Washington alkaa valvoa Euroopan “antisemitismiä ja suvaitsemattomuutta”

Yhdysvaltain kongressissa demokraatit ja republikaanit ovat yhdessä ajaneet läpi “lain eurooppalaista antisemitismiä vastaan”. Sen on tarkoitus lisätä Washingtonin juutalaisten suojelua Euroopassa ja painostaa Euroopan maita näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

“On järkyttävää, että tällä vuosisadalla antisemitismi on voimistumassa Euroopassa. Huudot ja uhkaukset kadulla, väkivaltaiset hyökkäykset kouluihin ja synagogiin ja hallitukset, jotka voimistavat antisemitistisiä ajatuksia ja viestejä, kuten Unkarin hallituksen valtionpalkinnon antaminen antisemitistiselle kirjailijalle Zsolt Bayerille, ovat saaneet monet Euroopan juutalaiset miettimään, onko heillä tulevaisuutta näissä maissa”, lain tukijat kirjoittivat lausunnossa keskiviikkona.

“Tätä ei voi hyväksyä, ja tulemme jatkamaan vetoamista Euroopan johtajiin, jotta he puhuisivat tätä ongelmaa vastaan, jotta he vahvistaisivat yhteistyötä juutalaisten kanssa ja jotta he kehittäisivät kulttuuria, joka kunnioittaa kaikkea moninaisuutta ja aivan kaikkien vähemmistöjen hyväksyntää, myös juutalaisten.”

 

Uutinen julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

2 kommenttia

  1. Juutalaiset ne vain ”kuorivat kermoja” loputtomiin. Ja päällepäätteksi he ovat ns. ”valittu kansa”.Mitä tuollainen kansakunta enää Jumalla tekee ”gorillana”, joka osaa itsekin nylkeä muut kansakunnat ja nuolla vielä luutkin. Tämä kaikkinainen logiikka alkaa jo aiheuttamaan minussa lievää kummastusta.
    Juutalaispiirien tavoitteena on saada Eurooppa – joka jo itseasiassa onkin – yhtä kovaan pihtiin kuin he ovat kietoutuneet USA:n ympärillö kuin etelä-amerikkalainen loisliaanikasvi, joka kietoutuu vahvarunkoisen korkean puun – joka täten on aurinkopaisteessa – ympärille, käyttää hyväksi tämän ravinteita, kasvaa latvukseen itsekin ja lopulta kuristaa isäntäpuun hengiltä kuivuneeksi kappuraksi, joka hajoaa lopulta puruksi. Mutta milloinkas juutalaiset ovat ”vertauksia” ymmärtäneet. Muistaakseni Jeesuksella on hieman kokemusta samasta?

    Plusääni(13)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat