ja jossain vaiheessa alkavat venäläisvähemmistöjen vainot aivan kuten Ukrainassakin. Putinisteja kyyditetään Venäjän rajalle.

   Sionistinen Nato voi alkaa käyttää Suomea härnäävänä syöttinä Venäjää vastaan, kuten Ukrainaa on käytetty. Siellä kansallismieliset on saatu laajasti masinoitua Venäjää vastaan. Israel on aseistanut ja länsivallat ovat kouluttaneet sikäläisiä kansallismielisiä. Näiden keskuuteen on levitetty venäläisyydestä puhdistetun suur-Ukrainan ajatuksia. Heidät on houkuteltu esiintymään ”natseina”, jotka voidaan dehumanisoida ja puhdistaa aikanaan Venäjän federaation joukkojen kuten tsetseesi-taistelijoiden toimesta. Näin jälleen kerran valkoiset kristityt on ajettu ansaan. Taustalla ovat sionistien juonet. Tätä samaa kuviota ollaan muodostamassa myös Suomessa. Järjettömyyteen asti lietsottu Venäjä-viha organisoituu ja saa Venäjän suunnittelemaan neutraloivaa kampanjaa Suomea vastaan. Nato ja sen suoja heikkenevät sitä myötä kun sen johtomaa USA taantuu kohti konkurssia. Sen jälkeen Venäjän on helppo neutraloida Suomi niin halutessaan. Perusteluna operaatiolle on suomalaisten osoittama patologinen Venäjä-viha ja -pelko.

   Taustalla on eräs universumin laki, jonka mukaan huomiota johonkin asian kohdistamalla huomion kohde kasvaa ja voimistuu. Uhkakuvia luomalla ja sitä vastaan kiihkeää alarmismia harjoittamalla uhkakuva lopulta toteutuu. Uhkakuvien torjunnassa on oltava viileä järkevä ja laskelmoiva. Suhteessa Venäjän karhuun on toimittava kuten oikean karhun kanssa. Pelon tai aggression osoittaminen karhua vastaan on varmin tapa saada se kimppuunsa.

   Plusääni(5)Miinusääni(12)
  2. Levität tuota ’Putin on yksi heistä’ propagandaa. Totuus on aivan muuta mutta se ei näytä sinua kiinnostavan.
   Kannattaisi perehtyä paremmin asioihin. Putin ei rakenna maataan talmud-sionisteille vaan Venäjän ortodoksiselle kansalle.

   Plusääni(2)Miinusääni(4)
  3. Nwo-mafiaan itsensä sitoneet globalistit eivät ymmärrä kenen puolelle ovat asettuneet Venäjää vastaan ja siksi syyttelevät muita ja erityisesti niitä jotka ymmärtävät ketä vastaan Venäjä, Kiina ja SCO taistelevat.
   Putinin puhe kertoo selkeästi että Venäjä haluaa eroon mädäntyneestä ja rappeutuvasta transu- ja ’oligarkki-kulttuurista’ jota länsi edustaa ja jota meidän nwo-agendalle omistautuneet iltalehdet ikävä kyllä hehkuttavat sen sijaan että olisivat tukemassa terveemmän yhteiskunnan rakentamista.
   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c59e5f2f-3fc8-4781-b7de-f3ff0b93ab57

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 15. TÖRKEÄÄ EPÄISÄNMAALLISUUTTA
  NATOon liittymistä kannattavat ovat epäisänmaallisia. Suomen tärkein ulkopoliittinen asia on olla puolueeton. Venäjä ei hyökkää tänne, sillä meillä on Venäjän kanssa naapuruussopimus, joka kieltää sellaisen. Ukrainalla ei ollut, vaan Ukraina oli USA:n liittolainen ja aikoi liittyä NATOon. Meille voi käydä samoin vain, jos lähdemme liittymään NATOon. Nykyinen isäntämaasopimus on naapuruussopimuksen vastainen ja se tulee peruuttaa. NATO-myönteinen propaganda on törkeää epäisänmaallisuutta. Venäjän hyökkäys Ukrainaan oli pakon sanelema, sillä Ukraina uhkasi Donbassia ja pommitti sitä kahdeksan vuotta. Kaiken takana ovat Siionin Viisaat, jotka haluavat Euroopan ja Venäjän välisen sodan. Todella isänmaallinen ihminen haluaa itsenäisen puolueettoman Suomen. Sillä tavalla pysymme pois suurvaltojen sodista.
  LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://injektiopiikki.com/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(24)
 16. ISÄNTÄMAASOPIMUS PERUTTAVA
  Nyt kun isänmaan petturi Sauli Niinistö on hankkinut ”turvatakuut” Yhdysvalloilta, on seuraava askel USA:n sotakaluston siirtäminen Suomen ja Venäjän rajalle. Näin Venäjän Pietari ja Murmansk tulevat USA:n ohjusten ja ydinaseiden ulottuville. Tämän voi estää vain isäntämaasopimuksen purkaminen. Tietenkin Suomen NATO-kiimainen upseeristo on onnessaan siitä, että voi tukeutua USA:han. Kaikessa on Siionin Viisaiden sormet pelissä. Ihmiskunnan pitäisi vihdoin tajuta, että juutalaiset pelaavat hirvittävää peliä gojimien kanssa. Siionin Viisailla on hallussaan vapaamuurarijärjestö, joka osallistuu heidän operaatioihinsa. Siionin Viisaiden ja heitä tukevien juutalaisten agendassa on aina ollut ”hajota ja hallitse” periaate. Heidän agendansa oli tehdä NATOsta Venäjän vihollinen, kun Varsovan liitto purettiin. Siionin Viisaiden ja myös kansainvälisten juutalaisten agendan paljastavat seuraavat lainaukset: ”Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: ’Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua.’” (Matt. 4: 8-9). Juuri tätä perkelettä juutalaiset eli talmudistit kumartavat. Tästä perkeleestä lähtee himo vallata koko maailma ja alistaa kaikki kansat orjuuteen. Ja Zohar I, 160a: ”Juutalaisten täytyy aina yrittää pettää kristittyjä. Juutalaisten täytyy vapautua heistä ja tulla heidän hallitsijoikseen.” Ja Max Mandelstammin avajaispuheesta Baselin sionistikonferenssissa 29.8.1897 (Le Temps, 3.9.1897): ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” Ja Emanuel Swedenborg juutalaisten luonteesta: ”Se on sellainen kansa, että se on täysin erilainen muista kansoista, ja että siihen kansaan on iskostettu yritys tuhota ja vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan, ja milloin vain tilaisuus tarjoutuu, he osallistuvat sellaiseen toimintaan eivätkä saa mistään muusta niin suurta iloa kuin järjestyksen lakien eli siis yhteiskunnan lakien tuhoamisesta, sillä heillä on sisäistetty viha itse Järjestystä kohtaan, joka on Herra. Tästä minulla on paljon kokemuksia.” (Spiritual Diary, nro 2260). Ja Martti Luther: Kun näet juutalaisen voit hyvällä sydämellä sanoa: ”tuolla menee ilmielävä perkele.” Maailmanpolitiikkaa ei voi ymmärtää tuntematta Siionin Viisaiden agendoja. Siionin Viisaiden mahtavaa propagandakoneistoa osoittavat ilmastovouhotus, koronahuijaus sekä Venäjän mustamaalaaminen Ukrainan operaatiossa. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://injektiopiikki.com/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(26)
 17. Rima on alitettu!

  Sanna Marin varoitti sini­silmäisyydestä koskien Venäjän pakolaisuutta: `Voi aiheuttaa turvallisuus­kysymyksen muille maille`
  https://theworldnews.net/fi-news/sanna-marin-varoitti-sinisilmaisyydesta-koskien-venajan-pakolaisuutta-voi-aiheuttaa-turvallisuuskysymyksen-muille-maille

  Muotimaailman villikko bilehile Sanna (`tämä on vakava asia`) Marin lausui melkoisen `sammakon` Scholzin tapaamisessa. Hänen mielestään Venäjältä tulleet pakolaiset saattavat muodostaa turvallisuusuhan Suomelle ja muille maille.

  Oliko tämä Marinin lausuma jonka Scholz joutui oikaisemaan sanomalla `tämä on nyt ihan eri asia` Marinin oma kanta, vai hänen puolueensa kanta, oliko se hallituksen virallinen linja vai mistä tuossa on kysymys.

  Osoittaa täydellistä oikeustoimikyvyttömyyttä ja vajaavaltaisuutta käyttää pakolaistilannetta tässä asiassa. Pääministerin pitäisi harkita tarkoin sanomisiaan. Venäjän lausuma `Suomi on epäystävällisten maiden listalla` on nyt m.o.t . Tuon kaltaisilla lausumilla joita Marin laukoo tulee olemaan seurauksia.

  Pääministerin virassa pakolaiskysymystä ei saa politisoida tuolla tavalla. Ei Marinia saa päästää laukomaan todennäköisesti omia mielipiteitään. Olisi selvitettävä mitkä tahot kirjoittivat puheen konseptin – jos kirjoittivat. Marinin vaihto sovittelevampaan ministeriin ei ole enää vaihtoehto.

  Plusääni(4)Miinusääni(25)
  1. ”Osoittaa täydellistä oikeustoimikyvyttömyyttä ja vajaavaltaisuutta käyttää pakolaistilannetta tässä asiassa. ”

   Pitää muistaa että Sanna on wef-mafian holhouksessa ja ilmeisen kyvytön käyttämään omia aivoja ja toimimaan kansan palvelijana

   Vapauden puolustajien kansainväliset WWD-mielenosoitukset lauantaina 19.3.2022 – Päätapahtuma Helsingissä alkaen kello 14!
   Vapauden puolustajat kokoontuvat jälleen osaksi massiivista kansainvälistä World Wide Demonstration -liikkeen mielenosoitusta ensi lauantaina puolustamaan sananvapautta, vastustaen mediasensuuria, Digi-ID:tä, digilompakkoa ja pakkorokotuksia kokeellisilla mRNA-piikityksillä. Suomessa kokoontumiset järjestetään Helsingissä, Seinäjoella, Oulussa ja Jyväskylässä!
   https://mvlehti.net/2022/03/17/vapauden-puolustajien-kansainvaliset-wwd-mielenosoitukset-lauantaina-19-3-2022-paatapahtuma-helsingissa-alkaen-kello-14/#comment-23727

   Plusääni(5)Miinusääni(24)
 18. NAAPURUUSSOPIMUS
  4. artikla: ”Siinä tapauksessa, että Suomi tai Venäjä joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi, toinen sopimuspuoli myötävaikuttaa ristiriidan selvittämiseen YK:n peruskirjan ja ETYK:in asiakirjojen periaatteiden ja määräysten mukaisesti ja pidättyy sotilaallisen avun antamisesta hyökkääjälle.” Suomi rikkoi tätä sopimusta lähettämällä aseita Ukrainaan. Hyvien naapureiden ei myöskään pidä luopua kaikista taloudellisista suhteistaan sillä perusteella, että toinen maa on sodassa kolmannen maan kanssa. Venäjän vastainen propaganda on saanut käsittämättömät mittasuhteet. Nyt olisi aika lopettaa isäntämaasopimus, joka on naapuruussopimuksen vastainen ja lopettaa Suomen taloutta vahingoittavat Venäjän pakotteet. Nyt Suomessa on näiden pakotteiden vuoksi valtava talouskriisi, joka on ulkomaisten voimien eli ”lännen” aikaansaapa. Kaiken takana on Maailman Talousfoorumi (WEF) ja sen takana Siionin Viisaat. Lähestymme Great Resetiä, jolloin Suomen talous romahtaa. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://injektiopiikki.com/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(3)Miinusääni(24)
 19. Johdanto
  Unionit
  Maailmanhallitus
  Maailmanuskonto

  Erilaisia kaupallispoliittisia liittoumia on moneen lähtöön. Tutkija saattaisi olla `pyörällä päästään` selvittäessään näitä sisäkkäisiä, päällekkäisiä, rinnakkaisia ja jopa eri maanosissa sijaitsevia talous- ja poliittisia liittoumia. Tämä risukasa tulee selkitymään lähivuosina. Kahlasin satoja lähdeviitteitä ja puristin niistä mehut – tässä esitys.

  Nykyiset `vapaakauppa-alueet` tulevat olemaan peruskivi globaalissa maailman alueellisessa uusjaossa. Jäljempänä lista tunnetuista `vapaakauppa-alueista` joiden pohjalta muodostuu kymmenen Maailman Unionia.

  Koko planeetta jaetaan näiden kymmenen Unionin vaikutuspiiriin. Tulemme näkemään sotia ja kuulemaan sanomia sodista kun näin Unionien rajapyykit asetetaan paikoilleen. Yksinkertaisesti rajapyykit asetetaan paikoilleen pommittamalla.

  Valmiit Unionit saattavat näyttää korpokratioilta (yhtiövalta) koska nykyiset monikansalliset toimijat eli korporaatiot sulautetaan kuhunkin Unioniin mutta ne eivät tule olemaan sitä. Uudet blokit eli Unionit ovat enemmänkin `suunnitelmatalouksia`. Viittaan WEFn Klaus Schwabin julistukseen Great Resetistä.

  Suunnitelmatalous, ääritapauksissa tunnetaan myös nimellä komentotalous, tarkoittaa talouden valtiojohtoista kehittämistä. Suunnitelmatalous on talousjärjestelmä, jossa tuotannon kehittäminen on alistettu tarkkaan, valtion ohjaamaan kokonaissuunnitelmaan, jolla ohjataan tuotantoa, kulutusta, tulonjakoa ja investointeja.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suunnitelmatalous

  Marxilaisten oppien mukaan `maailmanvallankumous` edellyttää samojen toimialojen integraatiota eli fuusioitumista jonka kehityksen asteen loppupäässä kilpailu häviää. Tämän kehityksen voi jo nyt havaita. Tämän jälkeen maailma ei ole enää IMFn ja Yhtiöiden vallassa.

  Moninapainen unionimaailma ratifioi maailmanhallituksen. Mutta tällä hetkellä yksikään jäljempänä lutelluista kymmenestä Maailman Unionista ei ole vielä valmis mutta sinne päin ollaan menossa. Valmistuessaan Unionit pitävät huolen siitä että vapaan markkinatalouden aikakausi päättyy. He tulevat pönkittämään maailmanhallitusta.

  Teoreettisesti globaali maailman uusi aluejako on jo suoritettu mutta käytännön toteutus takkuaa. Unionien noustessa toteutuvat universaalit maksujärjestelmä, maailmanhallitus, maailmanarmeija sekä niiden välimaastoon sijoittuvat toimijat.

  Unionit tulevat olemaan luonteeltaan kuningaskuntia. Kulttuurimarxismilla mädätetty platonilainen demokratiamalli väistyy moraalisesti korkeamman spartalaisen Lygurkosin kuningaskuntamallin tieltä. Esimerkiksi nykyisestä EUsta voi jo nyt havaita kuningaskunan autoritarian.

  Myös Uskontojen synkretian kehitys on kesken. Ilman maailman uskontojen synkretiaa ei maailmanhallitus voisi toteutua. Loppuvaiheessaan maailmanuskonto on luonteeltaan luciferistinen ja idolatrinen jonka idolatria pönkittää maailmanhallitusta. Kansoille se esitellään houkuttelevana maailmanrauhan tuojana ja nämä menevät vipuun.

  Par`aikaa nouseva globaali `Neljäs Valtakunta` tulee olemaan luonteeltaan epätyypillinen ja hajanainen verrattuna aikaisempiin `paikallisiin` imperiumeihin kuten Egyptin, Babylonian, Assyrian, Meedopersian, Kreikkan, Rooman, Atsteekkien, Mayojen, Ankgorin, kommunistinen utopiamalla tai Adolf Hitlerin `kolmas valtakunta` (1000-vuotinen) olivat myöskin epäonnistuneita yrityksia.

  Kussakin Unionissa vahvat ydinvaltiot toimivat heikompien valtioiden vetureina. Esimerkiksi USAn vaikutusvalta romahdutetaan siihen pisteeseen että vetovuoroon asettuu (NAUssa) Mexico. Eipä tarvitse pian kulkea jenkkilän kaduilla panderollit kädessä julistaen `jenkit ulos Amerikasta` koska nämä alkavat livistää sieltä kuka minnekin sen väkivaltaisuuden takia. Katsokaapa vaikka Detroitia!

  Niin kauan kuin Unionit käyvät keskinäisiä ja sisäisiä konfliktejaan ovat asiat hallussa teidän kannaltanne katsottuna vaikka siltä ei näyttäisikään mutta juuri näin ne synnyttävät Unionien maailmanverkoston, universaalin maailmanuskonnon ja maailmanhallituksen, juuri tässä järjestyksessä. Tämä on Great Resetin aikaansaannosta joka ei takuulla miellytä juuri ketään sen synnytyskipuvaiheessa.

  Globaalit uudet toimijat Unionien maailmanverkosto, universaali uskonto ja maailmanhallitus tulevat takaamaan maailmanrauhan ja -järjestyksen action – reaction – solutation (teesi-antiteesi-synteesi) periaatteella. Maailmanpoliittiset tapahtumat mitä tulette tästä päivästä lähtien näkemään tai kuulemaan eivät ole sattumaa.

  Näin suurta petosta ihmiskunta ei vielä ole niellytkään kuin se nyt tekee. Se luovuttaa kansanvaltansa vapaaehtoisesti tuolle muinaiselle pedolle joka ei ole kenenkään hallittavissa.

  Uuden Maailmanjärjestyksen `neljännestä valtakunnasta` ei tule siitäkään pitkäikäinen (alle 10 vuotta). Kun maailmanrauha on saavutettu ja ihmiskunta on onnellisimmillaan niin kuin Weimarin tasavallan kulta-aikaan konsanaan omistamatta mitään ja ollen silti `onnellisuuden` tilassa koko Uuden Maailmanjärjestyksen systeemi hävitetään yllättäen globaalissa ydinsodassa. Sen pituinen se.

  Aivan pian kansallismielisyys ja kaikki kansalliset tunnukset kielletään rasistisina ilmaisuina kuten myös parlamentit, perustuslait, presidenttiinstituutiot ja kuningashuoneet siinä muodossa kuin ne nyt ilmenevät.

  Seuraava esitys on `ammuttu` kuin `haulikolla` mutta tuohon malliin asiat tulevat toteutumaan.

  Unionit I – X

  Talousliitto on eräänlainen kaupparyhmittymä, joka koostuu yhteisistä markkinoista, joilla on tulliliitto. [viittaus tarvitaan] Osallistujamailla on sekä tuotteiden sääntelyä, tavaroiden, palvelujen vapaata liikkuvuutta että tuotannontekijöitä (pääoma ja työvoima) koskevat yhteiset politiikat että yhteinen ulkoinen kauppapolitiikka. Kun talousliittoon kuuluu valuutan yhdistäminen, siitä tulee talous- ja rahaliitto.
  Economic union
  https://en.wikipedia.org/wiki/Economic_union

  I
  Euroopan Unioni
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_unioni
  Euroopan unionin alue
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a2/EU_on_a_globe.svg/1024px-EU_on_a_globe.svg.png

  II
  Euraasian Unioni
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Euraasian_talousunioni
  Euraasian Unionin alue
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Euraasian_talousunioni#/media/Tiedosto:Eurasian_Economic_Union_(orthographic_projection)_-_Crimea_disputed.svg

  III
  Arab League
  https://en.wikipedia.org/wiki/Arab_League
  Arab Leaguen alue
  https://en.wikipedia.org/wiki/Arab_League#/media/File:Member_states_of_the_Arab_League_(orthographic_projection).svg

  IV
  Afrikan Unioni
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Afrikan_unioni
  Afrikan Unionin alue
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Afrikan_unioni#/media/Tiedosto:African_Union_(orthographic_projection).svg

  V
  Etelä-Amerikan Unioni
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Etel%C3%A4-Amerikan_valtioiden_unioni
  Etelä-Amerikan Unionin alue
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Etel%C3%A4-Amerikan_valtioiden_unioni#/media/Tiedosto:Union_of_South_American_Nations_(orthographic_projection).svg

  VI
  Pacific Union
  https://en.wikipedia.org/wiki/Pacific_Union
  Pasific Unionin alue
  https://en.wikipedia.org/wiki/Pacific_Union#/media/File:Members_of_Pacific_Island_Forum.svg

  VII
  Pohjois-Amerikan Unioni
  https://en.wikipedia.org/wiki/North_American_Union#:~:text=The%20North%20American%20Union%20%28NAU%29%20is%20a%20theoretical,called%20the%20amero%20or%20the%20North%20American%20Dollar.
  Pohjois-Amerikan Unionin alue
  https://en.wikipedia.org/wiki/North_American_Union#/media/File:North_America_Map.svg

  VIII
  Keski-Amerikan Unioni
  https://en.wikipedia.org/wiki/Dominican_Republic%E2%80%93Central_America_Free_Trade_Agreement
  Keski-Amerikan Unionin alue
  https://en.wikipedia.org/wiki/Dominican_Republic%E2%80%93Central_America_Free_Trade_Agreement#/media/File:Cafta_countries.png

  IX
  Kiinan Unioni
  https://de.wikipedia.org/wiki/ASEAN-China-Freihandelsabkommen
  Kiinan Unionin alue
  https://de.wikipedia.org/wiki/ASEAN-China-Freihandelsabkommen#/media/Datei:ASEAN%E2%80%93China_Free_Trade_Area.svg

  X
  Intian Unioni
  https://en.wikipedia.org/wiki/ASEAN%E2%80%93India_Free_Trade_Area
  Intian unionin alue
  https://www.indiaasean.org/sites/default/files/inline-images/asian.jpg

  Maailmanhallitus

  Yksi maailmanhallitus viittaa ajatukseen keskushallinnosta, jonka valta ulottuu koko tälle planeetalle. Ajatuksena on yleensä, että kaikki maailman maat liittyisivät yhteen liittovaltioon yhden keskushallinnon alaisuudessa, samalla tavalla kuin Yhdysvaltojen, Australian, Kanadan tai Sveitsin kaltaiset liittovaltiot muodostettiin.
  One world government
  https://rationalwiki.org/wiki/One_world_government
  Maailmanhallitus nousee tälle pohjalle koska maailmanvallankumous edellyttää sitä.
  Yhdistyneet kansakunnat
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdistyneet_kansakunnat
  Yhdistyneiden kansakuntien päämaja New Yorkissa Yhdysvalloissa
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdistyneet_kansakunnat#/media/Tiedosto:United_Nations_HQ_-_New_York_City.jpg
  YKn jäsenvaltiot liittymisvuosineen
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdistyneet_kansakunnat#/media/Tiedosto:United_Nations_member_countries_world_map.PNG

  Universaali Maailmanuskonto

  Yksi maailmanuskonto viittaa ajatukseen yhden maailmanlaajuisen uskonnon perustamisesta, joka muodostuu kaikkien olemassa olevien uskontojen yhdistämisestä. Käsite `relico`n sanajuuri tarkoittaa sitoa tai niputtaa.
  One world religion
  https://rationalwiki.org/wiki/One_world_religion
  Noahidism
  https://en.wikipedia.org/wiki/Noahidism
  Noahidismin epävirallinen symboli (sateenkaari)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Noahidism#/media/File:Rainbow-diagram-ROYGBIV.svg

  Jos alkaa hyvin pelottamaan niin ,,,

  Plusääni(2)Miinusääni(19)
 20. Uudessa Uljaassa Maailmassa (NWO) eivät hyvävelikerhot hillu. Kun ville on tehnyt tehtävänsä niin ville saa mennä.

  Samoin on naisjohtajien laita. Kun he ovat tehneet hajottavan tehtävänsä niin heidät saatetaan sinne missä he eivät ole käyneet pitkiin aikoihin – nimittäin kotiensa keittiöihin. Heidän äänioikeutensa perutaan ja tämä manööveri saa tavattoman suosion.

  Pöydän putsaaminen alkaa oligarkeista. Myöhemmin kielletään konvitkkeliplakaatin hengessä joka ikinen salaisjärjestö kuten illuminaatus, vapaamuurarius, ritarikerhot jane, jane. hyödyttöminä idiootteina. Heidän omaisuutensa julistetaan myymis- ja hukkaamiskieltoon ja lopulta takavarikoidaan. Melko suuri osa vangitaan.

  Sananlaskun mukaan `vallankumous syö aina lapsensa`. Tämä historiallinen totuus ei tule olemaan poikkeus NWOn kohdalla. Ja nimenomaan siinä se ei tule ehdottomasti olemaan poikkeus. Se on välttämättömyys. Esiin astuvat henkilöt joista sanotaan – newöhööd.

  Aabrahaminuskoiset monoteistiset kultit kuten finanssiin perustuva mooseksenuskoisuus, militaristinen islam ja sekulaari kristinuskoisuus yksinkerteisesti hävitetään – kristinuskoisuus ekumeenisella liikkeellä, islaminuskoisuus kalifaattiutopialla ja mooseksenuskoisuus ryöstämällä.

  Nyt siirrytään synnytyskipujen maailmaan jossa korrelaatti ei viittaa haSatanan vaikutuksen restoraatioon vaikka siltä näyttäisikin vaan `Auringolla puetetun naisen`. Synnytyskivut tulevat voimistumaan ja tihenemään. On se merkillistä että synnytyskipuja pidetään itseisarvona ja kätköön jää se mikä syntyy. Missä helvetissä teidän pathfinderinne lurkkivat.

  Plusääni(3)Miinusääni(10)
  1. ”Sananlaskun mukaan `vallankumous syö aina lapsensa`. Tämä historiallinen totuus ei tule olemaan poikkeus NWOn kohdalla. Ja nimenomaan siinä se ei tule ehdottomasti olemaan poikkeus. Se on välttämättömyys. Esiin astuvat henkilöt joista sanotaan – newöhööd.”

   Annat siis toivoa. Keitä uskot näiden ’newöhööd’ henkilöiden olevan?

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 21. Venäjää vastaan suunnatut pakotteet olisi taas loistava tilaisuus ”kansallistaa” = siirtää Venäjän oligarkeille Venäjältä poistuvien ulkomaisten yhtiöiden tehtaat, kiinteistöt ja liiketoiminta. Nehän ovat nyt myynnissä. Keiden luulette ostavan ne? Mitä luulette oligarkkien tykkäävän tästä sodasta ja pakotteista? Ehkä koko juttu on ollut heidän ideansa?
  Ohessa siitä keillä oikeasti valta ja rahat on Venäjällä.
  Let’s see who rules modern Russia?
  https://www.stormfront.org/forum/t926284/
  Heille sopii vallan hyvin kaaos, biolabrat, ja kaikenlainen myllerrys minkä varjollaa saa nyt ostettua ulkomaisten yhtiöiden omaisuutta Venäjältä halvalla. Aivan kuten Neuvostoliiton hajotessa. Ehkä näiden oligarkkien motto on ”Chaos is our profit”? Ainahan sodassa tapahtuu tämä omaisuuksien uusjako.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Et näytä uskovan että Putin yrittää puhdistaa maataan oligarkeista ja muustakin maata häiritsevästä ja hajottavasta kaaos-aineksesta. Rolo Slavsky kertoo enemmän:

   Venäjän suuri restauraatio I: liberaalien tiedotusvälineiden puhdistaminen ja talouden kansallistaminen
   Tiedotusvälineet eivät kuitenkaan ole ainoa liberaalidemokraattista poliittista järjestelmää tukeva peruspilari – tiedotusvälineitä rahoittavat oligarkit eivät todellakaan ole vähemmän tärkeitä.

   … Putinin hallinto ryhtyy nyt aktiivisiin toimiin liberaalien tiedotusvälineiden sulkemiseksi ja vihollisoligarkkien omaisuuden riistämiseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hallitus ottaa entistä enemmän määräysvaltaa keskeisillä teollisuudenaloilla ja että Putin asettaa väkensä niiden johtoon.
   Lopputuloksen pitäisi muistuttaa melko paljon Kiinan mallia, jota Putin on aiemmin usein ylistänyt sen kyvystä puolustaa kansallisia etuja ja edistää taloushankkeita, jotka ovat linjassa hallituksen omien tavoitteiden kanssa. Marxilaiset määrittelivät 70-luvulla tämän valtion ja suuryritysten välisen synteesin fasismin oppikirjamääritelmäksi, vaikka monarkiat, kommunistivaltiot, kansallissosialistiset valtiot ja kirjaimellisesti kaikki historian kansallisvaltiot ovat harjoittaneet sitä sodan tai talouskriisin aikana.
   https://www.theoccidentalobserver.net/2022/03/09/the-great-russian-restoration-ii-the-social-media-purge-and-the-birth-of-russian-internet-sovereignty/

   Venäjän suuri restauraatio V: Viihdeteollisuuden itsemurha
   18. maaliskuuta 2022// by Rolo Slavski
   Kaiken kaikkiaan Venäjä ei menetä yhtään mitään, jos sen niin sanottu luova kulttuuriluokka päättää perua itsensä ja kotiutua takaisin Israeliin. Itse asiassa tämä saattaa olla juuri se ravistelu, jota Venäjä niin kipeästi tarvitsee, jotta vanhat lahjaton, arvottomat hyypiöt saadaan pois valta- ja vaikutusvalta-asemistaan, jotta uudet, nuoremmat venäläiset lahjakkuudet voivat nousta heidän tilalleen. Tämä näyttää tapahtuvan riippumatta siitä, oliko se suunniteltu vai ei. Putin kyllä julisti, että Ukraina ”dekommunisoidaan” ennen kuin antoi käskyn siirtyä maahan, mutta näyttää siltä, että lisäbonuksena myös Venäjä dekommunisoituu kovaa vauhtia.
   DeepL.com/Translator

   https://www.theoccidentalobserver.net/2022/03/18/the-great-russian-restoration-v-the-suicide-of-the-entertainment-industry/

   Plusääni(3)Miinusääni(3)
   1. No aika heikkoa yritys päästä oligarkeista on tähän saakka ollut. Juutalaiset Rotenbergit ovat vielä judokavereita ja lapsuudenavereita. Käytännössä Putin on ollut koko ajan juutalaisten oligarkkien mies.

    Nyt sitten koetetaan taaas saada suosiota motkottamalla oligarkeista. Eikä ole siis väiä, että he ovat ryöstäneet Venäjän ja venäläiset, kunhan sydän ei oliei Eurooopassa. Juutalaisen isänmaa on kuitenkin koko maailma, kuten hyvin tiedetään

    Plusääni(2)Miinusääni(1)
   2. Putinilla on ollut pari vuosikymmentä aikaa puhdistaa maansa oligarkeista ja muustakin maata häiritsevästä ja hajottavasta kaaos-aineksesta. Mutta hän ei ole sitä tehnyt. On todella naivia luulla, että nyt hän sen tekee.
    Hän on vain oligarkkien kuuliainen puudeli. Puudeli Putin.

    Plusääni(2)Miinusääni(1)
 22. Päivä 22 – miten tästä eteenpäin? Kaksi päätöstä … The Saker:
  DeepL.com/Translator
  En näe mitään muuta keinoa estää Yhdysvaltojen, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Puolan väliintuloa kuin Iskanderin/Kalibrin isku, joka ei kohdistu ”vain” mihin tahansa kohteeseen Ukrainassa, vaan myös mihin tahansa Naton laitokseen, joka on keskeisessä asemassa Naton nykyisissä sotavalmisteluissa, mukaan lukien Puolassa, Romaniassa tai missä tahansa muualla Euroopassa sijaitsevat kohteet.

  Toivon, että olen väärässä ja että Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Puola eivät ole niin sokaistuneita Venäjän-vihastaan, että he riskeeraavat todellisen täysimittaisen sodan Euroopassa.

  Minun on kuitenkin myönnettävä, että tämä toivo on pieni ja pienenee päivä päivältä.
  Luulen, että useimmat ihmiset Venäjällä ovat tyrmistyneitä siitä, että Venäjää vastaan käydään täysimittaista ”vihasotaa”, jota voimme kutsua ”Peruuta Venäjä -sodaksi”. Pohjimmiltaan länsi heitti kaiken, mitä sillä oli, Venäjää vastaan ilman avointa sotilaallista hyökkäystä, ja USA:n, Iso-Britannian ja Puolan vallassa olevat nerot tuntien en edes uskoisi, että he yrittäisivät taistella Venäjää vastaan suoraan.
  Niinpä se, mikä alkoi erityisenä sotilasoperaationa Banderastanin natsastamiseksi ja aseistariisumiseksi ennalta ehkäisevässä sodassa, muuttui globaaliksi ”Peruuta Venäjä” -maailmansodaksi.

  Miten voisin syyttää ihmisiä Venäjällä siitä, etteivät he pystyisi kuvittelemaan länsimaisten hallitsevien luokkien täydellistä itsetuhoista turmeltuneisuutta, kun minä, joka olen syntynyt Euroopan sydämessä ja elänyt koko elämäni lännessä, en voinut kuvitella näiden hallitsevien luokkien olevan niin täysin irti todellisuudesta?

  Vielä kerran selvyyden vuoksi, venäläiset eivät olleet ”naiiveja” ”luottaessaan” länteen missään asiassa, mutta he todellakin olettivat, että Yhdysvaltojen hallitseva luokka ei päättäisi räjäyttää planeettaa taloudellisesti ja jopa mahdollisesti sotilaallisesti, koska se vahingoittaisi Yhdysvaltojen hallitsevan luokan etuja. Joten jos joku on ”tyhmä”, se tuskin on venäläiset, vaan pikemminkin ihmiset, jotka hallitsevat Yhdysvaltoja (ja siten myös EU:ta).

  On myös tämä venäläinen ilmaisu: ”syksyllä pitäisi laskea poikaset”. Katsotaan vuoden loppuun mennessä, kuka oli todella tyhmä ja kuka on voittanut.
  Nyt meidän kaikkien, itseni mukaan lukien, on mielestäni aika päästää irti ajatuksesta ”ei, he eivät voi mitenkään olla NIIN harhaisia” ja olettaa, että kyllä, he todella ovat NIIN harhaisia.

  Näen myös toisen rinnakkaisuuden: muistatteko, miten Yhdysvallat pakotti Japanin sotaan ja kietoi sitten itsensä viattoman uhrin vaippaan ja julisti, että ”tämä päivä tulee elämään häpeällisenä”?
  Juuri näin Yhdysvallat teki juuri Euroopassa. Ja seuraukset voivat olla yhtä valtavat.

  Mutta tässä on suuri ero: Japani ei voisi iskeä mielekkäästi USA:n mantereelle. Venäjä voi hyvinkin, sekä ydinaseilla että tavanomaisilla aseilla.
  Toistan tässä vain Putinin lainauksen, jonka mainitsin päivää ennen Venäjän sotilaallista erikoisoperaatiota: ”Jos taistelu on väistämätön, kannattaa iskeä ensin”. Selkokielellä tämä tarkoittaa sitä, että jos venäläiset tulevat siihen tulokseen, että Yhdysvallat on mukana ”Desert Shield” -tyyppisessä operaatiossa (väittävät olevansa vain puolustuskannalla, mutta valmistautuvat kuukausien ajan täysimittaiseen maahyökkäykseen), voitte olla varmoja, että Venäjä iskee EU:n lentokentille, merisatamiin tai mihin tahansa muuhun laitokseen, jota käytetään hyökkäyksen valmisteluun Venäjää vastaan.

  Itse asiassa, jos USA/NATO päättävät hyökätä Venäjälle, se on lopullinen, ydinvoimainen loppu länsimaiselle sivilisaatiolle sellaisenaan. Tuhat vuotta kestäneen kansanmurhaimperialismin jälkeen voisi ajatella, että tämä voisi olla sopiva, oikeudenmukainen loppu” karman oikeudenmukaisuuden ”kanan kotiutuessa” muodossa.

  Nyt se on Yhdysvaltain hallitsevan eliitin käsissä.

  Suoraan sanottuna Andrei, Bernhard ja minä emme voi tehdä asialle juuri mitään. Olen varmasti sanonut kaiken, mitä minulla on sanottavaa tästä aiheesta, ja jälleen kerran, jotkut näkevät sen, toiset eivät – enkä voi enää tehdä mitään vaikuttaakseni tähän suhteeseen.

  Planeettamme tulevaisuus riippuu nyt siitä, onko perinteinen länsimainen viha kaikkea venäläistä kohtaan suurempi vai pienempi kuin USA:n hallitsevan luokan itsesuojeluvaisto (eurolemmingit ovat toivottomia).
  Vain aika näyttää sen. Voimme nyt vain rukoilla ja asettaa luottamuksemme ja elämämme Jumalan käsiin.

  Okei, nämä ovat asioita, jotka halusin välittää teille kaikille, ystävilleni ja lukijoilleni. Toivon edelleen parasta, mutta minun on valmistauduttava pahimpaan, ja haluan olla täysin rehellinen teille kaikille.
  Ystävällisin terveisin
  Andrei
  http://thesaker.is/day-22-where-do-we-go-from-here-two-decisions/

  P.s. Maamme Valtamedia tekee kaikkensa vääristääkseen totuutta propagandallaan. Älä anna aivojasi sen narikkaan.

  Plusääni(2)Miinusääni(23)
  1. Psykoottista Venäjä-vihaa löytyy lähempääkin kuin Washington DC:stä tai Lontoosta. Suomalaiset ovat laajasti vajonneet tähän mielisairauteen. Heitä ei ole kiinnostanut selvitellä Ukrainan kriisin taustoja kuten jo kahdeksan vuotta maassa raivonnutta sisällissotaa, joka olisi oikeuttanut Venäjän puuttumisen jo kauan sitten.

   Venäjä tarvitsi väliintulon motiiviksi geopoliittisen tekijän ja Ukrainasta neutraalin puskurivaltion itselleen arvaamatonta länttä vastaan. Kuumat blokkien väliset rajat ovat geopolitiikan lainalaisuuksien ulkopuolella ja Venäjä tekee nyt Ukrainam kohdalla välttämättömän korjausliikkeen. Mustasukkainen ja mahtiaan menettävä länsi ei kuitenkaan mitenkään halua Venäjän toteuttavan suurvallalle ominaista politiikkaa, vaan katsoo sen olevan itselleen yksinoikeus. Käytännössä USA-johtoinen yksinapainen maailmanjärjestys on kuitenkin hajoamassa nopeasti. Seuraako siitä maailmanpalo, se jää nähtäväksi.

   Saattaa olla niinkin, että kovista puheista huolimatta USA:n alasajo jatkuu täysin laskelmoituna operaationa. Presidentti Bidenin istutus valtaan on tehokkaasti purkanut USA:n vaikutusvaltaa maailmalla. Euroopan johtajien kyvyttömyys lukea tilannetta on tietenkin meidän Euroopan kansalaisten kannalta ikävää. Meidän energiamme kulutetaan nyt kuolevan imperiumin saattohoidossa. Moninapainen maailma voisi parhaillaan tarjota Suomen kaltaiselle maalle paljon välittäviä rooleja esimerkiksi maailmankaupan järjestelyssä.

   Plusääni(3)Miinusääni(23)
 23. Kirjoittelin tuossa kauppalistaa. En tiedä, onko kaikki tarvikkeet minulle kovin hyvästä. Mutta kyllä ne joku myy, kun hinnasta sovitaan.

  Minusta näyttää nyt sille.. njotta tuolla jossakin on paljon ihmisiä, joilla on mielihaluna päästä tappamaan toisia. No tuota. Mikäpä minä olen heitä ja halujaan moralisoimaan? Autetaan heitä tavoitteessaan. Eikös tämä olisi kristillinen teko?

  Jospa tehtäis näin: Suomi myy heille työkaluja toiveidensa toteuttamiseen. Suotta kai se ruuti armeijan varastoissa happanee? Periaate huutokauppa. Saavat asiansa toimitettua mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Me voimme palata normaalimpaan päiväjärjestykseen. Kulkuyhteyksien pitäisi pelata kumpaankin asiakkaaseen. Kaliiberit passannee. Markkinatilannekin vaikuttaa suotuisalta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Globalistit ovat lietsoneet sotaa Ukrainassa perustaakseen Uuden maailmanjärjestyksen tyrannian | Raportti

  Julkaistu 18.03.2022 18:51, 5410 lukukertaa, 6 kommenttia

  Sekasorto, joukkokuolemat ja taloudellinen kaaos luovat epätoivoa, joka on tarpeen ihmisten saamisessa luopumaan vapauksistaan ​​ja antautuakseen tyrannimaiseen valvontaan. Sota tarvittaisiin joka tapauksessa ’The Great Resetin” toteuttamiseksi. Asiasta kirjoittaa toimittaja Tytti Salenius.
  https://mvlehti.net/2022/03/18/globalistit-ovat-lietsoneet-sotaa-ukrainassa-perustaakseen-uuden-maailmanjarjestyksen-tyrannian-raportti/#comment-23786

  Plusääni(1)Miinusääni(7)
 25. ILMASTOVOUHOTUS, KORONAHUIJAUS JA UKRAINAN SOTA
  Kaikki mainitut ovat Siionin Viisaiden aseita aiheuttamaan kansakuntien talouden luhistumista Great Resetin mukaan. Hallitukset saavat yhä enemmän vapauksia orjuuttaa kansoja. Digitaalinen id-tunnus on seuraava vaihe, jolla riistetään ihmisten vapauksia. Kaikki etenee suunnitelmien mukaisesti, joita suunnitelmia Siionin Viisaat ovat tehneet vuosikymmeniä. Nyt salaisissa laboratorioissa on kehitelty mekanismeja, joilla ihmiset saataisiin liitettyä tekoälyyn eli digitaalisesti ohjatuiksi orjiksi. Maailmanpolitiikkaa ei voi ymmärtää tuntematta Siionin Viisaiden agendaa. Siionin Viisaat muodostuu 300:sta johtavasta juutalaisesta. Siionin Viisaiden valta perustuu seuraaviin asioihin. 1) Länsimaisen median hallinta. He omistavat lähes kaikki USA:n mediat ja medioita myös ympäri maailmaa.2) Suuryritysten osake-enemmistöjen hallinta BlackRock-sijoitusyhtiön avulla. 3) Vapaamuurari-järjestön johtaminen. 4) Kansainvälinen finanssivalta pankkien ja BlackRockin avulla. 5) Globaali johtavien gojimien lahjonta. Heillä on hallinnassa biljoonien eurojen varat tähän tarkoitukseen. 6) Voimakkaat kansainväliset ja kansalliset painostusjärjestöt, jotka käyttävä brutaalia valtaa etenkin holokaustivalheen avulla. 7) Heillä on määräysvalta monissa kansainvälisissä järjestöissä, esim. WEF ja WHO, YK, EU. 8) Heillä on määräysvalta vapaamuurarijärjestön lisäksi monissa enemmän tai vähemmän salaisissa järjestöissä, kuten bilderbergiläisissä. 9) Heillä on lisäksi oma valtio Israel ja sen tehokas tiedustelupalvelu Mossad. He ovat todellisia maailmanvaltiaita, joista kansojen tulisi vapautua ennen kuin se on liian myöhäistä. Great Reset on Siionin Viisaiden suunnitelma, jossa valtiot kukistetaan suurilla veloilla, jolloin BlackRock ostaa omaisuudet ja kansat orjuutetaan digitaalisesti ohjattuina orjina. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://injektiopiikki.com/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(2)Miinusääni(24)
 26. Venäjä EI SODI mitään transatlanttista maailmanvalloituksen pyrkimystä vastaan.

  Putin has kissed the ring

  https://tokentube.net/v/1687702944/Vladimir-Jewtin

  https://tokentube.net/b/1742336592/Putin-has-kissed-the-ring

  Russian President Vladimir Putin is not America’s friend. He is our enemy. He is aligned with ”them” – the true enemies of a peaceful civilization and world. The veil is lifted. See proof below that Putin has kissed the ring. I’m sure he has always been in ”their” camp – chosen by them to be Russia’s President – just like Obama was in the U.S.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 27. Venäjä ei sodi yhtään mitään globalistien agendaa vastaan. Onko Putin ja Venäjä tai Kiina paljastanut esim. Covid – huijauksen? Ei ole. Se kertoo kaiken.

  Nehän ovat mukana tässä ihmisten covid-alistamisessa ja kaikissa covid-rajoitustoimissa. Myös rokotteilla myrkyttävät ihmisiä, minkä kerkeevät. Kuulemma Kiinassa on edelleen paikoin erittäin kovat Covid – rajoitukset käytössä ja maskipakot päällä. Eivät pääse matkustamaan, ilman pitkiä karanteeneja.

  Myöskään Neuvostoliitto ei aikanaan paljastanut Amerikkalaisten lavastettuja Apollo – kuulentoja, sekin kertoo jotain. Kuussa ei todellakaan käyty. Ottakaa asioista selvää.

  Näitä kaikkia suurvaltoja hallitsee sama sormustinkäsi – sama rahavalta. Myös Venäjän keskuspankki kuuluu pankkikartelli BIS:iin. Se kertoo kaiken.

  Herätkää siis hyvät ihmiset ja lakatkaa hyve-uskomasta siihen, että Venäjä ja Kiina pelastaa, tai olisivat joku vastavoima. Lakatkaa uskomasta tohon teatteriin. Ajatelkaa omilla aivoilla kerrankin.

  Myös se – mitä ne eivät tee – kertoo asioita.

  Putin has kissed the ring
  https://tokentube.net/v/1687702944/Vladimir-Jewtin

  https://tokentube.net/b/1742336592/Putin-has-kissed-the-ring

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat