Video: Mannerheimin hautajaiset

Tällä viikolla presidentti Mauno Koiviston hautajaiset ovat olleet yksi Suomen pääuutisista.

YouTubessa voi katsoa muutaman minuutin mittaisen videon toisen presidentin, C. G. E. Mannerheimin, hautajaisista. Tykillä varustettu vaunu kuljetti hänen arkkunsa Helsingin halki Hietaniemen hautausmaalle vuonna 1951.

Perinteisesti itsenäisyyspäivän kansallismielinen 612-soihtumarssi on päättynyt juuri Mannerheimin haudalle.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

1 kommentti

  1. Kyllähän jokainen ymmärtää että sota aloitettiin keinotekoisesti (Mainilan laukaukset), jotta saatiin Suomi ja Saksa elättämään koukkunokkaparasiittien elämää. Sotakorvausten maksajiksi piti valita nämä kaksi maata, joilla on luonnonvarat eli resurssit sekä työvoima paiskimaan niitä orjan hommia. Tämän takia ei valittu esim. joitakin kaalimaita tai Maltaa, Kreikkaa ja muita Euroopan neekereitä. Nuo olisivat valinneet ennemmin kuoleman kuin työn ja mitään luonnonvaroja noista maista nyt ei löydy.

    Ja Suomihan oli sodassa Neuvostoliiton juutalaista ksenokratiaa vastaan, ei venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan! Suurin osa senaattoreista oli suoraan maailman juutalaisimmasta maasta USA:sta importoituja tuholaisia. → https://totuusbloki.wordpress.com/2013/07/07/totuus-neuvostoliitosta/

    Englannin kunkku, Saksan keisari ja Venäjän viimeinen keisari Nikolai II olivat, muuten, serkuksia. Lev Davidovich Bronsteinin ja muiden jutikoiden avulla sitten lahdattiin Romanoffit pois ja tuotiin Venäjänmaalle juutalaisvalta. Ja siinä samassa kivasti I maailmansota pyöräytettiin käyntiin myös.

    Mutta oliko Mannerheim suomalainen? Itse suhtaudun skeptisesti asiaan. Taisi mies kuollakin AIDS:iin Sveitsin-klinikalla, kuten Juha ”Watt” Vainiokin. Donner ainakin sanoi aikoinaan ettei Mannerheim edes osannut suomea.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat