Video: Näin meitä kupataan

Miksi poliitikkomme myyvät kaikki aarteemme pikkurahasta kansainvälisille suuryrityksille? Miksi Suomessa toimitaan omaa kansaa vastaan?

Video julkaistu alunperin MV-lehdessä.

23 kommenttia

 1. Tässä se asian ydin tuli selvästi esille. Tälle kansakunnalle jää vain velat ,mitään yleistä hyötyä ei näistä typeristä yhtiöittämisistä jää kansalaisille. Klassinen esimerkki on tuo lannoitepuolen myynti /lahjoitus yaralle. Hinnat muuten nousi noin 47% videossa mainittiin 28%. Joka tapauksessa tämä nosti maatalouden kustannuksia välittömasti ja myöhemmin elintarvikkeiden hintoja,eli mitään hyötyä ei tälle kansakunnalle tästä operaatiosta tullut eikä tule väittäköön ekonomistit ja muut erityisasiantuntiajat mitä hyvänsä. Käytännössä me maksoimme koko operaation toisin sanoen lahjoitettiin Yaralle ja yksityisille sijoittajille koko hoito.

  Sama homma on käynnissä sote puolella. Ei kai kukaan sijoittaja sijoita mihinkään toimintaan ellei siitä ole saatavissa voittoja mahdollisimman paljon ja siksi valtioiden aiemmin hoitamat toiminnot yhtiöitetään ja myöhemmin myydään ja fuusioidaan tmv. yksityisten sijoittajien saaliiksi ja kansalaiset maksavat nämä voitot palvelumaksujen muodossa ja veroissa. Onkohan Kreikka jo saatu kuntoon ,että he voisivat puolestaan auttaa meitä?

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 2. Kuppauksesta, kusetuksesta ja korruptiosta on tultava loppu!

  Mätä hallinto hyväveli järjestelmineen tuhoaa Suomen! Eikö lopulta muu auta kuin lyijy? Tämäkö on se kieli jota nämä vallanhimoiset, omasta egostaan sokaistuneet hirviöt tottelevat?

  https://www.youtube.com/watch?v=iLTpKs2ylP4

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Hyvä jumalanvastustaja, tule toki järkiisi.

   Synninteosta on tultava loppu! Suomalaiset kutsuvat syntisen lihan (”oman minän”, ”omien mielipiteiden”, ”omien oikeuksien”) vapautta, siis perkeleen vapautta, vapaudeksi, vaikka se on perkeleen ja siten varman tuhoutumisen orjuutta – kaiken sortumista.

   Jumalaton ja perkeleen mädättämä kansa järjestäytyneine klikkeineen, perheineen, sukuineen, puolueineen ja yhteiskuntineen (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§) tuhoaa Suomen! Se on sytyttänyt synneillään (lastenmurhat aborteissa, homous, jumalanpilkka, oikean evankeliumin hävittäminen kaikkialta yhteiskunnassa eli kaikkien hukuttaminen ikuiseen helvettiin jne.) Jumalan vihan ja nyt jopa Jumalan raivon (kansaa uhkaa välitön tuhoutuminen ajassa ja ikuisuudessa). Jumala on jättänyt tämän julkijumalattoman kansan kaikkien vihollisten revittäväksi ja syötäväksi (toivoen saavansa siten kansan ajettua katumukseen ja uskoon). Ei tämä perkelettä palveleva ja omasta egostaan (”oma ego” tahtoineen on juuri perkele ihmisessä) sokaistunut hirviökansa tottele mitään ”kieltä”. Tämä jumalaton joukkio syöksyy kaikella voimalla tuhoon. Vain parannuksenteko Jumalan edessä auttaisi, kun Jumalan viha yltämme poistuisi. VILaurio

   Plusääni(7)Miinusääni(8)
 3. Kansallisomaisuuden myyntiin ulkomaille on yksi yksinkertainen syy, josta päättäjämme visusti vaikenevat: kansainvälisten lainanantajien lainaehdot. Uutisraporttien mukaan niin Kreikassa kuin monessa muussakin maassa velkojien (esim. IMF) lainaehtoihin on kuulunut valtionyhtiöiden yksityistäminen ja myynti ulkomaisille sijoittajille. Kun lainaehtoja laitetaan täytäntöön täällä Suomessa, poliitikot ovatkin hiljaa eivätkä hiisku sanallakaan, miksi valtion omaisuutta laitetaan myyntiin.
  Näitä lainaehtojen vaatimia omaisuuden myyntejä tulisi kaikin tavoin vastustaa. Se tapahtuu kierojen poliitikkojen valheiden säestämänä ja ilman kansan hyväksyntää!

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Hyvä Vesa-Ilkka Laurio. Olen kanssasi samaa mieltä siitä että moraalittomuus hukuttaa tämän kansan, mutta mitä sitten tehdä? Me olemme sodassa ja siksi meidän on kuultava Sanaa joka ilmoittaa meille seuraavaa. Psalmi 139:21-22 ”Herra, enkö minä vihaisi niitä, jotka Sinua vihaavat, enkö inhoaisi niitä, jotka sinua vastustavat. Kaikella vihalla minä heitä vihaan, he ovat minun omia vihollisiani”. Puheiden aika on lopussa on tullut tekojen vuoro. Joko Suomi on tai se ei ole Herran kädessä ja siksi on lopetettava lempeä lässytys ja tartuttava tukevasti Sanaan SEKÄ tehdä niinkuin se opastaa. Jumala sallii valittujensa joutua vihollisen käsiin heidän pahojen tekojensa tähsen kutan sanotaan Joosuan kirjassa 7:10-11 ”mutta Herra sanoi Joosualle: Nouse! Miksi makaat kasvoillasi? Israel on tehnyt syntiä, he ovat rikkoneet minun liittoni, jonka minä olen heille säätäny; he ovat ottaneet sitä, MIKÄ OLI VIHITTY TUHON OMAKSI, he ovat varastaneet ja valhetelleet, he ovat panneet sen omain tavarainsa joukkoon.” Ei herra katso läpi sormien sitä että aina vain puhutaan ja puhutaan, tekojen ollessa jotain aivan muuta. Maahan on otetu vierasta, vääräuskoista väkeä josta Herra, sotajoukkojen ja kansojen Jumala toteaa näin: 2 Aikakirja 19.2 Silloin Jeehu, Hananin pooika, näkijä, meni kuningas Joosafatia vastaan ja sanoi hänelle: ”Oliko sinun autettava jumalatonta, ja rakastatko sinä niitä, jotka vihaavat Herraa? Sen tähden on sinun päälläsi Herran viha. Ei Jumala tahdo puheita, hän tahtoo tekoja ja joka ei ole meidän puolellamme on meitä vastaan. Niin yksinkertaista se on.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. TR, jos moraalittomuus hukuttaa tämän kansan, on mitä pikimmin pelastuttauduttava hukkumasta ja luovuttava moraalittomuudesta – tehtävä parannus Jumalan edessä. Parannuksessa on kaksi osaa: katumus eli omantunnon hätä syntien ja helvetinuhan vuoksi ja usko Jeesuksen Kristuksen lunastustekoon, hänen meille hankkimaansa juridiseen syntien anteeksiantamukseen Jumalan edessä (katumus syntyy Jumalan laista, usko evankeliumista Jumalan sanassa vaikuttavan Pyhän Hengen vaikutuksesta – on siis julistettava Jumalan sanaa ja rukoiltava, että Jumala antaa oikeita saarnaajia). Silloin Jumalan viha väistyy päältämme ja hän ottaa pois viholliset ja vitsaukset.

   Jos olemme sodassa, silloin on rukoiltava Jumalan antaman esivallan puolesta, jonka tehtäväksi Jumala on antanut vihollisia ja muita pahantekijöitä vastaan taistelemisen hänen palvelijanaan:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; SILLÄ SE EI MIEKKAA TURHAAN KANNA, KOSKA SE ON JUMALAN PALVELIJA, KOSTAJA SEN RANKAISEMISEKSI, JOKA PAHAA TEKEE. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden” (Room. 13:1-5).

   Kaikki esivalta siis, oli se millainen hyvänsä, on Jumalalta. Esivaltaa vastaan ei saa nousta, sillä se on Jumalaa vastaan nousemista ja tuottaa tuomion eli tuhoutumisen. Siksi kukaan yksityinen kansalainen tai kansalaisryhmä (esim. vastarintaliike) ei saa nousta esivaltaa vastaan. Nykyinen liikehdintä esivaltaa vastaan on Jumalaa vastaan hyökkäämistä ja suoraa maan tuhoamista.

   Yksityiset kostot (esim. vastarintaliikkeet) Jumala kieltää:

   ”kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat” (Matt. 26:52; ainoa poikkeus on siis esivalta, jonka Jumala on valtuuttanut käyttämään miekkaa hänen palvelijanaan);

   ” Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: ’Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra’” (Room. 12:19).

   On siis tultava kristityksi (”rakkaat”) – silloin Jumala kostaa ja maksaa kaikille vihollisille, eli esimerkiksi suo ja järjestää maahan lujan, oikeamielisen ja miehisen esivallan, joka Jumalan siipien alla lujasti rankaisee pahantekijöitä ja sotii menestyksellä vihollisia vastaan. Jumalatonta kansaa (esim. Suomen nykyistä kansaa) Jumala ei auta vaan jättää sen kelvottoman esivallan ja vihollisten käsiin.

   On tehtävä parannus, tultava kristityiksi. Silloin Jumalan viha poistuu, ja hän suo maahan esivallan, joka riittävällä tavalla kykenee pitämään pahantekijät kurissa. Jos parannusta ei tehdä, kansa hukkuu omasta syystään. Ei siinä mitään ihmeellistä ole.

   Kristityn tulee alussa mainitun Roomalaiskirjeen kohdan mukaan olla esivallalle alamainen, ja silloin kristitty mielihyvin auttaa esivaltaa sen taistelussa pahantekijöitä vastaan. Kristitty voi siis toimia esivaltaa palvellessaan sotilaana, upseerina tai esimerkiksi pyövelinä.

   Jos maassa ei ole kunnon esivaltaa, se johtuu siitä, että kansa on jumalatonta ja heittiöt päättäjikseen ansainnutta. Vain parannuksenteko Jumalan sanan voimassa auttaa.

   Jokunen sana TR:n raamatunkohdista:

   Ps. 139:21-22. Tämä kohta ilmaisee vain, että kristitty pitää vihollisinaan niitä, joita Jumala pitää vihollisinaan (ja vaikuttaahan kristityssä itse Jumala, joka vihaa syntiä). Jos katsotaan näitä kahta jaetta hieman laajemmassa kontekstissa, niin jakeet 19-20 sanovat:

   ”Jumala, jospa sinä surmaisit jumalattomat! Ja te murhamiehet, väistykää minusta pois! Sillä he puhuvat sinusta petollisesti ja lausuvat turhaan sinun nimesi – nuo sinun vihollisesi.”

   Tässä surmaajaksi ilmoitetaan Jumala itse, ei siis ketään yksityistä ihmistä tai vastarintaliikettä. Kaikki nämä jakeet ovat lain julistusta, ja psalmin kirjoittaja Daavid rukoilee lopullista tuomiota, tuomiopäivää, että pahoista päästäisiin (ennen tuomiopäivää Jumala rankaisee pahantekijöitä esivallan välityksellä).

   ”Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. – – Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: ’Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä. – – Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään’” (Matt. 25:31-33,41,46).

   Psalmista 139 käy ilmi vielä, että se julistaa yllä jo mainittua parannuksentekoa, alituista parannuksentekoa. Daavid aloittaa psalminsa toteamalla, että Herra tutkii hänet ja tuntee hänet ja ja tietää kaikki hänen tiensä – se on Daavidista ylen ihmeellistä. Psalminsa Daavid lopettaa parannuksentekoon (jakeet 23-24):

   ”Tutki minua, Jumala, ja tunne minun sydämeni, koettele minua ja tunne minun ajatukseni. Ja katso: jos minun tieni on vaivaan vievä, niin johdata minut iankaikkiselle tielle”.

   Oikealla tiellä pysymiseen kuuluu siis Jumalan vihollisten karttaminen, rukous Jumalan puoleen ja Jumalaan turvaaminen. Kyseessä on jatkuva parannuksenteko, jatkuva pyhitys.

   Sitten Joosua 7:10-11. Israel oli rikkonut Herran käskyä vastaan ja ottanut Jerikoa valloitettaessa tuhon omaksi vihittyä itselleen. Nyt kun Israelin leiriin oli tuotu tuhon omaksi vihittyä, leiriä itseään uhkasi tuhoutuminen. Rikkoja oli Aakan. Jotta Jumalan viha leppyisi, kansa oli pyhitettävä (jae 13) eli sen keskuudesta oli poistettava tuhon omaksi vihitty. Aakan kivitettiin kuoliaaksi, ja hänen perheväkensä ja eläimensä poltettiin kuoliaiksi (jae 25).

   Suomen kansankin keskuudesta on siis poistettava kaikki synti (lastenmurhat aborteissa, homous, jumalanpilkka jne.).

   Kun jakeessa 10 Herra sanoo Joosualle: ”Nouse! Miksi makaat kasvoillasi?”, niin sanoillaan Herra tahtoo ilmoittaa Joosualle, ettei ole syytä epäillä Herran uskollisuutta (Ainissa oli tullut tappio sodassa) ja että syy oli kansassa itsessään.

   TR:n kolmas raamatunkohta on 2. Aikak. 19:2: ”Silloin Jeehu, Hananin poika, näkijä, meni kuningas Joosafatia vastaan ja sanoi hänelle: ’Oliko sinun autettava jumalatonta, ja rakastatko sinä niitä, jotka vihaavat Herraa? Sen tähden on sinun päälläsi Herran viha’.”

   Jakeessa ei puhuta ”maahan otetusta vieraasta, vääräuskoisesta väestä” (vaikka TR niin väittää), vaan siinä näkijä Jeehu (kiivas epäjumalanpalveluksen tuomitsija) nuhtelee Juudan valtakunnan kuningasta Joosafatia siitä, että tämä oli mennyt – vastoin profeetta Miikan varoitusta – epäpyhään liittoon Israelin valtakunnan kuninkaan Ahabin (Jumalan avoin vihollinen) kanssa heidän lähtiessään yhdessä valtaamaan takaisin Gileadin Raamotia (sotaretki epäonnistui).

   Väki Suomessa on pihalla kuin lumiukko – ja samalla umpikiero Jumalan vastustaja ja perkeleen palvelija.

   Vain tekeminen auttaa: parannuksenteko. Sen tähden on alettava oikein julistaa Jumalan sanaa ja tultava kristityiksi. Silloin Jumala kuulee omiensa rukoukset (pääase vihollisia vastaan). Katumattomien jumalattomien (Suomen nykyisen kansan) rukouksia Jumala ei kuule:

   ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31). VILaurio

   Plusääni(4)Miinusääni(4)
   1. Muutama sana vielä tarkennukseksi siitä, että TR vaati suomalaisilta vihan tekoja, sotimista, ”Jumalan vihollisia”, ”tuhon omaksi vihittyjä”, ”maahan otettuja vieraita ja vääräuskoisia” ja ”jumalattomia” vastaan. Jumala kieltää sen, ja sen osoittavat yllä olevassa kommentissani mainitut raamatunkohdat Matt. 26:52, Room. 12:19 ja Room. 13:1-5 (yksin esivallalla on oikeus tarttua miekkaan, silloinkin yhteiskunnallisia PAHANTEKIJÖITÄ vastaan, ei ”vääräuskoisia” vastaan).

    Miekkaan (sotimiseen, laajemmassa merkityksessä lakien käyttöön ja rangaistuksiin) saa tässä maassa tarttua vain esivalta, sekin vain yhteiskunnallista rauhaa häiritseviä pahantekijöitä (esim. rikollisia, hyökkääviä vihollisia ja moraalin turmelijoita vastaan) vastaan.

    Vääräuskoisuus ei ole yhteiskunnallisesti (maallisesti) tuomittavaa, jos se ei häiritse yhteiskunnallista elämää maassa eikä siis riko lakeja. Vääräuskoisuutta ei voi voittaa aseilla tai millään väkivallalla, sillä vääräuskoisuutta synnyttävä perkele on henki, jota ei fyysisin voimatoimin voi hävittää. Vain evankeliumi sitoo perkeleen (ja hänen synnyttämänsä harhaopit ja väärät, ihmistekoiset uskonnot, Matt. 28:18-20), ja siksi esimerkiksi islam ja juutalaisuus ovat voitettavissa vain Jumalan sanaa (lakia ja evankeliumia) julistamalla. Vain Jumalan sanassa katumuksen ja uskon vaikuttava Pyhä Henki karkottaa sydämistä perkeleen ja puhdistaa ne. Vain jos vääräuskoiset toimivat rikollisesti, heihin tulee kohdistaa maallisia kurinpitotoimia, ja silloinkin vain esivallan (Jumalan palvelijan) käden kautta.

    TR on täydellisesti eksyksissä (tai sitten hän vain huijaa ja hakee verukkeita), kun hän luulee Suomen kansan olevan kristillistä ja ”Herran kädessä”. Suomen kansa on maailman kansoista kaikkein perkeleellisin kansa, koska täällä on kristinuskostakin tehty pelkkää ulkonaista teeskentelyä, perkeleellisyyden kuori, johon lähes koko kansa on kääriytynyt:

    ”Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen” (2. Kor. 11:14-15).

    En ole koskaan tavannut Suomessa yhtään oikeaa kristittyä, teeskentelijöitä sitäkin enemmän (toki oikeita kristittyjä täällä on, en ole vain tavannut; Jumalalla on aina olemassa omansa). Suomalaiset ovat vesittäneet ja tuhonneet kirkot ja niiden opetuksen, lopettaneet kaikkialla oikean evankeliumin opettamisen, ottaneet käyttöön Jumalan sanan vastaisen naispappeuden, tehneet moraalittomuudesta (esim. homoseksuaalisuudesta ja ”seksuaalisesta vapaudesta” eli turmeluksesta) hyveen, jota opetetaan kouluissakin lapsille, murhanneet laillisesti jo 700 000 lasta aborteissa itselleen laatimansa lain turvin, tehneet jumalanpilkasta normaalin elämänasenteen ja vääntäneet kaikkialla Raamatun jumalattomuutensa mukaiseksi Suomi-Talmudiksi ja verukehakemistoksi. Koska maassa ei ole oikeaa evankeliumia, kansa on kokonaan perkeleen orjuudessa, Ap. t. 26:18.

    Suomalaiset siis itse ovat Jumalan vihollisia, vääräuskoisia ja jumalattomia. TR:n tulisi niin ollen kohdistaa vihan teot ja sota suomalaisia vastaan, jos hän eläisi sanansa mukaisesti. Ja koska suomalaiset itse ovat jumalaton perkeleen kansa, täällä ei ole oikeaa esivaltaa lainkaan, on vain jonkinlainen perkeleen joukkoja yleisesti palveleva ”esivalta”, joka on hampaaton ja narrimainen tanhu- ja sirkusseurue. Oikean esivallan hävittää tästä maasta jo demokratia, jossa kurissa pidettävät (kansa) ovat itse julistautuneet omiksi kurinpitäjikseen (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§).

    Koska maassa ei ole oikeaa esivaltaa, täällä ei ole mitään Jumalan valtuuttamaa elintä, joka rankaisisi pahantekijöitä asianmukaisesti. Tämä on Jumalan rangaistus. Hän on jättänyt jumalattoman Suomen kansan perkeleen haltuun. Kaikki esivaltahan on Jumalalta, myös olematon tai huono esivalta, Room. 13:1. Seuraus on se, että kaikilla rikollisilla, vihollisilla ja pahantekijöillä on vapaa pääsy tähän perkeleen maahan. Myös vääräuskoisilla on vapaa pääsy tänne, koska täällä ei ole oikeaa evankeliumia sitomassa perkelettä. Kansa on demokratiallaan tehnyt maasta perkeleen pesäkolon ja epäjumalanpalvonnan temppelin. Kaikki, mitä tässä maassa on ja tapahtuu, nousee perkeleestä. Kun Jumala lähettää tänne vihollisia, rikollisia, vääräuskoisia ja muita pahantekijöitä, hän paitsi rankaisee myös yrittää ajaa kansaa katumukseen ja uskoon (siis parannukseen).

    Siksi ainoa oikea tie eteenpäin on parannuksenteko Jumalan edessä. Siksi on julistettava Jumalan sanaa, joka katumuksen ja uskon vaikuttaa. Jos kansa tekee parannuksen, Jumala alkaa poistaa yltämme vihansa osoituksiaan, vihollisia, rikollisia ja vääräuskoisia, ja suo meille lujan, oikeamielisen ja miehisen esivallan, joka todella rankaisee pahantekijöitä. Vain Jumalan suojeluksessa kansan on mahdollista pelastua ja päästä oikealle tielle. Jos huomattava osa kansasta tulee kristityksi ja alkaa rukoilla Jumalaa, saadaan aikaan ihmeitä:

    ”Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen” (Joh. 15:7).

    Verukkeet, kristityksi tekeytymiset ja Raamatun vääntelyt eivät auta. On tehtävä parannus.

    Jumalattomuudellaan kansa on tuhonnut itsensä ja kaiken täällä. Ei kukaan muu. Olisi hyvä palata totuuteen. VILaurio

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Usko, oli se sitten mitä tahansa, on oman (tai toisen) mielikuvituksen tuotteen hyväksymistä totena ja rinnastamisena todellisuuteen.

     Epätodellisten mielikuvituksen tuotteiden ottaminen/hyväksyminen todellisina on oire mielisairaudesta.
     Yksi jumala on jo ajatuksenakin naurettava ja lapsellinen, niinkuin joulupukkikin on pelkkää mielikuvituksen tuotetta.
     Jeesukset ja muut tarinoiden päähenkilöt ovat pelkkää huuhaata ja humpuukia, eivätkä liity mitenkään todellisuuteen missä me kaikki ihmiset ja OIKEASTI olemassa olevat olennot elämme.
     Se, että joku on joskus raapustanut tahroja paperille, ei tee niiden kuvittelemisesta yhtään todellisempaa kuin hattivattien tai tonttujen olemassaoloon uskominen.

     Lopettakaa uskomisenne ja mielisairautenne levittäminen jo ”hyvän sään aikaan”, ei tuollaista höpöhöpö-humpuukia jaksa ottaa vakavasti enää pienet lapsetkaan.

     Tuotte vain esille oman mielenne rajoittuneisuuden ja aivojenne syvälle kiirineen tulehduksen ja mädännäisyytenne, kun levitätte sairasta mielikuvitustanne toisten ihmisten harmiksi.

     Uskonto on huijausta ja usko mielisairaus. Aivotroijalainen virus.

     Todellisuus on yksinkertaisin ja kaikille sama.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Taitaa nimimerkki olla nykyajan nainen, kun luulee perkelettä (ns. ”omaa itseään”) vapahtajaksi ja mielen ja järjen (”aivojen”) terveyden takaajaksi?

      Nimimerkki aivan oikein kirjoittaa, että usko on sanoman uskomista. Raamattu on Jumalan sanoma syntiinlankeemuksessa synnin, perkeleen ja kuoleman valtaan ja orjuuteen joutuneelle ihmiskunnalle. Siinä Jumala kertoo, kuinka ihminen pääsee tuosta orjuudesta ja tulee autuaaksi, ikuisesti Jumalan yhteydessä eläväksi Jumalan lapseksi. Tämä pelastuminen tapahtuu uskossa Jumalan Pojan Jeesuksen Kristuksen (jonka Jumala lupasi heti syntiinlankeemuksen jälkeen: ”vaimon siemen”, 1. Moos. 3:15, on Jeesus Kristus, joka polki rikki perkeleen pään) sovitustekoon. Jeesus Kristus sovitti meidän syntimme itsessään ja astui synnin rangaistukseen, kuolemaan, puolestamme pelastaakseen meidät:

      ”Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehottaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa. Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi” (2. Kor. 5:19-21);

      ”Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa (kuin Jeesuksessa Kristuksessa); sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman” (Ap. t. 4:12).

      Nimimerkki ei ota vastaan Jumalan ilosanomaa, joten hän jää synnin, perkeleen ja kuoleman orjuuteen ja hukkuu ikuiseen helvettiin:

      ”joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16).

      Olisiko ikuiseen helvettiin tietoisesti astuminen ”mielen ja aivojen terveyttä”? Eikö se pikemminkin ole, nimimerkkiä lainatakseni, ”mielen rajoittuneisuutta ja aivojen syvälle kiirinyttä tulehdusta ja mädännäisyyttä” ja ”mielisairautta”:

      ”Hullu sanoo sydämessänsä: ’Ei ole Jumalaa’” (Ps. 14:1) – – ”Hullun tie on hänen omissa silmissään oikea – – tyhmäin sydän huutaa julki hulluutensa” (Snl. 12:15, 23) – – ”Kovin on korkea hullulle viisaus” (Snl. 24:7) – – ”tyhmäin suu purkaa hulluutta” (Snl. 15:2).

      Evankeliumin ilosanoman uskomista voidaan verrata lahjoituksen antavan kuninkaan sanoman uskomiseen: Jos jonkin kaukaisen maan kuningas hyvää hyvyyttään tahtoo lahjoittaa jollekulle puolet valtakunnastaan ja lähettää lähettiläänsä ilmoittamaan siitä ko. henkilölle, niin jos tämä henkilö ei usko saamaansa sanomaa, hän jää ilman tuota puolta valtakuntaa. Jos hän uskoo sanoman, hän saa sen – ei se ole ”mielisairautta”.

      Ja mitä muuta kuin yllä mainittua synnin, perkeleen ja kuoleman orjuutta on se jumalattoman ihmisen ”todellisuus, missä me kaikki ihmiset ja OIKEASTI olemassa olevat olennot elämme”:

      ”sillä hänessä (Jumalassa) me elämme ja liikumme ja olemme – – olemme Jumalan sukua” (Ap. t. 17:28-29).

      Nimimerkki ei voisi elää ja olla olemassa ilman Jumalaa. Hän ei kykenisi liikahtamaankaan (ei esimerkiksi kirjoittamaan tänne).

      Myös omatunto eli sydämiin kirjoitettu Jumalan laki huutaa Jumalan olemassaoloa.

      Kaikki luomakunnassa todistaa Jumalan olemassaoloa:

      ”Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, sen tähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa, koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet KATOAVAISEN IHMISEN ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi” (Room. 1:18-23).

      Ovatko ”Jeesukset ja muut tarinoiden päähenkilöt pelkkää huuhaata ja humpuukia”, kuten nimimerkki väittää? Jeesuksesta Kristuksesta on olemassa Raamatun ulkopuolelta sen ajan historioitsijoiden todistuksia. Jeesuksen lunastustyön ja evankeliumin ja pelastumisen todellisuudesta Raamattu itse toteaa mm. seuraavaa:

      ”Veljet, minä (apostoli Paavali) johdatan teidät tuntemaan sen evankeliumin, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte ja jonka kautta te myös pelastutte, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet. Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan, ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan, ja että hän näyttäytyi Keefaalle, sitten niille kahdelletoista. Sen jälkeen hän näyttäytyi yhtä haavaa enemmälle kuin viidellesadalle veljelle, joista useimmat vielä nytkin ovat elossa, mutta muutamat ovat nukkuneet pois. Sen jälkeen hän näyttäytyi Jaakobille, sitten kaikille apostoleille. Mutta kaikkein viimeiseksi hän näyttäytyi minullekin, joka olen ikään kuin keskensyntynyt” (1. Kor. 15:1-8).

      Nimimerkki nähtävästi vetoaa omaan järkeensä todellisuuden tuomarina, mutta luonnollisen ihmisen järkihän on syntiinlankeemuksen seurauksena turmeltunut eikä voi ymmärtää hengellisistä asioista yhtään mitään; maallisissakin asioissa luonnollisen ihmisen järki on kovin rajoittunut. Uskonpuhdistaja Martti Lutherin ajan kirkon Tunnustuskirjat toteaa esimerkiksi näin (seuraavat 8 kappaletta ovat tätä siteerausta):

      ”Ensiksi on varmaa: Ei riitä, että kristityt pitävät syntinä ja tietävät synniksi teoin tapahtuvan Jumalan käskyjen rikkomisen. Ennen kaikkea on todella pidettävä syntinä ja synniksi tiedettävä se kauhea, pöyristyttävä perinnöllinen sairaus, joka on turmellut koko ihmisluonnon. Se on jopa pääsynti, kaikkien tekosyntien juuri ja lähde. Tohtori Luther sanoo sitä luonnon- eli persoonansynniksi antaen ymmärtää, että ihmisen luonto ja persoona on syntinen, vaikka hän ei ajattelisi, puhuisi eikä tekisi mitään pahaa, mikä kuitenkin on ihmisluonnolle mahdotonta esivanhempiemme lankeemuksen jälkeen. Luonnon ja persoonan on perisynti hengellisenä leprana perin pohjin, läpikotaisin myrkyttänyt ja turmellut Jumalan silmissä. Siitä turmeluksesta, ensimmäisen ihmisen lankeemuksen perusteella, Jumalan laki syyttää luontoamme eli persoonaamme ja tuomitsee sen. Siten me olemme luontomme (Ef. 2:3) puolesta vihan, kuoleman ja kadotuksen lapsia, jos ei Kristuksen ansio pelasta meitä siitä tilasta.

      ”Toiseksi on sekin selvää ja varmaa, mitä Augsburgin tunnustuksen 19. uskonkohta opettaa. Jumala ei ole synnin luoja, alkuunpanija eikä syy, vaan synti, joka on Perkeleen tekoa, on tullut maailmaan yhden ihmisen kautta Perkeleen yllytyksestä (Room. 5:12; 1 Joh. 3:8) Vielä nytkään, tämän turmeluksen vallitessa, ei syntiä meissä luo eikä vaikuta Jumala, vaan sen ihmisluonnon myötä, joka yhä edelleen on Jumalan luomistyötä, siirtyy perisynti syntistä siementä olevalta isältä ja äidiltä ruumiillisessa sikiämisessä ja syntymässä eteenpäin.

      ”Kolmanneksi. Kuten Schmalkaldenin opinkohdissa sanotaan, mikään järki ei käsitä, mitä tämä peritty turmelus on, vaan se on opittava ja uskottava Raamatun ilmoituksen perusteella. Puolustuksessa se suppeasti esitetään seuraavina pääkohtina.

      ”1. Tämä peritty turmelus on yhtä kuin syyllisyys, se että me kaikki olemme Aadamin ja Eevan tottelemattomuuden tähden Jumalan epäsuosiossa, ”luonnostamme vihan lapsia”, kuten apostoli todistaa, Ef. 2:5 Room. 5:12.

      ”2. Toiseksi tulee täydellinen puutos, luomisessa annetun ja paratiisissa olleen alkuvanhurskauden häviäminen: poissa on se Jumalan kuva, jonka mukaan ihminen alussa luotiin (Ef. 4:24) ”totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen”. Samalla ihminen on kykenemätön ja kelvoton kaikkeen, millä on tekemistä Jumalan kanssa. Latinaksi asia ilmaistaan näin: Descriptio peccati originalis detrahit naturae non renovatae et dona et vim seu facultatem et actus inchoandi et efficiendi spiritualia; perisynnin kuvaus kiistää sen, että uudistumattomalla luonnolla olisi mitään lahjoja, voimaa tai mahdollisuutta hengellisissä asioissa panna jotakin alulle tai viedä päätökseen.

      ”3. Ihmisluonnon perisynti ei ole ainoastaan kaiken hyvän täydellistä puuttumista hengellisissä, jumalallisissa asioissa, vaan se merkitsee samalla sitä, että ihmisessä on menetetyn Jumalan kuvan tilalla syvä, paha, kauhea, pohjaton, tutkimaton ja sanoin kuvaamaton koko luonnon ja sen kaikkien kykyjen turmelus; erityisesti tämä koskee sielun korkeimpia ja etevimpiä voimia, jotka vaikuttavat älyssä, sydämessä ja tahdossa. Nykyään, lankeemuksen jälkeen, ihmiselle periytyy synnynnäinen, paha luonto ja sydämen sisäinen saastaisuus, paha himo ja taipumus. Niinpä me kaikki perimme luonnostamme Aadamilta sellaisen sydämen, mielen ja ajatustavan, joka korkeimpien kykyjensä ja järjen valon puolesta asennoituu jyrkästi Jumalaa ja hänen korkeinta käskyään vastaan. Mitä erityisesti jumalallisiin, hengellisiin asioihin tulee, se on vihollisuutta Jumalaa vastaan. Muutoin, luonnollisissa, ulkonaisissa asioissa, jotka on alistettu järjelle, ihmisellä on yhä tallella jonkin verran ymmärrystä, voimaa ja kykyä, tosin varsin pahasti heikentyneenä. Sekin kaikki on siinä määrin perityn taudin myrkyttämää ja saastuttamaa, ettei se kelpaa Jumalalle.

      ”4. Jumala on määrännyt rangaistukseksi perisynnin turmelemille Aadamin jälkeläisille ja perisynnille itselleen kuoleman ja ikuisen kadotuksen. On olemassa myös muuta ruumiillista ja hengellistä, ajallista ja ikuista kurjuutta. On Perkeleen tyranninvalta: ihmisluonto on joutunut Perkeleen vallan alle, luovutettu Perkeleen valtaan, jäänyt vangiksi hänen valtakuntaansa. Perkele huumaa ja viettelee monta viisasta suurmiestä tässä maailmassa hirvittävillä harhoilla ja sokaisee heidät erityisesti harhaopeilla. Eri tavoin hän syöksee ihmiset kaikenlaisiin paheisiin.

      ”5. Viidenneksi. Tämä peritty turmelus on niin suuri ja hirmuinen, että Jumala yksin Herran Kristuksen tähden voi peittää sen silmillään ja antaa sen anteeksi, kuten hän tekee kastetuille, uskoville ihmisille. Sen vääristämä ja turmelema ihmisluonto voidaan parantaa vain yhdellä tavalla: Pyhän Hengen täytyy synnyttää ja luoda ihminen uudeksi. Tämä uudistuminen pannaan tässä elämässä vasta alulle; tulevassa elämässä se on oleva täydellinen.”

      Lopuksi nimimerkin lauseesta: ”Uskonto on huijausta ja usko mielisairaus”. Yllä on osoitettu, että kristillinen usko (= usko Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen) pelastaa ihmisen synnin, perkeleen ja kuoleman vallasta eikä niin ollen ole ”mielisairautta.” Kristinusko ei siis varsinaisesti ole ”uskonto”, joka olisi ihmisten laatima tai kuvittelema, vaan kristinusko on Jumalan sanassaan meille ilmoittaman sanoman uskomista, siis Jumalan tekojen uskomista. Kristinusko on alusta loppuun Jumalan tekoa. Hän jopa itse vaikuttaa sydämessä uskon sanomaansa, ellei ihminen ryhdy vastustamaan.

      Muut uskonnot sitä vastoin hylkäävät Jumalan ilmoituksen Raamatussa, sen, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika ja Vapahtaja. Muut uskonnot ovat kaikki ihmisen omia ponnisteluita kohti Jumalaa, ihmistekojen oppia. Kristinusko sen sijaan on, kuten sanottu, Jumalan armo. Muissa uskonnoissa jäädään synnin, perkeleen, kuoleman ja epätoivoisten ihmispyristelyiden valtaan, kristinusko yksin on Jumalalta ja vapauttaa autuuteen ja ikuiseen elämään.

      Se, että noita muita uskontoja on olemassa, on paitsi perkeleen työtä myös osoitus siitä, että kaikkialla ihmiskunnassa on olemassa jonkinlainen taju Jumalan olemassaolosta. Kuitenkaan yleinen usko Jumalan olemassaoloon ei pelasta ketään. Yksin Jumalan Pojan lunastusteko pelastaa. Kristinusko, oikean Jumalan todellinen ilmoitus kaikille, on Jumalan armoa. Muut uskonnot ovat syntiinlankeemuksessa turmeltuneiden ihmisten omavoimaisia pyristelyitä ja ponnisteluita kohti tuntematonta ”Jumalaa”. Jeesus käskee tekemään tyhjiksi nuo kaikki muut uskonnot (siis vapauttamaan ihmiset niistä):

      ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää” (Matt. 28:19-20).

      Lopuksi Raamatun kuvaus siitä, että nainen otti vastaan petoksen ja toi synnin ja kuoleman maailmaan:

      ”Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: ’Onko Jumala todellakin sanonut: Älkää syökö kaikista paratiisin puista?’ – – Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä; ja hän otti sen hedelmästä ja söi ja antoi myös miehellensä, joka oli hänen kanssansa, ja hänkin söi. – – Niin Herra Jumala sanoi vaimolle: ’Mitäs olet tehnyt?’ Vaimo vastasi: ’Käärme petti minut, ja minä söin’. – – Niin Herra Jumala ajoi hänet (ihmisen) pois Eedenin paratiisista” (1. Moos. 3:1,6,13,23,24).

      ”eikä Aadamia petetty, vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen” (1. Tim. 2:14).

      Siksi Jumala on määrännyt, ettei nainen saa vallita miestä eikä opettaa häntä. Myös seurakunnassa naisen on oltava hiljaa (hän ei saa toimia pappina eikä esimerkiksi osallistua kirkollisiin vaaleihin):

      ”Niin kuin kaikissa pyhien seurakunnissa, olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niin kuin lakikin (so. 1. Moos. 3:16: ”hän [mies] on sinua vallitseva”) sanoo. Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa. Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt? Vai ainoastaan teidänkö tykönne se on tullut? Jos joku luulee olevansa profeetta tai hengellinen, niin tietäköön, että mitä minä kirjoitan teille, se on HERRAN KÄSKY” (1. Kor. 14:33-37);

      ”Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena; mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa. Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva; eikä Aadamia petetty, vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen. Mutta hän on pelastuva lastensynnyttämisen kautta, jos hän pysyy uskossa ja rakkaudessa ja pyhityksessä ynnä siveydessä” (1. Tim. 2:11-15).

      Naispappeus ja naisvalta yhteiskunnassa ovat siis Jumalan suorien käskyjen rikkomista. Tästä rikkomuksesta on tälle jumalattomalle ja röyhkeälle kansalle katastrofaaliset seuraukset.

      Onko nimimerkki, perkeleen vallan julistaja, nainen?

      Plusääni(2)Miinusääni(1)
     2. ”Materialissum”,toisteli Breshnev minun nuoruudessani, mutta eipä toistele Putin.Siis uskonnolla on merkitystä.
      Sehän oli 1.sukupolvi venäläisiä, jotka oli ateisteja, joita hyökkyytettiin Suomen kimppuun 39.
      Heille ei ollut opetettu;älä tee lähimmäisellesi sitä mitä et toivo itsellesi tehtävän, ja sille porukalle annettiin käsky tuhota Suomi etnisesti, ja hehän totteli.Kristitty vennläinen ei ikinä tottelisi sellaista käskyä,.Siinähän jouduttiin puollustamaan myös tsaarin ukaasia, Porvoon valtiopäiviä1809, estettiin siis venäläisiä ampumasta itseään jalkaan, kun estettiin miehitys.
      Ja ne jotka sanoo, että uskontoa ja politiikkaa ei saa sotkea keskenään, niin eivät ymmärrä Talavisoasta mitään , sillonhan saatiin ateismia niskaan niin että roikui! Siis ateismi on hengenvaarallista!

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. (Toinen yritys saada kommentti läpi, ensimmäinen oli n. 16 tuntia sitten).

    Muutama sana vielä tarkennukseksi siitä, että TR vaati suomalaisilta vihan tekoja, sotimista, ”Jumalan vihollisia”, ”tuhon omaksi vihittyjä”, ”maahan otettuja vieraita ja vääräuskoisia” ja ”jumalattomia” vastaan. Jumala kieltää sen, ja sen osoittavat yllä olevassa kommentissani mainitut raamatunkohdat Matt. 26:52, Room. 12:19 ja Room. 13:1-5 (yksin esivallalla on oikeus tarttua miekkaan, silloinkin yhteiskunnallisia PAHANTEKIJÖITÄ vastaan, ei ”vääräuskoisia” vastaan).

    Miekkaan (sotimiseen, laajemmassa merkityksessä lakien käyttöön ja rangaistuksiin) saa tässä maassa tarttua vain esivalta, sekin vain yhteiskunnallista rauhaa häiritseviä pahantekijöitä (esim. rikollisia, hyökkääviä vihollisia ja moraalin turmelijoita vastaan) vastaan.

    Vääräuskoisuus ei ole yhteiskunnallisesti (maallisesti) tuomittavaa, jos se ei häiritse yhteiskunnallista elämää maassa eikä siis riko lakeja. Vääräuskoisuutta ei voi voittaa aseilla tai millään väkivallalla, sillä vääräuskoisuutta synnyttävä perkele on henki, jota ei fyysisin voimatoimin voi hävittää. Vain evankeliumi sitoo perkeleen (ja hänen synnyttämänsä harhaopit ja väärät, ihmistekoiset uskonnot, Matt. 28:18-20), ja siksi esimerkiksi islam ja juutalaisuus ovat voitettavissa vain Jumalan sanaa (lakia ja evankeliumia) julistamalla. Vain Jumalan sanassa katumuksen ja uskon vaikuttava Pyhä Henki karkottaa sydämistä perkeleen ja puhdistaa ne. Vain jos vääräuskoiset toimivat rikollisesti, heihin tulee kohdistaa maallisia kurinpitotoimia, ja silloinkin vain esivallan (Jumalan palvelijan) käden kautta.

    TR on täydellisesti eksyksissä (tai sitten hän vain huijaa ja hakee verukkeita), kun hän luulee Suomen kansan olevan kristillistä ja ”Herran kädessä”. Suomen kansa on maailman kansoista kaikkein perkeleellisin kansa, koska täällä on kristinuskostakin tehty pelkkää ulkonaista teeskentelyä, perkeleellisyyden kuori, johon lähes koko kansa on kääriytynyt:

    ”Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen” (2. Kor. 11:14-15).

    En ole koskaan tavannut Suomessa yhtään oikeaa kristittyä, teeskentelijöitä sitäkin enemmän (toki oikeita kristittyjä täällä on, en ole vain tavannut; Jumalalla on aina olemassa omansa). Suomalaiset ovat vesittäneet ja tuhonneet kirkot ja niiden opetuksen, lopettaneet kaikkialla oikean evankeliumin opettamisen, ottaneet käyttöön Jumalan sanan vastaisen naispappeuden, tehneet moraalittomuudesta (esim. homoseksuaalisuudesta ja ”seksuaalisesta vapaudesta” eli turmeluksesta) hyveen, jota opetetaan kouluissakin lapsille, murhanneet laillisesti jo 700 000 lasta aborteissa itselleen laatimansa lain turvin, tehneet jumalanpilkasta normaalin elämänasenteen ja vääntäneet kaikkialla Raamatun jumalattomuutensa mukaiseksi Suomi-Talmudiksi ja verukehakemistoksi. Koska maassa ei ole oikeaa evankeliumia, kansa on kokonaan perkeleen orjuudessa, Ap. t. 26:18.

    Suomalaiset siis itse ovat Jumalan vihollisia, vääräuskoisia ja jumalattomia. TR:n tulisi niin ollen kohdistaa vihan teot ja sota suomalaisia vastaan, jos hän eläisi sanansa mukaisesti. Ja koska suomalaiset itse ovat jumalaton perkeleen kansa, täällä ei ole oikeaa esivaltaa lainkaan, on vain jonkinlainen perkeleen joukkoja yleisesti palveleva ”esivalta”, joka on hampaaton ja narrimainen tanhu- ja sirkusseurue. Oikean esivallan hävittää tästä maasta jo demokratia, jossa kurissa pidettävät (kansa) ovat itse julistautuneet omiksi kurinpitäjikseen (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§).

    Koska maassa ei ole oikeaa esivaltaa, täällä ei ole mitään Jumalan valtuuttamaa elintä, joka rankaisisi pahantekijöitä asianmukaisesti. Tämä on Jumalan rangaistus. Hän on jättänyt jumalattoman Suomen kansan perkeleen haltuun. Kaikki esivaltahan on Jumalalta, myös olematon tai huono esivalta, Room. 13:1. Seuraus on se, että kaikilla rikollisilla, vihollisilla ja pahantekijöillä on vapaa pääsy tähän perkeleen maahan. Myös vääräuskoisilla on vapaa pääsy tänne, koska täällä ei ole oikeaa evankeliumia sitomassa perkelettä. Kansa on demokratiallaan tehnyt maasta perkeleen pesäkolon ja epäjumalanpalvonnan temppelin. Kaikki, mitä tässä maassa on ja tapahtuu, nousee perkeleestä. Kun Jumala lähettää tänne vihollisia, rikollisia, vääräuskoisia ja muita pahantekijöitä, hän paitsi rankaisee myös yrittää ajaa kansaa katumukseen ja uskoon (siis parannukseen).

    Siksi ainoa oikea tie eteenpäin on parannuksenteko Jumalan edessä. Siksi on julistettava Jumalan sanaa, joka katumuksen ja uskon vaikuttaa. Jos kansa tekee parannuksen, Jumala alkaa poistaa yltämme vihansa osoituksiaan, vihollisia, rikollisia ja vääräuskoisia, ja suo meille lujan, oikeamielisen ja miehisen esivallan, joka todella rankaisee pahantekijöitä. Vain Jumalan suojeluksessa kansan on mahdollista pelastua ja päästä oikealle tielle. Jos huomattava osa kansasta tulee kristityksi ja alkaa rukoilla Jumalaa, saadaan aikaan ihmeitä:

    ”Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen” (Joh. 15:7).

    Verukkeet, kristityksi tekeytymiset ja Raamatun vääntelyt eivät auta. On tehtävä parannus.

    Jumalattomuudellaan kansa on tuhonnut itsensä ja kaiken täällä. Ei kukaan muu. Olisi hyvä palata totuuteen. VILaurio

    Plusääni(2)Miinusääni(1)
    1. Usko, oli se sitten mitä tahansa, on oman (tai toisen) mielikuvituksen tuotteen hyväksymistä totena ja rinnastamisena todellisuuteen.

     Epätodellisten mielikuvituksen tuotteiden ottaminen/hyväksyminen todellisina on oire mielisairaudesta.
     Yksi jumala on jo ajatuksenakin naurettava ja lapsellinen, niinkuin joulupukkikin on pelkkää mielikuvituksen tuotetta.
     Jeesukset ja muut tarinoiden päähenkilöt ovat pelkkää huuhaata ja humpuukia, eivätkä liity mitenkään todellisuuteen missä me kaikki ihmiset ja OIKEASTI olemassa olevat olennot elämme.
     Se, että joku on joskus raapustanut tahroja paperille, ei tee niiden kuvittelemisesta yhtään todellisempaa kuin hattivattien tai tonttujen olemassaoloon uskominen.

     Lopettakaa uskomisenne ja mielisairautenne levittäminen jo ”hyvän sään aikaan”, ei tuollaista höpöhöpö-humpuukia jaksa ottaa vakavasti enää pienet lapsetkaan.

     Tuotte vain esille oman mielenne rajoittuneisuuden ja aivojenne syvälle kiirineen tulehduksen ja mädännäisyytenne, kun levitätte sairasta mielikuvitustanne toisten ihmisten harmiksi.

     Uskonto on huijausta ja usko mielisairaus. Aivotroijalainen virus.

     Todellisuus on yksinkertaisin ja kaikille sama.

     Plusääni(1)Miinusääni(2)
    1. Jumalan armo (syntien anteeksiantamus) on Jeesus Kristus. Hän hankki ristintyöllään ja ylösnousemuksellaan meille juridisen syntien anteeksiantamuksen (armon) Jumalan edessä (ylösnousemus vahvistaa, että Jeesuksen uhri on hyväksytty). Se tulee uskoa sydämessä eikä kysellä. Jeesus Kristus on siis välimiehemme suhteessa Jumalaan, 1. Tim. 2:5; Hebr. 9:15; 12:24.

     Ilman välimiestä (uskoa Kristuksen lunastustekoon) ihminen hukkuu ikuiseen helvettiin. Vain usko pelastaa.

     ”joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16).

     ”Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin” (Hebr. 10:31).

     Jumala heittää helvettiin kaikki, jotka eivät ole pelastuneet uskossa Välimieheen, Lunastajaamme.

     ”Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. – – Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: ’Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä. – – Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään'” (Matt. 25:31-33,41,46).

     Uskon sydämessä vaikuttaa evankeliumin sanassa vaikuttava Pyhä Henki (ihminen ei kykene omin voimin synnyttämään uskoa sydämessään, hän kykenee omin voimin vain teeskentelemään). Raamattu on Pyhän Hengen kirjoittama apostolien ja profeettojen kautta. Kun Pyhä Henki sanaan liittyneenä on synnyttänyt sydämessä uskon, hän jää sydämeen asumaan, Joh. 14:23, 1. Kor. 3:16; 6:19. Näin ihminen uudestisyntyy: Pyhä Henki (Jumala itse) tulee sydämeen, ihmisen ytimeen, asumaan, ja perkele (”oma itse”, ”minuus”) joutuu kaikkoamaan sieltä. Ihmisestä tulee kristitty, Jumalan lapsi.

     Kukaan ei tarvitse Jeesusta Kristusta eli syntien anteeksiantamusta, ellei ensin ole tullut omantunnon kauhuun ja sydämen hätään (= katumukseen) sydämen syvän syntisyyden (tietysti myös tekosyntien) ja helvettiin joutumisen uhan vuoksi. Tällainen katumuksessa luhistunut ihminen riemumielin ottaa sydämessään vastaan syntien anteeksiantamuksen Jeesuksessa Kristuksessa ja pelastuu. Katumuksen (omantunnon hädän) synnyttää sydämessä Pyhä Henki, nyt lain sanaan liittyneenä:

     ”lain kautta tulee synnin tunto” (Room. 3:20).

     Niin katumuksen kuin uskon vaikuttaa siis Jumala itse sydämessä. Näin armo toteutuu ihmisessä.

     Katumus ja usko (yhdessä parannus) merkitsevät uudestisyntymistä: vanha syntinen ihminen kuolee ja uusi ihminen syntyy. Sitä kuvaa kaste. Kristitty on siis itsessään kuollut, eikä hänellä enää ole ”näkemyksiä”, ”maailmankatsomusta” eikä ”mielipiteitä”. Sydämessä on yksi Jumala ja Jumalan sana, totuus, Joh. 17:17.

     ”sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7);

     ”Sillä minä olen lain kautta kuollut pois laista, elääkseni Jumalalle. Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20).

     Kristinusko merkitsee siis kuolemaa. Vain niin tullaan eläviksi. Sitä on armo, Jeesus Kristus.

     Siionin pöytäkirjoista toteaisin vain, että kuka typerys väärentäisi juutalaisille ohjelman, jonka avulla he tuhoavat koko maailman? Tässäkin asiassa ajatuksenjuoksu puuttuu ihmisiltä kokonaan. En kirjoita tästä enempää, koska kommenttejani ei täällä enää julkaista. Tähänkin paikkaan, johon nimimerkki kommenttinsa nyt kirjoitti, olen jo kauan sitten (ja jokin aika sitten toistamiseen) kirjoittanut jatkokommentin yllä olevaan omaan kommenttiini, mutta sitä ei ole julkaistu. Luulen, ettei tätäkään julkaista. Kirjoitin tämän kommentin vain harjoitusmielessä kirjoittaakseni muuta käyttöä varten (muualla) jonkinlaisen hahmotelman armosta.

     Mjnulla siis EI ole ”näkemyksiä” tai ”mielipiteitä”, vaikka nimimerkki niitä minuun ymppää. Olen kuollut, vailla näkemyksiä ja mielipiteitä. Minussa asuu Jumala itse, ja Jumalan sana. Itsessäni olen kuollut. Hirvittävä on suomalaisten sokeus ja pohjaton, syvimmistä syvin jumalattomuus ja perkeleen (esim. ”oman itsen”) orjuus. VILaurio

     Plusääni(2)Miinusääni(1)
    2. Kokeilen nimimerkillä, menisikö kommentti siten läpi (edellinen yritys tyssäsi).

     Jumalan armo (syntien anteeksiantamus) on Jeesus Kristus. Hän hankki ristintyöllään ja ylösnousemuksellaan meille juridisen syntien anteeksiantamuksen (armon) Jumalan edessä (ylösnousemus vahvistaa, että Jeesuksen uhri on hyväksytty). Se tulee uskoa sydämessä eikä kysellä. Jeesus Kristus on siis välimiehemme suhteessa Jumalaan, 1. Tim. 2:5; Hebr. 9:15; 12:24.

     Ilman välimiestä (uskoa Kristuksen lunastustekoon) ihminen hukkuu ikuiseen helvettiin. Vain usko pelastaa.

     ”joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16).

     ”Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin” (Hebr. 10:31).

     Jumala heittää helvettiin kaikki, jotka eivät ole pelastuneet uskossa Välimieheen, Lunastajaamme.

     ”Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. – – Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: ’Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä. – – Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään’” (Matt. 25:31-33,41,46).

     Uskon sydämessä vaikuttaa evankeliumin sanassa vaikuttava Pyhä Henki (ihminen ei kykene omin voimin synnyttämään uskoa sydämessään, hän kykenee omin voimin vain teeskentelemään). Raamattu on Pyhän Hengen kirjoittama apostolien ja profeettojen kautta. Kun Pyhä Henki sanaan liittyneenä on synnyttänyt sydämessä uskon, hän jää sydämeen asumaan, Joh. 14:23, 1. Kor. 3:16; 6:19. Näin ihminen uudestisyntyy: Pyhä Henki (Jumala itse) tulee sydämeen, ihmisen ytimeen, asumaan, ja perkele (”oma itse”, ”minuus”) joutuu kaikkoamaan sieltä. Ihmisestä tulee kristitty, Jumalan lapsi.

     Kukaan ei tarvitse Jeesusta Kristusta eli syntien anteeksiantamusta, ellei ensin ole tullut omantunnon kauhuun ja sydämen hätään (= katumukseen) sydämen syvän syntisyyden (tietysti myös tekosyntien) ja helvettiin joutumisen uhan vuoksi. Tällainen katumuksessa luhistunut ihminen riemumielin ottaa sydämessään vastaan syntien anteeksiantamuksen Jeesuksessa Kristuksessa ja pelastuu. Katumuksen (omantunnon hädän) synnyttää sydämessä Pyhä Henki, nyt lain sanaan liittyneenä:

     ”lain kautta tulee synnin tunto” (Room. 3:20).

     Niin katumuksen kuin uskon vaikuttaa siis Jumala itse sydämessä. Näin armo toteutuu ihmisessä.

     Katumus ja usko (yhdessä parannus) merkitsevät uudestisyntymistä: vanha syntinen ihminen kuolee ja uusi ihminen syntyy. Sitä kuvaa kaste. Kristitty on siis itsessään kuollut, eikä hänellä enää ole ”näkemyksiä”, ”maailmankatsomusta” eikä ”mielipiteitä”. Sydämessä on yksi Jumala ja Jumalan sana, totuus, Joh. 17:17.

     ”sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7);

     ”Sillä minä olen lain kautta kuollut pois laista, elääkseni Jumalalle. Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20).

     Kristinusko merkitsee siis kuolemaa. Vain niin tullaan eläviksi. Sitä on armo, Jeesus Kristus.

     Siionin pöytäkirjoista toteaisin vain, että kuka typerys väärentäisi juutalaisille ohjelman, jonka avulla he tuhoavat koko maailman? Tässäkin asiassa ajatuksenjuoksu puuttuu ihmisiltä kokonaan. En kirjoita tästä enempää, koska kommenttejani ei täällä enää julkaista. Tähänkin paikkaan, johon nimimerkki kommenttinsa nyt kirjoitti, olen jo kauan sitten (ja jokin aika sitten toistamiseen) kirjoittanut jatkokommentin yllä olevaan omaan kommenttiini, mutta sitä ei ole julkaistu. Luulen, ettei tätäkään julkaista. Kirjoitin tämän kommentin vain harjoitusmielessä kirjoittaakseni muuta käyttöä varten (muualla) jonkinlaisen hahmotelman armosta.

     Mjnulla siis EI ole ”näkemyksiä” tai ”mielipiteitä”, vaikka nimimerkki niitä minuun ymppää. Olen kuollut, vailla näkemyksiä ja mielipiteitä. Minussa asuu Jumala itse, ja Jumalan sana. Itsessäni olen kuollut. Hirvittävä on suomalaisten sokeus ja pohjaton, syvimmistä syvin jumalattomuus ja perkeleen (esim. ”oman itsen”) orjuus. VILaurio

     Plusääni(2)Miinusääni(1)
    3. Tässä kolmannessa yrityksessäni saada tämä kommentti läpi on yksi uusi kappale, ehkä se sen voimasta tunkee läpi.

     Jumalan armo (syntien anteeksiantamus) on Jeesus Kristus. Hän hankki ristintyöllään ja ylösnousemuksellaan meille juridisen syntien anteeksiantamuksen (armon) Jumalan edessä (ylösnousemus vahvistaa, että Jeesuksen uhri on hyväksytty). Se tulee uskoa sydämessä eikä kysellä. Jeesus Kristus on siis välimiehemme suhteessa Jumalaan, 1. Tim. 2:5; Hebr. 9:15; 12:24.

     Ilman välimiestä (uskoa Kristuksen lunastustekoon) ihminen hukkuu ikuiseen helvettiin. Vain usko pelastaa.

     ”joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16).

     ”Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin” (Hebr. 10:31).

     Jumala heittää helvettiin kaikki, jotka eivät ole pelastuneet uskossa Välimieheen, Lunastajaamme.

     ”Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. – – Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: ’Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä. – – Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään’” (Matt. 25:31-33,41,46).

     Uskon sydämessä vaikuttaa evankeliumin sanassa vaikuttava Pyhä Henki (ihminen ei kykene omin voimin synnyttämään uskoa sydämessään, hän kykenee omin voimin vain teeskentelemään). Raamattu on Pyhän Hengen kirjoittama apostolien ja profeettojen kautta. Kun Pyhä Henki sanaan liittyneenä on synnyttänyt sydämessä uskon, hän jää sydämeen asumaan, Joh. 14:23, 1. Kor. 3:16; 6:19. Näin ihminen uudestisyntyy: Pyhä Henki (Jumala itse) tulee sydämeen, ihmisen ytimeen, asumaan, ja perkele (”oma itse”, ”minuus”) joutuu kaikkoamaan sieltä. Ihmisestä tulee kristitty, Jumalan lapsi.

     Kukaan ei tarvitse Jeesusta Kristusta eli syntien anteeksiantamusta, ellei ensin ole tullut omantunnon kauhuun ja sydämen hätään (= katumukseen) sydämen syvän syntisyyden (tietysti myös tekosyntien) ja helvettiin joutumisen uhan vuoksi. Tällainen katumuksessa luhistunut ihminen riemumielin ottaa sydämessään vastaan syntien anteeksiantamuksen Jeesuksessa Kristuksessa ja pelastuu. Katumuksen (omantunnon hädän) synnyttää sydämessä Pyhä Henki, nyt lain sanaan liittyneenä:

     ”lain kautta tulee synnin tunto” (Room. 3:20).

     Niin katumuksen kuin uskon vaikuttaa siis Jumala itse sydämessä. Näin armo toteutuu ihmisessä.

     Katumus ja usko (yhdessä parannus) merkitsevät uudestisyntymistä: vanha syntinen ihminen kuolee ja uusi ihminen syntyy. Sitä kuvaa kaste. Kristitty on siis itsessään kuollut, eikä hänellä enää ole ”näkemyksiä”, ”maailmankatsomusta” eikä ”mielipiteitä”. Sydämessä on yksi Jumala ja Jumalan sana, totuus, Joh. 17:17.

     ”sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7);

     ”Sillä minä olen lain kautta kuollut pois laista, elääkseni Jumalalle. Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20).

     Kristinusko merkitsee siis kuolemaa. Vain niin tullaan eläviksi. Sitä on armo, Jeesus Kristus.

     Katumattomille syntisille tulee julistaa Jumalan lakia eli heitä tulee nuhdella ja varoittaa Jumalan käskyjen avulla, että he tulisivat katumukseen eli kuolisivat. Sydämen hätään eli katumukseen syntiensä vuoksi joutuneille (siis kuolleille) tulee julistaa evankeliumia eli syntien anteeksiantamusta (armoa), että he saisivat lohdutuksen ja tulisivat eläviksi (heidän sydämiinsä tulee Jumala asumaan). Jos siis nykysuomalaisille tai muslimeille tai juutalaisille (katumattomille syntisille ja perkeleen orjille) osoitetaan armoa, silloin osoitetaan armoa perkeleelle eli harrastetaan perkeleenpalvontaa ja kaiken tuhoamista. Heitä on lujasti nuhdeltava Jumalan käskyjen avulla ja varoitettava heitä ikuiseen helvettiin hukkumisesta. Vasta sitten kun nämä tulevat sydämen hätään ja oman minän (perkeleen) luhistumiseen (katumukseen) heille on julistettava Jeesusta Kristusta, syntien anteeksiantamusta. Naiset ovat armonpuheillaan ja -vaatimuksillaan (siis perkeleenpalvonnallaan) tuhonneet Suomen, kuten he (Eeva) toivat synnin ja kuoleman maailmaan. Suomalaiset naiset ovat tuhonneet Suomen, ja yhä kaikella tarmolla tuhoavat. Suomalaisissa miehissä ei ole miestä tukkia suomalaisten naisten armon- ja rakkaudenpuheita (perkeleen armahtamista ja rakastamista) eli perkeleenpalvontaa, ja siksi suomalaiset miehet ovat narttuja, ykkösluokan narttuja.

     Siionin pöytäkirjoista toteaisin vain, että kuka typerys väärentäisi juutalaisille ohjelman, jonka avulla he tuhoavat koko maailman? Tässäkin asiassa ajatuksenjuoksu puuttuu ihmisiltä kokonaan. En kirjoita tästä enempää, koska kommenttejani ei täällä enää julkaista. Tähänkin paikkaan, johon nimimerkki kommenttinsa nyt kirjoitti, olen jo kauan sitten (ja jokin aika sitten toistamiseen) kirjoittanut jatkokommentin yllä olevaan omaan kommenttiini, mutta sitä ei ole julkaistu. Luulen, ettei tätäkään julkaista. Kirjoitin tämän kommentin vain harjoitusmielessä kirjoittaakseni muuta käyttöä varten (muualla) jonkinlaisen hahmotelman armosta.

     Mjnulla siis EI ole ”näkemyksiä” tai ”mielipiteitä”, vaikka nimimerkki niitä minuun ymppää. Olen kuollut, vailla näkemyksiä ja mielipiteitä. Minussa asuu Jumala itse, ja Jumalan sana. Itsessäni olen kuollut. Hirvittävä on suomalaisten sokeus ja pohjaton, syvimmistä syvin jumalattomuus ja perkeleen (esim. ”oman itsen”) orjuus. VILaurio

     Plusääni(2)Miinusääni(2)
    4. Nimimerkki ”Me”, vastaukseni löydät täältä:

     https://totuusbloki.wordpress.com/2015/04/23/demokratia-on-surkea-hallitusmuoto/comment-page-3/#comment-2759

     Siirsin vastaukseni sinne, koska sitä ei ole kolmesta yrityksestäni huolimatta täällä julkaistu.

     Käytän nimimerkkiä siinä toivossa, että siten pääsen sensuurin läpi (jos sensuroivat nimen perusteella). Ehkä tämä menee läpi, en tiedä. VILaurio

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
   3. Kolmas yritys, jokohan nyt julkaisevat (korvasin toimitusta kauhistuttavan oman nimeni nimimerkillä).

    Muutama sana vielä tarkennukseksi siitä, että TR vaati suomalaisilta vihan tekoja, sotimista, ”Jumalan vihollisia”, ”tuhon omaksi vihittyjä”, ”maahan otettuja vieraita ja vääräuskoisia” ja ”jumalattomia” vastaan. Jumala kieltää sen, ja sen osoittavat yllä olevassa kommentissani mainitut raamatunkohdat Matt. 26:52, Room. 12:19 ja Room. 13:1-5 (yksin esivallalla on oikeus tarttua miekkaan, silloinkin yhteiskunnallisia PAHANTEKIJÖITÄ vastaan, ei ”vääräuskoisia” vastaan).

    Miekkaan (sotimiseen, laajemmassa merkityksessä lakien käyttöön ja rangaistuksiin) saa tässä maassa tarttua vain esivalta, sekin vain yhteiskunnallista rauhaa häiritseviä pahantekijöitä (esim. rikollisia, hyökkääviä vihollisia ja moraalin turmelijoita vastaan) vastaan.

    Vääräuskoisuus ei ole yhteiskunnallisesti (maallisesti) tuomittavaa, jos se ei häiritse yhteiskunnallista elämää maassa eikä siis riko lakeja. Vääräuskoisuutta ei voi voittaa aseilla tai millään väkivallalla, sillä vääräuskoisuutta synnyttävä perkele on henki, jota ei fyysisin voimatoimin voi hävittää. Vain evankeliumi sitoo perkeleen (ja hänen synnyttämänsä harhaopit ja väärät, ihmistekoiset uskonnot, Matt. 28:18-20), ja siksi esimerkiksi islam ja juutalaisuus ovat voitettavissa vain Jumalan sanaa (lakia ja evankeliumia) julistamalla. Vain Jumalan sanassa katumuksen ja uskon vaikuttava Pyhä Henki karkottaa sydämistä perkeleen ja puhdistaa ne. Vain jos vääräuskoiset toimivat rikollisesti, heihin tulee kohdistaa maallisia kurinpitotoimia, ja silloinkin vain esivallan (Jumalan palvelijan) käden kautta.

    TR on täydellisesti eksyksissä (tai sitten hän vain huijaa ja hakee verukkeita), kun hän luulee Suomen kansan olevan kristillistä ja ”Herran kädessä”. Suomen kansa on maailman kansoista kaikkein perkeleellisin kansa, koska täällä on kristinuskostakin tehty pelkkää ulkonaista teeskentelyä, perkeleellisyyden kuori, johon lähes koko kansa on kääriytynyt:

    ”Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen” (2. Kor. 11:14-15).

    En ole koskaan tavannut Suomessa yhtään oikeaa kristittyä, teeskentelijöitä sitäkin enemmän (toki oikeita kristittyjä täällä on, en ole vain tavannut; Jumalalla on aina olemassa omansa). Suomalaiset ovat vesittäneet ja tuhonneet kirkot ja niiden opetuksen, lopettaneet kaikkialla oikean evankeliumin opettamisen, ottaneet käyttöön Jumalan sanan vastaisen naispappeuden, tehneet moraalittomuudesta (esim. homoseksuaalisuudesta ja ”seksuaalisesta vapaudesta” eli turmeluksesta) hyveen, jota opetetaan kouluissakin lapsille, murhanneet laillisesti jo 700 000 lasta aborteissa itselleen laatimansa lain turvin, tehneet jumalanpilkasta normaalin elämänasenteen ja vääntäneet kaikkialla Raamatun jumalattomuutensa mukaiseksi Suomi-Talmudiksi ja verukehakemistoksi. Koska maassa ei ole oikeaa evankeliumia, kansa on kokonaan perkeleen orjuudessa, Ap. t. 26:18.

    Suomalaiset siis itse ovat Jumalan vihollisia, vääräuskoisia ja jumalattomia. TR:n tulisi niin ollen kohdistaa vihan teot ja sota suomalaisia vastaan, jos hän eläisi sanansa mukaisesti. Ja koska suomalaiset itse ovat jumalaton perkeleen kansa, täällä ei ole oikeaa esivaltaa lainkaan, on vain jonkinlainen perkeleen joukkoja yleisesti palveleva ”esivalta”, joka on hampaaton ja narrimainen tanhu- ja sirkusseurue. Oikean esivallan hävittää tästä maasta jo demokratia, jossa kurissa pidettävät (kansa) ovat itse julistautuneet omiksi kurinpitäjikseen (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§).

    Koska maassa ei ole oikeaa esivaltaa, täällä ei ole mitään Jumalan valtuuttamaa elintä, joka rankaisisi pahantekijöitä asianmukaisesti. Tämä on Jumalan rangaistus. Hän on jättänyt jumalattoman Suomen kansan perkeleen haltuun. Kaikki esivaltahan on Jumalalta, myös olematon tai huono esivalta, Room. 13:1. Seuraus on se, että kaikilla rikollisilla, vihollisilla ja pahantekijöillä on vapaa pääsy tähän perkeleen maahan. Myös vääräuskoisilla on vapaa pääsy tänne, koska täällä ei ole oikeaa evankeliumia sitomassa perkelettä. Kansa on demokratiallaan tehnyt maasta perkeleen pesäkolon ja epäjumalanpalvonnan temppelin. Kaikki, mitä tässä maassa on ja tapahtuu, nousee perkeleestä. Kun Jumala lähettää tänne vihollisia, rikollisia, vääräuskoisia ja muita pahantekijöitä, hän paitsi rankaisee myös yrittää ajaa kansaa katumukseen ja uskoon (siis parannukseen).

    Siksi ainoa oikea tie eteenpäin on parannuksenteko Jumalan edessä. Siksi on julistettava Jumalan sanaa, joka katumuksen ja uskon vaikuttaa. Jos kansa tekee parannuksen, Jumala alkaa poistaa yltämme vihansa osoituksiaan, vihollisia, rikollisia ja vääräuskoisia, ja suo meille lujan, oikeamielisen ja miehisen esivallan, joka todella rankaisee pahantekijöitä. Vain Jumalan suojeluksessa kansan on mahdollista pelastua ja päästä oikealle tielle. Jos huomattava osa kansasta tulee kristityksi ja alkaa rukoilla Jumalaa, saadaan aikaan ihmeitä:

    ”Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen” (Joh. 15:7).

    Verukkeet, kristityksi tekeytymiset ja Raamatun vääntelyt eivät auta. On tehtävä parannus.

    Jumalattomuudellaan kansa on tuhonnut itsensä ja kaiken täällä. Ei kukaan muu. Olisi hyvä palata totuuteen. VILaurio

    Plusääni(2)Miinusääni(2)
   4. No niin, jäikin äsken oikea nimeni jäljelle, kokeilen uudelleen korvaamalla nimeni nimimerkillä. Joko nyt julkaisevat?

    Muutama sana vielä tarkennukseksi siitä, että TR vaati suomalaisilta vihan tekoja, sotimista, ”Jumalan vihollisia”, ”tuhon omaksi vihittyjä”, ”maahan otettuja vieraita ja vääräuskoisia” ja ”jumalattomia” vastaan. Jumala kieltää sen, ja sen osoittavat yllä olevassa kommentissani mainitut raamatunkohdat Matt. 26:52, Room. 12:19 ja Room. 13:1-5 (yksin esivallalla on oikeus tarttua miekkaan, silloinkin yhteiskunnallisia PAHANTEKIJÖITÄ vastaan, ei ”vääräuskoisia” vastaan).

    Miekkaan (sotimiseen, laajemmassa merkityksessä lakien käyttöön ja rangaistuksiin) saa tässä maassa tarttua vain esivalta, sekin vain yhteiskunnallista rauhaa häiritseviä pahantekijöitä (esim. rikollisia, hyökkääviä vihollisia ja moraalin turmelijoita vastaan) vastaan.

    Vääräuskoisuus ei ole yhteiskunnallisesti (maallisesti) tuomittavaa, jos se ei häiritse yhteiskunnallista elämää maassa eikä siis riko lakeja. Vääräuskoisuutta ei voi voittaa aseilla tai millään väkivallalla, sillä vääräuskoisuutta synnyttävä perkele on henki, jota ei fyysisin voimatoimin voi hävittää. Vain evankeliumi sitoo perkeleen (ja hänen synnyttämänsä harhaopit ja väärät, ihmistekoiset uskonnot, Matt. 28:18-20), ja siksi esimerkiksi islam ja juutalaisuus ovat voitettavissa vain Jumalan sanaa (lakia ja evankeliumia) julistamalla. Vain Jumalan sanassa katumuksen ja uskon vaikuttava Pyhä Henki karkottaa sydämistä perkeleen ja puhdistaa ne. Vain jos vääräuskoiset toimivat rikollisesti, heihin tulee kohdistaa maallisia kurinpitotoimia, ja silloinkin vain esivallan (Jumalan palvelijan) käden kautta.

    TR on täydellisesti eksyksissä (tai sitten hän vain huijaa ja hakee verukkeita), kun hän luulee Suomen kansan olevan kristillistä ja ”Herran kädessä”. Suomen kansa on maailman kansoista kaikkein perkeleellisin kansa, koska täällä on kristinuskostakin tehty pelkkää ulkonaista teeskentelyä, perkeleellisyyden kuori, johon lähes koko kansa on kääriytynyt:

    ”Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen” (2. Kor. 11:14-15).

    En ole koskaan tavannut Suomessa yhtään oikeaa kristittyä, teeskentelijöitä sitäkin enemmän (toki oikeita kristittyjä täällä on, en ole vain tavannut; Jumalalla on aina olemassa omansa). Suomalaiset ovat vesittäneet ja tuhonneet kirkot ja niiden opetuksen, lopettaneet kaikkialla oikean evankeliumin opettamisen, ottaneet käyttöön Jumalan sanan vastaisen naispappeuden, tehneet moraalittomuudesta (esim. homoseksuaalisuudesta ja ”seksuaalisesta vapaudesta” eli turmeluksesta) hyveen, jota opetetaan kouluissakin lapsille, murhanneet laillisesti jo 700 000 lasta aborteissa itselleen laatimansa lain turvin, tehneet jumalanpilkasta normaalin elämänasenteen ja vääntäneet kaikkialla Raamatun jumalattomuutensa mukaiseksi Suomi-Talmudiksi ja verukehakemistoksi. Koska maassa ei ole oikeaa evankeliumia, kansa on kokonaan perkeleen orjuudessa, Ap. t. 26:18.

    Suomalaiset siis itse ovat Jumalan vihollisia, vääräuskoisia ja jumalattomia. TR:n tulisi niin ollen kohdistaa vihan teot ja sota suomalaisia vastaan, jos hän eläisi sanansa mukaisesti. Ja koska suomalaiset itse ovat jumalaton perkeleen kansa, täällä ei ole oikeaa esivaltaa lainkaan, on vain jonkinlainen perkeleen joukkoja yleisesti palveleva ”esivalta”, joka on hampaaton ja narrimainen tanhu- ja sirkusseurue. Oikean esivallan hävittää tästä maasta jo demokratia, jossa kurissa pidettävät (kansa) ovat itse julistautuneet omiksi kurinpitäjikseen (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§).

    Koska maassa ei ole oikeaa esivaltaa, täällä ei ole mitään Jumalan valtuuttamaa elintä, joka rankaisisi pahantekijöitä asianmukaisesti. Tämä on Jumalan rangaistus. Hän on jättänyt jumalattoman Suomen kansan perkeleen haltuun. Kaikki esivaltahan on Jumalalta, myös olematon tai huono esivalta, Room. 13:1. Seuraus on se, että kaikilla rikollisilla, vihollisilla ja pahantekijöillä on vapaa pääsy tähän perkeleen maahan. Myös vääräuskoisilla on vapaa pääsy tänne, koska täällä ei ole oikeaa evankeliumia sitomassa perkelettä. Kansa on demokratiallaan tehnyt maasta perkeleen pesäkolon ja epäjumalanpalvonnan temppelin. Kaikki, mitä tässä maassa on ja tapahtuu, nousee perkeleestä. Kun Jumala lähettää tänne vihollisia, rikollisia, vääräuskoisia ja muita pahantekijöitä, hän paitsi rankaisee myös yrittää ajaa kansaa katumukseen ja uskoon (siis parannukseen).

    Siksi ainoa oikea tie eteenpäin on parannuksenteko Jumalan edessä. Siksi on julistettava Jumalan sanaa, joka katumuksen ja uskon vaikuttaa. Jos kansa tekee parannuksen, Jumala alkaa poistaa yltämme vihansa osoituksiaan, vihollisia, rikollisia ja vääräuskoisia, ja suo meille lujan, oikeamielisen ja miehisen esivallan, joka todella rankaisee pahantekijöitä. Vain Jumalan suojeluksessa kansan on mahdollista pelastua ja päästä oikealle tielle. Jos huomattava osa kansasta tulee kristityksi ja alkaa rukoilla Jumalaa, saadaan aikaan ihmeitä:

    ”Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen” (Joh. 15:7).

    Verukkeet, kristityksi tekeytymiset ja Raamatun vääntelyt eivät auta. On tehtävä parannus.

    Jumalattomuudellaan kansa on tuhonnut itsensä ja kaiken täällä. Ei kukaan muu. Olisi hyvä palata totuuteen. VILaurio

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   5. Jälleen uusi yritys saada tämä kommentti läpi. Ehkä tämä menee tällä kertaa läpi, vaikka se sisältää totuutta eli Jumalan itsensä sanaa.

    Muutama sana vielä tarkennukseksi siitä, että TR vaati suomalaisilta vihan tekoja, sotimista, ”Jumalan vihollisia”, ”tuhon omaksi vihittyjä”, ”maahan otettuja vieraita ja vääräuskoisia” ja ”jumalattomia” vastaan. Jumala kieltää sen, ja sen osoittavat yllä olevassa kommentissani mainitut raamatunkohdat Matt. 26:52, Room. 12:19 ja Room. 13:1-5 (yksin esivallalla on oikeus tarttua miekkaan, silloinkin yhteiskunnallisia PAHANTEKIJÖITÄ vastaan, ei ”vääräuskoisia” vastaan).

    Miekkaan (sotimiseen, laajemmassa merkityksessä lakien käyttöön ja rangaistuksiin) saa tässä maassa tarttua vain esivalta, sekin vain yhteiskunnallista rauhaa häiritseviä pahantekijöitä (esim. rikollisia, hyökkääviä vihollisia ja moraalin turmelijoita vastaan) vastaan.

    Vääräuskoisuus ei ole yhteiskunnallisesti (maallisesti) tuomittavaa, jos se ei häiritse yhteiskunnallista elämää maassa eikä siis riko lakeja. Vääräuskoisuutta ei voi voittaa aseilla tai millään väkivallalla, sillä vääräuskoisuutta synnyttävä perkele on henki, jota ei fyysisin voimatoimin voi hävittää. Vain evankeliumi sitoo perkeleen (ja hänen synnyttämänsä harhaopit ja väärät, ihmistekoiset uskonnot, Matt. 28:18-20), ja siksi esimerkiksi islam ja juutalaisuus ovat voitettavissa vain Jumalan sanaa (lakia ja evankeliumia) julistamalla. Vain Jumalan sanassa katumuksen ja uskon vaikuttava Pyhä Henki karkottaa sydämistä perkeleen ja puhdistaa ne. Vain jos vääräuskoiset toimivat rikollisesti, heihin tulee kohdistaa maallisia kurinpitotoimia, ja silloinkin vain esivallan (Jumalan palvelijan) käden kautta.

    TR on täydellisesti eksyksissä (tai sitten hän vain huijaa ja hakee verukkeita), kun hän luulee Suomen kansan olevan kristillistä ja ”Herran kädessä”. Suomen kansa on maailman kansoista kaikkein perkeleellisin kansa, koska täällä on kristinuskostakin tehty pelkkää ulkonaista teeskentelyä, perkeleellisyyden kuori, johon lähes koko kansa on kääriytynyt:

    ”Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen” (2. Kor. 11:14-15).

    En ole koskaan tavannut Suomessa yhtään oikeaa kristittyä, teeskentelijöitä sitäkin enemmän (toki oikeita kristittyjä täällä on, en ole vain tavannut; Jumalalla on aina olemassa omansa). Suomalaiset ovat vesittäneet ja tuhonneet kirkot ja niiden opetuksen, lopettaneet kaikkialla oikean evankeliumin opettamisen, ottaneet käyttöön Jumalan sanan vastaisen naispappeuden, tehneet moraalittomuudesta (esim. homoseksuaalisuudesta ja ”seksuaalisesta vapaudesta” eli turmeluksesta) hyveen, jota opetetaan kouluissakin lapsille, murhanneet laillisesti jo 700 000 lasta aborteissa itselleen laatimansa lain turvin, tehneet jumalanpilkasta normaalin elämänasenteen ja vääntäneet kaikkialla Raamatun jumalattomuutensa mukaiseksi Suomi-Talmudiksi ja verukehakemistoksi. Koska maassa ei ole oikeaa evankeliumia, kansa on kokonaan perkeleen orjuudessa, Ap. t. 26:18.

    Suomalaiset siis itse ovat Jumalan vihollisia, vääräuskoisia ja jumalattomia. TR:n tulisi niin ollen kohdistaa vihan teot ja sota suomalaisia vastaan, jos hän eläisi sanansa mukaisesti. Ja koska suomalaiset itse ovat jumalaton perkeleen kansa, täällä ei ole oikeaa esivaltaa lainkaan, on vain jonkinlainen perkeleen joukkoja yleisesti palveleva ”esivalta”, joka on hampaaton ja narrimainen tanhu- ja sirkusseurue. Oikean esivallan hävittää tästä maasta jo demokratia, jossa kurissa pidettävät (kansa) ovat itse julistautuneet omiksi kurinpitäjikseen (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§).

    Koska maassa ei ole oikeaa esivaltaa, täällä ei ole mitään Jumalan valtuuttamaa elintä, joka rankaisisi pahantekijöitä asianmukaisesti. Tämä on Jumalan rangaistus. Hän on jättänyt jumalattoman Suomen kansan perkeleen haltuun. Kaikki esivaltahan on Jumalalta, myös olematon tai huono esivalta, Room. 13:1. Seuraus on se, että kaikilla rikollisilla, vihollisilla ja pahantekijöillä on vapaa pääsy tähän perkeleen maahan. Myös vääräuskoisilla on vapaa pääsy tänne, koska täällä ei ole oikeaa evankeliumia sitomassa perkelettä. Kansa on demokratiallaan tehnyt maasta perkeleen pesäkolon ja epäjumalanpalvonnan temppelin. Kaikki, mitä tässä maassa on ja tapahtuu, nousee perkeleestä. Kun Jumala lähettää tänne vihollisia, rikollisia, vääräuskoisia ja muita pahantekijöitä, hän paitsi rankaisee myös yrittää ajaa kansaa katumukseen ja uskoon (siis parannukseen).

    Siksi ainoa oikea tie eteenpäin on parannuksenteko Jumalan edessä. Siksi on julistettava Jumalan sanaa, joka katumuksen ja uskon vaikuttaa. Jos kansa tekee parannuksen, Jumala alkaa poistaa yltämme vihansa osoituksiaan, vihollisia, rikollisia ja vääräuskoisia, ja suo meille lujan, oikeamielisen ja miehisen esivallan, joka todella rankaisee pahantekijöitä. Vain Jumalan suojeluksessa kansan on mahdollista pelastua ja päästä oikealle tielle. Jos huomattava osa kansasta tulee kristityksi ja alkaa rukoilla Jumalaa, saadaan aikaan ihmeitä:

    ”Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen” (Joh. 15:7).

    Verukkeet, kristityksi tekeytymiset ja Raamatun vääntelyt eivät auta. On tehtävä parannus.

    Jumalattomuudellaan kansa on tuhonnut itsensä ja kaiken täällä. Ei kukaan muu. Olisi hyvä palata totuuteen. VILaurio

    Plusääni(2)Miinusääni(1)
    1. Usko, oli se sitten mitä tahansa, on oman (tai toisen) mielikuvituksen tuotteen hyväksymistä totena ja rinnastamisena todellisuuteen.

     Epätodellisten mielikuvituksen tuotteiden ottaminen/hyväksyminen todellisina on oire mielisairaudesta.
     Yksi jumala on jo ajatuksenakin naurettava ja lapsellinen, niinkuin joulupukkikin on pelkkää mielikuvituksen tuotetta.
     Jeesukset ja muut tarinoiden päähenkilöt ovat pelkkää huuhaata ja humpuukia, eivätkä liity mitenkään todellisuuteen missä me kaikki ihmiset ja OIKEASTI olemassa olevat olennot elämme.
     Se, että joku on joskus raapustanut tahroja paperille, ei tee niiden kuvittelemisesta yhtään todellisempaa kuin hattivattien tai tonttujen olemassaoloon uskominen.

     Lopettakaa uskomisenne ja mielisairautenne levittäminen jo ”hyvän sään aikaan”, ei tuollaista höpöhöpö-humpuukia jaksa ottaa vakavasti enää pienet lapsetkaan.

     Tuotte vain esille oman mielenne rajoittuneisuuden ja aivojenne syvälle kiirineen tulehduksen ja mädännäisyytenne, kun levitätte sairasta mielikuvitustanne toisten ihmisten harmiksi.

     Uskonto on huijausta ja usko mielisairaus. Aivotroijalainen virus.

     Todellisuus on yksinkertaisin ja kaikille sama.

     Plusääni(0)Miinusääni(5)
 5. Hei

  Ongelma ei ole pelkästään päättäjissä.
  Ongelma on ylipäätänsä ihmiskunnassa.
  Näin tulee jatkumaan niin kauan kunnes ihmiset päättävät olla itsenäisiä ja omavaraisia.
  Mikäli äänestät annat oman päätäntävaltasi itsesi ulkopuoliselle olennolle.
  Näin ollen päätökset joita päättäjät tekevät ovat SINUN päätöksiäsi.
  Ei voi pelkästään syyttää päättäjiä.
  Tosin on totta että päättäjät valehtelevat toinen toisensa perään.

  Tähän on syytä nostaa demokratian ja tasavallan ero.
  Demokratia tarkoittaa kansan eli väkijoukon valtaa.
  Toisin sanoen demokratia menee ihmisten luontaisten ym. oikeuksien yli hyödyttääkseen valtaosaa.
  Tasavallassa yksilön oikeudet ovat kärkipäässä.
  Jos joku puhuu demokraattisesta tasavallasta niin se ihminen on idiootti eli ei ymmärrä politiikasta mitään.

  Ei ole hyvä myöskään olla passiivinen koska päättäjät voivat silloin olettaa että he tekevät oikein.

  Suosittelen katsomaan Dean Cliffordin, Robert Menardin, Peter Euginen ym. tekemiä videoita.
  Yllä olevat sekä monet muut ihmiset ovat irrottautuneet näistä orjuusjärjestelmistä(Jo kansainvälinen laki sallii ihmisten liityä tai irtaantua valtioista ym. järjestelmistä).
  Huom. järjestelmä ei ole rikki vaan se toimii niin kuin sen on tarkoitus eli hyödyttää vain muutamaa sekä köyhdyttää muut.
  Suomeksi en ole onnistunut löytämään tietoa joten englanniksi tietoa on paljon.

  Tuossa on linkki yhteen hyvään videoon joka kannattaa katsoa ajatuksella:

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat