Video: Kiitos juutalaiset!

Amerikkalainen verkkoradioryhmä Renegade Broadcasting on julkaissut satiirisen videon, jossa juutalaisia kiitetään heidän uskomattoman suuresta panoksesta länsimaiden kulttuuriin, väestökehitykseen, talouteen ja politiikkaan.

Renegade Broadcasting on tehnyt myös videon, jossa goijimille (juutalainen termi, joka tarkoittaa ”karjaa” ja ei-juutalaisia) kerrotaan AIPAC-järjestön toiminnasta. AIPAC on Yhdysvaltojen voimakkain sionistinen painostusryhmä, joka on vastuussa siitä, että valkoiset veronmaksajat rahoittavat tulevaisuudessakin Israelille (ja ainoastaan Israelille) edullisia sotia Lähi-idässä.

Mikäli AIPAC alkoi kiinnostaa, katso myös lähes tunnin mittainen laadukas dokumentti Yhdysvaltojen juutalaislobbysta nimeltä ”AIPAC: Inside America’s Israel lobby”.

Renegade Broadcasting

6 kommenttia

 1. Osallistuin USA:ssa kansainväliseen konferenssiin, johon oli saapunut tuhansia osanottajia ympäri maailmaa. Kuten näistä videoita selviää, useat alat USA:ssa (ja muuallakin maailmassa) ovat 99-100% juutalaisten omistuksessa ja hallinnassa. Ennen saapumistani tähän konferenssiin en ollut tietoinen juutalaisten lukumäärästä ja vaikutusvallasta omalla alallani.

  Konferenssin ensimmäisenä päivänä eräs naishenkilö osoitti minua kohtaan kiinnostusta ja tuli kysymään olenko juutalainen, johon vastasin en. Siihen loppui kiinnostus. Viimeisen päivän illallisella sama nainen seisoi lavalla yleisön edessä kiittämässä omasta tutkimusapurahastaan, joka hänelle oli konferenssin yhteydessä myönnetty. Samalla hän myös ilmoitti olevansa ylpeä siitä, että niin monet juutalaiset olivat hänen lisäkseen saaneet konferenssin yhteydessä palkintoja, tunnustuksia ja apurahoja.

  Illallispöydässäni istui 8 henkeä, joista 6 oli juutalaisia. Itseni lisäksi pöydässä istui vain yksi goyam. Tämä 75% juutalaisedustus alalla koski varmastikin USA:ta alallani. Nämä 6 olivat kaikki amerikanjuutalaisia. Jälkeenpäin ymmärsin kaikkien alani kansainvälisten organisaatioiden olevan juutalaiskontrollissa. Kaikki maailmanlaajuinen bisnes alalla ohjautuu näiden kansainvälisten organisaatioiden ohjaamana.

  Jos olisin vastannut ensimmäisenä päivänä olevani juutalainen, nimeni olisi varmastikin tarkastettu Suomen juutalaisen seurakunnan arkistoista jo samana päivänä, ja päätetty, myönnetäänkö minulle palkinto, apuraha tai tunnustus työstäni. Koska en ollut juutalainen, tätä ei tapahtunut.

  Tämä konferenssi USA:ssa avasi silmäni ymmärtämään, että Magneettimedian kaltaiset mediat ovat tarpeelliisia paljastamaan juutalaisten ylivalta maailmassa. Finanssimaailma, viiihdeteollisuus, tiedotusvälineet, kirjapainot ja jopa poliittiset puolueet ovat juutalaisten kontrollissa USA:ssa. Sama pätee myös moniin Euroopan valtioihin kuten Englantiin, Ranskaan, Ruotsiin, Saksaan ja osittain myös Suomeen.

  Plusääni(51)Miinusääni(2)
  1. Vihasivuston anonyymi tarinankertoja kertoi ei-tarkistettavissa olevan jutun ja sai monta tykkäystä. Mitähän siitä pitäisi ajatella.

   Ymmärrän monia tarpeita kirjoittaa anonyymisti, mutta jos kirjoittamasi on totta, mikä estää sinua kirjoittamasta omalla nimelläsi? Mikäli maailma on tosiaan noin juutalaisten hallussa kuten kirjoitat, nimesi ja myös kaikki tänne kirjoittamasi on tällöin juutalaisten tiedossa.

   Plusääni(4)Miinusääni(39)
 2. Tämä on kyllä järkyttävä tieto..etenkin kun tietää mihin suuntaan meitä viedään..

  Plusääni(20)Miinusääni(3)
  1. ”etenkin kun tietää mihin suuntaan meitä viedään..”

   http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/eurooppa/venaja-aloittaa-massiiviset-sotaharjoitukset-jannitys-kiristyy-mustallamerella-krim-on-meidan/?shared=932113-b73edf14-500

   ”Itä-Ukrainassa taistellaan koko ajan. Heinäkuu oli verisin kuukausi sitten viime syyskuussa solmituin tuoreimman aseleposopimuksen. Sen aikana sai surmansa 42 ukrainalaissotilasta. Suurimman vaaran muodostaa tahaton eskalaatio: jonkin sinänsä riskittömän tilanteen yllättävä ja sattumanvarainen kärjistyminen välienselvittelyksi tavalla, josta ei ole helppoa paluuta. Krimin ja Ukrainan rajan molemmin puolin on valtava määrä venäläisiä ja ukrainalaisia joukkoja. Ukrainan armeija on asetettu hälytystilaan Krimin rajalla ja Itä-Ukrainassa Donetskin ja Luhanskin alueella. Ukrainan mukaan Venäjä on tuonut Krimin rajaseuduille 40 000 sotilasta. Molemmat maat ovat varpaillaan, hermot kireillä kuin vieteri, ja kumpikin uskoo vankasti omaan propagandaan. Ei tarvita kuin yksi aseellinen välikohtaus, vahinko tai järjestetty, ja tapahtumat vyöryvät eteenpäin ilman, että kukaan enää osaa tai pystyy pysäyttämään niitä.”

   http://jussijaakkola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162019-ukrainassa-on-suursodan-elementit-kasassa

   https://www.stara.fi/2015/12/10/bulgarialaisisoaidin-ennustus-kauhistuttaa/

   http://mvlehti.net/2015/11/11/hyytava-ennustus-vuosien-takaa-on-kaymassa-toteen/

   http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2630/isis-will-attack-europe-in-september-2016.html

   Sanonpahan vaan ilman sen kummempaa vihaa tai kaunaa että hieman tässä kieltämättä kauhistuttaa mihin tässä oikein ollaankaan menossa. Jos juutalaiset olisivat puoliksikaan niin häikälemättömän ahneita ja pahoja mitä niistä täällä kirjoitellaan niin meillä on kaikki syyt varautua itsekkin sotaan.

   Itse ainakin katson että koko tuo maailman rauhaa uhkaava sotku juontaa juurensa alueen luonnonvaroista käytävän rohmuamisen vuoksi.

   http://rayhablogi.blogspot.fi/2016/01/mista-soditaan.html

   Kansainväliset sijoittajat ja koko iso raha on haistaneet veren ja iskeneet kyntensä saaliiseen. Ne eivät ahneuksissaan luovuta eikä kukaan muukaan suostu luovuttamaan, puhumattakaan että alkaisi perääntymään.

   Paha paikka siiin. Oli miten oli. Huoleen on sikäli syytä että tällä kertaa vastassa on kunnon vastus.

   Tämä on sikäli huolestuttava tilanne että suurimpien kaiken liikkeele panevien roistojen omat sotimisen mahdollistavat puolustukselliset palikat heillä alkaa olemaan kasassa. Israelilla ja siellä asuvilla juutalaisiia ei näin ollen itsellään olisi mitään hätää vaikka ajasivat koko muun maailman sotimaan keskenään. Jotenkin vain tuntuu että sieltä tämä kaikki juontaa juurensa ISISin lippuja myöten.

   Pahaa pelkään että sotiminen on väistämättä edessä sillä Israelissa on nyt maailman kehittynein ohjuspuolustus. Kaikki on valmista.

   Israelin ohjuspuolustus on monikerroksinen ja suunniteltu vastaamaan useilla rintamilta samanaikaisesti tapahtuviin hyökkäyksiin. Israelin uuden David’s Sling ohjusjärjestelmä on integroitu viiden muun ohjusjärjestelmän – USA:n Aegis, Terminal High Altitude Area Defense (THAAD) ja Patriot järjestelmät ja Israelin Arrow 3 ja Iron Dome – kanssa.

   https://arielfi.wordpress.com/2016/03/07/israelissa-nyt-maailman-kehittynein-ohjuspuolustus/

   Plusääni(2)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat