Video: Kun Israel hyökkäsi Yhdysvaltoja vastaan

Yhdysvaltojen ulkopolitiikka on sionistien tiukassa otteessa. Siksi eräs Amerikan lähihistorian törkeimmistä joukkomurhista on lakaistu kokonaan maton alle. Uusi dokumentti nostaa kuitenkin USS Libertyn tarinan jälleen julkisuuteen.

8.6.1967 Israel hyökkäsi amerikkalaista tiedustelulaivaa vastaan tappaen kymmeniä yhdysvaltalaisia sotilaita. Sionistien tavoitteena oli kärjistää Yhdysvaltojen ja Israelia vastustaneiden arabimaiden välistä konfliktia. Holokaustitarinoilla ja juutalaismiljardöörien vaalirahoilla voidellut amerikkalaispoliitikot ja -toimittajat kuitenkin lakaisivat joukkomurhan maton alle, kuten kaikille Israelin ihmisoikeusrikoksille on tapana tehdä. Eiväthän juutalaiset voisi syyllistyä joukkomurhaan!

Internetin ja tiedon helpon saatavuuden myötä USS Libertyn tarinasta on muodostunut yksi sionistien kiusallisimmista julkisista salaisuuksista. Australian entinen pääministeri Malcolm Fraser puhui vaietusta hyökkäyksestä radiohaastattelussa viime keväänä. Fraser totesi, että yhdysvaltalaiset yrittivät peitellä juutalaisten jälkiä ja väittää hyökkäystä vahingoksi, vaikka todellisuudessa kyse ei todellakaan ollut vahingosta, vaan suunnitelmallisesta ja kylmäverisestä teurastuksesta. Australia/Israel & Jewish Affairs Council –sionistijärjestön johtaja Mark Leibler kutsui Fraseria tästä syystä The Australian Jewish Newsissa ”hulluksi ja dementoituneeksi salaliittoteoreetikoksi”. Poliittisen opposition mielisairaaksi leimaaminen on sionistien suosima poliittinen taktiikka myös Suomessa.

3 kommenttia

 1. Tavallaan mielisairasta kai on yleisen moraalittomuuden vallitessa uhmata maailmanhistorian hirvittävimpiä rikollisia, joilla on kaikki valta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Niin, tähän demokratia (kansan valta) on vienyt. Siksi rikolliset suosivat kaikkialla demokratiaa, koska silloin valta jää vapaasti rikollisten otettavaksi. Kansasta ei ole yhtään mihinkään, ja demokratia johtaa aina tuhoon väkisin. Esim. Suomen kansassa ei ole yhtäkään, joka olisi koskaan tehnyt jotakin todellista. Vastuu jätetään aina toisille. Vihollisia ei vastusteta ja vangita enää lainkaan, heidät nostetaan maan johtoon, kuten nyt maamme väkisin tuhoavaan velkaperusteiseen raha- ja pankkijärjestelmään viejät (maamme suurimmat rikolliset siis) muodostavat maamme ylimmän johdon. Kansa puuhaa alapään, viihteen, juorujen ja tappelun parissa ja järjestää piereskelyn SM-kilpailuja. Mikään ei ole irvokkaampaa kuin että kansalla on demokratia. EI KANSA PYSTY ITSE OHJAAMAAN JA HALLITSEMAAN ITSEÄÄN. Kaikki jää ajopuuksi. Kun sitten esim. juutalainen rikollisuus pääsee kukkimaan ja määräämään kaikesta, kansa auttaa heitä ”sopeutustoimilla”, ”rakennemuutoksilla”, ”säästöillä” ja ”leikkauksilla” eli vetää itse hirttonarua kaulassaan tiukemmalle vapaaehtoisesti. Minusta on mieletöntä ”vastustaa rikollisia”, kun kansa itse kaikessa toiminnassaan kutsuu heidät tänne eikä kuule varoituksia. Pidän aidosti Suomen kansaa idiootteina, joilla on kyky väkivaltaiseen ja räkänauruiseen riehuntaan ja tappamiseen (esim. lastenmurhat aborteissa). Mielisairasta on elää tämän kansan keskuudessa.

   Toisaalta tämä jumalaton perkeleenrääpälejoukko on ansainnut kaikki viholliset niskaansa. Kun tämä jumalaton kansa tuhotaan, tapahtuu oikeus. Silloin rikollisten uhmaaminen ja samalla kansan uhmaaminen on todella mielisairasta. Ainoa oikea sota ja uhmaaminen on Jeesuksessa Kristuksessa Pyhän Hengen voimassa vastustaa jumalattomia joukkoja (niin juutalaisia kuin epäuskoista Suomen kansaa) ja julistaa heille Jumalan lakia ja evankeliumia. Niin teki Jeesus ja apostolit. He kuolivat, ja moni Jeesuksen julistaja yhä kuolee, mutta kristityt nousevat viimeisenä päivänä ylös kuolleista (kuolema on siis vain uni) ja elävät ikuisesti autuudessa ja KUNNIASSA Jumalan yhteydessä uudessa maassa ja uusissa taivaissa, jotka Jumala on omilleen luvannut, 2. Piet. 3. luku.

   KANSAN TUHOUTUMINEN JA RIKOLLISTEN VALTA TÄÄLLÄ ON TÄSMÄLLEEN KANSAN ANSAITSEMA. Vain yleinen parannus (katumus + usko Kristuksen sijaissovitukseen) auttaisi, mutta tämä saatanalauma pieree Jeesukselle ja Jumalalle. Lopulta joutuu ikuiseen helvettiin.

   Ainoa oikea teko on tulla parannukseen (sydämen kristityksi, jolloin sydämeen astuu Pyhä Henki saatanan eli ”ihmisen itsensä” sijaan) ja siten pelastua itse, samalla julistaen Jeesusta Kristusta vihollisillekin, jos he mahdollisesti tulisivat parannukseen ja pelastuisivat. Elämme aivan viimeisiä aikoja, ja Jeesus Kristus ilmestyy pian. Tapahtuu viimeinen tuomio, ja hänen omansa nousevat ikuiseen autuuteen. Jeesuksesta osattomat hukkuvat ikuiseen helvettiin omien sanojensa, ajatustensa ja tekojensa kohteeksi (koska niistä ei ole otettu sovitusta vastaan).

   Viisas on se, joka kuuluu Jumalan sanan (Raamatun) sydämessään. Viisas on se, joka yöt ja päivät tutkii Raamattua (Psalmi 1). Viisas on se, joka sytyy uudesti sanasta.

   Mielisairasta on olla Jeesuksen ulkopuolella perkeleen (ilmenee ihmisen ”omana” itsenä, ”omana” tahtona, ”omana” voimana, ”omana” järkenä jne.) omana. Suomen kansa on mieletön kävelevä perkelelauma.

   Varokaa: TUOMIOPÄIVÄ TULEE! Se voi tulla vaikka nyt heti. Jeesus Kristus palaa tuomiolle! Tule Herra Jeesus (lue Raamatun viimeiset sanat). Juutalaisuskoiset ja muut epäuskoiset (esim. lähes koko Suomen kansa) tuomitaan ikuiseen helvettiin!! TAPAHTUU JUMALAN OIKEUS!

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. ”KANSAN TUHOUTUMINEN JA RIKOLLISTEN VALTA TÄÄLLÄ ON TÄSMÄLLEEN KANSAN ANSAITSEMA. ”

    Eli uhri on syyllinen ? Loistavaa logiikkaa…

    ”Varokaa: TUOMIOPÄIVÄ TULEE! Se voi tulla vaikka nyt heti. Jeesus Kristus palaa tuomiolle! Tule Herra Jeesus”

    Ei tule. Uskonto pitäisi muutenkin alistaa kansanvallan intressien alle. Ei toisinpäin. Tietenkin kristinusko voi olla enemmistöasemassa täällä, kuten islam on Iranissa tai buddhalaisuus (?) Japanissa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat