Video leviää verkossa: maahantunkeutujien lauma hakkaa suomalaisnuoren

Magneettimedia julkaisee Kansallisen Vastarinnan julkaiseman uutisoinnin, jossa ulkomaalaistaustaiset nuoret miehet hyökkäävät vaarallisen väkivaltaisesti yksinäistä suomalaista vastaan Helsingissä. Suomalaiset ovat pakotetut järjestäytymään puolustautuakseen uhkaavalta muukalaisinvaasion vaaralta. Luonnollisesti Suomen poliittinen mafia on syyllinen maahanmuutto invaasioon, mutta muukalaisten on hyvä tietää, että suomalaiset eivät uhraudu hakattavaksi.

Kansallisen Vastarinnan julkaisu

Verkossa alkoi viikonloppuna levitä Helsingissä kuvattu video, jossa maahantunkeutujien lauma hakkaa suomalaisnuoren. Kuten vastaavissa tapauksissa yleensä käy, tälläkin kertaa suomalainen joutui puolustautumaan yksin suurta rotumuukalaisjoukkoa vastaan.

Videolla esiintyvässä rotumuukalaisten laumassa on edustettuna useita kansallisuuksia niin mustasta Afrikasta kuin Lähi-idästä. Itähelsinkiläisessä metroasemassa tapahtunut yhteenotto alkaa, kun arabilta näyttävä nuori lyö suomalaista nuorta. Tämän jälkeen suomalainen alkaa taistella vastaan, ja arabi saa useita nyrkiniskuja.

https://www.youtube.com/watch?v=j9u_QJ5F3mY

Kun muut metroasemalla norkoilleet rotumuukalaiset huomaavat arabihyökkääjän jäävän alakynteen, käyvät he kaikki joukolla suomalaisen kimppuun hakaten ja potkien tätä vielä senkin jälkeen, kun tämä on kaadettu maahan. Kuten videolta näkee, liittoutuvat eri maista saapuneet rotumuukalaiset luontevasti keskenään, kun kyse on väkivallasta valkoisen rodun edustajia vastaan.

Tapaus toimii muistutuksena suomalaisille nuorille siitä, että laumassa liikkuvien maahantunkeutujien joukkoväkivaltaan tepsii vain yksi keino: valkoisten suomalaisten on liikuttava ja taisteltava yhdessä. Valtamedia ja koululaitos ovat opettaneet valkoisia kääntämään toisen posken rikollisille maahantunkeutujille, minkä vuoksi rotumuukalaiset pitävät suomalaisia helppoina uhreina. Tilanne ei muutu ennen kuin suomalaiset järjestäytyvät ja taistelevat yhdessä vastaan.

Koska juutalaisten perustaman Googlen tytäryhtiö Youtube sensuroi usein monikulttuurisuuden todellisuutta esittelevät videot, on pahoinpitelyvideo ladattu varmuuden vuoksi myös sensuurivapaaseen Bitchuteen: https://www.bitchute.com/video/tF2vp6cW5oE7/

Kansallinen Vastarinta

Alkuperäinen julkaisu:

Kansallinen Vastarinta. Video leviää verkossa: maahantunkeutujien lauma hakkaa suomalaisnuoren. Saatavina:

https://www.vastarinta.com/video-leviaa-verkossa-maahantunkeutujien-lauma-hakkaa-suomalaisnuoren/?fbclid=IwAR240iU6SpduxlqNcHX6h0pwrV-YbKHmkRWaJBxtNgPqklC4GlbBfm2vEJs

7 kommenttia

 1. Laskin että ainakin 6-8 matua vastaan 1 suomalainen.

  Sietämätöntä.

  Miten näitä matuja tullaan rankaisemaan?

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 2. Kyllä niinku vit..eiku ottaa päähän tää touhu. Puoliapinat rupee pomottaan vieraassa maassa. Tosta roskasakista pitäis päästä kokonaan eroon.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 3. Kansa saa sellaiset johtajat millaiset se ansaitseet. Itse olemme johtajamme valinneet joko äänestämällä tai olemalla passiivisia. Suomalaiset on opetettu häpeämään Suomalaisuutta.
  Videon tapahtumat eivät ole mitään harvinaisuuksia ja touhu tulee tuosta raaistumaan tulevaisuudessa.
  Hyysääjät hyysää ja kansa vaan katselee kun maamme muuttuu.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Tänne ei saada vastuuntuntoisia ja korruptiovapaita päättäjiä, ennenkuin Jumalan pelko palaa kansan syviin riveihin. Nyt tässä maassa jaellaan nonstoppina kynsilyöntejä Herran kasvoille. Kannattaa(on kaikilla mittareilla pakko) miettiä mihin ollaan menossa, sillä hinta tulee maksettavaksi, ja se on kauhea inhim. ajatellen. Tuomio tulee olemaan absoluuttinen ja pyhä. Toisin sanoen tuomioista puuttuu viimeisellä tuomiolla armo, inhimillisyys, kohtuullisuus ja suhteellisuus. Tuomiot lankeavat siis täysin ansioiden mukaisina.

  Ajatelkoot kulttuurimarxistit, kirkkohomot ja muutkin mädättäjät, mitä on luvassa iankaikkisuudessa, kun tuomiot on annettu eikä mitään voi enää muuttaa. Iankaikkinen piina ja ahdistus, ja kipu, jonka määrää on mahdotonta edes hahmottaa. Lievimmätkin tuomiot Helvetin järvessä ovat kestämättömiä, mitä sitten ne, jotka kohtaavat perversionisteja, muhaajia ja maan- ja valtionpettureita jne. Seis, seis, seis! Tämä on hätähuuto.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
  1. VIHDOINKIN oikea, totuuden ytimeen osuva kommentti! Olen odottanut tällaista viimeiset 11 vuotta (jonka olen ollut netissä).

   Mutta saatanan sokeuttama kansa ei näe eikä ymmärrä. Sydämet avaavaa Jumalan sanaa ei enää julisteta, jäljellä on vain ulkokultailu. Luopumus on paitsi laaja myös syvä. Raamattu kutsuu sitä sokeudeksi (kyseessä on siis ytimiin asti menevä saatanan orjuus). Nykyisin palvotaan ihmistä (”ihmisoikeudet”, ihmisen ”vapaudet”, ”demokratia”, ”sananvapaus”, ”oikeus” siihen, siihen, siihen jne., jopa kansa on julistautunut itse omaksi esivallakseen – ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§ – siis täällä kurissa pidettävät ovat omia kurittajiaan, Room. 13:1-5). Kun ihmistä palvotaan, palvotaan siis saatanaa (koska syntiinlankeemuksen seurauksena koko ihmiskunta on luonnostaan saatanan orja, saatanan asuessa sydämissä ja hallitsen sieltä kaiken ihmisessä). Ihmisoikeudet ovat saatanan oikeuksia (esim. homous ja lastenmurhat aborteissa). Ihmisen vapaudet ovat saatanan vapauksia. Demokratia on saatananvalta. Sananvapaus on saatanan sananvapautta. Ihminen on saatanan orjuudessa pelkkä kävelevä saatana (sydämessään), joka kyllä hyvin osaa teeskennellä tarvittaessa hyvää ja siten pettää, 2. Kor. 11:14-15. Kaikki maailmassa on nykyään valhetta ja murhaa, Joh. 8:44; 1. Joh. 5:19; Ap. t. 26:18. Jopa kouluissa ja kodeissa on luovuttu evankeliumin (vapautuksen) opettamisesta! Lapsia työntämällä työnnetään ikuiseen helvettiin. Sitä on koko Suomen kansan kaikki toiminta.

   Tuomio Jeesuksessa pelastumattomille (hän hankki meille syntien anteeksiantamuksen Jumalan edessä) on ikuinen helvetti, jossa siis itse joudutaan omien ajatusten, sanojen ja tekojen kohteeksi (koska niistä ei ole vastaanotettu sovitusta). Kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä – siis koko luonnollisen (= Kristuksessa pelastumattoman) ihmisen elämä, Room. 14:23.

   Vain Jeesus Kristus on pelastus yhtään mihinkään. Hän on tie kaiken avun luo, Isän Jumalan yhteyteen, Joh. 14:6.

   Ainoa todellinen soturi on Jeesus Kristus, ja hänessä myös hänessä pelastuneet, joissa asuu Jeesus eikä enää ”ihminen itse”, Gal. 2:19-20; Room. 6:7.

   Oli hienoa nähdä todellinen kommentti! VIHDOINKIN! Kiitos Kari Kuroselle!

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. In 2017, a Swedish police report, ”Utsatta områden 2017” (”Vulnerable Areas 2017”) showed that there are 61 such areas — also known as no-go zones — in Sweden. They encompass 200 criminal networks, consisting of an estimated 5,000 criminals. Most of the inhabitants are non-Western immigrants and their descendants.
  Sadly, many Swedes probably feel terribly left alone in a country that increasingly resembles a war zone.
  ”The development is unacceptable,” said the head of the police’s national operational department (Noa), Mats Löfving. ”In many cases, military automatic weapons are used. We see a reduction in the number of those injured in firearm violence, but the number of killings does not go down”.
  Mutta mitä sanookaan maan johto:
  As late as June 6, on Sweden’s National Day, Prime Minister Stefan Löfven, while acknowledging that Sweden ”still has serious societal problems” remarked, ”Very few things were better in Sweden” before:
  ”But even though we can think of old times as an idyll with red cottages and green meadows, very few things were better before. During a national day celebration, I think we should celebrate just that, how much we have achieved as a country. We have built a strong country, where we take care of each other. Where society takes responsibility and no man is left alone”.

  https://www.gatestoneinstitute.org/14518/sweden-is-at-war

  Plusääni(0)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat