Video: Rokotteet voivat aiheuttaa autismia

Tohtori Kenneth P. Stoller kertoo videolla kuinka rokotteet voivat aiheuttaa autismia.

Stollerin mukaan lapsilla diagnosoidaan usein autismi, vaikka oireet johtuisivat todellisuudessa aivan muista syistä. Virheellisten autismidiagnoosien vuoksi lapset eivät saa aina tarvitsemaansa hoitoa.

Väärin diagnosoiduilla lapsilla on Stollerin mukaan usein todellisuudessa immuunihäiriöitä, elimistön vaikeuksia puhdistaa kehoa myrkyistä sekä ravintoperäisiä puutostiloja. Lääketeollisuus on toiminnallaan vain vaikeuttanut lasten asemaa, sillä autismia tai autismiksi tulkittuja sairauksia lääkitään usein väärin.

Stollerin mukaan lääketeollisuus on saatettava vastuuseen ihmisten terveyden vaarantamisesta. Autismia aiheuttaa elohopean lisäksi MPR-rokote eli niin sanottu kolmoisrokote. MPR-rokotteen turvallisuudesta on jo pitkään käyty kiivasta julkista keskustelua.

2 kommenttia

  1. Rokotteet voivat aiheuttaa autimia. Tästä pitäisi ottaa ”vaarin” ja alkaa ajamaan näitä lääke ja rokotemyrkkyasioita ihan tekojen kautta, ei näissä muuten päästä eteenpäin ja vaatia oikeutta viranomaisten taholta sairastuneita kohtaan. Niin suuret korvaukset ettei viranomaisilla olisi varaa töpätä enää näissä asioissa. Me Suomalaiset olemme melkoisia lampaita kun on auktoriteeteista kysymys. mitä kuuliaisempi kansalainen sen parempi ohjattava yhteiskunnan valheellisten organisaatioiden taholta. Kun saisi jostakin kiini tämän tärkeän asian eteenpäin viemiseksi niin ehkä kannattajia löytyisi, luulisi ainakin sieltäpäin löytyvän joita yhteiskunta on kohdellut epäoikeudenmukaisesti, petollisin valhein jne. esim. tässä autismiasiassa ja salannut kaiken tietoisesti rokotevaurioiden ilmaannuttua, kaikki on ollut taatusti tiedossa mutta kuoliaaksi hiljettyä. Ainakin jossainvaiheessa huomattua mutta silti totuus salattu kansalta kuten aina.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. uskot varmaan mitä tahansa tutkimatta itse eri lähteitä. joo tottakai kaikki on salaliittoa jne. eihän niillä rokotteilla ikinä olla yhtään tautia poistettu meidän keskuudesta vai? koitappa nyt perehtyä asiaan kunnollla ennekö jätät lapsesi rokottamatta. järkee voi käyttää ja tietoa on paljon saatavilla ei tietenkään kaikenmaailma pikkku influenssoja vastaan kannata rokottaa, varsinkaan tutkimattomia nopeasti markkinoille tuotettua rokotteita kuten tässä huomattiin sika influenssa paniikissa vaadittujen rokotteiden laadusta. elä ole urpo, tutki kunnolla lähteitä ja muodosta sitten vasta mielipiteesi.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat