Video: Aldous Huxley ja nykyaikainen tyrannia

Kirjassaan Uusi uljas maailma englantilaiskirjailija Aldous Huxley ennusti riipaisevan terävästi sen, mihin länsimaat olivat menossa. Tajuntaa turruttavien lääkkeiden, virtuaalielämän ja sirkushuvien Eurooppa on katkaissut juurensa ja menettänyt itsekunnioituksensa. Elämä on menettämäisillään lopunkin arvonsa.

Vaikka Huxley ehtikin kynäillä uransa aikana kasapäin klassikoita, yhdistää suuri yleisö hänen nimensä ensimmäisenä Uuteen uljaaseen maailmaan. Teos on tuttu myös monille Magneettimedian lukijoille, ja Huxleyn pessimistisissä enteissä onkin paljon tarttumapintaa.

1930-luvun alussa julkaistu kirja sijoittuu muutaman sadan vuoden päähän tulevaisuuteen, mutta Huxley myönsi pian, että useat teoksen ennustuksista alkoivat toteutua jo hänen omana elinaikanaan. Maailmansotien jälkeen liberalismin voittokulku on todellakin luonut uuden, steriilin ja poliittisesti korrektin maailman, jossa ihmisen elämä on latistettu tasapäistämisellä, massaviihteellä ja poliittisella mielipidevainolla.

Huxley ennusti suurten monopolien kapitalismia, kaupallisen lääketieteen valtaa ja hengellisen elämän kuolemaa. Ne kaikki ovat toteutuneet. Hengen ja kulttuurin rappiota on ajanut kulttuurimarxilainen vasemmisto. Kansainvälisten jättiyritysten ja pankkien voittokulkua taas eurooppalainen oikeisto. Huxley ennusti perheiden tuhoa. Homoperheiden koeputkilapset ja ulkomaalaisadoptiot, sukupuolileikkaukset, feminismi ja ”sukupuolineutraalit päiväkodit” ovat pitäneet huolen siitä, että tämäkin enne täyttyy. Uudessa uljaassa maailmassa yksiavioisuus ja uskollisuus ovat tabuja.

Uudessa uljaassa maailmassa elämältä on riistetty kaikki sen rosoisuus ja arvaamattomuus. Ei ole kansakuntaa, kansallista historiaa tai yhteyttä ympäristöön. On vain kulutus. On kuin kokoomuksen ja vasemmistoliiton vaalimainosten karmeimmat kannanotot olisi yhdistetty ja niistä olisi luotu uusi valtiouskonto.

Kun Huxleyn luomassa painajaisyhteiskunnassa kansalaista alkaa ahdistaa, ottaa hän soma-huumetta säilyttääkseen työkykynsä. Myös Suomessa työpaikoilla on yleistynyt koviksi huumeiksi luokiteltujen stimulanttien käyttö työsuorituksen parantamiseksi. Vapaa-ajalla aineet ovat puolestaan tapa paeta ahdistusta ja stressiä. Pinnallinen nykykulttuuri ei tarjoa sisältöä elämälle. Työstressin lisäksi myös masennus ajaa suomalaiset pilleripurkeille. Suomalaiset syövät tänään kymmenen kertaa enemmän masennuslääkkeitä kuin 20 vuotta sitten. Soma ei kuitenkaan tuo elämälle sisältöä ja todellista motivaatiota; ihmelääkkeet vain lievittävät hetkellisesti oireita.10 kommenttia

 1. Huomasinpahan sattumalta erään seurattavaksi erittäin suositeltavan blogin: ylewatch piste blogspot piste fi
  Itse en propagandakonetta nimeltä YLE kuuntele montaakaan kertaa vuodessa. Nyt tämän mainitsemani blogin artikkeleista minulle paljastui kaikessa kauheudessaan, kuinka bilderbergien, päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen johtamat kulttuurimarxistit aivopesevät taukoamatta suomalaisia kommmunistisilla Frankfurt-subversio-(eli tuhoamis-, MORAALINRAPAUTUS-)tekniikoilla kommunistista EU-diktatuuria/NWO:ta varten.
  Ja kyllä tämä näiden raatokärpästen syömä suomalainen (ja ilmeisesti koko läntinen) yhteiskunta todella jo LÖYHKÄÄKIN – minkä aikoinaan Frankfurtin yliopiston kommunistisosiologit olivat päämääräkseen asettaneetkin, neuvosto-bolsevikkien toimeksiannosta!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Televisio kannattaa sulkea. Kaikki sisältö on tarkoin mietittyä myrkkyä ja mädättämistä. Kyseessä on juutalainen sotatoimi, joka on täydellisesti juutalaisohjauksessa. On selvää, että esim. uutiset ja ajankohtaisohjelmat ovat silkkaa valehtelua. Kyseessä on rappeuttavan ja tylsistyttävän viihteen ja pirulisen valehtelun ja kieroon kasvattamisen yhdistelmä. Sitä ei kannata katsoa edes siksi, että pysy selvillä valehtelusta ja homman tasosta. Sillä sisältö tappaa hitaasti ja varmasti ja vaikuttaa aina huonoon suuntaan. Valehtelu tunkee joka puolelta muutenkin. Kyseessä on tavallaan rabbi olohuoneessasi.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Media on täysin ja totaalisen epäluotettava nykyään, sen jälkeen kun se on ollut siionistien ja heidän sylikoiriensa hallussa.

  Otetaan esimerkiksi tämä Ukrainassa ”alasammuttu” Malaysian Airwaysin lentokone.

  Kuvitelkaapa, jos alas olisi ammuttu vaikkapa israelilainen kone. Miettikääpä tosiaan ja verratkaa sitä skenaariota tähän nyt esitettyyn skenaarioon.

  Eikö ole kummallisen flegmaattista reagointi?

  Nyt, yhtäkkiä, aivan kuin taikasauvan heilautuksesta, maasta ammuttavat ”jokaterroristin ohjukset” ilmaantuivat peliin juuri Ukrainassa. Jokin ”kasakkaporukka” kuljeskelee maastossa mukanaan ilmeisesti parikymmentä (olalta ammuttavaa?) ohjusta, joilla voidaan ampua alas mikä tahansa kymmenen kilometrin korkeudella lentävä kone. Eikö olekin hupaisaa?

  Kukaan ei ole asiasta oikeastaan huolestunut. Minkäänlaisiin erikoisturvatoimiin ei tarvitse ryhtyä, mitään huolta ei ole, vaikka tällainen maailmanlopun ase on nyt ilmeisesti tupakka-askiin verrattava jokapäiväinen ilmiö.

  Kumma kyllä, se kaikista pahin, se itse piruakin pahempi eli ”Al Qaida” ei kuitenkaan ole saanut tällaisia käsiinsä. Ajatelkaas, jos saisi. Voisi hieman puntti tutista Tel Avivin kentällä… 🙂 Hamas ampuisi aina välillä ihan piruuttaan muutaman ohjuksen.

  Eli jotakin on tosi pahasti pielessä tässä tarinassa, jota meille nyt syötetään. Ihmisten pitäisi nyt aivan rauhallisin mielin muka jatkaa elämäänsä, kun tällaiset maailmanlopun aseet ovat kaikkien epämääräisten ryhmien hallussa. Sallikaa minun nauraa.

  Amerikkalaiset ovat luopuneet kaikista ihmisoikeuksistaan 9/11-shown jälkeen. Ihmisiä kidutetaan, vangitaan ilman oikeudenkäyntiä, kokonaisia valtioita tuhotaan joidenkin kamelilla ratsastavien partasuiden toimien takia, mutta nyt pitäisi siis uskoa, että lentokoneita voi ampua alas tuosta noin vain eikä siinä mitään, näinhän se menee. Hyvää päivänjatkoa vaan.

  Ehei, tämä on klassinen ”false flag”, joka sattui oudosti juuri samaan aikaan, kun siionistien murhaaja-armeija tunkeutui Gazaan, jota se on jo viikkoja pommittanut brutaalisti. Tämä false flag-operaatio pohjustaa myös ilmeisesi jotakin operaatiota, jolla Venäjä/Ukraina saadaan rautaisen siionistisorron alle ja ihmisoikeuksista voidaan vääntää vitsejä siionistien vankiluolissa.

  Olisiko Obama näin cool, jos tällaisia ohjuksia todellakin on liikenteessä näin arkisesti? Uskaltaisiko hän astua lentokoneeseen? Entä Netanyahu? Sallikaa minun nauraa.

  Meitä vedätetään taas kerran ja lopputuloksena me maksamme tästä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Kiitos, veliseni.

    Tämä vahvistaa uskoani. 🙂

    Uusimpien ”tietojen” mukaan koneen ampuivat alas ”separatistit” ja ohjus oli maasta-laukaistava BUK-ohjus, joka vaatii tulenjohtojärjestelmän. Ja tekijät olivat siis venäläismielisiä ”separatisteja”.

    Länsimedia on hyvin ymmärtäväinen ja heitä ei kutsuta terroristeiksi, vaan separatisteiksi. Heitä kohtaan ollaan ihmeellisen tolerantteja. Eipä syytellä ennen kuin tiedetään, eihän? 🙂

    Verrataan tätä siionistien murhaoperaatioon Gazassa.

    Siellä vastapuoli ampuu leikkiraketteja, jotka voivat osuessaan kaataa siionistipapan puutarhatuolin, mutta rakettien ampujat ovat pahimman luokan terroristeja ja heitä vastaan taisteltaessa pääkohteita ovat koulut, sairaalat ja, tietenkin, naiset ja lapset. Syyllinen määritellään etnisesti: palestiinalainen on syyllinen ja hänet saa tappaa.

    No, nyt ammuttiin alas (jos ammuttiin) siviilikone ja vähän moititaan, että ”ei saa separatistisetä noin ampua”, ”hyi, hyi, separatistisetä”. 🙂 Mutta kumma kyllä, mitään syytä pelkoon ei tietenkään ole, olivathan uhrit goyimeja. Maan mutaa, toisin sanoen.

    Jos kone olisi ollut El Al niin syyllistä ei etsitä, oikeudenkäyntejä ei järjestetä, vaan pommikoneet ovat ilmassa ennen kuin romukasa ehtii jäähtyä. Syyllinen on terroristi ja häntä ja hänen kansaansa täytyy rangaista, kollektiivisesti. Ja heti.

    Näin se menee. Meillä on kaksi maailmaa. Tämä meidän nössöjen maailma, jossa meitä saa ampua, meitä saa pilkata, meille voi valehdella, meidän maamme voi muuttaa Afrikaksi.

    Ja sitten on siionistin maailma. Se on toisenlainen maailma. Siellä jos hius katkeaa siionistin päästä, rangaistus on kokonaisen kylän murhaaminen. Siionistin tekoja pitää ihailla, kritisoida ei saa, muuten olet antisemististi ja rasisti, mutta siionisti voi pommittaa viikkokausia siviilejä. Arvostella ei saa. Ja siionisti upottaa rannikoille pyrkivät afrikkalaiset pakolaisalukset. Meille siionisti saarnaa monikultuurisuutta, mutta siionistille sopii monokulttuuri.

    Näin se menee, veliseni.

    Mutta nou hätä, silmät aukeavat kuin aukeavatkin. Ja voimme kiittää siitä siionisteja. He ovat raivanneet tulella ja verellä monokulttuurisen, nationalistisen polun. Eläköön se polku ja johdattakoon se meidätkin vilvoittavien vetten äärelle. 🙂

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Ukrainasta: Venäjä sattuu olemaan suurvalta, ja näyttää sekaantuneen varsin perusteellisesti Itä-Ukrainan kapinaan. Toki länsi joutuu tällaisessa tilanteessa harkitsemaan aika huolellisesti mitä tekee.

     Sitä, mitä Israel (ja muu länsimaailma) tekisi, jos alas ammuttaisiin El Alin kone, voidaan toki spekuloida – El Al vaan ei näytä lentelevän kolmansien osapuolien sotatoimialueilla, ja on tähän asti onnistunut muutenkin aika hyvin välttämään liian pahat paikat (eli ei ole Malaysian Airlines ihan viaton itsekään – kyllä minä pidän ihan asiallisena kiertää alue, jossa mellastaa rajantakaisen suurvallan auliista aseistama kuriton ja huonosti koulutettu ad-hoc armeija).

     Gazasta: Hamasin raketit ovat huomattavan kaukana leikkikaluista – sopivaan paikkaan kun osuu, niin ruumiita tulee aika läjä. Vähäiset tappiot Israelin puolella johtuu siitä, että ’Iron Dome’ on torjunut ’sopivaan paikkaan’ tulossa olleet.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Israel lähetti 10.elokuuta 2008 kolme matkustajakonettaan sotatoimialueelle Georgiaan. Ne olivat ainoat matkustajakoneet Venäjän ilmavoimien hallitsemassa Georgian ilmatilassa sinä päivänä. Ne evakuoivat 1.000 israelilaissotilasta Georgiasta, jotka olivat avustaneet Georgiaa hyökkäyksessä Etelä-Ossetiaa vastaan. Venäjä antoi israelilaiskoneiden laskeutua ja nousta Tbilisin kansainväliseltä lentokentältä. Huomioitakoon tässä, että israelilaissotilaat olivat osallistuneet heinäkuussa 2008 sotaharjoitukseen Georgiassa, jossa harjoiteltiin Etelä-Ossetiaan hyökkäämistä. Vaikka viralliset harjoitukset (valmistelut) loppuivat 31.8.2008, sotilaat eivät olleet lähteneet maasta vaan osallistuivat (suunnitelmiensa toimeenpanoon) sotatoimiin Georgian armeijan rinnalla elokuussa 2008. Tuli kuitenkin verinen nenä ja Venäjältä varoitus. Venäjä pommitti elokuussa 2008 myös ohimennen molemmat Israelin Georgiaan rakentamat sotilaslentokentät, joita Israel oli aikonut käyttää hyökkäykseen Irania vastaan. Suomalaiset mediat eivät ole näistä asioista kirjoittaneet. Georgiassa oli elokuussa 2008 sionistinen hallitus, jonka ministereistä kolme oli juutalaisia ja Georgian puolustusministerilläkin oli Israelin kansalaisuus. Nyt näemme saman näytelmä Ukrainassa.

      Ylläoleva israelilaissotilaiden evakuointi Georgiasta elokuussa 2008 raportoitiin kansainväliselle juutalaisyleisölle http://www.jerusalemonline.com uutiskanavan kautta. Mitkään muut uutiskanavat eivät asiasta edes maininneet.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Samankaltaisia visioita hieman eri näkökulmasta esitti vuonna 1922 saksalainen Oswald Spengler kirjassaan ”Länsimaiden perikato”. Länsimaisen kulttuurin huippukohdan hän sijoittaa 1700-luvun loppuun, ja näkee rappion alkavan 1800-luvusta. Spengler arvioi länsimaisen kulttuurin tuhoutuvan 200–300 vuoden kuluessa. Surullisinta on kun lukiessa tulee ymmärrys, ettei mitään ole tehtävissä. Ihminen vain on tyhmä laji rimpuillessaan luonnonlakeja vastaan, tehden samat virheet aina uudestaan ja joukon uusia. Mitähän vain tällä kertaa jää jäljelle, kun tätä auvoista ”kulttuuriamme” levitetään väkipakolla USA:n ja Israelin hallinnot suunnannäyttäjinä vaikka väkivalloin ympäri maailmaa. Vaihtoehtoja jätetään tähän tyyliin: 1.Syö Bicmackisi 2.Itke ja syö 3. Ole syömättä mitään.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat