Virkavalta sortaa ”vihapuheen” varjolla kansalaisiaan

Suomen poliisi on politisoitunut, ja sen tulilinjalla ovat kansallismieliset ja isänmaalliset ryhmittymät. Tämä poliisin toiminta naamioidaan näennäisen lailliseen viitekehykseen, jonka suojista virkavalta realisoi suomalaisvihamielisen lainsäädännön toteutumista.

Alkuviikosta Yle uutiset kertoi, että Poliisit halutaan lailla turvaan törkykampanjoilta. Uutisen mukaan poliisien ammattiliitto tahtoo kriminalisoida poliisin yksityistietojen ja kuvien käytön törkykampanjointiin. Poliisin paniikkireaktion ilmeisenä syynä on se tosiasia, että se toimeenpanevana valtana huolehtii siitä, että lainsäädäntövallan suomalaisvihamielisiä lakeja noudatetaan. Kansalaisten raivon syynä on myös se, että poliisi on politisoitunut, koska se on pyrkinyt estämään kansalaisvapauksien kuten kokoontumis- ja yhdistymisvapauden toteutumista. Tässä jäävuoren huippuna voidaan pitää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tapausta, jossa poliisi on itse alkanut ajaa järjestön kieltämistä.

Suomen poliisijärjestöjen liiton mukaan poliisiin kohdistuva viha- ja häirintäkampanjointi uhkaa vaarantaa viranomaistoiminnan Suomessa. Liiton mukaan valtiolla on velvollisuus suojella poliisitehtävissä toimivia henkilöitä vihakampanjoinnilta.

Lännen medialta lainatussa uutisessaan Yle kertoo lisäksi, että Poliisihallitus laajentaisi kriminalisoinnin muihinkin viranhaltijaryhmiin, kuten syyttäjiin ja tuomareihin. Jo pelkästään se, että tällaista on ehdotettu ääneen on huolestuttavaa sananvapauden ja oikeusvaltioperiaatteen kannalta. Onko Suomen valtion suhde alamaisiin jo niin kriittisessä pisteessä, että valtionvallan väkivaltakoneisto ja tuomiovalta pitää omia kansalaisia vihollisinaan?

Tällaiset lakisuunnitelmat paljastavat ikävästi sen, että järjestelmä on tehnyt kansan intressien vastaisia päätöksiä, jonka vuoksi niitä puolustava poliisi on joutunut kansalaisten raivon kohteeksi. Silti suurin osa poliisia vastaan suunnatuista ”viha- ja häiriköintikampanjoista” on täysin laillista sananavapauteen perustuvaa yhteiskuntakriittikkiä. Se, että poliisi ja oikeuslaitos eivät ole kyenneet vastaamaan perusteltuun kansalaiskritiikkiin ei saa olla tekosyy sille, että Suomen poliisijärjestöjen liitto pyrkii kriminalisoimaan ilmaisuvapauden epämääräisellä ”vihapuheen” verukkeella.

Lisää vettä sananvapauskeskustelun myllyyn toi tänään ilmestynyt Yle-uutinen LM: Viharikoslain toimivuus arvioidaan uudelleen – Ministerit pitävät vihapuhetta yhteiskunnallisena ongelmana, jonka lopussa kerrotaan myös edellä mainitusta Suomen poliisijärjestöjen liiton vaatimuksesta. Poliittisesti mielenkiintoiseksi uutisjutun tekee se, että siinä vahvistetaan Kokoomuksen asema maamme suomalaisvihamielisimpänä puolueena. Vielä neljännesvuosisata sitten isänmaallisena puolueena tunnettu Kokoomus on tätä nykyä pelkkä Kansaton Kokoomus, joka on valmis myymään vaikka isoäitinsä, kunhan sillä voidaan vain miellyttää globlalistista suurpääomaa ja Brysselin herroja. Siksi nyky-Kokoomukselle on niin helppo säätää orwellilaisia sortolakeja kansallisen edun puolustajia vastaan.

Tällä kertaa kokoomuslaista kansanpetturuutta edustivat puolueen punavihreä sisäministeri Kai Mykkänen ja vänrikki nappulana tunnettu oikeusministeri Kai Häkkänen:

Asiaa Lännen Medialle kommentoinut sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) on jo ryhtynyt selvittämään poliisia koskevan lainsäädännön täsmentämisen tarpeita. Hänen mukaansa vihapuhetoiminta on ilmiönä selvästi laaja yhteiskunnallinen ongelma, joka koskee poliisin lisäksi muita viranomaisia ja myös muita toimijoita. 

– Vihapuhetta koskevien laajempien lainsäädännöllisten muutostarpeiden kanssa aion olla yhteydessä oikeusministeri Antti Häkkäseen (kok.), Mykkänen sanoo.

Niin sanotussa viha- eli totuuspuheessa kyse ei ole missään tapauksessa ”laajasta yhteiskunnallisesta ongelmasta”, vaan se koskee ainoastaan petoksellista poliittista eliittiä, joka on säätänyt niin runsaasti suomalaisvastaisia lakeja, että se on herättänyt väistämättä yleistä protestimieliaa. Tätä oikeutettua protestia halutaan nyt tukkia lakiteitse kaventamalla entisestään sanavapautta. Mikäli valtiovallan ja kansalaisten suhde olisi vielä yhteisten etujen mukainen, sanavapautta tällä hetkellä tukahduttavista pykälistä kuten uskonrauhan rikkomisesta (koskee vain muslimeja ja juutalaisia) ja kansanryhmän vastaisesta kiihotuksesta (koskee vain ei-suomalaisia) luovuttaisiin turhina. Nyt kehitys on menossa pahempaan suuntaan, koska jo ennestään mielivaltaisia lakeja aiotaan kiristää.
Perustelut uusien ajatusrikoslakien säätämiselle synnyttävät myötähäpeää, sillä ne kertovat kuinka herkkähipiäisiä viranomaiset ovat oikeutetulle ja täysin normaalille kritiikille. Ministeri Häkkäsen itku jossain facebookissa tapahtuvasta sanailusta on osoitus siitä, millaiseen ylireagointiin vallanpitäjät ovat valmiita:

– Vihapuhe ja vainoaminen ovat vakavia tekoja, joihin syyllistyvät on saatava tehokkaasti vastuuseen. Sosiaalisessa mediassa tapahtuvat vihakampanjat ovat erittäin ongelmallinen ilmiö, oikeusministeri sanoo Lännen Medialle.

Farssimaisen lakiehdotuksen kruunaa kansallismielisten poliittista vainoa vaativa valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen, joka kertoo jutun lopussa, että ”vihapuhetoimintaan on puututtava ennen kuin ilmiö ehtii nakertaa julkisen hallinnon ja viranomaisen toimintaa”.
Toivaisen takaperoisessa logiikassa ei haluta tunnustaa, että julkisen hallinnon ja viranomaisen toimintaa ei nakerra eliitin toitottoma ”vihapuhe”, vaan sen oma pyrkimys riistää kansalaisilta sananvapaus, joka on yhteiskuntamme yksi tärkeimmistä perusoikeuksista.
Yle Watch

26 kommenttia

 1. Tämä on järjestelmällistä toimintaa vuodesta 2005. ( Eoa päätös 876/2/05 salattu 20.12. 2007 asti ) … Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Tämä periaate ”vaati” Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnan toimivallattomakis Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa” … He 55/2007 ja 2008 oikeusministerin allekirjoittama ”sopimus”.

  Suomi maksaa ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa” …

  Kansainvälinen laki: mikäli jonkun maan laki / oikeusjärjestelmä on toimivallaton / toimihaluton saa Kansainvälinen rikostuomioistuin tuoimivallan . ( siis sai ennen lahjontaa ).

  Lopullinen naula Suomen demokratian arkkuun:

  PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … ssyyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ( lähde julkinen lakitietokanta Finnlex )

  Maanpetturit ovat siis olleet Suomessa hallituksessa jo yli 10 vuotta ! ( archive.is/kimmoleaks.fi

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 2. Vetää hiljaiseksi. G Orwel kirjoitti kirjansa varoitukseksi ja viihteeksi, EI ohjekirjaksi.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
  1. kirjoitukset eivät olleet niinkään varoitus tulevasta vaan pikemminkin tarkka kuvaus jo oman aikansa 1930-1940 lukujen, miljoonia uhreja murhanneista autoritaarisista ja totalitaarisista valtioista kuten Neuvostoliitosta. Jos tästä päivästä pitäisi hakea tuollaista orwellimaista valvontayhteiskuntaa niin kenties esimerkiksi sopii varsin hyvin turvallisuuspalveluiden täysin kontrolloima sekurokratia, KGB-vakooja V.Putinin johtama nyky-Venäjä tai kommunistiset P.Korea ja Kiina.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Turhaan haet syyllistä rajan takaa kun se löytyy jo omasta maastammekin joka on otettu kohti orwellilaista etenevän EU:n vangiksi.
    Venäjällä tilanne alkaa olla jo parempi kuin rappeutuvassa ja totalitaarista liittovaltiota etenevässä valittujen sionistirappareiden Deep State-Amerikassa ja Euroopassa.
    Israelin lainsäätäjä julistaa ”juutalaisen rodun” ylemmyyttä
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=171764
    Stuart Winer – Times of Israel 13.6.2018
    Likudin puolueen lainsäätäjä sanoi keskiviikkona, että ”juutalainen rotu” on maailman älykkäin ja jolla on ”korkein inhimillinen pääoma”, minkä vuoksi hän sanoi, että israelilaiset eivät nostaneet syytöksiä Pääministeri Benjamin Netanyahun väärinkäytöksistä.
    Deep State For Jews
    Brother Nathannael Kapner — Real Jew News June 1, 2018 http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=171039
    Russia has so much to offer the West at this time precisely because it has largely managed to avoid the leftists cult-Marx assault that has been going on for the last 65 years.
    This is true in almost every area of life – in religion, in gender roles, and in race realism.
    See for yourself. It is very refreshing.
    https://russia-insider.com/en/society/russian-women-are-feminine-way-globo-homo-west-has-lost-world-cup-photo-essay/ri23937

    Plusääni(8)Miinusääni(0)
   2. Tulevaisuudessa yhä paremmat tekoälysovellukset seuraavat nettiliikennettä ja kuuntelevat keskusteluja. Kasvojen tunnistusta hyödynnetään kaikkialla.

    Vuonna 1989 Stasin palveluksessa oli 91000 henkeä. Uuden tekniikan ansiosta paljon parempaan tehokkuuteen päästään tekoälyn avulla suoritettavalla valvonnalla mutta paljon pienemmällä henkilöstöllä.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
  2. Orwell on saanut ideansa uutta uljasta teknotyranniayhteiskuntaa ideoineen koulukunnan ajatuksista. Kommunismi on ollut sen harjoitteluversio. Pitkään ajateltiin, että länsi edustaa vapautta ja vastustaa diktatuureja ja kommunismia, mutta se on ollut vain harhaa. Yksi USA- tai ylipäätänsä länsivetoisen maailmanjärjestyksen pääarkkitehdeista, presidentti Jimmy Carterin turvallisuusneuvonantaja Zbigniew Brzezinski kirjoitti jo vuonna 1976 tällaista:

   ”The technotronic era involves the gradual appearance of a more controlled society. Such a society would be dominated by an elite, unrestrained by traditional values. Soon it will be possible to assert almost continuous surveillance over every citizen and maintain up-to-date complete files containing even the most personal information about the citizen. These files will be subject to instantaneous retrieval by the authorities. ”

   Eli lopullinen tyrannia on tarkoitus toteuttaa äärimmilleen viritetyn teknologian ja siihen sisään rakennetun kontrollointibyrokratian avulla. Jotta länsimaiset kansat eivät vastustaisi tyranniaa, niiden arvot tuhotaan ja tajunnan tilaa sumennetaan ja hallitaan moninaisin eri keinoin eikä vähiten suurpääomaomisteiden valtamedian kautta.

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
   1. ”Venäjällä on pitkä historia sananvapauden rajoittajana. Neuvostoliiton hajoamisen jälkeinen avautuminen on kääntynyt kiristyväksi kontrolliksi. Venäläiset olettavatkin, että tietoliikennettä seurataan yleisesti.

    Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen maan odotettiin avautuvan demokraattisempaan suuntaan, mutta kehitys eteni toisin. Valvonta ja sensuuri on kiristynyt erityisesti 2010-luvulla valtiojohtoisten keskittyneiden valvontajärjestelmien tuella.

    Vuonna 2014 Reporters Without Borders sijoitti arvioissaan Venäjän ”Enemies of Internet” -listalle, jossa ovat mukana maat, joissa sananvapaus on heikoimmin suojattu.”

    https://sananvapauteen.fi/artikkeli/839

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Tottakai sananvapautta rajoitetaan Venäjällä, ei vain ’läntisessä arvoyhteisössä’ jossa se tapahtuu pienen ’mulle kaikki’-eliitin ehdoilla ja on johtamassa mammonan diktatuuriin jossa oikeudenmukaisuus, solidaarisuus ja tasa-arvo on poljettu alas ja alempien luokkien ihmisarvon mitätöinti kukoistaa.
     Venäjällä tilanne on toisin ja sananvapautta rajoitetaan siksi ettei sallita sellaisen propagandan levittämistä joka hajottaa ja tuhoaa valtion joka pyrkii huolehtimaan koko kansan eikä vain oligarkkien hvyinvoinnista.
     Lännessä ei enää ole valtiomiehiä joita ohjaisi muu kuin ahneus ja vallanhimo, kuten Assad sanoo. On vain pankkimafian palvelijoita ja lakeijoita:
     ‘Hostages and Puppets’: No More Statesmen in the West, Says Assad
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=172638.

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
     1. Valtio joka pitää huolen koko kansasta?

      Älä nyt viitsi. Sveitsiläispankki Credit Suissen tuoreimman raportin mukaan Venäjällä on edelleen maailman suurimmat varallisuuserot jotka ovat olleet nykyisen ”presidentin” Vladimir Putinin valtakaudella suuremmat kuin 1990-luvulla Jeltsinin aikana. Tänään 10% venäläisistä,yläluokan rikkaimmilla,on hallussaan 89% maan koko varallisuudesta. Oligarkit voivat siis hyvin Venäjllä.

      Köyhyys on jatkuvassa nousussa, nyt tänään 20 miljoonaa venäläistä elää köyhyysrajan alapuolella.

      Terveystilastot eivät nekään oikein vahvista mielikuvaa hyvin voivasta kansasta.Päinvastoin. Venäjällä on paikallisten viranomaisten mukaan jopa 28 miljoonaa erilaisista päihteistä, alkoholista ja huumeista riippuvaista rappiolla olevaa surkimusta.

      Ja tämä rappiotila on aina sopinut Venäjää hallinneille tyranneille.Päihteillä on aina pidetty venäläistä kansaa tyhmänä, passiivisena ja siten helpommin hallittavana.

      https://en.censor.net.ua/photo_news/314249/i_got_into_hell_for_sure_blogger_sergei_lezhniov_showed_how_people_live_in_russian_province_today_photos

      Plusääni(4)Miinusääni(0)
     2. Onhan se naurettavaa ja kuitenkin traagista, että arabisosialististen valtioiden kovakouraiset diktaattorit kuten al-Assad tai Gaddafi (haudan takaa) voivat pilkata ja herjata länsimaiden vallanpitäjiä täysin aiheesta.
      Valehteleva media on ollut lännen johtajille hyödyllinen apuri heidän rötöksissään. Sen roolina on synnyttää voimakas tunnereaktio suuressa yleisössä, mistä länsi saa ”oikeutuksen” ryöstö- ja tuhoamisretkilleen. Gaddafikin kaadettiin jo tutuksi käyneellä menetelmällä eli häntä vastaan kapinoineita piirejä alettiin nimittää ”demokraattisiksi voimiksi” ja näitä varustettiin asein ja sitten kun Gaddafin täytyi koventaa otteitaan näitä vastaan, niin länsimediat alkoivat uutisoida asiasta siten, että Gaddafi murhaa ja kiduttaa omiaan ja lännen täytyy rientää ”demokraattisten voimien” apuun.

      Plusääni(4)Miinusääni(0)
    2. Onko joku ihme jos tuolla ikuisessa punikkien valtakunnassa kansa on köyhää kun täysin korruptoitunut Putinin hallinto on järjestelmällisesti rosvonnut sitä?

     ”Kuinka rikas on Venäjän presidentti Vladimir Putin? Tämä kysymys on askarruttanut monia vuosien ajan. Viikonloppuna Putinin omaisuudesta kuultiin uusi arvio.

     – Uskon, että omaisuuden arvo on noin 200 miljardia dollaria (noin 175 miljardia euroa). Täytyy ottaa huomioon, että hän on ollut Venäjällä vallassa 14 vuotta ja laskea, kuinka paljon rahaa maa on tehnyt. Sitten täytyy miettiä, miten paljon rahaa on mennyt kouluihin, teihin, sairaaloihin ja niin edelleen. Kaikki tämä raha on mennyt kiinteistöihin, pankkeihin sveitsiläisille tileille, osakkeisiin ja hedge-rahastoille, jotka huolehtivat rahoista Putinille ja tämän kätyreille.

     Näin arvioi hedge-rahasto Hermitage Capital Managementin toimitusjohtaja William ”Bill” Browder televisiokanava CNN:n haastattelussa. Browderin mukaan Putin ja tämän kätyrit varastivat rahaa yhteisestä kirstusta ”niin paljon kuin pystyivät” valtakautensa ensimmäisen 8–10 vuoden aikana.”

     https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001865789.html

     Plusääni(0)Miinusääni(2)
     1. Sionistien arviot ovat aina tällaisia vaikka he itse ovat rahakirstun vartijoita. Varmaan heillä on kova rahapula.
      Maailman rahat ja omaisuus on heillä ja lisää pitäisi saada tyyliin kaikki meille.
      Putin ei kerää rahaa vaan palvelee kansaansa. Hänen mustamaalaus on nyt kiihtynyt meilläkin kun Trump yrittää kaveerata ja rakentaa sopua. Maamme eliitti on ihmeissään.
      Paul Craig Roberts
      http://www.paulcraigroberts.org/2014/10/25/vladimir-putin-leader-moral-world-paul-craig-roberts/
      The West’s Fury and Bitterness About Russia’s Successes
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=173496

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     2. Putin on aidon venäläisen mafiarikollisen tapaan kusettanut ja ryöstänyt venäläisiltä tuon massiivisen omaisuuden ja hoidellut samalla häikäilemättömästi hänen tielleen asettuneet ”bisneksiä” haitanneet oligarkit joko koppiin lusimaan tai turvallisesti kuoppaan lopulliseen lepoon.

      Plusääni(0)Miinusääni(3)
 3. Tämä kirjoitus vahvistaa sen minkä olen jo tiennyt. Sisäministeri Kai Mykkänen ja oikeusministeri Kai Häkkänen ovat tällä hetkellä suomen vaarallisimpia ihmisiä. Ensimmäinen tyhmyyttään, toinen liian nuori tehtävään.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
   1. Juuri noin!

    Sokeassa, puhtaille psykopaateille tyypillisessä vallan- ja rahanhimossaan ei eivät ajattele edes sitä millaista tulevaisuuden helvettiä he ovat valmistelemassa omalle jälkikasvulleenkin.

    Plusääni(16)Miinusääni(0)
 4. https://www.veteranstoday.com/2018/07/03/communism-the-rothschilds-and-the-central-banking-cartel/

  Modern history reflects the gradual process by which they transfer all wealth and power to themselves, destroying Western Civilization and creating a world police state. In 1938, Rakowsky could say the whole world is controlled by the Sabbatean Jewish bankers and their allies.

  The central banking cartel is the ultimate monopoly. It has an almost global monopoly over government credit. Its object is to translate this into a monopoly over everything – political, cultural, economic and spiritual. One world government = Rothschild monopoly = Communism.

  They produce credit & currency from nothing in the form of a debt to themselves, something our government could do itself, interest-and-debt-free. Organized Jewry and Freemasonry are accomplices in this scam. Alas, our “money” is just coupons, virtual chips in their digital casino. They can manipulate or void these chips any time they want.

  meidän kaikki rakkaat ihanat johtajat ovat vapaamuurareita ja ne jotka eivät ovat heidän käsktyksessään!! siksi kaikki toimii niin SAATANAN kummallisesti eli mitä he palvojat normi aivokuolleen kansalaisen mieleen ei voisi koskaan luonnistua että saatananpalvojat hallitsevat mailmaa ja suomea! Mutta jos ei mene jakeluun niin siinähän ovat tuhoamis työssä mukana!!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat