Vieraskynä: Arkkipiispa Kari Mäkiselle ja kirkon jäsenille

Murheellisella mielellä ja särkyneellä sydämellä joudun palaamaan vielä tähän asiaan.

KL 1§. Suomen eduskunta on hyväksynyt kirkkolain, jonka mukaan Suomen evankelis-luterilainen kirkko tunnustaa sitä Raamattuun perustuvaa kristillistä uskoa, joka on lausuttu kolmessa vanhan kirkon uskontunnustuksessa ja luterilaisissa tunnustuskirjoissa.

Arkkipiispa Kari Mäkinen. Olette antanut aikoinaan papin virkaan vihittäessä lupauksen sitoutua kirkon oppiin KJ luvun 6§:n mukaan ”…tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja…ja edelleen vihittäessä teidät piispanvirkaan, olette antanut lupauksen KJ 18 luvun 3§:n mukaisesti”…tahdon pysyä Jumalan pyhässä, puhtaassa sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa…tahdon asettaa itselleni ohjeeksi Pyhän Raamatun opetukset oikean seurakunnan kaitsijan virasta ja velvollisuuksista…noudattaa kaikessa kirkon lakia ja järjestystä ja vakavasti kehottaa ja velvoittaa hiippakunnan pappeja samoin tekemään.”

Suomen ev.lut. kirkon tunnustuksen mukaan miehen ja naisen välinen avioliitto on ainoa luomisjärjestyksen mukainen parisuhde. Kirkko pitää korkeimpana ohjeenaan sitä tunnustuskirjojen periaatetta, että kaikkea oppia kirkossa on tutkittava ja arvioitava Jumalan pyhän sanan mukaan.

Kirkon jäsenillä on oikeus tarvittaessa puuttua esimerkiksi arkkipiispankin mahdolliseen, Raamattuun perustuvan kristillisen uskon, joka on lausuttu kolmessa vanhan kirkon uskontunnustuksessa ja luterilaisissa tunnustuskirjoissa, vastaiseen julkiseen tai salaiseen toimintaan.

 

Epilogi

Ensimmäiset kahdeksan kuukautta virassa oltuanne teitte suomalaisen kirkkohistorian ennätyksen, kadotitte kirkosta yli 83000 jäsentä. Sama suunta jatkuu edelleenkin, tosin määrä vaihtelee. Syytitte erobuumista kansanedustaja Päivi Räsästä vaikka Räsäsen kaikki lausumat ko. homoillassa olivat pilkun tarkasti kirkon virallisen opin ja tunnustuksen mukaisia. esimerkkinne on innostanut myös monet muut ivaamaan Räsäsen lisäksi kaikkia uskovia kristittyjä.

Tosiasiassa Eroakirkosta.fi saaman palautteen mukaan vain yksi kolmasosa erosi kirkosta homoilloissa käydyn keskustelun takia, siis joko homojen puolesta tai vastaan siitä ei ole tietoa. Palaute kertoo myös, että kaksikolmasosaa eronneista eivät edes olleet tyytymättömiä Päivi Räsäsen toimintaan, vaan olivat pettyneitä kirkon liberaaliin toimintaan. He eivät kokeneet saavansa kirkollisverolle vastinetta, eivät usko kirkon löperöön viestiin eikä kirkko merkitse heille mitään henkilökohtaisesti, joka on verrattavissa ensimmäiseen palautteeseen etteivät saa kirkollisverolle vastinetta.

Kun Jeesus tuli maailmaan, hänen viestinsä oli kaikille ”mene, mutta älä enää syntiä tee.” Mutta te olette erimieltä Jeesuksen kanssa ja ilmoitatte että Jumalan luomistyön vastainen sukupuolinen käyttäytyminen ei ole syntiä! Ja teillä on vieläpä hirmuinen halu siunata tätä syntiä! Olette jatkanut siitä mistä aloititte ja viimeiset lausuntonne tämänpäiväisen eduskunnan äänestyksen jälkeen osoittaa teidän toivottoman tilanteenne siinä tehtävässä jossa nyt valitettavasti olette.

Alusta alkaen taholtanne olisi tarvittu vain oikeamielistä johtajuutta oikaisemaan median tarkoitushakuinen vääristely. Ette käyttänyt tilaisuuttanne, vaan annoitte kasvot laajemmalle hurmahenkiselle radikalismille, joka myöhemmin sai yötä päivää kestävän ja joka tuutista silmille tulevan homorummutuksen myötä kulttuuriimperialistiset kolonialismin kasvot.

Varsin epämiellytäväksi ansioksenne on myöskin arvioitava seurakunnallisen median monet ajattelun, sanan- ja uskonvapauden loukkaukset uskovia kristittyjä kohtaan, joista olitte tietoinen, mutta ette ole kyseiseen ongelmaan puuttunut.

Itse kirkon tehtävästä syrjäytyneenä, te olette halveksinut ja työntänyt marginaaliin niitä, jotka elävät tai yrittävät elää kirkon virallisen opin mukaisesti, ja olla kristillisen elämän mallina Jeesuksen opetuksen mukaisesti toisille. Ilmiötä voi jo perustellusti kutsua kristittyjen kiusaamiseksi, ellei peräti vainoksi. Todisteet ovat jokaisen käden ulottuvilla.

Mielestänne ”uskontunnustukseen voi liittyä ilman uskoa Jeesuksen neitseestä syntymään.” En minä yksin, kaikki kristityt yhdessä ylösnousseen Kristuksen kanssa tuotamme teille pettymyksen. Elävä ja kirkastettu Kristus, jonka koko kristikunta tuntee, syntyi neitseestä. Yksi teiltä puuttuu, ja samalla kaikki, nimittäin Kristuksen sisäinen tunteminen.Tehkää siis parannus ja uskokaa Evankeliumi. Kun Anni, ensimmäinen pilkkanne kohteeksi joutunut nuori pystyi tekemään Jeesuksen suosiollisella avulla parannuksen, niin miksei arkkipiispakin.

Raamatun mukaan homoseksuaalisen taipumuksen toteuttaminen on Jumalan tahdon vastainen synti. Tässäkin asiassa Jumalan on, on teille ei ole, ja Jumalan ei, on teille kyllä (Room. 1: 16-32)! Te jopa esimerkillänne kehotatte seurakuntia kapinaan Raamattua, Jumalaa ja kirkon tunnustusta vastaan!

Olette itse tietoisesti rikkonut lupauksenne, ja jatkatte edelleen samalla tiellä, ettekä ole edes kehottanut ja velvoittanut toisia saman lupauksen rikkoneita piispoja ja pappeja pysymään kirkon opissa.

Koska olette salaisesti ja julkisesti ryhtynyt vehkeilemään kirkkoa ja sen oppia vastaan, ettekä vieläkään ole sopeutunut kirkon, työnantajanne laillisesti hyväksyttyyn oppiin ja järjestykseen, on mielestäni kohtuullista että luovutte arkkipiispan virastanne. Ratkaisu olisi suoraselkäinen, suorastaan kunnioitettava teko.

Säilyköön kirkossamme omantunnon ja sananvapaus todistaa uskosta Kristukseen ja luottaa Raamatun Sanan arvovaltaan.

 

Heikki Ylönen
Evankelis-luterilaisen kirkon jäsen

 

Lue myös: Kuinka kulttuurimarxismin henki täytti valtionkirkon

26 kommenttia

 1. Elämme ajassa, jolloin ihmisoikeudet sotivat Jumalan sanaa vastaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Tää tekopyhä ateistin sopisi erota.
  Aika pian.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”Yahve on Isämme”.
   Olet varmaan oikeassa omasta puolestasi videohaastattelussa jne. Mutta miten voit tuomita näiden muiden ihmisten edesottamuksia. Eikös ihmisellä ole vapaa tahto ja sen myötä myös oikeus uskoa siihen minkä kokee itselleen oikeaksi. Ei ole olemassa yhtä ainoaa oikeata uskontoa. Siks toiseksi ei Raamattukaan ole enää alkuperäisessä muodossaan vaan siitä on poistettu paljon alkuperäistä tekstiä jne.

   Uusi ehdotus Yle tekstiteeveessä 09.1. 2015.
   ”Jumalanpilkkalykälä pois rikoslaista”. ”Ranskalaisen satiirilehteen tehty terrori-isku on kasvattanut vaatimuksia uskonrauhan rikkomisen poistamista suomen rikoslaista. Ajatusta kannattavat esim. Risto Uimonen,Sirpa Kähkönen Ylen radio 1:n ykkös aamussa. Myös vihreiden puh. joht. Ville Niinistö ehdotti Jumalanpilkkapykälän kumoamista. koska sananvapaus on vapaan yhteiskunnan perusta. Hänen mielestään uskontojakin saa arvostella”. Olen kyllä samaa mieltä edellämainittujen henkilöiden kanssa. Uskon varjolla on maailmassa käyty kautta aikojen verisiä sotia nyt mielestäni pitäisi jo lopettaa kissanhännänveto siitä kenen usko on oikea kuka joutuu helvettiin ja kuka pääsee taivaaseen. Se ei ole ihmisten päätettävissä, kukaan ei voi tuomita toista sen pahemmaksi tai paremmaksi. Voi todellakin olla ja onkin varmaan joku korkeampi voima olemassa mutta usko on jokaisen oma asia ja ahaa elämykset siitä ja muustakin lähtevät vain oman mielen oivalluksista. Toivottavasti jokaisen annetaan uskoa mihin haluaa ja jätetään tappelematta kenen usko on ainoa ja oikea, koska sitä ei voi kukaan todistaa toiselle. Monella ihmisellä on jotain ns. yliaistillisisa kokemuksia joita voi sitten tulkita mielensä mukaan kuka mitenkin. Avarakatseisuutta myös erilaisten näkemysten tulkinnoissa, sillä jokainen saa sanoa mielipiteensä mutta MINÄ OLEN AINA OIKEASSA on väärä periaatetässäkin asiassa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Jokainen tulkoon autuaaksi omalla uskollaan. Arkkipiispa vastaa varmaan itse sanoistaan ja teoistaan niinkuin me kaikki jotka ihmisiksi luetaan. Onko jollakin oikeus solvata homoja ja nostaa sillä omaa egoaan? Homo on ihminen siinä missä muutkin ja vastaa myös itse omista asioistaan. Suomi on vapaa maa ainakin vielä ja jokaisella on oikeus uskoa siihen mihin uskoo tai olla uskomatta. Pitää ymmärtää myös muiden uskoa sillä menneestä ei kukaan ole ollut todistamassa miten asiat ovat todellisuudessa olleet jne. Jokainen uskoo varmasti johonkin minä myös mutta ei ole minun asiani tuomita ketään, sillä jokainen meistä on syntiä tehnyt, vai voiko joku olevansa täysin synnitön.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kaiketikkin homo on ihminen, mutte kysehän nyt ei ole siitä. Tämän hölmöilyn ydinasia on se että onko minun ja sinun hyväksyttävä yhteisöömme ihmisiä jotka tietoisesti vastustavat meitä? Raamattu tuomitsee homoseksuaalisuuden hyvin jyrkästi. Itse katson elämälläni ja tavoillani osoittaneeni etten hyväksy luonnottomuutta, enkä koskaan voi ymmärtää kuinka joku voi väittää epätervettä ja luonnonjärjestystä vastaan olevaa touhua ihan ”kivaksi”. Skitsofrenia on sairaus; minkäpä sille voi, mutta muistaakseni en ole kuullut mistään järjestöstä joka tahtoo kirkon pappien ja piispojen siunaavan ketään skitsoksi. Jos ihminen haluaa olla homo ja harjoittaa homosteluaan hänen on syytä vipata raamattu nurkkaan ja vaihtaa usjontoa. Ja jos minulta kysytään on syytä vaihtaa kyllä maatakin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Tässä sitä taas ollaan, hinttareiden syytä kaikki, voi perkele. Vai, eikö noista Ylösen lakipykälä jorinoista voi päätellä, että ainakin osa valtionkirkosta on juutalaisten vääntämä ja kääntämä väsäys. Ironista, että näitäkin porukoita kutsutaan kunnon toisinajattelijan Martti Lutherin nimen mukaan.

  Lyhyestä virsi kaunis tai ei, mutta Kristus manasi juutalaiset rahanväärentäjät hornan tuuttiin. Tästä suivaantuneet juutalaiset päättivät tappaa Kristuksen nöyryyttäen ja kiduttaen. Mutta Kristus ei antanut tuumaakaan periaatteistaan periksi rahanväärentäjille vaan oli valmis kuolemaan. Ja näinhän siinä näytti käyneen kunnes Kaikkivaltias tuli itse hakemaan Poikansa kotiin. Tämän jälkeen Kristuksen Sanan seuraajat päättivät valita symbolikseen Ristin, siis Kristuksen piinapenkin, periksi ei tuumaakaan vaan mieluummin kärsimyksen kautta kuolemaan.

  Nykyinen jutkunlutkuttaja kirkko on korvannut luonteenlujuuden kovuudella ja potkaissut Kristuksen toisenkin eli tuon aitoliberaalin puolen ovesta ulos. Eikä siellä ylipäätään puhuta Kristuksesta mitään, vaan väännetään juutalaisten Vanhaa Testamenttia ”herran sanana” ja seurakunnan on parempi alistua maanpäällisten johtajien ja Israelin edessä. Niin siinä taisi käydä, että Martti Luther rohkeudestaan ja oikeamielisyydestään huolimatta taisi potkaista itseään persuuksille, ellei…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Vanha Testamentti kuitenkin kertoo Mooses -nimisen juutalaisen sotarikollisen toilailuista pitkin lähi-Idän maita. Tuossa mitä nyt äkkisiltään löysin:

    http://theuglytruth.wordpress.com/2009/01/30/moses-was-a-war-criminal-the-bible-tells-us-so/

    Ongelma on siinä, että Kirjaa luetaan lopusta alkuun. Liikkeelle lähdetään juutalaisen Ilja Ehrenburgin kirjasta ”Tapa”, siis vastasyntynytkin on syntinen. Jaakko 4v pölli 3 piparkakkua, mutta onneksi Kristus kuoli Jaakon syntien takia ja koko etukäteen anteeksiannettu seurakunta voi huoletta siirtyä Vanhaan Testamenttiin ja oikeuteen tappaa.

    Toinen seikka minkä puoleen mielestäni ei kannata tuhlata aikaansa Vanhaan Testamenttiin on se, että Uusi Testamentti on erittäin monisyinen kirja, mikä vastaa kysymyksellä. Hän, joka haluaa kysymyksen jo määrittelemälleen vastaukselleen, löytää sopivan jo heti alkuun. Mutta hän, joka haluaa vastauksen kysymykseensä, joutuu kahlaamaan läpi koko kirjan. Esimerkiksi Matteus 23:

    http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Matt.23.html

    Mutta Matteus 24 onkin jo mielenkiintoisempi:

    http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Matt.24.html

    Eli hän, joka jaksoi lukea kyseisen luvun loppuun, saattoi koska hyvänsä vetää maton noiden alkusoittoon ihastuneiden maailmanlopun manaajien alta.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Eipä oo tuokaan lopullinen totuus, vaan näpertelyä asian vierestä! Kirkko on antikristillistä perua alun juurinkin, ja siten oikean seurakunnan kilpailija, kuuluen laittomuuden salaisuuteen! Näin ollen miksi ihmetellä kirkon hedelmiä, kun ihme ennemminkin olisi, jos ne hedelmät olisivat hengen hedelmiä! Eikö näin?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Kanaanilaiset ovat raamatun ajan juutalaisia jotka nyt esittävät olevansa valittua kansaa,Kun jos pitää valita tämänpäivän eurooppalaisista ja juutalaisista niin kumpikohan on todennäköisemmin jumalan valittu kansa tekojensa perusteella.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Olen tarjoillut paikallislehdille alla olevaa kirjoitustani, mutta ei ainakaan vielä ole julkaistu. Ehkä voin julkaista tämän täällä.

  Homoseksuaalisuus ja ihmisyys

  Raamatun ensimmäisissä luvuissa Jumala määrittelee, mitä ihmisyys on:

  ”Ja Jumala sanoi: ’Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme’ – – Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät – – ’Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää’” (1. Moos. 1:26-28), ja: ”Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi ja siunasi heidät ja antoi heille nimen ihminen (hepr. aadam)” (1. Moos. 5:2).

  Jumala ilmoittaa olevansa monikko (”tehkäämme”), siis Isä, Poika ja Pyhä Henki. Siitä syystä ihminenkin (aadam), joka on luotu Jumalan kuvaksi ja kaltaiseksi, on monikko: mies, nainen ja rakkaus. Ihminen – ja ihmisyys – koostuu miehestä ja naisesta, joita yhdistää rakkaus. Mies yksin tai nainen yksin ei ole Jumalan kuva. Ihmisyys on siis syvimmältään avioliitto, jossa mies ja nainen tulevat ”yhdeksi lihaksi” (1. Moos. 2:24) ja jossa heidän velvollisuutenaan on lisääntyä. Kun mies ja vaimo elävät rakastavassa avioliitossa ja lisääntyvät, he julistavat Jumalaa.

  Sukupuolten erilaisuus on Jumalan kuvassa ydinasia. Ja koska Jumalan kuvaksi luodut mies ja nainen ovat luomisen huippu, sukupuolten erilaisuus on koko luomistyön perusasia.

  Avioliitossa tärkeintä ei ole lisääntyminen; se on paljon enemmän. Mies ja nainen täydentävät toisiaan ja ovat riippuvaisia toisistaan. Tämän osoittaa se, että Eevaa luotiin Aadamin kylkiluusta (1. Moos. 2:21-22), toisin kuin naaraspuoliset eläimet, joita ei luotu urospuolisista kumppaneistaan. Eevan luomistapa osoittaa myös miehen ja naisen olemusten samankaltaisuuden, joka kuvastaa kolmiyhteisen Jumalan olemuksellista ykseyttä. Avioliitolla ja seksuaalisuudella on syvin mahdollinen ulottuvuus: hengellinen ja jumalallinen ulottuvuus.

  Homoseksuaalisuus käy hyökkäykseen kaikkea tuota vastaan. Se hyökkää Jumalan kuvaa vastaan, ihmistä vastaan, ihmisyyttä vastaan ja lisääntymisvelvoitetta vastaan; viime kädessä se hyökkää koko luomistyötä ja sen suorittajaa, Jumalaa, vastaan. Siinä mies yksin tai nainen yksin on Jumalan kuva, eikä luomisessa annetulla sukupuolten erialaisuudella ole siinä merkitystä. Siinä rakkauden tilalla ovat häpeälliset himot ja kiima (Room. 1:26-27). Siinä ei ole olemuksellista ykseyttä, joka heijastaisi Jumalan ykseyttä, eikä siinä ole hengellistä ulottuvuutta.

  Homoseksuaalisuus nousee perkeleestä, ylpeydestä Jumalaa vastaan. Raamattu (1. Moos. 19) kertoo, että Jumala tuhosi Sodoman ja Gomorran niissä harjoitetun homoseksuaalisuuden vuoksi. Ylpeyden tähän syntiin liittävät mm. Hes. 16:49-50, Jes. 1:2-9, 2. Piet. 2:6-10 ja Juuda 7-8. Tällainen ylpeys heijastaa saatanan kapinaa Jumalaa vastaan (Jes. 14:12-15). Kuten saatana toimii, siten toimivat hänen orjansakin.

  Raamattu ilmoittaakin homoseksuaalisuuden kauhistuttavaksi synniksi (3. Moos. 18:22; 20:13). Koska Raamatun mukaan ihminen koostuu miehestä ja naisesta, joita yhdistää rakkaus, homoseksuaalisuus on rikos ihmisyyttä vastaan. Kirkot ja yhteiskunnat, jotka hyväksyvät homoseksuaalisuuden, ovat perkeleen kirkkoja ja perkeleen yhteiskuntia, jotka hylkäävät ihmisenä olemisen perustan. Sellaisia kirkkoja ja yhteiskuntia uhkaa Jumalan välitön tuomio (kuten Sodomassa ja Gomorrassa).

  Synneistä, myös homoseksuaalisuuden synnistä, on mahdollista päästä uskossa Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen. Hän hankki meille juridisen anteeksiantamuksen Jumalan edessä. Rakkaus vuodatetaan sydämiimme tässä uskossa (Room. 5:5; 1. Joh. 4:9-17). Siinä rakkaudessa avioliitot eheytyvät ja muuttuvat siunausten paikoiksi, Jumalan kuviksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Kyllä tuo on tyypillistä uskonnon häpäisyä goyimeille. Miksi tähän rakoon pitää yleensä vitsejä yrittää kertoa? Vakavia asioita käsitellään.

  Parempi kai kun ei olisi kommentointimahdollisuutta ollenkaan, kun tuota saastaa pukkaa koko ajan.

  Tässä todella hieno ohjelma Kolmannen valtakunnan joulumusiikista. Suosittelen:

  http://carolynyeager.net/heretics-hour-music-christmas-during-third-reich

  Kauniita lauluja (ei liikaa tuttuja ja kuluneita) ja saksalaista traditiota.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Presidentti on tänään vahvistanut avioliittolain muuttamisen sukupuolineutraaliksi. Suomesta tulee virallisesti homokansa. Homous on kauhistuttava synti Jumalan edessä (1. Moos. 18:22; 20:13) ja se vie helvettiin:

  ”Eivät miehimykset (= homoseksuaalit) saa periä Jumalan valtakuntaa” (1. Kor. 6:9-10).

  Sodomassa ja Gomorrassa homoseksuaalisuus oli myös virallisesti sallittua, ja Jumala hävitti nuo kaupungit, niiden lähiseudut, niiden asukkaat ja jopa maan kasvullisuuden (1. Moos. 19. luku).

  Tämä saatanalauma, joka Suomen kansa on, on aiemmin tehnyt tästä maasta jo virallisen lastenmurhaajamaan (abortit), ja murhaaminenkin on synti, joka vie helvettiin (Ilm. 21:8; 22:15).

  Nyt Jumala hävittää kokonaan myös Suomen, joka on pelkkä saastainen Sodoma ja Gomorra, todellinen perkeleen pesäkolo. Tämä heppu, joka toimii tämän maan presidenttinä, on ytimiään myöten kyvytön tehtäväänsä. Jo aiemmin heppu on ollut huseeraamassa Suomeen juutalaista velkarahajärjestemää, joka vie väkisin tuhoon. Heppu on esiintynyt juutalainen päähine päässä.

  Tämä maa ja tämä kansa tuhoutuvat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Hi!

   Jossakin viestissäsi pähkäilit kuka voisi olla nimimerkin h.e.bolla takana. Olisiko tästä hyötyä:

   Ebolan runtelemissa maissa kaupunkikuvissa esitellään ladonseinän kokoisia mainoksia joissa lukee `Ebola is Real`.

   Everything is backwards!

   Ebola is Real = Obe Israel = totelkaa Israelia!

   Entäpä sitten h.e.bolla!

   Everything is still backwards!

   h.e.bolla = Obe Allah = totelkaa Allahia!

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. En ole hänen nimeään pähkäillyt, eikä se kiinnosta minua vähimmässäkään määrin.

    Kyse on luotettavuudesta. Henkilöön, joka kirjoittaa julkisuuteen korvikenimellä tai vain osittaisella nimellä, on perustaltaan luihu huijari. Sellaisen henkilön viestejä ei mitenkään voi ottaa vakavasti – ei ole minkäänlaista luotettavuutta.

    Ajattelin siis asiaa sen yleisön kannalta, jonka edessä hän kirjoittaa. Mielestäni yleisöä ei saa pettää ja pilkata korvikenimellä tai vain osittaisella nimellä. Kuinka ihmeessä kukaan voisi ottaa nimensä pimittävän henkilön vakavasti missään suhteessa, kirjoitusfoorumilla tai sen ulkopuolella?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. `Henkilöön, joka kirjoittaa julkisuuteen korvikenimellä tai vain osittaisella nimellä, on perustaltaan luihu huijari`.

     Tässäpä `luihu huijari` – Jeshua haMassiah (=Jeesus Kristus), joka esiintyi `korvikenimellä`, mutta oli todellisuudessa Isä Jumala.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Minä uskon Jeshua haMasiahiin (Jeesus Kristukseen) ja olen uudestisyntynyt ylhäältä. Esimerkiksi VIL kirjoittaa totuutta eikä siihen ole minulla mitään lisäämistä. Olen perehtynyt hänen tuotantoonsa. Tarkoitukseni on seisoa hänen rinnallaan ja jopa sotia hänen puolestaan samassa agendassa.

  Jeshua, kantaessaan batibulumiaan (ristin poikkipienaa), totesi: Mitä te minua itkette, itkekää Jerusalemia ja mitä sille tapahtuu.

  Samoin on Suomen laita, jumalauta (= jumal`auta), kauhistuttavat kohtalot odottavat. Te ette tiedä mitään. Teidän kansanne lakkaa olemasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat