Venäjän demonisointi: Butšan “joukkosurma” ja muut kauheudet

Länsimaiset valtamediat syyttävät Venäjän armeijan sotilaita syyllisyydestä siviiliväestön surmaamiseen Kiovan tuntumassa sijaitsevassa Butšan kaupungissa. Huhtikuun 2. päivänä Ukrainan puolustusministeriön julkaisi videon väitetystä “joukkomurhasta”. Valtamedia vertasi suoraan yllä mainittuja Butšan tapahtumia vuoden 1995 Srebrenican tapahtumiin. Tarkastelemme oheisessa kirjoituksessa myös näitä Srebrenican kauheuksia.   

Kysymyksessä näyttää olevan false flag -isku 

Butšan “joukkosurman” analysointi kuitenkin osoittaa, että läntisen liittouman voimakkaasti tukema Ukrainan hallinto on suurella todennäköisyydellä operoinut lavastetun hyökkäyksen eli false flag –iskun Butšan kaupungissa. Tämän sotapropagandan avulla Yhdysvaltojen johtama liittouma tavoittelee Venäjän entistä räikeämpää syyllistämistä ja demonisointia, jotta NATO-maiden aggressiivisuus voisi saada myöhemmin moraalisen siunauksen. 

Venäjän ja Ukrainan välisessä konfliktissa Butšan kaltaisia lavastettuja “joukkotuhoja”, joista syytetään spontaanisti Venäjää on jo ilmaantunut lisääkin, ja jatkoa seurannee tulevaisuudessa. 

Mitä oikein tapahtui Butšan kaupungissa? 

Ukrainan puolustusministeriön mukaan Venäjän joukot olivat vetäytyneet Butšasta jo 30. maaliskuuta eli useita päiviä aikaisemmin, kun ilmoitetut syytökset joukkomurhasta julkistettiin. 

Venäjän joukkojen poistumisesta mainitulta alueelta uutisoi myös The Wall Street Journal -lehti. 

Butšan pormestari vahvisti tiedon Venäjän armeijan poistumisesta kaupungista päivää myöhemmin eli 31.maaliskuuta 2022 esittämässään videoidussa lausunnossa. Huomionarvoista on, että hyväntuulinen pormestari ei tässä esityksessään viittaa mihinkään raakuuksiin ja kaduilla makaaviin teloitettuihin, mitä venäläisjoukkojen sanotaan jättäneen jälkeensä.  

1. huhtikuuta saapui Butšan kaupunkiin Ukrainan hallinnon joukot. Sittemmin 2. huhtikuuta Ukrainan puolustusministeriön ilmoituksen mukaan Butša oli vapautettu venäläisistä hyökkääjistä ja että alueella suoritettiin erikoisjoukkojen siivoustoimenpiteitä. Videolla voidaan kyllä havaita vahingoittuneita taloja, mutta kuolleiden ruumiita ei ole lojumassa kaduilla. 

Mutta 3. huhtikuuta Ukrainan puolustusministeriö julkaisee jälleen videon, jossa tällä kerralla paljastuukin “joukkomurha” Butšan kaupungissa. 

Jos pidämme yllä olevaa kronologista kuvausta autenttisena on selvää, että venäläiset joukot eivät syyllistyneet Butšassa väitettyyn “joukkomurhaan”, joka on todennäköisesti Ukrainan tiedustelupalvelun (SBU) ja Britannian tiedustelupalvelun (MI6) operaatio, jolla Venäjän lavastettiin syylliseksi sotarikokseen, kuten ukrainalainen kansanedustaja Ilya Kiva selosti 4. huhtikuuta videoidussa lausunnossaan. 

Venäjän armeija on kiistänyt jyrkästi syyllistyneensä Butšan “joukkomurhiin”. Länsivallat ovat välittömästi “tuominneet” Venäjän syylliseksi Butšan oletettuun “joukkomurhaan”, jota Ukrainan juutalainen presidentti on kutsunut jopa pahemmaksi kuin kansanmurha. Kuitenkin kansanmurhasta on kyse silloin, kun esimerkiksi Zelenskyi antaisi ohjeistuksen, että tappakaa kaikki venäläiset. 

Ironista kyllä, Venäjä oli ainut valtio, joka Butšan tapahtumien saattelemana kutsui koolle Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvoston, minkä  kokoontumisen Iso-Britannia kuitenkin esti. 

Yhdysvallat on Srebrenican verenvuodatukseen syyllinen 

Valtamedia, kuten MTV3-uutiset vertasivat suoraan yllä mainittuja Butšan tapahtumia vuoden 1995 Srebrenican tapahtumiin. Valtavirtaisen tiedonvälityksen mukaan Srebrenican joukkomurhaa pidetään Euroopan pahimpana väkivallantekona toisen maailmansodan jälkeen. 

Virallisen selvityksen mukaan Bosnian serbijoukot surmasivat 11. heinäkuuta 1995 noin 8 000 muslimimiestä ja -poikaa, jotka olivat saapuneet hakemaan turvaa Srebrenicasta.  

Verityöstä syytetään serbijoukkoja 

Srebrenican veriset tapahtumat ovat osa Jugoslavian hajoamissotia. Jugoslavian hajoamissodat alkoivat entisen Jugoslavian alueella Balkanin niemimaalla vuonna 1991, ja kesti aina vuosikymmenen loppuun. 

Yhdysvaltojen presidentti Bill Clinton houkutteli Bosnia ja Hertsegovinan presidentin (1990–1996) Alija Izetbegovićin kannattamaan sotaa. Izetbegović hylkäsi rauhansuunnitelman toisensa jälkeen päätellen, että viimein länsimaiden oli toimittava serbejä vastaan. Hän torjui ennen Bosnian sotaa esitetyn Carringtonin-Cutleiron rauhansuunnitelman, jonka oli ehtinyt allekirjoittaa. Izetbegovic luopui sopimuksesta maassa vierailleen Yhdysvaltain Jugoslavian lähettilään Warren Zimmermanin kehotuksesta juuri sodan kynnyksellä. 

Yllä olevaan viitaten on todennäköistä, että  juutalaismafian painostama Washingtonin politiikka oli vaikuttanut siihen, että vuonna 1992 muslimien 28. divisioona karkotti serbit Srebrenicasta ja raunioittaen julmasti sen ympärillä olleet 82 serbikylää, murhaten naiset, lapset sekä vanhukset.  

Vuonna 1993 Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvosto julisti Srebrenican demilitarisoiduksi alueeksi. Tästä huolimatta silloinen bosnialainen upseeri,  Naser Orić sai komentoonsa divisioonan 28, joka oli aseistettuna Screbenicassa. Lisäksi Yhdysvallat toimittavat näille vielä lisää aseita.  

Kirjassa Lupa olla julma (2020) kuvataan Srebrenicassa oleilleen Osama bin Ladenin jihadisteilla tehostetun muslimiarmeijan ryöstöretkiä Srebrenicaa ympäröiviin serbikyliin 1992-93. Teoksen mukaan kenraali Naser Orićin johdolla tapahtuneet kylien polttamiset, kaulojen katkomiset sekä päiden iskemiset aidan seipäisiin olivat arkipäivää.1 

………….. 

Bill Clinton ehtona Izetbegovicille oli, että mikäli 5000 ihmistä kuolee Srebrenicassa, aloittaa silloin NATO sotatoimet serbejä vastaan. 

Kuten yllä jo todettiin presidentti Alija Izetbegović torjui kaikki rauhansuunnitelmat serbien ja Bosnian muslimien välillä. Sitä vastoin Izetbegovic päättikin uhrata Srebrenican. Naser Orić  vedettiin esikuntineen pois Srebrenicasta ja paikalle jätettiin 5500 vahvuinen muslimisotilaista muodostuva armeija. Muslimiosastot määrättiin hyökkäämään serbikyliin. Serbien saapuessa tyhjään Srebrenicaan, olivat naiset, lapset ja vanhukset paenneet YK:n tukikohtiin ja Karadzicin määräämänä heidät kuljetetaan linja-autoilla Tuzlaan 

Kaupungista ennen Serbien tuloa poistuneet Oricinin 5500 sotilasta ja Srebrenican sotilasikäiset miehet yrittävät epätoivoista 55 kilometrin läpimurtoa metsien läpi Tuzlaan. 

Tuzlaan heistä pääsi 13 000, mutta toiset kaatuvat metsässä käydyissä taisteluissa serbejä vastaan. Serbit teloittivat muutamia satoja kostoksi 28. divisioonan murhaamista serbikylien siviileistä.  

Huomionarvoista on, että serbit eivät ampuneet naisia, lapsia, eikä vanhuksia. Ikänsä puolesta täysvaltaiset olivat lähteneet muslimien 28. divisioonan rinnalla taistelemaan ja saavuttaakseen läpimurron Tuzlaan. Näin menetellen Alija Izetbegović uhrasi muslimien divisioonan, saadakseen vakuuttavan väitteen 5000 kuolleesta, joka oli Clintonin ehtona NATOlta saatavalle tuelle serbejä vastaan. 

Tästä yllä olevasta voidaan päätellä, että serbit eivät syyllistyneet muslimien joukkomurhaan. Sitä vastoin nämä bosniakit (muslimit) kaatuivat taistelussa. Pääsyyllinen sodan leviämiseen ja sodan uhreihin on Yhdysvallat, ja välillisesti Bill Clinton, joka manipuloi Alija Izetbegovićin ohjaamaan bosniakit hävitysvimmaan serbikylissä, ja myöhemmin heidät tuhoisiin konflikteihin serbien kanssa. 

Päätelmiä

Länsivaltojen päämääränä on poliittisesti stigmatisoida Venäjä ja sen johtaja pedonmerkillä ilman metaforaa. Toisin sanoen Putinista luodaan pahan ruumiillistuma, mitä Butšan “joukkosurman” kaltaiset Venäjän syytökset palvelevat. 

Yhdysvaltojen johtajuus maailmanjärjestyksen keulakuvana on haihtumassa, eikä se pysty pitämään globaalia asemaansa yllä rauhanomaisin keinoin. Tästä syystä on poliittinen atlanttinen akseli turvautunut voimakeinoihin pyrkiäkseen säilyttämään aikaisemman globaalin kypsän hegemoniansa. Tästä syystä läntisen akselin sotapropagandaan sisältyy vastustajan demonisointi, jotta transatlanttinen laajentuminen myös aggressiivisen sotilasliiton muodossa Venäjän rajoille olisi moraalisesti “oikeutettua”. 

Venäjän taistelu on nyt kohdistunut NATOn laajentumista vastaan, ja samalla NATOn vyörymistä vastaan Venäjän rajoille. Niin ikään Venäjä on puolustanut Donetskin kansantasavaltaa lännen militarisoiman Ukrainan hallituksen joukkojen terroria vastaan. Samalla Venäjä kamppailee Ukrainan presidentti juutalaisen Volodymyr Zelenskyinin hallinnon tavoitteiden murskaamiseksi, mihin sisältyy tavoite luoda Ukrainasta Suur-Israel II, mikä mahdollistaisi Israelille sekä juutalaismafialle elintilan saavuttamisen viljavalta mustanmullan alueelta. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Niburu (4. 4. 2022). Wat gebeurde er werkelijk in Boetsja? (niburu.co) 

John de Negent (3. 4. 2022).  Putin, wake up finally and fully on the jews! They are making you into “Putler,” and Russia into the new Germany, high-tech barbarians that must be destroyed “before they can conquer the world”! – John de Nugent 

The Wall Street Journal 

Burgemeester Boetsja op 31 maart 2022 — Video (vk.com) 

Boetsja, 2 april 2022 — Video (vk.com) 

Telegram: Contact @intelslava 

Juutalainen Ylivalta – David Duke – Radio Islam (islam-radio.net) 

Srebrenican joukkomurhasta 25 vuotta – Bosnian serbijoukot surmasivat tuhansia muslimeja, uhreja löytyy edelleen joukkohaudoista (yle.fi) 

Alija Izetbegovic (telegraph.co.uk) 

…………………. 

 1. Turpeinen-Saari, Pirkko (2020). Lupa olla julma. Viestintä M. Saari Oy. 

29 kommenttia

 1. Kannattaa uhrata elämästään vajaat kolme tuntia ja katsoa tämä entisen CIA-agentin haastatteluvideo. Sen jälkeen ymärtää paremmin mistä tässä kaikessa on kyse.

  https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=OSkpIq3T-Zc

  Länsimediathan eivät kerro muuta kuin sen mikä niille voisi olla hyväksi. Ei esim. sitä että Zelensky esti kaikki oppositiopuolueiden toiminnan, esti kaiken vaihtoehtoisen median toiminnan ja Pohjois-Korean tapaan vain valtion hyväksymiä uutisia saa julkaista, allekirjoitti preidentillisen määräyksen 24.3.2021 jolla Ukrainan armeija määrättiin hyökkäämään Venäjälle ja valloittamaan Krimin niemimaan Ukarinalle. Ja paljon paljon muuta… Esim. maailman suurmmista palkka-armeijoista BlackWater (nykyisin Academy) tai Dyncorp ei kerrota mitään.

  Plusääni(17)Miinusääni(25)
 2. Suomalaisten osa suuressa näytelmässä on uskoa oman valevaltamediansa versiot lännen masinoimista false flageista, inhota pahoja idän ”diktaattoreita” ja luovuttaa oma itsenäisyytensä ja historian suoma hyvin harvinainen puolueeton asema lännen globalistiselle valhe- ja väkivaltakoneistolle. Lopulta suomalaiset nitistetään digitaalikommunismin avulla orjakansaksi, joka käskystä raahustaa polvillaan herrojensa edessä. Ukrainassa on jo käytössä tällainen digitaalinen orjuutusjärjestelmä eikä ole ihme, että länsiglobalistit maata niin innokkaasti puolustavat.

  Ennen digillä nujertamista kansaa on kypsytelty talouden kurjistamisella, luottamuksen murentamisella, tulevaisuusnäkymien viemisellä ja taukoamattomalla aivopesulla CIA/MI6-vetoisen valtamedian toimesta. Lopputuloksena hävettää olla suomalainen pakotettuna mitättömään elämään kanssakansalaisten typeryyden, pelkuruuden ja velttouden vuoksi, mikä on ilmennyt hyvin mm. koronapolitiikassa, jossa ollaan täysin alistuttu globalistien sanelulle, silmänkäännöille ja taikuuksille.

  Suomalainen alkaa olla kykenemätön tekemään minkäänlaisia suunnitelmia tulevaisuudesta muutamaa kuukautta pidemmälle, koska politiikassa on jatkuvasti odotettavissa uusia ”kikka kuutosia” eli sortotoimenpiteitä tai mielettömyyksiä, joiden varalle pitää varautua. Milloin se on terveysterroria, milloin taloudellista uhkailua, milloin nälkään näännyttämistä, milloin vaientamista, kiusaamista ja pakottamista elämään mielipuolien laatimien sääntöjen mukaan. Suomalaisen elämä on yhtä nirhaavaa henkiseen kiusaamiseen alistamista, joka uhkaa jatkuvasti muuttua jopa epäsuoraksi fyysiseksi kiduttamiseksi. Virkakoneisto ei pysty jättämään ihmisiä rauhaan tai jos milloin he tarvitsevat apua, se joko evätään tai asetetaan eriskummallisten ehtojen taakse. Jatkuva uhkailu ja kiusaaminen virkavallan ja aivopestyn väestön taholta on erityisesti itsenäisen ajattelijan osa.

  Suomalainen globalismiin ja klausschwabismiin itsensä kytkevät lainsäätäjä, hallinto, virkavalta, instituutiot ja väestön aivopesty osa toimivat juutalaisorjuuttajien välikäsinä näiden ahdistaessa valkoisia kansoja ja näiden älykkäintä, henkisesti virittäytyneintä ja havaintokykyisintä osaa. Samalla voi vain katsella isänmaallisen rintaman hajoamista milloin mistäkin syystä ja näiden joutuessa kukin vuorollaan joko sortojärjestelmän tai aivopesun uhreiksi – nyt erityisesti yksipuolisen Ukraina-tiedotuksen osalta. Vain aniharva pystyy enää löytämään tien vaihtehtoisen tiedon lähteille muodostaakseen tapahtumista tasapainoisemman ja totuudellisemman kuvan.

  Plusääni(30)Miinusääni(29)
  1. Pieni on se itsensä yli-ihmisiksi korottanut loiskopla, joka taas on lietsonut hartaudella vaalimaansa sodanliekin kohta ilmiroihuksi.
   Mikähän s—–an pakkomielle-geenin tätä koplaa oikeen riivaa, kun kohta tuhat vuotta se on ollut hyökkäämässä Venäjälle, tapattaen kansaamme ja tuottanut sille kurjuutta!
   Venäjä ei ole uhka kansallemme, jos Suomen kautta ei aiheuteta sille uhkaa ja näin se on aina ollut.
   Mitä vikaa oli elää puolueettomana maana naapurisovussa ?!!!
   Jos todellakin alkaisimme vaalia turvallisuuttamme, niin silloin täytysi vihollisen torjunta alkaa päinvastaisesta ilmansuunnasta.
   Kun edellisen valloitus-retken (suursuomi) kokeneet ovat kohta maanpovessa ja on kasvatettu uus-viisasten polvi, sanna mariinit, saarikot, kaikkoset, kärnät, halla-ahot, hautalat ym., joka yllyttää venäjävihaan oletikki pääministerin lausunnoin, että olemme voittaneet edellisenkin sotamme, niin kansalaisena ei voi muuta kuin vähintään hävetä.

   Plusääni(14)Miinusääni(15)
 3. VENÄJÄN MUSTAMAALAAMINEN SAISI RIITTÄÄ
  Länsivaltojen törkeä Venäjän mustamaalaaminen jatkuu. Ukrainan armeijan Azov-pataljoona on todellinen syypää useimpiin siviiliuhreihin. En kannata sotaa enkä minkäänlaista väkivaltaa, mutta informaatiosota Venäjää vastaan on törkeätä, jota ei voi hyväksyä. Kyseessä on Siionin Viisaiden propagandaoperaatio, jollaisia aiemmat ovat olleet mm. holokaustihuijaus ja koronahuijaus. Kaikessa näkyy, että Siionin Viisaat hallitsevat länsimaailman mediaa. Nyt kun Venäjä-viha on vallannut suomalaiset, niin poliittinen johtomme yrittää käyttää tätä keppihevosena NATOon liittymiselle. Suomi ei ole Ukraina. Venäjä ei hyökkää puolueettomaan Suomeen. Liittyminen NATOon olisi Suomen historian suurin virhe. NATO on Siionin Viisaiden johdossa kehitetty vastustamaan Venäjää. Suomen liittyminen NATOon tekisi meistä virallisesti Venäjän vihollisen, jolloin olisimme myös Venäjän mahdollisen ydiniskun uhreja, jos sota Venäjän ja USA-EU:n välillä syttyisi. Kaikkien isänmaallisten suomalaisten tulee liittyä yhteiseen rintamaan estämään poliittisten pölkkypäiden suunnitelmat NATOon liittämiselle. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(19)Miinusääni(25)
 4. Näin Suomi kuuluttaa jo maailmalla että on globalisti eliitin ja media-propagandan luomassa hysteerisessä ja liioitellussa Venäjän pelossa valmis tekemään poliittisen ja taloudellisen itsemurhan hylkäämällä puolueettomuuspolitiikan ja liittymällä Natoon kansalta asiaa kysymättä vaikkei Venäjä meitä mitenkään uhkaa vaan vain varoittaa seurauksista.
  Tietenkin on selvää että kun nato-joukot tulevat tänne sotaharjoituksiin ja alkavat kouluttaa suomalaisia sotaan Venäjää vastaan ja tuovat tänne kalustoaan ja ohjuksiaan niin tulemme olemaan Venäjän vihollinen. Se on silloin maamme nato-eliitin valinta ja toive koska se on liittoutunut nato- ja nwo-mafian kanssa taistelemaan itää vastaan. Tämän jälkeen saamme elää ikuisessa sodan pelossa ja pelätä Ukrainan kohtaloa omalla kohdallamme eli maa vallataan nwo-mafian omaisuudeksi.
  Kansa siis pakotetaan valmistautumaan nato-mafian toimista aiheutuviin seurauksiin tai voi sanoa että nato-mafia valloittaa maamme ilman avointa sotaa. Kansan ja eduskunnan, joita valtamedia on aivopessyt ja manipuloinnut tehokkaasti pitäisi nyt ottaa omat aivot käyttöön ja ymmärtää mikä kohtalo sitä odottaa jos se ei nouse kapinaan näitä isänmaansa myyvien globalistien hankkeita vastaan eikä ymmärrä pysyä puolueettomana ja itsenäisenä.

  Finland preparing for Russian ‘consequences’ if it joins NATO: top MoD official
  Suomi valmistautuu Venäjän ”seurauksiin”, jos se liittyy Natoon: korkein puolustusministeriön virkamies
  Suomi valmistautuu Venäjän ”seurauksiin”, jos se liittyy Natoon: Puolustusministeriön korkein virkamies
  Aaron Hehta – Breaking Defense 8. huhtikuuta 2022
  Kaikkien merkkien perusteella Suomi on menossa kohti päätöstä liittymisestä Nato-liittoon lähikuukausien, ellei viikkojen sisällä. Ja prosessin aikana Suomen puolustuksen huippuvirkamies kertoo Breaking Defense -lehdelle, että maan on valmistauduttava siihen, että Moskovan raivokas, mutta arvaamaton vastaus on todellisuutta.
  ”Tietenkin Venäjä reagoi, mutta emme tiedä miten. Ja meidän on oltava valmistautuneita”, jos Suomi päättää liittyä Natoon, sanoo Suomen puolustusministeriön kansliapäällikkö Esa Pulkkinen. ”Meidän täytyy tietysti olla valmiita kohtaamaan seuraukset.”
  Naton kehuttu 5. artiklan mukainen suoja ei koske jäsenehdokkaita, vain ratifioidut jäsenet. Se tarkoittaa, että siitä hetkestä lähtien, kun Suomi – ja ehkä sen naapuri Ruotsi – ilmoittaa aikomuksestaan liittyä Natoon siihen hetkeen asti, kun jokainen liittouman jäsen on ratifioinut liittymisen, ei ole mitään takeita siitä, että muut valtiot tulevat niiden avuksi vastauksena Moskovan sotilaallisiin toimiin.
  Pulkkinen, eläkkeellä oleva kenraaliluutnantti, joka toimii nyt Suomen puolustusministeriön ylimpänä virkamiehenä, on keskiössä kysymyksessä siitä, miten Suomi voisi käsitellä Venäjän mahdollista uhkaa. Puhuessaan Breaking Defense -lehdelle tällä viikolla Washingtonissa hän myönsi, että Venäjän reaktio on vain yksi monista näkökohdista, joita on punnittava Nato-neuvotteluissa.
  Ja vaikka Pulkkinen vähätteli todennäköisyyttä, että Venäjä aloittaisi toisen täysimittaisen hyökkäyksen johonkin eurooppalaiseen maahan, hän sanoi myös, ettei hänen maallaan ole varaa sulkea sitä kokonaan pois.
  ”Mitään ei voi sulkea pois. Tarkoitan, että se on jotain, mitä pitää tehdä, arvioida riskejä. Mitään ei pidä sulkea pois. Mutta tuo riskinarviointi, luulen, että Suomessa tehdään nyt”, hän sanoi.
  Venäjä on jo antanut varoituksia, kuten Ukrainan konfliktin ensimmäisellä viikolla, jolloin Venäjän ylin tiedottaja sanoi, että Suomen ja Ruotsin liittymisellä Natoon olisi ”vakavia sotilaallisia ja poliittisia seurauksia, jotka vaatisivat maaltamme vastatoimia”. Venäjän hyökkäykset Georgiaan vuonna 2008 ja Ukrainaan vuonna 2014 nähtiin osittain keinona estää näitä maita siirtymästä länsiliittoon. Mikä tarkoittaa, että mikä tahansa päätös liittyä Natoon voisi luoda vaarallisen hetken, jolloin Venäjän paras strateginen linja, ainakin Moskovan silmissä, saattaisi hyvinkin olla hyökkäys.

  Jatkuu …
  Suomi valmistautuu Venäjän ”seurauksiin”, jos se liittyy Natoon: Puolustusministeriön korkein virkamies
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=252089
  Pitää myös muistaa se tärkein tosiasia josta valtamedia ja nato-eliitti vaikenee
  eli ETTÄ NATO EI OLE PUOLUSTUSLIITTO VAAN HYÖKKÄYSLIITTO.
  https://mvlehti.net/2022/04/09/naton-ideologiassa-piilee-asennevamma-se-johtaa-sotiin-kolumni/

  Plusääni(14)Miinusääni(25)
  1. ”eli ETTÄ NATO EI OLE PUOLUSTUSLIITTO VAAN HYÖKKÄYSLIITTO.”

   Sotarikollisia etsimässä
   He ovat lähempänä kuin luuletkaan
   PHILIP GIRALDI – 12. HUHTIKUUTA 2022 –
   Toiseen maailmansotaan sisältyi varmasti monenlaisia julmuuksia molemmin puolin, mutta angloamerikkalaisten ja amerikkalaisten tahallisten saksalaiskaupunkien pommitusten on oltava erityisen suhteettomia. Hampurissa kuoli 42 000 lähinnä siviilihenkilöä vuoden 1943 palopommituksissa, ja Dresdenin pommitukset vuonna 1945, jolloin Saksa oli tappion partaalla, olivat sikäli merkittäviä, että kaupunki ei ollut sotilaskohde ja oli täynnä pakolaisia idästä. Ainakin 200 000 siviiliä kuoli. Tuomari Andrew Napolitano on ehdottanut, että historian suurin sotarikos, jos perustellaan asiaa tarpeettoman inhimillisen kärsimyksen perusteella, oli presidentti Harry Trumanin ydinpommitukset Hiroshimaan ja Nagasakiin, joissa kuoli lähes varmasti yli 200 000 lähinnä siviiliä, kun Japani valmistautui antautumaan. Koska Truman oli sodan voittaneen osapuolen puolella ja hallitsi syytteen nostamista, hänen päätöksestään ei aiheutunut oikeudellisia seurauksia tai rangaistuksia, vaikka kriitikot ovatkin vuoden 1945 jälkeen toisinaan arvostelleet ydinaseiden ensimmäistä käyttöä.
   Jos siviilien tarpeeton tappaminen on sotarikoksen vakiomääritelmä, Amerikan viisi viimeisintä presidenttiä ovat olleet sotarikollisia.
   Koska objektiivisella todellisuudella ei ole sijaa Yhdysvaltojen ulkopolitiikassa, on mielenkiintoista tarkastella, miten Yhdysvallat näkee itsensä ja miten se suhtautuu muihin maihin, jotka tekevät samaa kuin Venäjä tai pahempaa. Mitä tulee omaan minäkuvaansa, Amerikan niin sanotut johtajat uskovat, että heidän maailmanlaajuinen johtajuutensa on oikeutettu ja että he eivät voi tehdä väärin ”amerikkalaiseksi poikkeuksellisuudeksi” kutsutun ominaisuuden ansiosta. Tämä on tietenkin myyttinen ominaisuus, joka on luotu, jotta Yhdysvallat voi selvitä joukkomurhista ja hallinnon vaihtamisesta ilman minkäänlaisia seurauksia.

   Yhdysvaltain taloudellisen ja poliittisen avokätisyyden pääasiallinen edunsaaja on tietenkin Israel, joka koostuu paitsi Jahven ”valitsemista” ihmisistä myös tiedotusvälineistä, Yhdysvaltain senaatista, edustajainhuoneesta ja Valkoisesta talosta.
   Israel, joka on laajalti tunnustettu apartheid-valtioksi, pommittaa tällä hetkellä Syyriaa lähes päivittäin Yhdysvaltain tiedotusvälineiden ja Bidenin hallinnon huomaamatta. Se on aiemmin hyökännyt kaikkia naapureitaan vastaan, mukaan luettuna kuuluisa Seitsemän päivän sota kesäkuussa 1967, joka oli yllätyshyökkäys Egyptiä, Syyriaa ja Jordaniaa vastaan. Tuon sodan jälkeen Israel miehitti lähes koko entisen Palestiinan. Se on myös vallannut Syyrialle kuuluneet Golanin kukkulat ja saanut hiljattain Washingtonilta suostumuksen liittää laittomasti Itä-Jerusalemin arabialueet osaksi Israelia ja tehdä koko kaupungista Israelin pääkaupunki. Myös Golanin kukkulat on hiljattain liitetty Washingtonin suostumuksella, ja 700 000 raskaasti aseistettua ja väkivaltaista juutalaissiirtolaista asuu nyt 261 siirtokunnassa varastetulla palestiinalaisten maalla Länsirannalla.
   Ja mitä Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat tehneet estääkseen Israelia? No, ei mitään.
   Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaa läpäisevää tekopyhyyttä on vaikea sivuuttaa, mutta Washington on onnistuneesti manipuloinut rahoitusvälineitään pitääkseen jäljellä olevat ystävänsä ja liittolaisensa kurissa. Nähtäväksi jää, selviääkö tämä Venäjän, Kiinan ja useiden liittoutumattomien maiden väistämättömästä vastaiskusta. Ainakin kylmän sodan aikainen linjaus, joka katkesi vuonna 1991 ja joka näyttää jälleen muotoutuvan Ukrainan kysymyksen ympärille, näyttää ylittäneen vanhentumispäivänsä. Ukraina saattaa tosiaankin päätyä aiheuttamaan vakavaa vahinkoa Venäjän taloudelle, mutta vaikuttaa uskottavalta, että se tuo mukanaan myös Yhdysvaltojen hegemonististen kuvitelmien ja Naton kauan odotetun tuhon.

   https://www.unz.com/pgiraldi/searching-for-war-criminals/
   Translated withDeepL.com/Translator (free version)

   Plusääni(11)Miinusääni(17)
 5. VENÄJÄ-PSYKOOSI
  Valtamedia onnistuu luomaan kollektiivisen psykoosin pelottelemalla. Näin luotiin suomalaisten koronapsykoosi ja nyt Venäjä-psykoosi. Psykoosi tarkoittaa käytöstä, joka ei ole realistista, vaan perustuu harhoihin. Koronapsykoosissa kansa saatiin pelkäämään ”tappavaa virusta”, Venäjä-psykoosissa kansa saadaan pelkäämään Venäjän hyökkäystä. Länsimaiset uutiset ovat sotapropagandaa, jota Zelenskyi ja hänen juutalaiset esimiehensä tuputtavat. Ja kaikki tapahtuu uskomattomalla tavalla. Aivan käsittämätöntä, kuinka monet yritykset ja tavallinen kansa ovat kääntyneet Venäjä-vastaisiksi. Metodi on sama kuin holokaustihuijauksessa. Sekin on massapsykoosi, joka on luotu massiivisella propagandalla. Siinä ihmiset on saatu pelkäämään samaistumista natseihin, jotka on mustamaalattu planeetan pahimmiksi ihmisiksi. Juutalaiset ovat taitavasti saaneet kaikki kansat pelkäämään juutalaisvastaisuutta, joka olisi terve reaktio juutalaisten kansainvälistä politiikkaa vastaan. Mutta tosiasia on tämä: jos saataisiin hirtettyä Siionin Viisaat, niin ihmiskunnassa ei olisi sotia, vaan YK toimisi todellisena rauhanturvaajana. Mutta juutalaisten valta on silmiinpistävää, vaikka harva uskaltaa sitä tutkia. Juutalaisten taktiikan peruste on ”hajota ja hallitse”. He luovat aina kaksi toisilleen vihamielistä ihmisryhmää. Tällä hetkellä USA-EU ja Venäjä. Kiinnostavaa on, että ne, jotka ovat perehtyneet koronahuijaukseen, ovat usein myös objektiivisia Ukrainan kriisin suhteen, eivätkä usko Ukrainan propagandaan. Suomi irti EU:sta ja eurosta, ei NATO:lle ja ei Venäjän vastaisille pakotteille, vaan itsenäinen ja puolueeton Suomi, joka luo ystävälliset suhteet kaikkiin maailman maihin. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(11)Miinusääni(17)
 6. Tällainen on länsimaiden ihannoima Ukrainan presidentti:

  ”Ukrainan nykyinen presidentti mainosti vaalikampanjaansa mainoksella, joka oli vähintäänkin järkyttävä (Katso https://twitter.com/saluti37/status/14978958…) ja jossa hän ampui kahdella konepistoolilla parlamentin jäseniä, joita hän piti korruptoituneina tai Venäjälle alisteisina.”

  Plusääni(12)Miinusääni(19)
 7. Buchan optiikka ja viimeisen julmuuden politiikka
  Declan Hayes — 10. huhtikuuta 2022
  Kun kaikki todisteet Libyassa, Syyriassa, Abu Ghraibissa tai Buchassa viittaavat Naton tavanomaisiin epäiltyihin, meidän pitäisi pidättää ja vangita heidän poliittiset ja sotilaalliset johtohenkilönsä sarjasotarikollisina, joita he ovat.

  Muistakaa Maine: Helvettiin Espanja. My Lai. Joukkotuhoaseet. Saddam Hussein tappaa meidät kaikki. Paha Assad. Gadaffin viagra. Me tulimme, me näimme, hän kuoli. Abu Ghraib. Kidutimme joitakin ihmisiä.
  Yhdysvallat ja sen lähimmät liittolaiset ovat syyllistyneet kaikkein sanoinkuvaamattomimpiin sotarikoksiin joka puolella maapalloa, myös omassa maassaan. En edes puhu Filippiineistä, joilla USMC metsästi saaliinsa kuin vuoristojänikset, teki heidän korvistaan kaulakoruja ja lauloi siitä yli puoli vuosisataa myöhemmin vietnamilaisten tuhoamiskampanjansa aikana.

  …On vain otettava huomioon poliittisen vangin Julian Assangen ahdinko nähdäkseen kaiken tämän todenperäisyyden. Vaikka Wikileaks on edelleen olemassa, mitä tahansa Chelsea Manningit väijyvätkin Naton pitkässä ruohikossa, he ovat aivan liian tietoisia kiinalaisten tappaa kana -periaatteesta voidakseen välittää tietoa heille. Naton rikosten paljastaminen merkitsee sitä, että Assange joutuu vankilaan käytännössä ikuisiksi ajoiksi.

  Sitä vastoin irlantilainen katolinen piispa Donal Lamont vahvisti Dostojevskin siperialaisen kokemuksen, kun häntä odotti Naton Rhodesian hallinnon vankilatuomio, että vankisellin tarjoama mietiskelyelämä on paljonkin hyödyllistä; Graham Greenen The Power and the Glory -teoksessa ilmaistaan samankaltaisia tuntemuksia. Nato voi kieltää, kiusata ja estää SCF:n toiminnan, mutta se ei voi tappaa sen sanomaa. Moraalisen maailmankaikkeuden kaari on pitkä, mutta se kaartaa kohti oikeutta, totuus tulee julki ja totuus vapauttaa meidät Naton helvetillisistä voimista.
  https://www.strategic-culture.org/news/2022/04/10/buchas-optics-and-the-politics-of-the-last-atrocity/

  Plusääni(8)Miinusääni(19)
 8. Tietääkseni Serbialle tarjottiin täysin mahdottomia rauhanehtoja Pariisin neuvotteluissa – maa olisi käytännössä miehitetty tai otettu ulkovaltojen (USA) hallintaan. Tällä oikeutettiin Naton sotatoimet ja siviilikohteiden pommitukset. Kiinan virallinen tiedottaja kertoi vähän aikaa sitten, ettei se unohda pommituksessa kuolleita kansalaisiaan. Myös Belgradin radio- ja televisioasema tuhottiin, koska se katsottiin levittävän propagandaa! ja olevan siten sotilaskohde. Kuolleita tuli siinäkin iskussa.

  Plusääni(13)Miinusääni(19)
 9. HenryMakow.com – 11. huhtikuuta 2022
  Aivopestyn Vasemmiston sukupuolidysforian, pedofilian, BLM:n, ’peruutus (reset) kulttuurin’, maahanmuuton jne. edistämisen läpi kulkeva lanka on TODELLA selvä, mutta te (eduskunta, hallitus ja suuri osa kansaa) ette tunnu näkevän sitä: He tuhoavat terveytenne, toimeentulonne, perheenne ja maanne.
  He haluavat tappaa tai orjuuttaa teidät & sodomisoida lapsenne.
  Miksi ette näe tätä?
  Miksi käyttäydytte kuin peura ajovaloissa?
  ”Jopa pakanoiden parhaat pitäisi tappaa.” – Talmud. Abodah Zara 26b
  Henry Makow PhD
  Olen julkaissut yllä olevan lainauksen Talmudista raporttien kanssa urheilijoista, jotka kärsivät veritulpista tai kuolivat ”rokotteen” seurauksena.
  Kysyin itseltäni, onko reilua sanoa, että saatanallinen juutalainen maailman keskuspankkikartelli käyttää ”rokotteita” tappaakseen goyimia.
  Eikö se ole hieman äärimmäistä?
  Harkinnan jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että se ei ole. Itse asiassa koko nykyajan historia voidaan selittää tällä agendalla.
  Paras todiste on kaksi maailmansotaa, jotka pankkiirit keksivät tätä tarkoitusta varten. He tappoivat miljoonia patriootteja, ainakin kahden sukupolven kermaa, tätä tarkoitusta varten. Mikseivät he tekisi samaa niin sanottujen rokotteidensa kanssa? Mikseivät he aloittaisi KOLMATTA maailmansotaa aseistamalla Ukrainaa?
  Ennen kuin jatkan, tämä on järjestäytyneen juutalaisuuden (eli Rothschildien) agenda eikä keskiverto liberaalijuutalaisen (”hyödylliset idiootit”), joka on aivopesty ja joka myös giljotoidaan.
  MIKSI KAIKKI EIVÄT NÄE TÄTÄ AGENDAA?
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=252124

  https://mvlehti.net/2022/04/12/ranskalaistoimittaja-jarkyttyi-pentagonin-kohtaamisesta-ukrainassa-joukkoja-johtaa-amerikkalaiset-komentajat/

  Plusääni(9)Miinusääni(17)
 10. Suomen hallinnon viestittämä päätös hakea Naton jäsenyyttä on strategisesta näkökulmasta täysin väärä, koska se on seurausta Washingtonin tahdon eikä Suomen etujen noudattamisesta, sanoi venäläinen geopoliittisen osaamiskeskuksen johtaja, Valeri Korovin. Hän toteaa Suomen aiheuttavan sodanuhan.

  https://mvlehti.net/2022/04/12/venalainen-geopolitiikan-tutkija-suomi-tekemassa-valtavan-virheen-hakiessaan-natoon-uhkana-suuren-sodan-syttyminen

  Plusääni(9)Miinusääni(16)
  1. Vaikka Venäjä ja Kiina eivät itsekään ole mitään mallivaltioita eikä etenkään Kiinassa tunneta mitään yksilönoikeuksia, niin molemmat maat ovat olleet vilpittömän hämmästyneitä Euroopan maiden epäitsenäisestä reaktiosta Ukrainan kriisiin ja niiden taipumisesta Washingtonin saneluun, jota Iso-Britannia tarvittaessa kaiuttaa. Vain aniharva Euroopan maa tekee itsenäisiä päätöksiä kriisin ja Venäjän suhteiden hoitamisen suhteen.

   Suomen pikaliittäminen Natoon on paitsi suomalaisille myös venäläisille ilmeinen järkytys, koska se niin täysin absurdia Suomen omien etujen kannalta. Ilmiön voi ymmärtää vain tahdottoman nukkevaltion reaktiona osana suurempaa blokkia. Suomi käyttäytyy persoonattomasti ja epäinhimillisesti täysin vailla omaa tahtoa olkoonkin, että valtamedian aivopesun tuloksena iso osa kansaa on saatu liikehtimään kohti Natoa paniikinomaisen pelon, vihan ja vanhojen kaunojen aiheuttamien rektioiden voimalla. Kaikki positiiviset tunteet ja harkinta diplomatiassa on heitetty syrjään ja reaktio kauhistuttaa jopa autoritäärisiä idän maita. Suurten sotauhrausten ja vuosikymmenien mittaan vaivalla rakennetut idänsuhteet heitetään tylysti roskakoriin. Yhtäkään positiivista tai murehtivaa ajatusta ei näille suoda. Tämä menneisyyttä ja edeltäviä sukupolvia halveksia kuvainraastaja-asenne onkin teknokraateille tyypillistä. Suomi on muuttunut epäinhimilliseksi maaksi, joka on täysin kypsä liitettäväksi transhumanistiseen NWO-kokeiluun ja World Economic Forumin kaikkein sairaimpien yhteiskuntamallien maaksi. Herra Yval Noah Harari on ylipappimme ja Klaus Schwab kuninkaamme.

   Plusääni(8)Miinusääni(12)
 11. UKRAINAN KRIISIN TODELLISET KASVOT
  Pyydän lukijaa lukemaan Vladimir Agopovin, Suomessa asuvan ukrainalaisen bloggaus ”Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi.”

  Siinä hän kertoo mm.:
  ”Ukrainan kriisin ydin on helmikuussa 2014 Kiovassa tapahtunut vallankaappaus ja laillisesti valitun presidentin vallasta syökseminen. Ilmeisesti meillä Suomessa ja yleisesti Lännessä ei täysin ymmärretty (tai ei haluttu ymmärtää), että kyseessä oli puhdas aseellinen vallankaappaus, sillä Ukrainan perustuslaki ei tunne tämän tyyppistä vallanvaihtoa. Koska kaappaajat olivat länsimielisiä, ei heidän toimintaansa haluttu tuomita. Vallankaappauksen jälkeen uusi hallinto syyllistyi moniin muihinkin laittomuuksiin ja teki Ukrainan perustuslain vastaisia päätöksiä.

  Ukrainan hallituksen toimintaa ei Lännessä kuitenkaan haluttu kyseenalaistaa, vaan media ryhtyi esittämään tapahtumat yksinomaan vallan kaapanneen hallinnon näkökulmasta. Kun Donbass ei hyväksynyt vallankaappausta eikä halunnut alistua uuden hallinnon komentoon, Kiova ryhtyi mustamaalaamaan donbassilaisia ja käyttämään heistä erilaisia halventavia ja kompromettoivia nimityksiä (terroristit, venäjänmieliset separatistit, roistot, jne). Suomalainen media omaksui ajatuksen, jonka mukaan Kiovassa on oikea valta ja Donbasissa ovat kapinalliset.

  Mediaa ei kiinnosta, että Ukrainan armeija on tuhonnut Luganskissa asuintaloja, kouluja, sairaaloita, ainakin yhden vanhainkodin, kirkkoja (tähän saakka Donbassissa on kokonaan tai osittain tuhottu 62 kirkkoa ja nunnaluostari) tai että alueen koko infrastruktuuri – sähkölinjat, voimalaitokset, vedenjakeluasemat, tietoliikenneyhteydet – on tuhottu. Toimittajia ei kiinnosta, että Lugansk ja sinne jääneet noin 250000 asukasta olivat 45 päivä ilman sähköä, vettä, elintarvikkeita ja lääkkeitä. Tuliko kenenkään mieleen, miten on mahdollista, että tuhottuaan ensin kaiken mahdollisen Donbassissa Kiova pyytää sen jälkeen EU:lta rahaa tuhojen korjaamiseen?”

  Ukrainan armeija on sen jälkeen taistellut Donbassia vastaan kahdeksan vuotta. Valtamediaa ei ole tästä taistelusta kertonut. Kehotan Magneettimedian lukijaa lukemaan koko Agopovin bloggauksen:
  https://avoin.media/2022/02/28/yksi-ainoa-totuus-eli-suomen-media-ja-ukrainan-kriisi/
  LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(11)Miinusääni(15)
 12. `Zelenskyi epäilee Euroopan halua rankaista Venäjää`:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/zelenskyi-ep%C3%A4ilee-euroopan-halua-rankaista-ven%C3%A4j%C3%A4%C3%A4-kiitteli-kuitenkin-liettuaa/ar-AAW87L7?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=37cc9b3c1cff4844f2ada79fc60def01

  Me eurooppalaiset taas ihmettelemme miksi Zelenskyi ei toimi ainoastaan rauhan jarruna vaan lietsoo sotaa Venäjää vastaan.

  Euroopassa on tosin muutamia hyödyttömiä suursyömäreitä jotka kannattavat myös Zelenskyin terroria omia kansalaisiaan kohtaan. Tällaisia öyhöttäjiä löytyy muutamia median piiristä ja joitakin poliittisista ryhmistä mutta he ovat hyvin pieni ja meluisa vähemmistö.

  Mutta suurin osa tavallisista eurooppalaisista on rauhan kannalla!

  Plusääni(8)Miinusääni(16)
 13. Tänään: Verkkostudio LIVE – ”Nato-aiheutettu ’harmaa vaihe’ alkanut Suomessa” – 12.4.2022 alkaen klo 19!

  Wikipediassa ”harmaa vaihe” kuvaillaan seuraavasti:

  ”Harmaa vaihe eli valmisteleva vaihe on nykyaikaisen sodankäynnin käsite, joka kuvaa välittömästi strategista iskua edeltävää toimintaa. Harmaan vaiheen aikana vihollisen joukkoja on saapunut kohdemaahan ja he harjoittavat siellä sabotaasitehtäviä ja levittävät disinformaatiota. Harmaaseen vaiheeseen kuuluu myös kohdemaan diplomaattinen ja sotilaallinen painostus johon saattaa liittyä rajaloukkauksia sekä muita provokaatioita.”
  Harmaa vaihe on toki paljon muutakin. Se on erityisesti kansalaisten keskuuteen levitettyjen pelkojen, lietsotun epävarmuuden ja virallisten valheiden aikaa, koska sodassa ensimmäinen uhri on aina totuus. Lännessä levitetty Ukraina-agenda onkin varmasti eräs suurimmista valheista aikanamme, joka aiheuttaa samalla sen, että koko Suomen Nato-vedätys perustuu massiivisiin valheisiin ja sotapropagandaan, joka ei kestä lainkaan kriittistä tarkastelua: Ihmiset on siis jälleen saatu kannattamaan asioita, jotka johtavat sotaan. Ikävä kyllä, ja piru periköön heidät, jotka tämän kansallisen uhkatilan kehittymisen ovat aiheuttaneet.

  https://mvlehti.net/2022/04/12/tanaan-verkkostudio-live-nato-aiheutettu-harmaa-vaihe-alkanut-suomessa-12-4-2022-alkaen-klo-19/

  Plusääni(6)Miinusääni(15)
 14. Venäläisurheilijan teko kuvottaa ympäri maailman – Räkäinen nauru vaihtui nyt potkuihin ja itkuiseen anteeksipyyntöön!
  https://www.msn.com/fi-fi/urheilu/muu-urheilu/ven%C3%A4l%C3%A4isurheilijan-teko-kuvottaa-ymp%C3%A4ri-maailman-r%C3%A4k%C3%A4inen-nauru-vaihtui-nyt-potkuihin-ja-itkuiseen-anteeksipyynt%C3%B6%C3%B6n/ar-AAW8hr4?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=73e049ac6b6d441bbb5c41187d39a98c

  Venäläislapsen teko ei kuvota millään tavalla mutta teidän aikuisten (Ward Racing ja Media) tekonne kuvottaa kaikkialla maailmassa! Näin raukkamaista käytöstä kuin te olette osoittaneet ei olla nähty aikaisemmin!

  15-vuotias?!? Eikä kysymyksessä ollut edes natsitervehdys.

  Ruotsalaisomisteisen Ward Racing-tallin toiminta pitäisi kieltää! Hävetkää!

  Te näette natseja siellä missä niitä ei ole ja te ette näe natseja siellä missä niitä on! Käykäähän ottamassa oppia natsitervehdyksistä esimerkiksi Ukrainan Azov, Aidar-, Dnepr-, Donbass- ja Tornado- pataljoonista! Tai käykääpä Ukrainan nuorten puolisotilaallisilla koulutusleireillä joitten formaatti on Hitler Jugendissa.

  Plusääni(4)Miinusääni(10)
 15. Tutkija esittää kolme skenaariota siitä miten Nato voisi ajautua mukaan sotaan Ukrainassa.

  1. Ukrainan ampumat, Naton toimittamat meritorjuntaohjukset upottavat venäläisen suuren sotalaivan Mustallamerellä. Surmansa saisi useita satoja merisotilaita. Putinilla olisi kova paine vastata tämän suuruusluokan tappioon.
  2. Venäjä iskee ohjuksilla saattueeseen, joka kuljettaa sotatarvikkeita Ukrainaan Nato-maasta, kuten Puolasta tai Slovakiasta. Jos uhreja on myös Naton puolella rajaa, se laukaisee sotilasliiton peruskirjan 5. artiklan. Nato-maa on hyökkäyksen kohteena, sotilasliitto puolustaa tätä maata koko voimallaan.
  3. Taistelujen siirtyessä teolliselle Donbasin alueelle, Venäjän isku voisi osua teollisuuslaitokseen, josta pääsisi ympäristöön vaarallisia kemikaaleja.

  Kolme skenaariota: Näin Nato voisi joutua tempaistuksi mukaan sotaan Ukrainassa
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/kolme-skenaariota-n%C3%A4in-nato-voisi-joutua-tempaistuksi-mukaan-ukrainan-sotaan/ar-AAW7X4J?ocid=BingNewsSearch

  Mitenkä olisi neljäs skenaario?:

  Typerä Ahvenanmaan demilitarisointi on Venäjän etu ja Ruotsin tappio:
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/typera-ahvenanmaan-demilitarisointi-on-venajan-etu-ja-ruotsin-tappio/

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
  1. En mitenkään ymmärrä että kun Nato taistelee Venäjää vastaan niin miksi meidän pitää mennä mukaan tähän sotaan naton puolelle kun meitä ei kukaan uhkaa ja näin ottaa riski joutua itse meille tuhoisaan sotaan. Tällainen on suurta hulluutta ja jopa itsemurhaan verrattavaa käytöstä.

   Plusääni(11)Miinusääni(14)
  1. Kun Nato ja Venäjä jo ovat sodassa toisiaan vastaan Ukrainassa niin myös oma maamme aseavustuksillaan on jo jollakin tavalla sodassa Venäjää vastaan ja natoon liittyminen vain syventäsi asiaa.
   Nyt pitäisi ymmärtää irtaantua nato-kiiiimasta ja äkkiä.
   INTEL: Yhdysvaltain Delta-joukot ja Yhdistyneen kuningaskunnan ”SAS” taistelevat Ukrainassa helmikuusta lähtien!
   SAS oli UKrainassa jo kauan ennen sotilaallisen erikoisoperaation alkamista. Näyttää myös siltä, että Mariupolan alla on laajoja tunneleita, ja vaikka 1046 brittiläistä merijalkaväen sotilasta antautui, monet piileskelevät näissä tunneleissa. Paloautoja on tuotu paikalle, jotta ne saadaan vedettyä ulos, no, tämä on yksi tieto.
   Venäläiset ovat hyvin valmiina käsittelemään tunnelipupuja, he saivat paljon kokemusta Syyriassa.
   Voimme odottaa hyvin suurta tunneliverkostoa Kiovan alla, ja tämä todistaa, että Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta suunnittelivat Venäjän operaatiota Ukrainassa.
   Ei ole selvää, valtaavatko venäläiset Kiovan. He voivat vain piirittää ja istua. Mariupolin tavoin kaikki kaupungeissa olevat siviilit ovat siellä vapaaehtoisesti tai heitä pidetään ihmiskilpinä.
   Todellisuudessa Nato ja Venäjä ovat sodassa, sitä ei vain ole vielä virallisesti todettu.
   https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=252229

   Plusääni(2)Miinusääni(9)
 16. Turvatakuut

  Kysymys näin pääsiäisen alla kuuluu: Ovatko kaikki munat samassa korissa? Vastaus on yksiselitteinen ja selkeä: Kaikki munat eivät ole samassa korissa! Vertauksen selitys: Mikäli yksi muna joutuu vaikeuksiin niin toiset munat eivät ole velvoitettuja auttamaan 5. artiklan mukaan koska ne eivät ole samassa korissa!

  Muskettisoturien jalo periaate: `Yksi kaikkien ja kaikki `yhden puolesta` (Dumas) ei tule toimimaan Natossa. Natossa se voi kääntyä yllättäen päälaelleen: Kaikki yhtä ja yksi kaikkia vastaan`!

  Kiteytettynä: `Naton jäsenyys tarkoittaakin ennen muuta sotilasliittoa Yhdysvaltojen kanssa. Ilman Yhdysvaltojen asevoimia ei ole Natoakaan`. Tässä on se UPIn Aaltolan suunnitelma A ja B paljastettuna.

  `Käsitystä (turvatakuista) ovat vaalineet erityisesti Nato-myönteiset tutkijat. Presidentti Sauli Niinistön mielestä riittävämpiä takuita ei ole olemassakaan. Yhteistä puolustusta tarkoittava Naton kuuluisa 5. artikla löytyy sotilasliiton peruskirjasta, vuoden 1949 Washingtonin sopimuksesta`.

  Tästä 5. artikla:

  The North Atlantic Treaty
  https://www.nato.int/cps/en/natolive/official_texts_17120.htm

  `Article 5
  The Parties agree that an armed attack against one or more of them in Europe or North America shall be considered an attack against them all and consequently they agree that, if such an armed attack occurs, each of them, in exercise of the right of individual or collective self-defence recognised by Article 51 of the Charter of the United Nations, will assist the Party or Parties so attacked by taking forthwith, individually and in concert with the other Parties, such action as it deems necessary, including the use of armed force, to restore and maintain the security of the North Atlantic area.
  Any such armed attack and all measures taken as a result thereof shall immediately be reported to the Security Council. Such measures shall be terminated when the Security Council has taken the measures necessary to restore and maintain international peace and security`.

  Lue tästä kuinka: `Yhden (Nato maan) sana painaa enemmän kuin toisten`, `Kiristystä viidennellä artiklalla`?, `Turkki pyytänyt turhaan sotilaallista apua` ja `Nato-maihin on hyökätty`:
  Naton yhteinen puolustus ei ole itsestäänselvyys – tuovatko takuut turvan?:
  https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4716626-naton-yhteinen-puolustus-ei-ole-itsestaanselvyys-tuovatko-takuut-turvan

  (Hyökkäysliitto) Nato ei voi antaa turvatakuita. Nato voi antaa vain turvattomuustakuun. Maksaisimme lisääntyvästä turvattomuudesta 2% bktsta. Koska olemme näinkin sinisilmäisiä niin me todellakin maksaisimme (lisääntyvästä turvattomuudesta) Nato-jäsenmaksun tilanteessa jossa muut Nato maat ovat jäsenmaksuissaan `pystyssä`.

  Plusääni(3)Miinusääni(12)
 17. Naurettavaa kuvitella, että Venäjä ei joukkomuyrhaisi ukrainalaisia. Johan sitä tehtiin Holodomorisssa. Silloin tosin juutalaistahot vastuussa ja nytkin. Mutta isovenäläinen ideologia näköjään hyvääksyy kaiken.

  Kyllä Venäjä on itse itsensä demonisoinut ja demoni. Lännessä pikemminkin sit ina liikaa ymmärretään

  Plusääni(14)Miinusääni(4)
 18. Suomalaisessa yhteiskunnassa on korruptiota paljon. Tähän on puututtava. `Perkaaminen` voisi alkaa vaikkapa tästä! Levittäkää videota!
  S-ryhmä käyttää poliitikkoja hyväkseen!

  Tämä on korruptiota!

  Kun suomalaiset poliitikot pystyvät tähän niin mihin muuhun ne pystyvät?

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 19. EI NATOlle

  `Viime kyselyissä Suomessa selvä enemmistö vastaajista on kuitenkin ollut jäsenyyden kannalla. Myös Ruotsissa maaliskuun lopun kyselyissä enemmistö kannatti jäsenyyden hakemista, jos myös Suomi hakee Natoon`.
  Medvedev varoittaa Suomen ja Ruotsin mahdollisen Nato-jäsenyyden seurauksista – levittää perättömiä väitteitä suomalaisten ja ruotsalaisten mielipiteistä
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/medvedev-varoittaa-suomen-ja-ruotsin-mahdollisen-nato-j%C3%A4senyyden-seurauksista-levitt%C3%A4%C3%A4-per%C3%A4tt%C3%B6mi%C3%A4-v%C3%A4itteit%C3%A4-suomalaisten-ja-ruotsalaisten-mielipiteist%C3%A4/ar-AAWdkof?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=b1f3c8372a354c82856fa8478d61a1b3

  Medvedev levittää siinä mielessä `perättömiä` väitteitä että tilanne Suomessa olisi fifty/fifty Nato-liittymisen kannattajien ja vastustajien välillä. Oikea NATO-kanatus lienee huomattavasti alle 30 %n.

  Torigalluptyyliin tehdyt johdattelevat mielipidemittaukset ovat todella epäluotettavia. Eikä niillä pyritäkään muuhun kuin mielipiteen manipulointiin. Mikäli kansan enemmistö päättäisi Nato-jäsenyysasiassa niin ilman muuta sen annettaisiin tehdä se!

  NATO-jäsenyys luo kuulemma turvallisuutta!
  Venäjältä tiukka varoitus Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyydestä:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/ven%C3%A4j%C3%A4lt%C3%A4-tiukka-varoitus-suomen-ja-ruotsin-nato-j%C3%A4senyydest%C3%A4-ven%C3%A4j%C3%A4ll%C3%A4-on-silloin-enemm%C3%A4n-vastustajia/ar-AAWcNY5?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=b1f3c8372a354c82856fa8478d61a1b3

  Tuliko kenties turvallinenkin olo! Eikä olla vasta kuin Naton hakemusvaiheessa.

  Roima enemmistö Suomessa EI KANNATA NATO-jäsenyyttä. Tämän asian voisi testata vaikkapa pukeutumalla keltaisiin huomioliiveihin jolla julistetaan julkisesti – EI NATOlle! Mutta vain ja ainoastaan EI NATOlle! Siihen ei kannata sotkea mukaan mitään muuta niin suapi oikean tuloksen! Tulisitte näkemään oikean Keltaisen Meren.

  Suomen EI NATOlle keltaliivit olisivat täysin rauhanomainen ja passiivinen liikehdintä – ei mellakoita – ei mainostusta – ei plakaatteja – ei mielenosoituksia – ei kokoontumisia – ei tilaisuuksia – ei johtajia jne. Ei mitään muuta kuin keltainen liivi. Ainoastaan solidaarisuus EI NATOlle.

  Oma kantani Natokysymyksessä on selkeä: EI NATOlle! Käytän keltaista huomioliiviä vain siihen asti kun hakemus Nato-jäsenyydestä on lähetetty mutta en sekuntiakaan enää sen jälkeen.

  Plusääni(3)Miinusääni(9)
  1. Suomen kansalta ei Nato-jäsenyyttä kysytä eikä kansan mielipide edes päättäjiämme kiinnosta. Koronassa kansa on myös osoittanut, että se on naurettavan helppo manipuloida ajattelemaan ja toimimaan kuten hallitus ja sitä käskyttävät ulkopuoliset tahot haluavat. Kaikki perustuu joukkotiedotuksen hallintaan. Myös valtio-uskontoon (engl. ’statism’) kasvattaminen on ollut Suomessa pitkäkestoista. Aivopesun tavoitteena on riisua kansalaisista itsenäisyysajatukset sekä henkilökohtaisella että valtiollisella tasolla. Näillä ei ole minkäänlaista halua tai kykyä ottaa vastuusta omasta elämästään ja turvallisuudestaan tai terveydestään, vaan kaikessa luotetaan systeemin apuun ja saneluun. Toisinajattelijoita vainotaan ja näille vaaditaan tuntuvia rangaistuksia.

   Suomesta on tullut parasiittiseen hierarkiaan antautunut maa. Oikeasti ei ole olemassa mitään hierarkiaa, on vain aste-eroja antautumisessa verenimentään. Aidosti hengellisessä ympäristössä hierarkia kääntyy ylösalaisin ja kaikkein korkein on kaikkein palvelevin ja runsaudensarvi ympäristölleen. Nykyinen parasiittinen hierarkia, jossa ylempi taso imee alempien verta, on tämän irvikuva ja osoitus siitä, että saatana on maapallon suvereeni kuningas, jota meidät pakotetaan palvomaan. Eliitti toimii tässä saatanan välimiehenä ja vaatii palvomaan itseään ja asettaa rangaistuksia, jos et ole yhtä mieltä heidän kanssaan. Aito demokratia ei voi mitenkään toimia tällaisessa ympäristössä ja kansan tuntojen sijaan eliitti kuuntelee lopulta vain saatanaa ja tämän joukkoja. Tämän seurauksena maapallo uppoaa vereen ja saasteisiin.

   Suomen Nato-jäsenyys merkitsee suursodan uhan merkittävä kasvua, koska Venäjän Ukraina-operaatiossa on ollut kyse nimenomaan Naton laajenemisen ja sen asevarustelun ehkäisemisestä Venäjän rajalla. Suomen ja Ruotsin jäsenyys merkitsee valtavia hyökkäysasetoimituksia tänne ja tuntuvaa geopoliittisen tasapainon järkkymistä Pohjolassa, johon Venäjän on pakko vastata. Venäjä saattaa vastata jopa ennaltaehkäisevästi estääkseen Pohjolan ja erityisesti Suomen militarisoinnin Naton hyökkäys- ja joukkotuhoaseilla. Venäjä ei voi luottaa siihen, ettei näitä aseita käytettäisi. Venäjä tietää, että länsi saa käskynsä suoraan saatanalta tai ainakin sen, että länsimaiden eliitti koostuu mielisairaista ja on täysin arvaamaton ja psykoottisen hyökkäyshaluinen Venäjän suhteen. Mitään rauhanliikettä ei lännessä enää ole ja kansalaiset siellä ovat vajonneet oman eliittinsä tahdottomiksi orjiksi. Ja vaikka rauhanliike meillä olisi, ei sitä kuitenkaan kuunnella. Esimerkiksi Englannissa oli valtavia mielenosoituksia Irakin sotaa vastaan ja silti Tony Blair lähti mukaan USA:n veriseen sotaretkeen Saddamin kukistamiseksi.

   Plusääni(3)Miinusääni(9)
 20. Sotarikollinen ei ole ainoastaan Volodymor Zelenskyi vaan myöskin ,,,! Sotarikollisia Ukrainassa on löydetty varsin yllättäviltä tahoilta!

  Täältä:

  NaturalNews:
  https://www.naturalnews.com/author/healthranger/

  Tämä:

  `HUGE news on vaccines breaking later today, Infant formula rationing begins, plus a preview of bombshells yet to come`:
  https://www.naturalnews.com/2022-04-11-huge-news-on-vaccines-breaking-infant-formula-rationing-begins.html#

  Viittaan tähän:

  Yli 1000 Ukrainan merijalkaväen sotilaan massa-antautuminen Mariupolissa
  https://uvmedia.org/2022/04/13/yli-1000-ukrainan-merijalkavaen-sotilaan-massa-antautuminen-mariupolissa-kuvat-videot/

  Seuraavan kahden viikon aikana tulemme näkemään sotavankivideoita joissa esiintyy korkean tason USAn, Ranskan ja Naton sotilasvirkamiehiä. Heidät on vangittu Itä-Ukrainassa. Sotavangit myöntävät järjestäneensä laittomia kuulustelu-jakidutuskampanjoita yhteistyössä Ukrainan hallituksen kanssa.

  Ainakin 100 Naton sotilaskomentajaa ja virkamiestä on nyt loukussa ja joutuvat pian vangituiksi. Ukrainassa jöötä pitävät USA ja Nato jotka työskentelevät Azovin natsian kanssa. Tästäpä ei menekään kauan kun Azovin taistelijat on tapettava omien herrojensa toimesta pitääkseen sotarikossalaisuuksia edes jossain määrin salassa.

  Kannattaa lukaista myös tämä:

  Dr. Bryan Ardis releases huge allegations: The covid-19 virus, vaccines and some treatments are all derived from SNAKE VENOM`:
  https://www.naturalnews.com/2022-04-12-dr-bryan-ardis-releases-huge-allegations-the-covid-19-virus-vaccines-derived-snake-venom.html

  Kuulemani mukaan Nato-vastaiset olisivat samoja tahoja kuin rokotevastaiset. Mistäköhän johtuu? Noin mukavaa porukkaa! Kaikkea sitä kuulee!

  Plusääni(4)Miinusääni(9)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat