Video: israelilaiset pelastavat jihadisteja

Videolla raskaasti aseistautuneet israelilaiskommandot pelastavat Syyriasta haavoittuneen sotilaan. Sotilas ei kuitenkaan ole juutalainen, vaan jihadisti.

Israelin mukaan operaatiot Syyriassa ovat puhtaasti humanitaarisia. Analyytikkojen mukaan juutalaisvaltiolla on kuitenkin sopimus sunnijihadistien kanssa – jihadistit saavat tukea Israelilta vastineeksi tämän arkkivihollista Hizbollahia ja Irania vastaan taistelusta.

Raporttien mukaan Al-Qaidalle läheinen Al-Nusran rintama on kaapannut useita YK:n rauhanturvaajia ja joukkomurhannut kristittyjä Syyriassa.

Ei ole täysin selvää, miten Israel ja jihadistit hoitavat yhteistyönsä, mutta kun Israel saa tiedon, että rajan läheisyyteen on tuotu haavoittuneita jihadisteja, lähettävät he kommandot noutamaan näitä.

Kolmen vuoden aikana operaatio on pelastanut yli 2 000 jihadistia ja maksanut 50 miljoonaa shekeliä (11,7 miljoonaa euroa). Videon voi katsoa Daily Mail -lehden sivuilta: http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1235045/Heart-pounding-moment-Israeli-commandos-save-Islamic-militants.html

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

2 kommenttia

 1. Israel, joka on siis ”Juutalaisvaltio, joka on juutalaisille” (Israelin virallinen määritelmä) on valtio suoraan helvetistä.

  Israel voi tehdä aivan mitä vain. Sitä ei koskaan saateta vastuuseen yhtään mistään. Se ei koskaan kunnioita muita kuin juutalaisia.

  Israel on avoimen rasistinen. Se sortaa julkeasti varastamansa maan alkuperäisiä asukkaita. Juutalaiset hakevat jo kohta sadatta vuotta loputtomia korvauksia olemattomista vahingoista, mutta samaan aikaan juutalaisvaltio tappaa lapsia ja naisia häikäilemättömästi ohjuksilla bunkkereista, ohjuksilla kouluihin ja sairaaloihin.

  Israel on valtio, jota kaikkien kunnon ihmisten pitäisi boikotoida. Se on halveksittava valtio, jota asuttavat halveksittavat ihmiset. Israel on todistetusti ns. ”kotipesä” monille niille sionisteille ja juutalaisille, jotka syyllistyvät rikoksiin esim. Valkoisten Kansojen maissa. Vrt. monet The Occidental Observer-artikkelit.

  Israel haluaa olla eurooppalainen, kun pelataan jalkapalloa tai kun hoilataan euroviisuja. Oi oi, kyllä juutalaisvaltion juutalainen on silloin eurooppalainen. Hän on ah niin eurooppalainen.

  Mutta entäs kun pitäisi ottaa pakolaisia naapurista? Avata rajat ja auttaa? Olla hyvä ihminen muillekin kuin terroristeille?

  Ei, se ei sovi juutalaisvaltion juutalaiselle, sillä hän on kahdella kielellä puhuva keltamaksainen kojootti (Lucky Lukea mukaillen) ja ei olekaan enää hyvä, eikä missään tapauksessa eurooppalainen.

  Sellainen on Israel, juutalaisten juutalaisvaltio, verelle perustettu, verellä sorrettu.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Lisätäänpä tähän vielä:

  Mikä on vikana Israelissa, maailman ainoassa juutalaisvaltiossa, joka on juutalaisille?

  Juutalaisvaltio ei kykene urheilemaan naapuriensa kanssa, se sanoo, että sitä vihataan. Se ei kykene elämään rauhassa palestiinalaisten kanssa, koska palestiinalaiset vihaavat juutalaisia.

  Se ei ota pakolaisia muslimimaista, koska se ei sovi sille, muslimit kuulemma vihaavat juutalaisia.

  Se laulaa euroviisuja meidän kanssamme, mutta se ei voi lähettää ketään laulamaan naapurimaihinsa, koska naapurit vihaavat sitä.

  Kaikki vihaavat heitä, mutta kuitenkin he ovat hyviä ja viisaita ja ties mitä. Mutta vihattuja.

  Kaikki muut ovat siis väärässä: He ovatkin hyviä, mutta kukaan ei vain sitä ymmärrä.

  Ja mystisesti ne samat pahat muslimit muuttuvat täällä meillä, jos uskoo kaksoispassikansaa (juutalaispassi ja Suomen passi) heti Suomen rajan ylitettyään hyviksi muslimeiksi, mutta millään niitä ei voi ottaa hyvien juutalaisten maahan.

  Kuka puhuu kahdella kielellä? Kenellä on keltainen maksa? Kuka valehtelee?

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat