Venäläisessä tutkimuksessa hyödynnetään kansanperinnettä

Biofyysikko Sergej Filippov tekee Zodiac-järjestelmää kehittääkseen mittauksia Pietarin kouluissa oppilaille, terveydenhuollon avuksi.

Zodiac-järjestelmä mittaa kehon energiavirtoja. Se löytää silmälasien tarpeessa olevat ja hammaslääkäriin lähetettävät oppilaat muiden vaivojen ohella. Järjestelmä auttaa vaivojen aikaisessa diagnoosissa ja elämänlaadun parantamisessa.
Venäläiset lähestyvät tiedettä ennakkoluulottomasti: siellä tiedeakatemiain tutkimustyössä hyödynnetään yleisesti esimerkiksi kansanperinnettä.

Sergej Filippov ja Pietarin yliopiston polytekninen ovat kehittämässä Zodiac-järjestelmästä alfa-sensoriversiota, joka olisi vähemmän haavoittuvainen  kuljetukselle kuin nykyinen, fysikaalista liuosta sisältävä laiteversio. Jatkuvan tuotekehittelyn alla ovat myös ravintolisät, joita valmistetaan Tomskin tehtaalla Art of Life-yrityksen kanssa.

Suosituin tuote lienee Toxfighter, joka poistaa kehosta pienen pienen seulan tavoin ympäristömyrkkyjä ja muita toksiineja sekä suolistoloisia. Toxfighter myös lupaa suojata ja uudistaa maksaa, voimistaa immuniteettia sekä normalisoida suolistoflooraa.

Zodiac- järjestelmä mittaa kehosta energiavirtoja. Kehossa on 48 eri pistettä, jotka sijoittuvat kehon meridiaaneille.
Sergejin mukaan kehossa olevia tukkeumia voi avata myös kiinalaisen liikuntametodin taiji cigunin avulla. Hän haluaisi kehittää 3D-mallinnokseen perustuvan ohjelman, jolla voisi asiakkaalle havainnollistaa taiji cigunin liikkeiden vaikutusta kehon energiavirtauksiin, ja jolla voisi kuvaa pyörittämällä näyttää, missä löydetyt tukkeumakohdat ovat. Ohjelma toimisi kuin peili, Sergej kuvailee.

Lue lisää:

Zodiac mittaa kehon vointia

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat