Video: Viisi sääntöä miten selviät useasta hyökkääjästä

Usean hyökkääjän tilanteet ovat haasteellisia ja vaarallisia itsepuolustustilanteita.  Videossa demonstroidaan ja selvitetään miten voit selvitä useasta hyökkääjästä näillä viidellä säännöllä.

5 kommenttia

 1. Tuosta videosta voisivat kansallissosialistitkin ottaa oppia. Ei kannata mennä keskelle katua ja huutaa, että olen Adolf Hitleriä kannattava uusnatsi, ääri-ääri-oikeistolainen ja haluan tuhota demokraattisen järjestelmän, koska silloin saa kaikki (aivopestyt) poliittiset vastustajat kimppuunsa yhtäaikaa. Sen sijaan täytyy etsiä joku yleisesti hyväksytty ryhmä, jonka retoriikan omii itselleen. Esimerkiksi uusliberaalin oikeiston viljelemää talousjargonia voi hyödyntää, vaikka itse asiassa tarkoittaakin jotain aivan muuta: vahva ja kilpailukykyinen (laadullisesti) kansantalous, täystyöllisyys (mutta ei kapitalistien orjuudessa), kannustava järjestelmä (kansallisen hyödyn motivoimana, ei pankkitilille veroparatiiseihin), heikon aineksen syrjäyttäminen (rajojen ulkopuolelle). Tämä pätee jopa viher-vasemmiston suuntaan: ihmisoikeudet (tosin vain ja ainoastaan omille kansalaisille), ympäristönsuojelu, kapitaalien kerryttämistä vastustava, olennaiseen keskittyvä talousjärjestelmä, kulttuurin vaaliminen (mutta ei moni-sellaisen tai rappiotaiteen).

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
  1. NMR (Nordiska Motståndsrörelsen) eli Pohjoismainen Vastarintaliike (PVL) toimii juuri kuvaamallasi tavalla.

   PVL käytti Falunissa 1.5.2017 mm. seuraavaa iskulausetta:

   ”Nog är nog!” – ”Krossa marxismen!”
   ”Nog är nog ! – ”Krossa kapitalismen!”
   ”Nog är nog!” – ”Krossa sionismen!”

   Siinä on loistavasti kuvattu juutalaisen hyökkäyksen kaikki ”ideologiat”. Ensinnäkin marxismi, joka on juutalaistakin juutalaisempi ja toiseksi kapitalismi, jos juuri nyt tuhoaa koko maailmaa ja etenkin kaikkia valkoisia maita, kaikkia valkoisia kansoja. Ja lopuksi demonien ikioma sionismi eli juutalainen nationalismi, joka yksinkertaisesti ei saa rauhaa ennen kuin kaikki maailman vakaat maat on pistaloitu keskenään taistelevien ryhmittymien helvetiksi.

   Suomennan tähän ylläolevat iskulauseet:

   Liika on liikaa! – Tuhoa marxismi!

   Liika on liikaa! – Tuhoa kapitalismi!

   Liika on liikaa! – Tuhoa sionismi!

   Huvittavinta tässä kaikessa on, että ns. anarkistinen oppositio eli nämä ”antifasistit” puolustavat kaikin voimin eliitin harvainvaltaa ja lyövät samalla korville tämän maan aitoja työläisiä, jotka on pakotettu eliitin toimesta jatkuvaan elinolojen kurjistumiseen. Vasemmisto ja vihreät seisovat kapitalistin, verenimijän vieressä sateenkaarilippuaan heilutellen, kun tämä kapitalisti samalla imee kaikki kansat kuiviin.

   Meidän ”hyvät ihmisemme” seisovat loputtomien sotien takana, kammottavien ihmisoikeusrikkomusten takana, kunhan vain kukaan ei kutsu antisemiitiksi tai vielä pahempaa, rasistiksi. Afrikka tuhotaan niin, että sadan vuoden päästä siellä ei liiku enää lehtikään, mutta vihreä vaatii loputonta väestönsiirtoa meidän kansojemme joukkoon.

   Edes keskiaikainen ihminen, joka uskoi maan olevan litteä, ei ole ollut niin harhaanjohdettu kuin valittua kansaa polvillaan ihaileva massa, joka tuhoaa kaiken ja tuleville sukupolville ei jää kuin poltettu maa.

   Kukaan, ei kukaan, sadoista miljoonista eurooppalaisista, näe että valittu kansa sulkee rajansa tältä helvetiltä, jonka se väenväkisin haluaa meille. Tuon rajan yli ei syyrialainen pääse, mutta Ruotsin ja Suomen pitää uhrata koko maa, koko kansa, jotta kaikki syyrialaiset pääsevät tänne.

   Kaikki sulkevat rahan, virkojen ja ”hyvän ihmisen” maineen takia silmänsä ja eivät näe sitä helvettiä, sitä veren määrää, jonka tämä valittu kansa vuodattaa omassa maassaan ja maanosassaan ja täällä, meidän keskuudessamme.

   Adolf Hitler oli oikeassa. Siinä kaikki.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. VALTIO HYÖKKÄÄ!

  Se hyökkää nyt kuin verenhimoinen hyeenalauma.

  Ilta-Sanomat uutisoi virkamiesvalmistelusta, jossa yhden kilometrin nopeusrajoituksen ylitys johtaisi aina sakkoon! Tämä olisi tulossa uuteen liikennelakiin.

  Kukaan ei pysty kaikissa tilanteissa ja aina ajamaan nopeusrajoitusten mukaan. Se ei onnistu edes teknisillä apuvälineillä.

  Suomen valtio = Rikollisorganisaatio

  Mafia kadehtii Suomen virkamiehiä.

  Sairas maa. Sairas valtio. Sairaat päätöksentekijät.

  Kyse on järjestäytyneestä rikollisuudesta mikä on verhottu valtion naamion taakse.

  Autoilija, tuo valtion ikuinen lypsylehmä on jo imetty kuiviin. Nyt lehmä aiotaan teurastaa.

  Nyt on kaikkien autoilijoiden ajettava Helsinkiin ja tukittava kaikki kadut vähintään muutamaksi päiväksi.

  Suomi Maidan saa nyt tosissaan uuden käänteen kun suomalaisia veronmaksajia ollaan tappamassa valtion toimesta.

  Maanpetturit, kansanviholliset ovat vallanneet valtiokoneiston.

  Saatananpalvojat pääministeri Sipilä ja liikenneministeri Berner ovat takapiruina tässä juonessa.

  http://mvlehti.net/2017/05/18/vahtera-elaman-tarkoitus-virkamiesten-elattaminen/

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
  1. Neuvostoliitto ei onnistunut tuomaan miekalla kommunismia Suomeen. Nyt sitä yritetään salakavalasti sisäisesti ja Ruotsin avustuksella. Suomessa korkeimmat päättäjät ovat kaikki juonessa mukana. Tällä kertaa kommunismin ruma varjo tuleekin lännestä! Ja ihmiset eivät vieläkään näe!

   Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat