Video: Poliitikko roskiin Ukrainassa – Milloin Suomessa?

Äänestäjien pettymys hallitukseen ja vaaleissa huijanneisiin poliitikoihin kärjistyy Suomessa. Milloin tyytymättömyys purkautuu vaaliuurnien sijaan kaduilla?

Perussuomalaiset julisti järkevämpää maahanmuuttopolitiikkaa ja kaikki hallituspuolueet lupailivat hyvinvointia heikoimmissa asemissa oleville. Nyt kaikki lupaukset on petetty, kurjistuminen jatkuu ja uutta velkaa otetaan kasvavan laittoman siirtolaismassan elättämiseen.

Kuinka petetty suomalainen voi saada äänensä kuuluviin, kun puolueet valehtelevat kannattajilleen kilpaa? Ukrainassa suuttumus kanavoitiin vuosi sitten suoraan mutta suhteellisen väkivallattomaan toimintaan petturipoliitikkoja vastaan, kuten videolta näkee:

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, Ranskassa vihaiset maanviljelijät muistuttivat eliittiä olemassaolostaan koristelemalla hallinnollisia rakennuksia sillä itsellään.

Milloin suomalaiset alkavat hyödyntää karjatalouden sivutuotteena syntyvää poliittisen protestoinnin potentiaalia?


 

Lähde: BBC

3 kommenttia

  1. Näitä takinkääntäjiä, valehtelijoita, väärin muistavia ja muita lusmureita riittää Suomessakin ihan riittävästi. Saattaisi kasvattaa moraalia ainakin hieman, jos jotkut nakattaisiin eduskunnan suureen roskakoriin häpeämään ja miettimään tekosiaan. Kuvat tietysti julkisuuteen.

    Plusääni(27)Miinusääni(1)
  2. suomalaisilla on onneksi pitkä pinna ja hyvät hermot, mutta valitettavasti kun tuossa pisteessä ollaan suomessa niin oikeistolaisilta lähtee henki ennen roskis sukellusta

    Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat