Video: vapaalla ollut Helsingin poliisi kävi humalassa uhkailemassa Suomi Ensin -leirissä

Vaihtoehtomedia NykySuomi julkaisi tänään videon Helsingin poliisin ala-arvoisesta humalaisesta riehumisesta maahanmuuttovastaisessa Suomi Ensin -leirissä.

Paikalla ollut Suomi Ensin -aktiivi yritti rauhoitella häiriköinyttä poliisia, poliisi oli uhkaillut aktiivin perhettä ja haastanut aktiiveja tappeluun.

Paikalla olleet Suomi Ensin -aktiivit oli kokeneet poliisin toimet sen verran uhkaavaksi, että oli jouduttu soittamaan hätäkeskukseen ja pyytämään apua häirikön virkaveljiltä. Poliisi partio saapui kohteeseen muutamissa minuuteissa, poliisin saapuessa paikalle oli häirikkö näyttänyt virkamerkkiä poliisipartiolle.

Häiriköinyt poliisi oli silminnähden tukevassa humalassa. Tapauksesta on jätetty rikosilmoitus Helsingin poliisin Pasilan toimipisteeseen.

Sama poliisi yritti reilu viikko sitten tuoda Suomi Ensin -leiriin eksyksissä olevaa kongolaista. Suomi Ensin -aktiivit veikkasivat, että tämä episodi olisi suututtanut häiriköineen poliisimiehen. Yksi aktiivi korosti kuitenkin, että heille ei selvinnyt varmaa häiriköinnin syytä, ”tämä on vaan spekulaatiota”.

Helsingin poliisi oli ilmoittanut Suomi Ensin -aktiiveille, että tapauksen tutkinta siirretään Keskusrikospoliisille.

Nykysuomen toimitus ei saanut minkäänlaista kommenttia Helsingin poliisilta yön tapahtumista.

Häiriköinyt poliisi tuomassa kongolaista Suomi Ensin -leiriin.

 

Julkaistu alunperin osoitteessa NykySuomi.com.

6 kommenttia

 1. Arvaan, että yksi jos toinenkin helsinkiläinen magneettimedialainen on nähnyt Rautatieaseman eteen jääringin viereen kyhätyn matuloisten telttaleirin. Teltat on sidottu kiinni suuriin Helsinki 2017-kirjaimiin. Yksi kuva kertoo tosiaankin enemmän kuin tuhat sanaa. Poliisitkin kävi siellä, mutta sitten kiltisti kipittivät pois. Ilmeisesti ”paperittomilla” oli sittenkin paperit kunnossa. Maleksiminen ja katukuvan tärveleminen on ihmisoikeus.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 2. Tilanne on nyt erittäin vaarallinen.

  Ja poliittisesti räjähdysherkkä.

  Poliisin hyökkäyksen kohde oli Suomi Ensin -vaaliteltta, eli kyseessä oli poliittinen hyökkäys.

  Poliisi on myös omilla toimillaan ja kannanotoillaan toistuvasti osoittanut että se on siirtynyt rikollisten puolelle, eli laittomien matujen joilla ei ole oikeutta oleskella Suomessa.

  Tällainen poliisi on paitsi epäluotettava myös turvattomuuden tunnetta herättävä viranomainen.

  Jos suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuus näytti vielä eilen hämärältä, nyt se näyttää synkältä.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 3. No jos hallitus on näitten kasaarien ”huoria”,niin eiköhän ne muutkin viranomaiset ole?!Hassua katsoa kuinka typeriä politikkomme ovatkaan,he antavat näitten parasiittien tuhota kansamme ja myös heidät itsensä,sillä heitä käytetään vain hyväksi ja kun he ovat hommansa tehneet,ei heitä tarvita!Voiko typerämpää enää olla?!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Ihmetyttää vähän miksi Magneettimedia on nyt ruvennut mainostamaan vähintäänkin epäilyttävää Suomi Ensin-liikettä. On kuitenkin todennäköistä, että kyseinen liike on samanlainen vale-oppositio kuin esim. MV- lehti, jonka todellisena tarkoituksena on lietsoa levottomuutta suomalaisten keskuudessa ja saada siten helpotettua venäläisten mahdollista miehitystä,koska valtiovaltaan, armeijaan ja poliisiin raivostuneet suomalaiset eivät halua taistella maansa puolesta tai ylipäätään tehdä mitään. Kuten SE-liike, myös MV-lehti vähättelee erään tietyn etnisen ihmisryhmän osuutta pakolaiskriisiin ja syyttää ongelmista ainoastaan sikailevia muslimeja ja heikkoja viranomaisia. Mutta tätä eivät isänmaalliset usko.

  Plusääni(8)Miinusääni(4)
 5. MV-lehti kuten myös Magneettimedia tekevät suuren palveluksen isänmaalle ja sananvapaudelle. Ei mun mielestä Magneettimedia mainosta Suomi Ensin liikettä.

  Kaikkia tarvitaan.

  Erillään, pirstaloituneina pieniin ryhmiin ollaan heikkoja. Yhdessä ollaan vahvoja.

  Tuetaan ja kannustetaan toisiamme. Näytti muuten todella hyvältä se mielenosoitusmarssi matuleirin ympäri. Meidän täytyy sada ääntä enemmän koko porukasta. Seuraavalla kerralla kova yhteinen jyrähdys.

  Joka päivä klo 12 sais olla kunnon huutomyrsky kohti matuleiriä.

  Sillä pakulla/asuntoautolla voisi ajaa Helsingin keskustassa – mielenosoitus lakanat, kyltit näkyvästi auton ikkunoissa.

  Plusääni(5)Miinusääni(5)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat