Virtaa vastaan!

Magneettimedian paperijulkaisun loppuessa on paikallaan muistella lehden syntyä, vaiheita ja tavoitteita. Lehden teemana ei koskaan ollut valtaeliitin sanelemien totuuksien tylsä ja typerä toisto. Emme tahtoneet olla kuten muut lehdet, tahdoimme antaa äänen myös niille, joilla ei ole suuryhtiöiden, painostusjärjestöjen tai puolueiden likaista rahaa tukenaan. Tavoitteenamme ei ollut hyväksyntä tai valtavirtaisten normien täyttämien. Päämäärämme oli totuus ja tutkiva lähestymistapa.

Erilaiset ajankohtaiset aiheet päätyivät käsittelyymme hiljalleen. Valinnat riippuivat yhteiskunnasta ja siitä, minkä koimme tärkeäksi. Ensimmäinen erityisen tärkeäksi kokemamme aihe oli sikainfluenssarokotukset. Samalla, kun suuret sanomalehdet toistivat aivotonta mantraansa, jonka rikkaat lääketeollisuuden yritykset olivat syöttäneet toimittajien päihin, me päätimme tutustua aiheeseen tarkemmin. Olivatko rokotteet hyödyllisiä? Millä perusteella? Voisiko niistä olla jopa haittaa? Ja ennen kaikkea: Miksi kukaan muu kuin Magneettimedia ei tahdo käsitellä terveyskysymyksiä kriittisesti? Erityisen aran aiheesta teki se, että rokotuksia annettiin lapsille ja nuorille, joilla ei ollut mitään mahdollisuuksia arvioida turvallisuusriskejä.

Valtamedian markkinoimat rokotteet myrkyttivät suomalaiset, ja etenkin lapset kärsivät vaikeasta nukahtelutauti narkolepsiasta. Myös monet aikuiset sairastuivat, mutta valtio ei suostunut myöntämään virhettään, joten eliitin kauppaama tauti kärsittiin monessa kodissa omaan piikkiin. Erityisesti kärsivät siis köyhät ja suuret lapsiperheet. Työnteosta tuli monelle mahdotonta, kuten myös yhteydenpidosta ystäviin. Rokotekampanja merkitsi kuolemaa monien ihmisten sosiaalisille suhteille ja työelämälle.

Vielä valtiotakin kylmempi asenne kuvastui kuitenkin suurten tiedotusvälineiden asenteesta: ei anteeksipyyntöjä, eikä etenkään itsekritiikkiä tai omien toimintamallien uudelleenarviointia. ”Eihän lehdistö voi olla väärässä.” Juuri rokotusten tarpeellisuutta rummuttanut valtamedia oli suurin yksittäinen syyllinen suomalaisten harhaan johtamiseen. Eliitti ei tahtonutkaan oppia mitään rokotekatastrofista. Asiasta artikkeleissaan varoitellut Magneettimedia ei tietenkään saanut kiitosta työstään, vain vähättelevää hymähtelyä ja vihamielisiä hyökkäyksiä. Vaikka eliitti otti Magneettimedian vastaan vähintäänkin epäterveellä asenteella, oli tavallinen suomalainen kansa hyvin kiinnostunut uutissisällöstämme. Narkolepsiatapaus vain vahvisti itseluottamustamme, joten jatkoimme rohkaistuneena julkaisutoimintaamme.

Itse asiassa narkolepsia-aallon jälkeen Suomen lehdistö ja poliittinen johto ovat ottaneet entistä jyrkemmän asenteen suurten lääkeyritysten suojelijoina sekä suomalaisen kansan oikeuksien ja hyvinvoinnin vastustajina. Sisäministeri Päivi Räsänen on kiirehtinyt lakiuudistuksia, jotka tähtäävät siihen, että lääkeyritysten sanelemien toimintatapojen ulkopuoliset hoitomuodot tulisivat laissa rangaistaviksi. Lakihanke on verhoiltu ”uskomushoitojen” vastustamiseksi, mikä on todella kyseenalaista. ”Uskomushoitoja” kun ei ole laissa millään tavoin määritelty. Termin käyttö on siis kätevä ja lavea tapa leimata suurten lääkefirmojen kritisointi ”uskomuksiksi”. Magneettimedian rokoteartikkelit tai mikään muukaan lääkeyrityskritiikkimme ei kuitenkaan koskaan ole perustunut uskomuksille, vaan tutkimustiedolle. Sensuuripolitiikka käy yhä tiukemmaksi ja rangaistuksia tullaan Suomessakin tulevaisuudessa langettamaan yhä useammin pelkän vakaumuksen ja elämäntavan vuoksi.

Räsäsen kaltaiset asemaansa äänestetyt hyödylliset hölmöt eivät kuitenkaan ole ongelmien alku. Emme nimittäin elä demokratiassa. Päättäjiemme omatunto on ostettavissa. Raha on hiljaista valtaa. Sosiaali- ja terveysministeriö toistaa sen, minkä Monsanton, Pfizerin ja Amgenin johtajat sanovat. Ministerit ja puolueet ovat vain rekvisiittaa suurpääoman ja keinottelutalouden raadollisessa maailmassa.

Suurten sanomalehtien levikin kannalta elintärkeät ”kohut” eivät synny itsestään. Harvemmin ne syntyvät kansan syvien rivien joukossa. Kohut ovat valtamedian luomia; niillä myydään lehtiä ja rangaistaan päätoimittajat suututtaneita ihmisiä. Niiden uhalla kansalaiset pakotetaan itsensä ennakkosensurointiin, jottei yhteiskuntamme tabuja (demokratian kuolema, suuryritysten valta, sionismi ja maahanmuutto) sohittaisi. Myös Magneettimedia on suututtanut päätoimittajan jos toisenkin, joten olemme olleet toistuvasti kohujen keskiössä. Valtamediaa voi oikeastaan jopa kiittää siitä, että se on antanut niin paljon näkyvyyttä Magneettimedian asialle. Ilman kohuja sadattuhannet suomalaiset lehtemme jakelualueen ulkopuolella eivät olisi tutustuneet meille tärkeisiin aiheisiin.

Suurin kohu syntyi, kun Magneettimedia kävi varoituksista välittämättä länsimaiden suurimman tabun kimppuun: Sionismi ja äärijuutalaisten yhteiskunnallinen valta. Lopulta kirjoitukset johtivat kymmenien tuhansien eurojen sakko- ja korvausmaksutuomioihin. Käräjäoikeus vaati kerettiläiset artikkelit poistettavaksi verkkosivuilta. Oikeudenkäynnistä ja sen kummallisuuksista on viime viikkoina kirjoitettu riittämiin, samoin valtamedian kaksinaismoralismista, jonka tapaus nosti pintaan. Mielestämme suomalaisten ei tarvitse eikä tule katsoa sivusta samalla, kun Israel, Hollywood, äärijuutalaisten omistamat yritykset ja sionistiset painostusjärjestöt määräilevät koko läntisen pallonpuoliskon talouselämän, kulttuurin ja politiikan kulkua. Eräs eliittiä eniten ärsyttäneistä artikkeleista oli New Yorkin juutalaisyhteisön pedofiliaa käsitellyt ”Suuri ’raiskaavien rabbien’ salailu”, jonka julkaisua poliisi edelleen tutkii. Artikkeli kertoi siitä, kuinka suuret sanomalehdet niin Yhdysvalloissa kuin maailmalla sensuroivat juutalaisyhteisöjä koskevat negatiiviset uutiset. Ei liene sattumaa, että kaikki suuret amerikkalaislehdet ovat juutalaisten omistuksessa. Artikkelissa ei tehty muuta kuin todettu tosiasiat: rabbit ovat raiskanneet, mutta media ei ole suostunut uutisoimaan aiheesta. Mitä rikollista tämän toteamisessa voi olla? Samalla kun suomalaisviranomaiset toteuttavat poliittisesti korrektia sensuuripolitiikkaa, Yhdysvalloissa on ilmennut taas uusia pedofiliatapauksia juutalaisyhteisön sisällä. Brooklynnisä asuva hasidijuutalainen rabbi Nuchem Rosenberg sai vasta tarpeekseen järjestelmällisestä pedofiliasta yhteisössään. Hänen mukaansa jopa puolet Brooklynin hasidijuutalaisista pojista on kärsinyt seksuaalisesta ahdistelusta ja raiskauksista yhteisönsä sisällä. Aiheesta puhuvat karkotetaan juutalaisyhteisöstä ja leimataan luopioiksi. Ja silti valtamedia välttää aihetta kuin ruttoa.

Mikäli työmme innoittaa yhdenkin lukijoistamme suhtautumaan aiempaa kriittisemmin valtamediaan, olemme onnistuneet. Jos suomalainen on saanut Magneettimedialta kipinän alkaa levittää kriittistä tietoa itsenäisesti tuttavapiireissä, sosiaalisessa mediassa tai itsenäisissä julkaisuissa, voimme olla tyytyväisiä itseemme toimittajina. Vaikka paperilehden julkaisu päättyykin, emme tule lopettamaan vapaan sanan perinnettä. Suomalaisen oikeusjärjestelmän alennustilan vuoksi Magneettimedia on kuitenkin pakotettu väistymään.

Mikäli Magneettimedia on loukannut arvoihinsa vilpittömästi uskovia suomalaisia, pahoittelemme, sillä se ei koskaan ole ollut tavoitteemme. Toimituksemme on aina ollut isänmaan ja tavallisen suomalaisen puolella kansainvälisen eliitin valehtelu- ja ryöväyskampanjaa vastaan. On tyrmistyttävää, että terveitä elämäntapoja, oikeudenmukaisempaa taloutta ja isänmaallisuutta kannattavaa julkaisua rangaistaan nyky-Suomessa. Globalismin ja epäoikeudenmukaisuuden aikana hiljeneminen ja myötäily ovat rikoksista pahimmat. Sen on muututtava. Kiitämme lukijoitamme sekä kaikkia, jotka ovat osoittaneet meille julkisesti tukea. Vastoinkäymisistä huolimatta emme saa menettää rohkeuttamme puhua avoimesti yhteiskunnasta.

59 kommenttia

 1. Arvostan Magneettimedian rohkeutta, olette tehneet hienoa työtä, joka toivottavasti jatkuu ja pitkään!

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Jep. Mahtavia artikkeleita kaikki. Ainuat mediat mitä seuraan netistä on magneettimedia ja verkkomedia. Iltalehti ja vastaavat mediat hukkuu siihen turhaan joutavaan uutisointiin millä ei ole mitään merkitystä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Onhan tämän tekeleen vesiauto-, jääkaappivoimala-, uskomushoito- ja mikroaaltouunijutuista muutamat hyvät naurut saanut. Sionismijutut on olleet yleensä niin tylsiä ettei niitä vuodatuksia ole jaksanut kahlata läpi.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 4. Olen samaa mieltä kanssasi. Magneettimedia on hyvä väylä saada tietoa esim. niistä asioista joista yleinen media vaikenee. Toivottavasti nämä sivustot jatkuvat vielä pitkään. Niin eihän näitä ole pakko lukea joita sivustot eivät kiinnosta!

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Mielenkiintoista, kuinka magneettihuuharit uskovat omaan harhaiseen maailmankuvaansa. Siitä minä en ole kuitenkaan huolestunut.

  Olen huolestunut siitä, että Magneettimedia on mahdollisesti aiheuttanut todellista vahinkoa levittämällä roskainformaatiota hyväuskoisille.

  Näin laaja ja järjestelmällinen epätiedon levittäminen, kuin mitä MM om harjoittanut, on moraalitonta toimintaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
  1. Miksi suurmediauskovaiset ovat huolissaan siitä, että informaatio aiheuttaa vahinkoa? Eikö se ole vapaan yhteiskunnan kulmakivi ja perusoikeus, että tieto liikkuu eri kanavien kautta vapaasti ja ihmiset saavat asettaa liikkuvaa tietoa myös kyseenalaiseksi? Ei suurmediatyrannian alla. Suurmedian mafiavaltaa ei saa haastaa, muuten suurmedian hyeenalauma hyökkää kimppuun.

   Suurmedia ja sen liittolaiset, joita keskittynyt ja harvainvaltainen suurmedia puolustaa, ovat huolissaan siitä, että tietoa liikkuu myös massamediakoneiston ulkopuolella. Siksi ylhäältä käsin hallittu massamediakoneisto kiertelee kouluissa opettamassa tulevalle työvoimalle, äänestäjäkunnalle, kansalaisille ”medialukutaitoa” eli selkeämmin vakiintuneiden mediajättien kapean tiedon valikoimista kaikki muut olemassaolevat ja vapaat tiedonlähteet sivuuttaen, jotta tulevalle äänestäjä- ja vaikuttajakunnalle saadaan hallitusti syötettyä ennakkoymmärrys oikeasta ja väärästä tiedonlähteestä (YLE Kotimaa 2.12.2013, Yle opettaa koululaisille uutistyötä – tunnetut toimittajat opastavat medialukutaitoa).

   Lapsille ja nuorille opetetaan tiedon arvioimisen sijaan oikean median valikoiminen. Tämä on Pohjois-Korealaista aivopesua ja poliittisesti korruptoitunutta hegemoniaa palvovat massamediauskovaiset rakastavat sitä! Se, jos mikä on moraalitonta toimintaa. Moraalitonta toimintaa on kaikki valehtelu, jota länsimainen petosmedia syöttää. On merkillistä, kuinka sokeat länsiliberaalit palvovat rikollista tyranniaa ja alistamista kuin jumalaa. He eivät kyseenalaista enää mitään, länsimaalaiset liberaalihekumoitsijat suorastaan jumaloivat korruptoitunutta valtarakennetta. Länsimaalaiset ihmiset ovat kuin robotteja ohjelmoitu palvomaan poliittisia nukkehahmoja ja sen takana vaikuttavaa rikollisjengiä. Länsimainen demokratia on massatietotyrannian avulla ohjattava viihdeohjelma, joka uppoaa seksihulluihin itseänsäpalveleviin liberaaleihin ääliöihin täydestä. He suorastaan hekumoitsevat omaa tuhoaan. Sairasta – sellaisia he ovatkin.

   Niin, hyvinkin huolestuttavaa.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Mitä massamedia tarjoaa uskollisille alamaisilleen muuta kuin homoevankeliumia, seksihulluutta ja valtaapitävien loputonta palvomista? Seksihulluus, poliittinen nukketeatteri, massamedia, akateeminen keskitysleiri. Siinä länsimainen hirmuvalta, joka on syöstävä vallasta. Meidän täytyy puolustautua näitä globalistien rikollisia agentteja vastaan!

   Massamediatyrannian alamaiset syövät ja juovat homoseksualismia elämän eliksiirinään. Hollywood ja heidän illuminatirosvot syöttävät orjilleen saastaa kuin sioille. Demokratianne on mätä illuminatin ohjaama vapaamuurarityrannia, jota muurariveljeskunnat hallitsevat selkänne takana nauraen tuhollenne. Illuminaattirosvot palvovat tuhoa ja kuolemaa jumalanaan. Heidät tulee potkia ulos maastamme. Ulos heidän epäisänmaallinen homohyökkäyksensä. Ulos heidän saasta! Ulos heidän agentit! Ulos heidän välikädet! Ulos kaikki isänmaan ja kristikunnan sabotoijat! Älä anna pahan hallita itseäsi, myrkyttää mieltäsi! Miksi antaudut rikollisen rosvokoplan hallita itseäsi? Miksi annat heidän ajatella puolestasi?

   Olet orja, olet tuhottu jo valmiiksi. Olet voitettu jo valmiiksi. Puolustaudu tätä vapaamuurarien hirmuvaltaa vastaan! Sinua vastaan hyökätään, etkä edes huomaa sitä? Uskovaiset ovat sokeita, ateistit ovat syöpäsoluja, homot ovat vihollisiasi, koko maailma vihaa sinua! Sinun on puolustauduttava. Olet yksin ja koko maailma hyökkää sinua vastaan!

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Jokin aika sitten kirjoitin sanomalehti-Kalevaan kommentin, missä esitin päätoimittaja Juha Kärkkäiselle tiedonjulkistamispalkintoa. Kaleva näytti olevan samaa mieltä kanssani, koska moderaattori salli julkaista kommentin. Asian edistämiseksi pitäisi tietää, kenelle, tai mille taholle anomus pitäisi esittää ? Kuka tietää ??

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Hyvä idea varjaagi, hyvän asian puolesta. Tässä eräs osoite jos vaikka onnistuisi kyseinen asia. Kyseessä on SAHAROV – PALKINTO, joka jaetaan aina Joulukuussa Ihmisoikeuksia ja Perusvapauksia puolustaville ihmisille tai järjestöille. Saattais onnistua ihan näilläkin perusteilla.
  Löytyy kohdasta: Ihmisoikeudet – Yleinen haku

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Eipä taida onnistua Saharov-palkinto. Ehdokkuus vaatii taakseen 40 meppiä tai pari poliittista ryhmää. Tämä on siis EU-juttu, ja pohojalaasen Mag.median totuudentorven töräytykset ovat tuskin kuuluneet EU-meppien korviin.
   Mietitään kotimaista ratkaisua.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Valtakunnansyyttäjänvirasto ei ole lääke poliisien virkarikoksiin. Se on suurin syyllinen niihin, koska valtionsyyttäjät estävät poliisien ja syyttäjien rikosten tutkinnan.

  Ensiksi on kiitettävä sisäministeri Päivi Räsästä siitä, että hän jätti tutkintapyynnön alaisistaan. Kun on syytä epäillä poliisia virkarikoksesta, oikea tie on viedä se esitutkintaan. Aivan kuten muidenkin kansalaisten rikoksista. Sille, että asiaa selvitetään ensin valtakunnansyyttäjänvirastossa hän ei kovin paljon voi, koska nykysäädösten mukaan poliisirikoksen kuuluvat VKSV:n toimialaan.

  Kiitettävää on myös tarttuminen poliisiylijohtaja Mikko Paateroon. Hänen suurin syntinsä – tässä keitoksessa – ei tosin ole tiedon panttaaminen viikon ajan, vaan se, ettei hän ole laittanut stoppia poliisin sisäiselle sodalle. Hän on vain katsellut päältä.

  Toiseksi on syytä katsella kriittisesti koko syntynyttä asetelmaa. Aivan riippumatta siitä, onko Helsingin poliisilaitoksen ylikomisario Jari Aarnio syyllistynyt johonkin rikokseen, häneen kohdistuvan poliisioperaation taustalla on keskusrikospoliisin ja Helsingin poliisilaitoksen, erityisesti niiden huumepoliisien pitkäaikainen valtataistelu. Siitä oli kysymys myös edellisellä kierroksella, jossa epäiltyjä oli molemmista yksiköistä, ja jonka tutkinnanjohtaja-valtionsyyttäjä tutkitutti pimeäksi, kuten temppua poliisislangilla kutsutaan. Siinäkin tapauksessa rikosepäilyt saattoivat olla perusteltuja, molempiin suuntiin. Tuomioita ei tullut, sen valtionsyyttäjä varmisti, kuten tapa on.

  Räsäsen tutkintapyyntö näyttää pohjaavan paljolti KRP:n tulkinnoille. En suinkaan kiistä tutkintapyynnön aiheellisuutta, mutta epäilen sen olevan aika yksipuolinen. KRP:n toiminta tietolähteidensä kanssa ei ole ainakaan ollut sen puhtaampaa, kuin Helsingin poliisilaitoksen puuhat. KRP:n vasikkapolitiikasta eräs esimerkki täällä http://www.mikkoniskasaari.fi/node/173

  Aiemmin syksyllä KRP:n päälliköksi valittiin Robin Lardot. Hänellä on erittäin tiiviit välit ministeri Räsäseen. Yleensä ministerit ottavat erilaisiin tilaisuuksiin, vaikkapa toimittajatapaamisiin mukaan erityisavustajansa. Päivi Räsäsen avustajana on ollut huomattavan usein Lardot, ennen nimitystään KRP:n johtoon. On lupa pitää selvänä, että hänellä on Räsäseen suuri vaikutus, ja on itsestään selvää, minkä valtataistelun osapuolen asiaa hän ajaa.

  Olen toistuvasti huomauttanut, ettei Jari Aarnioon kohdistuvan rikostutkinnan suurin arvoitus ole se, mihin rikokseen hän on syyllistynyt, jos on. Suurin kysymys on, miksi VKSV salli aloittaa esitutkinnat Jari Aarnion tekemisistä. VKSV:n johdonmukainen linja on ollut estää poliisien ja syyttäjien virkarikosten tutkinta. Paitsi jos poliisi eksyy väärälle puolelle. Kun komisario Juha Joutsenlahti esiintyi Ulvilan surmajutussa Anneli Auerin puolustuksen todistajana, valtionsyyttäjä Jorma Äijälä löysi oitis itsestään halun epäillä häntä virkarikoksesta.

  Virkarikosten jättäminen tutkimatta korruptoi poliisikuntaa, sehän tosiasiassa poistaa virkavastuun. Poliisille ei ole mikään ongelma tehdä rikos, kun tiedossa on, että ystävät Helsingin Albertinkatu 25:n 4. kerroksessa pesevät mustan valkoiseksi. Seuraavassa on esimerkkejä tyypillisistä poliisin virkarikoksista, ja tyypillinen on myös lopputulos.

  Rikoskomisario Timo Seppälä (Espoo) esti merkittävän talousrikoksen tutkinnan, varmistaen epäillylle tilaisuuden tyhjentää yhtiö sen omaisuudesta. Lopulta syyttäjä määräsi Espoon poliisin tutkimaan rikosepäilyt. Kun syyttäjä määrää, poliisin on tutkittava, heillä ei ole siinä tilanteessa lainkaan omaa harkintavaltaa. Uusi tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Matti Puputti otti sen itselleen omin luvin, ja uudelleen esti rikoksen tutkinnan.

  Rikoskomisario Petri Juvonen (Helsinki) väärensi esitutkintapöytäkirjan. Hän ahtoi paperisilppuriin poliisille jätetyn rikosilmoituksen ja sen mukana olleet 45 kirjallista todistetta, jätti jäljelle vain asianomistajakuulustelun ja pari sen myötä annettua uutta asiakirjaa. Tämän jälkeen hän valehteli, ettei poliisille ole toimitettu todisteita kihlakunnansyyttäjien Tom Ifström ja Erkki Huhtalan rikoksista, ja päätti jättää esitutkinnan tekemättä. Juvosen esimies ylikomisario Juhani Vuorisalo hyväksyi Juvosen rikoksen, eli osallistui siihen.

  Ylikonstaapeli Markku Hakamäki (Helsinki, lupayksikkö) väärensi aselupahakemukseen haulikon myyjäksi erään asekauppiaan. Haulikko oli luvaton. Tämän jälkeen Hakamäki teki rikosilmoituksen asekauppiaasta väittäen, vastoin parempaa tietoaan, kauppiaan myyneen luvattoman haulikon. Samaa Hakamäki ja esimiehensä tarkastaja Jukka Kaski valehtelivat esitutkinnassa, todistajina.

  Markku Hakamäki ja Jukka Kaski tekivät samasta asekauppiaasta toisenkin väärän ilmiannon, väittäen tämän ottaneen myyntiin pistoolin, jonka lupa oli vanhentunut. Molempia kuultiin jälleen todistajina esitutkinnassa, jossa he syyllistyivät perättömiin lausumiin. Jukka Kaski palkittiin näistä rikoksistaan ylitarkastajan viralla Poliisihallituksessa, jossa hän on edelleen.

  Kihlakunnansyyttäjä Tapio Mäkinen ja rikoskomisario Henrik Niklander estivät Hakamäen ja Kasken rikosten tutkinnan. Mäkinen muun muassa väitti olevan yleinen tapa, että poliisi kirjoittelee aselupiin myyjäksi kenet haluaa. Jokainen aselupien kanssa tekemisissä ollut tietää, että Mäkinen valehteli kuin turkkilainen huorakauppias, ja epäilemättä sen tiesi Mäkinen itsekin.

  Helsingin poliisilaitoksen johto, poliisipäällikkö Jukka Riikonen ja koko esikunta – alleviivaan: koko esikunta – tiesivät Jukka Kasken ja Markku Hakamäen rikoksista, yrityksistä lavastaa syytön syylliseksi, mutta he eivät vieneet niitä esitutkintaan.

  Rikoskomisario Timo Seppälä ja rikosylikonstaapeli Jan Sinerkari kirjasivat tutkintailmoitukseen kunniansa loukkaamisesta ilmoituksen tehneen henkilön vaativan rangaistusta eräästä lehtiartikkelista. Ei vaatinut, ei ilmoituksessaan eikä asianomistajakuulustelussaan, joissa kummassakaan ei ollut päätä eikä häntää. Voidakseen aloittaa esitutkinnan Espoon poliisi, jolla ei ole resurssipulaa, väärensi tutkintailmoituksen.

  Samaiset Timo Seppälä ja Jan Sinerkari kuulivat todistajana asianomistajaksi ilmoittautuneiden asiamiehen, asiamiesaseman huolellisesti salaten. Rikoksesta perättömästi ilmiannettujen nimeämää todistajaa he kieltäytyvät kuulemasta, rikkoen esitutkintalain 14 pykälää.

  Kaikista näistä tapauksista on poliiseista ja syyttäjistä tehty rikosilmoitus. Ne kaikki löytyvät noiden virkamiesten nimillä valtakunnansyyttäjänviraston kirjaamosta.

  Kaikissa tapauksissa apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske väitti poliisien ja syyttäjien toimineen moitteettomasti. Kaikissa tapauksissa, käyttäen virka-asemaansa törkeästi väärin Kalske esti esitutkinnat. Samaan rikokseen syyllistyivät myös ne valtionsyyttäjät, jotka esittelivät Kalskeen päätökset.

  Myös useimmista noista Kalskeen päätöksistä jätettiin rikosilmoitus. Niiden tutkinnan estivät korkeassa asemassa olevat poliisimiehet. Niin yksinkertaista se on.

  Yksikään edellä luetelluista Kalskeen rikoksista ei ole vanhentunut. Eivät myöskään poliisien rikokset, joskin pari heistä, entinen poliisiylijohtaja Markku Salminen ja poliisijohtaja Jouni Välkki ovat jo rikosoikeuden tavoittamattomissa.

  Sisäministeri Päivi Räsänen on viime päivinä puhunut paljon poliisin väärinkäytösten perusteellisesta selvittämisestä. Se ei ole mahdollista, eikä koko tavoite ole uskottava, ennen kuin apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on pidätetty virantoimituksesta, ja esitutkinnassa epäiltyinä lukuisista törkeistä virka-aseman väärinkäytöksistä.

  Samoista rikoksista on syytä epäillä myös mm. valtionsyyttäjiä Jukka Rappea, Jorma Äijälää, Ritva Sahavirtaa, Jarmo Rautakoskea (eläkkeellä) ja Ari-Pekka Koivistoa (nykyään toisessa virassa). Itse asiassa en tiedä, onko valtakunnansyyttäjänvirastossa ainuttakaan valtionsyyttäjää, joka ei olisi käyttänyt virka-asemaansa väärin, estääkseen poliisien rikosten tutkinnan.

  Siinä olisi sisäministerille savottaa.

  http://www.mikkoniskasaari.fi/node/174

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Kaikki ei ole menetettyä.

  Virtaa vastaan voi uida ja monet uivat tietämättään.

  Joulu, juhlista jaloin, lähestyy, ja haluan olla optimisti.

  Virtaa vastaan voi uida välittämällä läheisistään ja tukemalla kaikenlaista yhteisöllisyyttä. Tukekaa omianne, aina ja kaikenaikaa. Tukekaa perhettänne, sukuanne, läheisiänne. Vahva perhe, vahva suku iskee siionistia otsaan, kuin höyryvasara.

  Tukekaa urheiluseuroja, paikallista koulua, palokuntaa. Tukekaa Valkoista Ihmistä.

  Innostukaa Joulusta, puhukaa Joulukirkosta. Menkää Joulukirkkoon ja muistakaa mainita se. Kulttuurimarxistit vihaavat Joulukirkkoa, siksi lyökää heitä otsaan laulamalla Hoosiannaa. Menkää sinne, missä kunnon Valkoiset Ihmiset kokoontuvat omiensa kanssa. Heidän ei tarvitse näyttää Valkoisuuttaan, mutta Te voitte nauttia Valkoisesta Voimasta.

  Jopa USA:ssa, siionistien sätkynukkemaassa, on Valkoista Voimaa. National Rifle Association on voimissaan. Jäsenmäärä on jyrkässä kasvussa. Valkoista Ihmistä ei siionisti pysty riisumaan aseista. White Power!

  Liity hirviporukkaan. Se on Valkoinen Porukka. Hanki hirvikivääri. White Power!

  🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. On niitä muidenkin lehtien julkaisuja sensuroitu kuin pelkästään magneettimediaa, ja ihan äskettäin. Suomessahan ei todellisuudessa ole sananvapautta, eikä poliittista opposiota. Venäjällä on kyllä opposito, tosin he uskovat huu-haa henkimaailman juttuihin, eli eivät ole järkevästi varteenotettavia. Meillä taasen on toisin, meillä ne jotka uskovat henkimaailman huu-haa juttuihin ovat luultavasti vallassa.

  Esimerkiksi aamulehden blogi on sensuroitu. Linkki joka on sensuroitu; http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/ruotsin-p-ministerin-olof-palme-murha-ja-iran-contra-aseskandaali

  Kirjoittanut Jan Rossi (7. heinäkuu 2013, 19:30)
  Ruotsin pääministerin Olof Palmen murha ja Iran-Contra-aseskandaali
  JAN ROSSI 7.7.2013

  Ruotsin pääministeri Olof Palme (1927-1986) joutui salamurhaajan uhriksi Tukholman öisellä kadulla 28.2.1986. Palmen murhaa ei ole vieläkään onnistuttu selvittämään, vaikka tapahtumasta on jo yli 27 vuotta. Ruotsi on käyttänyt Palmen murhatutkimuksiin miljoonia euroja saamatta selville kuka tai mikä taho oli Palmen murhan takana.

  Kun Palme joutui salamurhan uhriksi 1986 tilanne maailmassa oli sellainen, että kylmä sota idän ja lännen välillä kävi kuumimmillaan. Teatraalinen hegemonia taistelu USA:n ja Neuvostoliiton välillä näkyi kaikkialla kansainvälisessä politiikassa, erityisesti Afganistanissa, jonka Neuvostoliitto oli miehittänyt 1979. Tilanne oli myös kireä Lähi-idässä, jossa Iran ja Irak kävivät sotaa keskenään. Afganistanin ja Iranin ja Irakin sotien vuoksi kansainvälinen asekauppa kukoisti.

  Ruotsissakin kyti taustalla laaja aseskandaali, kun ruotsalainen Bofors-asevientiyhtiö oli toimittanut salaa aseita Iraniin ja yrittänyt lahjoa intialaisia poliitikkoja myydäkseen aseita Intiaan. Aluksi Palme ei tiennyt näistä mitään.

  Pääministeri Olof Palme sai tietää Boforsin asekaupoista ja toiminnasta Iranissa Irakin suurlähettilään Mohammed Saeed al-Sahhafin kautta, joka informoi Palmea Boforsin asekaupoista. Saatuaan tietää asekaupoista, Palme otti välittömästi yhteyttä Boforsiin ja käskytti yhtiötä välittömästi lopettamaan asekaupat Iraniin.

  Tilanne oli sellainen, että Olof Palme tunnettiin kansainvälisestä aseiden riisuntaan tähdänneestä työstään. Palme oli vastustanut kiivaasti Vietnamin sotaa 1960-luvulla ja oli YK:n rauhanneuvottelijana neuvottelemassa Iranin ja Irakin sodan lopettamisesta 1981. Palme toimi tuolloin Ruotsin oppositiojohtajana.

  Kun Palmelle selvisi Boforsin toiminta Iranissa, Palme tajusi joutuneensa hankalaan välikäteen. Julkisuuteen uhkasi vuotaa tietoja, että hänen johtamansa Ruotsi olisi sotkeutunut asekauppoihin sotaa käyvän Iranin kanssa. Bofors ja Palme joutuivat asiassa vastakkain.

  Palmen murhaa tutkinut Jan Bondeson sanoo kirjassaan Blood On The Snow: The Killing Of Olof Palme (p.206), että Boforsin välikädet olisivat tehneet päätöksen Palmen murhaamisesta. Palme asettui Boforsin asekauppoja vastaan. Tilanne oli Boforsin kannalta äärimmäisen vaikea. Jugoslavialainen entinen sotilas Ivan von Birchan kertoi CIA:n yrittäneen palkata hänet murhaamaan Palmen. Saatuaan tietää Palmen murhasuunnitelmasta, Birchan otti yhteyttä Ruotsin viranomaisiin ja yritti varoittaa, että Palme oli laitettu murhalistalle. Birchanin varoituksia ei kuunneltu. Birchanin tiedot paljastivat, että CIA oli mukana Palmen murhasuunnitelmissa.

  Kun Bofors toimitti aseita Iraniin, samaan aikaan kyti myös toisaalla. USA ja Israel toimittivat ilmantorjuntaohjuksia ja muita aseita Iraniin. Koko vyyhti paljastui marraskuussa 1986 ja tästä lähti liikkeelle Iran-Contra-aseskandaali. Skandaalin keskiöön nousi presidentti Ronald Reaganin turvallisuuspoliittisen neuvonantajan John Poindexterin alainen Oliver North, joka oli skandaalin päätoimija. Northilla oli tili skandaaliin kaatuneessa BCCI-pankissa, jossa pestiin huumerahaa puhtaaksi. Samalla CIA käytti pankkia operaatioihinsa Afganistanissa ja Pakistanissa.

  Iran-Contra-aseskandaalista tuli mahtiluokan skandaali, joka uhkasi presidentti Ronald Reaganin asemaa USA:ssa. Lopulta selvisi, että Reagan ei olisi tiennyt mitään USA:n asekaupoista Iraniin, mutta epäilykset jäivät ilmaan.

  Mitä Ruotsissa tapahtui? Pian Boforsin asekauppojen tultua Palmen tietoon, Palme murhattiin Tukholman öisellä kadulla 28. helmikuuta 1986. Palme ei päässyt estämään Boforsin asekauppoja ja toimintaa. Pääministeri murhattiin ja samalla Iran-Contra-aseskandaali paisui taustalla. Oliko Bofors mukana CIA:n asekaupoissa Iranin kanssa?

  Palmen murhan jälkeen monet muutkin Boforsia lähellä olleet joutuivat yllättäen onnettomuuksien uhreiksi. Ruotsin ylin asetarkastaja, kontra-amiraali Carl-Fredrik Algernon (1925-1987) sai surmansa 1987 pudottuaan Tukholmassa metron alle. Kuolinpäivänaan Algernon oli tavannut Boforsin johtoa ja saanut selville yhtiön salakuljetustoiminnasta. Algernonin kuolema vahvistettiin myöhemmin itsemurhaksi. Miksi asetarkastaja yllättäen tappaisi itsensä?

  Boforsin toimitusjohtaja Claes-Ulrik Winberg kuoli 1989 auto-onnettomuudessa. Winberg toimi Boforsin johtajana 1972-1984. Ruotsalainen toimittaja Cats Falck katosi 1985 jäljettömiin tämän tutkittua aseiden salakuljetuksia Ruotsista Itä-Euroopan maihin.

  Vuonna 1987 löydettiin kuolleena saksalaisen Schleswig-Holsteinin osavaltion pääministeri Uwe Barschel (1944-1987) geneveläisestä hotellista. Barschelin ruumiista löydettiin suuria määriä myrkkyjä. Entinen Israelin salaisen poliisin agentti Victor Ostrovsky kirjoitti kirjassaan Geheimakte Mossad, että Barschelilla olisi ollut liikaa tietoa Israelin ja Iranin välisistä asekaupoista. Samalla Barschel oli kieltänyt käyttämästä Schleswig-Holsteinin osavaltion satamia aseiden salakuljettamiseen Saksasta kolmansiin maihin. Myös monia muita murhia tapahtui. Tammikuussa 1985 surmattiin Ranskan kansainvälisen aseidentoimitus-yhtiön johtaja Rene Audran. Barschelin kuolema väitettiin olleen itsemurha.

  Kirjoitin Verkkomedian blogissani 8.3.2013 kuinka CIA oli aiheuttamassa Iranin islamilaista vallankumousta 1979. Vallankumouksen keskiössä USA:ssa toimi Skull & Bones-salaseuraan kuulunut George H. W. Bush. Iranin vallankumouksen kautta Bushista tuli 1980 vaalit voittaneen Ronald Reaganin varapresidentti. Valkoisessa talossa Bush oli operoimassa aseiden salakuljettamista Iraniin. Aseilla saaduilla rahoilla rahoitettiin Nicaraguan hallitusta vastaan taistelleita contra-sissejä. Bush oli Iran-Contra-aseskandaalin keskiössä. Presidentiksi noustuaan Bush armahti kaikki skandaalissa mukana olleet tahot.

  Mikä olisi pääministeri Olof Palmen rooli Boforsin ja Iran-Contra-aseskandaalissa jos hän olisi saanut elää? Kansainvälisen aseidenriisunnan puolestapuhujana Palme olisi kääntynyt Boforsia vastaan ja samalla nostanut USA:n ja Israelin salaiset asekaupat esiin. Palme ei olisi voinut sallia, että Ruotsi olisi ollut mukana hankkeissa, joissa ruotsalaisia aseita olisi toimitettu sotaa käyvään Iraniin. Ruotsissa olisi puhjennut valtaisa julkinen skandaali ja tämä olisi uhannut suoraan Boforsin toimintaa ja olemassaoloa.

  Mistä käskytys tuli Palmen murhaamiseksi? Oliko CIA mukana murhaamassa Palmen? Se tiedettiin, että CIA oli aikaisemmin ollut mukana kaatamassa ja murhaamassa USA:lle vihamielisiä hallituksia ja poliitikkoja. CIA oli vastuussa 1973 tapahtuneessa Chilen sotilasvallankaappauksessa, jossa USA:lle vastenmielinen presidentti Salvador Allende syöstiin vallasta. Allende kuoli vallankaappauksessa. CIA oli mukana myös Kongon pääministerin Patrice Lumumban kaatamisessa ja murhaamisessa 1961.

  Miten Palmen murha käynnistyi? Murhayönään Palme oli ollut perheensä kanssa katsomassa elokuvaa tukholmalaisessa elokuvateatterissa. Elokuvan päättymisen jälkeen Palme lähti kävelemään kotiinsa Tukholman yössä. Palme erkaantui pojistaan ja ei halunnut henkivartijoitaan mukaansa. Miksi? Henkivartijoiden poisjättäminen oli hämmentävää, kun Palme oli saanut lukemattomia tappo- ja uhkauskirjeitä uransa aikana. Ratkaisevalla hetkellä henkivartijoiden puuttuminen avasi tien Palmen murhaamiseksi. Murhan jälkeen Palmen murhaa alkoi tutkimaan lääninpoliisipäällikkö Hans Holmer (1930-2002). Holmer ei kyennyt tekemään mitään murhan selvittämiseksi. Holmer ajautui lopulta umpikujaan tutkimuksissaan. Boforsin toimintaa Holmer ei koskaan selvittänyt. Miksiköhän?

  Iran-Contra-aseskandaalin vaikutukset Euroopassa, Lähi-idässä ja USA:ssa ovat edelleen selvittämättä. Skandaalissa olivat mukana useat maat. Linkit ulottuivat useisiin hallituksiin ja tiedusteluorganisaatioihin. Boforsin ja CIA:n välistä linkkiä ei ole koskaan selvitetty. Ei ole saatu tarkasti selville millainen suhde Boforsilla oli Iran-Contra-aseskandaalissa. Se tiedetään, että Bofors toimitti aseita Iraniin. Samaan aikaan aseita Iraniin toimittivat myös USA ja Israel. Iranista saamillaan rahoilla USA tuki Nicaraguan hallitusta vastaan taistelleita contra-sissejä. Lisäksi monet toimijat kuolivat oudoissa onnettomuuksissa. Ihmisiä murhattiin. Totuus asioista pyrittiin kaikin keinoin salaamaan.

  Se, että Olof Palmen murhaa ei ole saatu selvitettyä kertoo jostakin. Murhan taustalla oli niin korkeita tahoja, että murhan tutkimuksia ei kyetä viemään eteenpäin. Murhatutkimukset jauhavat edelleen paikallaan yli 27 vuotta pääministerin murhan jälkeenkin.

  Ruotsissa yritettiin vuodattaa Palmen murha yhteiskunnasta syrjäytyneen Christer Pettersonin (1947-2004) syyksi. Petterson tuomittiin murhasta, mutta hovioikeus vapautti Pettersonin. Tilanne oli sellainen Pettersonin kaltaisella henkilöllä ei voinut olla käytössään Palmen murha-aseena käytettyä 357 Magnum Smith&Wesson revolveria ja erittäin läpäisyvoimaisia kuparivaippaluoteja. Mistä alkoholisoitunut Petterson olisi voinut saada tälläisen aseen? Ja mikä motiivi Pettersonilla olisi muka ollut tappaa Ruotsin pääministeri?

  Lähteet:
  Jan Bondeson: Blood On The Snow: The Killing Of Olof Palme, Cornell University Press, 2005

  http://en.wikipedia.org/wiki/Uwe_Barschel
  http://en.wikipedia.org/wiki/Carl-Fredrik_Algernon
  http://en.wikipedia.org/wiki/Cats_Falck
  http://en.wikipedia.org/wiki/Claes-Ulrik_Winberg
  http://en.wikipedia.org/wiki/Rene_Audran

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Mielenkiintoisia linkkejä, varsinkin ensimmäinen

   ”Unexpected links in the murders of JFK, John Lennon and Olof Palme”

   http://www.veteranstoday.com/2013/10/04/unexpected-links-in-the-murders-of-jfk-john-lennon-and-olof-palme-2/

   Palme on ollut piikki mafian, CIA:nkin lihassa jo vuosia ennen murhaa.

   ”When the USA resumed its bombing of North Vietnam over Christmas 1972, Palme denounced it so strongly in Tidningarnas Telegrambyrå that the Nixon administration told the outgoing Ambassador, Hubert de Besche, that it was a gross insult. When Palme continued his denunciations of America, the CIA started following his travels, especially to countries in Africa – what had led to Dag’s demise.”

   http://www.veteranstoday.com/2011/08/19/assassination-of-swedens-olof-palme-most-dangerous-moment-of-cold-war-3/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Hakukoneeseen ”goran sade” , Juttu on Virolaisen Juri Linan tutkimuksien pohjalta kirjoitettu artikkeli, joka antaa vastauksia moneen muuhunkin avoimeksi jääneeseen kysymykseen. Mm. Estonian upotukseen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Pidän hyvänä, että tälle julkiselle totuus jargonille on vasta voimia. Mangeettimedia on tehnyt juttuja, joista nämä muut lehdet vaikenevat. Kiitos tähän mennessä vastavirtaan uimisesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Toteutuuko sananvapas Suomessa. Ei milestäni. Tästä esimerkkinä on uudensuomen blogi; Kehitysblogi: Uusi Suomi sensuroi ja ohjaa 4.12.2013 07:36 Hemmo Koskiniemi;
  http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/155412-kehitysblogi-uusi-suomi-sensuroi-ja-ohjaa

  Tässä blogissa kerrotaan se ettei toisenlaisia mielipiteitä voi olla olemassa. Ovatko ne kenties antisemitistisiä? Siis arjalaita kansaa juutalaisia vastustavia. Näin olemme siinä natsismissa missä aikaisemminkin, eli arjalaisten.
  Muutenkin tuntuu että uuteensuomeen kirjoittelevat niinsanotut nuolijat. Näin oma ura urkenee. Millä muulla sitä olisikin väliä. Lukekaa ja ihmetelkää, miten paljon ihmiset voivat nuolla ja alistua. Maan vaikutusvaltaisin blobi, on ehkä maan sensuroiduin nuolijoiden blogi. Muuta en voi kirjoittaa, sillä meillähän on sananvapaus.
  Paljon juutalaiset mollaavat toisia. Esimerkiksi Masha Gessen; http://en.wikipedia.org/wiki/Masha_Gessen
  Onko tähän syynä se ettei mormoonien uskonnosta mainittu mitään. Vaikka toinen Amerikan presidenttiehdokas oli mormooni, niin suomessa, tuskin muuallakaan, kirjoitettiin ja puhuttiin mormoonienuskonnon todellista sanomasta. Sana “juutalainen” sai ehkä kaikki hiljaiseksi. Näin ei voitu sanoa sitä, että mormoonien uskonto on intiaaneja halventava ja sortava. Näin uskonnoilla kumotaan ihmisoikeudet. Hei haloo nettipoliisi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Muutos käsissämme: Sairausbisneksen seitit. Kirsti Oikarinen 2013
  Tässä aetikkelissa erittäin paljon asiaa rokotteiden haitoista, influenssalääke Tamiflu:n suurista haitoista ja paljon muuta ja osa artikkeleista jopa poistettu näkyvistä tietysti siitä syystä että niissä on tottakai arkaluontoisia asioita joita ei haluta jakaa kansalaisille tiedoksi. No tämähän jo kertoo että kyseessä on ns. ”salaliitto” ihan oikeasti, kansalaisten tiedonsaannin estämiseksi. Emme ole täällä suomen kehitysmaan asteella olevassa ”lintukodossa” lainkaan turvassa maailman pahuutta vastaan ( sillä ei tätä suomen nykyistä terveyspolitiikkaa voi mitenkään pitää luotettavana ja ihmisten parasta tarkoittavana elimenä vaan aivan päinvastaisena suurin valhein varustettuna instituutiona, ja kansalaisten oikeuksia rikollisesti omiin hyvinkin kyseenalaisiin tarkoituksiinsa käyttävänä mulkvistina. Sillä se taho joka meitä ”muka” auttaa elämään terveenä, onkin nimenomaan, juuri se taho joka yrittää tuhota meidän ja lastemme ja tulevien sukupolvien tulevaisuuden totaalisesti erittäin tyhmillä ja eritoten rikollisilla toimillaan ja vain sitä omaa etuaan ajattelemalla. Ihmisten hyvinvoinnilla ei ole mitään muuta merkitystä kuin elättää sairastuttajiaan, elikä THL:än porukkaa,Lääkäreitä ja kaikkia teollisuusaloja esim. ruokateollisuutta joka ratsastaa lisäainein ym. myrkkyineen ihmisten kustannuksella ym. ym.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Magneettimedia on sekä onnistunut että epäonnistunut. Nämä kaksi liittyvät toisiinsa saumattomasti. Epäonnistumisia on seurannut totaalinen onnistumisen täystyrmäys massamedian aivopesua vastaan. Se oli hieno voitto. Te voititte. Me voitimme massamedian valehtelun. Huijarit ja valehtelijat paljastettiin.

  Magneettimedia-skandaali näytti minulle ilmi, kuinka massamedia ja sen uskolliset alamaiset, sokeat orjat ja sen kuolettavan hyvinvointiroskan palvojat, eivät kestä kriittistä valokeilaa millään tasolla. Massamedian valtahullut kontrollifriikit ja heidän illuminatirikolliset ovat raivoissaan Magneettimedian kaltaisista itsenäisistä äänistä. He pelkäävät kuollakseen vapaata journalismia. Kuolema vapaamuurarien saastalle!

  Tämän massamedialauman sokeat mediahihhulit juoksentelevat kuin päättömät kanat ympäriinsä kun kuulevat sanan Magneettimedia. Tämä riemuvoitto on osoittanut, että massamedian aivopesemät mediahihhulit ja heidän liittolaisensa ovat totaalisen orjuutuksen ja hallinnan alla. Onneksi me olemme vapaita. Onneksi me taistelemme vastaan. Me taistelimme vastaan. Me tulemme taistelemaan vastaan. Me tiedämme totuuden. Me taistelemme valehtelua ja massamedian myrkytystä vastaan. Heidän kuolettava propaganda on voitettu. Me olemme voittajia.

  Voitto on meidän. Voitto on totuuden. Totuus voitti. Totuus taisteli vastaan. Illuminatin tuhoamat opiskelijat ja heidän homoliittolaisensa hävisi. Harmi, että Magneettimedia ei uutisoinut lainkaan rikollisen homohegemonian operaatioista isänmaatamme vastaan. Kuolema heidän väkivaltaiselle propagandalleen.

  Me voitimme heidän valheensa. Hahahahahaha!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Valtajärjestelmää, sen palvojia, sen rikollisen toiminnan oikeuttajia, jotka puhuvat suunsa kristittyjen ja patrioottien pilkasta puhtaaksi, pesevät kätensä kristittyjen ja heterojen vainosta likaisella homosympatismilla ja jotka eksyttävät nuoria homoseksualismiin, kommunismiin, ateismiin ja muuhun illuminatin mätään ja likaan, heitä vastaan on taisteltava. He ovat nuorison vihollisia. Valtajärjestelmä on nuorison vihollinen. Meidän on puolustettava nuoria ja kerrottava heille totuus näistä korruptoituneista ja likaisista tyranneista.

  2000-luvun valtapolitiikka on informaatiosodankäyntiä, jota käydään median välityksellä. Tieto ei itsessään ole enää ymmärrystä välittävää aineistoa itsessään vaan politiikan osa-alue ja väline, jossa erilaiset tahot markkinoivat tietoisuuksia erilaisista asioista oman valtansa ja etunsa ajamiseksi. Ihmisten mielistä käydään sotaa. Sitä korkeammalla tasolla heidän sieluistaan käydään sotaa. Me isänmaan ja Kristuksen veljet taistelemme perkeleen sotakoneistoa ja tämän rosvon gangsterijärjestelmää vastaan. Me olemme kuolettavia terrorisoluja valhetta ja sen palvojia vastaan. Me olemme vaarallisia ja kuolettavia vapaamuuraruuden vihollistaistelijoita. Heidän mafiajärjestelmänsä on kuollut.

  Mediat ovat pahuuden ja valheen sotakoneistoa, joka suojelee rikollista vihollisvaltaa maassamme. Tämä vihollisvalta on sitonut nuorison kahleisiin. Kertokaa nuorille totuus tästä valeyhteiskunnasta ja sen korruptoituneesta eliitistä! Todellisia patriootteja ovat asioista tietoiset yksilöt, jotka eivät turvaa väkivaltaan. Meidän haarniskanamme on totuus ja oikeus. Kilpenämme on usko Jeesukseen Kristukseen ja Jumalaan. Me tiedostamme ympärillämme tulvivat valheet. Patriootit ovat älykkäitä yksilöitä, joiden sydämeen on kirjoitettu perustuslaki ja Jumalan Sana.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Voi tätä onnen päivää. 🙂

  Ei, en katsonut televisiota, en lukenut Nelson Mandelasta. Ei kiinnosta kommunistisen ANC:n johtaja, jonka perintö on jo tanssittu moneen kertaan Zuman taskuun. Yksi tyhjäpää vähemmän ja kyllä talmudistit pitävät huolen, ettähäntä palvotaan vaähintään yhtä kauan kuin ”holokaustia” muistellaan. Muistakaa, talmudistien mukaan on vain yksi, joka on ”The Holocaust”. Kolmekymmentä miljoonaa kristittyä meni talmudistien bolshevikkivallankumouksessa, mutta se on vain ”one of the narratives of those times”. Näin sen puki sanoiksi eräs naistalmudisti. Vain talmudisti voi olla noin käsittämättömän välinpitämätön muiden kärsimyksistä ja samalla loputtomiin hieroa omaa ”kärsimystään” kuin onanisti.

  Mutta se siitä. Se mies on jo poissa. Good riddance!

  Maailmassa on paljon, paljon tärkeämpiä mieiä ja naisia.

  Esimerkiksi Markus Willinger, joka on kirjoittanut kirjan ”Generation Identitaire”, jossa hän julistaa sodan kulttuurimarxisteille ja heidän matelijamaisille nuoleskelijoilleen. Kirja on julkaistu myös englanniksi nimellä ”Generation Identity”.

  Sieltä nousee Sana. Kaikessa pitää ensin olla sana. Esimerkiksi vaikkapa ”Volk”. Tai ”Reich”. Tai vaikkapa ”Israel”. Sana on mahtava.

  Ja Markuksen sana on ”Identitaire”. Identiteetti. ”Me”, ”Valkoiset”.

  Sana.

  ”Nous sommes la generation Identitaire!”

  Ensin tulee Sana. Sitten tulee Oivallus ja Valo Silmiin. Siitä se lähtee.

  Jos vanhat eivät osaa, eivät uskalla, eivät kykene, niin nuoret osaavat.

  Sana. Me. Valkoiset.

  Sana.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Näetkö? Kaikki on silmienne edessä.

   Koko maailma hurraa-huutajine; länsimaiset seksihullut, homot, opiskelijanuoret, psykologit, poliitikot, toimittajat, yliopistojupit ja muut mediahihhulit juhlivat kaikki yhdessä valkoisten kuolemaa heidän massamediansa tanssittamana palvoen kommunistista tyrannia, terroristijärjestön varaperustajaa. Ettekö huomaa? Koko maailma on meitä vastaan. Kaikki ovat meitä vastaan. He suunittelevat tuhoamme. He ovat vihollisiamme. He ovat kahlinneet jopa omamme luulemaan, että olemme itsemme ja koko maailman vihollisia, syntipukkeja kaikkeen maailman pahuuteen.

   Kulttuurimarxistivallan agenttimedia on saanut valkoiset vihaamaan itseään – eivät vain vihaamaan itseään, vaan juhlimaan omaa tuhoaan. Tämä sadistinen alistamispsykologia on osa itsenäisten kansakuntien ensimmäisen vihollisvallan eli illuminaattimuurarien uskontoa: ensin painetaan maahan, sitten laitetaan uhri pilkkaamaan itseään.

   On aika tiedostaa, että olemme massiivisen rikollisen hyökkyäksen uhreja.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Daviddukelainen valeoppositio rämpii loputtomassa suossa. Kaikki mitä daviddukelaiset tuputtajat tekevät, on metsästää avainsanoja juutalaisista. Tätä tekee myös Juha Kärkkäinen. Hänen sanomansa ei ole puhdasta taistelua vapaamuurareita ja heidän jumalaansa perkelettä vastaan.

     Näille avainsanoille koko heidän valheellinen vastarinta perustuu. Jos nämä avainsanat poistetaan heidän artikkeleista, radio-ohjelmista, youtubevideoista, kaikki mitä jää jäljelle on ei mitään. Siihen heidän vastarintansa loppuu. Vastarinta ampuu korkeammalla tasolla ohi. Näistä avainsanoista voi kyllä hakea tyydytystä tiettyyn pisteeseen saakka ja se toimii johonkin asti. Daviddukelaiset eivät kykene syvempään vastarintaan. He tappelevat ihmisryhmiä vastaan. He eivät kykene havaitsemaan korkeamman tason taistelua. He ampuvat tavallaan ohi. On totta, että juutalaisia on tässä salaliitossa mukana, mutta pohjimmiltaan ajatus kansakuntien välisestä kamppailusta on lähinnä idealismia ja sillä leikittelyä.

     Katso, me taistelemme pahuuden voimia vastaan, kuten Jumalan Sana sanoo. Me taistelemme nyt vapaamuurarivihollista ja heidän okkultistisia pimeyden valtoja vastaan. Me sabotoimme heitä. Me paljastamme heidän valheitaan. Me tuomme heidän valtarakenteensa, korruptionsa ja valheensa valoon. Me olemme sabotoijia, me vastustamme sabotaasilla heitä. Me vainoamme heitä. Juutalaiset ovat vain ihmisiä. Mitkä voimat ovat näiden yksilöiden takana? Tästä on kysymys.

     Haluatteko te todella taistella? Halautteko te todella nähdä kuka täällä hallitsee? Ammutte ohi, siitä on kysymys. Kansallinen vastarinta pärjää tiettyyn pisteeseen asti. Nähkää syvemmälle!

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Olen ehdottomasti samaa mieltä päpyn kanssa.

  Pointti tässä on se, että maailmassa on runsaasti erilaisia voimia, jotka kamppailevat keskenään erilaisista asioista. Tämä on normaalia. Kiina ajaa etujaan, USA ajaa etujaan jne. Mutta kiinalaiset eivät hyökkää mustia vastaan tai valkoisia vastaan.

  Mutta juutalaiset hyökkäävät joka rintamalla johdonmukaisesti valkoisia ja valkoista kulttuuria vastaan. Täytyy olla totaalinen tomppeli, jos tätä ei tunnusta. Täytyy vain vaivautua avaamaan silmänsä ja myöntää se.

  Hollywood on yksi parhaista esimerkeistä. Avatkaa silmänne, hyvät ihmiset. Juutalaiset itse ylpeilevät sillä, että HE hallitsevat Hollywoodia. Ja he hallitsevat sitä.

  Puhutaanpa Hollywoodista. Tunteeko kukaan yhtään elokuvaa finanssimaailmasta, jossa olisi juutalainen hahmo, joka toimii johtotehtävissä ? Edes yksi? Olkaa hyvä. Ei, sellaista ei ole, Jos sellainen elokuva tehdään niin elokuvassa on WASP ja mielellään saksalaistyyppisellä nimellä. Tämä on suoranainen vitsi.

  Löytyykö elokuvaa Israelista? Onko elokuvaa, jossa ylipäätänsä olisi epämiellyttävä juutalainen hahmo? Ei, ei ole. Hollywoodin maailmassa on vain seuraavanlaisia hahmoja:
  – paha valkoinen mies
  – hyvä ja hauska juutalainen hahmo
  – uskomattoman nokkela ja empaattinen musta (sic!)
  – ihana homo/lesbo
  jne. jne.

  Johtoajatuksena on myös, että maaseudulla asuu ilkeitä ja vanhakantaisia ihmisiä ja vain suurissa (juutalaisjohtoisissa tyyliä New York) asuu sivistyneitä ja ah niin miellyttäviä ihmisiä (paitsi vanha valkoinen mies, joka on aina paha).

  Ja Hollywood on vasta alku. Lisätään tähän kulttuurimarxismi, jonka tärkeimpiä teemoja on tolkuton massamuutto valkoisiin maihin, avioliittojen ja perheen vihaaminen, homojen/lesbojen loputon ihannointi jne. jne.

  Kultturimarxismi pyrkii yksinkertaisesti tuhoamaan meidän kulttuurimme. Se on pahempi kuin yksikään valkoista ihmistä koskaan uhannut ilmiö. Ja se on juutalainen ilmiö.

  Entä bolshevistinen vallankumous ja kolmekymmentä miljoonaa tapettua kristittyä? Vallankumouksen sielu, sydän, ideologia ja pyöveli oli juutalainen. Lukekaa Genrich Yagodasta. Hän oli pahempi kuin yksikään saksalainen koskaan. Hänestä ei kukaan tiedä mitään.

  Meiltä valkoisilta vaaditaan loputonta nöyryyttä, loputonta anteeksipyytelemistä, mutta kuinka toimii siionisti?

  Täysin päinvastoin. Israelin juutalaiset ovat pahempia rasisteja kuin yksikään ryhmä maailmassa. Onko Israelin portit auki koko maailmalle? Sallikaa minun nauraa. Meidän pitää aukaista maamme, kun samaan aikaan rabbit tutkivat maahantulijan geenejä, jotta yksikään ei-juutaainen ei pääsisi ahtaasta neulansilmästä.

  Miksi Israel on loputtomassa sodassa kaikkien kanssa?

  Avatkaa jo silmänne. Välinpitämätön voi olla, mutta ei tarvitse olla lammas, joka viedään teuraaksi ja sitten vielä lässyttää kiitokseksi teurastajaa ihailevia sössötyksiä.

  Meidän lapsemme kohtaavat helvetin, jos silmät eivät aukene.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 18. Kyllä nimimerkki Tiedosta, toimi on siinä oikeassa että kaiken taustalla hääri pahat henkivallat. Maallisessa johdossa olevat tahot toteuttavat sitten käytännön myyräntyön, joka edesauttaa sieluja kadotukseen tms.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Olen samaa mieltä kanssasi vaikken kadotukseen uskokkaan. Yleensä paha saa aina palkkansa, ennemmin tai myöhemmin. Maallisessa johdossa on todellakin pimeitä sieluja, jotka eivät ymmärrä tai sulkevat silmänsä. Eivät halua ymmärtää elämän etiikasta yhtään mitään. Sen edestään löytää minkä taakseen jättää on totta vielä tänäkin päivänä. Miksihän se pahuus myllää myöskin joidenkin ns. ”uskovien” päättäjien sielussa, jotka pyrkivät päättämään esim. mitkä hoidot ovat muka oikeita. Valitettavasti sen näkee jo”naamataulusta onko puhtaat jauhot pussissa.” Jokaisella pitää olla oikeus päättää omista asioistaan ei sitä pidä antaa päättäjien taskuun missään nimessä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Jotenkin noin se menee. Ihmisten ajattelussa ja aikomuksessa piilee kuitenkin suunnaton voima ja kun sen saa valjastettua hyvän tulevaisuuden ajattelemiseen, sanomiseen ja tekemiseen, niin se myös tulee. Siksi ei kannata liikaa jäädä märehtimään ja varsinkaan pelkäämään tulevaisuutta, vaan keskittyä siihen mitä haluaa/haluamme, koska saamma aina sen mihin keskitämme huomiomme. Se joka hallitsee mediaa hallitsee maailmaa. Välilä on parasta kun ei seuraa mediaa ollenkaan. Löytää paremmin totuuden sisältään.
   Vallan keskittäminen ei ole hyvä suunta, koska siten entistä pienempi joukko voi määrätä elämästämme, kun jokaisen pitäisi ottaa oma elämä hallintaansa. Se alkaa ajatusten hallinnasta. Annatko muiden määrätä mitä ajattelet ja tunnet ja miten reagoit vai määräätkö itse?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Hei,
  Mietin tässä miten voisimme olla Juhan tukena nyt, kun hän näyttää käynnistävän uusintaottelun sanan- ja ilmaisunvapauden puolesta. Kysymyksessä on paljon laajempi asia, kuin juutalaisuus ja siionismi (nehän ovat eri asioita), vaan mm. maailman ruokaohjelma, CODEX ALIMENTARIUS, ympäristö AGENDA21, lääketeollisuus BIG PHARMA, maailmankauppa WTO, sekä keskuspankkijärjestelmät yleensä. Tutkivana lukijana ja kriitikkona totean MAG.MEDIAN olevan erinomainen kanava meille, jotka emme niele valtamedian ( korpporaatiomedian ) julkaisemaa ”totuutta” ilman vaihtoehtoja.
  Toivon, että Mag.Median kommentaattorien ja kolumnistien ydinjoukko pysyy kasassa, ja jatkaa kiusallisten asioitten julkistamista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Taidan taas olla väärässä mutta eikö tässä asiassa nimien kerääminen auttaisi niinkuin se auttaa monessa muussakin asiassa. Kyllä meillä Mag. Median kannattajilla pitää olla oikeus hakea tietoa sieltä mistä sitä saa ja tietolähdehän on ylivoimaisesti Mangneetti Media. Kauan eläköön Juha Kärkkäisen toiminta tällä alalla. Täällä saa mielipiteensä julki ja näyttää olevan myös vastustusta ja mollaamista, mutta sehän kuuluu asiaan antaa mennä vaan. Niin nämä jutut nyt oli taas sitä ”lusikalla” annettua soopaa! Muttakun meitä ihmisiäkin on moneen junaan ja joku jää vielä asemallekin. Olisi ihan mukavaa jos täällä ei hypättäis haukkumaan toisia kirjoittajia tyhmiksi yms. Kyllä minä sen kestän eikä ase haittaa mutta jne. Terveisiä Kari luodolle!!!

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Kyseessä on nimenomaan juutalaisuus. Sionismi on juutalaisuuta ja vastoinpäin. Ei ole muita sionisteja.

   Korporaatiomediaon juutalaismedia sillä juutalaiseliitti omistaa median ja määrää valtioiden yleisradioyhtiöistä.

   Kaikkihan näkyy jo tuon oikeudenkäynnin aiheesta. Mikä helkutin valehtelija sinäkin olet?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. On olemassa juutalaisia siionisteja, ja kristittyjä siionisteja. Mutta juutalaisia kristittyjä ei ole, eikä kristittyjä juutalaisia. Yhteistä näille siionisteille on häikäilemätön ahneus, mikä on nähty 150 viimevuoden aikana. Huikein saavutus on federal reserve huijaus, fractional banking ja virtuaaliraha.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Ei-juutalaiset sionistit eivät ole juutalaisille kuin goyim-orjia eli karjaa ym. Kyse on juutalaismafian kuriin saamisesta tai tuhosta. Aika huonolta näyttää, kun tässäkään tilanteesa ei edes totutta saada kakistettua ulos. Pelkkää määkimistä vain joka paikassa edelleen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. http://endzog.wordpress.com/2013/12/12/david-ickes-jwo-tv-fails-in-massive-fan-rip-off/

  Mainio pätkä Ickestä. Myös kuvateksteissä hyviä tiivistyksiä: ”OLIVER CROMWELL WAS FUNDED BY JEWISH BANKSTERS IN AMSTERDAM TO HAVE PROBABLY THE BEST FITTED-OUT ARMY IN EUROPE TO BUTCHER THE BRITISH PEOPLE AND REMOVE THE KING. JEWS HAD BEEN TWICE THOWN OUT OF BRITAIN BY THE KINGS AND WANTED TO CREATE A NEW SYSTEM; MODERN SOCIAL DEMOCRACY, A SYSTEM THEY KNEW THEY COULD EVENTUALLY CONTROL AND WHICH COULD NEVER EXPEL THEM AGAIN FOR THEIR FINANCIAL AND MORALLY-CORRUPTING CRIMES. THIS IS THE TRANSNATIONAL DEMOCRACY ICKE AND OTHER SHILLS LIKE THE MI5-CONTROLLED UKIP AND BNP SEEK TO PROTECT AND WHICH GUARANTEES THE END OF THE BRITISH NATION AND RACE.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Mistä johtuu tauko magneettimedian uutisissa? Aihetta uutisointiin olisi, onko jokin taho laittanut kapuloita rattaisiin?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Jüri Linan kirjasta ”Architects of Deception: The Concealed History of Freemasonry” puhutaan artikkelin http://ebolakani.blogspot.fi/2012/03/foliohattu-paahan-vie.html joissakin kommenteissa ja annetaan linkki, josta kirjan voi vapaasti imuroida pdf-muotoisena.
  Artikkelista käy ilmi, että Bilderberg-J.Katainen myös kuuluu näihin ”petoksen arkkitehteihin” – miehen sanat sekä teot puhuvat puolestaan!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Tämä vuosi 2013 on päättynyt hyökkäyksellä Venäjän Valkoista Ihmistä vastaan.

  Volgogradin hyökkäysten takana on mitä todennäköisimmin Saudi-Arabian, siionistien ja USA:n militaristien Pyhä Allianssi. Tämä sama paholaismainen liitto paljastui jo aiemmin Syyrian kaasuiskun tekijäksi, sillä siionisti ei lepää ennen kuin kaikki naapurimaat ovat kaaoksessa ja itsemurhapommittajien leikkikenttänä.

  Voi vain toivoa, että venäläinen Valkoinen Ihminen toimii niin kuin kristitty venäläinen on aina toiminut: kokoaa itsensä ja hakee voimaa ortodoksikirkosta.

  Ehkäpä viimeinkin Valkoisen Ihmisen mitta alkaa täyttymään?

  Toivotan kaikille Veljille ja Siskoille Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2014!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kuulostat aivan Bäckmanilta. Venäjää pyörittää satojen juutalaisten liikemiesten joukko ja KGB = FSB on juutalaisen eliitin väline. Putin vainoaa nationalisteja ja niemnomaan valkoisen miehen puhetta netissä. Kogvia vankeustuomioita tuhansille vuodessa eikä siis pelkästä valtataistelusta. Venäjä on Lubavich-juutalaisten täydellisesti alistama.

   Voit olla varma, että tuohon allianssiin kuuluu myös Putin itse, joka käyttää tekoa hyväkseen. Umarovko se juuri oli jo kaksi kertaa kuolleekis julistettu Bin Ladenin tapaan. Koko maailma on jo yksi suuri juutalaisdiktatuuri. Sinunlaisiasi on vain niin helppoa petkuttaa.

   Miksi Putin suojelee holohoaxia ja vaikenee kaikesta muustakin vastaavasta? Eikö juutalaisten ologarkkien omaisuus siirretty valtiolle 200-luvulle? No ei todellakaan. MIksi meille valehdeltiin näin? Miksi nyt ei tehdä niin tai siis ei silloinkaan tehty?

   Kun nyt Putte poistaa viimeisenkin vapauden tähteen ja oikeusvaltion tuon iskun nojala, nii sinä tervehdit tätä ”valkoisen miehen heräilemisen oireina”? Ja kiinnität kaiken huomion johonkin Pussy Riotin valeoppositioon ja muuhun? Etkö tajau, että he ovat samalla puolella Putinin kanssa ja koko juttu on naurettava näytös?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. En ala väittelemään tästä.

    En kuitenkaan halua vielä uskoa, että venäläinen Valkoinen Ihminen on menetetty. Mielestäni Venäjällä on vielä vahva nationalistinen pohjavire, joka voisi parhaimmillaan kääntyä oikeaan suuntaan.

    Jos kaikki kuvaamasi on totta, ja voihan se ollakin noin, niin sitten peli on pelattu ja olemme jo siionistien orjia. Se on sitten Harmageddon.

    Ehkäpä me ja meidän lapsemme ovat Viimeiset Valkoiset ja siionisti nousee Valitun Kansan asemaan herrana johtamaan maailmaa.

    Tämäkö on viestisi vuodelle 2014?

    Äärimmäinen pessimismi ei johda mihinkään, se on orjuutta par excellence ja sitähän juutalaiset meille toivovat.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. Alat kuulostamaan ohjeiden mukaan kirjoittavalta. Noin selvästi kaikki puhuvat kuin papukaijat. Muka kaikki toivo mennyttä jos Putin onkin valhetta. Mieluummin siis pää pensaaseen. Aivan järjetöntä.

  Onhan mahdollista tukea oikeita nationalisteja ja kaataa Putte ja juutalaiset. Ei ole muuta mahdollisuutta.. Nousta kaikkialla. Mutta sinä haluat ohjata kaiken harhaan

  Miksi kieltäydyt väittelemästä? No tietenkin koska et voi mitääm tosiasioille. Siispä valehtelet vastoin niitä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Top, top, päpy.

   Ensinnäkin, eihän tässä olla edes oltu varsinaisesti eri mieltä mistään. Minä puhun vain ja ainoastaan oikeista nationalisteista. Jostakin on aloitettava. 🙂

   Pidän aggressiivisesta tyylistäsi, mutta todentotta joskus pitäisi nähdä myös mahdollisuuksia.

   Hienoa, että näet Venäjällä ja muuallakin niitä oikeita nationalisteja. Kyllä se siitä sitten. Ei kannata täällä väitellä hysteerisesti samanmielisten kanssa, kun meitä on muutenkin vähän. Menee ihan aidosti montypythoniksi muuten. 🙂

   No, Hyvää Uutta Vuotta sinnekin!

   En kommentoi enää tänä vuonna. 🙂

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 27. Putin ei ole oikea nationalisti. Hänen kanssaan ei voi aloittaa.

  Joillekin riittää, että Putin sanoo joskus jotain kivaa. Joku äänestää persuja, kun joku ehdokas siellä flirttailee jopa holocaustdenialin kanssa. Näin ei voi toimia. Valehtelijat ja valetoisinajattelijat valehtelevat koko ajan enemmän. Etenkin he pyrkivät miellyttämään vähän jokaista ja keräämään yhteen ja siis tukemaan Saatanan agendaa.

  En tiedä samanmielisyydestä. Kai jossain asioissa.

  Toivottavasti näemme vielä vuoden 2015.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 28. Se on sitten 2014! Ja eiköhän se 2015:kin tule sieltä vielä…

  Luin juuri Brian Aldissin kirjaa ”Finches of Mars” ja tuli yhtäkkiä mieleen, että jos juutalaiset olisivat olleet viimeiset 2000 vuotta vallassa niin me varmaan kaikki asuisimme vielä savimajoissa (juutalaiset itse toki kivirakennuksissa), sillä kukaan ei olisi löytänyt Amerikkaa.

  Juutalaisethan olisivat tapansa mukaan keskittyneet rahanvaihtoon ja Talmudiin ja siinä sitä oltaisiin. Kukaan ei olisi voinut tutkia maapalloa, kun omassa navassa ja sen ”valikoidussa” asemassa olisi ollut niin paljon tutkittavaa. Ja farisealaiset olisivat keskittyneet rahanlainaamiseen jne.

  Juutalaisethan eivät takuulla lähetä parhaita poikiaan Marsiin, vaan siinäkin projektissa Valkoinen Mies kuolee ensin ja vasta sitten, kun kaikki on valmista riistettäväksi niin veljeskunta saapuu istumaan visusti neljän seinän sisällä juonimassa vauraudet itselleen.

  Luojan Kiitos, Valkoinen Ihminen on saanut mahdollisuuden laajentaa tietämystämme.

  Juutalaiset eivät koskaan riskeeraa, he istuvat aina valmiiseen pöytään…

  Ja terveisiä päpylle: Kyllä se tulee… 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 29. Kannattaa katsoa Ville Haapasaloa ja ”Jäämeri 30 päivässä”-sarjaa.

  Toisessa osassa Ville käy Solovetskin luostarisaarella, joka oli bolshevistisen juutalaisvallankumouksen (Trotski, Marx, Engels Yagoda jne. jne.) jälkeen kuolemanleiri eli vankila erityisesti kristityille. Tämän tämä talmudistiporukka osaa, kun he pääsevät sanelemaan…

  Sanoo päpy mitä tahansa niin kyllä tässä kohdassa Putten Venäjä on parempi kuin Yagoda/Trotski/Engelsin talmudistionnela. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Hehheh. Eka jaksossa paljastui, että moottoripyörillä liikkuva liikemiesryhmä hoitelee kaupungin bisnekset ja kavereita on muissa satamakaupungeissa. Tapaamisen jälkeen Haapasalo totesi, että ”kaverien takana on melkoinen veljeskunta”..

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 30. Ei kommunismi voinut olla kuin välivaihe. sama remmi pitää valtaa. Etenemme kohti huipennusta hitaasti ja varmasti. Kirkko on slutettu eikä sillä ole valtaa.

  Putin on viime aikoina toiminut entistäkin kommunistisemmin, vaikka tietenkään ihan samanlaist meno ei tule olemaan.

  Venäjän touhu voi muuttua hitaasti tai rytinälläkin. ykyinenkin juttu on välivaihe.

  Holohoax-museoita nousee, hölöhoax-denial kielletään. Revisionismi kielletään. Mieleipidevangit ovat edelleen vankilassa, vaikka ei Solovtskissa. Nationalisteit siis ja heitä on tuhansia ihan nettikirjoittelusta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 31. Välillä vähän amerikkalaisempaa asiaa:

  ”The Occidental Observer” on professori Kevin MacDonaldin ylläpitämä sivusto, jossa suoraselkäisesti ja kiistattomasti paljastetaan juutalaisten masinoima kulttuurimarxismi, jonka tähtäimessä on Valkoisen Rodun tuho.

  Uusimmassa artikkelissa, joka on julkaistu 1.1.2014, Tobias Langdon paljastaa juutalaisyhteisön karkean valheellisuuden. Yhdysvalloissa viimeisintä huutoa on ns. ”Knockout Game”, jossa ah aina niin miellyttävä musta rotumme nuorten veljiensä toimesta leikillisesti pahoinpitelee ja kiusaa nimenomaan Valkoisia. Monet Valkoiset kuolevat tässä leikillisessä kisailussa.

  Nyt, kun joukossa on ollut Valkoisiksi luultuja juutalaisiakin niin nämä juutalaiset käyttäytyvät oudosti. He nimittäin PUOLUSTELEVAT hyökkääjiä.

  Tiedättekö miksi?

  Helppoa vastata. He puolustelevat hyökkääjiä, koska hyökkääjät luulivat uhreja Valkoisiksi ja eivät tienneet uhrien olevan juutalaisia.

  Toisaalta kun eräällä paikkakunnalla hyökkäykset kohdistuivat selkeästi ortodoksijuutalaisiin niin että hyökkääjät tiesivät uhrien olevan juutalaisia niin juutalaisyhteisö nousi suurella äänellä vastustamaan hyökkäyksiä ja syyttämään hyökkääjiä antisemitisteiksi jne. Se vanha juutalaisreaktio…

  Eli nämä ”valkoiset juutalaiset” puolustivat hyökkääjiä, koska heidän oli tulkittu olevan valkoisia ja juutalaisten mielestä valkoisia kohti hyökkääminen on ihan oikein. Saattaa jopa olla, että seuraavalla kerralla ihan oikea Valkoinen saa surmansa…

  Näin toimii siionisti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 32. (”Suomalaiset, jättäkää nämä tavaratalot” Uusi Suomi Luotu: 24.2.2015 11:03
  Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Asmo Maanselkä kehottaa suomalaisia kuluttajia välttämään liikemies Juha Kärkkäisen tavarataloja.

  Puheenvuoro-blogissaan Maanselkä perustelee boikottikehotustaan Kärkkäisen omistaman Magneettimedian ja uusnatsistisen Vastarintaliikkeen Patriootti.com-sivuston kytköksillä, joista kertoo Helsingin Sanomat.

  Maanselkä oudoksuu, kuinka Magneettimediassa julkaistaan juutalaisvastaisia artikkeleita samaan aikaan kun Kärkkäisen tavaratalot myyvät juutalaisomisteisten yritysten tuotteita.

  – Juutalaisten tuotteiden lista on varsin pitkä. Kärkkäiseltä voit ostaa Ahava tuotteita, hieroa itseesi israelilaista kuolleenmeren suolaa. Voit ostaa Caterpillarin vaatteita. Caterpillar tekee Israelin armeijalle panssaroituja puskutraktoreita, joita on nähty monissa Israelin sodissa. Voit ostaa L’Oréal, Nestlen, Coca-Colan, Sodastreamin, Timberlandin ja Intelin tuotteita, Maanselkä listaa esimerkiksi.

  – Olisiko Juha Kärkkäisen aika jo päivittää maailmankatsomus? Hän voisi edes yrittää elää kuten saarnaa ja poistaa myynnistä kaikki juutalaisten rahoittamat tai keksimät tuotteet. Tuskin tavaratalo menestyisi vain sinivalkoisilla räteillä ja saunashampoolla. Uusnatsikytköksen paljastuttua suomalaisten tulisi viimeistään tässä vaiheessa jättää kaikki Kärkkäisen tavaratalot väliin, Maanselkä toteaa.
  Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa:
  Asmo Maanselkä
  Asmo Maanselkä
  Tavaratalo Kärkkäisen kaksinaismoralismi

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat