Venäjältä jälleen vakava varoitus Suomelle ja Ruotsille mahdollisesta NATO-jäsenyydestä

Venäjän  ulkoministeriön tiedotuksen mukaan Venäjä varoittaa Ruotsia ja Suomea seurauksista, mikäli nämä maat päättävät liittyä NATO-jäsenyyteen. Tämä oli Venäjältä uusi varoitus. 

Brysselin poliittiset villakoirat eivät piittaa Venäjän varoituksista! 

Tassin mukaan Venäjä on varoittanut Suomea ja Ruotsia sekä julkisesti että kahdenvälisten kanavien kautta. Tiedotteen mukaan nämä maat ovat tietoisia Venäjän reaktioista, joten heillä ole mitään syytä yllättyä (seurauksista). 

Olemme kertoneet heille, mihin NATOon liittyminen voi johtaa, sanoi Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova. 

Lisäksi on syytä huomioida Venäjän turvallisuusneuvoston varapuheenjohtajan Dimitri Medvedevin lausunto, jonka mukaan Venäjä vahvistaa rajojaan vastatoimena, mikäli Suomi ja Ruotsi liittyvät sotilasliitto NATOon.  

Medvedev sanoi, ettei NATOon liittymisen jälkeen voida enää puhua Itämeren alueen ydinaseettomasta asemasta.  

– Mitä se tarkoittaa, jos Ruotsi ja Suomi liittyvät Natoon? Se tarkoittaa sitä, että Venäjällä on enemmän virallisia vastustajia, Medvedev sanoo valtiollisen median Tassin mukaan. 

Suomalaiset ulkopolitiikan tutkijat mitätöivät täysin Venäjän, kuten nyt Medvedevin varoitukset, kutsuen niitä Venäjän uhkauksiksi. Esimerkiksi ulkopolitiikan tutkija Jyri Lavikainen aliarvioi täysin MTV-uutisissa Dmitri Medvedin vakavat varoitukset NATOn laajenemisesta Suomeen ja Ruotsiin. Lavikainen pitää Venäjän “uhkausta”, joksi hän sitä kutsuu, pelkästään retorisena strategiana, mistä suomalaisten ei tarvitse ensinkään huolestua. Lavikaisen mukaan Suomi voisi liittyä NATOon piittaamatta vähääkään Venäjän varoittavista reaktioista. 

Tällainen sotapropaganda ja suoranainen valehtelu ei saata suomalaisia vain hengen vaaraan, vaan täyttää valtiopetoksen tunnusmerkit, mikä antaa täysin väärän kuvan suomalaisille NATOn luonteesta. 

MTV-uutiset myös uhosi kuinka Venäjä oli saanut kuulla kunniansa eduskunnassa. “Turvallisuus poliittiset päätökset ovat Suomen käsissä”, jyrisi Pekka Haavisto (vihr.) Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen puolestaan korosti ryhmäpuheenvuorossa, että hyökkäys yhtä NATO-maata vastaan on hyökkäys kaikkia vastaan. 

Ensinnäkin Haavisto on täysin väärässä. Nimittäin Suomelta puuttuu oma turvallisuuspolitiikka, ja maalla ei voi olla EU:n jäsenmaana puolueettomuuspolitiikkaa. EU:n takia Suomella ei ole omaa ulkopolitiikkaa vaan Suomea johtaa Brysselin villakoirat, jotka heiluttavat häntäänsä iloisesti myös Yhdysvaltojen johtamalle sotilaalliselle liittoumalle. 

Häkkäsen mainitsema hyökkäys yhtä NATO-maata vastaan, on hyökkäys kaikkia (NATO-maita) vastaan. Tämä ei pidä paikkaansa, vaan on täydellistä toiveajattelua ja harhaanjohtamista. Kuten olemme Magneettimedian aikaisemmissa kirjoituksissa todenneet, että NATOn peruskirjan mukaan jäsenmailla ei ole varsinaisia turvatakuita, vaan kysymyksessä on avunantovelvoite, joka on keskinäinen sekä vastavuoroinen.  

UPI:n selvityksessä korostetaan monissa kohdin kysymyksiä turvatakuista. Sen mukaan NATOn jäsenyys ei automaattisesti sisällä ehdottomia takuita. Valtiotieteen tohtori Pekka Visuri täsmentää niihin sisältyvän yleensä vain keskinäisen avunannon velvoitteen. Käytännössä tämä voi tarkoittaa, että pieni maa orjamaisesti toimii NATOn puolesta eikä päinvastoin, kuten Virossa on ällistyneinä havaittu.  

Lisäksi korostamisen arvoista on sekin, että NATOlla ei ole omaa sotakoneistoa, eikä armeijaa, vaan kaikki toiminta on riippuvaista NATOn jäsenmaiden vapaasta tahdosta. 

Suomi osti viime vuonna yhdysvaltalaisia F-35A –hävittäjiä. Nämä hankinnat liittyneenä NATO-jäsenyyteen aiheuttaa ydinaseuhan Venäjälle, vaikka Suomen maaperälle ei rauhanolosuhteissa sijoitettaisikaan ydinaseita. F-35A -hävittäjät ovat tarkoitetut hyökkäyssotaa varten. 

Suomen valtioneuvosto, eduskunta, virkakoneisto sekä näitä tukeva valtamedia mustamaalaavat Venäjää niin röyhkeästi, että se on jo ylittänyt aikoja laillisuuden rajat ja silmitön  panettelu vain jatkuu. Suomen poliittinen johtajisto pyrkii kyseisen propagandan avulla manipuloimaan ja pelottelemaan kansan NATO-jäsenyyden kannattajaksi. Suomi viedään väkipakolla NATOon, mikäli emme estä tätä hanketta. 

Suomen poliittisen johdon NATO-kiihko ja aukoton luottamus turvatakuisiin on saanut huomiota sekä vastustusta jopa amerikkalaisten poliitikkojen keskuudessa. Esimerkiksi yhdysvaltalainen poliittinen kommentaattori, kolumnisti, poliitikko ja mediajohtaja  Patrick Buchana kirjoittaa

”Miksi myöntyisimme vapaaehtoisesti antamaan Ruotsille ja Suomelle nämä turvallisuustakuut? Miksi liittyisimme sotaan Putinin Venäjää vastaan, sillä tämä sota todennäköisesti lopulta ratkaistaisiin taktisilla ydinaseilla?” 

Buchana on toiminut myös Yhdysvaltain presidenttien Richard NixoninGerald Fordin ja Ronald Reaganin neuvonantajana Valkoisessa talossa. 

Ehkäpä suomalaiset NATO-kiihkoiset poliittiset kansan- ja isänmaanpetturit  heräävät todellisuuteen pommien iskeytyessä Suomen maaperälle tai jopa Arkadianmäelle. Silloin täytyy olla lista valmiina poliittisen entiteetin NATO-kiihkoilijoista ja heille pitää maksaa se palkka, minkä he ovat maksaneet kansalle saattaessaan heidät hengenvaaraan ja Suomen perikatoon. 

Juutalaismafia on kaiken taustalla

Juutalaismafia kaappasi poliittisen ja taloudellisen vallan Ukrainassa. NATO on kyseisen mafian instrumentti lännen ja idän vastakkainasettelussa. 

Kuten Bryce Greene osoittaa artikkelissaan What You Should Really Know About Ukraine (Mitä meidän pitäisi tietää Ukrainan tilanteesta?), että Itä-Ukrainan sodan synnyttäjinä oli juutalaismafia, joka käytti välineistönään muiden muassa Yhdysvaltoja ja Euroopan unionia. 

Voidaan puhua juutalais- tai kasaarimafiasta, joista voidaan käyttää myös termiä Siionin Viisaat. Kyseisen mafian organisoimana Ukraina valmisteli mittavaa tiettyjen NATOn maiden tukemaa hyökkäystä Donbassin tasavaltoihin sekä Krimille. Tähän järjestelyyn sisältyy myös  NATOn laajentuminen aina Venäjän rajoille saakka ja lännen militarisoidun Ukrainan hallituksen joukkojen kohdistamat väkivaltaisuudet Donetskin kansantasavaltaa vastaan, mitä on jo jatkunut ainakin kahdeksan vuotta. Näillä tekijöillä lisättiin Ukrainan rajoille jännitteitä, jotka ovat puhjenneet Venäjän puolustukseksi NATOn laajentumista vastaan. 

Lähihistoriaan viitaten voidaan sanoa, että: 

Juutalaistaustainen Victoria Nuland toimi Yhdysvaltain poliittisten asioiden aliulkoministerinä vuosina 2013–2017 Barack Obaman ja Donald Trumpin hallinnoissa. Nuland oli yksi niistä poliittisista toimijoista, jotka ryöstivät Ukrainan poliittisen ja taloudellisen hallinnon läntisille ylikansallisille rahoituslaitoksille ja finanssi-imperiumeille. Nuland ja muut hänen kaltaisensa vallankaappauskeinottelijat jankuttivat sitä, että Ukrainan hallituksen on toteutettava “tarvittavat” uudistukset. Näillä “tarvittavilla” uudistuksilla tarkoitetaan siis IMF:n ajamia taloudellisia rakenneuudistuksia.   

Markku Juutinen 

Lähteet 

Захарова: Россия предупредила Финляндию и Швецию о последствиях вступления в НАТО – Политика – ТАСС (tass.ru) 

Venäjä-tutkija: Suomalaisten ei tarvitse olla Venäjästä lainkaan huolissaan – ”Venäjä on tavallaan itse ansassa” – MTVuutiset.fi 

Venäjä sai kuulla kunniansa eduskunnan selontekokeskustelussa – MTVuutiset.fi 

Nato ei tuo turvatakuuta | Pax.fi 

Should We Commit to Fight Russia — for Finland? – Patrick J. Buchanan – Official Website 

What You Should Really Know About Ukraine – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization  

Russia and DPR Revealed NATO’s Participation in Ukraine’s Offensive on Donbass | Ru-Main 

Russia and DPR Revealed NATO’s Participation in Ukraine’s Offensive on Donbass | Ru-Main 

Victoria Nuland (brookings.edu) 

53 kommenttia

 1. Hiljattain Viipurissa kuvattua – Iskanderit matkalla kohti Suomen rajaa:

  Mitähän Iskandereita sinne vielä kuljetetaan? Minne ne oikein sopivat? Eikö niitä viimeisempien tiedustelutietojen mukaan ole jo entuudestaan joka kymmenen metrin välein koko rajan mitan pituudelta? Eikö tämä ole jo ylivarustautumista?

  Euroopan Unioni on ajamassa Suomea ulos dominiostaan mutta tämä on niin tyhmä ettei älyä lähteä vapaaehtoisesti. Suomi on geopoliittisesti ja -strategisesti turvallisuusuhka koko Euroopalle. Koska se ei suostu häipymään ei-toivottuna niin se saatetaan lähtemään joka tapauksessa.

  Kaiken lisäksi Suomi voi laukaista käyntiin WWIIIn! Tämän kaltainen uhka on saatava neutralisoitua yleisen turvallisuuden nimissä vaikka herättämällä `molotov ja trippentrop` haudoistaan.

  EUssa tiedetään vallan hyvin kuinka Suomi on oman valtiosääntöoikeutensa mukaan suhmuroitu laittomasti Unioniin. Samoin laittomin menettelyin on tehty myös yhteisvaluutan kohdalla ja isäntämaasopimuksen suhteen.

  Ja nyt Suomea aiotaan viedä Natoon sivuuttamalla kansan mielipide. Suomalaisten poliitikkojen petokseen kuuluu esitellä toritason galluppeja pätevinä mittareina Nato-myönteisyydestä eurooppalaisille päättäjille ja saattaa siten nämä naurunalaisiksi.

  Suomella on valittavanaan tasan tarkkaan kaksi tietä; 1.) tulla neutralisoiduksi tai 2.) valita liittoutumattomuus, sitoutuattomuus ja puolueettomuus. Väärä valinta johtaa yllättävän ankariin seurauksiin.

  Painakaahan tämä totuus pahkaanne: Milloin Stoltenberg ei puhu täyttä paskaa niin silloin se puhuu kusta! Ei hänen asemassaan voida sanoa että: Olemme jo tehneet Georgiasta ja Ukrainasta puskurivyöhykkeen! Niinpä Stoltenberg sanoo Suomelle: Ovet ovat aina auki! Tervetuloa!

  Kansainvälisessä politiikassa lupaukset ovien avaamisesta tarkoittavat ovien sulkemista. Täytyy tässä kohtaa `avoimien ovien päivää` viitata Dante Alighieriin ja todeta Helvetin portin yllä olevan tekstin mukaan: `Ken tästä käy saa kaiken toivon heittää ,,`.

  Lopulta Suomelle käy `avoimien ovien` politiikassa niin kuin taannoisessa tv-sarjassa Maxwell Smartille:

  `Sen edellä käy kuluttava tuli, sen jäljissä polttava liekki. Niinkuin Eedenin puutarha on maa sen edessä, sen jäljissä on autio erämaa, eikä jää ketään, joka olisi siltä pelastunut. Ne ovat näöltänsä kuin hevoset, ja niinkuin ratsut ne juoksevat.
  Ryskyen kuin sotavaunut ne hyppivät (רקד = raqad = ohittaa, skipata) vuorten huipuilla, räiskyen kuin tulen liekki, joka kuluttaa oljet; ne ovat kuin väkevä kansa, sotarintaan asettunut. Niitten edessä kansat vapisevat, kaikki kasvot kalpenevat.
  Ne juoksevat kuin sankarit, kuin soturit ne nousevat muurille. Jokainen kulkee tietänsä suoraan, ei mutkittele polullansa. Toinen ei sysi toistansa: jokainen kulkee omaa suuntaansa. Heittoaseitten välitse ne syöksyvät pysähtymättä` (Joe 2:3-8).

  Lyhyen kantaman Iskander ohjuksia:
  https://www.youtube.com/watch?v=NKkng4V26Ck

  Plusääni(14)Miinusääni(14)
 2. Ohjukset Hybridikeskukseen, Ulkopoliittiseen instituuttiin, MTV3seen, Yleisradioon, Erkkomediaan ja Kokoomuksen puoluetoimistoon. Siellä ne jenkit on. Ja niin Nato-asia on käsitelty taas pitkäksi aikaa.

  Plusääni(22)Miinusääni(22)
 3. PROPAGANDAN VOIMA
  Suomea ja Ukrainaa ei voi verrata. Ukrainassa on riehunut sisällissota vuodesta 2014. Venäjänkieliset Krimi ja Donbas ovat olleet Ukrainan fasistiarmeija hyökkäyksen kohteena jo ennen Venäjän erikoisoperaatiota. Suomen raja Venäjää vastaan on ollut rauhanraja huolimatta Suomen solmimasta isäntämaasopimuksesta NATO:n kanssa. Venäjä siis on luottanut puolueettomaan Suomeen. Nyt Ukrainan valheellinen sotapropaganda on luonut kuvan Venäjän suorittamasta ”kansanmurhasta”, vaikka ei ole mitään näyttöä, vaan kaikki on ollut lavastusta. Näin valheellisella sotapropagandalla Ukraina on kerjännyt sympatiaa muista Euroopan maista. Suomalaiset ovat menneet tähän halpaan ja tätä NATO-kiimainen roskaväki on käyttänyt perusteena NATO:on liittymiselle. Suomella on naapuruussopimus Venäjän kanssa, johon ei sisälly liittoutumista NATO:n kanssa. Voimme täysin luottaa siihen, ettei Venäjä hyökkää Suomeen, koska meillä on naapuruussopimus. Ukrainalla ei ollut tällaista sopimusta, vaan Ukraina salli USA:n kouluttaa Venäjän vastaisia joukkoja. Kyse on suurvaltapelistä, ei Ukrainan itsenäisyystaistelusta. USA ja EU toimittavat kehittynyttä aseteknologiaa Ukrainalle miljardien eurojen edestä. Jos Suomi liittyy NATO:on, niin Venäjä siirtää aseistustaan Suomen rajalle ja Suomesta tulee ensi-iskun kohde, jos sota puhkeaa NATO:n ja Venäjän välille. Kehotan lukijaa katsomaan videon
  https://rapsodia.fi/putinin-puhe-21-2-2022-suomeksi-2/ , jossa Putin puhuu ennen hyökkäystä Ukrainaa. Suomen ja Venäjän raja on ollut rauhanraja jo 77 vuotta. Olisi hullua mitätöidä se. Nyt NATO:on liittymistä yrittävät tulee tuomita valtiopetoksesta, sillä heidän päätöksensä perustuvat Ukrainan sotapropagandaan, ei faktoihin. Viime kädessä tässä on kyse Siionin Viisaiden ”hajota ja hallitse” -toimenpiteistä, sillä Ukraina on täysin heidän ohjauksessaan. Venäjä ei ole syyllistynyt siviilien murhiin, mutta Ukrainan fasistijoukot ovat:
  https://rapsodia.fi/karu-totuus-paljastuu-ukrainan-sodasta-2/ ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(20)Miinusääni(21)
 4. Suomalaisten pitäisi ymmärtää että Nato-hanke on osa tätä PNAC-hanketta:
  Projekti uuden amerikkalaisen vuosisadan puolesta ja biologisten aseiden aikakausi: 20 vuotta psykologista terroria”.
  MATTHEW EHRET – 13. HUHTIKUUTA 2022
  Hieman yli 20 vuotta sitten Pohjois-Amerikan ilmatilan puolustusjoukot (North American Aerospace Defense Command, NORAD) toteuttivat sotaharjoituksen, johon kuului ”hypoteettinen skenaario”, jossa kaapatut lentokoneet lentävät sekä Pentagoniin että World Trade Centeriin.
  Vuotta myöhemmin, 24.-26. lokakuuta 2000, järjestettiin toinen ”hypoteettinen” sotilasharjoitus, jossa lentokone syöksyi Pentagoniin tappaen 341 ihmistä. Toukokuussa 2001 puolustusministeriön ”hypoteettisessa skenaariossa” satoja lääkintähenkilöstön jäseniä harjoiteltiin Pentagoniin syöksyvää kaapattua 757-matkustajakonetta vastaavaa ”ohjusta” varten.
  Se, mitä syyskuun 11. päivän 2001 savusta ja raunioista nousi esiin, ei ollut mitään sellaista, mitä nukkuvat massat tai kansainvälinen yhteisö odottivat.

  Neokonien Amerikan valtaus
  Poliisivaltion toimenpiteet lisääntyivät nopeasti Ashcroftin vuonna 2001 antaman Patriot Act -lain myötä. On kuitenkin virhe kutsua tätä Ashcroftin laiksi, sillä kukaan muu kuin Joe Biden huomautti, että Ashcroftin muunnelma oli peräisin hänen vuoden 1995 omnibus-terrorismilakiehdotuksestaan, joka laadittiin WTC:n ensimmäisten pommi-iskujen jälkeen. Biden ei tuntenut häpeää todetessaan julkisesti: ”Laadin terrorismilain Oklahoma Cityn pommi-iskun jälkeen. John Ashcroftin lähettämä lakiesitys oli minun lakiesitykseni.”
  https://www.unz.com/article/the-project-for-a-new-american-century-and-the-age-of-bioweapons-20-years-of-psychological-terror/
  Muutama kommentti artikkelista:
  –Ensimmäinen kommentti: Kiina ja Venäjä ymmärtävät molemmat pelin luonteen, ja vaikka kumpikaan valtio ei ole päättänyt kutsua pandemiaa petokseksi, molemmat ovat vastustaneet mRNA-geeniterapiamalleja, mutta tarjoavat myös vaihtoehtoisia hoitomuotoja, kuten hydroksiklorokiini-sinkkiä, joka on kokonaan kielletty lännessä. Vaikka Kiinan tämänhetkinen Shanghain lukitus on järkyttävää, jos ymmärtää, että Kiina on ollut Defcon-2-tilassa pandemian alusta lähtien ja yrittänyt pitää hallussaan suvereenin kapasiteettinsa reagoida etnisesti kohdennetun taudinaiheuttajan uuteen kylvöön, joka voi vapautua milloin tahansa, sen käytös on täysin ymmärrettävää.

  –PNAC on israelilaisen Oded Yinonin aivolapsi, joka loi synkän asiakirjan nimeltä ”Suur-Israel”. Pitääkseen kiristetyn Yhdysvaltain kongressin, senaatin ja Pentagonin Jeffrey Epsteinin Lolita Express -hunaja-ansojen täydennyksillä koko Yhdysvallat on Israelin täydellisessä hallinnassa, väittää ylimielisesti kansanmurhaaja Ariel Sharon, joka sanoo: ”Me hallitsemme Amerikkaa ja omistamme Amerikan 100-prosenttisesti”! Uuden Amerikan projekti on toteutettu ennen idiootti George W. Bushin asettamista! Loppu on historiaa maailman luettavaksi.

  –Vaikka Amerikan kansalla ei ollut mitään tekemistä JFK:n, RFK:n, MLK:n, Waco Texasin, Oklahoma Cityn pommi-iskun ja 9-11:n murhien kanssa, he SALLIVAT näiden asioiden tapahtua omahyväisyytensä ja suoranaisen sokeutensa vuoksi. Tästä syystä me kaikki kärsimme. Me kaikki häviämme. Elämäntapamme tuhoutuu suoralta kädeltä niiden ihmisten toimesta, jotka tekivät nämä rikokset. Jälleen kerran, me annamme heidän tehdä tämän. Kukaan ei näe ”kirjoitusta seinällä”. Biologisten aseiden laboratoriot levittäytyivät ympäri maailmaa meidän toimesta, ei venäläisten, ei kiinalaisten, eikä kenenkään muunkaan. Vain me. Jälleen kerran, me olemme sallineet heidän tehdä tämän. Teidän ei tarvitse olla oppinut yhdistämään kahta ja kahta ja tietämään, että tämän ”virushuijauksen” tekivät maailmalle nämä samat ihmiset. ”Rokotteet”. Valehtelivat suoraan päin naamaa, eikä kukaan räpäyttänyt silmiään. Annoimme heidän heikentää Ukrainan asemaa sielullisessa tarkoituksessa lietsoa sota. Kyllä, tuhansien ihmisten murhan edistäminen. Kaikella maailman pahuudella on yhteinen säie, ja se on ”me”. Me sallimme kaikki nämä julmuudet. Ainoa kysymykseni tästä kaikesta on: ”Milloin koittaa se päivä, jolloin meidän on vastattava kaikista rikoksistamme maapallolla”?
  ——Pysäyttäkää NWO!
  Vuonna 1996 suuri Sam Francis kirjoitti pitkän esseen salaliittoteorioista. Todettuaan, että 1940-luvun jälkeen ”Yhdysvaltain presidenttikausi ei ole ollut yhtä epäluottamuksen ja epäluulon vallassa kuin nyt”, hän kirjoitti:

  Niiden yleisyys tiettyinä historiallisina ajanjaksoina osoittaa poikkeuksetta, että yleinen luottamus asioiden kulkuun on romahtamassa ja että yhteiskunnan näkyvimpien ja arvostetuimpien johtoasemien haltijat ovat valmiita liittämään yhteiskunnan näkyvimpiin ja arvostetuimpiin johtotehtäviin mitä häijyimpiä tarkoitusperiä ja häikäilemättömimpiä keinoja niiden saavuttamiseksi.
  DeepL.com/Translator
  https://www.unz.com/article/sam-francis-on-conspiracy-theories/

  Plusääni(13)Miinusääni(12)
  1. Pitäisi ymmärtää miksi meidän pitää olla tällaisessa likaisessa ja muista piittaamattomassa nato-mafian hankkeessa mukana ja että se ei ole ilmainen hanke vaan lohkaisee suuren määrän meidän jo niukoista varoistamme.
   Olemmeko todella tällaiseen valmiita ja hyväksymään sen että se voi johtaa maamme lopulliseen tuhoon?
   ”…totuus on silti olemassa”
   Nyt se on tällainen mitä meidän ’tukipylvääseemme’ tulee … vaikka nato-mafialle totuus ei kelpaa:
   Yhdysvallat lähestyy lopun aikaansa
   Samalla kun taistelemme ulkomailla, meidät vallataan kotona.
   PAUL CRAIG ROBERTS – 22. HUHTIKUUTA 2022
   Koko läntinen maailma on lopussa. Länsimaista sivilisaatiota ylläpitävä uskomusjärjestelmä on sortunut vuosikymmeniä kestäneeseen hyökkäykseen. Länsi on pelattu loppuun. Ne venäläiset, jotka myyvät maansa ”länteen liittymisen” toivossa, eivät ymmärrä, että Venäjä uppoaa lännen mukana, jos Venäjän johto ei kykene irtautumaan ja liittymään nousevaan Aasiaan.
   https://www.unz.com/proberts/the-united-states-approaches-its-end-time/

   Plusääni(12)Miinusääni(13)
 5. SIIONIN VIISAAT
  Koska Ukrainan sotaa ei voi ymmärtää ilman Siionin Viisaiden politiikan tuntemusta kehotan lukijaa lukemaan Vesa-Ilkka Laurion erinomaiset artikkelit holokaustista:
  https://islam-radio.net/finish/rev/holo-huijaus1.htm ja
  https://islam-radio.net/finish/rev/holo-huijaus2.htm

  Holokausti-valhe on juutalaisen maailmanvallan peruspilari. Nyt EU:n komissio yrittää laajentaa holokaustin kiistämistä rikoksena. Se vaatii holokaustin kiistämisen kriminalisoimista lainsäädännössä. Kuitenkin esim. Eisenhower, Churchill ja de Gaulle eivät laajoissa kirjoissaan toisesta maailmansodasta kirjoita sanaakaan holokaustista, vaikka heillä oli hallussaan tarkkaa tiedustelutietoa. Monet historiantutkijat ovat bannattu heidän esittäessä faktaa holokaustihuijauksesta. Koko maailman väestö on aivopesty holokaustivalheella. Juutalaiset ovat sinnikkäällä työllään vallanneet koko maailman tiedotusvälineet, joita nyt käytetään valheisiin Ukrainan sodasta. Juutalaisten kansainvälinen politiikka paljastuu seuraavista lainauksista: Max Mandelstamm avajaispuheessaan Baselin sionistikonferenssissa 29.8.1897 (Le Temps, 3.9.1897):”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” ”Se on sellainen kansa, että se on täysin erilainen muista kansoista, ja että siihen kansaan on iskostettu yritys tuhota ja vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan, ja milloin vain tilaisuus tarjoutuu, he osallistuvat sellaiseen toimintaan eivätkä saa mistään muusta niin suurta iloa kuin järjestyksen lakien eli siis yhteiskunnan lakien tuhoamisesta, sillä heillä on sisäistetty viha itse Järjestystä kohtaan, joka on Herra. Tästä minulla on paljon kokemuksia.” (Swedenborg: Spiritual Diary, nro 2260). ”Että Juudas petti Hänet, tarkoittaa, että Hänet petti juutalainen kansa, sillä tätä kansaa Juudas edustaa.” (Swedenborg: Doctrina Novae Hierosolymae de Domino, nro 16). ”Juutalaisten täytyy aina yrittää pettää kristittyjä. Juutalaisten täytyy vapautua heistä ja tulla heidän hallitsijoikseen” (Talmud: Zohar I, 160a). ”Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: ’Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua.’” (Matt. 4: 8-9). Juuri tätä perkelettä juutalaiset eli talmudistit kumartavat. Tästä perkeleestä lähtee himo vallata koko maailma ja alistaa kaikki kansat orjuuteen. Tämän perkeleen ansiosta juutalaiset ovat niin hyvin menestyneet viime vuosikymmeninä maan päällä. Juutalaiseen uskontoon eli talmudismiin ei kuulu lainkaan kuolemanjälkeinen elämä. Juutalaisen onni on olla rikas ja mahtava maallisessa elämässään. Eli juutalaisuus ei ole vain uskonto, vaan poliittinen maailmanvaltaukseen pyrkivä liike.

  Holokaustihuijaus, ilmastohuijaus, koronahuijaus ja Ukrainan sotapropaganda ovat Siionin Viisaiden käsialaa gojimien pettämiseksi. Mutta kaikessa juutalaiset eivät ole menestyneet. Heillä ei vielä ole koko maailman myötätuntoa, sillä on myös kriittisiä älykkäitä kansalaisia, jotka eivät usko heidän valheitaan. Holokaustivalheen paljastaminen tulisi olla jokaisen älykkään ihmisen velvollisuus, kun se vielä on mahdollista. Mitä nyt tapahtuu Ukrainan sodassa, se on Siionin Viisaiden manööveri: suursota Euroopassa, jotta Euroopan älymystö ei vain uskoisi heidän huijauksiaan ja kaikki älykkäät mielipiteet sensuroitaisiin. Juutalaiset ovat vallankumouksillaan ja maailmansodillaan tapattaneet kymmeniä miljoonia kristittyjä. Kolmas maailmansota on alkanut Siionin Viisaiden toimesta. Mutta Siionin Viisaat taas epäonnistuvat, sillä heitä vastassa on itse Jumala, joka ei salli heidän vallata koko ihmiskuntaa. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(20)Miinusääni(19)
 6. Toivottavasti jokainen maanpetturi joka kannattaa venäjää joutuu poliisin listoille ja kuulusteltavaksi.

  Plusääni(26)Miinusääni(14)
  1. Ukrainassa psykoottinen venäjäviha on johtanut ihmisoikeustilanteen rajuun heikentymiseen erityisesti maan itäosissa, jossa aivan viattomia siviileitä voidaan epäillä separatistijärjestöihin kuulumisesta. Viranomaisten tai puolisotilaallisten järjestöjen omaksumat kuulustelu- ja rankaisumenetelmät ovat militantteja ja raakoja. Tällaista maata nyt Suomikin tukee ja EU haluaa sen jäsenekseen nopeutetulla menetelmällä. Ohessa esitellään OSCE:n raporttia Ukrainan karusta ihmisoikeustilanteesta vuodelta 2016. Raportit ovat myös hyviä kuvauksia siitä, millaisia ihmishirviöitä psykoottinen venäjäviha synnyttää. Kohta kai näemme näitä myös Suomessa, jossa sekä oikeisto että vasemmisto suorastaan kilpailevat siitä kuka eniten vihaa ja pelkää Venäjää ja kaikkea venäläistä. Koska Venäjää ei kuitenkaan päästä suoraan rankaisemaan, niin viha kohdistetaan sitten venäjämielisiin tai sellaisiksi epäiltyihin.

   https://www.youtube.com/watch?v=08pCpMRrCPw

   Plusääni(9)Miinusääni(9)
 7. INFORMAATIOSOTA JA UKRAINA
  Jeesus juutalaisista: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8: 44),

  Ukrainan presidentti ja pääministeri ovat juutalaisia. He ovat kuuliaisia Siionin Viisaille. He levittävät tietoisesti väärää kuvaa Venäjän erikoisoperaatiosta. Koko länsimedia syytää vain ukrainalaista propagandaa sodasta jättäen kertomatta totuuden, koska koko länsimedia on Siionin Viisaiden alaisuudessa. Ukraina on tällä hetkellä sionistinen diktatuuri, joka ei ole demokraattinen edes vähääkään. USA ja muut länsimaat varustavat Ukrainan armeijaa valtavilla avustuksilla ja moderneilla aseilla. Kyse ei ole Ukrainan sisällissodasta, vaan USA:n ja Venäjän välisestä sodasta. Ukrainan kansa kärsii sodan seuraukset. Venäjä on mustamaalattu hirviöksi ja Ukrainan natsipataljoonien murhat on lavastettu Venäjän tekemisiksi. Suomalaiset poliittiset pölkkypäät uskovat Ukrainan propagandaa ja huutavat nyt NATOa turvaksi, vaikka Venäjä ei millään tavalla uhkaa Suomea, sillä meillä on naapuruussopimus. Koko suomalainen valtamedia on alistettu Ukrainan propagandalle. Kiihkeä Venäjä-viha on vallannut myös monet tavalliset suomalaiset. Ukrainan tilanteesta ei saada todellista kuvaa, ainoastaan Ukrainan virallista propagandaa, jota pidetään luotettavana, kun taas Venäjän tiedottamista pidetään valheena. Nyt Suomi on tekemässä itsemurhan liittymällä NATOon. Olemme eläneet rauhallisissa suhteissa Venäjään 77 vuotta, eikö se sano jotakin. Ukrainan sodasta pitäisi tuoda esiin sen todellinen puoli. Lue esim.
  https://avoin.media/2022/02/28/yksi-ainoa-totuus-eli-suomen-media-ja-ukrainan-kriisi/
  Suomi on jakaantunut kahtia: NATO-myönteiset ja NATOon liittymistä vastustavat. Hirvittävä NATO-myönteinen propaganda vallitsee. Nyt on taisteltava itsenäisyyden puolesta hylkäämällä NATOon liittyminen. Suomen kohtalo on vaakalaudalla. Totuuden Ukrainan sodasta kertoo esim.
  https://mvlehti.net/
  Benjamin Kivilohkare

  Plusääni(11)Miinusääni(11)
 8. Suomalaisilla on ymmärrettävä, mutta yhtä kaikki erittäin vahingollinen perspektiiviharha johtuen asemastamme itäisen naapurin kainalossa. Geopolitiikan harrastajat näkevät tilanteemme osana laajempaa kokonaisuutta ja selvästi kiihkottomammin. Pitämällä yllä ystävällisiä suhteita naapuriin ja ehkäisemällä hankkeet käyttää aluettamme hyökkäysalustana kohti itää meillä ei olisi mitään hätää. Venäjällä ei ole geostrategisia intressejä miehittää puolueeton ja itsepuolustuskykyinen Suomi. Toisaalta maamme on läheisen sijaintinsa vuoksi vakava uhka luoteiselle Venäjälle, jos alueemme joutuu venäjävihamielisten tahojen hallintaan.

  Venäjä tulkitsee erityisesti Naton ja sen toimintaa ohjaavat taustavoimat itselleen vihamielisiksi. Tämä tulkinta johtuu Naton varsin röyhkeästä laajentumisesta kohti itää ja sen osuudesta monien itsenäisten maiden hallintojen kaatamisessa. Nato on ollut aktiivinen osa USA:n harjoittamassa interventio- tai hallintojenkaatopolitiikassa, johon on maailmalla jo perinpohjin kyllästytty. Venäjä arvelee olevansa USA:n aggressiivisen ulkopolitiikan seuraava kohde. Länsimaat ovat osoittaneet vihamielisyytensä Putinin hallintoa kohtaan avoimesti. Myös suomalaiset on laajasti aivopesty vihamielisyyteen pitkäkestoisen ja Venäjä yksipuolisesti demonisoivan mediakampanjan avulla.

  Eräs osoitus lännen vihamielisyydestä on pyrkimys sabotoida rauhanneuvotteluja Ukrainassa. Länsi haluaa pitkittää sotaa, minkä arvelee heikentävän Venäjää ja altistavan Putinin hallinnon värivallankumoukselle. Venäjästä halutaan tehdä 1990-luvun malliin länsimielisten oligarkkien ja suuryritysten vapaa temmellyskenttä. Maan kaivoslait muutettaisiin Suomen tapaisiksi. Erityisesti länttä raivostuttaa Venäjän pyrkimys horjuttaa dollarin asemaa maailman reservivaluuttana.

  Naton johto tai jäsenmaat eivät osaa ajatella Euroopan turvallisuutta kokonaisuutena, johon kuuluu myös Venäjä. Neutraalit puskurivaltio idän ja lännen blokkien välillä edustavat optimaalista turvallisuusjärjestelyä. Puskurimaille avautuu oivallinen asema, jos ne osaavat sitä hyödyntää. Rajusti ja yksipuolisesti läntisiin rakenteisiin hakeutumalla Suomi hukkasi sille historian ja maantieteen suoman aseman puskuri- ja välittäjävaltiona.

  Mustavalkoinen ja yksioikoinen ajattelu on koitunut Suomelle kohtalokkaaksi ja on johtanut maan itsenäisyyden menetykseen. Myös sen kansalaiset ovat menettämässä perustuslain takaaman suojan ja oikeuden lailliseen menettelyyn itseään kohtaan. Lännen ylikansalliseen verkostoon kytkeytyneet virkavalta ja yritykset voivat tehdä pian kansalaisille ihan mitä vain haluavat. Maassamme vallitsee julkishallinnossa tai suuryrityksissä toimivien byrokraattien mielivalta. Näitä johdetaan ulkomailta käsin. Esimerkiksi koronapolitiikassa on noudatettu hyvin pitkälti Yhdysvaltain tautivirasto CDC:n suosituksia ja komentoja, jotka puolestaan tähtäävät kommunististen ja totalitarististen menettelyjen ja rakenteiden vahvistamiseen länsimaissa. Perustuslaillisuuden kumoaminen on tälle politiikalle ominaista.

  Plusääni(14)Miinusääni(14)
 9. Tästä se veivaaminen alkaa ,,,

  Villissä Lännessä Maanjako alkoi 22.4.1889. 50 000 ihmistä kilpaili kahdesta miljoonasta eekkeristä hyvää maata (8200 meliökilometriä). Uudisasukkaalla oli mahdollisuus vaatia jopa 160 eekkeriä (0,65 neliökilometriä) edellyttäen että he asuttivat valtaamansa maa-alan ja paransivat sitä.
  Elokuvasta `Kaukainen maa` (Far and Away) kohtauksesta `The Oklahoma Land Rush`:

  Maa-alueista kannatti kilpailla jo siitäkin hyvästä että ne saatiin `blackfridayn` tyyliin eli ensimmäinen joka vain kerkesi. Natiiveilla ei ollut enää niinkään väliä.

  Ahvenanmaan tilanne on lähes vastaava kilpajuoksu mutta sillä erolla että Venäjä on jo siellä!

  `Aseetonta Ahvenanmaata valvoo Vladimir Putinin Venäjä valtiosopimuksen kautta`.
  `Kuka ehtii ensin sotajoukkoineen Ahvenanmaalle on Suomen turvallisuuspolitiikan keskeinen kysymys, jota joudutaan miettimään tulevassa Nato-selvityksessäkin`
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008691554.html

  Kun (tässä kohtaa artikkelissa oli `Jos` sana) `turvallisuuspoliittinen tilanne kärjistyy Suomen rajoilla, alkaa kilpajuoksu Ahvenanmaalle Suomen, Ruotsin ja Venäjän välillä. Se, joka valvoo Ahvenanmaata sotilaallisesti, valvoo aika isoa siivua Itämeren meriliikenteestä`.

  Tästä alueesta on kysymys:
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008691554.html

  Venäjän `minikokoinen valvontakomissio` Ahvenanmaalla tyrmistyttää – `Ilmiselvä loukkaus Suomen suvereniteettia vastaan`:
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000008551816.html
  Kommentti: Sopimusteksti paljastaa jäätävän totuuden – Venäjä on jo Ahvenanmaalla`:
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005849831.html

  Ja sitten `mattimyöhänen` laukoo ilman alaleukaa:
  `Matti Vanhanen toivoo Ahvenanmaalta aloitetta suomalaisten joukkojen sijoittamisesta saarille`:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/etel%C3%A4-suomen-sanomat-matti-vanhanen-toivoo-ahvenanmaalta-aloitetta-suomalaisten-joukkojen-sijoittamisesta-saarille/ar-AAWyMaW?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=7ef6253d1010443f955422f441547d62

  Suomen/Venäjän poliittisen ilmaston kehitys jatkossa:
  1. aste: Puolueeton maa > 2. aste: Epäystävällinen maa > 3. aste: Vihamielinen maa!

  Nyt ollaan `epäystävällisten maiden` listalla. Olkaahan varovaisia kun sieltä sanotaan että olette nyt `vihamielisten maiden` listalla. Silloin paluun entiseen mahdollisuus on enää ihmeestä kiinni! Vaikea, vaikea paikka!

  Miksi petätte itseänne. Teitä ei tule auttamaan kukaan kun tulee tosi paikka!

  Plusääni(6)Miinusääni(8)
 10. TURVALLISUUSYMPÄRISTÖN MUUTOS?
  NATOon liittymistä perustellaan ”turvallisuusympäristön muutoksella”. Mutta mitään sellaista ei ole tapahtunut Suomen suhteen. Venäjällä on aivan eri tilanne Ukrainan kanssa, joka liittyy Ukrainan sotaan Donbassin venäjänkielisiä alueita kohtaan. Ukrainan natsirykmentti on 8 vuotta hyökkäillyt Donbassin venäjänkielisiä vastaan. Lisäksi venäjänkielisiä on Ukrainassa miljoonia. Suomessa ei ole varsinaista venäjänkielistä vähemmistöä. Siis puhe Suomen turvallisuusympäristön muutoksesta on huuhaata ja vain keppihevonen Suomen liittämiseksi NATOon. Se, että Venäjä olisi muuttanut suhtautumistaan sen reunavaltioita kuten Suomea kohtaan, ei pidä paikkaansa. Suomella on naapuruussopimus Venäjän kanssa ja olemme olleet hyvät naapurit jo vuosikymmeniä. NATO:n persettä nuoleva poliittinen roskaväki yrittää liittää Suomen nyt parin mielipidetutkimuksen tuloksella. Tämä on törkeää isänmaan etujen pettämistä. Samoin toimii koko EU, joka lahjoittaa miljardeja Ukrainalle sotaan Venäjää vastaan. Isänmaan petturi Sauli Niinistö on innoissaan ja vuoren varma, että Suomi liittyy NATOon. Mutta älä nuolaise ennen kuin tipahtaa. Vaikka NATO-petturit pitävät nyt kiirettä, niin Venäjä ei ole tehnyt yhtään siirtoa. Ja pelkään, että reaktio NATOon liittymiseen tulee olemaan yllätys Suomelle ja hyvin negatiivinen sellainen. Suomi on nyt turvassa, mutta jos liitymme NATOon, olemme vain esiin työnnetty rintama kahden suurvaltavihollisen välissä. Puolueeton Suomi on ainoa oikea vastaus. Oma armeijamme pystyy torjumaan vihollisen, emme tarvitse muuta kuin rauhantahtoista politiikkaa suurta naapuriamme kohtaan. Ruotsissa balalaikka-orkesterilta estettiin esiintyminen, koska balalaikka on venäläinen soitin. Siinä näette, mihin Siionin Viisaiden informaatiosota johtaa. Isäntämaasopimus on purettava ja pakotteista Venäjää vastaan on luovuttava, sillä ne vain vaikeuttavat omaa talouttamme. Eläköön puolueeton Suomi!!!
  Benjamin Kivilohkare

  Plusääni(13)Miinusääni(13)
 11. JOS SUOMI JÄTTÄÄ HAKEMUKSEN NATOON
  Niin siinä tapauksessa isänmaallisten suomalaisten pitää lähettää Unkarin pääministeri Viktor Orbánille mahdollisimman arvovaltainen kirje, jossa pyydetään Unkaria hylkäämään Suomen jäsenyys NATO:ssa. Tällaisen kirjeen tulisi sisältää selostus siitä, ettemme halua tulla kahden suurvallan pelinappuloiksi ja toisen eturintamaksi.
  Benjamin Kivilohkare

  Plusääni(11)Miinusääni(16)
 12. Nato-intoa puhkuva EU-Suomen hallinto ei hillitse sotilaallisia pyrkimyksiä keskellä nopeasti kuumentuvaa geopoliittista siirtymää kohti lännen sotilasliiton täysjäsenyyttä, johon odotetaan pakotettuja sotilaallisia vastauksia Moskovasta. Naton laivasto-osasto saapui merisotaharjoitukseen Suomen aluevesille ja eduskunnan puhemies Matti Vanhanen (kesk) toivoo Ahvenanmaalle ”suomalaisjoukkojen” keskityksiä.
  https://mvlehti.net/2022/04/25/naton-laivasto-osasto-turkuun-vanhanen-toivoo-suomalaisjoukkojen-keskittamista-ahvenanmaalle/

  Plusääni(5)Miinusääni(6)
 13. Tätäkin valheenaikaa voitaisiin normaalisti tarkastella tulevaisuudessa historian kannalta. Taitaapi olla kuitenkin niin, että Ilmestyskirjan tapahtumat käyvät toteen ennen sitä.
  Valheen isä vangitaan ja siten uusi aikakausi. Vanha maailma ja jutut voidaan taatusti unohtaa.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 14. Nimimerkki `juksattu` kirjoitti: Toivottavasti jokainen maanpetturi joka kannattaa venäjää joutuu poliisin listoille ja kuulusteltavaksi.

  Miksi toivot itsestäänselvyyksiä? Parempi olla toivomatta koska toiveesi toteutuu joka tapauksessa. Et ymmärrä miten rankkoja paikkoja ne `kuulustelut` tulevat olemaan. Tottakai suurin osa nwo-kritisoijista joutuu quantamo tyyppisten leirien kynsiin kunhan komento vaihtuu. Heidät/meidät on jo nyt luokiteltu terroristeiksi.

  Mitä noihin mainitsemiisi `listoihin` tulee niin ulkopuoliset toimijat ovat jo listanneet jokaisen heidän kannaltaan epäilyttävän aineksen. Etkö huomaa että vihollinen ei tule idästä vaan se tulee lännestä.

  `Maanpetturi` sanaa ei kannata käyttää liian väljästi. Huomaan että tällä sivustolla ja kommentoijilla on pikemminkin huoli oman kansansa kohtalosta. He ovat isänmaallisia joilla ei pian ole isänmaata, kotia eikä uskontoa.

  `Kannattaa Venäjää` taas juontuu halusta olla sitoutumaton, riippumaton ja puolueeton. Sensijaan Nato-kytkyssä tämä kaikki menetetään – ja millä tavalla. Sillä tavalla jota et uskoisi jos se sinulle kerrottaisiin.

  Kaikki mitä olet kirjoittanut kommenttiosioille on tiettyjen tahojen hallussa eikä niitä voi enää perua. Eli jokainen sanomasi sana on todisteena sinua vastaan – näinhän se menee. Toivottavasti ei tavata ´nahkurin orsilla`.

  `Perkaaminen` jota Sanna Marin käyttää alkaa kyllä. Perkaaminen oli Tsekan johtajien käyttämä ilmaisu. Liekö tämä sitten ollu sitä ns. `parempaa väkivaltaa` mutta se tulee kuvioihin tuonempana mutta ei idästä. En usko että edes aavistat kuinka väkivaltaisista ihmisistä on olemassa.
  Stalinin mestariteloittaja Pjotr Ivanovits Maggo
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/veikkohuuska/244508-stalinin-mestariteloittaja-pjotr-ivanovits-maggo/

  Eikö nämä arvot ole tavoiteltavia: Koti, uskonto ja isänmaa (1. – 3.):

  1.) `Reutersin mukaan Putin lausui muiden seurakuntalaisten kanssa messun aikana sanat `totisesti Hän on ylösnoussut`.

  Vladimir Putin osallistui keskiyön pääsiäismessuun Moskovassa
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/vladimir-putin-osallistui-keskiy-c3-b6n-p-c3-a4-c3-a4si-c3-a4ismessuun-moskovassa-e2-80-93-n-c3-a4m-c3-a4-olivat-presidentin-ainoat-sanat-tilaisuuden-aikana/ar-AAWx32o?ocid=BingNewsSearch

  2.) `Suomessa ylipäällikkö Mannerheim lopetti ensimmäisen päiväkäskynsä talvisodan alkaessa sanoihin `me taistelemme kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta`.
  Koti, uskonto ja isänmaa
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Koti,_uskonto_ja_is%C3%A4nmaa

  3.) Aadolf Hitler esiintyi erinomaisessa isänmaallisessa videosarjassa. Jos löydän sen niin lähetän tänne.

  Koti on korvattu Kulttuurimarxismilla, Uskonto Ateismilla ja Isäinmaa Globalismilla! Kun tämä työ on tehty – tulevat seuraukset! Hyvin väkevät ja pahat voimat tavoittelevat Suomea ja suomalaisia!

  Plusääni(12)Miinusääni(10)
  1. Juutalainen nato sitä ja tätä,olette te kyllä harhaista sakkia jos luulette että putini pelastaa teidät juutalaiselta natolta.ettekö te idiootit ymmärrä että putini ei ole muuta kuin samaa rikollismafiaa,suurin osa venäläisistä elää köyhyydessä kun putini rikollisjoukkoineen varastaa kaiken mitä irti saa.

   iloksi toki saa todeta että rikollisjoukkio varasti myös oman armeijansa siihen tilaan ettei se kykene taistelemaan ukrainan joukkoja vastaan.todennäköisesti lännen heikot johtajat olisi antaneet ukrainan mennä putinin vallan alle.

   Kun verrataan tilannetta 1930 luvulle niin tilanne on sama kuin nyt putini perseennuolijat nuoli stalinin persettä onneksi saimme saksalta ruoka ja ase apua nato on tämän päivän natsisaksa jota syytetään kaikenlaisista rikoksista kuten hitleriä syytettiin,ei voi mitään mutta valinta on nato ja se on tasan varmasti parempi vaihtoehto kuin joutuminen ryssän valtaan vaikka joutuisimme hyökkäyssotaan venäjälle.koska se päättyisi nopeasti vallanvaihtumiseen venäjällä.

   putinin tuhoaminen tulee pelastamaan kymmenien miljoonien ihmisten hengen estämällä globaalin nälänhädän.ukraina ja venäjä ovat maailman suurimpia viljanviejiä samoin lannoiteteollisuus on suuri vientituote venäjällä samoin kaasun hinta tulee laskemaan jota tarvitaan lannoitteiden valmistamiseen euroopassa,puhumattakaan öljytuotanto joka siirtyisi lännen käsiin.

   Eli tässä pelissä on vain pieni joukko häviäjiä putinin perseennuolijat ja putini ja voittajia ovat sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa.tämä on ensiarvoisen tärkein päämäärä sen jälkeen jos lännen johtajilla on jotakin mielessä se on kansalaisten velvollisuus hoitaa putini ei sitä tule tekemään,teette vain itsestänne pellejä nuolemalla putinin persettä ja menetätte sen vähäisenkin uskottavuutenne sillä tiellä.

   Plusääni(21)Miinusääni(14)
     1. Uskonnot ovat ihmiskulttuurin perusta rodun ohella. Jos jompi kumpi hävitetään niin yhteiskunta romahtaa. Sitä paitsi en maininnut tuossa linkkaamassani kommentissa Jumalaa lainkaan. Itse väännät asiat ylösalaisin kun vertaat natsi-Saksaa Natoon vaikka se on perustettu nimenomaan militantin nationalismin estämiseen. Nyt on sitten Suomen hallitus ja presidentti ja media muka ihan oikealla asialla mollatessaan Venäjää ja taputtaessaan huumehörhönäyttelijäläkoomikolle? Ihan äsken he olivat ja ovat vieläkin myrkyttämässä meitä rokotteilla ja ajamassa rokotepassia.

      Plusääni(2)Miinusääni(12)
 15. Nythän asiat ovat sillä tavalla että ne ovat tällä tavalla!

  Keskustelusta kuultua:

  Suomi sanoo: Haluamme liittyä Natoon.
  Nato sanoo: Hyväksymme vain valtioita; emme alueita.
  Suomi sanoo: Mehän olemme valtio.
  Nato sanoo: Miksi teillä on pallo jalassa?
  Suomi sanoo: Ai, että ,,, eh heh heh, eh heh heh ,,, mikä pallo?
  https://www.juhlamaailma.fi/media/catalog/product/cache/519d5586e44ffb06f757d52bd044d4b8/1/8/18797ccf759125566c55440f1bedf225727506e9_36_00613.jpg
  Suomi jatkaa: Ai niin, eheh heh heh ,,, tuoko ,,, sehän on vain ,,, eheh heh ,,, mikä lie ,,, syrjäinen karikko itämeressä ,,, eh he heh heh ,,,
  Nato sanoo: `Tarttes tehdä jotakin`!

  Ajatelkaahan nyt tarkemmin. Ottaisiko hyökkäysliitto Nato vastaan valtion jonka sisään jäisi Venäjän valvoma alue (Ahvenanmaa)? Aika hupaisa skenaario!

  Periaatteelliset valtioiden väliset kiistakysymykset alueista:

  Kuriilien kiista (Venäjä vs. Japani)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuriilien_kiista
  Kreikan ja Turkin kiista luodosta Aegeanmeressä
  https://yle.fi/uutiset/3-9437916
  Manner-Kiina vs. Kiinan tasavalta (Taiwan)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Taiwan_(saari)
  Sparacel ja Spratly saartet Etelä Kiinan merellä
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Etel%C3%A4-Kiinan_meren_aluekiista
  Kiistanalaisia alueita lisää
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Kiistanalaiset_alueet

  Nyt voitte täydellä syyllä lisätä luetteloon Ahvenanmaan!

  Miettikäähän:

  Lavrov: Kolmannen maailman­sodan uhka on todellinen
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008774044.html

  Onko tämä Suomen lahja maailmalle: tarjota kipinä WWIIIeen?

  Plusääni(5)Miinusääni(8)
 16. Tuore uutinen ,,,

  Aftonbladet: Ruotsi on saanut turvatakuut Britannialta ja Yhdysvalloilta
  https://yle.fi/uutiset/3-12043017/64-3-72750

  Ja sitten a(a)siantuntijoiden pähkäilyä ,,,

  Ruotsi tuskin saa Suomea parempia lupauksia Nato-hakunsa ajaksi, uskovat asiantuntijat
  https://yle.fi/uutiset/3-12417454

  Ruotsi tulee saamaan kirjoitetut ja kirjoittamattomat turvatakuut. Viimemainituista suomalaiset poliitikot eivät tule olemaan edes tietoisia. Näytösluonteinen Ruotsin Natohakemus on Suomelle petos. Ruotsi ei tule luopumaan 200-vuotisesta puolueettomuudestaan. Suomi pyritään uhraamaan. Koettakaahan rimpuilla.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 17. Ukrainan sodan salaiset rahoittajat – Ihor Kolomoiskyi
  https://nwohavaintoja.blogspot.com/2022/

  Edellisessä oiva kuvaus yhdestä haitallisesta `ukrainalaisesta` ologargista. Valitettavasti vastaavanlaisia oligarkkeja oli vielä maidanin aikoihin 15 (viisitoista). He omistivat noin 85 %a ukrainan kansallisvarannoista mitattuna bktsta. Joten poweri ei ollut vähäinen.

  Oligarkkien lisäksi on laskettava Bidenin vaikutus hulttiopoikansa kautta. He saivat ulosmitattua merkittävän määrän ukrainalaisten omaisuutta.

  Hiljakkoin joku suositteli `unz`- sivustoa. Tutustuin muutamaan hänen artikkeliinsa. Osaa kyllä kertoa seurauksia ja pysyä tarkasti siinä kontekstissaan mutta pysyy visusti vaiti syistä (zionismi). `Lähteellä on syynsä vaikenemiseen`. Tosin havaintoni kohdistuu vain muutamaan hänen kirjoitukseensa.

  Suomalaiset pahentavat tavallisten ukrainalaisten tilannetta entisestään lähettämällä materiaaliavustuksia Zelenskyin kabinetille. Menee suoraan ja lyhentämättömänä varkaille.

  Zelenskyi ei aio mitenkään vaikuttaa rauhan aikaansaamiseen vaan päinvastoin. Taustalla suurempi kuvio (Israel). Lisäksi zionistien tuottoisa seksiorjakauppa nuorilla naisilla ja lapsilla puhumattakaan elinkaupasta sataa suoraan hänen laariinsa.

  Lopulta tämä juutaloinen tapattaa ensimmäisen tilaisuuden tullen neo-natsipataljoonansa mutta nämä näyttävät jo nyt pölkkyävän että taitaa jotakin sittenkin olla ilmassa. Laillisin keinoin ukrainalaiset eivät tule saamaan Zelenskyitä poistettua mutta muuten kyllä. Paljon pahaa se ehtii vielä sitä ennen tehdä.

  Lisäksi osallistumme kansana Ukrainan toiseen Holodomoriin mutta tulemme toki saamaan siitä rangaistuksen koska tämä on tahallista. Jopa jenkkilässä huhuttiin että: Mehän emme tiedä ollenkaan avustusten lopullista sjoituskohdetta.

  Suomi tulittaa Venäjää kulman takaa pysyen itse piilossa (tappavat avustukset Ukrainalle):
  https://images.guns.com/wordpress/2012/12/corner_shot1.jpg

  Plusääni(5)Miinusääni(8)
 18. KOLMAS MAAILMANSOTA?
  Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov varoittaa, että kolmannen maailmansodan uhka on todellinen.
  Tämä varoitus tulee ottaa todesta. Länsimaat lähettävät yhä tehokkaampia aseita enenevässä määrin Ukrainaan. He myös kouluttavat Ukrainan armeijaa käyttämään niitä. Sota laajenee laajenemistaan ja voi lisääntyä maailmansodaksi. Tällöin tulisi kuvaan mukaan taktiset ydinaseet. Kyseessä on Siionin Viisaiden juoni Euroopan kansojen tuhoamiseksi, mutta säästäen USA:n suoralta ydinsodalta, koska USA on Siionin Viisaiden hallussa jo nyt eivätkä he halua menettää sitä. Eli ydinsota tapahtuisi Venäjän ja Euroopan välillä. Tällaisessa saumassa on Suomen liittäminen NATOon. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että Suomi ei liity NATOon, koska Suomi joutuisi ottamaan vastaan Venäjän ydiniskut. Venäjä on valmistautunut ottamaan vastaan ydiniskuja, mutta ei pysty tuhoamaan kaikkia NATO:n ohjuksia eli tuhot tulevat olemaan kauheita sekä Venäjällä että Euroopassa. Tämä on todellinen Great Reset, johon Siionin Viisaat pyrkivät. Suomi pystyy olemaan osallistumatta tähän purkamalla isäntämaasopimuksen, joka vetäisi meidät mukaan ydinsotaan. Näin suurista asioista on kyse Suomen NATOon liittämisestä. Nyt isänmaallisten kansalaisten tulisi tehdä kaikkensa estääkseen Suomea joutumasta ydinohjusten maalitauluksi. Myös väkivalta on oikeutettua NATO-pettureita vastaan.
  Benjamin Kivilohkare

  Plusääni(11)Miinusääni(12)
  1. Nykyhetki on huonoin mahdollinen ajankohta liittyä läntiseen sotilasliittoon, jonka Venäjä on yksiselitteisesti todennut olevan itselleen vihamielinen. Ukrainan sotaa edeltäneissä neuvotteluissa länsi eli Nato ja USA:n ulkoministeriö eivät suostuneet jättämään Ukrainan Nato-optiota pois. Venäjälle tämä merkitsi ennalta asetetun punaisen viivan ylittämistä. Lännen neuvottelijat tiesivät, mitä tämä merkitsee. Sodan syttyminen ei ollut lännelle yllätys, vaan provokaation seurausta ja tietoista pyrkimystä sytyttää lännen valtapiireille edullinen sota. Näin Venäjän mustamaalaus ja sanktiointikampanjat voidaan viedä äärimmilleen ja laimentaa NWO:n vastaista kulttuurisotaa lännessä. Iso osa oikeistoa on saatu nyt lännen kommunismia tavoittelevalle suurpääomalle alamaisiksi. Vihreät siirtymät, kansojen sekoittamiset ja the Great Resetit voidaan nyt laittaa käytäntöön ilman, että konservatiivinen oikeisto puuttuu asiaan Venäjä-vihansa sokaisemana.

   Kaikki paha tule nyt Venäjältä ja lännen oligarkit ja NWO-ideologit kuten kissingerit, george sorokset, bill gatesit, larry finkit, klaus schwabit, rockefellerit, rothschildit ja sen sellaiset saavat viedä agendojaan läpi häiritsemättä. Erityisesti suomalainen oikeisto on venäjä-vihassaan ilmaissut lapsellista musta-valko-ajattelua estottomasti ja on valmis turvautumaan Natoon kuin villi-ihminen suojelevaan talismaaniin. Kaikki omaehtoinen maanpuolustus ollaan valmiita ajamaan alas. Suomen Puolustusvoimat lakkautetaan ja tilalle tulee Nato-armeija. Kuinka tässäkään pidetään yllä reserviläisten motivaatiota? Aiotaanko ihmisiä pakottaa rintamalle, jossa EU-politrukit valvovat pistooli kourassa joukkojen suoritusta. Tämä on kuin kommunistisen puna-armeijan irvikuva.

   Ukraina-hurmoksen tuoksinassa on havaittu myös, ettei Suomella todellakaan ole omaa ulkopolitiikkaa, vaan kaikki käskytys on tullut EU:sta tai Washington DC:stä. Eli tähän loppui Suomessa myös EU:n arvostelu. EU on nyt myös suomalaisen konservatiivisen keskusta-oikeiston ihanne eli fasistinen suurvalta, joka hyökkii kohti Venäjää.

   Plusääni(11)Miinusääni(11)
 19. Oletteko koskaan miettineet, että onko Putin itse Juutalainen, ja onko ne ihmiset oikeita Juutalaisia, jotka väittävät olevansa juutalaisia, raamatun mukaan on olemassa valhejuutalaisia.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
  1. Geneettisesti voi olla juutalainen vain jos molemmat vanhemmat ovat varmuudella juutalaisia. Suuri(n) osa juutalaisista on ns kryptoja eli sekarotuisia ja kasaarit (ashkenasit) ovat ’juutalaisia’ (siis vale-juutalaisia) vain siksi että ovat aikoinaan omaksuneet juutalaisen uskonnon.
   Israelin juutalaiset sionistit eivät geenitutkimusten mukaan ole Raamatun juutalaisia vaan valtaosin sinne muuttaneita kasaareja.
   Sanotaan että Putinin äiti olisi Ortodoksieen kirkkoon(johon P_kin kuuluu) kuulunut (kasaari?)-juutalainen mutta isä venäläinen. Näin ollen hän ei ole lainkaan juutalainen geneettisesti eikä muutenkaan.
   ’Juutalaisia’ tai kasaari geenejä on maailmalla paljon koska kasaarit ovat paenneet aikoinaan Khazariasta Eurooppaan ja sekoittuneet osin seka-avioliittojen kautta väestöön.
   Juutalaisuutta pitäisi enemmän käsitellä uskontona (Talmudismina) koska rodullisesti se on hyvin sekava asia ja suuri ellei suurin osa juutalaisiksi leimatuista eivät ole geneettisesti oikeita juutalaisia vaan kasaareja ja kryptoja. Myös Jeesuksen geneettisesta alkuperästä riidellään.
   Heavenly Jerusalem and war in Ukraine
   https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=252451

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 20. Slavokausti (slaavien holokausti), menneisyys ja nykyisyys eli arjalaisten ja seemiläisten sota slaavilaisia kansoja ja kulttuureja vastaan … muutama ote artikkelista DeepL.com/Translator
  JUNG-FREUD – 25. HUHTIKUUTA 2022
  On traagista, että juutalaisten slaavimurha-ajattelu jatkuu edelleen kuin Energizer-pupu. Juutalaiset eivät ainoastaan kadu sitä, mitä he tekivät Venäjällä 1990-luvulla, vaan he vaativat Yhdysvaltoja ja EU:ta soveltamaan lisää pakotteita Venäjää vastaan (keksittyjen syytösten perusteella) riippumatta siitä, kuinka moni ihminen voisi kärsiä. Juutalaiset ovat sitä mieltä, että koska suurin osa venäläisistä tukee Vladimir Putinia (uutta Hitleriä), heidät kaikki on saatava kärsimään ja heidät on saatava kuriin. Juutalaiset rakastavat leikkiä Jumalaa. He luulevat, että heillä pitäisi olla oikeus lyödä kaikkia ihmisiä ja leikkiä ”juutalaiset antavat, juutalaiset ottavat” -leikkiä.

  Slaavilaiset kansat kärsivät suuresti 1900-luvulla kahdesta suunnasta tulleen slaavituhon vuoksi: Radikaaleista seemiläisistä ja radikaaleista arjalaisista. Radikaalit semiitit luulivat tietävänsä kaiken ja kaiken on oltava heidän agendansa mukaista. Vaikka he ottivat käyttöön ”universaalin” ideologian, sitä käytettiin palvelemaan heidän heimojensa ylivaltaa koskevia pyrkimyksiään slaaveja vastaan, aivan kuten George Orwellin ANIMAL FARM -teoksessa esiintyvät siat puhuvat kauniisti ”tasa-arvosta”, mutta hallitsevat muita eläimiä.
  Huomatkaa nykyäänkin, kuinka juutalaiset todella toimivat ”Onko se hyväksi juutalaisille?” -periaatteella, mutta peittävät heimopoliittisen agendansa puhumalla ”sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta”. Hassua, miten tämä ”sosiaalinen oikeudenmukaisuus” tekee juutalaisista vain rikkaampia ja vaikutusvaltaisempia kaikkien muiden kustannuksella. Jos juutalaiset todella välittävät tasa-arvoisesta oikeudenmukaisuudesta, niin kenen takia Israel saa miljardeja tukia, kun taas Iraniin kohdistetaan pakotteita? Eikö Israelilla ole 300 laitonta ydinasetta, kun taas Iranilla ei ole yhtään? Miksi suosia Israelia Iranin sijaan? Ei ole mitään järkeä tuhlata hyvää tahtoa juutalaisiin. Juutalaiset yksinkertaisesti ajattelevat: ”Me olemme älykkäämpiä, parempia ja pyhimpiä, ja meidän pitäisi hallita teitä, ja te olette olemassa palvellaksenne meitä ja totelkaa meitä ja uskoaksenne kaikkea, mitä me sanomme teille. Jos et ole, olet ’antisemitisti’ ja ’natsi'”.” Yhdysvalloissa juutalaiset pakottavat meidät kaikki tukemaan heidän massatyranniansa palestiinalaisia kohtaan. Juutalaiset, joita on vain kaksi prosenttia väestöstä, saavat hallintaansa yli 90 prosenttia tiedotusvälineistä ja käytännössä kaikki internetin alustat. Silti emme koskaan kuule juutalaisten ylivaltaa tai juutalaisten etuoikeuksia. Sen sijaan juutalaiset peittelevät valtavaa valtaansa saamalla ihmiset kiinnittämään huomiota ja vaahtoamaan suustaan ”valkoisen etuoikeudesta”.

  …No, jos juutalaiset eivät oppineet mitään slaavimurhasta, niin oppivatko saksalaiset jotain? Ei. Vaikka saksalaiset loputtomasti kitisevät boo-hoo-hoo-syyllisyydestään holokaustiin, he eivät nyt tunne MITÄÄN siitä, mitä he tekivät slaaveille Puolassa, Tšekkoslovakiassa ja Venäjällä. Saksalaiset eivät tunne mitään niistä miljoonista slaaveista, jotka he teurastivat toisessa maailmansodassa, ja lisäksi he työskentelevät nyt yhdessä George Sorosin kanssa työntääkseen massiivisia muslimien ja afrikkalaisten hyökkäysarmeijoita Itä-Eurooppaan. Ja Saksa on täysin samaa mieltä juutalaisten hallitseman USA:n kanssa Venäjän ”rankaisemisesta” riippumatta siitä, kuinka monta ihmistä se voi vaikuttaa haitallisesti. Vaikka saksalaiset eivät enää tunne murhanhimoista kiihkoa slaavituhoa kohtaan (kuten juutalaiset yhä tuntevat), he eivät tunne mitään omatuntoa tai syyllisyyttä kaikista niistä kauhuista, joita he tekivät puolalaisille, tšekeille, ukrainalaisille ja venäläisille toisen maailmansodan aikana. Jos arjalaisilla ja seemiläisillä oli 2000-luvulla yksi yhteinen asia, se oli heidän ylivertainen halveksuntansa slaaveja kohtaan alempiarvoisena. Arjalaiset valitsivat tuhoamisen, mutta epäonnistuivat toisessa maailmansodassa. Semiläiset teurastivat miljoonia slaaveja ”edistyksen” nimissä.

  Meidän on muistettava slaavimurha ja varmistettava, ettei se toistu. Estääksemme toisen samanlaisen tragedian, meidän on huudettava ja meluttava sitä turmeltunutta pahuutta, joka juutalaisvallasta on tullut.
  https://www.unz.com/jfreud/slavocaust-past-and-present-or-the-aryan-and-semitic-war-on-slavic-peoples-and-cultures/

  Plusääni(3)Miinusääni(8)
  1. Saksalaiset kohtelivat slaaveja sivisatyneesti, kun joutuivat puolustautumaan heidän aggressioonsa. Slaavit ne murhasivat saksalaisia ja käyttäytyivät kuin elukat. Myös puolalaiset ja tshekit. Todellakin juutalaiset käskyttäjät ja yllyttäjät. Rapparit olivat jo 1800-luvulla syöttäneet ajatuksen germaanien murhaamisesta ja slaavien suuren vyöryn heidän mailleen. Tätä oli panslavismi jo tuolloin esim. suuressa kansallishenkisessä konferenssissa 1848 slaavit visioivat tällaisia verihuuruisia sovinistisia unelmiaan

   Plusääni(13)Miinusääni(1)
  2. Jatkona ylläolevaan:
   Samasta J.F artikkelista: Raapaistaan vähän syvemmältä … uskonnon merkitys on osa kuilua.
   Yhdysvaltojen ja Venäjän välinen kuilu johtuu vain yhdestä asiasta: juutalaisesta tekijästä.
   Kylmän sodan päättymisen jälkeen Yhdysvalloista on tullut vuosi vuodelta alistuneempi juutalaiselle vallalle.
   Samaan aikaan vuodesta 2000 lähtien Venäjä on tullut vuosi vuodelta vähemmän alistuneeksi juutalaiselle vallalle.
   Kyse ei siis ole oikeastaan USA:sta ja Venäjästä. Kyse on juutalaisen Globo-Homo-supremokratian palvelijuudesta vs. itsenäisyydestä (suhteellisesti ottaen) juutalaisesta Globo-Homo-supremokratiasta.

   Se on myös ”uskonnollinen” sota. Aiemmin Yhdysvallat oli enimmäkseen kristitty kansakunta. Kylmässä sodassa oli siis kyse kristillisestä Amerikasta ja jumalattomasta Venäjästä (jonka todellinen uskonto oli Marx ja Lenin). Mutta siitä lähtien kun juutalaiset ottivat vallan Yhdysvalloissa, he ovat tehneet kaikkensa heikentääkseen ja tuhotakseen kristinuskon. Juutalaiset bolshevikit Neuvostoliitossa tuhosivat 50 000 kirkkoa. Yhdysvalloissa juutalaiset hyökkäsivät kristinuskoa vastaan hienovaraisemmilla tavoilla. Samalla kun juutalaisten korruptiota ja rabbien seksiskandaaleja peiteltiin, juutalaiset tiedotusvälineet paljastivat kristittyjen korruptiota, erityisesti katolisessa kirkossa. Lisäksi juutalaiset edistivät hedonismia, joka sai amerikkalaiset riippuvaisiksi aistillisesta nautinnosta ennen kaikkea. Uhkapelaaminen, pornoteollisuus ja muut paheelliset teollisuudenalat ovat kaikki juutalaisten hallinnassa. Juutalaiset eivät myöskään ajaneet pelkästään ”homojen oikeuksia” vaan myös homoriittejä, homojen (ja jopa transujen) lähes palvomista pyhinä enkeleinä.
   Niinpä kokonainen uusi amerikkalaissukupolvi kasvoi palvomalla homoja. Yhdysvalloissa ei menetä työpaikkaansa haukkumalla Jumalaa, Jeesusta tai kristinuskoa (tai valkoisia ihmisiä, kuten Sarah Jeongin kohu osoitti; hänet palkattiin lähinnä valkoisten vastaisen vitriolinsa vuoksi, joka on hyödyllistä juutalaiselle eliitille). Mutta jos on pienintäkään hajua ”homofobisista” tunteista, olet harhaoppinen ja olet ulkona. Homopalvonta tai homomania on siis käytännössä Yhdysvaltain uusi uskonto. Kuten Joe Biden sanoi, juutalaiset levittivät sitä ja tekivät amerikkalaisista käännynnäisiä, jotka ovat riippuvaisia televisiosta. Alex Jonesin toiminta lopetettiin, koska hän puhui ikäviä asioita siitä, että transut turmelevat lapsia. Tiedotusvälineet ja alustat ovat enimmäkseen juutalaisten oligarkkien omistuksessa.

   Juutalaisten oli siis helppo manipuloida amerikkalaisia vihaamaan Venäjää. Venäjä ei ole enää kommunistinen vaan nationalistinen ja kristillinen. Sitä vastoin juutalaisten hallitsema USA on globaali-imperialistinen ja täynnä lähetyssaarnaajan intoa levittää homomaniaa sateenkaariuskona ympäri maailmaa. Niinpä kun Venäjä sanoi EI ”gay pride” -paraatille Punaisella torilla (jota käytetään vuosittain toisen maailmansodan 20 miljoonan kuolleen muistoksi), niin monet amerikkalaiset kuohuivat moraalisesta ja lähes hengellisestä suuttumuksesta. Kuinka nuo ”pakanat” kehtaavat olla hyväksymättä pyhän homomanian sakramentteja!

   Plusääni(4)Miinusääni(5)
   1. No ei se Venäjä kovin kristillisesti kohtele naapureitaan eikä itsenäisyyttä turvaa. Mielestäni on vakava erehdys kuvitella, että Venäjää on tuettava, koska se olisi enemmän konservatiivinen ja kristinuskovainen ja että se edustaisi nationalismia ym. Leninin patsaat ja Neuvostoliiton liput sekä täydellinen juutalaisherruus, mafian valta ja kaikesta valehteleminen jo ovat pahoja merkkejä ja osoittavat tilanteen olevan ihan erilainen. Venäjä näyttäisi ikävä kyllä olevan samaa globaalia koneistoa ja peliä kuin Länsi. Sama eliitti hallitsee.

    Luulisi olevan järjellistä nimenomaan pitää Ukrainan puolta, koska Venäjä kansanmurhaa ja tuhoaa kulttuurin

    Plusääni(12)Miinusääni(4)
   2. Venäjällä on yhä runsaasti juutalaisia, mutta näiden laatu ja vaikutus yhteiskuntaan on ilmaisesti parempi kuin Yhdysvalloissa. USA:n juutalaiset ovat usein ateistisia ja suvussa on taipumusta mafiamaisiin otteisiin eli kerätään rikollisesti tai muuten valtavat pääomat, joilla lahjotaan ja kiristetään poliitikkoja. USA:n poliittisten olojen kehitys suurkaupungeissa on usein ollut suoraan kytköksessä juutalaiseen mafiaan ja ammattiyhdistysliikkeisiin. Poliitikkojen ja päättävissä asemissa olevien virkailijoiden vakoilusta, lahjonnasta ja kiristyksestä on tullut maassa suoranaista taidetta erityisesti sen jälkeen, kun Israel syntyi ja Mossad aloitti monenlaiset operaatiot maassa. Niinpä USA:n monet keskeiset ministeriöt, agentuurit, tiedotusvälineet sekä kongressi ja senaatti ovat lähes kokonaan juutalaislobbyn hanskassa. Myös USA:n presidentin hallintotiimi täyttyy yleensä juutalaisilla. Vasemmisto- tai neocon-juutalaiset ovat näistä kaikkein pahimpia. Nämä ovat yleensä niin seko- ja yltiöpäisiä seikkailijoita, että turmelevat koko liittovaltion, käyttävät hyväkseen sen maailmanlaajuista mahti-asemaa ja pyrkivät aiheuttamaan jopa maailmansodan. Bidenin hallintotiimi on yksi kaikkein aikojen tuhoisimmista ja toteuttaa juutalaisten salaista suunnitelmaa siirtää USA:n maailmanmahti Kiinalle.

    Venäjällä juutalaiset saivat kommunistisen vallankumouksen avulla aluksi suhteettoman suuren vallan, mutta sortuivat ylilyönteihin ja alkoivat menettää valta-asemaansa, koska vallan jatkuvuudelle tärkeiden suurten pääomapottien kerääminen oli järjestelmässä vaikeaa. Pelkkä nimitysasema politiikan nomenklatuurassa oli horjuva jopa juutalaisille ja nämä lankesivat siellä omaan kommunismin ansaansa, joskin ennättivät aiheuttaa slaavilaiselle kantaväestölle hirvittävästi kärsimyksiä ennen syrjäytymistään. Kommunismin kaatumisen jälkeen juutalaiset oligarkit ryhtyivät nopeasti kasaamaan pääomia hankkimalla julkista omaisuutta pikavauhdilla yksityiseen omistukseen, mutta Putin laittoi nämä kahmijat ruotuun. Eräskin heistä eli Mihail Hodorkovski on jatkuvasti esillä Suomen venäjä-vastaisissa tiedotusvälineissä haukkumassa Putinia ja tämän hallintoa.

    Plusääni(4)Miinusääni(5)
 21. Suurvallat asettavat ”punaisia viivoja” joita ei voi ylittää ilman vakavia seurauksia. Yhdysvalloilla niitä on ympäri maailmaa mutta erityisesti uudella mantereella (Monroen oppi). Lisäksi se katsoo, että supervaltana sillä on jonkinlainen yksinoikeus asettaa näitä rajoja. Tämä kaksoisstandardit ovatkin olennainen piirre kaikessa Yhdysvaltojen toiminnassa ja kannanotoissa.

  (Jemenin pahenevaan ruokapulaankin se on löytänyt syyllisen ja se on tietenkin Venäjä, eivät sanktiot eikä se rikollinen tuhoamistyö, mitä jenkkien aseilla saudien toimesta on siellä tehty jo 7 vuoden ajan).

  Yksi Venäjän punainen viiva oli Ukrainassa. Se teki selväksi, että Ukrainan lähentyminen Natoa ja liittyminen tähän, on sille asia, johon se ei voi turvallisuussyistä olla reagoimatta. Yhdysvallat ei kuitenkaan suostunut minkäänlaisiin kompromisseihin ja hurskasteli, ettei toinen maa saa päättää toisen asioista, ja näin Venäjä saatiin toimimaan yhteisen doktriinin mukaisesti. Kyse on siis defensiivisestä operaatiosta, joka kohdistuu – ei Ukrainaan – vaan Natoon ja Yhdysvaltojen pyrkimyksiin. Se on siis tältä osin yhtä oikeutettu kuin haastajansa toimet eikä ole tapahtunut aiheettomasti, kuten se propagandassaan väittää.

  Ei voi välttyä siltä, että Suomen reagointi Ukrainan konfliktiin oli suoranainen provokaatio. Ei riittänyt Ukrainan tukeminen poliittisesti ja humanitaarisesti vaan ryhdyttiin toimittamaan tappavaa tukea, aseita. Toki Yhdysvaltoihin vahvasti sidoksissa oleva Ruotsikin teki selkämme takana niin, mutta muut EU:n liittoutumattomat maat, Itävalta ja Irlanti, eivät tietääkseni ole tälle tielle lähteneet. Myöskään Sveitsi ei ole suostunut luovuttamaan sotatarvikkeita Ukrainan käyttöön. Ja mikä olennaista, me olemme Ukrainan lailla ”kraijina”, Venäjän rajamaa, jonka toimilla on erityinen merkitys sille.

  Eli näinkin saatiin kärjistettyä lisää suhdettamme itänaapuriin. Vastakkainasettelun vahvistamisella on ollut selvä tavoite: aivot narikkaan ja Natoon – kiireellä! Natokiima on vaihtunut hysteriaan ikään kuin jossakin herätysliikkeen uskonnollisessa tilaisuudessa tmv., jossa väki on saatu pois tolaltaan. Vuosikymmeniä natotusta harjoittaneet voivat vihdoin nähdä työnsä hedelmät – ellei.. Ellei tule mutkia matkaan.

  Miten paljon tämä nykyhallituksemme ehtiikään tehdä vahinkoa maallemme ennen kuin tilalle saadaan – toivottavasti – paremmin demokratiaa ja kansanvaltaa edustava kokoonpano?

  Plusääni(5)Miinusääni(7)
  1. Ukraina varmasti halusi lähentyä Natoa, mutta tällöinhän Venäjä oli jo syönyt Krimin ja Itä-Ukrainan. 2008 oli VEnäjäkin kumppani Natolle ja Saksa ja Ranska torppasivat Ukrainan ja Georgian jäsenyyden. Seuraukset tunnemme

   Plusääni(11)Miinusääni(2)
   1. Siis minkä seuraukset? Ukrainan natojäsenyys torpattiin aikoinaan siksi, että haluttiin pitää kiinni Gorballe annetusta lupauksesta, ettei Nato laajene itään. Mm. silloiset Saksan vallanpitäjät ymmärsivät hyvin NL:n/Venäjän turvallisuustarpeita ja näkivät puskurivyöhykkeen tärkeänä jännitteiden lievittäjänä. Mutta Yhdysvalloille tämä ei käynyt ja sanat syötiin (suullinen sopimus on juridisesti yhtä pätevä kuin kirjallinenkin); siitä lähtien sotilasliitto on lähestynyt vaihe vaiheelta Venäjä rajoja. Lopulta tilanne kävi Venäjän kannalta kestämättömäksi.

    Tämä ymmärretään hyvin maissa, jotka eivät kuulu länsiliittoon. Jopa tavalliset ihmiset, jotka eivät ole jatkuvan sotapropagandavyörytyksen kohteena kuten me, ovat ymmärtäneet, että Venäjän varsinaisena vastustajana on Nato-USA, jonka välikappaleeksi Ukraina tahtoen tai tahtomattaan on joutunut. Jos taas Ukraina olisi Naton jäsen ja sitä olisi alettu varustaa mm. tehokkailla ohjuksilla, tilanne olisi nykyistäkin tulenarempi. Tästä voidaan vielä selvitä ilman suursotaa. Sääli joka tapauksessa ukrainalaisia ja muitakin slaaveja, joita nyt uhrataan tässä proxy-sodassa.

    Plusääni(2)Miinusääni(6)
    1. Saksa esti Naton jäsenyyden Ukrainalta, joka pyysi jäsenyyttä nähtyään Georgian kohtalon 2008 ja jonka jäsenyyden Merkel oli myös evännyt. Jos Ukraina olisi tuolloin otettu Naton jäseneksi, ei Putin olisi uskaltanut tehdä mitään sille

     Plusääni(9)Miinusääni(1)
 22. Ei nato-optio ollu sitä varten,että sitä joskus käytettäisiin,mutta sitä ei SANOTA,että sitä ei käytetä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. HS-gallup: Nato-jäsenyyden kannatus noussut ennätykselliseen 65 prosenttiin`:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/hs-gallup-nato-j%C3%A4senyyden-kannatus-noussut-enn%C3%A4tykselliseen-65-prosenttiin/ar-AAWFFix?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=11576b0c37b147ceabf6fadedad218af

  Asiat jotka seuraavaksi tapahtuvat Nato-vedätyksessä menevät ennalta suunnitellun käsikirjoituksen mukaan eikä suomalaiset päättäjät voi vaikuttaa tapahtumain kulkuun millään tavalla. Uutisointi mitä nyt kuulemme niin kuin tuon edellisen linkin on vain ivallista ja valheellista petosta.

  Suomen turvallisuuspoliitinen tilanne tulee muuttumaan. Nyt ei ole kysymys siitä miten pääsisimme julkisesti ja virallisesti North Atlantic Treaty Orcanization (NATO)-jäsenvaltioksi vaan siitä miten voimme erota NATOn ns. sala-`jäsenyydestä`.

  Suomalaisten kannattaisi 1.) Purkaa alati kasvava Naton vaikutusvallasta Suomessa, 2.) Vetäytyä Nato-jäsenhakemusaikeista, 3.) Pyrkiä vaikuttamaan siihen että sotilasliitto Nato lakkautetaan, 4.) Palata puolueettomuuteen, sitoutumattomuuteen ja liittoutumattomuuteen ja 5.) Palauttaa hyvät Idänsuhteet.

  Seuraavat seikat (1. – 3.) ovat olleet merkkipaaluja Suomen kulkemalla tiellä virallistaa tulevaisuudessa Nato-jäsenyys joka tulee osoittautumaan Suomen Länsi-integraation viimeiseksi etapiksi:

  1.) Operaatio Gladio
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio
  2.) Suomen EU-kansanäänestys
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_EU-kansan%C3%A4%C3%A4nestys
  3.) Memorandum of understanding
  https://en.wikipedia.org/wiki/Memorandum_of_understanding

  1990-luvulta lähtien sotilasliitto Naton sotatoimet milloin mitäkin maata vastaan ovat johtaneet koko Euroopan Unionin epävakauteen. Naton interventiot joko järjestönä tai erillisinä maina ovat johtaneet miljoonien ihmisten kuolemaan. Tämän takia minkään valtion ei tule liittyä Natoon vaan yksinkertaisesti Nato on lakkautettava. Järjestönä se ei ole enää kenenkään hallittavissa eikä se pysty kontrolloimaan aggresioitaan.

  Enää ei pystytä erottamaan milloin Nato suorittaa järjestönä `humanitaarisen intervention` (oikeammin sotatoimen) johonkin maahan siitä milloin jotkut sen jäsenistä kuten esimerkiksi sen veturina toimiva USA suorittaa vastaavan. Naton perusasiakirjaan on tosin kirjattu tulkinnanvaraisesti keskinäinen solidaarisuus (artikla 5) puolustusliitosta mutta ei sitä että se valvoisi jäsenvaltioidensa aggresioita.

  List of NATO operations
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NATO_operations
  Amerikan osallistuminen sotiin siirtomaa-ajoista nykyhetkeen (vuodesta 1675-2015):
  https://www.thoughtco.com/american-involvement-wars-colonial-times-present-4059761

  Naton ns. `Humanitaariset Interventiot` useissa Lähi-Idän maissa ovat osoitus tavattoman sotaisasta ja murhanhimoisesta järjestöstä.
  `Humanitaarisen` väliintulon harhaluulo:
  https://www.geopoliticalmonitor.com/the-fallacy-of-the-humanitarian-intervention-4362/

  Reilun 70-vuoden olemassaolonsa aikana Nato ei ole toteuttanut ensimmäistäkään puolustusoperaatiota. Koko tuona aikana kaikki sen toimet ovat olleet tuhoisia hyökkäyssotia.
  Esimerkki edellisistä Naton suorittamista hävitysretkistä Jugoslaviassa:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Naton_pommitukset_Jugoslaviassa

  2000-luvulla Venäjä pyrki luomaan luottamuksen ja yhteistyön ilmapiirin Pohjois-Atlantin puolustusliiton Naton kanssa mutta tämä käytti tilaisuutta hyväkseen ja luikerteli röyhkeästi aina vain lähemmäksi Venäjän rajoja. Seuraava kymmenvuotiskausi osoitti kuinka Nato pyrki holtittomasti laajenemaan. Ukrainasta tulikin Natolle kanava vaikuttaa Venäjään ja sama kohtalo odottaa nyt Suomea. Samalla kaavalla kuin Länsi tuhoaa nyt Ukrainan se tulee tuhoamaan Suomen.

  Venäjän federaation ja aina vain sotaisemmaksi käyvän Naton välit ovat nyt tulehtuneet lähes ydinsodan partaalle. Ja tähän saumaan sekä Suomi että Ruotsi ilmoittavat olemassaolonsa olevan uhattuna; koska Ukraina. On ironista että silloin kun Neuvostoliitto hallitsi suvereenisti Itä-Meren alueita eivät Suomi ja Ruotsi harkinneetkaan Nato jäsenyyttä.

  Kuinka on mahdollista että Suomi ja Ruotsi tuntevat juuri nyt olemassaolonsa uhattuiksi kun strateginen tilanne on tasan tarkkaan päinvastainen verrattuna Kylmän Sodan aikaan?

  Pohjolan tapahtumia voidaan Georgian ja Ukrainan lisäksi hyvällä syyllä pitää Naton suorittamana kolmantena geopoliittisena ja -strategisena interventiona Venäjän raja-alueille. Sotaisan Naton laajentuminen rauhallisen Skandinavian alueille Venäjän läheisyyteen herättää ihmetystä Kremlissä. Mutta toisaalta näyttäisi siltä kuin nämä eivät olisi moksiskaan ikään kuin Naton laajentumispyrkimys ei tulisikaan heille yllätyksenä.

  Kremlissä tiedostetaan vallan hyvin etteivät Suomi ja Ruotsi ole olleet puolueettomia maita koskaan. Puolueettomuus on ollut vain silmän lumetta. Kautta Kylmän Sodan ajan aina tähän päivään asti Suomi ja Ruotsi ovat olleet Lännen etuvartio Itään päin. Raudanluja Naton, CIAn ja MI6n kuristava ote Skandinaviasta on aina ollut läsnä.

  Salattu Lännen vaikutus Skandinaviassa tuli paljastetuksi silloin kun Suomi ja Ruotsi liittyivät EUhun 1990-luvulla. Tämä sysäsi Nato-yhteensopivuus kehityksen kummassakin maassa. Virallinen yhteistyö Lännen kanssa kasvoi kaiken aikaa eikä tämä jäänyt huomaamatta Venäjältä. Itse asiassa Kreml on pitänyt sekä Suomea että Ruotsia Naton `jäseninä` jo kolmisenkymmentä vuotta.

  Suomen kohtalo sinetöitiin silloin kun Suomi hankki 65 kappaletta F-35A-häivehävittäjää Yhdysvaltalaiselta Lockheed Martinilta. F-35A ei olekaan puutteistaan huolimatta mikä tahansa hävittäjä vaan sen hienoteknologia on nimenomaan kehitetty tiedustelua, valvontaa ja vakoilua varten. F-35A on täytetty antureilla ja liitetty massiiviseen verkkokeskeiseen sodankäyntijärjestelmään. Ja tämän sodankäyntijärjestelmän ylläpitäjä on Pentagon.

  `The Pentagon is the headquarters building of the United States Department of Defense`:
  The Pentagon
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Pentagon
  `Yhdysvaltain puolustusministeriö on liittovaltion hallituksen toimeenpaneva osasto, jonka tehtävänä on koordinoida ja valvoa kaikkia hallituksen virastoja ja tehtäviä, jotka liittyvät suoraan kansalliseen turvallisuuteen ja Yhdysvaltain asevoimiin`:
  United States Department of Defense
  https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Department_of_Defense

  Sillä hetkellä kun Suomi löi F-35A kaupat ns. lukkoon se luopui käytännöllisesti katsoen omien ilmavoimiensa suvereniteetista. Puhuipahan sotilasattaseoila pää tai toinen niin näin se vaan on koska kauppasopimuksen allekirjoittamisesta lähtien Suomella ei ole enää käytännöllisesti katsoen esimerkiksi kansallisia ilmavoimia.

  Kreml on ollut täysin tietoinen tilanteen kehityksestä ja varoittanut useaan otteeseen Suomea vakavista poliittisista ja sotilaallisista seurauksista. Mutta tämä on tulkittu Suomessa ja Ruotsissa tilanteeseen kuuluvana pelkkänä retoriikkana aivan kuin he eivät tarkoittaisi sitä mistä varoittavat. Mutta tämä on nähtävä Länsiliiton vaikuttamispyrkimyksenä.

  Silloin kun Suomi oli vielä `puolueeton` – sen hetkinen tilanne olisi pikemminkin hillinnyt Venäjän varoituksia vakavista poliittisista ja sotilaallisista seuraamuksista. Mutta nyt kun Suomi on menossa pää kolmantena jalkana sotilasliitto Natoon se tulee madaltamaan Venäjän reaktiokynnystä toteuttaa aikeensa.

  Kysymys kuuluu: Paraneeko Suomen ja Ruotsin turvallisuuspoliittinen tilanne niiden liittyessä Natoon. Vastaus on yksinkertaisen selkeä: EI parane koska Suomen ja Ruotsin turvallisuuspoliittinen valvonta siirtyy itsemääräämisoikeuksineen Yhdysvalloille. Kreml tulee suhtautumaan tähän uhkaan asiaan kuuluvalla pieteetillä eikä se tule hyväksymään muodostumassa olevaa riskiä.

  Ratkaisu: Venäjä tulee suuntaamaan osan lämpöydinasearsenaalin targetistaan Skandinaviaan; tarkemmin määriteltynä Suomeen. Jos nyt joistakin juustolaaduista tai hernekeittopurkeista olisikin Venäjällä pulaa niin juuri näistä siellä ei ole pulaa:
  Thermobaric weapons:

  Meillä näyttäisi olevan paljon vakavampi ongelma kuin Länsiuhka. Länsiliitouma on tosin vaarallinen Suomen olemassaolon kannalta mutta todellinen uhka on ero Jumalasta. Länsiliittouma voi olla ainoastaan instrumentti tulevassa Suomen tuhonnassa.

  `Katso, ne (mustat hevoset), jotka lähtivät pohjoiseen maahan, saattavat minun Henkeni (רוח = ruwach = henki) lepäämään (נוח = nuwach = asettua aloilleen, levätä) pohjoisessa maassa` (Sak 6:8).

  Profeetallisessa kuvakielessä `hevoset` tarkoittavat sotaa, kapinoita, levottomuuksia, sairauksia, pulaa ja kuolemaa (riippuen asiayhteydestä). Mikäli tämä jae (Sak 6:8) todellakin tulkittaisiin niin kuin siitä on väitelty merkityksessä `saattavat minun vihani (raàh, ei ru`vah) lepämään pohjoisessa maassa` niin ,,, rukoilkaa!

  Plusääni(5)Miinusääni(6)
 24. Suomalaisten pitäisi pikkuhiljaa alkaa ymmärtämään naapurimaamme ideologiaa. Suomessa sanotaan että venäläiset uhkailevat, mutta ei. Venäläiset sanovat aina miten asiat on. Jos ne saanoo että ”ensi kerralla kun tulet tänne minä tapan sinut”: Niin ensi kerralle kun menet sinne, se tappaa sinut. Ne eivät uhkaile, ne sanoo niinkuin asia on.

  Sama NATO:ssa. Lvrov sanoi jo vuosia sitten että ”Venäjä ei salli että Suomi liittyy NATO:on”. No, ennenkuin Suomi liittyy NATO:on, jotain sellaista tapahtuu että Suomi ei pääse liittymään NATO:on”.

  Ja viime viikolla Venäjän varapresidentti varoitti Suomesa kolmesti ”sotilaallista toimista”. Ja niitä varmsti saadaan jos papereita allekirjoitetaan.

  Plusääni(8)Miinusääni(10)
 25. Manipuloinnin psykologia: Manipulointi: 6 oppituntia propagandan mestarilta: 6 oppituntia propagandan mestarilta
  1. Jos manipuloit ryhmän johtajaa, ihmiset seuraavat sinua.
  Bernays kertoo, että yksi helpoimmista tavoista vaikuttaa suurten ihmisjoukkojen ajatuksiin ja tekoihin on vaikuttaa ensin niiden johtajaan.
  Propagandan pelikirja
  Maailma on tällä hetkellä epävakaa paikka. Asiat näyttävät muuttuvan nopeasti, eikä kukaan tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Kaiken tämän kaaoksen keskellä on kuitenkin yksi asia, joka ei ole muuttunut eikä todennäköisesti muutu lähiaikoina, ja se on ihmisen psykologia.
  Tämän vuoksi taktiikat, joita käytetään ihmisten ajatusten, uskomusten ja tekojen manipuloimiseksi, eivät myöskään ole muuttuneet. Itse asiassa Edward Bernays hahmotteli useimmat niistä yksityiskohtaisesti jo 100 vuotta sitten vuonna 1928 ilmestyneessä kirjassaan Propaganda.
  Aivan oikein, nukkemestarin pelikirja ei ole salaisuus. Se on tuossa, vapaasti kaikkien saatavilla, jotka haluavat ymmärtää, miten valtaapitävät pyrkivät vaikuttamaan heihin päivittäin.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=252793

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Suurin osa ihmiskuntaa on helppo aivopestä ja ottaa psykologiseen kontrolliin. Esim. sen että Moses sai aikoinaan Siinain vuorella Jumalalta Kymmenen Käskyä uskoo suurin osa meistä kuten myös että al Qaida tuhosi wtc tornit. Esimerkeistä ei ole pulaa.
   Salainen paljastus tohtori Preston Jamesilta
   Sen perusteella, mitä mielenhallinnasta jo tiedetään, tietty prosenttiosuus yksilöistä on erittäin vastustuskykyisiä. Onko tämä geneettistä, onko kyse persoonallisuudesta, ovatko he vain kapinallisia, jotka vastustavat kenenkään muun kontrollia?
   Jotkut yksilöt ovat erittäin vastustuskykyisiä etäinduktio-psykotroniikalle. Nämä ihmiset ovat yleensä erittäin älykkäitä, tuntevat paljon historiaa ja tiedettä, ovat vahvoja individualisteja ja ovat uppoutuneet totuuteen elämäntapana.

   Tiedetään, että totuus on suuri kaikenlaisen mielenhallinnan neutraloija ja voi murtaa massojen mielenhallinnan lumouksen, kuten massojen hypnotisoinnin. Juuri nyt näyttää siltä, että massojen mielenhallinnan tärkein keino on ollut suurten joukkotiedotusvälineiden uutiskartellin/monopolin käyttöönotto. Jos nämä joskus poistetaan tai pakotetaan kertomaan todellinen totuus, suuri osa massojen lumoamisesta poistuu.

   Älykkyys on pääosin geneettistä eli siihen ei juurikaan voi itse vaikuttaa. Sen sijaan nuo muut aivopesua ja hypnotisointia estävät asiat ovat onneksi sellaisia joihin voi itse vaikuttaa. Kuitenkin usein on niin että niihin /esim. historian tai psykologian opiskeluun, ei ole motivaatiota ellei omaa riittävää älyä tai sellaista persoonaa jolla pystyy ymmärtämään ja kiinnostumaan totuuden etsinnästä.

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
 26. Usraelia ollaan Naton ja sen tukemien ’uki-natsien’ avulla siirtämässä Eurooppaan … Ukrainan kansa hajotetaan ympäri Eurooppaa ja raivataan pois jaloista – kuten palestiinalaiset aikoinaan? Suomikin halutaan naton avulla mukaan talkoisiin?
  Heavenly Jerusalem and war in Ukraine
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=252451

  Nasrallah: Palestiinan vapauttaminen on lähellä
  ((… kuinka tämä littyy Ukrainan sotaan jossa ’zelenskit’ ja ’uki-natsit’ yrittävät valloittaa itselleen Ukrainan israelilaisten sionistien (jotka ovat pääosin kasaareja) uudeksi kotimaaksi? … otteita linkistä))
  Tämä tulee selväksi päivä päivältä, kun näemme, että tämä asia kuhisee jälleen elämää, löydätte lisää tukijoita, auttajia ja sympatiseerijöitä, ajattelijoita, teoreetikkoja sekä mujahideeneja (taistelijoita), jotka ovat valmiita uhrautumaan sen puolesta, kun taas vihollisen strategia alusta alkaen – tarkoitan vihollista, joka perusti tämän kokonaisuuden, tarkoitan maailman ylimielisyyttä (imperialismia), sionistista liikettä ja niitä, jotka tekivät yhteistyötä heidän kanssaan kulissien takana, olivatpa ne sitten arabimaailman hallituksia ja hallintoja -, heidän strategiansa oli panostaa aikaan, että tämä asia unohdetaan ajan myötä, että tapahtumat vievät tämän asian mennessään ja että se unohdetaan ja hylätään ajan myötä ja että Lähi-idän kansat, mukaan lukien Palestiinan kansa, kaikkine haasteineen, koettelemuksineen ja vaikeuksineen, joita he kohtaavat, hylkäävät tämän asian tavalla tai toisella tai että se ei ainakaan pysy ensisijaisten asioiden listan kärkipäässä.

  …Jos israelilaiset kuvittelevat, että heidän suhteidensa normalisointi joidenkin arabimaiden kanssa, joidenkin normalisoivien arabivirkamiesten vierailut väliaikaiseen sionistiseen entiteettiin, jos he kuvittelevat, että tämä arabimaiden virallinen hylkääminen ja laiminlyönti (palestiinalaisten asiaa kohtaan) voi saada palestiinalaiset hylkäämään aatteensa ja hyväksymään heille tarjotut muruset, niin kuin he toivoivat vuosisadan sopimuksella, he huijaavat itseään.

  Luojan kiitos, sionistiset kommentaattorit, analyytikot ja kirjailijat alkavat nykyään itse todeta tämän totuuden, että kaikesta tapahtuneesta huolimatta Israelilla on edessään voittamaton kansa, jota on mahdotonta alistaa, polvilleen painaa tai pakottaa ratkaisuun. Ei ole muuta ulospääsyä kuin vastata heidän vaatimuksiinsa, heidän oikeuksiinsa, vaikka kyse olisi vain heidän oikeuksiensa vähimmäismäärästä. Näin sanovat (johtavat) israelilaiset. Sillä (he tunnustavat), että vastakkainasettelun lisääminen voi tuoda (Israelille) vain lisää nöyryytystä ja tappiota ja että he löytävät (palestiinalaisista) vain lisää rohkeutta, kestävyyttä, uskoa, päättäväisyyttä ja valmiutta pysyä tällä tiellä loppuun asti.

  Joka tapauksessa se, mitä Palestiinassa ja sen ympäristössä tapahtuu, edellyttää, että käsittelemme sitä perusteellisesti ja puhumme siitä yksityiskohtaisesti, mihin minulla ei ole aikaa (tässä Libanonin sisäiselle tilanteelle omistetussa puheessa), mutta meillä on siihen tilaisuus kansainvälisenä Al-Qudsin päivänä ramadanin viimeisenä perjantaina (27. huhtikuuta, jolloin pidän tavalliseen tapaan pitkän puheen yksinomaan tästä asiasta), jolloin voimme ilmaista tukemme ja (islamilaisen) kansakunnan kansojen tuen Palestiinan asialle. Kehotan muslimimaailmaa yleensä ja Libanonia erityisesti osallistumaan massiivisesti tähän päivään. Me puolestamme järjestämme suuren kansanjuhlan Beirutin eteläisissä esikaupungeissa, ja kehotan kaikkia veljiäni ja sisariani, kaikkia niitä, jotka tukevat Palestiinan asiaa, osoittamaan tänä päivänä mieltään ilmaistaksemme tukemme tälle kansalle ja sen asialle sekä osallistumisemme sen taisteluun ja sen väistämättömään voittoon, Korkeimman ja Ylistetyn Jumalan armosta. […]
  http://thesaker.is/nasrallah-the-liberation-of-palestine-is-imminent/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 27. SIIONIN VIISAAT JA TULEVA SUURSOTA
  Valtava aseapu ja ulkomaiset palkkasotilaat ja kouluttajat tekevät mahdolliseksi sen, että Ukraina voittaa sodan Venäjää vastaan, ellei Venäjä käytä taktisia ydinaseita. Nyt Siionin Viisaat haluavat ydinsodan Euroopan ja Venäjän välille. Tähän on yksi syy: Siionin Viisaat epäonnistuivat propagandasodassa koronahuijauksen kanssa, kun koronahuijausta vastustava liike tuli liian vahvaksi Euroopassa ja muualla. Koronahuijaus epäonnistui toisin kuin holokaustihuijaus, jolla ei ollut tarpeeksi vastustajia (revisionistit). Siionin Viisaat ovat vahvistaneet viime vuosina maailmanvaltaansa tuntuvasti. Heillä on vapaamuurarijärjestön lisäksi erittäin vahvat omat painostusjärjestöt koko maailmassa ja heillä on valtavat pääomat lahjoa päättäjiä. Koska USA on Siionin Viisaiden luomus, niin kuin Israelkin, eivät he lähde ydinsotaan mannerten välisillä ydinohjuksilla Venäjän kanssa, sillä myös USA tuhoutuisi sellaisessa sodassa. Mutta juutalaiset vihaavat eurooppalaisia sivistyskansoja, jotka he kokevat etenemisensä esteenä kohti totaalista maailmanvaltaa. Eurooppa täytyy siis tuhota. Ydinsota Euroopan ja Venäjän välillä lähenee uhkaavasti. Nyt on kysymys kuukausista. Typerät suomalaiset korruptoituneet poliitikot eivät käsitä kuinka suuressa vaarassa Suomi on, jos se jättää NATO-hakemuksen. Nyt on kaikkien isämaallisten voimien yhdistyttävä taisteluun NATO-jäsenyyttä vastaan. Esimerkiksi voitaisiin kerätä netin avulla adressi, jonka allekirjoittaisivat kaikki, jotka vastustavat NATO:on liittymistä. Tähän adressiin perustuen laadittaisiin vetoomuksia muille jäsenmaille, että he eivät ratifioisi Suomen NATO-liittymistä, koska se on tehty valheelliseen propagandaan perustuen ja vastoin Suomen kansallisia etuja, emmekä halua tulla kahden suurvallan pelinappuloiksi ja toisen eturintamaksi. Monet suomalaiset ovat sotapsykoosissa ja luulevat NATOon liittymisen pelastavan Suomen. Ainakin Ukraina ja Kroatia olisivat mahdollisia kieltäytyjiä hyväksymästä Suomea NATO:n jäseneksi. Tällaiseen adressiin saataisiin nopeasti satoja tuhansia nimiä. Kerääjäksi ehdotan pienpuolueita kuten esim. Vapauden puolesta -puoluetta, VKK:ta, SKE:tä, Totuuspuoluetta ja Kristallipuoluetta tai sitten erillistä kansanrintamaa NATO:on liittymistä vastaan.
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(8)Miinusääni(8)
  1. Unelmoi poika-parka ihan rauhassa harhakuvitelmiasi, kunnes joudut heräämään karuun todellisuuteen. Valtamedia valehtelee ja antaa sodasta päinvastaisen kuvan, mikä tilanne todellisuudessa on Ukrainan sodassa. Jatkuvia massiivisia ukrainalaisten sotilaiden antautumisia, armeijan massiivisia tappioita ja vetäytymisiä hallitsemistaan kaupungeista ja länsimaisen sotakaluston jättämistä venäläisten sotasaaliiksi. Valtamedia yrittää ylläpitää saatanan synagoogan heille antamaa agendaa, jotta Natomaat saataisiin mukaan sotaan ja siten sota saataisiin laajenemaan maailmansodaksi, jonka verukkeella saatanan synagooga saisi vietyä uuden maailmanjärjestyksen maailiin asti. Googlatkaa Bitchute Simplicius76, niin näette sodan todellisen kuvan eli venäjän ylivoiman kaikilla rintamilla. Btw. Sinimusta Liike ei tule saamaan riittävää määrää kannattajakortteja kasaan 11.5. mennessä, joten revi siitä huumoria natsipelle.

   Plusääni(1)Miinusääni(11)
 28. Mitä Ukrainan sotaan tulee maailman enemmistö on Venäjän eikä Yhdysvaltojen puolella.
  Venäjä kääntyy dynaamiseen itään ja nopeasti kehittyvään etelään.
  JOHN V. WALSH – 28. HUHTIKUUTA 2022
  Vuonna 2014 tapahtui kaksi ratkaisevaa tapahtumaa, jotka johtivat nykyiseen Ukrainan konfliktiin.

  Ensimmäinen, kaikille tuttu, oli Ukrainan vallankaappaus, jossa demokraattisesti valittu hallitus syöstiin vallasta Yhdysvaltojen johdolla ja Ukrainassa jo pitkään esiintyneiden uusnatsien avustuksella.

  Pian tämän jälkeen Ukrainan vastikään nimitetty hallitus ampui ensimmäiset laukaukset nykyisessä sodassa Venäjälle myötämieliselle Donbassin alueelle. Donbassin pommitukset, jotka vaativat 14 000 ihmishenkeä, ovat jatkuneet kahdeksan vuoden ajan huolimatta yrityksistä saada aikaan tulitauko Minskin sopimusten mukaisesti, joista Venäjä, Ranska ja Saksa sopivat, mutta Ukraina kieltäytyi Yhdysvaltojen tukemana panemasta niitä täytäntöön. Helmikuun 24. päivänä 2022 Venäjä vastasi vihdoin Donbassin teurastukseen ja Naton uhkaan sen kynnyksellä.

  Venäjä kääntyy itään – Kiina tarjoaa vaihtoehtoisen talousmahdin.

  Yhdestä näkökulmasta Venäjän toiminta Ukrainassa merkitsee ratkaisevaa käännettä pois vihamielisestä lännestä kohti dynaamisempaa itää ja globaalia etelää. Tämä on seurausta siitä, että länttä on vuosikymmeniä pyydetty rauhanomaisiin suhteisiin kylmän sodan päättymisen jälkeen. Samalla kun Venäjä kääntyy itään, se tekee parhaansa varmistaakseen, että sen länsiraja Ukrainan kanssa on turvattu.

  Maailman enemmistö kieltäytyy tukemasta Yhdysvaltojen pakotteita.

  Mutta sitten tuli suuri yllätys. Intia liittyi Kiinaan ja kieltäytyi kunnioittamasta Yhdysvaltojen pakotejärjestelmää. Intia piti kiinni päätöksestään huolimatta valtavasta painostuksesta, johon kuului Bidenin puheluita Modille ja Yhdysvaltojen, Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU:n korkean tason virkamiesten matka Intiaan, jossa he kiusasivat, uhkailivat ja yrittivät muutenkin pelotella Intiaa. Intia joutuisi kohtaamaan ”seurauksia”, kuului Yhdysvaltain väsynyt uhkaus. Intia ei antanut periksi.
  https://www.unz.com/article/on-ukraine-the-world-majority-sides-with-russia-over-u-s/

  Maamme globalistit ovat tuhoamassa maamme tulevaisuuden ja pakottavat kansan Naton sotiin vastoin sen omaa tahtoa.

  Plusääni(5)Miinusääni(8)
 29. Miksi sionistit (’Siionin Viisaat’) ovat nwo-agendan innokkaimpia puuhamiehiä?
  Uusi maailmanjärjestys (NWO) liittyy sionismiin ja pankkikartelliin
  ”Ei ole mitään rikosta, johon Amerikka ei syyllistyisi säilyttääkseen poliittisen, taloudellisen, kulttuurisen ja sotilaallisen herruuden niissä maailman osissa, joissa se on vallitsevana”, Khomeini sanoi.[3] ”Piilotettujen ja petollisten agenttiensa [eli uuskonservatiivien (’neokonnien’) ja muiden sodanlietsojien] avulla se imee puolustuskyvyttömien ihmisten verta ikään kuin sillä yksin, yhdessä satelliittiensa kanssa, olisi oikeus elää tässä maailmassa. Iran on yrittänyt katkaista kaikki suhteensa tähän Suureen Saatanaan, ja tästä syystä se joutuu nyt kokemaan, että sille on langetettu sotia.”[4].
  https://www.veteranstoday.com/2022/04/28/new-world-order-is-linked-with-zionism-and-banking-cartel/

  Useimmilla ei-juutalaisilla ei ole samanlaista identiteetin ja perinnön tunnetta kuin sionisteilla vaan enemmänkin olosuhteisiin kuin tietoisuuteen perustuva identiteetti.
  Voi olla totta, että juutalaiset ovat ainoa kansa, jolla on tietoinen identiteetti, eikä vain ehdollinen identiteetti. Useimmista Yhdysvaltoihin tulleista etnisistä ryhmistä tuli pian vain ”amerikkalaisia”.
  Sitä vastoin Liitto antoi juutalaisille tietoisen identiteetin tunteen. Heidän identiteettinsä on käsitteellistetty, tehty kannettavaksi ja hengellistetty. Näin juutalaisen veren alkutuntemus on liitetty muinaiseen historiaan, jatkuvuuteen ja kohtaloon. Ja tämän vuoksi juutalaiset ovat säilyttäneet identiteettinsä jopa maanpaossa pakolaisten ympäröimänä.
  Juutalaisten historia osoittaa tietoisesti halutun identiteetin voiman. …jopa silloin, kun juutalainen poistetaan juutalaisesta ympäristöstä ja sijoitetaan ei-juutalaiseen ympäristöön, hän todennäköisesti säilyttää käsityksensä siitä, kuka hän on, mistä hän on tullut ja miksi hänen on säilytettävä identiteettinsä. Lisäksi tämä tietoisesti haluttu identiteetti on ”demokraattinen” siinä mielessä, että se kuuluu yhtä lailla jokaiselle rikkaimmasta köyhimpään. Juutalainen identiteetti ei ollut kuninkaiden tai eliitin omistuksessa, vaan profeettojen visioima ja jokaisen sydämeen ja mieleen imeytynyt… Jos historian luonnollinen tapa on, että kansa sulautuu valtaväestöön, juutalaiset uivat tätä luonnollista virtaa vastaan. Juutalaiset olivat kuin lohi, joka ui vastavirtaan tuottaakseen seuraavan sukupolven, toteaa J-F linkin artikkelissa.
  https://www.unz.com/jfreud/diversity-as-description-and-diversity-as-prescription-which-invariably-turns-into-diversity-as-cancer-or-diversinoma-making-a-nation-more-homogeneous-is-usually-preferable/

  Koska juutalaiset olivat useimmissa paikoissa vähemmistö, he eivät olisi voineet selviytyä kansana ja kulttuurina ilman tietoisesti haluttua ja itse luotua identiteettiä. Ja siksi Liitto oli niin ratkaiseva. Se teki juutalaisesta identiteetistä paitsi esi-isä-, heimo- ja alueellisen myös hengellisen identiteetin. Se oli tunne siitä, että olipa juutalainen missä päin maailmaa tahansa, hän oli siunattu, koska hänellä oli ainutlaatuinen yhteys Jahveen, joka teki hänestä ’valitun’ jonka rinnalla muut eivät olleet muuta kuin karjaa. Tätä suhdetta muihin kuvataan Talmudissa jossa Jeesuskin saa huoran pojan osan. Jahve oli heidän ja vain heidän valttikorttinsa, yksin- tai ylioikeus, joka teki heistä ylivertaisen ja mahdollisti heidän ylivaltansa ja antoi moraalisen luvan nousta muiden yläpuolelle ja yksinoikeuden hallita maailmaa, vihata ja tuhota kristittyjä, ja jäädä ulkopuolelle, yksin. Liitto ei mahdollistanut sovintoa muun maailman kanssa.
  Jos siis joku kansa haluaa selviytyä globalismin myllerryksessä olevassa maailmassa, sen on laadittava oma ’liittonsa’ joka ei voi/saa olla ’jahvelaiseen’ henkiseen umpikujaan muun maailman kanssa johtava ja itsetuhoon vievä liitto Naton (Saatanan) kanssa jolla se valloitetaan, sulautetaan ja hajotetaan kuten meille uhkaa nyt käydä.

  Plusääni(3)Miinusääni(5)
  1. Brittiläinen imperiumi on – kuten J_F yllä olevan linkin artikkelissa osoittaa – ollut ja on tänään yhä enemmän käytännössä ’Siionin Viisaiden’ johtama imperiumi joka ei ole osannut elää sovussa ja rauhassa mun maailman kanssa. Eikä ole sitä taitoa vieläkään oppinut.
   Ikävä tosiasia on että oman maammekin nato-mafia on lähtenyt nwo-Pedon mukaan taistelemaan ja maailman rauhaa pilaamaan yrittäen saada kansan tukemaan likaisia hankkeitaan.
   Sionistien hallitseman Britannian ulkoministerin mukaan maailma on aseistettava lännen hegemonian yhdistetyksi taisteluvoimaksi. Hänen mukaansa tilanne Kiinaan kuuluvan Taiwanin, kuten historiallisesti venäläiseen maailmaan kuuluvan Ukrainan alueella, tarvitsee vastaansa ”globaalin Naton”, koska aiempi maailmanjärjestys ei enää toimi.
   https://mvlehti.net/2022/04/29/britannia-vaatii-globaalia-natoa-vastauksena-venajan-ja-kiinan-luomaan-haasteeseen/

   Plusääni(2)Miinusääni(2)
 30. HenryMakow.com – 27. huhtikuuta 2022
  Ennen oli jumalanpilkkaa väheksyä Jumalaa. Nyt on jumalanpilkkaa juhlia Häntä.
  Mitä lisää todisteita saatanallisesta riivauksesta tarvitsemme?
  Saatanan panttivangit. Me kirjaimellisesti annoimme heille pankkitilimme!
  Olemme kabbalistijuutalaisen (kommunistisen) saatanallisen kultin vankeja, johon kuuluu vapaamuurarius ja liberaalivasemmisto yleensä.
  Joko teemme sovinnon psykopaattien kanssa tai meidät karkotetaan.
  Kukaan ei kuitenkaan puhunut avoimesti Jeesuksesta juutalaisten pelossa. Joh. 7-13
  Tukholman syndrooman (ja ’Helsingin hengen’) määritelmä
  ”panttivangin taipumus sitoutua, samaistua tai sympatiseerata vangitsijaansa.”
  Vastuuvapauslauseke – puhun järjestäytyneestä juutalaisuudesta (eli Rothschildeista) en tavallisesta juutalaisesta, jolla on taipumus olla tietämätön konformisti.
  Ihmiskunta on nykyään kuin perhe, jossa isä on pedofiili, joka ahdistelee lapsiaan, mutta kukaan ei voi puhua siitä, koska he ovat taloudellisesti riippuvaisia hänestä.
  Kun lapset vetoavat äitiin, hän kieltää asian ja rankaisee heitä.
  Samoin meidän on ”sovittava” vapaamuurari-juutalaisten psykopaattien kanssa, jotka hallitsevat pankkijärjestelmää.
  Sitä kutsutaan ”Tukholman syndroomaksi”. Jos leikimme mukana, he ehkä säästävät meidät.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=252833

  Plusääni(4)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat