Venäjän turvatoimet ”tuomittavia”, lännen aggressio ”humanitaarisuutta”

Viime aikoina on Ukrainan kriisi ollut varsin näkyvästi uutisotsikoissa.

Ennen muuta läntinen valtamedia on kauhistellut Venäjän puolustusvoimien keskittämistä Krimin niemimaalle. Putinin sotilaallisia turvatoimia on arvosteltu ankarasti niin Euroopan unionin kuin USA:n johtajien toimesta. Merkelin toteamus Putinin olemisesta ”muissa maailmoissa” kuvastaa osuvasti lännen ja sen median ymmärtämätöntä suhtautumista tilanteeseen.

 

Läntisen maailman kaksinaismoralismi

Läntisen maailman kaksinaismoralismia kuvastaa Venäjän ja Putinin kritisoinnissa myös osuvasti USA:n entisen ulkoministeri Hillary Clintonin lausunto. Clintonin mukaan Venäjä tekee nyt samaa kuin aikanaan Adolf Hitler liittäessään saksalaiskielisiä alueita maahansa (Verkkouutiset 5.3.2014). Vastaavasti Yhdysvallat, muut Nato-maat ynnä Israel harjoittavat jatkuvasti globaalia ”humanitaarista rauhaan pakottamista”. Tämän yhteydessä tuhoutuu hirvittäviä määriä ihmisiä (suuren osan uhreista ollessa lapsia) sekä asuin- ja viljelysalueita. Silti länsivallat saavat vain taputuksia lihatiskipolitiikastaan. Kukaan ei tule kyseenalaistamaan heidän tekojaan. Valtamedian ja läntisten päättäjien esiintyminen on sanalla sanoen rivoa.

Israel-myönteisen eliitin instrumenttien, USA:n ja muiden Nato-maiden lista rikoksista ihmiskuntaa vastaan on pitkä ja sisältää rankkaa aineistoa. Näistä rikoksista voidaan mainita muutamia esimerkkejä: Vietnamin sota vuosina 1964–1975, Persianlahden sodat, Jugoslavian pommitukset, valtioterrorismi Afganistanissa sekä epävirallinen sotien, mellakoiden ja kansannousujen lietsonta ympäri maailmaa.

Demokratian jälkiä Vietnamissa.
Kemiallisen demokratian jälkiä Vietnamissa.

Länsimaiden ”rauhanoperaatiot” ovat aiheuttaneet suoranaisen teurastuksen lisäksi maaperän muuttumista tietyillä alueilla myrkylliseksi joutomaaksi muun muassa köyhdytetyn uraanin käytön takia. Näiden alueiden ihmisillä ovat myös syöpäsairaudet lisääntyneet sekä sen ympäristön vastasyntyneillä on havaittu paljon epämuodostumia ja kasvaimia (Rauhanpuolustajat 2006). Israelin rikokset ihmisyyttä vastaan ovat tietysti ihan omaa luokkaansa, kuten ”jumalan silmäterän” rasistiseen luonteeseen kuuluukin olla. Koko Israelin olemassaolo on ollut yhtä valtioterrorismin harjoitusta ja palestiinalaisten aseman kurjistamista.

Mutta Ukrainan konflikti oli Israel-myönteisen oligarkian synnyttämä ilmiö, jossa käytettiin pelinappuloina Euroopan unionia ja Yhdysvaltoja. Mellakoiden synnyttämisen motiiveina osaltaan oli geopoliittinen hegemonia-ajattelu idän ja lännen välillä. Tälle väitteelle löytyy todistusaineistoa, jota voidaan esittää tarvittaessa.

 

Venäjä ei voi ummistaa silmiään lännen saartorenkaalta

Vaikka Venäjällä on tietyt suurvallan elkeet, on täysin ymmärrettävää, että Putin ryhtyi keskittämään joukkoja Krimille: Nato on jatkuvasti yrittänyt saartaa Venäjää, joka ei voi katsella sivusta Pohjois-Atlantin liiton saartorenkaan mahdollista lähestymistä Krimille.
Venäjällä on myös intressejä Krimin alueeseen, esimerkiksi venäjänkielinen väestö, historiallinen asetelma ja tukikohdat.

 

Kommentit

Näyttää siltä, että sionistinen eliitti valmistelee aivan tosissaan kolmatta maailmansotaa, mikäli he eivät tavoita päämääräänsä maailman herruuden tavoitteluissaan lievemmillä tragedioilla. Tästä esimerkkinä seuraavat kansainvälisen politiikan kehityskulut:

1. Kiinan ja Japanin välit ovat tulehtuneet ja USA kouluttaa maihinnousua Japanilaisille (PRESS TV 2014).
2. Arabikevät, joka kulminoitui Syyrian ristiriitaisuuksiin, kohdistui Iranin painostukseen.
3. Viimeisimpänä räjähdysherkkä Ukrainan tilanne.

Sionistinen eliitti on maailman parhaiten organisoitunut ryhmittymä. Tämä oligarkia muodostaa mahtavan valtakoneiston, jolla on käytössään kaikki mahdollinen kansainvälinen koneisto, esimerkiksi Israel, EU, USA, Nato, YK, kansainvälinen pankki- ja rahoitustoiminta, vapaamuurarit, massamedia jne. Sionistit aloittavat silmää räpyttämättä kolmannen maailmansodan, jos se vain on USA:n kannalta taloudellisesti mahdollista ja mikäli maailmanpaloa tarvitaan globaalin ylimystön hegemonian saavuttamiseksi. Tämä oligarkia kävelee surutta kymmenien miljoonien tapettujen ylitse, mikäli se palvelee heidän itsekkäitä etujaan. Heillä ei ole omaatuntoa.

Armed servicemen stand near Russian army vehicles outside a Ukrainian border guard post in the Crimean town of Balaclava

Lopuksi vielä sanottakoon, että lopetetaan pelleily ja puhutaan asioista niin kuin ne todellisuudessa ovat. Siten esimerkiksi Venäjä, Iran, Syyria, Venezuela ynnä muut USA:n uusliberalistista vapautta vastustavat valtiot eivät ole pahuuden perikuvia, vaan demonisen akselin muodostaa valtioterroristit Israel ja Amerikan Yhdysvallat liittolaisineen. Mikäli sionistisen eliitin etuvartiosto eli Yhdysvallat tiimeineen kulkee maailmalla harjoittamassa lihatiskipolitiikkaa, niin se ei ole humanitaarisuutta. Vastaavasti, jos Venäjän armeija marssii olosuhteiden pakosta Krimillä, niin suinkaan se ei ole vielä väkivaltaa eikä kansanmurhaa. Luonnollisesti perusteeton voimankäyttö tulee tuomita, tekipä sen kuka tahansa.

 

Markku Juutinen

 

Lähteet:

Verkkouutiset 5.3.2014
Rauhanpuolustajat (2006).
Europarlamentti (2003).
PRESS TV (2014).

147 kommenttia

 1. Hitler liitti saksankielisiä alueita länsimaiden luvalla ja siksi, koska saksalaisia murhattiin ja syrjittiin. Juutalainen mafiavaltio Venäjä liitti oikeudettomasti Krimin itseensä, vaikka siellä viimeisin gallup osoitti 72 % Ukrainassa säilymisen puolesta ja vaikka venäläisiä ei sorrettu.

  Turvaamistomista on Venäjän miehen turha yrittää valehdella. Kyllä koko Ukrainan nielaisuyritys oli sikamainen teko mafioso Putinilta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Mikä ihmeen ”Lännen aggressio”? Venäjä on uhannut Länsi-Eurooppaa useasti esim. kaasun toimitusten epäämisellä, jos Ukrainassa ei tulisi haluttua vaalitulosta. Siispä ei ihme, että ETYJ on siunannut Janukovitshin vilppivaalit.

  Nytkin Lännen media keskittyy Ukrainan nationalistien haukkumiseen ja väittää juutalaisten olevan vaarassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. http://barnesreview.org/pdf/TBR2002-no5-4-15.pdf

  Tuossa Ukrainan historiaa.

  Lubavich-juutalaiset Venäjän hallitsijat ovat samaa lahkoa kuin USA:ssa hallitsevat. Tietenkin voidaan luoda konflikteja hallitusti. Mutta on törkeää vääristelyä puhua siionistien vastaisista voimista. Samalla valaa uskoa mafiosojen gangsterivaltioon Venäjään.

  Kuinka ihmeessä Venäjä ja nuo muutkin maat olisivat juutalaisvallasta vapaat? Siellä on juutalaiset oligarkit ja holohoax-petos niinikään toisen tai jopa ensimmäisen uskonnon asemassa. Venäjä aikoo kieltää holohoaxin epäilyn ja natsismin puolustelun / vaihtoehtoisen historian. Sen propaganda vaahtoaa koko ajan ”fasisteista” ja ”natseista”, jotka sen mukaan pitää tuhota maailmasta. Kommunismiahan tuo on ja Länttä paljon kauheampaa nykyiseltä olemukseltaan nuo edustavat.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Täytyy ymmärtää lännen new world order projektia edes hitusen jotta voi hahmottaa tilanteen kokonaiskuvaa. Sionistien aikomus on liittää koko maailma yhden maailmanhallituksen alle jota ”isoveli valvoo”. Vastavoimana heillä ovat BRIC maat eli Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka. Erona ainoastaan se että länsi laajentuu ja BRIC maat ainoastaan turvaavat selustaansa.

  Lännen hallitusten kaatamisia sekä miehistön vaihtamista omiin, nähdään kaikkialla. Arabikevät, Syyria, Thaimaa, Venezuela, Ukraina. Lisäksi Libya, Irak, Afganistan ym ovat jo astetta pidemmällä. Viimeisimpinä esimerkkeinä Kiinan edustalla olevat saaret sekä Ukraina. Molemmissa tapauksissa länsi laajenee ja itä puolustautuu. Ja idästä leivotaan syypää. Mikäli itää pitää syypäänä Kiinanmeren tai Ukrainan ilmiöön, tuntee tilannetta liian kapealta sektorilta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Eeli on lukenut vain johan bacmanin verkkomediaa. BRICS maista on tulossa nato/eu lev.2. ”Oma” valuuttaa suunnitteilla, yhteistä ”puolustusta”, Olihan NATOkin aikoinaan ”vastavoima” nimellä rakennettu. Venäjää tulee kutsua edelleen neuvostoliitoksi, koska siellä on edelleen sama porukka johdossa, eri nimikkeellä vain.

  ”arabikevät” oli vain samaa kuin venäjällä 1917. Onko nyt näissä maissa olot paremmin? Ei, vaan täys kaaos mikä oli tarkoituskin. Ukrainassa oli aitoa kansannousua ilmassa paikallisia juutalaisia mafiosoja vastaan, mutta koko pakka sekoitettiin keinotekoisesti Eu-kylläpäs-eipäs mellakkaan. Chabad-lubavich (putinin lähdettäessä armeijan) tuli oikein paikan päälle katsomaan, että oman heimon miehet ja sekä hyödylliset idiootit (vaparit,kommarit,femen yms) ovat turvassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Krimin eteläpuolella on kuulemma Mustalla merellä suuret kaasuvarat ja ne olisivat olleet Ukrainan aluevesillä, jos Krim olisi Ukrainaa. Kaasumonopoliako tässä rakennetaan?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Ukrainan oppositioon kuuluva entinen pääministeri Sergei Pashinky laittamassa amerikkalaisvalmisteisen puoliautomaattisen äänenvaimentimella varustetun tarkkuuskiväärin oman auton takakonttiin. Whaa?

  Joku M4-variantti on kyseessä, en tiedä tarkemmin.

  Paikallaolijat kertoivat että kun ihmisiä alkoi kuolla sniperin luoteihin laukauksia ei kuulunut.

  Näyttääkö taktiikka tutulta? Uhrataan muutama lammas ja syytetään siitä poliittisia vastustajia. Onko tälle keksitty jo jonkinlainen termi?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Länsi suoritti mustan operaation, Putin sai tietää ja vastasi tyylillään.

   Tiedoksi vaan, kaikki sodat alkavat aina (siis aina) mustalla operaatiolla: Mainilan laukaukset, WTC, Tonkininlahti, Pearl Harbor, you name it. Sodan aloittaminen on hankala prosessi ja vain musta kykenee. Venäjän toimet Krimillä ovat puhtaasti itsepuolustusta.

   Musta on niin ylivoimainen että pariin tarkka-ampujaan on vastattava muutamalla tuhannella tavallisella sotilaalla — mikään muu ei yksinkertaisesti riitä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Kyseessä on FAB Defence yrityksen valmistama kivääri. Siinä on mm. GL Shock -perä joka näkyy selkeästi videolla.

    FAB Defencen osoite on

    43 Yakov Olamy Street
    Moshav Mishmar Hashiva
    50297 Israel

    FAB Defence valmistaa aseita Israelin armeijalle ja poliisille.

    Tarkka-ampuja käytti israelilaista asetta, huom vaimennettua asetta.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Kievin murhat voivat olla Israelin valtion tiedustelupalveluiden (esim. Mossad) toteuttama musta operaatio. Ukrainan oppositio on työskentelemässä vieraan valtion asevoimien kanssa, kyseessä on maanpetos, Suomen sotien aikana rangaistuksena maanpetoksesta oli kuolema.

      Ukrainan oppositiota on uhkaamassa vähintään elinikäinen vankeus jos todistetaan oikeudessa että vieraan valtion asevoimat olivat vaikuttamassa Ukrainan maaperällä ja oppositio oli palvelemassa vihollisen tehtävissä. Varmaan siksi ne niin ahkerasti olivat keräämässä ruumiinavauksista saatuja luoteja (juu, et varmaan tuota tiennyt). Videoilla näkyi että mielenosoittajia ammuttiin selkään eli tulitus tapahtui opposition rakennuksista.

      Tämä sinun mielestäsi on so what? ttu sä oot tyhmä.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Hetkinen. Siis poliisi murhasi joka tapauksessa suurimman osan ihmisiä. Mielenosoittajat tulittivat vastaan. Miten he ovat muka yhteistyössä, jos jollakin on israelista ostettu kivääri kuten väität.

      Edelleenkin suosittelen sitä haastattelua. Ekatommatis kertoi todellakin myös nationalistien puolella kerrotun huhuja mahdollisesta kolmannesta osapuolesta. Ensinnäkään ulkomaalaisia tarkka-ampujia ei ole todistettu. Lisäksi ei ole todistettu sitä, kuka on ollut yhteydessä heihin ja miten. Toisaalta minua ei kiinnosta. Ilmeisesti on peräti mahdollista, että Euromaidanin juutalainen johto olisi jopa tilannut tuollaisia tai tietoinen heistä. Todisteet puuttuvat.

      En tiedä, onko maanpetos tilata aseapua ulkomailta. Tietenkin kaappari Janun näkökulmasta on, koska hän ei pidä laillisena oppositiota. Oppositio taas on nyt laillinenhallitsija ja katsoo asiansa oikeaksi. Homman juju on kai siinä, että kaikki tietävät Janun olevan Putinin nukke eli maanpetturi. Siten käsky ampua mielenosoittajia tuli kai viime kädessä putinilta. Mukana oli tiettävästi apuja Venäjältä. Kuten viimeksi 2004 Omon-joukkoja.

      Minusta kaikki nettipalstojen putinistit hausevat vahvasti maantpettureilta.

      Mediassa on kerrottu 40-henkisestä juutalaisasemiesten ryhmästä opposition riveissä. Näillä on kai myös Ukrainan kansalaisuus.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. No väität että poliisi murhasi. Onko sinullla todisteita? Tuskin. Kuitenkin olet syyttämässä vain koska se on mielestäsi päivänselvä. Todisteet mtherfcker.

      Luuletko että on helppoa ostaa tarkkuuskivääri ammuksineen Israelista ja kuljettaa se toiseen maahan? Oletko tietoinen sellaisesta laitoksesta kuin tulli? Tulli päästi vaimennetun kiväärin noin vain? Joopajoo ttu. Ase on vähintäänkin salakuljetettu, lain mukaan rangaistava teko, oppositio on avoimesti harjoittamassa rikollista toimintaa.

      Ilmeisesti olet myös minua syyttämässä maanpetoksesta. Minkä maan tarkalleen? Vai onko sinun mielestäsi maailmassa olemassa vain yksi valtio?

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     4. Ainahan opposition väki joutuu ostamaan seita pimeästi ja sissiliikkeet. Minusta tuo sinun videosi on jokin propagandavideo, joka ei välttämättä todista yhtään mitään edes tapahtuneen. En erota sitä, mikä tilaisuus on kyseessä ja ketä tuossa seisoo.

      Minä olen nähnyt videoissa poliisin ampuvan mielenosoittajia. Lisäksi siis on myös löytynyt dokumentit paennene pressan palatsista, että hän määräsi 22000 poliisia ja erikoisjoukkojenmiestä murskaamaan mielenosoitukset. Tämähän huomattiin jo henkilövaihdoksista.

      Olet todellakin Putinin persettä nuoleva nettiagitattori enkä usko, että edes uskot ajavasi Suomen etua.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     5. Sinun mukaasi Suomen edun ajaminen on avoin konflikti Venäjän kanssa, linjasi on avoimesti Putinin vastainen riippumatta siitä mitä hän tekee. Toimintasi siis perustuu henkilökohtaiseen antipatiaan.

      Suomen etu on sotatoimien puuttuminen Suomen geopoliittisessa ympäristössä. Tällä hetkellä USA-Saksa-Israel-lliitouma on aktiivisesti aloittamassa sellaisia Ukrainassa työntämällä Ukrainan kansa johtajien avulla Venäjää vastaan. Suomen etu on vähentää tuki USA-Saksa-Israel-liittoumalle avoimen sotilaallisen konfliktin välttämiseksi alueella.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     6. Siis alistua Venäjälle ilman sotaa? Liittyä sen valtapiiriin ja täydellisesti orjaksi, mikä johtaisi hitaaseen tai nopeaan valtaukseen. Minusta olen arvostellut Puttea juuri tekojen mukaan. Jos hän olisi reilu ja kansallissosialisti, ylitäisin häntä.

      Tulihan se avoin tunnustus Venäjän etujen ajamisesta ja pepunnuolennasta. Huolestuttavaa tuo teidän putiistien avoin konfliktilla uhkaaminen. Tehän puhutte niin muin Putte määrää

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     7. Olet siis ajamassa USA-Saksa-Israel-liittouman etuja, mielestäsi Suomen etu on liittyä siihen liittoumaan. Syytät minua siitä että uskon Suomen edun olevan Venäjään liittyminen.

      Minun kantani on Suomen liittoutumattomuus, toisin sanoin itsenäisyys, eli ei kumpikaan vaihtoehto.

      Tuomitsen USA-Saksa-Israel-liittouman suorittaman mustan operaation Ukrainassa. Venäjän toimet Krimillä eivät ole uhka Suomen itsenäisyydelle eikä turvallisuudelle, Krim on osa Venäjää nyt. Sotatoimien alkaminen varsinaisessa Ukrainassa sen sijaan ovat uhka sekä Suomen itsenäisyydelle että sen turvallisuudelle ja USA-Saksa-Israel ovat niitä aloittamassa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. No tämä on mielenkiintoinen, kovasti muistuttaa yksityistä sektoria (jenkkiaseessa Magpul-perä mikä tarkoittaa että kivääri ei ole virallista armeijakalustoa). Takana seisovat sotilaat eivät ole venäläisiä vaan ukrainalaisia. Kuvan ottopaikka tuntematon.

     Onko kyseessä Irakista tuttu Blackwater/Xe/Academi ja mitä se tekee Ukrainassa?

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Valokuvilla on perinteisesti huijattu. Missä tuo on kuvattu? Mistä päättelet sotilaiden olevan Blackwateria tai edes ukrainalaisia? Holohoaxiakin on yritetty todistella täysin väärillä valokuvilla. Joko maalauksilla tai muualla otetuilla tai retusoiduilla.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Lueppa teksti uudelleen. Sanoin etten tiedä mikä on kuvan ottopaikka. Kantsii pestä silmät tai jotain.

      Ei sotilaiden vaan sotilaan, kuvassa näkyy yksi jota voidaan epäillä PMC-tyypiksi.

      En ole todistamassa mitään — voit suksia kuuseen kysymyksiesi kanssa, eivät ole edes omaperäisiä. Teknisiin seikkoihin kannattaa vedota kun siihen on aihetta, retusointi ja videomanipulaatio ovat todistettavia tapahtumia, eikä myyttisiä olentoja jotka maagisesti ilmestyvät sattunaisesti outoihin paikkoihin (kuten sinä uskot).

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Videomanipulaatiota.

   Tarkka-ampujajuttu on toistaiseksi todistamatta. Etenkin heidän aloittamisensa. Kaikki viittaa siihen, että Janukovich yritti nitistää mielenosoituksen. Hänhän joutui vaihtamaan komentajiaankin. Sotilaita oli 22000 erikoisjoukkojen sotilasta, jotka olivat saaneet käskynmurskata mielenosoitukset. Tästä on selvät todisteet, koska pääkonna pakeni yllätettynä tappiostaan ja jätti kaiken taakseen. Ensimmäisiä paikalla olivat kansallisen vallankumouksen selkäranka eli nationalistit.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Mutta tietenkin mielenosoiittajat olivat aseistautuneita. Eivät he muuten olisi pärjänneet. Uhrimäärät puhuvat puolestaan siitä, kuka aloitti ja kuka puolustautui.

  Ei ole ihme, jos pääministerillä olisikin ase. Olihan hänen mahdollisesti puolustauduttava Allenden tapaan. Ajattelin ensin, että tämä palstan maksettu putinisti väitti pääministerin ammuskelleen tarkkuusammuntaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Enks mä sanonut sulle muuttaa Ukrainaan, miksi olet vielä täällä?

   Se että enemmistö on sitä mieltä että Venäjä-vastaisuus ja Suomen itsenäisyys on yksi ja sama, on syy miksi Suomen itsenäisyys menetetään. Itsenäisellä valtiolla on oikeus puolustautua, jos ei siihen usko — ei tiedä mitä itsenäisyys tarkoittaa. Sori vaan pentu, niin se menee.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Siis Venäjä puolustautuu, jos emme ole senpeppua nuolevia koiria? Ja syö meidät? Kas kun ei ole Baltiaa vielä syönyt. Vaadit siis meitä totelemaan Venäjää ja jopa kansaa olemaan vastustamatta mokomaa talmudistidiktatuuria. Nopeutesi viittaa edelleen maksettuun trolliin. Aivoton persukin taitaa olola hieman tuollaista viisaampi joten teatteria on.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Hm. No näyttää siltä että sinulle turvallisuuden tunne on tärkeämpi kuin itsenäisyys. Suurin osa suomalaisista on kans sitä mieltä, eli Natoon liitytään. Nato on puhtaasti Venäjä-vastainen organisaatio, ja Venäjä on täysin tietoinen tästä. Venäjä saattaa ennakoivasti puolustautua (hyökätä ensimmäisenä) ja suorittaa jonkun mustan operaation Suomen rajalla tyyliin Mainilan laukaukset 2 ja voila! ollaan taas sodassa. Hyvin tuttu reitti, pelko johtaa koalitioon, koalitio johtaa aina sotaan.

  Tässä tapauksessa kuitenkin Länsi on suorittamassa mustan operaation, ei Venäjä, Venäjä on yrittämässä estää sodan Ukrainan kanssa jota Länsi on ahkerasti toivomassa. Jokainen voi päättää itse hyötyykö Suomi jos kyseinen sota muuttuu kuumaksi.

  Pennut ovat onnellisia kun saavat porukassa vihata isoa koiraa varsinkin kun se ei hauku takaisin. Valitettavasti iso koira ei ole koira vaan lohikäärme joka hyvin tarkasti valvoo milloin pentujen melu muuttuu aikomukseksi puraista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Sis jos en valehtele mielipuolisia valheita Venäjän kätyrien mielen mukaan, saattaa käydä huonosti? Ja siis kauheita valheita. Talmudin oppien mukaan laadittuja. Juutalaisetkin huutavat toisinajattelijoita sanoen heitöä vihaajiksi.

  Kommunismi on jatkuvaa valehteleua. Siksi se menestyy Suomessa huonosti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Siis suomea on kai sanoa että valehtelemista. Kommunismi/putinismi ja länsityylinen demokratia perustuvat järjestelmälliselle valehtelemiselle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Vuoden 1948 jälkeen suurin osa juutalaisista jäi hajaannukseen asumaan Venäjälle sekä Amerikkaan. Näistä maista sekä kaikkialta juutalaiset tullaan viimeisinä ihmiskunnan päivinä savustamaan vainon kautta ulos. Eli Hesekiel puhuu ajasta, joka tarkoittaa viimeisiä päiviä, sillä silloin on Israelin kansa koottu kaikista maista omaan maahansa. Hesekiel myös kertoo Israelin maan olevan maa, joka on toipunut miekan jäljiltä ja asuu rauhallisena maassaan, kunnes sen kimppuun hyökätään. Ihmiskunnan viimeisinä päivinä saadaan aikaan Israelin maahan lyhytaikainen rauhanaika, joka kuitenkin päättyy hyökkääjien sodanjulistukseen.

  Tämä Hesekielin kohta kertoo myös keitä hyökkääjät ovat. Varhaiset arabilaiset ja Syyrialaiset kirjoittajat sanoivat skyyttalaisten ja tataarien asuvan Maagogin maassa. Skyyttalaisten asuinpaikasta on esitetty monenlaista tietoa. Todennäköisesti skyyttalaiset asuivat Kaspian meren sekä Mustan meren pohjoisen puoleisilla alueilla sekä Aasiassa Balhas- ja Baikal-järvien alueilla. Skyyttalaisten kerrotaan tulleen näille alueille Kiinasta. Maagogin maa sijaitsee siis nykyisin osittain Venäjän maalla sekä Maagogin maa sijaitsi myös seuraavien maiden alueilla: Ukraina, Georgia, Armenia, Azerbaidzan, Kazakstan, Uzbekistan, Tadzhikistan, Kirgisia ja Turkmenistan. Näyttäisi siltä, että ainakin Venäjä on mukana hyökkäämässä Israelin maahan. Samoin mahdollista on, että jotkut noista entisistä neuvostotasavalloista voivat olla myös mukana tässä hyökkäyksessä. Venäjän edeltäjä Neuvostoliitto tuki Israelin itsenäistymistä, mutta vuosien 1967 ja 1973 sodissa Neuvostoliitto tuki arabeja, ei Israelia. Myös nykyinen Venäjä on enemmän tukemassa arabeja kuin Israelia. Koska skyyttalaiset tulivat Kiinasta ja varmasti myös osa heistä jäi sinne, niin uskon myös Kiinan olevan mukana hyökkäämässä Israelia vastaan. Venäjän ja Kiinan armeijat pitävät nykyisin yhteisiä sotaharjoituksia, sekin on osoitus lopun ajan sotilaallisista liittoutumista.

  Hesekiel mainitsee Persian myös hyökkääjänä. Persian valtakuntaan kuului alueita Intiasta, Egyptistä, Euroopasta, Afrikasta, läntisestä Aasiasta (mustan meren alueilta ja Kaspian meren alueilta, Kaukasukselta, Arabiasta aina Persian lahdella asti). Persian keskus sijaitsi nykyisen Iranin alueella. Iran ja muita Lähi-idän arabivaltoja osallistuu myös hyökkäykseen Israelia vastaan. Iranin tavoite on ollut vuodesta 1979 Israelin valtion tuhoaminen sekä Jerusalemin valloittaminen. Venäjä nykyään tukee Irania. Tässäkin heillä on yhteinen linkki, joka sitten päivien lopulla ajaa heidät sotaan Israelia vastaan.

  Hesekiel kertoo Etiopian hyökkäävän Israelia vastaan. Etiopia sana on Hesekiel 38:5 sana kush, joka tarkoittaa mustaa. Kuusin maan kerrottiin sijaitsevan etelään Egyptistä, joka viittaa nykyiseen Sudanin alueeseen. Sudan siis hyökkää myös Israelia vastaan. Sudan on ääri-islamilainen maa, joka on siis Israelin maan vihollinen.

  Puutin maan kerrotaan ja hyökkäävän Israelia vastaan. Puutin maan sanottiin sijainneen Pohjois-Afrikassa. Todennäköisin vaihtoehto Puutin maaksi on Libya, joka sijaitsee aivan Egyptin vieressä. Josefus sekä Plinius käyttivät Puutin heimon asuinpaikasta nimeä Libya. Septuaginta käyttää Puutista myös sanaa Libya muutamia vuosisatoja Hesekielin profetian jälkeen. Näyttää siis melko selvältä, että Puut on Libya.

  Goomer hyökkää myös Israelia vastaan. Goomerin maa sijaitsi Vähä-Aasiassa nykyisen Turkin alueella. Turkki on myös mukana tässä hyökkäyksessä Israelia vastaan.

  Toogarmah hyökkää myös Israelia vastaan. Toogarmah sijaitsi nykyisen Armenian ja Georgian alueella, eli jompikumpi tai molemmat maat hyökkäävät Israelia vastaan.

  Näitä hyökkääviä maita yhdistää yksi yhteinen piirre ja se on viha Jumalaa ja Israelia kohtaan. Venäjä ja sen entiset neuvostotasavallat sekä Kiina omaavat kaikki yhteisen kommunistisen ja ateistisen taustan. Muslimimaat taas omaavat yhteisen taustan Islaminuskoisina maina, joita yhdistää viha Raamatun Jumalaa sekä israelilaisia kohtaan. Tämä voimakas ateistinen sekä islamilainen tausta sopii kuin nenä päähän tälle lopunajan liittoutumalle, joka hyökkää Israelia vastaan.

  Kopion. http://www.kotipetripaavola.com/lopunajantapahtumia.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Ukrainan nykyinen huutoäänestyksellä valtaan noussut ”pääministeri” Yatsenuk on siionistien marionetti. Hän edustaa tämän maailman ”Pahan akselia”.

  Kannattaa lukea ”The Occidental Observerin” artikkeli: ”The Arsenyu Yatsenuk Foundation has disappeared”.

  Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka vielä ennen ”kansannousua” tämä juutalaisten marionetti edusti seuraavia järjestöjä oman ”säätiönsä” kautta: ”Black Sea Trust For Regional Co-operation” (German Marshall Fund-projekti) – tämä järjestö on niin juutalainen kuin juutalainen voi olla; puheenjohtaja Guido Goldman etc. etc. Pahimman luokan rosvosiionistinen operaatio. Seuraava järjestö: ”Chatham House” – lukekaa itse, tämä järjestö on puhdas siionistiselitistinen neo-con organisaatio. MOT. Sitten NED eli National Endowment for Democracy, joka on yksi näistä peiteorganisaatioista, joita käytetään ”vallankumousten” luomiseksi. Rahoittajana Yhdysvaltain kongressi. Ts. siionistien kotipesä par excellence.

  Yarsenukin ystäviä on siionistien juoksupoika Mihail Saakashvili, joka on nykyisin mm. epäiltynä murhasta.

  Maidan on tyylipuhdas siionistinen operaatio, jolla luodaan epävakautta Itä-Eurooppaan ja halutaan mm. päästä tuomaan uusimmat ohjusjärjestelmät mahdollisimman lähelle ydin-Venäjää. Yhdysvaltalais-siionistit vihaavat Venäjää, koska Venäjä ei ole maannut selällään lattialla ja uikuttanut onnesta, kun siionisti vaati Syyrian ja Iranin pommittamista.

  Putin voi olla juutalaisten ystävä, mutta se ei tarkoita sitä, että juutalainen arvostaisi häntä. Yhdysvaltain siionistit eivät lepää ennen kuin kaikki heidän uhkaksi kokemansa on raunioiksi pommitettu. Iran ja Syyria ovat seuraavia kohteita ja siionisti haluaa koko maailman vaativan sitä, jotta he voivat iloita sivusta, kuinka USA ja EU rahoittavat näiden maiden tuhoamisen. Näinhän on jo tehty mm. Irakissa ja Libyassa sekä Libanonissa. Israel ei lepää ennen kuin kaikki arabimaat ovat kivikaudessa.

  Päpyn on turha lässyttää tässä asiassa. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Putte palvoo Stalinia ja sen raiskaavaa puna-armeijaa. Eikä paljasta totuutta Neuvostoliiton verisestä historiasta, eikä puna-armeijan raukkamaisuudesta.
   http://justice4germans.com/2013/07/15/historical-revisionism-under-attack-in-russia-the-russian-bear-covering-up-its-own-bloody-tracks-by-hans-krampe/

   http://justice4germans.com/2012/11/13/a-memorial-for-the-millions-of-german-women-and-girls-who-were-raped-and-pillaged-by-the-wwii-allied-liberators/

   Putte on ollut mukana perustamassa holokaustimuseoita Venäjälle ja mm. Ukrainaan. Eli kaveri tukee ja levittää holohoaxia. Eli valheita.
   http://spingola.com/putin.html

   Joten, onko enää mitään epäselvää, että se mies on täydellinen juutalaisten käskyläinen? The Puppet. Joka solullaan.
   Mitä on odotettavissa tällaiselta johtajalta, joka aivan selvästi esittää pelkkää teatteria? Ja pelaa talmudistien pussiin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Putte vain puolustaa venäläisiä.

    Kaikkein parasta tässä tilanteessa olisikin, että Itä-Ukraina ja Krimin niemimaa liittyisivät Venäjään ja loput Ukrainasta jäisi sitten USA:n ja EU:n alusmaaksi. Etniset rajat tunnustava valtion raja toimii parhaiten.

    Muuten koko Ukrainasta tulisi uusin ”monikultturismin” ja ”diversiteetin” näyteikkuna.

    Kävin tuossa viikolla Pariisissa ja siellähän monet kaupunginosat ovat puhdasta Afrikkaa. Valkoisen lapsen on siellä mahdoton saada asiallista koulutusta. Tätä juutalaiset meille kaikille valkoisille maille juuri ajavat: tuhoa diversiteetin kautta.

    Jos Putin pitää huolen siitä, että Venäjä on venäläisten, se ei voi olla paha asia, olkoon kuinka juutalaismyönteinen muuten.

    Maidan on siionistien savuverho Ukrainan ryöstölle.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Juutalaiset ovat jo ryöstäneet koko venäjän.

     On naurettavaa valehtelua puhua veäläistn suojelemisesta.Yli 70 % min kansasta haöusi pysyä osana Ukrainaa. Talmud-utopia ei maistu edes venäläisille. Lähinnä maassa riehuvat venäläiset, jotka saavat ohjeita Putelta.

     Kyse on kaasusta ja muista luonnonvaroista Mustalla merellä ja Ukrainasta kiistelystä. Siis myös etupiiririidasta. Mielestäni Venäjälle ei kuulu minkäänlainen etupiiri ja tätä mieltä voi lisäksi olla myös siksi, että on oma lehmä ojassa.

     Mielestni Putte yrittää esittää tässä jotain ja siis paikkaa takaiskua, jonka Venäjän Ukraina- ja muut Brics -projektit kokivat. Kansan silmissä on toimittava näin, vaikka on osa NWO:ta.

     Mielestäni ajatus siitä, että Venäjä saisi puoli maailmaa, on puistattava. Totutusti sen kauitta ajetaan edelleen leniniä ja bolshevismia eli kuolemaa kaikile venäläiset mukaan lukien.

     Venäjällä on juuri päätetty sensuroida netti ja siellä ollaan kriminalisoimassa paitsi holohoaxin epäily, myös kaikki vaihtoehtohistoria eli hallitusten valheiden kyseenalaistaminen. Maassa ei ole ihmisillä mitään oikeuksia ja juutalaisoligarkit teevät mitä tahtovat.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Ei putoa, päpy, ei putoa.

      Tuo sinun hysteriasi Putinia vastaan alkaa jo epäilyttämään. Ettet vain olisi amerikkalaisten siionistien ”Agent provocateur”?

      Amerikkalaiset kiduttavat ihmisiä ja ylpeilevät sillä, pommittavat kylmästi jotakuinkin mitä valtiota vain tahtovat, ovat ainoana maana maailmassa käyttäneet atomipommia siviilejä vastaan, nuolevat siionistien kättä ja sotivat siionistien sodat valkoisten poikien verellä. Ja maksavat Israelin varustautumisen. Koko maa on ns. ”diversiteetin” vallassa ja media on vitsi. Itse asiassa epäluotettavinkin venäläinen media on luotettavampi kuin ”luotettavin” (sic!) amerikkalaismedia, jos puhutaan MSM:stä.

      Tähän verrattuna Venäjä ei kiduta, ei pommita, ei nuole Israelia, ei rahoita Israelia, ei tapa itseään mustien maahanmuutolla.

      Ei, turha urputtaa, venäläinen on mukavampi naapuri kuin hysteerinen siionistien marionetti eli USA.

      Kaikki valkoinen nationalismi on hyvästä, mutta ei juutalaisten maastapolkema provokaatio.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Ei putoa koska olet uskossa tai mieluumminkin nimenomaan maksettu putinisti. Niitä riittää. Mieti nyt ensin, kuka on mafian johdossa ja miksi Putin on vain paisuttanut mafiaa.

      Olen kuullut hieman erilaista tarinaa tuosta Venäjän maahanmuutosta kuin sinä. Olet kai vieraillut vain putinistisivustoilla. WN-väki on harhautettu huijarijohtajien avulla syömään Putinin kädestä.

      Luotat siis Venäjän mediaan joten olet tomppeli. Tai teeskentelet sellaista. Muistuttaisin Venäjän holohoax-pönkityksetsä ja muusta ja tämä on nimenomaan Israelinnuolentaa. Miksi ihmeessä ven’läiset tarvitsisivat holohoax-petosta?He palvelevat sillä Israelia.

      Olt tietenkin nii päätön, ettet tajua kulmän sodan tarkoitsuata ja miksi se oli riemuvoitto niin idän kuin Lännen juutalaisille. Uskot kommunismin aitouteen ym. Minkäs sille voi, jos on lusikalla annettu. Silloin ei vain leikkaa eikä osaa etsiä tietoa tai seuloa sitä älyllisesti.

      Etkö tajua sitä, että kaikki oligarkit ovat juutalaisia ja Putin on ympäröinyt itsensä juutalaislla kuin FDR? Hän suosii nimenoman Chabad-Lubavichejä. Tästä mainitsi jo David Duke viikolla podcastisään. Mutta hänkin valehtelee siitä, että tämä vastakkain asettelu Putinin ja Lännen kanssa ei olisi kuin yksi taso koko kuviossa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Muutama hauska vitsi juutalaisista (kiitos, ”The Occidental Observer”):

  Miten Rottweiler ja juutalainen äiti eroavat toisistaan? – Rottweiler irrottaa otteensa loppuviimeksi.

  Mitä tarjoilija kysyi juutalaisilta äideiltä ravintolassa? – Oliko mikään hyvää?

  Why aren’t there any Jewish mothers on parole boards? – They’d never let anyone finish a sentence.

  Ai niin, ja hassunhauska yhteensattuma on, että juuri juutalainen eli Zen Byskowicz löysi Hitlerin/Stalinin Putinista. Siinä näkee, kuinka siionistien robotit ovat sisäsiistejä ja ah niin moniarvoisia siihen asti, kun päämajasta tulee käsky alkaa haukkumaan. Yhteenkään ei voi luottaa.

  Eipä löytynyt vertausta Trotskiin tai Yagodaan, tai vielä parempaa, Ariel Sharoniin, paremmin tunnettu nimellä ”Beirutin teurastaja”. Toisaalta ymmärrettävää, eihän ihmiskunnan historiassa ole vielä koskaan tunnettu pahaa juutalaista, vaikka ihan joka paikassa, siis ihan joka paikassa ja kaiken aikaa löytyy natseja. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Venäjä ei ole nk. länsimainen demokratia yhteiskunta. Eikä se ymmärrettävästi halua sitä olla – ei ainakaan EUn kaltainen totalitaarinen yhteisö jossa kantaväestö toimii kynnysmattona maahantunkeville kehitysmaiden massoille. EU parlamenttivaalit toimivat sopivana kulissina hyväksi käytettäville hölmöille ja hyödyllisille idiooteille EU totalitarismissa.

  Euroopan ja sen lukuisten eri kansakuntien kannalta on varmasti hyvä asia että Venäjä toimii puskurivyöhykkeenä aasiaa ja islamia vastaan. EU totalitarismi näkee asian tietysti eri tavalla. Sen sulatusuuniin ei sovi voimakkaat, etnisesti yhtenäiset, itsenäiset, valkoiset kansakunnat.

  Suurvaltana Venäjä toimii kuten muutkin suurvallat; omien intressiensä hyväksi. Samalla se on myös laittanut kovasti vastaan Uudelle Maailmanjärjestykselle. Holocausti museon avaaminen tai juutalaisen rabbin erityiskohtelu olympialaisten yhteydessä ei vähennä strategisesti tärkeiden vastaiskujen painoa joita Putinin johtama Venäjä on kohdistanut Uutta Maailmanjärjestystä vastaan.

  Ei kai kukaan kuvittele että Venäjä olisi jäänyt sivusta seuraamaan kun Ukrainan väliaikaishallinto olisi pannut toimeen järjestelmällisen venäläisvastaisen ohjelman. Puhumattakaan siitä että se olisi uhannut sulkea Venäjän Mustanmeren laivastotukikohdan. Väliaikaishallinto olisi nimittäin saattanut irtisanoa vuokrasopimuksen Venäjän kanssa. Krimin niemimaa sotilastukikohtineen on strategisesti tärkeä alue Venäjälle. Mustalta mereltä on yhteys Välimerelle Bosporin salmen kautta. Ei ole sattumaa että juuri tämän alueen hallinnasta on käyty paljon sotia. Mustanmeren rannikko on pääosin NATO vyöhykettä.

  Venäjän kannalta NATOn laajeneminen ja työntyminen kiinni sen rajalle on varmasti suuri sotilaallinen uhka.

  Lännellä ei ole varaa meuhkata kansainvälisten lakien rikkomisesta kun se itse jatkuvasti rikkoo kansainvälistä lakia. Länsi rikkoo jatkuvasti kansainvälistä lakia. Lista on pitkä eikä sille näy loppua.

  Uutta Maailmanjärjestystä eli totalitarismia ajava valtablokki torpattiin Syyrian edustalla Venäjän sota-alusten läsnäololla. Syyrian kaatuminen olisi avannut tien Iraniin Uuden Maailmanjärjestyksen blokille. Sama valtablokki yritti nielaista Ukrainan siinä onnistuessaan vain osittain.

  Syyrian ja Iranin horjutus ja tuhoamisoperaatioiden takana on länsi kuten oli myös Libyassa.

  Yhdysvaltain ulkopolitiikan todellinen liikuttaja CFR(Council on Foreign Relations) on julkaisussaan todennut että Venäjän hajoittaminen pienempiin osiin olisi kyseisen valtablokin kannalta hyvä asia. Ukraina on siis vain välietappi tässä hajoita ja hallitse kuviossa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Juuri näin.

   Siionistit toimivat täsmälleen näin. He horjuttavat Valkoisten valtioiden elämää provokaatioilla. EU:ta ei enää tarvitse horjuttaa, se on jo polvillaan massamaahanmuuton, teollisten työpaikkojen häviämisen ja perinteisten arvojen tuhoamisen keskellä. Nyt siionistille riittää EU:ssa pelkkä valvonta ja mm. erilaisten ”vihapuhelakien” säätäminen.

   Venäjällä juutalaiset oligarkit pitävät hovia, mutta tavallinen venäläinen ei ole vielä EU-kansalaisen tapainen nössö, joka hyväksyy kaikki perversiot normaalina. Siionistien paljon rakastama feminismikin on vain yksi tapa tuhota perhe. Homot/lesbot/feministit/transut ovat perheiden tuhoamisen etulinjassa. Siionisti itse elää mahdollisimman tiukassa patriarkaalisessa yhteisössä, jossa naiset pääasiassa huolehtivat lapsista ja perheestä ja kaikki minimaalinenkin perheen horjuttaminen torjutaan päättäväisesti. Mutta meille tarjotaan urbaania kulttuuria, jonka kuningattaria/kuninkaita ovat lapsettomat lesbo/homot militantteine perheen vastaisine asenteineen. Nuoret naiset etenkin kilpailevat sillä, kuka on suvaitsevaisin. Valkoisten lasten on pakko kaupungeissa laskea oman koulutuksensa tasoa, jotta mustat/arabit voivat saada edes lukutaidon. Samaan aikaan juutalaisten lapset eivät suostu kouluihin, joissa mustat/arabit laskevat koulutuksen tasoa.

   Ukrainassa Maidan-liikeen takana oli mm. juutalainen ja juualaisten marionetti Yatsenuk, joka edustaa äärisiionisteja. Maan oikeistovoimat ovat siis liittoutuneet äärisiionistien kanssa. Jos Maidan saisi todellakin koko Ukrainan valtaansa niin tosinationalistien kohtalona olisi tuho.

   Venäjä ottakoon Itä-Ukrainan.

   Pahinta olisi jos siionistit onnistuisivat usuttamaan valkoiset ukrainalaiset valkoisia venäläisiä vastaan. Tämähän on Israelin strategia Lähi-Idässä: usutetaan shiiat sunneja vastaan, kristityt muslimeja vastaan jne. Tämän juutalainen on aina osannut. Kautta historian.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Linkittämässäni TBR-artikkelissa todetaan, että Ukrainan nationalismi on totta ja ollut aina hyvin vahvaa. Siksi juutalaiseliitti ja muut tahot ovat kohdelleet Ukrainaa hyvin julmasti. Ukrainalainen nationalismi ei ole mikään maasta polkaistu juttu ja se on hyvin jew-wise. Turhaa on putinistin räkyttää valheitaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Länsi-Ukrainalla on oltava oikeus olla osa Länttä. Se ei ole mitään Venäjää eikä kyse ole mistään Venäjän pilkkomisesta tässä suhteessa. Itä-Ukrainan on NL aikoinaan luonut, joten sen olisi tullut hyväksyä itsenäisyys siltäkin osin. Koska yteiselo ei onnistunut, niin maa hajosi. Turha on syyttää Länttä tästä, koska Venäjä yritti kohdella lähiulkomaana koko maata. Ja jopa nielaista sen.

  Venäjä on muuten tietojen mukaan aloittanut Krimillä etniset puhdistukset ja murhat juuri passelisti Purim-juhlan aikana.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Maidan-juutalaisia: Julia Timosenko, uusi pääministeri Yatsenuk ja lukuisa joukko muita.

   Kysymyksessä ei ole Putin, vaan Venäjän JA Ukrainan horjuttaminen.

   Putin voi olla sitä ja Putin voi olla tätä. Nyt on kysymyksessä epävakauden luominen (juutalaisjohtoisesti), jonka seurauksena halutaan päästä sisälle tähän asti konservatiivisen Ukrainan ja Venäjän kansan keskuuteen levittämään massamaahanmuuton, monikultturismin ja lanaksi elämisen ihanuutta. Lopullisen a tavoitteena nyky-EU:n kaltainen pehmeä kansa, joka seuraa aikansa kuluksi juutalaismedian hömppää selfieineen.

   Kuinka muuten päästä tänne? Provokaatio, vastakkainasettelu.

   Ihailemasi Ukrainan oikeisto-oppositio tuntuu olevan kovin hampaaton tämän juutalaishyökkäyksen edessä. Ja jos aikaan saadaan sisällissodan kaltainen tilanne sekä Ukrainassa että Venäjällä niin siionistit ovat taas voittaneet. Molempien maiden oligarkit ovat jo varastaneet rahat juutalaisten taskuihin, he eivät välitä siitä, kuinka kansan käy tai tuhotaanko maa monikultturismilla. Juutalainen rakastaa vain rahaa ja valtaa. Muu ei merkitse mitään.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Putinhan oli juutalaisystävineen osaltaan luomassa kriisiä ja vastakkain asettelua. Miksi hyväksyt idän juutalaiset sillä perusteella, että juutalaiset johtavat Euromaidania? Paljon enemmänhän Putella luulisi olevan valtaa ja liikkumavaraa, mutta hänhän pn paljon hampaattomampi juutalaistensa kanssa. Tai sitten hän on vain yksi juutalaisista mafiosoista, jotka venäjää pyörittävvät. Onko sinulel muuten yllätys, että he tekevät likisia mafiaoperaatioita itämafiallaan myös Lännen pligarkkien kanssa? Esim. Deripaska ja Cheney.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Juutalaisistahan tässä juuri onkin kysymys.

   Mikä on hyväksi juutalaisille? Vastaus: Sekasorto Ukrainassa ja Venäjällä.

   Rahat ja varallisuus ovat jo juutalaisten taskussa. Oligarkit ovat jo ryöstäneet molemmat maat.

   Mutta tämä ei riitä siionisteille. He haluavat kansan sielun ja nöyryyttää myös venäläistä ja ukrainalaista valkoista. Molempiin maihin halutaan saada nykyinen farssimainen monikultturismi, jossa pääesiintyjinä ovat lesbo/homot, feministit, erilaiset lemmikkimustat (kuten USA:ssa) ja sitä kautta valkoisen ihmisen yhteisö rikotaan ja saadaan erityisesti perheet hajoamaan.

   Mitä Putin enää voi tehdä juutalaisille? Hehän ovat jo saaneet kaiken. Sama Ukrainassa.

   Ei, kyse ei ole enää rahasta tai vallasta.

   Kyse on ihmisistä, kansasta. Kaikki valkoiset kansat on saatava tanssimaan MSM:n tahdissa. Homolesbohauskaa, feminististä kailotusta, velkaa, lisää velkaa, jotta kansa ei enää seiso omillaan, vaan on riippuvainen siionistien rahasta. Voice of Russia/Ukrainaroskaa, Idols Ukraina/Russia moskaa.

   Tämä on tavoite.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Krhm. Cheney ja Cherney olivat tuossa menneet sekaisin. Mutta Deripaskan ja Cherneyn kv. mafiatoimet ovat selvästi osoitetut. Cherney on sittemin muuttanut Israeliin ja riitautunutkin Deripaskan kanssa. Mutta molemmat ovat juutalaisia. Deripaska on kai maailman rikkain ja siis hänellä on alumiinimonopoli Venäjällä.

   Sinänsä on ihmeellistä, että Cherneytä ei ole saatu oikeuteen USA:sa, Saksassa tai Israelissa. Ilmeisesti vahvat voimat ovat vastaan.

   Nämä ovat hyvin piiloteltua asioita. Cheney ei ole juutalainen, mutta on selvää, että tuon tasonkin mies on selvillä kv salaisista asioista. Etenkin hänen isäntänsä, joka kai kaikkea ohjailee.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. h.e.bolla toi edellä juuri esille idän j–talaisten mädännäisyyden ja juonittelun asiassa.
  Ukrainan j–talaiset ovat idässä verrattuna esim. Yhdysvaltojen j–talaisiin jotka ovat lännessä.

  Ehkä luemme eri sivustoja?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. Samaan aikaan kun länsivallat ovat tukeneet Ukrainan vallankaappausta/vallankumousta Kievissä, he ovat suojelleet Ukrainan oligarkkeja. Länsivallat ovat itse asiassa antaneet käytännössä turvapaikan ja vapaan mellastuskentän näille pahamaineisille ja ryvettyneille oligarkeille – Ukrainan harvainvallan edustajille.

  Johtavan NATO maan pääkaupungista, Lontoosta on tullut käyskentelypaikka Ukrainan oligarkeille.

  Länsivallat ovat jo pitkään katsoneet läpi sormien Ukrainan oligarkkien toimintaa. Ukrainan viimeaikaisten tapahtumien yhteydessä on esitetty varovaisia vaatimuksia että näiden oligarkkien varat tulisi jäädyttää. Mutta mitä tämä käytännössä tarkoittaisi? Kenen haltuun nämä jäädytet varat sitten joutuisivat? Ettei vain tämän uuden väliaikaishallinnon haltuun, jota ohjataan Washingtonista.

  Samasta paikasta myös Kansainvälisen Valuuttarahaston IMFn toimintaa johdetaan. IMF on myös suppean, oligarkkimaisen piirin omistama vallankäytön väline. Sitä ei vain sanota länsimediassa koska sen katsotaan olevan salonkikelpoinen ryöstämään köyhiltä ja antamaan rikkaille oligarkeille, harvainvallan edustajille. IMF on nyt tekemässä uuden valtauksen Ukrainassa.

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/10655081/The-Ukrainian-oligarchs-living-it-large-in-London.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Luuletko, että Venäjän oligarkkeja vainottaisiin Lännessä? Hehän ovat kaikki juutalaisia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. Kannattaa lukea Kevin MacDonaldin nerokas artikkeli ”The Occidental Observer”-sivuilta: ”Grand Chess and Great Flops in Ukraine”. Tämä mies osaa nähdä metsän eikä vain mutamaa puuta. Hän pistää tässä artikkelissa paikkaansa monet asiat nykyisessä Ukrainan kriisissä.

  Otan esille muutaman:

  Hän kuvaa mainosti ja kirurgin tarkkuudella Ukrainan raskaan historian kolmen mielipuolisen juutalaisen kynsissä, nimittäin Genrikh Yagodan, Leonid Reichmanin ja Lazar Moisevich Kaganovitchin kynsissä. Maailmammehan on siinä mielessä täysin vinksahtanut, että meidät pakotetaan jo lapsesta saakka kuuntelemaan loputonta valitusta holokaustista, kun nämä herrat ovat vastuussa kymmenien miljoonien viattomien kristittyjen teurastuksesta, mutta siitä ei saa puhua, ikään kuin sitä ei olisi tapahtunut. Näin hirviömäinen on siionistimedia.

  Hän kuvaa myös ukrainalaisten tunteman sanan ”Holodomor”, joka kuvaa kristittyjen holokaustia, kun nämä samat siionistit tappoivat miljoonia ukrainalaisia nälkään. Tätäkään sanaa emme saa kuulla kouluissa, mutta holokaustia mutistaan aamusta iltaan, kuin jotakin mantraa. Häpeämätön on siionistimedia.

  Hän kuvaa sitä, kuinka siionistimijardööri George Soros on rahoittanut ja rahoittaa näitä ”vallankumouksia” ympäri maailmaa, mm. Libyassa, joka oli Afrikan kehittynein ja sosiaalisesti rauhallisin valtio, mutta sekin piti tuhota, jotta siionisti voi nukkua yönsä rauhassa.

  Hän kuvaa sitä, kuinka hänen mielestään Vladimir Putin kaikkine virheineenkin oikeastaan ainoana valkoisena johtajana taistelee ”gnome-laumaa” vastaan. Tämä gnome-sana on mainio.Tässä yhteydessä kääntäisin sen jotakuinkin ”isonenäinen peikko”. Me kaikki kyllä tiedämme, mitä professori MacDonald kuvaa. Nämä peikot ovat tuhoamassa meitä, aamusta iltaan. He ovat niitä, joita näet Danten helvetin piireissä kiusaamassa ihmisiä.

  Hän kuvaa sitä, kuinka nämä kirotut peikot tuskaantuessaan Venäjän sitkeyteen alkoivat tuomaan maahan erilaisia NGO-järjestöjä, joiden mukana alkoi mm. ortodoksisen kirkon pilkkaaminen erilaisten itäeurooppalaisten prostituoitujen näytöksillä (ref: Pussy Riot) ja muut kiljujat. Näitä George Soros rahoittaa.

  Hän kuvaa sitä, kuinka nämä Danten helvetin peikot yritättävät tuoda NATO:n Venäjän porteille, sillä vain Venäjä seisoi Syyrian suojana Välimerellä, kun näiden peikkojen marionetti eli USA oli jo valmiina ohjuksineen jälleen yhden Israelin naapurin pommitukseen. Nämä peikot eivät tunne häpeää.

  Hän kuvaa myös sitä, kuinka näiden peikkojen juoksupojat ja-tytöt (esim. John McCain ja Barbara Nuland) kävivät Ukrainassa valmistelemassa maaperää ennen kuin lännen mersenaarit tulivat provosoimaan verenvuodatusta.

  Hän puhuu totta. Hän kuvaa asiat niin kuin ne ovat. Minä hiljenen tämän viisauden edessä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Venäjä on juutalaismafiosojen täysin alistama maa. Se on verrattavissa Israeliin. Parhaimmassakin tapauksessa siis kyse on vain toisesta juutalaisvaltaryhmästä. Miksi vain yhtä juutalaisblokkia vastaan ja toisen puolesta? Naurettavaa. Sitäpaitsi tosiaan siis kyse on talmudistisesta totalitarismista, joka on täysin juutalainen. Ennemminkin pitäisi tukea venäläisten ja muiden ei-juutalaisten vapautumista juutalaismafiosojen orjuudesta. Ei suinkaan saa tukea yhtään heitä.

   Tämä on mieletön huijaus ja näköjään USA:n ns. toisinajattelijat melkein poikkeuksetta valeoppositiota. Sen takia ne kai siella voivat yleensä toimia.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. McDonald kirjoitti kaksi juutalaiskirjaansa ennen kuin heräsi juutalaiskysymykseen ja kirjoitti Culture of Critiquen. Ehkä hän ei ole perehtynyt Venäjään. Lisäksi voi olla jotain poliittisia lojaliteettejä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Kun näkee joka puolella oletettuja salaliittoja, maksettuja putinisteja, eikä siedä tunnustettuja ajattelijoita ja vaikuttajia ja syyttää propagandasta niita harvoja internetsivustoja jotka paljastavat kiusallisia asioita perustuen tosiasioihin – silloin on kysyttävä miten uskottava tämä joka paikan spämmääjä on.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Minä kysyn: Miksi tukea Putinille saarnataan joka välissä, vaikka selvästi vähänkin asioita seuraava joutuu toteamaan Venäjän juutalaisvallan. Miksi esim.antijudaistiset ja antisionistiset sivut sisältävät kommunistista materiaalia ja miksi ne Putinin kautta tukevat holohoaxia ja juutalaismafiosoja ja näiden oligarkkien talmudistista orjavaltiota, jossa kaikki on valhetta?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Tässä on nyt pieni ongelma, poijaat.

  Venäjä ja Putin ovat siis siionistien marionetteja. USA on aivan varmasti siionistien juoksupoika. EU on siionistien narussa.

  Ja nyt siis Ukraina on toista maata?

  Ja minkä takia?

  Maidanin aikaansaannoksena on vallankaappaus, jossa venäläisiin myönteisesti suhtautunut Janukovitsh huutoäänestettiin pois ja tilalle huutoäänestettiin juutalainen Yatsenuk. Timosenko on myös juutalainen. Yatsenukin taustalta löytyy äärisiionistinen ja suorastaan äärimmäisen vastenmielinen miltantti ”pommittaja/kiduttaja”osasto USA:sta.

  Mikä siis on niin perusteellisen hyvää tuossa Maidanissa? Joku Svoboda-liikeen kaveri? Sori vaan, kaverit, mutta jos Yatsenuk & Co. saavat tahtonsa läpi niin nuo kaverit nauretaan suohon. Yatsenukit haluavat EU-meiningin IMF:llä maustettuna ja se tietää velkavelkaleikkiä, jossa siionisti rikastuu ja kansa köyhtyy. Tämä on nähty.

  Ja lopuksi: Hyvät herrat, professori Kevin MacDonald on harvinaisen viisas mies ja hänen arvostelemisensa kaltaisellasi tavalla muutti näkemystäni teikäläisestä melkoisesti ja nyt alan jo oikein uskoa tuohon ”agent provocateur”-väitteeseeni. Siionistien tiet ovat arvaamattomia. Et kai vain, päpy, ole siionistien lakeija? 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Miksi Hebolla puhuu sionisteista eikä juutalaisista? Kaikki on laskelmoitua. Miksi hän ylistää juutalaista mafiosoa Putinia, joka on muiden juutalaismafiosojen kanssa ryöstänyt Venäjää 20 vuotta? Miksi hän kannattaa holohoaxia? Kiakki holohoaxerit ovat sionistien lakeijoita.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Siionisti on tarkempi termi. Olen tavannut sellaisiakin juutalaisia, joita en välttämättä kutsuisi siionisteiksi. Toisekseen nykyään on pakko hieman miettiä sanojaan. Ihan kaikkea ei voi kirjoittaa ihan mihin vaan. Tiedät tämän itsekin.

    Kaikella kunnioituksella, mutta tämä ei ole missikilpailu, vaan täällä pitäisi vaihtaa mielipiteitä.

    Missäköhän olen kannattanut holohoaxia? Kun olen nähnyt jotakin hyvää Putinissa? Kaukaa haettu. 🙂

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. ”Natürlich ist Putin kein ”lupenreiner Demokrat” wie sein Freund Schröder meint. Das war auch nie seine Rolle. Eher zufällig ins Spiel gekommen, sollte er zu Beginn seiner ersten Amtszeit die Jelzin-Oligarchie retten. Im Gegensatz zur im Westen herrschenden Meinung war er dabei äußerst erfolgreich. Bis auf die Kaltstellung des einstigen Oligarchen Chodorkowski, der Putin aus verschiedenen Gründen in die Quere kam, behielten fast alle diese Leute, die es innerhalb kürzester Zeit von sowjetischen Habenichtsen zu Dollar-Multimilliardären gebracht hatten, ihr zu großen Teilen ins Ausland geschafftes und kriminell erzieltes Vermögen. Die Ausplünderung Russlands wurde unter Putin ungehemmt fortgesetzt und ausgedehnt.”

     Tuohon listaan voisi lisätä Berezovskin ja Guzinskin. Heidän omaisuuksiaan jaettiin muille ja Gusinskin tilalle tulivat Lubavichit juutalaisten johtoon ja siis Putin suosii heitä huomattavasti.

     Miksi Länsi valehteli Putinista? Aivan kuin Stalinista. Putin on juutalaisgangsteriensa kanssa selättänyt Venäjän tosiasiassa täysin. Venäläiset ovat tämän rikollisjoukkion armoilla. He ovat soluttaneet koko yhteiskunnan ja rosvoavat kaiken.

     Kaikilla palstoilla räkyttää putinisti tai useampia. Valtavalla tuella on värvätty trolliarmeijoita Putinin Venäjää tukemaan. Aivan kuin Neuvostoliittoa. Outoja hourekuvia luodaan vaikkapa muutaman kauniin lauseen ympärille.

     Tukemalla Putinia ja levittämällä valheellisia harhakuvia ja toiveita tuet tätä hirmuvaltaa ja silkkaa talmudismia. Nyt siis vielä kielletään holohoaxin epäily. Jo vuosia kansa on pakotettu vaahtoamaan natseista ja fasisteista, joiden kimppuun juutalaisoligarkit ajavat kansaa. Paljon Neuvostoliittoa on palannut takaisin. Puna-armeijan toimien kritisointi olaan kieltämässä täysin. Todellisuudessa se on jo kiellettyä. Et saa puhua ”epäisänmaallisetsi” historiasta. Nyt ensroidaan netti myös. Jo aiemmin on kösittääkseni jo kiellettyä väittää voittajien tehneen suuria sotarikoksia tai ”puolustella natseja”.

     Nationaliseilla ei ole voinut olla presidenttiehdokasta vuosiin. Ei koskaan aitoa. Hyvin herkästi nationalistisista kannanotoista vangitaan vuosiksi. Esim. revisionistiset sivustot lakkautetaan ja koko ajan puhdistetaan toisinajattelijoiina nationalisteja. Nationalistit ja kansallissosialistit ovat Putinin suurin uhka.

     Putinia tukemalla tuet Wiesenthal-keskusta ja niin venäläisen kuin muiden kulttuurien tuhoamista. Kommunismia. Tunnut käyttävän kaikki kortit. Jopa esim. McDonaldin nimen ja maineen. Hän kai symppaa Puttea, kun tämä ei pidä homoista. Homopropagandan suitsiminen onkin ihan ok. Sillä ja joillain epämääräisillä lausumilla ja (näennäisellä) vastakkain asettelulla on pyritty saamaan ulkomaidne natiuonalismia kannattamaan omaa ja kaiken ihmisyyden tuhoa.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. Toistaiseksi Privy Sektor ja Svoboda saavat arvostukseni. Euromaidan ei tietenkään. Kaikki on parempaa kuin bolshevikkidiktaattori Janukovitsh. Ukraina kuuluu länteen. Krimin väestö ei oikeasti halunnut Putinin Venäjään, vaikka 1991 asia oli eri, sillä luultiin kaiken kääntyvän parempaan.

  Janukovitsh ryösti 100 miljardia ja velkaannutti maan ja teki Putesta riippuvaiseksi. Lupasi sillan Krimille ym. ym.

  Teidän kiimakuolaama vaihtoeto merkitsee kuolemaa Ukrainalle. Siellä bolshevistiset kulttuurintuhoojat Harkovassa jo polttavat ukrainankielisiä kirjoja. Agentti olet sinä tai sitten todellinen puupää. Itse kiihkoilet Putinin Venäjän puolesta ja kehut taivisiin, ilman minkäänlaista syytä. Miksi aina tarvitsisi 100 % olla jonkun takana?

  Näin heti, että olet huijari. Kuvaa vahvisti se, että väiti loppuun asti Priebkeä rikolliseksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Olen ehdottomasti samaa mieltä Privy Sektorin ja Svobodan suhteen. En myöskään ihaile Janukovitshia. Enkä oligarkkeja yleensäkään.

   Myönnän, että yksistään se, että Privy Sektor ja Svoboda ovat uudessa hallituksessa, on voitto eurooppalaiselle nationalismille. Oikein hyvä asia. Viimeisimpien tietojen mukaan nationalistit voittivat myös Serbiassa.

   Pyytäisin kuitenkin, päpy, hieman sitä respektiä. Termi ”kiimakuolaama” on jokseenkin rankka. 🙂

   Ja olet väärässä, en todellakaan väittänyt Priebkeä rikolliseksi. Kannattaa lukea tarkkaan.

   Vilpittömästi toivon, että Privy Sektor ja Svoboda kestävät tuossa siionistien ristitulessa. Siionisteilla on kaikki maailman raha ja kaikki maailman media. Siellä on kovat paikat.

   Pyytäisin hieman malttia leimaamisessa. 🙂

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 27. Nimimerkki Päpy joka myös käyttää nimimerkkiä Pilly Pulli kommentoi edellä:

  ”Venäjä on muuten tietojen mukaan aloittanut Krimillä etniset puhdistukset ja murhat juuri passelisti Purim-juhlan aikana.”

  Minkä tiedon mukaan?

  Näitä viljelemiäsi epämääräisiä ’jonkun tiedon mukaan'(tuulesta temmatun) on kommenttiosiot täynnä.

  Mitään etnisiä puhdistuksia ei ole tapahtunut Krimillä. Myös Krimin haltuunotto tapahtui ilman yhtäkään kuolonuhria. Itse asiassa laukaustakaan ampumatta(lukuunottamatta niitä laukauksia joita ammuttiin ilmaan). Tämän ovat vahvistaneet länsimaiset toimittajat jotka ovat paikan päällä.

  Kysymys kuuluukin: mikä intressi kommentaattorilla on levittää tällaisia täysin perättömiä väitteitä. Valheita.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 28. HRW-järjestö on kertonut ihmisten katoamisista ja pidätyksistä. Sinä ammennat tietosi Bäckmanilta eli juutalaisilta oligarkeilta, joista yksi on KGB-mies Putin.

  Krimin miehitys on vastoin kansalaismielipidettä. Viimeisin gallup: 72 % halusi pysyä Ukrainassa. Juutalaisvaltio ei ola suosittu.

  Lisäksi on kerrottu tutusta kommunistimenosta: ukrainalaisia kirjoja poltellaan Harkovassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 29. Joitain yksittäisiä ihmisiä on varmasti saatettu pidättää.

  Se on kaukana mistään etnisestä puhdistuksesta. Ilmoitit että Krimillä venäläiset ovat aloittaneet etnisen puhdistuksen!

  Yrität johtaa harhaan lukijoita.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Krim ei ole Tsetsenia, se aika on ohi kun Venäjä tarvitsi käyttää raakaa voimaa rajojensa lähettyvillä. Ottaisit vähän selvää mitä al-Qaidan palkkasoturit ja fundamentalistimuslimi tsetseenikapinalliset tekivät (kaikki varmaan muistaa ne veitsellä leikatut päät, panttivangit, ihmiskauppa jne).

    Irakin valtaus: yli miljoona kuolonuhria. Krimin valtaus: pari ilmaan ammuttua varoituslaukausta ja jokunen mustelma. Ei tätä oikein valtaukseksi voi kutsua, vertaa esim Libyan tapahtumat.

    Venäjän toimet Krimillä eivät ole välitön uhka Suomen turvallisuudelle. Puheloinen sanoi niin, taidan olla samaa mieltä.

    Ja huom Venäjä on puolustamassa meitä Kiinalta, kun se sattuu olemaan välissä 🙂

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Leikatut päät olivat Venäjän ja Israelin propagandaa teille persuille.

     Ota itse selvää ihmisetn kohtelusta kaikkialla Venäjällä.

     Ai niin, oletkin Bäckmanin pallkkasoturi.

     Miksi suurin osa Tshetshenian kansasta pti tappaa? Misi venäläisiä sotilaita piti tapattaa siellä vuosia, vaikka kaikiki olisi voitu hoidella muutamassa kuukaudessa?

     Tietenkin Krimillä suoritetaan puhdistus ja myytenkin joutuvat rautakoron alle.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 30. Lievää vainoharhaisuutta täällä. 🙂

  Ehkäpä on parasta ottaa ihan lunkisti ja katsotaan mihin suuntaan juutalaisen, valtaan huutoäänestetyn Yatsenukin hallitus kääntyy.

  Itse veikkaan seuraavaa: EU, IMF ja USA saattavat puhkiryöstetyn Ukrainan velkavelkahoitoon ja sillä tavalla koko Ukraina voidaan ryövätä sivistyneesti ja kansa saadaan nöyräksi ja EU-muottiin. Jos oikeistonationalistit pitävät pintansa ja saavat tämän estettyä, se on ihme ja nostan sille hattua.

  Tässähän on edelleenkin mahdollisuudet vaikkapa kolmanteen maailmansotaan.

  Pitäisikö meidän kenties liittyä NATO:on, päpy? Olisiko turvallisempi olo siionistileirissä? Päästäisiin ehkä pommittamaan Syyriaa ja Irania tai ainakin ”valvomaan rauhaa”, kunhan siionistijohtoinen USA ensin pommittaa tuttuun tyyliinsä molemmat maat kivikauteen?

  Vai pärjättäisiinkö ilman NATO:a ja yritettäisiin vain elellä naapurin kanssa?

  Kun katsoo tuota venäläisvihaa niin eihän tässä jää kuin NATO ja mehän jo tiedämme, kuka siellä naruista vetää. Suo siellä, vetelä täällä.

  Huvittavaa, kuinka venäläisten lähes täysin rauhanomainen ”Krimin kaappaus” on hirveätä ja kuinka taas USA voi ihan vain presidentin tai jonkun kenraalin päätöksellä pommittaa ihan ketä vain: Japani (ydinpommi), Libya, Libanon, Vietnam, Serbia.

  Amerikkalainen pommi on varmaan jotenkin ”hyvä”. Venäläinen on ”paha” käyttämättömänäkin. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 31. Hebolla on väittänyt, että Venäjällä ei kidutettaisi ihmisiä. Uskomaton väite. Siellähän kidutetaan jopa poliisin toimesta palkkaa oligarkilta vaatinutta petkutettua venäläistä työläistä. Saati sitten järjestelmälliset massakidutukset ja massamurhat Tshetsheniassa. Kyllä siellä on aina tiedetty väkivallasta ja ylpeilty sillä.

  Mikä tahansa kehitys on parempi Ukrainalle kuin äkkikuolema Putinin juutalaisvaltion kuolemansyleilyssä.

  Jos ja kun Suomi kaapataan ”rauhanomaisesti”, niin sekö olisi ok? Miksi sinusta on ihan jees kun Putin ryöstää maita? Jos Suomi pnisi vastaan, niin sitten olisi jotain ongelmia?

  Puheet venäläisvohasta ja muutkin alkavat olla Bäckmanin tasoa. Et vakuuta. Olet trolli ja agentti.

  NATO olisi aika kallis juttu. Jos sillä ei ole ehtona holohoax-epäilyn kriminalisointi ym. , niin imeisesti se saattaisi olla jnkinlainen turva.

  Sudet ja lampaat eivät laidunna yhdessä. Emme pärjää ilman Länttä tuollaisen naapurin kanssa. Mutta ilmeisesti NATO tai ei, jonkinlaista suojaa on. Pelottavinta on se, että iso osa kansasta uskoo Bäckmain valheisiin tai vastaaviin ja monet ihan pollana julistavat, että Suomi kuuluu Venäjän ”etupiiriin”.

  NATOsta vielä, että aika paljon jo on Lännen blokin haittoja ja siis EU:n kuolemansyleily. Yksi NATO ei muuttaisi oikeastan mitään. Kaltaisesi mädättäjien ja huijareiden ja toisaalta Venäjän uhan vuoksi SSUomen ehkä olisi pakko liittyä NATO:oon. Valitettavasti ovi taitaa olla jo kiinni.

  Ukrainahan ollaan jättämässä puolueettomaksi, joten sikälikin olette valehdelleet NATO:n laajenemisesta.

  Noniin. Siis jauhaminen Putinin ylistykseksi jatkuu. Hyökkäykset Ukrainan nationalisteja vastaan nyt siis ovat sordiinolla, mutta siis muut ulvovat Lännen juutalaisten ja Putinin juutalaisvaltion suulla, kuinka nationalistien vaalta on pahaa. Uskomattominta on se, että näin huutavat monet Lännen nationalisteista. Petollisten johtajien avulla heidät on usutettu kannattamaan Putinia, mikä on identtistä Israelin kannatuksen kanssa käytännössä. Juutalaisvaltio Venäjä ei salli nationalistien osallistumista politiikkaan ja se vainoaa heitä. Se taistelee koko ajan ”natseja ja fasisteja” vastaan.

  Ylistät Venäjää käytännössä ilman syytä. Viittaat johonkin konservatiivisiin arvoihin ja valkoiseen rotuun. Putin tosin on tuonut paljon mamuja etelän maista esim. Königsbergiin ja muuallekin. Putin on juutalaisten oligarkkien valinta ja hän on turvannut heidän omaisuutensa, valtansa ja ryöstämisen jatkumisen. Koko kansa on poljettu orjuuteen. Kaikki ulosantikin on jo Venäjällä kuin kommunismin aikoina. Nuo oligarkit ovat tuoneet ne mamut halpatyövoimaksi ja muutenkin. Oligarkit ovat siis juutalaisia mafiosoja, jotka hallitsevat KGB:n ja mafian avulla.

  Ei ole mitään järkisyytä ylistää ja tukea Venäjän johtoa. Joko kyseessä on tietämättömyys tai huijaus.

  Näet se, millä tavalla kansa voi Venäjällä. Ukrainaa Janu kohteli vielä huonommin ja siis lähentyminen Venäjään ei merkitsisi mitään hyvää Ukrainalle, koska sekä venä’läiset että juutalaiset siellä vihaavat ukrainalaisia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 32. Höpöhöpö. Ihmeellistä sokeutta tähän Maidan-ilmiöön.

  Maidan on totaalisen selkeä amerikkalaisten siionistien operaatio.

  Juutalaiset pelaavat aina näin: Molemmille puolille panostetaan ja provosoidaan.

  Ukraina jää puolueettomaksi? Salli minun nauraa. Länsi-Ukrainan on selkeästi kaapattu länsisiionisteille.

  Tässähän on jo käynyt niin, että aiemmin puolueeton Ukrainan on nyt lännen osalta länsisiionistien käsissä ja jos kuvaamasi Venäjä on totta, niin itä on itäsiionistien käsissä. Eli se siitä ukrainalaisten ”Jew-wise”-tiedosta. EU ja USA ovat tuomassa maahan IMF:ää. Ja NATO:a.

  Ei millään pahalla, mutta melkoista sokeutta on siellä puolella myös. Ja totaalista kyvyttömyyttä käsitellä pienintäkään kritiikkiä. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 33. En suinkaan ole sokea, vaan kerron kaiken muun olevan parempi vaihtoehto kuin Putin ja Janu. Itse et oile kertonut, miksi olet sokea esittämilleni asioille. Mitä hyvää Putinissa on? No yksinkertaisesti valehtelet kaiken ja kiistät kaiken. Todellisuudessa tuet täydellistä juutalaisvaltaa. Putte ei muusta vaahdonnutkaan kuin antisemiiteistä ja fasisteista ja lisäksi venäjä-vihaajista. Selvästi juutalaista puhetta.

  Esität sokeaa, mutta todellisuudessa salakavalasti tai oikeatsaan röyhkeästi väärennät Venäjän joksikin mitä ei ole ja harhaan johdat ihmisiä täysin juutalaisen hirviö-Venäjän taakse.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kaikella kunnioituksella, veli hyvä, tyylisi muistuttaa minua yhdestä Monty Python-elokuvasta. 🙂

   Eipä tässä mitään. Katsotaan nyt kuinka tässä käy. Pianhan se nähdään, miten Ukrainan käy EU:n ja USA:n syleilyssä. Veikkaanpa, että velkavelkaleikki ja monikultturismi tulevat Ukrainaan.

   Katsotaan, katsotaan.

   Ja tuo jatkuva hysteerinen syyttely pienimmästäkin erimielisyydestä varmaan naurattaa niitä siionisteja, jotka lukevat näitä sivuja. Kaksi hysteeristä tolloa syyttelevät tosiaan. 🙂

   Enpä enää viitsi tästä asiasta väitellä kanssasi, olet uskossasi niin varma, että kyllä minä sitten varmaan olenkin siionistien agentti, vaikken sitä itse tiedäkään. Näyttäisi siltä, että siionisti voi ainakin Suomessa nukkua yönsä todella rauhassa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 34. Ei tässä ole mistään pienestä kysymys, vaan täydellisestä erimielisyydestä Putinin Venäjän todellisuudesta. Jos Ukrainan tilanne tulee päälle, saatamme jopa ampua toisemme sisällisodassa.

  Jos nyt siis myönnät itä- ja länsijuutalaisten yhteistyön taas vaihteeksi, niin miksi Putin muka ja Venäjä on aina kirjoituksissasi täysin syytön ja vain reagoi jne.? Ihmeellistä julistusta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 35. Keskusteluosioista käy ilmi että täällä on yksi todellinen sabotööri ja se on nimimerkki Päpy ja Pilly Pulli.

  Ko. nimimerkki on spämmännyt aikaisempia ”keskusteluita” metrikaupalla copy paste menetelmällä.

  Kun muut keskustelijat ovat eri mieltä tämän kommentoijan näkemyksistä he ovat joko maksettuja putinisteja tai bäckmaneita – tai kuuluvat johonkin salaliittoon.

  Tämä kommentoija rikkoo keskustelua ja johtaa harhaan lukijoita.

  (hän on olevinaan kaikkitietävä, mutta kun osoittaa että sellaista mitä hän väittää ei ole tapahtunut, silloin syy on jossain muussa kuin hänen harhakuvitelmissa)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 36. Brother Nathanael on alunperin juutalainen joka on kääntynyt ortodoksi kristityksi. Hän jos kuka tuntee ja tietää miten ”jumalan silmäterät” ajattelevat ja toimivat. Tässä erittäin tiiviistettynä tapahtumien kulku ja Ukrainan konflikti.

  The Jewish War On Vladimir Putin

  https://www.youtube.com/watch?v=yTT9TOZ3ihY

  Can The Jews Stop Putin?

  https://www.youtube.com/watch?v=5Xt5IQrC5ZE

  Kuvanauhat ovat ilman suomenkielistä tekstiä, mutta Suomessa osataan hyvin englantia joten ne ymmärretään varmasti.

  Venäjän turvatoimet ”tuomittavia”, lännen aggressio ”humanitaarisuutta” artikkeli ei näy enää etusivulla, mutta se löytyy kategoriasta Yhteiskunta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Veli Nat on huijari. Sen näkee juuri siitä, kuinka hän väittää uskovansa Putiniin ja että Putte olisi kristitty ja taistelisi NWO:ta vastaan ym. Totta kai hän puhuu asiaa juutalaisista. Sillä hän on hankkinut luottamuksen kuten niin monet valeopposition huijarit. Tämä Putin-huijaus on tosi iso satsaus ja se uppoaa. Onhan teitä paskanlevittäjiä joka paikassa.

   En viitsi katsoa videoita. Tota kai Länsi on osallisena Ukrainan kriisiin kuten Venäjäkin.

   Brothar Nathanaelissa on se outoa, että juutalainen yhteisö ei juurikaan ole häntä vainonnut, kuten esim. Colea. Hän on kyllä esiintynyt israelilaisessa taivastelufilmissä, jossa mainsottetiin muitakin valeoppositiolaisia.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 37. Lähteitä, viitteitä, nimiä esille jotka todistavat kiistatta että hän on huijari.

  Muussa tapauksessa väitteesi ovat katteettomia ja vailla perusteita.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 38. Peruste: valehtelu Putinista ja putinismi. Itsekin kyllä pitkään tykkäsin ja ajattelin, josko vain on mies erehtynyt Venäjästä ja hurahtanut ortodoksisuuteen. Luottamus nimenomaan Puten lähimpiin kirkonisiin on kyllä sinisilmäistä ja liiaksi. Kovasti myös rahastaa tuo mies. Joka paikassa kerää rahaa. Lisäksi on liian yliampuva asu lukuisne risteineen ja hansikkaineen, joista toinen musta ja toinen valkoinen. Epäilyttävää on ja osa Putin-huijausta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 39. Kaksoisagentti tai vähintään KGB:n kätyri?

  Luulo, epäilys ei ole = tieto

  Toisin sanoen ei todisteita että hän on huijari.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 40. Hän on juutalainen, joka ylistää ja kauppaa Putinin valtakuntaa, joka on juutalainen utopia. Hän valehtelee kuin valtamedia vastakkain asettelusta Länne ja Idän välillä. Hän vääristelee ja koettaa salata Putinin Venäjän todellisuuden. Hän siis markkinoi kommunistista uutta Neuvostoliittoa. Agentti tai typerys. Saat päätellä ihan itse. Näitä on kuitenkin paljon. Joka tapauksessa pirullista propagandaa ja sitä tulee joka suunnalta. Tuhoisaa. Näin narrataan ei-juutalaiset taistelemaan toisiaan vastaan ja vieläpä taisteluhutona kummallakin osapuolella on: natseja ja antisemiittejä ja fasisteja vastaan. Todellisuudessa sekä Lännessä että idässä pitäisi nousta ja vapauttaa kaikki juutalaisvallasta.

  Tuossa saattaa olla hyvä ohjelma:

  http://carolynyeager.net/newsletter/listen-saturday-afternoon-carolyn-yeager-68

  Myös juutalainen Jonathan Azaziah vaahtoaa talmudistisen venäjän puolesta ja hyökkää ukraimalaisia nationalisteja vastaan.

  Kaiken huippu on monien itseäännationalisteina pitävien hyökkäys jopa Ukrainan kulttuuria ja kansaa vastaan. Ei vaikuta aidolta. Aivan kuin ei olisi aivoja ollenkaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 41. Olet väittänyt joka käänteessä että Putin on juutalaisten sätkynukke.

  Euro-Aasian juutalaiskongressi on lähettänyt avoimen kirjeen Venäjän presidentille.

  http://eajc.org/page32/news43672.html

  Allekirjoittajina on Ukrainan sionistifederaation puh.joht., Ukrainan holocaust keskuksen johtaja, B`nai B`rith, Ukrainan juutalaisten vapaamuurarien keskusjärjestön presidentti ym.

  Eli juuri niitä vallankäyttäjiä joita olet väittänyt Putinin nuoleskelevan tai ohjailevan häntä taustalta.

  Heidän välit ovat tämän dokumentin valossa jotain aivan muuta kuin ystävälliset.

  Asia osoittautuu siis täysin päinvastaiseksi mitä olet väittänyt!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 42. Mitä ihmettä yrität tuolla kirjeelläsi esittää? Siis Ukrainan juutalaisten julkinen kirje? En ymmärrä, mikä on pointtisi. Et tunnu muutenkaan ymmärtävän mitään juutalaiskysymyksestä etkä yleensä mistään. Levität sumua silmiin.

  Olennaista on se, että Venäjällä juutalainen oligarkia omistaa kaiken ja oligarkkeja palvelee myös mafia, joka kgb:n kanssa on väline maan pyörittämiseen. Putinin kaikki toimet ovat silkkaa kommunismia ja kuten kirjeestä näkee, niin Puten ulosanti on lähinnä fasismin ja antisemitismin vastustamista. Lisäksi Putin suosii Chabad-lubavicheja, jotka ovat muutes valassa kai Ukrainassakin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 43. Esitäpä aukottomat todisteet siitä että Putin on totaalisesti juutalaisten sätkynukke.

  Siis aukottomat todisteet. Ei mitään musta tuntuu, musta vaikuttaa, epäilen että näin on.

  Faktat pöytään.

  Siihen asti luotettavuutesi ja uskottavuutesi on asteikolla 0-10 tasan nolla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Päpy on niin fanaattisen Venäjä-vastainen, että se on todella epäilyttävää. Mikään ei ole niin kauheaa kuin Venäjä tälle kaverille.

   Kuitenkaan Venäjä EI pommittanut Libanonia, Irakia, Libyaa, Serbiaa. USA suojelee koko arsenaalillaan Israelia, rahoittaa Israelin, ylläpitää USA:ssa Hollywoodia, joka on juutalaisten mediasiionismia pahimmillaan.

   Vaikka kaikki päpyn kuvaama olisi totta niin Venäjä ei ole ollut minkäänlainen uhka valkoisille maille verrattuna amerikanjuutalaisten loputtomaan ja totaaliseen painostukseen valkoisia ihmisiä vastaan.

   Valkoisia ihmisiä kohtaan hyökätään USA:ssa ja Euroopassa aamusta iltaan monikultturismin nimellä. Valkoinen nationalismi on natsismia ja siionismi on ihanaa. Mikä erottaa siionismin valkoisesta nationalismista? Juutalainen. Piste.

   Venäjä ei ole vaara. USA ei ole vaara.

   Vaara on siionismi. Siionismi kaikissa muodoissaan. Se on totaalinen vaara.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 44. Minua ei kiinnosta sinun luottamisesi ja uskomisesi. Väitäthän uskovasi Putiniin. Putin on suojellut oligarkkeja Jeltsinin tapaan ja antanut heille kaiken muutamaa tapausta lukuun ottamatta. Heidän osuutensa meni uusjakoon. Hänen kaikki toimenpiteensä ovat aivan riittävä todiste. Tuollaisesta on vaikea löytää mustaa valkoisella ja allekirjoitettuna mitään. Kaikki toimet puhuvat kuitenkin puolestaan. Totalitarismi, oligarkkien rellestys, kansallisomaisuuden ryöstö, mafian ja kgb:n avulla kaikkien ryöstäminen ja orjuuttaminen, holohoax ja revisionismin kieltäminen, rahalahjoitukset juutalaismuseoille ja synagoogille, kansallismielisten vainot, kansa elää kurjuudessa jne. Lista on loputon.

  Lisäsi muuten Syyria ja Libya ovat maan tasalla.

  Miksi minun tarvitsisi alkaa nettitrollile esitelmöimään tarkemmin?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 45. Tuo on juuri tuota juutalaisten vastakkain asettelujuttua. Olet joko toisen blokin kannattaja tai sitten sitä vastaan. Kaikkien pitäisi valita puolensa ja kun joku näyttäisi vähän paremmalta, niinpitäisi faanattisesti ajaa sen asiaa. Juuri tuollainen juutalaishuijaus oli kylmä sota ja sama tarina jatkuu koko ajan.

  Suomen etua ajetaan eikä Israelin tai (kuvitellun) Venäjän. Myös ihmiskunnan.

  Pitää olla umpihullu, jos Puttea tai kiinalaisia elinrosvoja alkaa luulla JWO:n astapelureiksi

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 46. Deanna Spingola on sanonut löytäneensä todisteita, että Jeltsinin kumous Gorbaa vastaan olisi ollut CIA:n ja Bushin kanssa tehty. Jeltsin olisi käynyt 1989 suunnittelemassa USA.ssa tätä. Sitten 90-luvulla CIA:n kanssa yhteisymmärryksessä olisi yksityistetty ja kaapattu omaisuuksia lähinnä juutalaisille. Sitten vielä tehtiin törkeä puhallus 1998 ja ihmiset menettivät omaisuuksiaan.

  Sitten oli tehtävä jotain. Valittiin Putin ja Jeltsin käski ihmisten äänestää Putinia. Valtava propaganda Lännessä ja kotimaassa valoi uskoa asioiden kuntoon laittamisesta ja silloinkin kansa turvasi jihtajaan Tshetshenian kriisin aikana, kun terrori uhkasi Moskovaakin. Tosin FSB jäi kiinni kerrostaloräjäytyksistä ja kaikki muukin viittaa aivan USA:n myöhempään falseflag-terrorisotaan.

  Sota sai ihmiset ajattelemaan vaakunaa ja kaivattiin vahvaa johtoa, joka panisi asiat kuntoon. Vahva johto tuli ja vei kaiken vallan alueilta ja muiltakin. Asioita vain ei laitettu kuntoon. Samat oligarkit saivat edelleen trvaa ryöstösaaliilleen ja he ryöstivät lisää. Muutaman omaisuutta jaettiin uudelleen näön vuoksi ja valtataistelun takia. Todellisuudessa Putte jatkaa Jeltsinin linjalla.

  Neuvostoliitto on nyt palannut monessa suhteessa. Mutta kommunismi piti kai vaihtaa johonkin uuteen. Tydellinen mielivalta rehottaa ja juutalaiset oligarkit hallitsevat mafian ja FSB:n ja muiden salaisten palveluiden avulla.

  Lännessä hyödylliset idiootit kaikista kuppikunnista saadaan palvomaan Putinia kuten aikoinaan Neuvostoliittoa. Tässä auttaa myös valtamedian vääristely. Sama eliitti määrää kaikkialla. Kyse on valtavasta huijauksesta ja puhalluksesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 47. Positiivista.

  Kannattaa seurata Laibach-musiikkia. Laibach elää!

  No BS. Pure attitude !

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 48. Putte on Israelin ystävä, oikein sylikoira.
  Putin on vainonnut Ukrainan antisemitistejä tukahduttamalla heidät. Putte on tukenut 50 miljoonalla dollarilla Juutalaista museota Moskovassa, vieläpä valtionrahoilla. Lisäksi Putte on symbolisesti lahjoittanut kuukauden palkkansa juutalaisille. Jerusalem Post jopa kehuu Puttea paremmaksi kuin Obamaa.
  http://www.jpost.com/Opinion/Columnists/Candidly-speaking-Putin-Ukraine-and-the-Jews-345546

  Putinin ja Netanyahun välisissä neuvotteluissa Putte ilmoittaa, ettei aio tehdä mitään sellaista mikä haittaisi Israelia, vaikka Venäjällä ja Usalla on ”kireät” välit. Venäjä seisoo Israelin puolella.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/175364#.Uy8XxIWA3ct

  Venäjä ei taistele nwo/jwota vastaan, vaan toimii sen puolesta. Idän ja lännen propagandatoimistot pitävät huolen siitä, ettei kukaan saa selville mitä oikeasti kulisseissa tapahtuu.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 49. Venäjän keskeiset vallankäyttäjät tänään :

  FSB(ent.KGB) Alexander Bortnikov ei juutalainen

  Venäjän keskuspankki Elvira Nabiullina ei juutalainen

  Asevoimien johto:

  Ylipäällikkö Vladimir Putin ei juutalainen

  Pääesikunta Valery Gerasimov ei juutalainen

  Puolustusministeriö Sergey Shoigu ei juutalainen

  Kaikki ei juutalaisia.

  He ovat käytännössä valtio. Heillä on valta tehdä ratsioita, pidättää ja vangita oligarkkeja.
  Useat venäjänjuutalaiset oligarkit ovat paenneet Venäjältä tai ovat kuolleet.

  Väitettä että Venäjän presidentti on juutalaisten sätkynukke ei voi allekirjoittaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 50. Huomaa, että Putin-huijaus on juutalaisille erittäin tärkeä. Makseut trollit vääntävät hartiavoimin tökerön propagandansa ja valheidensa kanssa.

  Putin voisi hyvin olla piilojuutalainen. Mistä tiedät ettei ole? Miten todistat noiden muiden ei-juutalaisuuden? KGB:llä ja FSB:llä on kuitenkin ollut lähes aina juutalaisjohto.

  Mutta ylimmät sotilaat eivät ole aina olleet juutalaisia edes USA:ssa. Tosin Eisenhower oli piilojuutalainen. Mutta armeija on jotain muuta kuin vallan käyttäjä. Se on enemmänkin renki. Samoin poliisi. Myös ministerit ovat yleensä vapaamuurareita eli goym-koiria. Tosin enenevässä määrin Lännessä myös piilojuutalaisia (eivät kovinkaan paljon levittele asiaa tai salaavat kokonaan) tai avoimesti juutalaisia.

  Avain ovat juuri oligarkit. Oligarkkeja ei suinkaan vainota, kuten valehtelet. Heitä ei ole paennut maasta, vaan he jopa yleensä asuvat ulkomailla ja tulevat vain käymään läänityksillään nykyisin enimmäkseen. Niinhän eräs eversti juuri sanoi avoimessa kirjeessään Putelle. Siinä hän juuri nimesi nämä todellisiksi valtiaiksi Venäjällä. Orjavoudit (KGB/hallinto) eivät muuta kuin johdon osalta ole osaksi miehitetty juutalaisilla. Oligarkeista Berezovski joutui valtataisteluun toisten juutalaisten kanssa. Horodovski oli kai myös jonkin kilpailevan suunnan mies tai huijaus koko vankeus.

  Oligarkkeja ei ole pistetty kuriin kuin propagandassa. Tosiasiassa juuri he ovat todelliset valtiaat. En tunne muita oligarkkeja kuin juutalaisia. Ilmeisesti oikeita venäläisiä oligarkkeja ei juuri ole tai heitä on vähän ja toisen luokan joukoissa. Nähdäkseni n. 100 juutalaista oligarkka pitää valtaa ja kuppaa koko kansakuntaa. Ai niin se Gusinski sai lähdön, mutta hänet korvasikin juutalaisten johtajana Lubavich-lahkon Lazar.

  Todella karkeaa harhaan johtamista todella luokattomalta valehtelijalta eli nimim. Vastavoimalta. Oligarkit tekevät tuolla mitä vain. Tärkeimmillä on monopoli. Putinin auktoriteetti on kulissi. Tosiasiassa poliisi ja oikeuslaitos ovat täysin oligarkkien välineitä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 51. Syyrian sallivat pistää paskaksi. N-liiton aikaanhan myös juutalainen NL tuki arabimaita mutta sopivan niukasti. Libyankin piti sada vaikka mitä, mutta ei ollut toimitettu ennen tuhoa. Venäjä siis huijasi ja vetkutti sopivasti toimituksia. Iran sai jo jotain ohjuksia, mutta kuulin tarinaa, jonka mukaan Israelille on tarjottu samalla koodit, jotka mahdollistavat ohjusten tuhoamisen. Lisäksi mielestäni on epäselvää, onko Iran saanut kaiken tilaamansa ja luvatun vieläkään.

  Myös Syyrian kanssa oli jotain ongemia. Eikös sinne pitänyt toimittaa jo vaikka mitä? Israel on myös tuhonnut jo toimitettuja ohjuksia. Vaikuttaa rahastukselta. Myös ohjatulta konfliktilta, josta kumpikin osapuoli hyötyy.

  Voihan Venäjä ottaa vaikka kunnon sodan Länttä vastaan ja silti olla täysin juutalainen. Juutalaiset menestyvät ja goyimit kuolevat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 52. Ehkä sinä sitten olet yksi niistä maksetuista trolleista. Hasbarat.

  Otin selvää noista Venäjän keskeisistä vallankäyttäjistä ja kävi ilmi että yksikään heistä ei ole juutalainen.
  Se lista minkä laitoin esille yllä.

  Mutta kukaan ihminen ei ole erehtymätön, joten toki saattaa osoittautua että joku voisi olla juutalainen. Kunnes toisin todistetaan lista kuitenkin pätee.

  Kirjoitit:
  ”Horodovski oli kai myös jonkin kilpailevan suunnan mies tai huijaus koko vankeus.”

  Oli kai. Ehkä. Saattaa olla. Epäilen. Musta tuntuu. Musta vaikuttaa. Juttusi taso on tällaista.
  Kauttaaltaan. Huhuja, arveluita, spekulaatiota.

  Luulo, epäilys ei ole = tieto

  En tiedä kuka Horodovski on, mutta vangittu mahtava juutalaisoligarkki Khodorkovsky pakeni Venäjältä ulkomaille heti kun hänet vapautettiin.

  Tässä on varsin hyvä kuvaus Venäjän sisällä käydystä valtataistelusta.

  http://nationalvanguard.org/2012/05/the-silent-coup-putin-vs-the-oligarchs/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”Originally published 2004”

   Tuolloinhan meille kaadettiin niskaan satuja Putesta ja oligarkeista oikein kunnolla. Kaikki osoittautui jopa lavastukseksi. Putinista luotiin propagandakuvaa Lännessä ja kotimaassaan. Tuo kaikki pyörii Gusinskyn ja Berezovskyn ympärillä. He olivatkin epäsuosituimmat ja tunnetuimmat. Syntipukit.

   Mitään oligarkkijahtia ei ollut. Oli vain kyse valtataistelusta. Tai sitten tehtiin Stalinin tyylinen puhdistus ja kurssinmuutos. Sitäkin on koetettu markkinoida jopa muka juutalaisvastaisena. Stalin on mielestäni osuva vertaus. Hänen suhteen on menty vipuun myös sodan jälkeisten toimien osalta. Silloin tehtii kylmän sodan lavastus.

   Kuten tuoreessa everstin avoimesa kirjeessä Putinille sanotaan, tyhempikin huomaa, että juuri nämä oligarkit johtavat Venäjää ja riistävät ja alistavat sen kansaaa Putinin siunauksella. Ja kyllä, he kaikki ovat juutalaisia.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jos luet tekstin, niin se ei suinkaan ole mitään putinismia tai juurikaan suosiollinen Putelle.

   Nugent ja Carolyn Yeager ovat aika viksuja WN-tyyppejä. Jotenkin tuntuu, että he voisivat olla paljon epäsuopeampiakin Puten suhteen. Ilmeisesti kuitenkin oman aatesuunnan väen vahva mielipide tekee varovaiseksi ja onhan Putte ratsastanut nationalismilla. He eivät tajua sitä, että hän ei ole vain täynnä vikoja, vaan että hän on juutalaismafiosojen huijaus.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 53. Mikäli Venäjä olisi toimittanut Libyalle sen uusimpia aseita ne olisivat joutuneet länsivaltojen ja Israelin tukemien terroristien käsiin. On ilmeistä että Venäjä arvioi että Libya kaatuu ja joutuu NWOn haltuun. Sen takia se oli pidättyväisempi asetoimtusten kanssa sinne.

  Mitä lähemmäksi NWO on työntynyt kohti Venäjän rajoja sitä kovemmaksi on vastus käynyt.

  Syyrian piti kaatua ja joutua myös NWOn haltuun mutta toisin kävi. Venäjä on muuten toimittanut Syyrialle myös Yakhont P-800 Oniks meritorjunta ohjuksia.

  Ukrainan vallankaappaus/vallankumous on noudattanut täysin NWO käsikirjoitusta joka on myös näytetty toteen. Se oli myös aikataulutettu siten että käytettiin hyväksi Sochin Olympialaisia jolloin protestit yltyivät(yllytettiin) väkivaltaisiksi mellakoiksi. Olympialaisia isännöinyt valtionpäämies ei mitenkään olisi voinut tapahtumien kulkuun puuttua urheilutapahtuman ollessa käynnissä. Olympialaisten päätyttyä Putin toimi nopeasti ja iski takaisin ottamalla haltuun strategisesti tärkeän Krimin niemimaan.

  Lukemisen arvoinen artikkeli ohessa:

  http://www.veteranstoday.com/2014/03/22/putin-nwo/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Libya oli tilannut aseet jo ajat sitten. Toimituksia vetkutettiin. Rahat kelpasivat, aseet jäivät toimittamatta.

   Vetrans Today on hörhölehti ja nimenomaan tuo rummutus Putinista NWO:n vastustajana on hörjöjen alinta kastia. No thanks.

   Uskoitko bolshevismiinkin ja kylmään sotaan?

   Tuollaiset hahmot eivät palatakseni edelliseen ole Lännessäkään keskeisimpiä vallankäyttäjiä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 54. Rahat kelpasivat? Tarkoitat siis että Venäjälle maksettiin etukäteen aseista joita ei toimitettu.

  Mistä tämä käy ilmi?

  Veterans Today saattaa olla hörhölehti sinun näkökulmasta. Mutta kyllä minä ennemmin siihen paneudun kuin sinun hörhö-tietotoimistosi levittämiin juoruihin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 55. Privy Sektorin pomomies ammuttiinkin jo Ukrainassa.

  Näyttäisi siltä, että Maidanin ”oikestolaisuus” tai ”nationalismi” olivat vain mukavia peitetarinoita sille, että länsijuutalaiset saivat kunnon otteen Ukrainasta ja samalla kunnon siionistiseen tapaan taas kerran hajotetaan valkoiset valtiot.

  Tätähän USA-Israel on tehnyt Lähi-Idässä koko ajan. Hajoita ja hallitse. Siionismia par excellence.

  Julia Timoshenko (kryptojuutalainen) onkin jo uhannut pommittaa venäläisiä ydinaseilla. Siionismia par excellence.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 56. Jos Venäjä hyökkäisi Suomeen, ydinaseet heitä vastaan olisivat minustakin tervetulleita.

  Mitä todisteita sinulla on siitä, että Putin ajaisi valkoisten asiaa?

  Miksi Putinin itäjuutalaiset ovat sinusta mukavampai kuin juutalaiset, jotka sattuvat asumaan Lännessä?

  ikös tuon Privy Sektorin pitänyt olla juutalainen juuri äsken mielestäsi? Korkein johtokjo vain?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 57. Olen toistuvasti kritisoinut Länttä sen suorittamasta sotilaallisesta operaatiosta Ukrainan maaperällä, täysin valheellisesta retoriikasta jne, jokainen voi lukea kommenttini tältä sivulta, kuitenkin sopeutuminen muuttuvaan geopoliittiseen tilanteeseen vaatii oman toiminnan jatkuvaa kalibrointia.

  Nyt se on kuulkaas niin että on tullut aika valmistautua niihin oikeisiin sotatoimiin, valmistautua itse fyysiseen konfliktiin eli mm. sopivat käsipainot alkavaan kesään, ruveta lenkkeilemään yms. (Natoon liittymisestä puhuminen ei enää ole järkevää toimintaa, itse fyysinen kontakti saapuu näille nurkille nopeammin kuin se myyttinen integraatio.)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 58. Talmudistis-venäläinen propaganda on todella rasistista. Ukrainan kulttuuria pidetään avoimesti nollan arvoisina ja nettidesantit vertaavat Venäjännaapurikansoja toistuvasti eläimiin.

  Länsi ei ole suorittanut Ukrainan maaperällä mitään sotatointa. Venäjä taas on varastanutUkrainalta maakunnan, kun sen yritys ottaa koko maa kerralla meni mönkään ainakn väliaikaisesti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 59. Nykyinen Ukrainan väliaikaishallinto on lännen marionetti, nukkehallitus. Joka tämän tosiasian kiistää puhuu vastoin parempaa tietoa. Yhdysvallat ei ole kiistänyt julkisuuteen vuotanutta nauhan aitoutta jossa USAn ulkoministeriön virkamies Victoria Nuland arvioi USAn Ukrainan suurlähettilään Geoffrey Pyattin kanssa kuka on sopivin vallankaappaushallituksen pääministeriksi. Valinta kohdistui Yatsenjukiin. Nauhan tultua julki huomio itse pääasiasta jossa USAn edustajat valitsevat heille sopivimman pääministerin on pyritty kohdistamaan Nulandin tokaisuun EUsta(fuck EU).

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 60. Kukaan ei ole kiistänyt tuota. Sen sijaan Putin-kortin sisältöä on kovasti kiistetty.

  Vallankaappaus oli Janukovitshin vilppivaalien jälkeen harjoitettu Ukrainan tuhoaminen ja ajaminen Putinin syliin eli kuolemaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 61. Julkisuuteen vuodetun puhelinkeskustelun mukaan, EUn ulkoasiain edustajan Catherine Ashtonin ja
  Viron ulkoministerin Urmas Paetin välillä, sala-ampujat jotka tappoivat sekä poliiseja että mielenosoittajia kuuluvat Ukrainan nukkehallituksen piiriin(jota ohjataan Washingtonista).

  ”In an intercepted telephone call between EU foreign affairs minister Catherine Ashton and Estonian foreign affairs minister Urmas Paet who had just returned from Kiev, Paet reports: “There is now stronger and stronger understanding that behind the snipers, it was not Yanukovych, but it was somebody from the new coalition.” Paet goes on to report that “all the evidence shows that the people who were killed by snipers from both sides, among policemen and then people from the streets, that they were the same snipers killing people from both sides . . . and it’s really disturbing that now the new coalition, that they don’t want to investigate what exactly happened.””

  http://www.paulcraigroberts.org/2014/03/05/propaganda-rules-news-paul-craig-roberts/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 62. Niin siis Viron ulkoministeri oli kuullut tällaisia puheita ja kysyi asiaa Ashtonilta. Ilmeisesti on vuotanut itse puhelunsa. Näistä huhuistahan kertoi myös Ekatommatis vai miten se nyt kirjoitettiinkaan siinä linkissäni.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 63. Todella hyvä tuo Christogenean kirjoitus. Se loppuu näin:
  ”As an afterthought, there are serious misgivings concerning Vladimir Putin in the minds of many western nationalists. It must therefore be stated that Putin is not a nationalist, nor is he a friend to nationalists. If Putin were friendly to nationalists, he would appreciate Ukrainian nationalism and self-determination, yet he does not. Rather, they are branded as “nazis” and derided by Russian media. It seems that Putin is more concerned with Ukraine because he wants to defend the illictly attained property of the Jewish and Russian oligarchs who have pillaged Ukraine since the end of the Soviet empire.

  While Putin’s good reputation among western nationalists comes from a lop-sided assessment of his dispute with one Jewish oligarch, Boris Berezovsky, Putin has been quite the friend of many other Jewish oligarchs, especially Roman Abramovich. One small example is the license which Putin has given Abramovich to completely redevelop the famous Russian landmark, Gorky Park, into a high-priced tourism mecca. Putin, who was nominated for his position by Boris Yeltsin, has never reversed the sacking of Russia which occurred during the Yeltsin administration, in the form of the transfer of resources and industry owned by the State into the hands of a small number of Jews, at a fraction of the actual value of those assets.

  There are hundreds of Jewish oligarchs in Russia and Ukraine, and Vladimir Putin is their defender. Most of them have Israeli citizenship, and travel freely back and forth to Israel from Eastern Europe. Putin meets with Chabad annually, and has gone so far as to wear the Yarmulke at the Wailing Wall in Jerusalem. At the same time, thousands of young Russian and Ukrainian women are lured to Israel each year with the promise of jobs, and when they get there they are forced to work as sex slaves in the many hundreds of Jewish whorehouses in Palestine. The trade is well-documented, and Putin has done nothing to stop it. At the same time, as many as six million illegal Asian immigrants have flooded into Moscow, and Putin has done nothing to stop that. Russian immigration laws are also quite amenable to aliens, and have encouraged an influx of cheap labor into Russia much like the Mexican immigrants who are flowing into America, or the Turks and Africans into Europe. At every turn, Vladimir Putin’s domestic policies are clearly anti-nationalist – Russian or otherwise, and the more one investigates, the more Putin looks like just another globalist Western politician.

  There has recently been some bad publicity concerning Svoboda, in which some of the party’s members were taped roughing up a television newsman. There are rumors among the common folk in Ukraine, that just as the oligarchs had paid for ruffians from the east to pose as nationalists and purposely commit crimes and incite other troubles in order to make nationalists look bad during Euromaidan, that likewise the oligarchs may have corrupted some of the Svoboda members to commit criminal acts for that same purpose. Officially, the party has condemned the incident. There was no news in the West, however, of the fate of Dmytro Cherniavsky, the Svoboda press secretary, who was murdered in Donetsk. He was attending an anti-war meeting, and killed by pro-Russian thugs.

  White nationalists everywhere should be concerned of the fate of the real nationalists in Ukraine.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 64. Namusetä presidentiksi

  Pahat voimat pitävät otteessaan Ukrainaa.

  Kaikissa ilmansuunnissa on oligarkkeja jotka ovat myötäjuoksijoita joko Washingtonille tai Kremilille.

  Klitschko on ilmoittanut ettei hän lähde mukaan presidentinvaaleihin. Hän on ilmaissut tukensa
  suklaatehtailija oligarkille, Petro Poroshenkolle joka on ehdolla Ukrainan presidentiksi. Poroshenko
  omistaa paljon muutakin kuin suklaatehtaan.

  Poroshenkolla on Washingtonin tuki.

  Eräs kommentti kiteyttää asian:

  Petro Poroshenko is : businessman + billionaire + banker + owner of a TV station + politician. That looks suspiciously oligarch-like. If he is not Jewish himself he will be an obedient shabbos goy for the Jews. The whole development in the Ukraine is essentially a Jewish coup d’état.

  http://www.dailystormer.com/ukraine-jew-boxer-drops-out-of-presidential-race-backs-probable-chocolate-jew/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 65. Ei vakuuta.

  Vielä vähemmän tuo endzogin linkki.

  Kuka tahansa voi laittaa kipan päähän hetkeksi – ei se tee kenestäkään juutalaista. Itse asiassa monista valokuvista voi päätellä että Putin kokeekin sen jonkin verran vastenmieliseksi.

  Venäjällä on käyty kovaa valtataistelua siitä kuka viime kädessä määrää.

  Putin on todennut julkisesti että Neuvostoliiton vallankumouksen takana oli juutalaiset.

  On totta että häntä voi ja pitää kritisoida mm. maahanmuutosta. Mutta mikäli olen ymmärtänyt oikein niin etniset ei venäläiset on laitettu ojennukseen – ne eivät kantaväestön silmille hypi kuten
  länsieuroopassa.

  Ei Putinia tarvitse ihannoida, mutta monet hänen toimista antavat meille lisäaikaa.

  Ja jos Putinia vertaa vaikkapa Obamaan, Cameroniin, Hollandeen tai Kataiseen niin hän vaikuttaa aidolta näihin nukkeihin verrattuna.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Minustakin tuo oli ainoa heikko kohta tuossa filmissä. Totta kai valtiovierailulla Israelissa laitetaan kipa päähä’n tai jos vierailee juutalaisten luona.

   Putte totesi tuon juutalaisten tapaamisessa, joten kyse tuskin oli edes mistään negatiivisesta. Sitäpaitsi asia on vaikea kieltää. Nykyisinhän täytyy valehdella Stalinin vieneen heiltä vallan. Niinhän Putte tekee, koska ihailee Stalinia ja tykkää Neuvostoliitosta.

   Jos nuo linkit eivärt vakuuta, on päässä vikaa. Etenkin Christogenean linkki.

   Aito kristitty ei voi olla noin hyvää pataa juutalaisen miljardööriarmeijan kanssa ja antaa heidän johtaa maata. Tosiasiassahan he rellestävät tuolla Puten suojeluksessa. Mitään politiikkaa ei ole, vaan täysi totalitarismi ja politiikka on lavastus.

   Putte ei ole aito, kun katsoo vähänkin faktoja. Ktso esimerkiksi heidän propagandaansa. Koko ajan fasismia ja natseja vastaan jne. Mielipuolista valehtelua ja teot kulttuurien tuhoamista. Kansan on valehdeltava juutalaiste pussiin. Aivan hirveä maa.

   Ainaan Neuvostoliitossakin taisteltiin vallasta. Tosin emme tiedä täysin, mikä ratkaisi voittajan. Puttelassa on vain pari juutalaista oligarkkia vaihdettu toisiin. Gusinskyn tilalle juutalaisten johtoon vaihdettiin Lazar. Kansalle on nyt makseltu palkkoja ja eläkkeitä. Tämä kaikki helpotti siirtymistä diktatuuriin ja oli kansan vaatima lavastus. Vuodesta 2003 ei ole ollut riippumattomia mielipidetiedusteluja, joten emme tiedä todellista suosiota. Silloin kannatus oli vahvatsi hiipiumassa monesta falseflaf-terrori-iskusta huolimatta.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 66. Niin siis tuo kristinukso-kihta oli vastaus tähän. Tetateri on mennyt läpi ja henkilökultti, jos tekee Holandaea paremman vaikutuksen.

  Yleensäkin raivostuttaa, että pitäisi luottaa Putteen (palatakseni ekaan kirjoitukseen) siksi, että hän joskus on sanonut jotain kivaa tai sellaista, jonka voisi esittää positiivisena. Nuo lausunnot on tarkoitettu juuri mainostamiseen erinäisille kuppikunnille. Siis yksi lausunto tai jotain sinnepäin silloin tällöin? Helopostipa voi vakuuttaa teikäläisen. Minusta tuota kaikkea on ollut perin vähän. Eivät edes viitsi teeskennellä. Riittää kun te mainosmiehet valehtelette hieman joka kuppikunnalle Länenssä ja suosio on taattu. Niin helppoa se on. No kauempna Lännessä ei tiedetä juutalaisen Venäjän ja Neukkulan petollisuutta aina joka piireissä. Täällä luulisi olevan vaikeaa Bäckmanin ja hänen Verkkkomediansa venkoilun mennä läpi. Maiostamista on joka suuntaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 67. Kapea-alainen ennakkoasenne on sumentanut näkökenttäsi.

  Scott Roberts puhui ympäri pyöreitä.

  Ja linkki jonka tarkoitus on mustamaalata Daily Stormer sivustoa vie uskottavuuden kokonaan ja lopullisesti jutuiltasi. Se linkki on niin paksua hevonp_skaa että se ei edes lapioimalla lähde pois.

  Daily Stormerin vahvuus on juuri siinä että se laajasti käsittelee asioita, kuitenkin fokusoituen
  oleelliseen Amerikassa, Euroopassa ja Maailmalla.(race war/jewish problem)

  Ruotsissa Daily Stormer on jo top 1000 sivuston joukossa!

  Onko Putin muuttanut Yhdysvaltojen Ukrainan suurlähetystöön? Suunnitteleeko ja toimeenpaneeko hän sieltä false-flag iskuja Ukrainassa?

  http://www.veteranstoday.com/2014/03/16/neo-leaked-documents-show-us-embassy-in-ukraine-is-staging-false-flag/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Daily Stormer on Daily Putin ja perustettu Putin-huijaukselle. Sillä on kusetettu massiivisesti ihmisiä. Kommenttiosasto on täynnä itäeurooppalaisia urpoja fasisteja tai sellaista esittäviä mielisairaine kommentteineen. Silkkaa petosta kuten Verkkomedia. Sehän on teidän huiariermeijanne iso projekti tuo pellesivusto. Lisäksi siinä pyritään näyttämään joltain jalkapallohuligaanilta ilman aivoja (siellä esitettiin juttu puolalaisista huligaaneista kuinka he haukkuivat juutalaisia ja vieläpä uskoivat holohoaxiin. Lisäksi erittäin rumaa rasistista heittoa taas muista etnisyyksistä, vaika siis itse kelpuutetaan puolalainen aivoton jalkapallohuligaani valiorodun edustajaksi). Siellä yksikin Kremlin shill pumppasi yhteen aikaan koko sivuston täyteen sontaa. Holohoaxia myöten virallista valhetta ym.

   Jo on otsaa teeskennellä uskomista VT:n onnettomaan falseflag-huijaukseen.

   Scott Roberts kertoi oleellisen. Asit ovat juuri niin ja silloin ne eivät voi olla toisin. Olen itse kaivellut materiaalia sen tueksi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 68. Rense on jo 10 vuotta suoltanut tuota venäjä-paskaansa tai enemmänkin. Kaikki nuo kapinasaitit ovat huijauksia. Riemumielin te huijarit sitten vedätätte kuuluisila nimillä. Rense ei edes ole antijudaisti.

  Kaiken huippu on tuo Daily Putin ja Anglin, joka on niin päivänselvä agent provocateur kuin vain voi olla. Ja kaikki siis antisionistit ja etenkin nuo kansallissosialismilla ratsastavat ja muut nationalistit. Miten ohmeessä heidät voi huijata kannattamaan juutalaista Venäjää? Todella mielipuolista ja uskomatonta. Mutta kun huijarit ovat hankkineet luottamuksen, heidän johdolaan moni menee perässä. Järjen ääniä kuitenkin on Robertsin ja muiden tapaan.

  Miten on otsaa puhua ennakkoasenteista ja kapeudesta, kun lietsot sokeaa luottamusta Putteen, vaikka hän on selvä huijaus?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 69. Daily Putin bannaa lähes kaikki Putinin arvostelijat ja etenkin sellaiset kommentoijat, jotka paljastavat Puten ja hänen Venäjänsä todellisen luonteen. Nuo vastenmieliset slaavitrollit olivat myös raivoissaan tai kummissaan sellaisista kommeteista. Lisäksi he pyrkivät ikuisuusväittelyihin ja hukuttivat paskaansa kaiken. Itäeurooppalaiset nationalistit ovat usein aivottomia ja vihaajatyyppejä, jotka todellakaan eivät tee positiivista vaikutusta. Tosin useimat ovat palkattuja pelättimiä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 70. Päpy-Pilly Pulli kommentoi:

  ”Jo on otsaa teeskennellä uskomista VT:n onnettomaan falseflag-huijaukseen.”

  Osoita että se on huijaus. Ellet kykene osoittamaan, olet tapasi mukaan johtamassa lukijoita harhaan.

  Carolyn Yeager on haastatellut hiljattain Daily Stormerin Andrew Anglinia.

  Kuulijat voivat itse päätellä mikä hän on miehiään.

  http://www.dailystormer.com/andrew-anglin-discussing-the-russia-ukraine-situation-with-carolyn-yeager/

  Päpy-Pilly Pulli kommentoi edelleen:

  ”Lisäksi erittäin rumaa rasistista heittoa taas muista etnisyyksistä…”

  Daily Stormer tuo julki etnisten maahanmuuttajien tekemiä rikoksia länsieuroopassa. Rikoksiin syyllistyy juuri etniset, vierasperäiset maahanmuuttajat suhteettoman usein. Se on saanut epidemiset mittasuhteet. Pitäisikö siitä vaieta? Ymmärrän hyvin että koet sen vastenmieliseksi. Olethan itse ilmoittanut julkisesti ihannoivan islamilaista kulttuuria kaikkine vikoineen. Näiden etnisten maahanmuuttajien tekemät rikokset näköjään vetoavat sinuun, kuten moskeijan rukouskutsu.

  http://www.dailystormer.com/berlin-number-of-arab-criminals-rising-and-rising/

  http://www.dailystormer.com/uk-muslim-prison-population-doubles-to-27-muslim-mp-blames-it-on-islamophobia/

  Päpy-Pilly Pulli kommentoi edelleen:

  ”Itäeurooppalaiset nationalistit ovat usein aivottomia ja vihaajatyyppejä, jotka todellakaan eivät tee positiivista vaikutusta. Tosin useimat ovat palkattuja pelättimiä.”

  Täysin järjettömiä yleistyksiä. Vähä sama kuin väittäisi että kaikilla Suomalaisilla on alkoholiongelma.
  Onko sinulla osoittaa väitteidesi tueksi evidenssiä, näyttöä. Ei ole.

  Päpy-Pilly Pulli. Kuinka monta nikkiä tällä sivuston todellisella spämmääjällä on?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Haluaako juutalainen minut hiljaiseksi? Ei ihme, kun Putin-huijaus on rapautumassa ja lujaa.

   Carolyn Yeager on ystävystynyt Anglinin kanssa, mutta eri mieltä Putinista. Hänen j-radarinsa on jostain syystä epäkunnossa tuosa kohtaa ja onhan hän kovasti WN-asialla muutenkin.

   Mielestäni mamurikoksista on puhuttava ilman mielipuolista yleistystä ja rumia ja naurettavia rasistisia piloja ja kakaramaisuuksia. Itse siis haluat ihmisten suuntaavan vihansa islamia vastaan? Ei yhtään yllätä. Mainostat tällaisille persutyypeolle juutalaista hirmuvaltiota venäjää ja valethtelet siitä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Veli Nat on juutalainen ja useimmat tällaiset antisionistiset ja muka antijudaistiset nettihahmot ovat pettureita. Tässäkin siis halutaan kovasti tuhota Ukrainan, Baltian ja Suomen kulttuurit. Kaikki huutavat, että Ukraina kuuluu Venäjälle, on muka aina ollut Venäjää (1700-luvun lopulta) jne. Kaikki tukevat Puttea, joka oligarkkeineen huutaa koko maan propagandakoneiston voimalla, että kaikki natsit ja fasistit tulee tappaa. Kaikki naapurivaltiot ja muutkin ovat fasismia, jotyka töytyy tuhota. Nettivaletoisinajattelijat haluavat maailmanjuutalaisuuden kanssa tuhota taas uusia kansoja ja kulttuureita. Venäläiset on alistettu täydellisiksi orjiksi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 71. Venäjä on rikkonut esim. sopimusta Ukrainan ydinaseista. Ja muutenkin jos USA on rikkonut mailmalla lakia, se ei ole puolustus Venäjän rikkomuksille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 72. Neuvostoliiton hajottua Ukrainan riisuminen ydinaseista sovittiin yhdessä Yhdysvaltojen kanssa.

  Krimin haltuunotto oli pre-emptive strike – sen jälkeen kun Ukrainassa oli tehty väkivaltainen vallankaappaus.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 73. Desantin mielestä siis Suomeenkin olisi sallittua tehdä ”ennalta ehkäisevä hyökkäys”. Suomihan kuuluu teidänmielestä Venäjän etupiiriin ja siis Venäjä määrää täällä kaikesta tai pitäisi teidänmielestä määrätä. Ukrainan kumoukset eivät mielestäni kuulu Venäjälle pätkän vertaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 74. Tuon sopimuksen mukaan USA:n olisi tullut suojella Ukrainaa Venäjän tempauksilta. Sopimusta ei ole pidetty. Sopimuksen tarkoitus olikin ryöstää Ukrainan ydinaseet juutalaisten hallitsemalle Venäjälle, koska Ukrainan kansa on hyvin nationalistinen ja siellä saattaisi juutalaisvaikutus loppua. Tällöin se pystyisi turvaamaan riippumattomuutensa ydinaseilla.

  Jo tuosta voi päätellä, mitä leiriä sinä edustat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 75. Ninim. Cliff Barnesin kommentti:

  ”Venäjä velkaantuu tasaisesti aivan kuten kaikki muutkin, vaikka siellä velka suhteessa bruttokansantuotteeseen ei ole vielä niin korkea kuin vaikka Suomessa. Venäjällä raaka-aineiden vienti (öljy, kaasu, metallit) mahdollistavat talouskasvun eli uuden velanoton vaikka sekin on hiipumassa pikkuhiljaa. Nykyisessä systeemissähän talouskasvu tarkoittaa käytännössä velanottokykyä. Euroopassa ja Suomessa ei talous juuri kasva, koska täällä ei ole enää kykyä ottaa uutta velkaa vaikka korko on erittäin matala.

  Hyvä pointti oli tuo, että Ukrainalle ei haluttu jättää ydinasetta, koska perinteisesti voimakkaan nationalistisena valtiona se olisi voinut oikeasti päätyä riippumattomaksi niin taloudellisesti kuin sotilaallisestikin. Amerikkalaiset saapuivat välittömästi purkamaan Ukrainan ydinaseita, eli tulivat tekemään aseistariisuntaa Venäjän puskurialueelle, ja kumma kyllä, Venäjällä ei ollut silloin mitään ongelmaa tämän asian suhteen, vaikka nyt on olevinaan hirveä hätä Krimin laivastotukikohdan kanssa.

  Venäjällä lähes kaikki tärkeä omaisuus on jo juutalaisessa omistuksessa ja tämä yksin osoittaa, että valtio on täysin juutalaisessa komennuksessa. Käytännössähän Venäjä on mafiavaltio, sillä hallinto on täysin korruptoitunut ja tottelee rahan valtaa. Mistään kansanvallasta on aivan turha puhua, kun on kyseessä Venäjä. Jos jossain Venäjän aluehallinnossa pääsee valtaan suoraselkäisiä ja ei-korruptoituneita johtajia, niin he eivät etene kovin pitkään urallaan sillä menestyminen vaati verkostoitumista ja tottelemista niiden suuntaan, jotka omistavat kaiken ja kaiken Venäjällä omistaa juutalainen oligarkkieliiiti.

  Venäjän valtion mafiamaisesta luonteesta havainnoi hyvin se, että kaikki suuri business Venäjällä on lakien ja asetusten avulla monopolisoitu valtaapitävien haltuun. Esimerkiksi lääkkeiden vähittäismyynti on yksi tällainen ala, joka on täysin oligarkkiomisteinen monopoli. Virallisesti valtion johtavat viranomaiset eivät saa olla mukana busineksessä, mutta omistussuhteet linkittyvät heihin sukulaisten, ystävien ja tietysti synagogan kautta.

  Venäjällä kaikki varallisuus on ryöstetty itseasiassa useampaan otteeseen juutalaiseliitin toimesta. Neuvostoliitossa oli tyypillistä, että juutalaiset olivat johtavissa asemissa tehtaissa ja muissa tuotantolaitoksissa. Tämä johtui siitä, että Neuvostoliitto oli vallankumouksesta alkaen juutalaisjohtoinen. Suhteet länsimaihin oli kielletty kylmän sodan aikana tavallisilta kansalaisilta, mutta tietyt juutalaiset tahot saivat erityisvapauksia ja siten onnistuivat salakuljettamaan länsituotteita Venäjälle ja myymään niitä pimeillä markkinoilla. Tämä pimeiden markkinoiden kauppa loi pohjan Venäjän modernille mafialle, joka nykyään hallitsee valtiota.

  Monet juutalaiset olivat pimeän kaupankäynnin vuoksi varakkaampia, kuin tavalliset venäläiset Neuvostoliiton romahtaessa. Kun NL lakkasi olemasta niin, kansallinen varallisuus (tehtaat, luonnonvarat, kiinteistöt) yksityistettiin. Alunperin osuudet tuli jakaa tasaisesti kaikkien kansalaisten kesken, mutta näin ei kuitenkaan tietenkään tapahtunut. Kun NL:n rupla vaihdettiin Venäjän ruplaksi niin siirtymäaikaa annettiin tasan yksi vuorokausi. Juutalaiset olivat tähän tietysti varautuneet, koska he olivat koko siirtymäajan johtopaikalta säätäneet. Sen sijaan monet venäläiset eivät kyenneet liian lyhyessä ajassa vaihtamaan säästöjään ja lukemattomat menettivät hetkessä kaikki elinikäiset säästönsä. Näin tapahtui yksi historian suurimmista ryöstöistä. Varattomina ihmiset alkoivat myydä osuuksiaan, jotka valtio oli yksityistänyt. Nyt juutalaiseliitti kykeni ostamaan kaiken itselleen pilkkahintaan.”

  http://revisionistit.wordpress.com/2014/04/05/muutamat-mietteet-uutisvirrasta-typerista-toisinajattelijoista-ja-venajasta/#comments

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 76. Suomi tuomitsi Venäjän toimet Ukrainaa vastaan.

  En hyväksyisi, enkä sallisi että mikään ulkovalta tekee pahaa Suomelle.

  Suurvallat tekevät kuitenkin tässä maailmassa asioita eri tavalla kuin pienet. Ovat aina tehneet ja tulevat tekemään.

  ”Viime viikkoina on monta kertaa tullut mieleen J.K. Paasikivi. Ja hänen lauseensa ”Kreml ei ole kihlakunnanoikeus”.

  Ukrainan tapauksessa Venäjää on syytetty kansainvälisen oikeuden rikkomisesta. Voi olla tottakin, mutta kansainvälinen oikeus on sen verran venyvä käsite, että melkein aina pata kattilaa soimaa. Ristiretkiä riittää muualtakin kuin Venäjältä.

  Lause Kremlistä syntyi vuonna 1940, kun Moskovan lähettiläämme Paasikivi ulkoministeriöstämme kysyi neuvoa yhteen ulkoasiankomissaari Molotovin esille nostamaan kysymykseen. Vastauksena tuli UM:n oikeudelliselta osastolta monisivuinen juridinen selvitys. Se päätyi nopeasti roskakoriin. Paasikivi lähetti Helsinkiin lakonisen sähkeen: ”Kreml ei ole kihlakunnanoikeus”.

  Totta tietenkin on, että sitten Paasikiven moni asia on muuttunut. Kihlakunnanoikeudet on lopetettu, komissaaritkin ovat Brysselissä.

  Mutta Kreml on. Ja Moskova. Ja Venäjä.

  Jopa Suomi.

  Olikin erittäin paikallaan, että tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoi Haagissa kansainvälisellä foorumilla julkisuuteen, että Suomi säilyttää suoran suhteensa Kremliin. Se on presidentti Niinistön toistaiseksi tärkein ulkopoliittinen lausunto. Itse asiassa Niinistön ilmoitus nyt paikkaa sen, ettei tätä sanottu ääneen silloin kun Suomi kävi EU:n kanssa jäsenyysneuvotteluja. Oli korkea aika kertoa Suomen paikka. Se on todellisessa Euroopassa, joka kartasta näkyy. Näkyy siinä Brysselkin, mutta myös Venäjä.

  Lisäksi Niinistön lausuma viestii siitä, kuka Suomen linjan päättää. Presidentti. Sillä on suuri merkitys erityisesti menossa olevan muutoksen aikana, jolloin tärkeimmät kansainvälisiin suhteisiin liittyvät päätökset tehdään suoraan korkeimmilla tasoilla. Tätä seikkaa ei EU muuksi muuta.”

  http://jarmovirmavirta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/164210-paasikivi-ja-niiniston-tarkein-lausunto

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 77. Tietysti aina vika on muissa. Siis Nato-jäsenyyden hakeminen johtaa nopeaan iskuun Suomeen? Olisi kannattanut hakea ajoissa, mutta joku halusi muumit presidentiksi….

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 78. ”Venäjän duuma äänestää kohta laista, joka tekisi julkisen ”natsismin” puolustamisen laittomaksi maassa. Uudesta lakiesityksestä on keskusteltu aiemminkin, ja esityksen uusimmalla versiolla on takanaan sekä korkeimman tuomioistuimen että kaikkien neljän parlamentin puolueiden tuki. Lakiesityksen puolestapuhujat näkisivät mielellään sen astuvan voimaan ennen 9. toukokuuta, jolloin on liittoutuneiden ja siten myös Venäjän toisen maailmansodan voitonpäivä.

  Lakiesityksen voimaanastumisen jälkeen on kiellettyä kritisoida Nürnbergin oikeudenkäynneissä kansallissosialisteille langetettuja tuomioita ja Hitlerin vastustajien pyrkimyksiä ”rauhaan ja turvallisuuteen” sodan aikana. Kiellettyä on myös ”levittää virheellisiä tietoja ’natsien vastustajien’ sotarikoksista ja perustella näiden tekojen paikkansapitävyyttä”.

  Lain rikkoja voidaan tuomita enintään kuuden tuhannen euron sakkoihin tai korkeintaan kolmen vuoden vankeusrangaistukseen. Jos jokin julkinen toimija tai media rikkoo lakia, sakot ovat enimmillään 10 000 euroa tai viisi vuotta vankeutta. Tuomioon sisältyy myös kolmen vuoden pääsykielto tiettyihin virkoihin ja työtehtäviin.

  Lehdistönvapausjärjestöjen edustajat ovat kritisoineet lakiesitystä argumentoimalla sitä väärinkäytettävän poliittisten ja kriittisten lausuntojen tukahduttamiseen historian tapahtumista. Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov (kuvassa) vaiensi kritiikin kommentoimalla, että esitys on Venäjän sopeuttamista muiden maiden olosuhteisiin ja että muissa maissa on käytössä samankaltaisia lakeja ”Nürnbergissä julistetun historiallisen totuuden suojelemiseksi”.”

  http://www.patriootti.com/uusi-natsismin-vastainen-laki-pian-todellisuutta-venajalla/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 79. Laina tarjous (mikrorahoitusjärjestelyn)
  Hei rakas asiakas.
  Olen yksityinen lainanantaja, annan lainaa vaihtelevat € 25.000 € 4000000 kenellekään rehellinen, vakava ja pystyy maksamaan pois hänen luoton. Laitoin tämän lainan tarjous kaikkien niiden henkilöiden käytettävissä kipeästi lainan rahoittaakseen kaikki sen ongelmat. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä minuun suoraan postitse laite määrittämällä rahamäärä tarvitset lainaa. Tarvitset kuinka paljon lainaa?
  Tässä on minun email: ( )
  Pranksters, jos pidättäytymään !!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat