Voiko juutalaisvastaisuutta ymmärtää?

Miksi kaikki eivät pidä juutalaisista? Amerikkalainen dokumentti Why Do People Dislike Jews: Understanding Anti-Semitism haastaa väitteen, että sionismin ja äärijuutalaisuuden vastustaminen perustuu irrationaaliselle rasistiselle vihalle.

Juutalaiset on kautta historian liitetty muun muassa koronkiskontaan, prostituutioon, järjestäytyneeseen rikollisuuteen ja valtakulttuurin halveksuntaan. ”Stereotyypit” ovat pysyneet samoina kaikilla mantereilla läpi vuosisatojen. Juutalaiset on karkotettu tuhansien vuosien aikana lukuisista maista. Israelin valtion avoin rasismi ja raa’at sotarikokset ei-juutalaisia vastaan ovat puhaltaneet uutta puhtia juutalaisantipatian liekkiin.

Onko juutalaisvastaisuus perusteetonta? Katso alla oleva video ja päätä itse!

6 kommenttia

 1. Aivan sama mistä juutalaisia kritisoi tai arvostelee, niin juutalaisten mielestä se on ”kaikuja 1930-luvulta”. Systemaattisen ajatuspoliisitoiminnan johdosta, jota lännen juutalaisomisteiset mediayhtiöt säännöllisesti harjoittavat on osasyy siihen, miksi juutalainen järjestäytynyt rikollisuus on päässyt niin vahvaan asemaan maailmassa.

  Keisarilla ei ole vaatteita.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. No jos järjestäytynyt rikollisuus pääsee soluttautumaan kaikkialle ja toimimaan kuin nyt, niin siinä on poliitikot kaikki hyväksymässä isäntiensä mafiajärjestöjen toimet. Jos tahtioa olisi, kaikki rikollisuus voitaisin katkaista vielä sormien napsutuksella.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. On virhe uskoa tähän yleiseen harhaluuloon, että länsimaat olisivat oikeusvaltioita. Tuomio tulee tarvittaessa keksityin perustein täysin syyttömälle, jos sitä vaikutusvaltaiset tahot haluavat. Suomessakin on nähty pari esimerkkiä oikeuslaitoksen mielivallasta.

   http://www.youtube.com/watch?v=abRiqpeQyY0

   Katsokaa ylläoleva Robert Faurissonin haastattelu. Oikeus on joutunut osittain myöntämään, että holokaustin kiistäminen on looginen johtopäätös eli sotapropaganda valhe, mutta tuomio on silti tullut, kun ”eräät” ovat olleet asia ajamassa.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Kyllä kaikenlaista kirjoitellaan ja ihmetellään, mutta ei haluta perehtyä tosiasioihin. Jos lukee raamatun, huomaa että juutalaisten uskonto on toisia sortava ja alistava. Juutalaiset ovat jopa polttaneet ihmisiä polttouhreina Jumalalle. Ovatko nämä sitten olleet muiden kansojen ihmisiä? Luulisin ja vahvasti epäilenkin. Oikeastaan sana holocaust on suomeksi polttouhri, joka annetaan Jumalalle. Hakaristikin on juutalaisten uskonnollinen risti, vaikkei sitä pahemmin mainostetakkaan, puhumattakaan siitä, ketkä ovat niitä todellisia-arjalaisia joita Hitler ihaili. Ne jotka eivät olleet puhdasrotuisia arjalaisia, poltettiin keskitysleireillä.

  Kolmas Mooseksen kirja;
  27:28 Mitään vihittyä, mitä hyvänsä, jonka joku on vihkinyt Herralle omaisuudestansa, olipa se ihminen tai eläin tai perintömaa, älköön myytäkö älköönkä lunastettako; sillä kaikki vihitty on korkeasti-pyhää, Herran omaa.
  27:29 Ihmistä, ketä hyvänsä, joka on tuhon omaksi vihitty, älköön lunastettako, vaan hänet surmattakoon.

  http://www.theepochtimes.com/news/7-2-16/51803.html
  http://proswastika.org/israel

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Entäs uskonnottomien vainot ja sananvapauden rajoittaminen ? Porvaripuolueet rukousaamiaisineen ja teekutsuliikkeineen, ovat kyllä näkyvästi esillä medioissa, mutta vasemmistoa, uskonnottomia ja ihmisten vapaita mielipiteitä rajoitetaan, sensuroidaan ja estetään rankalla kädellä. Uskontoja käytetään äärioikeistolaisen politiikan mainonnassa ja veropakolaiseliitin etujenajamisessa, siksi niihin on syytä suhtautua kriittisesti, eikä kaikki arvostelu ole pahasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat