Video: “Systeemi on yhtä isoa rikollisjärjestöä” – Eliitti pelaa samaan maaliin kaikkialla

Rahaa seuraamalla paljastuu asioita, joista media ei uutisoi! Maailman supereliitti koostuu noin 8 000 ihmisestä.

Globaalieliitin uskottu asioiden järjestelijä, 30 vuotta finanssimaailmassa eri toimeksiantajille työskennellyt hollantilainen Ronald Bernard antoi vuoden 2017 maaliskuussa haastattelun vastamedia De Vrije Median toimittajalle Irma Schiffersille.

Irma Schiffers.
Irma Schiffers.

Bernard kertoo “psykopaattikoulutuksestaan” maailmassa, jossa armo on tuntematon sana ja kaikki pyörii vallan ympärillä.

Alkuperäinen video englanninkielisillä tekstityksillä löytyy osoitteesta: https://vimeo.com/212237317

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

3 kommenttia

 1. Mukava nähdä, että tämä video julkaistaan myös täällä. Juutalaiset ovat luoneet maanpäällisen helvetin maailmaamme. He ohjaavat pyramidinsa huipulta kokonaisten kansakuntien kohtaloita ja pestaavat kätyreikseen myös ei-juutalaisten joukosta ihmisiä, jotka joko ovat jo juutalaisten tavoin psykopaatteja tai heistä sellaisia ajan myötä koulutetaan. Kuten Bernard haastattelussa myöntää, maailmaamme johtavat tahot ovat saatananpalvojia, jotka syyllistyvät niin kamaliin rikoksiin, että se menee niin rajusti yli monien käsityskyvyn, etteivät he uskalla asiaa itselleen edes tiedostaa. Aineellinen maailmamme on Saatanan ja hänen siemenensä, juutalaisten, käsissä. Vain löydettyämme henkisen yhteyden Luojaamme, Jumalaan, voi myös tämän kieroutuneen aineellisen todellisuuden kukistaa.

  Tätä videota on hyvä jakaa mahdollisimman laajalle, sillä siinä käy kaksi ensisijaisen tärkeää asiaa selväksi: 1. juutalaiset hallitsevat maailmaa 2. juutalaiset ja heidän kätyrinsä ovat kirjaimellisesti saatananpalvojia, jotka raiskaavat, kiduttavat ja murhaten uhraavat lapsia. Jos juutalaiset ovat saavuttaneet kiristysotteensa maailmasta palvomalla Saatanaa, eikö ole selvää, että vain Jumalasta ja Hänen innoittamastaan Raamatusta voi löytää keinot Saatanan ja tämän siemenen vastustamiseksi?

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
  1. Tähän sopii hyvin seuraava Raamatunkohta: ”Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi – sinä olet kuitenkin rikas. Minä tiedän, miten sinua pilkkaavat ne, jotka sanovat olevansa juutalaisia, vaikka eivät ole vaan ovat Saatana synagooga”. (Ilm. 2:9).
   Näitten valejuutalaisten kanssa kristityt eivät pääse helpolla, vaan seuraavassa jakeessa Jeesus kehottaa heitä tarpeen mukaan olemaan uskollisia aina kuolemaan asti noiden saatanoiden vaikutusta vastustaakseen.

   Näitä seikkoja ei nykypastoreiden saarnoissa tuoda juuri koskaan esiin. Myös kristityt sionistit, jotka ovat yleensä Ilmestyskirjan suhteen valistuneita, eivät oikein hahmota sitä, kuinka syvälle osa juutalaisista onkaan langennut.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 2. Onkoha tässä nyt jotain hämärää peräti? Miksi tuo mies on yhä hengissä? Valejuutalaisista höpöttäjät innostuivat. Onhan tuossa jotain opettavaistakin. Sanoi tosin puhuvansa diplomaattisesti ja ehkä hieman liian vähän ytimekkäästi. Olisiko kierrelty kuitenkin ja viihdytty rappariorjille laadituissa rituaaleissa?

  Plusääni(3)Miinusääni(9)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat