Vieraskynä: Rajat kiinni rikollisilta ja laiskoilta

Kulttuuri on ihmisten luomus. Me olemme osa suomalaista kulttuuria. Kuljetamme kulttuuriamme aina mukanamme, minne tahansa matkustammekin. Sama pätee muihinkin kansoihin.

Siksi siinä ei ole mitään pahaa tai ennakkoluuloihin liittyvää, kun todetaan, että suuri määrä Lähi-Idästä saapuvia ihmisiä aiheuttaa Suomeen Lähi-Idän kaltaiset olosuhteet. Siksi on järkyttävää, että monet suomalaiset eivät vieläkään ymmärrä kulttuurin merkitystä maahanmuutoon liittyen.

Seurauksena näemme, kuinka ne, jotka tukevat yhä jatkuvaa maahanmuuttoa kolmannen maailman maista, hyväksyvät naisten, lasten ja kristittyjen alistamisen sekä ”väärinajattelijoiden” vainoamisen ja rajoitukset tähän asti vapaaseen ja demokraattiseen yhteiskuntaamme kohtuullisena hintana ”matutulvasta”, jonka me suomalaiset veronmaksajat iloisesti maksamme.

Mutta hinta on kaikkea muuta kuin kohtuullinen. Jos haluamme säilyttää vapaan ja turvallisen Suomemme, on ratkaisevaa, että laitamme RAJAT KIINNI haitalliselta maahanmuutolta ja lopetamme jo maassa olevien rikollisten elättämisen julkisilla varoilla eli työnteollamme ja siitä maksamillamme veroilla. Rikolliset ja raiskaajat täytyy poistaa Suomesta välittömästi. Kaikki Irakin etsintäkuuluttamat sotarikolliset sekä ISIS-järjestössä taistelleet pitäisi lennättää jo tänään Bagdadiin.

Suomella on aiemmin ollut hyviä kokemuksia maahanmuuttajista. Suomeen on saapunut töihin maahanmuuttajia monista Euroopan valtioista sopeutuen, oppien kielen ja kulttuurin ja maksaen veroa työstään ja osallistuen näin hyvinvointivaltion ylläpidon kustannuksiin. He ovat jatkossakin tervetulleita Suomeen työskentelemään ja ylläpitämään hyvinvointivaltiota!

Ikävä kyllä esimerkiksi somalimaahanmuuton seuraukset ovat täysin erilaisia kuin työperäisen eurooppalaisen maahanmuuton.

Siirtolaiset Pohjois-Afrikasta ja Lähi-Idästä, joille suomalaiset ovat antaneet rauhan ja vapauden – ja joiden meidän kulttuurimme mukaan pitäisi osoittaa kiitollisuutta, ahkeruutta ja uskollisuutta Suomelle – ovat paljon suuremmassa määrin kuin muut maahanmuuttajat kiittämättömiä rikollisia (tämän todistaa esimerkiksi Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin tutkimus).

Suomen katastrofaalinen pakolais-ja ulkomaalaispolitiikka on tuhonnut turvallisuuden yhteiskunnassamme jopa pienillä maaseutupaikkakunnilla ja Lapin peräkylissä. Nuoria tyttöjä on raiskattu Lammin lisäksi monilla pienillä paikkakunnilla, ja Kempeleessä suoritettiin viime syksynä koko Suomea järkyttänyt raiskaus.

Satunnaisia suomalaisia murhataan kaduilla ympäri maata, kuten hiljattain Kajaanin Otanmäessä kahden irakilaisten suorittama suomalaisen perheenisän murha osoitti. Emme ole enää turvassa missään. Hyvinvointivaltio ei luo enää hyvinvointia meille suomalaisille, ja suomalaisten turvattomuus lisääntyy.

Miten voimme antaa tämän jatkua ja katsoa itseämme yhä peilistä Suomen kansan edustajina? Meidän sukupolvellamme on yhä sopimus aiempien sukupolvien kanssa (eläkkeiden maksu jne.), jotka antoivat meille vapaan Suomen ja hyvinvointivaltion, ja meillä on sopimus tulevien sukupolvien kanssa, joille me olemme jotain velkaa. Tuhoamme tänään tulevien sukupolvien perinnön velkaantumalla korvia myöten rahoittaen ulkomaisella velalla haitallista ja kansan enemmistön vastustamaa haitallista maahanmuuttoa.

Hintana naapurimaamme Ruotsin avoimien ovien maahanmuuttopolitiikasta Ruotsi käyttää jo yli neljänneksen maansa vuosittaisesta budjetista mamuihin ja matuihin. Jokaisesta Ruotsissa kerätystä veroäyristä menee joka neljäs mamujen ja matujen elättämiseen. Haluammeko Suomen samaan suohon?

Suomi ei ole kuin mikä tahansa valtio maailmassa. Suomi on oikeusvaltio, jossa naiset ensimmäisenä maailmassa saivat yhtäläisen äänioikeuden miesten rinnalla yli sata vuotta sitten. Monissa Lähi-Idän maissa naisilla ei vieläkään ole äänioikeutta, eivätkä he saa ajaa edes autoa Saudi-Arabiassa.

Meidän kulttuurimme on saanut TV:n välityksellä amerikkalaisilta idean hyvän taistelusta pahaa vastaan. Monille suomalaisille on siksi luonnollista tuudittautua ajatukseen, että ihmiset, jotka pakenevat ”pahiksia”, ovat luonnostaan ”hyviksiä”.

Sisäänrakennettuna kultturissamme on auttavaisuus ”hyviksiä” kohtaan ja siksi annamme avuntarpeessa olevalle tarvittaessa yösijan ja turvapaikan ”pahiksia” vastaan. Mutta Lähi-idän konfliktit ovat monimutkaisia, eivätkä rintamakarkurit tai Eurooppaan pakolaisina soluttautuvat ISIS-sotilaat suinkaan edusta ”hyvää”.

Siksi me koemme, että monet niistä, jotka ovat saapuneet Suomeen ”sotapakolaisina” paeten sotaa ja levottumuutta, kuljettavat mukanaan samat levottomuuden ja sodan elementit mukanaan minne he sitten saapuvatkin.

Vaarallisimpien siirtolaisten mukana seuraavat Lähi-Idän riidat, sodat ja levottomuudet.

Kaikki tilastot osoittavat, että maahanmuuttajat Afrikan ja Lähi-idän valtioista tekevät enemmän rikoksia ja ovat huonompia elättämään itsensä kuin muut. Ja huolimatta suurista ”investoinneista” integraatioon, tilanne vain vaikeutuu ja kallistuu toisen sukupolven maahanmuuttajien suhteen. Suomestakin on ehtinyt jo lähtemään Lähi-Itään taistelemaan prosentuaalisesti Euroopan suurin ISIS-vapaaehtoisryhmä toisen sukupolven islamilaisia maahanmuuttajia.

Jotkut kieltävät tosiasiat ja kutsuvat tilastoja ennakkoluukoisiksi. Mutta suurin osa suomalaisista politiikoista tuntee oikeat luvut, mutta eivat kuitenkaan tee oikeita päätöksiä niiden perusteella. Ratkaistakseen ne suuret ongelmat, joita maahanmuutosta seuraa, on politiikkojen ymmärrettävä, ettei kulttuuri ole jotain johon ”pukeudutaan” kun ylitetään maan raja. Ja että ihmiset eivät hylkää omaa kulttuuriaan, kun he matkustavat ulkomaille. Matuille ja mamuille ei voi pakottaa arvoja, joiden mukaan he eivät ole kiinnostuneita elämään.

Jos emme halua Suomeen Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kaaosta, meidän on pysäytettävä vaarallisten maahanmuuttajien saapuminen maahamme ja lähetettävä kotiinsa ne monet, jotka ovat saapuneet valheellisilla perusteilla ”alaikäisinä partasotilaina”, ilman mitään papereita, pakolaisina esiintyen ja turvalliseksi luokitelluista maista (kuten Irak). Käännytettävä on myös ne, jotka rikkovat lakia. Rikollisten kotiutus ensimmäisestä rikoksesta.

 

Vieraskynä

8 kommenttia

 1. Hyvä kirjoitus. Tavalliset kansalaiset kyllä jakavat täysin edellisen kirjoituksen sanoman. Asia on aivan toinen eliitin ja vihervasemmiston, hyväuskoisten hölmöjen ja kulttuurimarxistien osalta, jota tukee YLE yksipuolisella propakandalla, jolla ei ole mitään tekemistä uutistoiminnan tai toimituksellisen työn kanssa. Toimittajat eivät edes osaa työtänsä vaan ovat politrukkeja, jotka ampuvat kansan syvienrivien selkään aivan kuten Neuvostoliittolaiset esikuvansa tekivät.
  EU-eliitti, joka lihottaa lompakkoansa matubisneksellä ja harjoittavat EU:n federalistista politiikkaa ”rajat auki” tyyliin kuljettavat tietentahtoen omaa kansakuntaansa ja maatansa kohti tuhoa, jonka järjellistä hyödyllisyyttä ei kukaan tavallinen ihminen voi käsittää. Jos se Eurooppa, joka on saatu täytettyä Lähi-Idän ”kuumakalleilla” ja primitiivisine tapoineen, josta seurauksena on jatkuva tarpeeton väkivallan kierre, ei kukaan vaikka ajattelisi joka kantilta. Voi käsittää ja ymmärtää sitä, että mitä ”harmoniaa” tämä tälläinen on. Eurooppa halutaan ajaa pisteeseen, joka on 1400-vuotta taaksepäin nykyajasta. Ketä helvetissä tämä tälläinen palvelee? Ketä?

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 2. Rajat kiinni kaikilta – Suomi kuuluu suomalaisille. Meillä on pohjasakkaa tarpeeksi omasta takaa (herrat ynnä sossupummit).

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 3. Hyvä kirjoitus tosiaan! Laitetaan rajat kiinni itse kun maanpetturit eivät sitä tee!

  Presidentti Niinistö = maanpetturi

  Pääministeri Sipilä = maanpetturi

  Hallitus = maanpettureita

  Eduskunta = maanpettureita

  Kaikki puolueet = maanpettureita

  Johtavat virkamiehet = maanpettureita

  RAJAT KIINNI JA MAANPETTURIT KESKITYSLEIREILLE!

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
  1. Olisiko Suomen kansa maanpetturi? Olisiko kansa hylännyt oikean herran (Jumalan) ja palvelee väärää (perkelettä, ihmistä itseään)? Oma maa ja oma kansahan ovat Jumalalta (Ap. t. 17:26), eivät perkeleeltä. Kun Jumala (ja Jeesus Kristus, tie Isän Jumalan yhteyteen) hylätään, tehdään perimmäinen maapetos, joka tuhoaa kaiken (rangaistuksena myös esivallan).

   Koko kansa siis keskitysleirille. Ja pahempaa.

   Plusääni(7)Miinusääni(11)
    1. Onko tosiaan mahdotonta nähdä mainitsemasi ”paskasakki” (”matut”) Jumalan rangaistuksena tälle julkisyntiselle kansalle? Onko aivan mahdotonta vihata omaa syntistä itseä, joka tuon matuvirran on aiheuttanut? Onko täysin mahdotonta myöntää totuus ja tulla niin parannukseen?

     Jumala voi halutessaan heilauttaa vihan kättään voimakkaamminkin ja tuhota tämän jumalattoman maan ja kansan hetkessä, ja lopulta heittää kansan helvettiin.

     Eikö tosiaankaan pelota? Miksi teidän on pakko viedä luihuus äärettömyyksiin?

     Plusääni(2)Miinusääni(2)
   1. Kehotus seuraaville henkilöille poistua täältä ja kaikesta julkisuudesta: lapsensa abortoineet (murhanneet), homot, jumalanpilkkaajat, demokratian kannattajat eli esivallan hävittäjät (demokratiassa kurissa pidettävä asettuu omaksi kurinpitäjäkseen, perustuslaki 2§) ja mainittujen syntien hyäksyjät, jos he eivät ole katuneet syntiään Jumalan edessä. He ovat rikollisia Jumalan edessä, sytyttävät Jumalan vihan ja tuhoavat Suomen.

    Ulos! (sikäli kuin minusta riippuu).

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat