“Vihapuheen” tutkimuksella hämätään vallanpitäjien rikokset

Hiljattain Helsingin yliopiston tutkimusryhmän julkaiseman tutkimuksen mukaan suomalaisilla verkkosivustoilla esiintyy häiritsevää “epäinhimillistävää” vihapuhetta eli “ääripuhetta”. Leena Malkin mukaan tutkimus keskittyi siihen millaista materiaalia ja minkälaisiin aatemaailmoihin “vihapuhe” tai “epäinhimillistävä” ilmaisu on keskittynyt. Ajankohtaisella tutkimuksella on huomioitu systemaattisemmin “äärioikeiston” ja “-vasemmiston” ideologisen “epäinhimillistämisen” muotoja. 

Täytyy sanoa, että kyseinen MTV-uutinen oli todella valjua kuunneltavaa. 

“Vihapuheen” haravoinnilla ruoskitaan isänmaallisia ryhmiä  

Kyseinen tutkimus luonnollisesti miellyttää Suomen poliittista koneistoa ja viranhaltioita sekä näitä tukevaa valhe- eli valtamediaa. 

Tähän liittyen näyttääkin siltä, että virallinen rappeutunut valtio- ja maanpetturuutta edustava Suomi,  tarvitsee jonkun tekosyy eli “ääripuhe” kampanjan, jotta se voi hyökätä ja mustamaalata suomalaisia kansallismielisiä sekä isänmaallisia ryhmiä. 

Vihastuminen on ihmisen normaali emootio, siten sillä on ihmisen sopeutumisen sekä selviytymisen kannalta tärkeä asema. Tällainen vihastumisen reaktio voi syntyä tilanteessa, jossa hän on kokenut vääryyttä sekä epäoikeudenmukaisuutta. Täten Vihastuminen saattaa johtaa myös voimakkaaseen kielenkäyttöön, ja sekin on  valtiollisen vainon ja laittomuuden alaisuudessa hyvin normaalia käytöstä, jopa niin, että tässä tilanteessa vastaavanlainen reaktio olisi epänormaalia käytöstä. 

Miksi tuohtunutta puhetta esiintyy? 

Ei ole ihme, että ihmiset ärsyyntyvät poliittisia vallanpitäjiä kohtaan. Jäljempänä käydään lyhyesti lävitse syitä tähän vihastumiseen. 

1990-luvulta alkaen Suomea ovat hallinneet poliittiset voimat, mitkä ovat olleet kasvottomien ja ylikansallisten uusliberalististen pääomanhaltioiden sekä globaalien rahoitusmarkkinoiden edunvalvojia Suomessa. Näitä maanpetoksellisia voimia ovat tukeneet osin verorahoin ylläpidetty valtamedia ja viranhaltijat. Myös Euroopan unioniin ja euroalueeseen liittyminen olivat täysin laittomia tekoja.1, 2 

Jo vuosikausia jatkunut Suomen kansallisvarallisuuden ja suomalaisten työntuloksien huutokauppaaminen kasvottomien ylikansallisten rahaimperialistien hyödyksi jatkuu edelleen ja samalla syyllistetään kansaa talouskriisin aiheuttajaksi. Täten kantaväestön asema kurjistuu ja hyvinvointivaltion purkaminen on käynnissä. Lisäksi juutalaisten multimiljonäärien3 värväämä elintasopakolaisten vyörytys Eurooppaan on vaatinut jatkuvasti suurempia osuuksia varauksina valtion tulevaan budjettiin. Tosin nyt koronatilanteen myötä maahanmuuttajien vyörytys on laantunut, mikäli sitä ei harjoiteta salassa. 

Täten voidaan vielä sanoa, että… 

Nykyisin Suomen yhteiskunnallisessa tilanteessa ei ole kysymyksessä luokkasorto, vaan kansallisesta- ja kansalaisten sorrosta. Sortajina ovat uusliberalistista globaalia järjestelmää palvelevat maan johtavat poliitikot, laajemmin hallitus, eduskunta, viranhaltija ja valtamedia. Nykyiset Suomen Vallanpitäjät ovat täysin maanpettureita, ja niin on myös poliittinen järjestelmäkin.  

Aikaisemmin, ennen koronakautta, kirjoitimme, että väestönsiirto aiheuttaa Euroopan sisällissodan väistämättä, mikä sisältyi valtaeliitin suunnitelmiin. Tällöin olisi saatu syy, jonka varjolla eurooppalaiset valkoiset kansallismieliset voitaisiin tappaa sodan käytäntöjä noudattaen.  

Mutta nyt globaali valtaeliitti löysi uuden ratkaisun tai ainakin toistaiseksi rinnakkaisratkaisun läntisten kansallisvaltioiden alistamiseksi, nimittäin suunnattomasti ylimitoitetut koronarajoitteet, -sulkutilat ja rokotukset sekä rokotuksiin liittyvät rajoite- ja valvontamekanismit. Nämä ovat nykyisin ne tendenssit ja lainalaisuudet, jotka määrittävät vallankumouksen. Jos mitään yhteiskunnallistamurrosta ei synny; suomalaiset ja koko ihmiskunta joutuu lopulliseen “orjuuteen” ja maailmasta muodostuu läpinäkyvä helvetti. 

Yllä esitettyyn viitaten onko siis ihmeellistä, että jotkut ihmiset ja ryhmät ärsyyntyvät ja esittävät “vihapuhetta”. Kuitenkin osa ilmaisee kritiikkinsä perustellusti ja analyyttisesti. 

Syytä on ihmetellä, että vihaisuus on jäänyt verbaaliselle tasolle, sillä poliittiset Suomen sisäiset viholliset ovat ansainneet myös rajumpia toimenpiteitä osakseen. 

Tutkijat ja valtamedia ei huomioi asiallista kritiikkiä 

Virallinen Suomi eli tutkijat, vallanpitäjät, viranhaltijat ja niitä kaikin voimin tukeva valtamedia, eivät kiinnitä huomiota laisinkaan niihin vaihtoehtomedioiden ja sosiaalisen median analyyttisiin kirjoituksiin joissa kritisoidaan asiallisesti ja formaattisesti oikeilla menetelmillä muiden muassa Suomen poliittista järjestelmää, monikulttuuripolitiikkaa, vallanpitäjiä sekä sisä- että ulkopolitiikkaa. Tämän kaltaisista kirjoituksista esim. valtamedia vaikenee kuin muuri. 

Sitä vastoin virallinen Suomi nostaa valokeilaan sellaiset kirjoitukset, joissa näyttäisi esiintyvän joitakin ylilyöntejä, jota nimitetään sekä “vihapuheeksi” että “ääripuheeksi” tai jollakin muulla hassulla tavalla. 

Näin menetellen valtakoneisto kätkee arvokkaan kritiikin heikomman ja tunteenomaisen kritiikin varjoon, jotta poliittiseen valtaeliittiin kohdistuva analysoiva arvostelu ei saavuttaisi kollektiivista suosiota, eikä täten poliittisen kansanpetturi koneiston Suomea vahingoittava toiminta paljastuisi.  

Mikäli tutkijat ja valtamedia keskittyisivät arvioimaan sitä vakavasti otettavaa aineistoa, jota tietyt vastamedian toimijat tuottavat heidän pitäisi silloin ymmärtää se, että sekä poliittiset päättäjät että poliittinen järjestelmä on degeneroitunut, minkä johdosta virallinen Suomi kokonaisuudessaan toimii Suomen ja sen kansalaisten etujen vastaisesti, mutta kasvottoman ja negatiivisen globalisaation hyödyksi. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Tutkijat selvittivät suomenkielistä ääripuhetta verkossa – rajuimmat kommentit äärioikeistolaisten sivuilla (msn.com) 

Nettikirja (valtuustoaloite.blogspot.com) 

_ _ _ _ _ 

 1. Itsenäisyys on vaarassa: kamppailu Suomesta 1917 vallankumouksesta 1990-luvun eurohuumaan, 1993; Epäluottamuslause hallituksen EU-politiikalle: Raportti Suomen EU-jäsenyyden kohtalokkaista seurauksista, 1994; Mihin Suomea viedä?: Maamme nykytila ja tulevaisuus asiantuntijoiden arvioimana, 1995; EU-kaappaus: Raportti tapahtuneesta, Vapaan Suomen liitosta, Suomen tulevaisuudesta, 1995; Yrjö Leinon salattu kujajuoksu: oliko ministeri kaksoisagentti? 2001; Itsenäisyydestä on kysymys – vaiettu totuus EU:n perustuslaista (toim. Ilkka Hakalehto ja Antti Pesonen), 2005. 
 1.  
  https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lausunto/Documents/pevl_14+1994.pdf (Sivu 4.) 
 1. Andras Gergely (30.10.2015). Orban Accuses Soros of Stoking Refugee Wave to Weaken Europe: https://www.bloomberg.com/news/articles/2015-10-30/orban-accuses-soros-of-stoking-refugee-wave-to-weaken-europe 

16 kommenttia

 1. ODOTETTAVISSA KIRISTYVÄÄ SENSUURIA
  ”Vihapuhesensuuria” ollaan kiristämässä. Koronan varjolla tullaan myös koronahuijauksen paljastaminen luokittelemaan ”vihapuheeksi” eli disinformaatioksi suojelemaan THL:n ja hallituksen valheellista tiedottamista koronasta. Hyvin huolestuttavaa on, että Euroopan komissio vaatii Suomea lisäämään holokaustin kiistämisen rikoslakiin rangaistavana tekona. Eli historiallinen valhe nauttisi oikeusturvaa. Koska Suomen oikeuslaitos on miehitetty vapaamuurareilla, niin tämä todennäköisesti onnistuu. Kuinka älykkäästi juutalaiset ovat toimineet vallatessaan maailman median. Median avullahan tapahtuu kansojen aivopesu. Tällainen aivopesu on ollut hidasta ja salakavalaa. Sen tuloksena länsimainen ihminen on aivopesty liioittelemalla juutalaisten kärsimyksiä ja salaten heidän vallankäyttönsä, väärentämällä maailmanhistorian, murentamalla perhearvoja, suosimalla seksuaalisia perversioita ja tuudittamalla suuri yleisö tajuttomaksi roskaviihteen ja kilpaurheilun avulla. Nyt on alkanut Internetin sensuuri, jossa varsinkin juutalaisuudesta totuudenmukaisesti kertovia sivustoja poistetaan kiihtyvällä nopeudella. Koko ihmiskuntaa valmistellaan uuteen maailmanjärjestykseen, jossa yksilöllä ei ole enää vapauksia, vaan hänestä tulisi juutalaisen maailmanvallan tahdoton orja. Tähän tähtää Great Reset (Suuri nollaus), joka romahduttaa taloudet ja muodostaa uuden maailmanhallituksen, joka tulee olemaan Siionin Viisaiden tiukassa kontrollissa. Mutta tässä itse Jumala puuttuu peliin, sillä elämän tarkoituksena planeetallamme on enkelitaivas ihmiskunnasta, ei juutalaisten johtama maanpäällinen helvetti. Uskon, että koronahuijauksen vastainen liike vielä voittaa ja samalla paljastuvat myös holokaustihuijaus ja juutalaisperkeleen rooli maailmanpolitiikassa. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
  1. Uskoisin että nk. ”tolkun ihmisiä”, jotka urheilua TV:stä joskus katsovat, ottaa suunnattomasti päähän kaikenlainen narkomaanineekereille polvistuminen ja muu sekoilu. Itse en TV:stä mitään ole katsonut pitkiin aikoihin, paitsi lumilautailua, futiksen arvokisoja ja yleisurheilua – näin vanhana urheilijana itsekin.

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
 2. MAAILMANVALTAUS PÄHKINÄNKUORESSA
  On selvää, että nykyinen koronahuijaus tähtää uuteen maailmanjärjestykseen eli uuteen taloudellis-sosiaaliseen globaaliin yhteiskuntaan, jota hallitsee kansainvälinen eliitti. Tämän eliitin muodostavat gojimieliitti ja sitä hallitseva juutalaiseliitti eli Siionin Viisaat. Gojimieliitin muodostavat Maailman talousfoorumi (WEF) ja Bilderberg-järjestö, joiden avulla Siionin Viisaat käyttävät valtaansa. Lisäksi Siionin Viisailla on hallinnassaan vapaamuurarijärjestö, joka tottelee sokeasti heidän määräyksiään. Siionin Viisaat syöttää agendaansa Maailman talousfoorumin ja Bilderberg-ryhmän jäsenille, jotka puolestaan vievät käskyjä kansallisille elimille. Vapaamuurarijärjestö täydentää agendan toteuttamisen. Lisäksi Siionin Viisaat vielä lahjovat strategisissa asemissa työskenteleviä. Tämä mahtava verkosto vie ihmiskuntaa kohti täydellistä orjuutta eli juutalaisten unelmaa maailmanvallasta. Tähän maailmanvaltaan kuuluisi myös holokaustiuskonto ja kaikkien uskontojen hävittäminen ja korvaaminen ”tieteellisellä maailmankatsomuksella”, joka perustuisi valheelliseen näennäistieteelliseen propagandaan. Suunnitelma on nerokas ja huolellisesti valmistettu, mutta uskon sen epäonnistuvan ja kääntyvän luojiaan vastaan loppujen lopuksi. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
  1. ”Lisäksi Siionin Viisailla on hallinnassaan vapaamuurarijärjestö, joka tottelee sokeasti heidän määräyksiään. Siionin Viisaat syöttää agendaansa Maailman talousfoorumin ja Bilderberg-ryhmän jäsenille, jotka puolestaan vievät käskyjä kansallisille elimille. Vapaamuurarijärjestö täydentää agendan toteuttamisen. Lisäksi Siionin Viisaat vielä lahjovat strategisissa asemissa työskenteleviä.”

   Hyvää tekstiä Benkulta. Voiko sitä enää tuon nasevammin ja paremmin sanoa. Mikä ihmeen salaliitto se voi olla, kun asiat juuri noin menevät tuolla oikeassa maailmassa? Ja vaikkei Sionin viisaiden kirjoituksiin uskoisi, niin kyllä vain nekin – kumma kyllä – ovat toteutuneet kohta kohdalta aika pahuksen tarkasti – valitettavasti. Eli ei niihinkään ole pakko uskoa; kyllä ne tapahtuvat kenenkään uskosta tai uskomattomuudesta riippumattakin.

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
 3. Muistan yhden vaalikeskustelun ennakkotunnelmissa tehdyn haastattelun, jossa Soini 2000-luvulla uhosi kovasti kannatuksen noustua. Hän rehvasteli, että häneltä on pyydetty puhumaan Koiviston konklaavista. No eihän tämä harvinaisen törkeä huijjari mitään tästä aiheesta puhunut. Keskustelussa oli kyllä yksi ehdokas, joka nimenomaan olisi ottanut esiin Koiviston konklaavin ja pankkikriisin, joka oli siis tahallaan tehty ja rikollinen konspiraatio kansakuntaa vastaan ja jonka seurauksena tapahtui julkinen kansalaisten omaisuuden laiton ryöstö monen surullisen tarinan osalta. Tiedän asian, koska asiasta keskusteltiin etukäteen esim. ProKarelian foorumilla. No juuri tämän vuoksi Erkki Tuomiojan puheenvuoro jatkui ja jatkui ja sitten ohjelman lähetysaika loppui. Tämä yksi oikeasti vaarallinen ehdokas A. Lahti ei saanut sanoa yhtään mitään. Selitykseksi tarjoiltiin ajanpuutetta eli ei olisi muka ollut suunniteltu juttu. Tässä siis selkeästi Soini, Tuomioja ja keskustelua vetänyt toimittaja järjestivät asian sovitusti. Tällaisista seikoista huomaa tarkkjaavainen henkilö, kuinka kaikki politiikassa on teatteria ja valtamafiaa ja kansa on aivan pihalla(tai tälaiseen ainakin eliitti pyrkii kansaa manipuloidessaan). Nyt sama Soini siis hallituksessa ja hieman aiemminkin on paljastunut amerikkalaisen raha-aatelin suoraan ohjailemaksi (hän kertoi kirjassaan upporikkaan väen Amerikassa kirjoittavan hänen puheitaan) eli juuri sen tahon, joka melko varmasti on Suomenkin herroja määrännyt pankkikriisimme ja keinotekoisen laman toteuttamaan. Juuri sen tahon, joka suomalaiset ryöstää pankkitukina ja yksityistämisinä ym. Juuri tätä pankkitukea Soini vastusti vielä ennen v. 2011 vaaleja ja viime vaaleja. Eurovaalien jälkeenhän puolue meni juuri konservatiivien, mutta muutoin eliitin ja raharikkaiden puolueiden ryhmään. Siis valtaeliitin, jota ennen vaaleja oli kritisoitu. Soini yrittää kaapata arvokonservatismin ja konservatismin ja muuttaa sen juuri tällaiseksi jenkkityyliseksi neokonservatismiksi. Enää ei siis olla yhteiskuntakriittisiä juurikaan, vaan persublogeissa korostetaan nykyisin arvokonservatiivisuutta. Konklaavista ei Soini ole puhunut sittemmin milloinkaan.

  Lainaus on vuodelta 2016

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Politiikka, isot puolueet ja koko poliittinen teatteri on vain sitä varten, että taustalla naruista vetelevät pankkikartellin tahot saisivat olla rauhassa. Kaikenlaista härdelliä ja edustusta kansan puolesta pitää järjestää ja olla olemassa, ettei kansa ala avoimeen kapinaan tätä pankki- ja finanssikartellin edustajia vastaan. Asiaan kuuluu myös ns. ohjauksessa olevat oppositiot. Kuten perussuomalaiset. Kansan parista nousevaa kontrolloimatonta järjestäytymistä ja vastarintaa ne pelkää.

   Jollei puolueita ja mediaa olisi sumuverhona kansan ja pankkiirien välissä. Kansa olisi jo ajat sitten ryhtynyt avoimeen kapinaan tätä rahaeliittiä vastaan.

   Siihen, mikä puolue on vallassa – Niiden todellisten vallankäyttäjien kannalta vastaus on ”aivan sama mitä tahansa, että saadaan se aktiivinen osa kansasta kiinnitettyä johonkin huitomaan tyhjää.”

   Jollei puolueita ja mediaa olisi tässä sumuverhona kansan ja pankkiirien välissä. Kansa olisi jo ajat sitten ryhtynyt avoimeen kapinaan tätä rahaeliittiä vastaan.

   Poliitikkojen pääasiallisena tehtävä toimia iskuja pehmentävänä puskurina ja näkyvyyden estävänä sumuverhona kansan ja finanssimaailman välillä. Poliitikkojen tärkeimpänä tehtävänä on ylläpitää kansanvallan illuusiota, ottaa finanssimaailmalle tarkoitetut iskut vastaan ja estää rahvasta näkemästä vallan kulissien taakse.

   Poliitikoille maksetaan hyvin siitä hyvästä, että he jaksavat kärsiväisesti kuunnella kansalaisten valituksia, lohdutella heitä epämääräisillä lupauksilla ja valaa uskoa huomispäivään. Näin toimiessaan he antavat täydellisen työrauhan rahan mekanismeja palvelevalle (((kasvottomalle))) finanssieliitille.

   Hyvin kuvaavaa:
   https://cdn.discordapp.com/attachments/737952523775901828/826111979378835506/unknown.png

   Plusääni(13)Miinusääni(0)
   1. Juuri tuota politiikka länsimaissa on: lehdille jotakin kirjoitettavaa. Ihmiset kaupassa jonottaessaan näkevät ne kaksi paskalehden lööppiä joka päivä. Tällöin kansalainen tietää mitä ajatella ja mistä puhua. Ehkä Kiinassa, Venäjällä, Koreassa, Kuubassa tai jossakin on parempi systeemi, kun yksi pitää jöötä. Jenkeillä on vain kaksi puoluetta, mutta mielestäni Kiinassa homma toimii vielä paremmin…

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
  2. Soini pienessä kännissä on mennyt paljastamaan tosiaan että heitä (PerusSionisteja) rahoittaa ”merten takaiset ystävät”. Ja mikä se Soinin neekerikaveri oli, jota se esitteli mediassa? PS:ää äänesti 91 %:a tiukempien maahanmuttolakien takia ja 89 %:a EU/eurokriittisyyden/eron takia. Soini sanoi taannoin: ”Kerätkää vaikka 500 000 nimeä [kansalaisaloite.fi-palveluun], niin siitä [EU-erosta] ei äänestetä.”

   2015 tuli 100 000 maahanmuuttajaa Suomeen ja 2018 80 000. Päätelkää itse noista lukemista miten hyvin politiikassa on onnistuttu. Niin, ja sehän on aina se edellinen hallitus kun huonot päätökset tekee eli älkää vain syyttäkö koskaan mistään istuvaa hallitusta. Ja sitten jos yrität syyttää sitä edellistä, niin he sanovat: ”Emme me sitä tehneet, vaan edellinen hallitus!”

   Muistatteko kun PS:ää ei tahdottu ensin ottaa isojen tentteihin telkkariin ennen vaaleja? Sitten Sioni-Soini purnasi ja ne otettiin isojen tenttiin, eikä laitettu pienpuolueitten pöytään seuraavalle päivälle. Sitten tuli iso jütkü – ja mitään ei tapahtunut. PS oli ensin valeoppositiopuolue ja sitten valehallituspuolue. Koko show vaalitenttiepisodeineen oli käsikirjoitettua teatteria, jolla uskoteltiin kansalle PS:n olevan jonkinlainen vaihtoehto! Mediat parjasivat ja vitsailivat PS:n kustannuksella minkä kerkesivät. Tämä kismitti kansaa ja PS saikin ison potin vaaleissa. Valitettavasti vain kaikki äänet laitettiin Ö-mappiin eli alusta asti johdettu kusetus koko homma.

   Ehdokkaiden löpinät tenteissä on käsikirjoitettu vitseineen kaikkineen. Esim. Sauli Niinistön TV-esiintymisiä presidentinvaalien tiimoilta katsoessa nähdään erittäin selvästi että jopa kevennykseksi tarkoitetut nokkelat vitsit ovat etukäteen sovittuja ja kirjoitettuja. Sama koskee super-überpopulisti Ben Zyskowicziä, jonka naama on tasaisin väliajoin TV:n katsotuimmissa viihdeohjelmissa.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Michel Hudson, amerikkalainen huippuekonomisti, selventää Euroopan kohtaloa linkin artikkelissa joka kannattaa lukea jos on kielitaitoinen
  siitä muutama ote konekäännöksenä
  … Euroopalla oli valinta: joko se voi kutistua ja olla amerikkalainen satelliittitalous, tai se voi liittyä kasvuun. Eurooppa on päättänyt yksimielisesti luopua kasvusta ja tulla joukoksi asiakas oligarkioita ja kleptokratioita. Se on valmis antamaan vallata finanssialansa aivan kuten Amerikassa. Se on ”vapaita markkinoita”, koska amerikkalaiset virkamiehet ovat kertoneet minulle, että he voivat ostaa eurooppalaisia ​​poliitikkoja, ne ovat lahjottavissa. Myynnissä oleminen tarkoittaa vapaita poliittisia markkinoita. Siksi kun presidentti Putin sanoo, että Amerikka ja Eurooppa eivät kykene sopimukseen, se tarkoittaa, että ne ovat vain sitä rahan takia. Nillä ei ole ideologiaa. Ei ole aavistustakaan yleisestä sosiaali.etuudesta. Järjestelmä perustuu siihen, kuinka rikastua, ja voit rikastua sallimalla lahjonnan. Siksi menet politiikkaan. Niinpä voit sanoa Amerikassa korkeimman oikeuden Citizens Unitedin päätöksellä, että politiikkaa voidaan rahoittaa henkilökohtaisesti.
  —So, you’re having two incompatible systems. They’re on different trajectories. If you have a system that is shrinking like the West and growing in the East, you have resentment. People who obtain their wealth in crooked ways, or without working, by inheritance or by crime, by exploitation, they will fight like anything to keep that. People who actually create wealth – labor and capital – they’re not willing to fight. They just want to be creative. So you have a destructive military force in the West, and basically a productive economic growth force in Eurasia. The clash now is occurring largely in Ukraine. You’re having the United States back the neo-Nazis.
  …Joten sinulla on kaksi yhteensopimatonta järjestelmää. Ne ovat eri reiteillä. Jos sinulla on järjestelmä, joka kutistuu kuten länsi ja kasvaa kuten itä, siitä tulee kaunaa, tyytymättömyyttä. Ihmiset, jotka saavat varallisuutensa vinoilla tavoilla tai työskentelemättä, perimällä tai rikollisesti, hyväksikäyttämällä, taistelevat kuten mikä tahansa sen säilyttämiseksi. Ihmiset, jotka todella luovat vaurautta – työvoimaa ja pääomaa – eivät ole halukkaita taistelemaan. He haluavat vain olla luovia. Joten sinulla on tuhoisa sotilasvoima lännessä ja pohjimmiltaan tuottava talouskasvuvoima Euraasiassa. Yhteentörmäys tapahtuu nyt pääosin Ukrainassa. Sinulla on Yhdysvallat tukemassa uusnatseja.
  —Rome was a predatory economy held by military force that ultimately collapsed, and America is on the same trajectory as Rome. And its managers know this. I have spoken to American policymakers and they say, “We’re going to be dead by then. It doesn’t matter if the West loses. I’m going to get rich. I’m going to buy a, farm in New Zealand and make a big bomb shelter there and live underground,” like a cave dweller. The financial time frame, the predatory rentier timeframe, is short-term. The Eurasian time frame is long-term. So you’ve got the short term burning what wealth it has, as opposed to the longer term building it up.
  …Rooma oli sotilaallisen voiman hallussa oleva saalistushallinto, joka lopulta romahti, ja Amerikka on samalla polulla kuin Rooma. Ja sen johtajat tietävät tämän. Olen puhunut amerikkalaisten päättäjien kanssa ja he sanovat: ”Me olemme siihen mennessä kuolleet. Ei ole väliä, häviääkö länsi. Minusta tulee rikas. Aion ostaa maatilan Uudesta-Seelannista ja tehdä siellä suuren pommisuojan ja asua maan alla ”, kuten luolan asukas. Taloudellinen aikataulu, saalistava vuokralaisen aikataulu, on lyhytaikainen. Euraasian aikataulu on pitkäaikainen.
  In Quest of a Multipolar Economic World Order
  MICHAEL HUDSON AND PEPE ESCOBAR • MARCH 26, 2021
  https://www.unz.com/mhudson/in-quest-of-a-multipolar-economic-world-order/

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. Kiinan ja Iranin sopimus johtaa Amerikan jälkeiseen aikakauteen
   ”Leijonan ja lohikäärmeen liitolla” on kauaskantoisia seurauksia alueen tulevaisuudelle. Wang sanoi, että Kiinan suhde Iraniin on ”pysyvä ja strateginen”.

   ”Iran päättää itsenäisesti suhteistaan muihin maihin, toisin kuin jotkut maat, jotka muuttavat näkemystään yhden puhelinsoiton jälkeen”, Kiinan ulkoministeri veisteli Teheranissa.
   https://uvmedia.org/2021/03/29/kiinan-ja-iranin-sopimus-johtaa-amerikan-jalkeiseen-aikakauteen/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Suosittelen jollekin rohkealle yksilölle menemään kauppaan biologinen sodankäynti asuste päällä. Voisi olla mielenkiintoista nähdä ihmisten reaktiot. Alkavatko jopa hyssyttelemään? Näistä kasvomaskeistahan ei ole hyötyä ja periaatteessa sinulla tulisikin olla semmoinen varustus jos niiltä aikoisit suojautua.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 6. Kovaa ja ajankohtaista roturealismia 1800 luvulta asiasta kiinnostuneelle. Globalisteja aihe ei kiinnostane vaikka olisi syytä kiinnostaa kun he maailmaa ja rotuja väkisin sekoittavat vallanhimonsa vankeina
  Sir Richard Francis Burton: Explorer, Linguist, Race Realist
  CHRISTOPHER DONOVAN • MARCH 24, 2021
  https://www.unz.com/article/sir-richard-francis-burton-explorer-linguist-race-realist/

  Mielenkiintoinen tämäkin An Essay in Metagenetics
  LAURENT GUYÉNOT
  https://www.unz.com/article/blood-and-soul/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. Janus Putkonen vastaa Jussi Halla-aholle: ”Johtamasi PS on osa ongelmaa – Puoluepelisi ei huomioi uutta jakolinjaa”
  Julkaistu 29.03.2021 14:11, 3254 lukukertaa

  Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho julkaisi lauantaina pitkähkön kirjelmän Facebook-sivullaan, jossa hän hyökkäsi päätoimittaja Janus Putkosta vastaan, hänen ilmaistua vastustuksensa Halla-ahon osoittamalle sulkutilojen puoltamiselle. Putkonen vastaa syytöksiin.
  https://mvlehti.net/2021/03/29/janus-putkonen-vastaa-jussi-halla-aholle-johtamasi-ps-on-osa-ongelmaa-puoluepelisi-ei-huomioi-uutta-jakolinjaa/

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. Muistakaa levittää tilastoja ja kiistattomia faktoja aina kun pystytte. Kun maahantungettujen elintaso-”pakolaisten” rikollisuus rupesi näkymään uutisissa liian selvästi, vallanpitäjien ratkaisu oli antaa uusi ohjeistus, jonka mukaan rikosuutisissa ei saa enää mainita tekijän etnistä taustaa. Ongelmat pyritään ratkaisemaan sillä että ne lakaistaan maton alle ja tämän jälkeen teeskennellään ettei mitään ongelmaa ole olemassakaan – eikä asialle näin ollen tarvitse tehdä mitään. Helppoa.

  Poliisi ei enää edes julkaise tiedotteitakaan! Ilmeisesti Junes Lokka ja muut aktiivit toivat massojen tietoisuuteen aivan liikaa irakilaisten, somalien ja afgaanien tekemiä murhia, raiskauksia ynnä muita Suomen & Euroopan talouden pelastamiseen tähtääviä touhuja. EU taatusti ottaa jatkossakin jopa 100 000 uutta elättiä maahamme vuosittain, sillä perääntyäkään ei voi – sehän paljastaisi että projekti on ollut alusta asti susi.

  Muistatteko Suomeen ”pakolaisina” saapuneita ISIS-sotilaita, jotka paljastuivat julkisuuteen tarkkasilmäisten kansalaisten ansiosta? Siis näitä rintamakarkureita tai sitten vaihtoehtoisesti turvallisista maista paremman ylläpidon piiriin lähteneitä? Niitä joita oli sijoitettu päiväkoteihin lapsia hipelöimään ja valokuvailemaan? Eräskin Facebook-sivullaan roikutti katkaistua päätä. Kyseessä oli mitä todennäköisimmin se EU:n ja meidän pellepoliitikkojen hehkuttama, paljonpuhuttu aivotuonti.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 9. Makow- Why the Rabbis Crucified Christ
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=186994
  Eräs ”poliittinen” motiivi Jeesuksen ja seuraajiensa raivaamiseksi pois tieltä oli se, että ylösnousemuksellaan Jeesus hälvensi kansan kuolemanpelkoa, joka on keskeinen elementti kansojen hallintajärjestelmässä. Se on eliittien tärkein työkalu, jolla he pitävät alamaisensa kurissa. Myös hierarkinen organisaatio perustuu rangaistuksen pelolla hallitsemiseen.

  Kristinusko on hallitsevan eliitin kannalta ongelmallinen, kun se tasa-arvoistaa ja korostaa vapaata tahtoa ja asettaa jokaisen itse moraaliseen vastuuseen valinnoistaan. Kaikki ovat Jumalan lapsia ja vastuussa teoistaan suoraan Jumalalle. Tämä heikentää totalitääristen järjestelmien toimivuutta, koska ihmiset eivät voi toimia vain ylempää tulevia käskyjä noudattaen.

  Eliitti itse palvoo Luciferia ja kääntää kaiken moraalin ylösalaisin. Hierarkian huipulle ei ole asiaa ellei ole vihkiytynyt Mammonalle tavalla tai toisella. Kaikkein korkeimpiin asemiin nouseminen edellyttää vakavan rikoksen, jolla ihmistä voidaan tarvittaessa kiristää vaikka hän heräisi moraalisesti tajuamaan tekojensa vääryyden.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat