Video: Onko historiasta oppiminen sallittua? Viehättävän naisen kannanotto!

MV-lehti suomensi viehättävän kanadalaisnaisen kannanoton liittyen Lontoon iskuihin, maahanmuuttoon, kulttuurimarxismiin ja valkoisten kansojen alennustilaan. ”En voi muuta kuin toivoa, että tulevat huonot ajat luovat vahvoja miehiä.”

Hei kaikki! Nyt tiedämme, että Lontoon hyökkäys, jossa viisi kuoli ja moni muu loukkaantui, ja joka toteutettiin Brysselin pommiattentaatin vuosipäivänä, oli jihadistin toteuttama terroristiteko. ISIS on ottanut tästäkin vastuun itselleen.

Seurasin koko tapahtumaa Twitterissä, heräsin tänä aamuna, ja Brysselissä on jälleen ollut hyökkäysyritys. Saatiin estettyä miehen yritys ajaa ihmisten päälle.

Poliitikkomme ovat antaneet tyypilliset julkilausumansa asian johdosta.

Theresa May sanoi tuomitsevansa tämän vihan ja pahuuden, kahtiajaon teon. Hashtageja, kuten #PrayForLondon #NotAllMuslims jne. kiertää somessa, kuten joka kerta kun tapahtuu. Itse ihmettelen, kun taas oli uusi yritys mestata ihmisiä kadulla, miten tätä voi vieläkin tapahtua.

Miten olemme vieläkin tekemisissä tämän ongelman kanssa – eikä vain se, että miten tätä voi vieläkin jatkua – miten on mahdollista, että olemme tottuneet siihen? Länsimainen elämäntapa ja kulttuuri kohtaa nyt suurimman uhan sitten Kylmän Sodan, ja me vain istumme tässä, emmekä edes välitä!

Tiedän, monet alkavat argumentoimaan että “entäs Ristiretket”, jne?

Ristiretket eivät oikeuta mitään, mitä tänään tapahtuu! Tai sitten he sanovat, että “Lauren, on todennäköisempää saada osuma salamasta kuin joutua terroriteon kohteeksi”.

Mitä nämä ymmärtäjät eivät tajua on se, että kyseiset hirveät terroriteot ovat vain oire jostakin todella paljon isommasta asiasta. Vaikuttaa siltä, että kaikki paitsi länsimaalaiset tietävät tasan tarkkaan mitä on meneillään.

Erdogan (Turkin kalifi) ilmoitti juuri pari päivää sitten, että pyhä sota saapuu Eurooppaan. Se ei ehkä ilmene niin dramaattisesti, kuin voisimme kuvitella. Mutta sivilisaation törmäys, sellaisten kanssa, joilla on täysin yhteensopimattomat arvot, se on mitä on meneillään. Ruotsissa ja Hollannissa tapahtuvat mellakat ovat juurikin esimerkkejä siitä, että tämä on jo alkanut.

Nyt kun Saksan salainen palvelu tiedotti 6 000 000 turvapaikanhakijan odottavan Turkin rajalla pääsyään Eurooppaan, voimme ymmärtää, että nämä tulevat ihmismassat saavat nykyiset ongelmamme vain pahenemaan entisestään.

Normaalisti ihmiset tuntisivat, että asialle pitäisi nopeasti tehdä jotakin. Kylmän sodan aikana vanhempamme / isovanhempamme ajattelivat, että kommunisteja on joka paikassa, odottamassa käskyä Moskovasta.

Agentteja olikin soluttautunut lännestä meille, ja kylmä sota oli ehdottomasti aito uhka. Kommareiden läsnäoloa oli kovastikin liioiteltu, koska tämä koettiin uhkana yhteiskunnalle, elämäntavalle ja kulttuurille. Niin paljon, ettei luotettu enää edes naapuriin, koska pelättiin heidän olevan kommunisteja.

Joten, miten on mahdollista että tänään, kun islamilaiset saarnaajat avoimesti kuuluttavat länsimaisen yhteiskunnan tuhoamisaikeistaan ja kannattavat kaikkien niiden murhaamista, jotka ovat tästä eri mieltä, kun nämä marssivat kaduilla vaatimassa toisin ajattelevien kaulojen katkaisemista, ovat näin avoimia ja suoria ääriajattelustaan, miksi nykyään vain laitamme päämme hiekkaan sekä huudamme kajareista, että kaikki on hyvin?

Itse asiassa, “äärioikeisto ovat ne todelliset terroristit”.

Ihan hullua. Tajuan kyllä, että monelle on vaikea ymmärtää asioita kauaskantoisemmin. Olenhan itsekin, ja monet videoitani katsovat, vasta elämämme alkumetreillä.

Katsomme siis yhteiskuntaa, elämäämme, kuten se on tänään, ja tokaisemme, että ei kovinkaan huonoa. Miksi kaikki ovat niin huolissaan? Kun luemme historiaa, voimme katsastaa kokonaista vuosituhatta alle minuutissa.

Satojen vuosien tapahtumat voimme tiivistää yhteen paragraafiin tai lauseeseen, kuten “Rooman tuho”. Koska voimme jälkeenpäin tiedostaa, että kaikki se satojen vuosien kehitys johti siihen tiettyyn pisteeseen, Rooman tuhoon. Rooman valtakunnan kukoistus, sen eri vaiheet, johtivat tuohon merkittävään tapahtumaan, Rooman tuhoon.

Emme ehkä ole tottuneet ajattelemaan tietyllä tavalla. Itse yritän aina nähdä, miten poliittiset päätökset joita toteutamme, miten niillä voi olla laajenevia vaikutuksia, joiden seurauksista sadan vuoden päähän emme tiedä mitään. Yritän ennustaa, koska haluan estää potentiaalisesti katastrofaaliset tulevaisuudet.

Eikä ole vaikeaa tehdä perusteltuja arvailuja. Korkea syntyvyys sellaisten maahantulijoiden nopeasti kasvavissa yhteisöissä, jotka kärsivät hallitsemattomasta radikalisoitumisesta, ei tietenkään voi olla resepti millekään hyvälle, vai mitä?

Kun kiellämme tällaisia tosiasioita, ja kiellämme ne vaikutukset, joita tällaisella voi olla satojen vuosien päähän, emme välttämättä uhraa omaa elämäämme, omaa onnellisuuttamme. Siksi on niin helppoa sanoa #PrayForLondon, ja jatkaa elämäämme.

Siksi on niin helppoa sanoa #NotAllMuslims ja haukkua ne, joiden mielestä meillä on ongelma. Koska oma elämämme ei ole vaakalaudalla.

Pääsemme yhä bileisiin huomenna, meillä on Facebook ja Snapchat, kiva asunto ja ystäviä, meillä mitään ongelmia ole.

Nyt on kuitenkin kyse meidän lasten ja muiden lasten tulevaisuudesta. Nämä uhraamme. Historiallisesti tämä oli erittäin tärkeää ihmisille. Kotimaan tulevaisuus, kansan tulevaisuus. Tänään kyseinen katsontakanta on totaalisen kadotettu.

Tämän päivän nuori elää mieluummin kuluttajahedonistin elämäänsä, kuin perustaisi perheen ja säilyttäisi länsimaisen yhteiskunnan, sivistyksen, perinteet ja kulttuurin.

Toki tämä heille sallittakoon. Mutta tämän tosiasian johdosta ne ongelmat, jotka ovat edessämme, ovat niin paljon suurempia kuin vain se, että on ihmisiä, jotka aidosti haluavat tuhota länsimaisen kulttuurin, pois islamin tieltä.

Tämä ei ole ainoa asia, minkä kanssa joudumme taistelemaan. Joudumme taistelemaan myös sen itsessämme ja yhteiskunnassa pesivän sairauden, itsemurhaavan nihilismin ja patologisen altruismin, kanssa.

Tämä tulee aiheuttamaan sen, että kun tulevat sukupolvet katsovat taaksepäin meihin, he tulevat olemaan shokissa sen suhteen, että miten pystyimme ohittamaan varoitusmerkit!

Ei siinä kaikki, että emme yritä löytää ratkaisua siihen, miten säilyttää sivistyksemme. Klassinen liberalismi, äidinkielemme, historiamme, sananvapaus, demokratia, jne.

Me jopa tietoisesti kiellämme, että meillä olisi mitään ongelmaa ja vieläpä tuomitsemme heidät, jotka yrittävät kertoa, että kyllä meillä on ongelma.

Nyt toimimme jo, kuin terrorismi olisi vaan arkea. Eikä tämä ole tavan tallaajan vika. Tätä oppia syötetään meihin pakkopullana ylhäältä käsin.

Viime vuonna Lontoon pormestari Sadiz Khan väitti, että terrorismi nyt vaan on osa suuressa kaupungissa elämistä.

Kauhean Nizzan hyökkäyksen suhteen Ranskan pääministeri lausui, että meidän pitää nyt vaan elää terrorismin kanssa.

Ja tietysti rikkaat proge-julkkikset ja valtavirran journalistit tukevat näitä ja selittävät, miten Lähi-idässä on niin paljon enemmän terrorismia, josta emme välitä, ja olemme itsekkäitä kun keskitymme pariin paukahdukseen siellä täällä koti-Euroopassa.

Mutta nämä eivät elä Euroopan kasvavissa islam-ghetoissa, vai mitä. He eivät elä Lutonissa. He eivät elä Rotherdamissa, jossa heidän lapsensa joutuisivat raiskatuiksi ja rasistisen sekä uskontopohjaisen vainon kohteiksi jokapäiväisessä arjessaan.

He elävätkin aidatuissa, yksityisvartijoilla varustetuissa yhteisöissään, suojattuina siltä todellisuudelta, joka on muiden kohtalona. He urhaavat kotimaansa monikulttuurisuudelle, mutta ovat toki itse turvassa koko tämän prosessin ajan.

On eräs vanha sanonta, joka mielestäni kuvaa erittäin hyvin sitä mitä nyt tapahtuu: “Huonot ajat luovat vahvoja miehiä, vahvat miehet luovat hyviä aikoja, hyvät ajat luovat heikkoja miehiä ja heikot miehet luovat huonoja aikoja.”

Poliitikkomme sekä johtajamme ovat niitä samoja heikkoja miehiä, joilla ei ole selkärankaa puhua sitä islamin myrskyä vastaan, joka meillä on vastassamme. Mitä he pelkäävät? Pelkäävät nimittelyä. Pelkäävät islamofobiksi leimautumista.

Kouluissamme opettajat kertovat oppilaille, että jos ei halua pitää rajat auki ja sallia kaikki sisään, terroristitkin, silloin on rasisti ja islamofoobikko. Yliopistoissa luennoitsijat paasaavat, miten valtioiden rajat ylipäätään ovat sosiaalisia rakennelmia ja siksi hyödyttömiä. He kertovat jopa, että länsi ylipäätään on jotakin, mikä haluaa tuhotua yhdessä sen kansan ja kulttuurin kera.

Kuitenkin, ainoa syy, miksi nämä progressiivit voivat latailla näin hullua settiä on, koska heidän esi-isänsä taistelivat vapauksiemme ja sivistyksen puolesta. Pitkään.

Nyt ne arvot, joiden eteen muut taistelivat, jotka mahdollistivat ne hyvät ajat, joista monet meistä yhä hyötyvät ja kokevat tänään, ollaan uhraamasssa sellaisen sukupolven toimesta, joka kieltäytyy taistelemasta, edes puhumasta arvojensa puolustamiseksi tänään.

Olen hukassa. En tiedä, mitä enää sanoa, kun olemme jo nähneet niin paljon, niin monta traagista tapahtumaa seurauksena tästä.

En voi muuta kuin toivoa, että tulevat huonot ajat luovat vahvoja miehiä.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

16 kommenttia

 1. Tämä (tyttö) on siis syntynyt pojaksi(1995)
  Kaikille jotka fantasio tiedoksi.
  Postasi videon youtubeen jokin aika sitten ja kertoi kaiken kuvien kera missä leikkii poikana leikkipuistossa.Video on nyt poistettu ei löydy mistään kuin ei myöskään lapsuudenkuvia.

  Plusääni(11)Miinusääni(4)
 2. Lontoon viimeisin terroristi-isku oli tyypillinen false flag, eivätkö nämä kaikki ole? Sattumoisin taas terrorismiharjoitus vain muutama päivä ennen iskua, yleensähän nämä iskut tapahtuvat ”sattumalta” samaan aikaan, kun harjoitus on käynnissä. Voi helvata, minkälaisessa kuplassa elämme ja suurin osa ihmisistä ei sitä tiedä.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 3. Lauren Southern oli juutalaisen Ezra Levantin rebelmedian toimittaja.
  Kuva myös paljastaa juurikasvun,todella tummat hiukset siellä paistaa.
  Barbarians How Baby Boomers, Immigrants, and
  Islam Screwed My Generation on (neidin) kirjoittaman kirjan nimi.
  En sano että on juutalainen mutta kuuluu samaan sarjaan kuin stefan molyneux milo yiannopoulos ja sarkan of akkad juutalaisia kunnes toisin todistetaan.
  Isä oli myös journalisti

  Videon alussa Gad Saad naljailee Laurenin sukupuolesta kevyesti eikä Lauren sitä peittele yhtään.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 4. Minustakin tässä unohdettiin Mossadin osuus terrorismissa. Persusontaa aika lailla mukana. Nainen ei ole oppinut mitään 2001 huijauksesta ja muista paljastetuista falseflageistä ja lavastuksista. Hän uskoo asiat, jotka ilmaistaan valemediassa. Miksi hän yleensä seuraa valemediaa (heimolaistensa valtamediaa)? Tässähän on suorastaan aivovammaisen tasolla elävä typy, joka ei siis eroa aivotiminnaltaan suvakeista yhtään. Paitsi, että noin tyhmä ei oikeasti voi olla, kuten eivät suvakitkaan. Ei opi mitään historiasta, koska sen tuöee olla ideologisestikin sionistinen. Rikollisuudesta on kyse eikö typeryydestä. Tällaisiin puolinaisiin tyttöihin ei saisi tyytyä muutaman kivan asian tähden.

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 5. Magneettimediankin julkaisemissa artikkeleissa alkaa olla hieman kyseenalaisia ja harhaanjohtavia uutisia, esim. MV-lehden kaltaista vastakkainasettelua. Meidän pitäisi pikemminkin pyrkiä yhteistyöhön muslimien kanssa, kuin haastaa riitaa heidän kanssaan, molemmat osapuolet joutuvat lopulta kärsimään seurauksista, jotka tämä kolmas osapuoli aiheuttaa.

  Plusääni(15)Miinusääni(5)
 6. Perus sionistimädättäjähuora. Länsivallat tunkteutuivat esim. Irakiin ja Libyaan. Esim. Ranska, Saksa ja Englanti ovat ansainneet jokaisen terrori-iskunsa. Ei tarvitse puhua ristiretkistä.

  Plusääni(14)Miinusääni(6)
 7. kyllä nänä käyttävät kaiken kikat mitä vähänkin voi löytyä, matanbuchus on kanssa joko mies tai nainen mutta täälllä maailmassa hän on ja johtaa 300 komiteaa joka käskyttää maailman hallituksia, trump on visiin pikkasen uppiniskanen

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Käynnissä on Mailmanlaajuinen ihmisten hävitys operaatio, joka ei erottele onko joku Kristitty, Muslimi, Hindu, valkoinen, musta, arjalainen,

  https://www.youtube.com/watch?v=j0onHPS5WQ8

  Tämä se on….lopullinen niitti joka sammuttaa ihmisen , siksi ainakin itse henkilökohtaisesti koen etten jaksa enää kiinnostua mistään kristittyjen ja muslimien keskinäisistä kahinoista.

  Samalla kun eliitti toivoo että tappelisimme kaikki keskenämme jatkuu koko ajan taustalla grand plan, ihmisten myrkyttäminen ja lopulta tappaminen.

  On saavutettu ympäristö jossa ihmiset syövät , juovat ja hengittävät myrkyllisiä aineita, mutta meidän pitäisi lopun aikoina mielummin tappaa toisemme kuin nähdä yhteisesti meitä kaikkia uhkaava vaara ja tehdä jotain sille että kaikki se myrkyttäminen lopetettaisiin ?

  Moniko teistä tuntee jonkun jolla dementia & alzheimer, ms tauti , als , autismi ?? Esim alzheimer oli ns ”harvinainen” tauti ennen 1900 lukua. Nyt jo 50 vuotiset saavat sen eikä kukaan edes ihmettele miksi.

  Ei tähän tarvita kolmatta Mailmansotaa ydinaseineen, Fukushima on jo tappanut Tyynen valtameren, lentokoneet suihkuttavat myrkyllisiä nano påartikkeleitaan ja ties mitä virus ym kaikkialla, ruoka on myrkytetty , ihmiset aivopesty käyttämään synteettisiä myrkkyjä …ja samaan aikaan meidän kuuluisi vielä tapella .

  Valitettavasti ”ilmaston muutos ” ( mikä ei ole edes ihmisen aikaansaama ) vaatii että teidät pikkuhiljaa tapetaan pakottamalla teidät hengittämään ja syömään myrkkyjä.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Mitä voi syödä, jos emme voi syödä mitään?

   Mitä nämä eliittisadistist oikein kuvittelevat olevansa?

   1800-luvulla eläneet esi-isäni kaikki saavuttivat 80 vuoden iän vähintään ja elivät arvokkaan vanhuuden perhepiirin ympäröimänä, kuolivat keittiön pöydille perheen ympäröimänä. Olen itse tarkistanut. Nyt oma isäni on 60-vuotiaana jo aivan loppu, ei elä enää kauan.

   Tämä meidän Yhteiskuntamme on helvetti! Ja tämän Yhteiskunnan johtajat ovat itse piruja, itse demoneja.

   Plusääni(18)Miinusääni(0)
   1. Tulipa tuosta mieleeni että näin kerran videon Youtubessa, jossa joku rabbi avoimesti myönsi juutalaisten olevan demonisia henkiä, jotka ovat Luciferin käskystä ottaneet ihmiskehon asumuksekseen.

    Kun etsin tuota videota uudelleen, huomasin että se oli poistettu jo samana päivänä kun se ilmestyi. Kuinkas muutenkaan.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 9. Yritän itse ostaa luomua aina kun pystyn, on se ainakin puhtaanpaa kuin ei-luomu jossa todennäköisesti on jäämiä kasvimyrkyistä ja esim monsanton RoundUP kelatoi/sitoo elintärkeitä mineraaleja jolloin elimistö ei pysty niitä enää saamaan, se taidettiin -60 luvulla itseasiassa ensin patentoida juuri mineraali kelaattorina.

  http://www.academia.edu/5772865/GLYPHOSATE_IT_BINDS_MINERALS_AND_CUTS_OFF_THE_PRODUCTION_OF_NEUROTRANSMITTERS_AND_HORMONES….A_VISUAL_CONNECTION_OF_THE_ROUTES_OF_DISEASES_AND_CANCER

  http://www.grazeonline.com/problemroundup

  Olen samaa mieltä että 1800 luvulla eläneet olivat terveempiä, ja 1900 luvun mailmansodissa taistelleet Suomalaiset miehet olivat myös paremmassa kunnossa, he kun eivät saaneet lapsena rokotuksia joilla jo pilataan immuniteetti ja myrkytetään elohopealla, ja heidän nuoruudessaan ei vielä käytetty esim RoundUp ja se pienikin määrä ruokaa sisälti
  vielä normaalin määrän ravintoaineita,mineraaleja .Isäsi on nykyisen yhteiskunnan uhri, ihmiset tapetaan myrkyillä , aiheutetaan ravinto puutoksia, ja virallinen puoli sitten vielä haluaa tuputtaa heille omia coktailejaan synteettisine lääkkeineen jotka nekin ovat myrkyllisiä. Kyse on helvetillisestä toiminnasta nimeomaan, ihmiset tapetaan/terveys tuhotaan myrkyillä ja estämällä ravintoaineiden saantia .

  Uskon että jokainen seuraava sukupolven terveys tulee olemaan pahempi kuin edellisen, koska mitä nuorempana ihminen altistetaan myrkyille, sitä enemmän ja nopeammin ne kumuloituvat elimistössä. Esim joku joka on syntynyt vuonna -58 on kuitenkin saanut elää ensin pääasiassa vähemmillä myrkyillä ensin, ja nyt syntyvät ovat heti jo äidin kohdusta lähtien saamassa itseensä näitä myrkkyjä . 1900 syntynyt sai elää ainakin ensimmäiset 50 vuotta selvästi puhtaammalla ravinnolla, ainakin suomessa .

  Kiintoisaa tässä kaikessa on se, että Vladimir Putin on määrännyt täysin vastakkaisia toimia Venäjän maatalous tuotantoon, ja haluaisi että Venäjästä tulisi Mailman suurin orgaanisen ruoan tuottaja :

  http://www.foodnavigator.com/Market-Trends/Can-Russia-s-organic-industry-match-Putin-s-ambitions

  http://sustainablepulse.com/2015/12/03/putin-russia-will-be-worlds-largest-supplier-of-healthy-organic-food/

  Eli näyttää siltä kuin Venäjä kokisi halua suojella omia kansalaisiaan niiltä terveys haitoilta mitä monet myrkyt ruuassa aiheuttavat, lisäksi myös maaperä siellä voi olla huomattavasti mineraali rikkaampaa kuin länsimaiden RoundUP kyllästetyt pellot .

  Mikä olikaan valtion tarkoitus ? Suojella omia kansalaisiaan ? Ei toteudu Suomessa ainakaan, joten valtio on yhtäkuin peto & tyrannia joka vahingoittaa omia kansalaisiaan.Silti nytkin ihmiset marssivat kuuliaisesti äänestämään tämän ” demokratian” puolesta samoja puolueita jotka pyörittävät tätä hävitystä ja sotaa Suomalaisia vastaan.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 10. Olemme heille ,siis eliitille kuin rutto joka pitää hävittää , ja he ovat lanseeranneet tähän ”ruton” hävittämiseen hirvittävän määrän eri keinoja :

  http://www.wakingtimes.com/2015/05/12/11-common-symptoms-of-the-global-depopulation-slow-kill/

  http://www.activistpost.com/2010/07/7-secret-ways-we-are-being-poisoned.html

  http://www.naturalnews.com/043995_human_civilization_processed_food_stealth_war.html

  http://thetruthwins.com/archives/30-population-control-quotes-that-show-that-the-elite-truly-believe-that-humans-are-a-plague-upon-the-earth

  https://prof77.wordpress.com/2011/10/01/carved-in-stone-maintain-humanity-under-500000000-yep-they-want-us-dead/

  http://www.hangthebankers.com/soft-kill-19-ways-they-are-giving-us-cancer/

  http://www.newstarget.com/2016-05-03-why-are-they-trying-to-kill-us-a-deeper-look-into-the-mass-production-of-americas-toxic-food.html

  Minusta olemme todistamassa nyt ihmiskunnan suurinta holokoustia ikinä, kaikki nuo heidän käyttämät metodit, kemikaalit, myrkyt, säteilyt ovat sellaisia mitä emme alkujaankaan ollenkaan tarvinneet elääksemme täällä, ne ovat tuoneet vain tuhoa ja kärsimystä, ja ne ovat eliitin haluamia tekijöitä joiden tarkoitus on hävittää ihmiset, oli se sitten slow kill tai fast kill.

  Saa olla aika tosi mieleltään positiivinen mieli joka pystyy tuon kaiken ymmärtämisen jälkeen uskoa meidän ja jälkeläisimme normaaliin tulevaisuuteen. Itse en näe kuin kaksi tietä ulos tästä , ihmisten täytyy ensin ymmärtää mitä ympärillämme tapahtuu ja yhdistää voimat , tai että Jumala pelastaa . Nykyinen status quo ei näytä vaikuttavan millään lailla tähän holokoustiin estävästi.

  Voitte pitää minua hulluna, mutta en ole ainoa hullu Mailmassa joka näkee todellisuuden näin karmeana.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat