Video: ”Varastitte Amerikan intiaaneilta”

Valkoinen nationalisti ja journalisti Jared Taylor on julkaissut videon, jossa hän kumoaa yleisen väitteen siitä, kuinka valkoisilla ei ole oikeutta puolustaa eurooppalais-amerikkalaista kulttuuria ja yhteiskuntaa, koska maa on ”varastettu” intiaaneilta.

Videolla Taylor kertoo, etteivät Amerikassa asuneet intiaaniheimot missään vaiheessa muodostaneet yhteinäistä tai rauhanomaista yhteiskuntaa. Heimot sotivat keskenään ja ryöstivät elintilaa toisiltaan. Omistukset vaihtelivat vallitsevien voimasuhteiden mukaan. Toisinaan intiaanien välinen sodankäynti oli hyvin raakaa: kukistetun heimon jäsenet kidutettiin kuoliaaksi, vain nuoret naiset säästettiin voittajien seksiorjiksi.

Osa heimoista liittoutui mantereelle saapuneiden valkoisten kanssa, jotta he saisivat etulyöntiaseman kilpaileviin heimoihin nähden. Valkoiset eivät olleet poikkeuksellisen brutaaleja intiaaneja kohtaan. Esimerkiksi intiaanien keskenäisissä taisteluissa kuoli enemmän intiaaneja kuin intiaanien ja valkoisten välisissä taisteluissa.

Näin ollen argumentti, jonka mukaan valkoiset varastivat maat niiden ”alkuperäisiltä omistajilta”, ei kestä kriittistä tarkastelua. Kautta historian eri rodut, kansat ja heimot ovat valloittaneet alueita toisiltaan, mutta vain valkoiset joutuvat syyllistämisen kohteeksi. Video lyö luun kurkkuun kaikille, joiden mielestä valkoisilla ei ole oikeutta puolustautua massamaahanmuutolta historiallisten aluevaltausten vuoksi.

Lue myös: Video: Totuus Amerikan alkuperäisväestön ”kansanmurhasta”

7 kommenttia

 1. Alt-Right tekee arvokasta työtä, kun pyrkii pyyhkimään pois turhaa valkoisen rodun päälle solutettua syyllisyyden painolastia, joka on osoittautumassa hyvin vaaralliseksi ja lamauttavaksi, kun pitäisi torjua islamisaation uhkaa. Saksan mielipuolisuus pakolaiskriisissä on malliesimerkki siitä, kuinka kansakuntaan ladattua syyllisyyttä jaksetaan käyttää vaikka loputtomasti hyväksi.

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
 2. Eikä unohdeta Solutrean hypoteesia, jonka mukaan muinaiset eurooppalaiset olisivat asuttaneet ainakin Pohjois-Amerikan itäiset osat jääkaudella suunnilleen samanaikaisesti kuin intiaanien kantaisät saapuivat Alaskan kautta Amerikan länsiosiin. Eurooppalaiset saattoivat näin ollen olla Amerikoiden alkuperäisasukkaita, – vähintäänkin mantereen itäosassa. Eräät Amerikasta löytyneet kiviesineet ovat hämmästyttävän samankaltaisia kuin samoihin aikoihin läntisessä Euroopassa vallinneen Solutrén kulttuurin yhteydessä valmistetut esineet. Lisäksi Amerikan itäosissa laajalti löydetyt geneettiset markkerit, kuten mtDNA äitilinja X sekä etenkin Y-DNA isälinja R1b (länsieurooppalaisten miesten yleisin haploryhmä) kielivät myös muinaisesta eurooppalaisesta geneettisestä vaikutuksesta Amerikassa. Ja ei, tätä geneettistä vaikutusta ei voida selittää viime vuosisatojen rotujen välisellä sekoittumisella, vaan se on perultaan muinaista.

  Tämän tiedon valossa kyseinen hypoteesi on hyvinkin vedenpitävä, mutta yllättäen tässä juutalaisten hallitsemassa maailmassa tähäänkään asiaan ei liiemmin haluta kajota.

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
  1. Etelä-Amerikasta on jo löytynyt arjalaisten pyramideja ja suuria rakennelmia, jotka ovat peittyneet maahan. Arjalaiset rakensivat ihan äsken eli antiikin aikana joka puolella maailmaa ja hallitsivat valtakuntiaan. Mayojen ja atsteekkien yhteiskunnat ovat arjalaisten perustamia. Arjalaiset jäivät elämään intiaanien mielissä jumalina, jotka purjehtivat pois merten taa. Kun Cortes saapui Meksikoon, Montezuma tervehti häntä palanneena jumalana. Arjalaiset merenkulkijat ylittivät Atlantin siis sujuvasti jo muinaisina aikoina.

   Plusääni(12)Miinusääni(4)
   1. Aivan.Ja alkuperäisten amerikkalaisten hikimajat ovat todiste siitä, että me suomalaisetkin olemme olleet aika aikaisin liikkeellä Rapakon taa! Ja tiedä vielä, vaikka Nätti-Jussi taakotti Missisipinkin!

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
 3. Aika paljon on ollut tutkijoilla näkemyksiä että keski-Aasiasta lähti aikoinaan ,40000 tuhatta vuotta sitten ihmisiä vaeltamaan eri suuntiin, muun muassa Amerikkaan ja myös DNA tutkimukset vahvistavat sitä.

  https://www.youtube.com/watch?v=LDI7j1eftqk

  Paikka nimeltä Altai maninitaan monessa yhteydessä , paikka josta ihmiset lähtivät aikoinaan…kaunista vuoristo seutua jossa olisi mukava käydä.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Altain_tasavalta

  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2092258/Native-Americans-actually-came-tiny-mountain-region-Russia-DNA-research-reveals.html

  https://www.sciencedaily.com/releases/2012/01/120126123655.htm

  Jos katsoo netistä kuvia miltä näyttävät ihmiset tuolta Altai alueelta niin yhdennäkösyyttä Amerikan intiaaneihin mielestäni ilmenee, ja esim Altai shamaani jolla on sulka päähine.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Luonnontieteilijä Jared Diamond, jota monet humanistitkin lukevat mielellään, syynä tähän lienevät ne poliittisesti korrektit johtopäätökset, jotka hän teki teoksessaan, ”Tykit, taudit ja teräs”. Sen keskeinen teesi oli, että geenit eivät vaikuta yhteiskuntien kehityssuuntaan, vaan esimerkiksi euraasialaisten kansojen menestys selittyy luonnonoloilla. Ajatus kuulostaa niin sympaattiselta, että sen tieteellinen hauraus jää helposti huomaamatta. Kuka tahansa vakavasti otettava tutkija nimittäin myöntäisi, että selittäviä tekijöitä on todennäköisesti lukuisia: ympäristö, geenit, ilmasto, silkka hyvä tuuri. Tämän itsestäänselvyyden ohittaminen on tehnyt Diamondista salonkikelpoisen siellä, missä niin sanottuja kovia tieteitä tavallisesti pidetään poliittisesti saastuneina tai vähintäänkin epäilyttävinä.
  Toisaalta Diamond on itsekin joutunut monien erilaisten ammattiloukkaantujien ja poliittisen korrektiuden vahtikoirien hampaisiin, joidenkin johtopäätöstensä takia. Hänen uusin teoksensa, ”Maailmaeiliseen saakka”, kirvoitti vastalauseita alkuperäiskansojen oikeuksia puolustavien järjestöjen taholta, koska kirjan väitettiin esittävän heimoyhteiskunnat silmittömän väkivaltaisina ja näin puolustavan vanhaa imperialistista ajatusta ”villien sivistämisestä”.
  Kirjan perinteisten yhteiskuntien sodankäyntiä koskeva luku onkin varsin valaiseva. Oletus siitä, että primitiiviset kansat sotivat varsin rajoitetusti valtioyhteiskuntiin ja etenkin moderneihin valtioyhteiskuntiin verrattuina, on ontuva ja väärä. Heimosotien uhriluvut ovatkin mitättömiä vaikkapa Verdunin taistelussa kaatuneiden määrään nähden, mutta väestömäärään suhteutettuna ne voivat olla musertavia. Lisäksi totaalista sotaa ei keksitty Yhdysvaltain sisällissodassa tai toisessa maailmansodassa, vaan se on ollut tuttua jo keihäin, nuijin ja jousin sotineille heimoyhteisöille, ihmiskunnan alkuhämäristä asti. Intiaani sodissa vihollisyhteisö pyritään tuhoamaan naisia ja lapsia myöten. Monet yhteisöt olivat jatkuvassa sodassa keskenään ja rauhansopimuksia oli vaikea saada pitämään. Että näin…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat