Trumpin juutalainen valtiovarainministeri puolustaa pankkiylivaltaa

Donald Trumpin hallinto kaavaili palauttavansa vuonna 1999 kumotun Glass–Steagall-lakipykälän, jolla rajoitettiin rikollista pankkitoimintaa. Nyt juutalainen valtiovarainministeri Steve Mnuchin on kertonut että uusi hallinto ei tule rajoittamaan kansaa kuristavaa pankkiylivaltaa!

Lakipykälä rajoittaisi finanssieliitin harjoittamaa keinottelua ja koronkiskontaa. Rikollispankki Goldman Sachsista tunnettu valtiovarainministeri Steven Mnuchin tietää, että Glass-Steagall-lakipykälä laittaisi kapuloita finanssiöykkäreiden rattaisiin ja sitä hän ei voi sallia!

Varsin ”erikoiseksi” pankkimafian puolesta puhuvan valtiovarainministerin lausunnoissa tekee sen, että hän haluaa ”modernin version” Glass-Steagall -säädöksestä. Mutta hän ei halua rajoittaa pankkiylivaltaa, joka on säädöksen tarkoitus:

”Me emme tue pankkien erottelua sijoituspankeista. Meidän mielestä se olisi suuri ongelma finanssimarketeille ja taloudelle […] En ole ikinä sanonut että kannattaisin pankkien erottelua.”

Videolla senaattori Elizabeth Warren ”grillaa” Mnuchinia asiasta että miten valtiovarainministeri väittää tukevansa lakipykälää, mutta samaan aikaan ei ole valmis rajoittamaan pankkiylivaltaa.

Lue myös: Goldman Sachsin karmaiseva historia, osa 3: kiinteistövillitys

 

2 kommenttia

  1. niipä eikös ulivieskassa ollut oma raha kokoeilu tai rinnakkaisraha niin kuin Ahvenanmaalla oli taaleri eli sata markaa vastas sataa taaleria kummatkin kävi eikös nyt olis hyväkoikeilla samaaa

    Plusääni(9)Miinusääni(0)
  2. Ihme kun Trumpista tuli presidentti joka puolella missä puhuttiin Illuminatista, miten ne pelkää että Trumpista tulee pressa ja miten nyt kaikki tulee paremmaksi maailmassa.
    Nyt kun lukee artikkeleitä, niin näyttää siltä että Trump onkin itse Illuminaatti ja tekee juuri niin kuin ei pitäisi.

    Plusääni(3)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat