Washingtonin politiikka noudattaa sionistisen eliitin ohjeistusta palestiinalaisten tuhoksi

Donald Trumpin hallinto on jälleen toiminut Israelin edunvalvojana, jonka mukaan Trumpin hallinto hyväksyi Länsirannalle rakennetut juutalaissiirtokunnat. Jäljempänä olevasta kirjoituksesta paljastuu tärkeitä asioita Israelin julmasta ja terroristisesta luonteesta, jota USA:n presidentit ovat peräkkäisesti tukeneet. Palestiinalaisiin kohdistuva kansanmurha ei hetkauta psykopaattisten valtioterroristivaltio Yhdysvaltojen johtajiston omaatuntoa.

Jäljempänä tarkastelemme ensin niitä taustavaikuttajia, jotka vaikuttavat päätöksiin Washingtonin sisä- ja ulkopolitiikassa.

Israel vaikuttaa Yhdysvaltoihin sionistisen eliitin kautta

Huomionarvoisia ovat kuitenkin ne syyt, miksi Israel vaikuttaa niin voimakkaasti Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan? Luonnollisesti tämä johtuu siitä, että sionistien etujärjestöt eli sionistien poliittinen eliitti, jonka tietyn kaltainen primus motor eli käynnistävä voima on ”juutalainen” eliitti ts. kasaarieliitti (kasaarita). Näiden demonisten voimien keskuksena toimii Israel, joka edustaa syvimpien helvettien maanpäällistä luonnetta1.

Tulee huomata, että sionisteja on paljon myös niin sanotuissa kristillisissä piireissä. Näistä muodostuu iljettävä sionistien lakeijoiden joukko.

Sionistien poliittiset vallankäytön mekanismit

”Juutalainen” eliitti on suorastaan valloittanut Yhdysvaltojen talouden, lehdistön ja mediamaailman kokonaisuudessaan sekä strategiset asemat presidentin neuvonantajina, kuin myös tiedusteluelimissä. Tässä tilanteessa Israelin johtajilla on vaarallisen voimakas vaikutus Washingtonin sisä- ja ulkopolitiikkaan.2; 3; 4

Täsmennettäköön vielä, että Yhdysvaltojen Pro-Israel lobby, jota kutsutaan myös sionisti- ja Israel-lobbyksi, muodostavat uskomattoman voimakkaan poliittisesti organisoituneen verkoston, jonka tavoitteena on vaikuttaa Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikkaan. Ulkopoliittisesti mainitun eturyhmän pyrkimyksenä on toimia Israelin hyväksi, mikä on linjassa Israelin hallituksen kanssa. Väkevimpinä toimijoina Israel-lobbyn liikehdinnässä ovat Amerikan järjestäytyneet ”juutalaiset”. Muita Israel-lobbyyn kuuluvia vaikuttajia, niin kristityistä kuin myös ”juutalaisista” muodostuneet, ovat esimerkiksi American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), uuskonservatiivit, Christians United for Israel (CUI) ja kristillinen sionismi, jonka kaltaisia ryhmiä löytyy myös Euroopasta.5

……………

a) Kasaarit ovat 700-luvulla juutalaisuuteen kääntynyt turkkilais-mongolidinen kansa, joista nykyiset aškenasijuutalaiset polveutuvat. Nämä eivät ole periytyneet Palestiinan juutalaisista.

Sionistisen eliitin tuhotoiminta puolestaan perustuu Talmudin ideologiaan

Juutalaisvaltion perustamisessa Palestiinaan huomioitiin sen poliittisesti keskeinen suhde Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan nähden. Siten Israel muodostaa myös sotilas-strategisen polttopisteen maailman valta-asemaa ajatellen. Israelin valtio sisältyy kasaarieliitin suunnitelmien sarjaan toteuttaa tämän mafian pyrkimykset Talmudin ennustuksien mukaisesti.

Sionistien ja tiettyjen juutalaisten noudattama Talmud ei ole mikään uskonto, vaan maailmanvalloitukseen tähtäävä ohjelma, joka on samalla Israelin pääasiallisin ideologia. Sanoohan heidän Talmudinsa, että juutalaisten tulee valloittaa maailma ja tuhota kristityt, sillä he itse kuvittelevat olevan kansana ”Messias”: Esittääkseen Messiaksen – ilman metafooraa, juutalainen kansa (kethubth IIIa, viite 4). Täten ei tarvitse ihmetellä sitä, miksi Israel, ja siihen kytkeytyvä sionistinen eliitti käyttää suurvaltoja poliittisen tuhotoimintansa instrumentteina.

Israelin valtiolla ei ole mitään legitimiteettiä olla olemassa valtiona. Israel on terrorismin perustalle syntynyt Yhdysvaltojen loinen. Siinä kätilöinä ovat toimineet valehtelu ja murhat6. Nykyisen Israelin päämääränä on palestiinalaisten kansanmurha7, tästä ilmeisesti ei ole kenelläkään epäselvyyttä?

Trumpin päätös Israelin siirtokuntien puolesta lisää palestiinalaisten kurjuutta entisestään

Donald Trumpin hallinto on asettunut jälleen Israelin edunvalvojaksi hyvin ristiriitoja ja kurjuutta lietsovalla tavalla hyväksyessään Länsirannalle rakennetut juutalaissiirtokunnat.

Ylimielisen kylmäkiskoinen Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo lausahti maanantaina, että Israelin Jordanjoen länsirannalle rakentamat siirtokunnat ”eivät ole itsessään yhteensopimattomia kansainvälisen oikeuden kanssa”.

MP USAs utrikesminister

Pompeo väitti, ettei siirtokuntien nimittäminen laittomiksi ”ole edistänyt rauhaa” alueella. Ei varmaankaan hillitse konflikteja, mikäli Israel harjoittaa jatkuvaa syrjintää ja kansanmurhaa palestiinalaisia kohtaan.

Yhdysvaltojen presidentti Jimmy Carter otti maassaan vuonna 1978 käyttöön ilmaisun ”Yhteensopimaton kansainvälisen oikeuden kanssa”.

Tämä muotoilu tarkoittaa sitä, että Yhdysvaltain mukaan siirtokunnat ovat epälegitiimejä (illegitimate), mutta ne eivät ole laittomia (illegal).

Jimmy Carterin toteaakin kirjassaan Palestine: Peace Not Apartheid, että miehityksen on loputtava ennen kuin alueelle saadaan rauha.

Yllä mainitun määritelmän mukaan Yhdysvallat on säännönmukaisesti käyttänyt YK:ssa veto-oikeuttaan päätöslauselmiin, joissa siirtokunnat on tuomittu laittomiksi. Barack Obama kuitenkin teki viimeisenä virkavuotenaan linjasta poikkeuksen, eikä Yhdysvallat tuolloin käyttänyt vetoa.

Giv’at Ze’ev on yksi laajimmista juutalaissiirtokunnista Länsirannan alueella.
Giv’at Ze’ev on yksi laajimmista juutalaissiirtokunnista Länsirannan alueella.

Länsirannalla on sekä Israelin hyväksymiä että laittomia siirtokuntia. Monet ulkomaat vastustavat Israelin juutalaissiirtokuntia. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on tuominnut kaikki Israelin siirtokunnat laittomina. YK:n turvallisuusneuvosto linjasi vuonna 2016 Länsirannan siirtokuntien rikkovan räikeästi kansainvälistä oikeutta. Luonnollisesti siirtokunnat ovat rauhan este israelilaisten ja palestiinalaisten välillä.

Myös EU pitää siirtokuntia laittomina.

EU:n kanta perustuu YK:n ja Kansainvälisen tuomioistuimen näkemykseen, jonka mukaan Israelin siirtokunnat ovat laittomia vuoden 1949 Geneven sopimuksen perusteella. Sopimus kieltää miehitysvaltaa asuttamasta kansalaisiaan miehitetylle alueelle.

Israelin mukaan Geneven sopimus ei koske Länsirantaa, jota se ei pidä miehitettynä alueena. Israelin mukaan se sai alueet haltuunsa puolustussodassa (kuuden päivän sota 1967), eikä vienyt niitä miltään legitiimilta valtiolta.

Huomion arvoista on, että juutalaisvaltion väkivaltainen perustaminen Palestiinaan tarkoittaa sitä, että juutalaiset olivat hyökkäävä osapuoli ja palestiinalaiset puolestaan olivat, ja ovat edelleen, puolustussodassa hyökkääviä juutalaisterroristeja vastaan.

Trump on irvokkaasti Israelin asialla

Lisäksi Trump on kunnostautunut juutalaisen eliitin hännystelyssä edeltäjiään voimakkaammin.

Ensitöikseen virkakautensa alussa 2017 Trump tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi sekä teki päätöksen Yhdysvaltain suurlähetystön siirtämiseksi Tel Avivista Jerusalemiin.

Viime maaliskuussa Trump tunnusti Israelin vuonna 1967 valtaamat Golanin kukkulat Syyrialta, Israelin alueeksi.

Lisäksi Trump on sulkenut palestiinalaisten diplomaattisen edustuston Washingtonissa sekä lakkauttanut avustuksen palestiinalaispakolaisille.

Trump nimitti Yhdysvaltain suurlähettilääksi David Friedmanin, joka on siirtokuntaliikkeen pitkäaikainen sponsoroija.

Juutalainen Kushner asetettiin Israelin ja Palestiinan välisen selkkauksen rauhansuunnittelijaksi

Trumpin sionistinen perhe on sijoittanut siirtokuntiin, joten ilmeisesti he myös hyötyvät Yhdysvaltojen antamasta poliittisesta tuesta kyseisille siirtokunnille. Lisäksi Israelin-suurlähettiläs David Friedman ja Lähi-idän ”erityisneuvonantajan” roolissa oleva Jared Kushner ovat henkilökohtaisesti sijoittaneet israelilaisiin siirtokuntiin. Puolestaan Israelissa toimivat rahoitusalan yritykset ovat tehneet miljoonasijoituksia Kushnerin perheen kiinteistöliiketoimintaan. Kushner on vieraillut myös saudiprinssi Mohammed bin Salmanin luona, joten muitakin sopimuksia on epäilemättä solimittu.

Tästä korruptoituneesta eturistiriidasta huolimatta juutalainen Kushner (Trumpin vävy) sai tehtäväkseen suunnitella Israelin sekä Palestiinan väliseen konfliktiin rauhansuunnitelman, joka epäilemättä koituu palestiinalaisten turmioksi.

Huomion arvoista kuitenkin on muistaa, että Israel vaikuttaa juutalaisen eliitin kautta Yhdysvaltoihin eikä päinvastoin, kuten John Mearsheimer ja Stephen Walt osoittivat kirjassaan The Israel Lobby and US Foreign Policy, vaikka Yhdysvallat tukevat huomattavilla summilla vuosittain Israelia, tukeen ei liity erityisiä ehtoja. Ehtojen puuttuminen onkin mainio esimerkki Israel-lobbyn vaikutusvallasta Washingtonin politiikassa.

Israel ja Netanjahu ovat tyytyväisiä Trumpin päätöksiin

Näyttää siltä, että Trumpin hallitus tanssii politiikassaan täsmälleen Netanjahun soittaman pillin mukaan. Netanjahu oli jopa soittanut maanantai-iltana Trumpille ja kiittänyt häntä, kun Trump oli ”korjannut historiallisen vääryyden”.

Trump och Netanhyaju

Netanjahun onkin todennut, että oikeita paikkoja siirtokuntien laillisuudesta päättämiseen ovat Israelin tuomioistuimet, ”eivät puolueelliset kansainväliset foorumit, jotka eivät kiinnitä huomiota historiaan eikä tosiasioihin”.

Koska sinisen ja valkoisen -puolueen puheenjohtajan Benny Gantz ei ole onnistunut muodostamaan hallitusta määräaikaan mennessä, on virkaatekevällä pääministerillä, oikeistopuolueen Likudia johtavalla Benjamin Netanjahulla hyviä poliittisia mahdollisuuksia, sillä kolmannet vaalit ovat Israeliin tulossa puolenvuoden sisällä. Trumpin päätökset Israelin suhteen edistävät Netanjahun poliittisia pyrkimyksiä, mutta kurjistavat entisestään palestiinalaisten asemaa.

Kommentti

Yhdysvaltojen Pro-Israel lobby on aina huolehtinut siitä, että Yhdysvallat ei ole milloinkaan yrittänyt estää siirtokuntien laajenemiskehitystä ja palestiinalaiskotien romuttamista niiden tieltä. Trump itse on täysin mädäntynyt sionisti, jonka perhepiiriin kuuluu pirullisia juutalaisen eliitin toimijoita.

Useiden tarkkailijoiden mukaan Israel tavoittelee anastamaan palestiinalaisten maat itselleen vaiheittain. Israelin valtio maksaa erilaisia tukiaisia ja antaa verohelpotuksia Länsirannan israelilaisille. Israel on jatkanut siirtokuntiensa rakentamista Länsirannalla alati kiihtyvällä vauhdilla.

Juutalaista terrorismiä

Israel rikkoo kansainvälisiä säädöksiä valmistaessaan siirtokunnissa tuotteita palestiinalaisille kuuluvista raaka-aineista. Kuitenkaan palestiinalaiset eivät saa korvausta raaka-aineista. Palestiinalaisia viljelijöitä on ryöstetty. He ovat menettäneet maansa (Länsirannalla yli 40%) laittomille siirtokunnille, joista monet tuotteet tulevat markkinoille.7

Siirtokunnat ovat ryövänneet leijonanosan palestiinalaisten vedestä sekä tärvelleet heidän vuosisataiset viljelysmaat johdattamalla samalla juutalaisten jätevesiä palestiinalaisten viljelyksille.8

Tämän lisäksi siirtokuntalaiset sulkevat teitä vaikeuttaakseen palestiinalaisten liikkumista sekä estääkseen kaupankäyntiä. Myös vesilähteitä on suoranaisesti tuhottu. Siirtokuntalaiset ovat armeijalta peräisin olevilla aseilla harjoittaneet väkivaltaa palestiinalaisia vastaan.

Keskelle palestiinalaisalueita perustetut siirtokunnat hajottavat Länsirannan maantieteellisesti ja tekevät mahdottomaksi palestiinalaisille kehittää alueitaan.

Markku Juutinen

Lähteet

https://www.dn.se/nyheter/varlden/usa-vantas-andra-installning-till-israels-bosattningar/

https://www.theguardian.com/world/2019/nov/18/us-israeli-settlements-no-longer-considered-illegal-palestinian-land-mike-pompeo

https://www.sefaria.org/Sanhedrin.76a.1?lang=bi&with=all&lang2=bi

https://www.pyhamaa.net/pyhauml-maa/category/siirtokunnat

https://yle.fi/uutiset/3-6448787

https://yle.fi/uutiset/3-7771299

https://www.strategic-culture.org/news/2019/11/21/trump-accepts-israeli-realities-on-ground-realities-funded-by-his-administration/

https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/beit-el-israel-trump-netanyahu-west-bank-partition-a9105261.html

http://arkisto.ulkopolitiikka.fi/artikkeli/719/israelin_siirtokunnat_rauhan_esteen/

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7347069

……………..

1. Niemi, Pertti (1994). Johdatus Emanuel Swedenborgin filosofiaan

2. Walt, Stephen ja Mearsheimer, John (2007). The Israel Lobby. Audio Renaissance, a division of Holtzbrinck Publishers LLC

3. Dershowitz, Alan (2006). Debunking the Newest – and Oldest – Jewish Conspiracy: A Reply to the Mearsheimer-Walt “Working Paper”. Saatavina: https://sites.hks.harvard.edu/research/working_papers/dershowitzreply.pdf

4. Dulles, John Fpster (1953-1959). USA:n ulkoministeri; D. Neff 1995/2002, Fallen Pillars: U.S. Policy Towards Palestine and Israel Since 1945, s. 99

5. John Mearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Lunastettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby

6. New York Times 26.–30.11.1947. Sit. Niemi (2001). Johdatus Emanuel Swedenborgin filosofiaan. Turku: TAB-kirjat; Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag; Jews object to Dutch textbook that says Britain endorsed Zionism in 1917 for favorable Jewish bankers’ loans.

7. Finnwatch: YLE uutiset 11.4.2010, Finnwatchin selvitys – raportin 2. tarkistettu painos pdf-tiedostona.

8. London Review of Books; Farming without water. Palestianian Agriculture in the Jordan Walley.

12 kommenttia

 1. Juutalaiset eivät todellakaan polveudu mistään kasaareista. Juutalaiset itse ovat usein olleet innokkaita tämän teorian levittäjiä. Oletan että disinformaation tarkoituksena on saattaa juutalaistyrannian kriitikot huonoon ja naurettavaan valoon. Samalla, mikäli juutalaiset joskus joutuvat laajemman vastaiskun kohteeksi, ainakin osa juutalaisista voi väittää olevansa ”todellisia juutalaisia”, kun taas toinen osa mukamas koostuu ”epäaidoista, ”ns. kasaarijuutalaisista”. Näin yksi osa juutalaisväestöstä uhrataan kuin syntipukkina, kun taas toinen pääsee kuin koira veräjästä.

  Ei tarvitse juutalaisten piirteitä pitkään tutkia nähdäkseen, että huomattava osa heidän verenperimästään on Lähi-idästä peräisin. Vai näyttävätkö he muka itä-eurooppalaisten ja keski-aasialaisten sekoitukselta, kuten odottaa saattaa kasaariperäisestä väestöstä? Eivät, vaan eurooppalaisten ja lähi-itäläisten sekoitukselta, mitä he ovatkin. Geneettisesti aškenasijuutalaiset (90% kaikista juutalaisista) ovat yksinkertaistettuna keskimäärin puoliksi lähi-itäläisiä, puoliksi eurooppalaisia. Prosenttiosuudet toki vaihtelevat yksilöittäin ja kun juutalainen näyttää enemmän eurooppalaiselta, on todennäköisestä, että hänellä on enemmän eurooppalaista verenperimää, ja toisin päin enemmän lähi-itäläisiltä näyttävien juutalaisten kohdalla. Tietenkin genetiikka ei aina ole näin suoraviivaista ja ihmisen geenit voivat yhdistä odottamattomilla tavoilla.

  Tarkemmin sanottuna, juutalaisten eurooppalainen perimä tapaa juontua roomalaiskaudelta, kun Italiaan muuttaneet levanttilaiset juutalaismiehet ottivat vaimoikseen paikallisia naisia. Juutalaisten eurooppalainen perimä on siis enimmäkseen italialaista, Lähi-idän perimä tietenkin Levantista peräisin. Tämän tiedon valossa ei olekaan yllättävää, että aškenasijuutalaiset ovat geneettisesti hyvin samankaltaisia etelä-italialaisten, etenkin sisialaisten, kanssa. Sanoisin että tämä geneettinen läheisyys näkyy myös näiden kahden kansan usein samankaltaisissa kasvonpiirteissä. Sanottakoon samalla että myös sefardijuutalaiset ovat geneettisesti samankaltaisia aškenasien kanssa. Juutalaisten äitilinja on siis vahvasti italialainen, isälinja levanttilainen. Onkin huvittavaa, että rabbiinisten juutalaisten kulttuurissa juutalaisuus polveutuu juuri äidin kautta, vaikka heidän muinaiset esiäitinsä eivät alunperin juutalaisia olleetkaan. Raamatussa tietenkin isälinjan ensisijaisuus korostui. Toisaalta tämän ristiriidan ei pitäisi olla yllättävää, sillä rabbiiniset juutalaiset ovat onnistuneet kääntämään aika lailla kaiken muunkin raamatullisen ja muinaisille israelilaisille ominaisen päälaelleen.

  On totta, että pieni joukko kasaarieliittiin lukeutuneista yksilöistä kääntyi juutalaisuuteen, mutta tällä ilmiöllä oli hyvin pieni, jos lainkaan havaittavissa oleva, vaikutus juutalaisten perimään ja kulttuuriin. Juutalaisuus, tai paremmin, rabbiininen talmudistinen juutalaisuushan polveutuu fariseusten kultista, joka syntyi noin 100-luvulla eKr. 500-luvulle jKr. tultaessa fariseusten aloittama uskonto saavutti lopullisen muotonsa, kun Talmud viimeisteltiin. Tämä kaikki siis tapahtui vuosisatoja ennen kasaarien aikakautta, joten nykyisten juutalaisten alkuperästä ei mitään voi sijoittaa kasaarikaudelle.

  On älyllisesti epärehellistä väittää, että juutalaiset eivät omaisia levanttilaista ja Palestiinan alueen taustaa. Mutta entä sitten vaikka omaavatkin? Ei se ole mikään peruste ns. Israelin valtion olemassaololle ja heidän jatkuville aluelaajennuksille. Raamattu itse sanoo, että Jumala voisi synnyttää Abrahamin perillisiä vaikka kivistä. Tärkeää on henkinen perinnöllisyys ja yhteys Jumalaan. Siis jo pari tuhatta vuotta sitten rodullaan ja verenperimällään leuhkiville fariseuksille sanottiin, että tuo kaikki on tyhjän kanssa heidän epäjumalallisen käytöksen takia. Samaa pätee nytkin. Heidän sittemmin hyvin vesittynyt sukupuunsa ei edelleenkään anna oikeutusta heidän toimilleen kanssaihmisiään kohtaan. Mutta rabbiininen juutalaisuus onkin maallistunut rasistinen ideologia, joka perustuu oman rodun ja alkuperän palvonnalle. Jumala on unohtunut aikaa sitten ja omasta alkuperästä on tehty idoli, jota kaikki muutkin pakotetaan kumartamaan.

  Plusääni(4)Miinusääni(4)
  1. Koko itäeurooppalainen juutalaisuus periytyy kasaarikansasta. Italian, Kreikan ja Espanjan juutalaisten verilinjoista löytyykin alku niihin 2000 vuoden takaisiin alkuperäisiin Israelin juutalaisiin (kuinka monta esi-vanhempaa on tuolta ajalta meillä kaikilla, voi joku laskea…)Tarkoitan nyt serafiini-juutalaisia, joilla ei ole ollut niin suurta poliittista valtaa kuin Itä ja Keskieuroopan juutalaisilla. Kasaarit olivat ulkomuodoltaan tyypillinen keskiaasialainen turkkilainen kansa. Myöhemmin heihin sekoittui voimakkaasti eurooppalaisia geenejä seka-avioliittojen kautta. Rikkaimpien pankkiirijuutalaisten juuret ovat kasaarijuutalaisissa.

   Plusääni(5)Miinusääni(6)
   1. Höpöhöpö. Nyt lähteitä kehiin näille saduillesi. Aškenasi-juutalaisia (ns. itäeurooppalaiset juutalaisesi) karkotettiin vaiheittain Länsi-Euroopasta Itä-Eurooppaan keskiajan mittaan. Aškenasit siis siirtyivät lännestä itään, eivät aiemmalta kasaarialueelta länteen. Tämä on kiistämätöntä historiaa. Kaikki juutalaiset omaavat huomattavan määrän levanttilaista verenperimää, mikä on yleensä ilmeistä myös heidän ulkonäöstään, genetiikasta puhumattakaan. Sefardi-juutalaiset (mainitsemasi serafi on raamatullinen enkelihahmo) ovat läheistä sukua aškenaseille ja ovat historiallisesti olleet jopa aiemmin mainittua ryhmää vaikutusvaltaisempia, siis ainakin suhteessa väkilukuun.

    Kyllä, kasaarit omasivat vahvan keski-aasialaisen taustan. Näyttävätkö juutalaiset muka siltä, että heillä olisi keski-aasialainen alkuperä? Juutalaiset sekoittuivat vahvasti eurooppalaisiin vain pari tuhatta vuotta sitten, kun, kuten aiemmin mainittua, verrattain pieni määrä levanttilaisia juutalaismiehiä nai italialaisia naisia. Tämän jälkeen juutalaiset onnistuivat säilyttämään geeniperimänsä melko muuttumattomana vuosisatojen ajan. Keski- ja itä-eurooppalaista verta juutalaisissa on vain vähän. On hyvä muistaa, että juutalaisia eristettiin (tai juutalaiset itse eristäytyivät) kristillisestä väestöstä läpi keskiajan. Seka-avioliitot olivat usein suorastaan kiellettyjä. Vasta 1800-luvulta lähtien seka-avioliitot ovat taas yleistyneet, kun molemmat osapuolet maallistuivat ja juutalaiset saivat yhtäläiset kansalaisoikeudet ja heidät päästettiin ghetoistaan.

    Kaiken kukkuraksi loppuhuipennuksena väität, että juuri pahimmat juutalaisuuden edustajat, rikkaat pankkiirit, eritoten polveutuvat kasaareista. En väitä, että teet näin tahallasi, mutta väitteesi edustaa juuri sellaista juutalaisten toivomaa harhautusyritystä, josta aiemmassa viestissäni jo puhuin. Uskon että kasaariteoriaa tuputetaan juutalaisten kriitikoille juuri siksi, että se takaa juutalaisille kollektiivina pohjan ”uskottavalle kiistettävyydelle”. ”Epäaidoista kasaaripankkiireista” tehdään syntipukki, kun taas ”viattomat todelliset juutalaiset” päästetään pälkähästä. Todellisuudessa pankkiirit ja muut vaikutusvaltaiset juutalaiset ovat yhtä juutalaisia kuin kaikki muutkin kansansa jäsenet, ja rabbiinisen talmudistisen juutalaisuuden ongelma on paljon varhaisempaa perua kuin kasaarien olemassaolo. Lisäksi mainittakoon, että moni voimakas juutalainen pankkiiridynastia on sefardilaista alkuperää, kuten esimerkiksi Warburg-suku.

    Plusääni(3)Miinusääni(2)
    1. Christian Identity-hörhöt muistuttavat naurettavan paljon rabbiinisia juutalaisia, kuten myös afroamerikkalaisia Black Hebrew Israelite-pellejä. Kun ei ole kykyä palvoa yksin Jumalaa, kai sitä pitää kääntyä oman lihan pakanalliseen palvontaan. Ei todellakaan näin. Ainakin rabbiiniset juutalaiset voivat sentään uskottavasti väittää polveutuvansa osittain todellisista muinaisista israelilaisista, vaikkei tälläkään ole mitään merkitystä muualla kuin heidän omissa harhaisissa käsityksissään.

     Plusääni(1)Miinusääni(5)
     1. Fidus taitaa olla agentti kun vesittää juutalaisten omatkin lausunnut ja lähteet ja opin joka selittää kaiken. Kaikki tutkimukset ja arkeologiset löydökset osoittavat juutalaisten olevan kanaanilais-edomilaista juurta jotka myöhemmin sitten sekoittuivat lisäksi vielä lukuisiin muihin kansoihin. Ja että alkuperäiset israelilaiset olivat arjalaista sukua.

      Viime vuonna tuli viimeisin tutkimus jossa todettiin nyky Israelin alueella eli Palestiinassa asuneen vaaleita sinisilmäisiä ihimisiä tuhansia vuosia. Ja ennen sekä heidän jälkeensä taas muita tummempia. Sopii siis Raamatun narratiiviin.

      https://christiansfortruth.com/dna-study-finds-early-inhabitants-of-israel-were-blue-eyed-and-fair-skinned/

      https://christiansfortruth.com/who-are-jews/

      http://esau.today/a-compilation-of-the-racial-character-of-the-hebrews/

      Joten turha vetää mitään yhtäläisyysviivoja mihinkään black hebrew porukkaan.

      Plusääni(5)Miinusääni(3)
 2. Juutalaisten sekopäisyys perustuu enemmänkin neonataalisen vaiheen puuduttamattomaan peniksen silpomiseen. Onko aihe liian tabu jopa tänne sitten?

  Plusääni(3)Miinusääni(3)
 3. Juutalaisuudesta ja heidän sukupuusta kirjoitellaan kokoajan harmittavan paljon ympäri maailman ja kaikissa medioissa. Pelkästään tämä jatkuva framilla olo pistää epäilemään, että kaikki ei ole sitä mitä uskotellaan.
  Juutalaiset tai oikeammin heidän identiteetillä ratsastavat, eivät ole koskaan omilla visioillaan, työllään ja valloituksillaan rakentaneet mainittavaa yhdyskuntaa tai olleet kansana hallinnoivana enemmistönä jollakin seudulla. Heidän menestyksensä perustuu muiden menestyneiden kansojen keskuudessa harjoittamaan toimintaan, joka puolestaan perustuu asian- ja ihmistuntijuuteen ja ovelaan faktojen tajuamiseen ja manipulointiin. Myös hyvässä mielessä, mutta kaiken taustalla tainnut olla ja on kokoajan kaikkien kansojen hallintaan tähtäävä agenda, mm. soluttautumalla avainasemiin ympäri maailman eri organisaatioihin. Ja homma on tällä hetkellä aika hyvin hanskassa. Pankit, media, koulutus, politiikka jne. ovat USA:ssa heidän halussa ja sama taitaa päteä kotosuomeenkin. Pelkästään finassimaailman hallinta mahdollistaa monen valtion polvilleen ajon (mutta ei näköjään Iranin).
  Keitä ovat sionistit? Varmaankin kansainvälinen sekoitus samat arvot ja kyvyt omaavat ja kaikkeen kykeneviä psykopaatteja, mikä menee reilusti yli normaalin kansalaisen käsityskyvyn. Toimintojen keskuksina toimii ainakin Vatikaani, City of London, Washington DC. Englantilaisten rooli saattaa olla huomattavan suuri koko kalabaliikissa. Brexit lisää epäilyjä.
  Nyt heillä (sionistit) on Israelin valtio (jota ortodoksijuutalaiset eivät tunnusta. Miksi ja keitäköhän he oikein ovat?), joka artikkelissa kuvatulla tavalla rikkoo kaikkia mahdollisia kansainvälisiä sopimuksia ja lakeja. Eikä kukaan mahda mitään kiitos Washington DC:n öljydollarin ja vetooikeuden.
  Mutta onko tämäkin vain askel kohti kaikkien kansojen hallintaa? Olisiko Israel vain eräs tietentahtoen synnytetty, väliaikainen työkalu ja projekti eripuran, sekaannuksen ja sotien lietsomiseen. Jotta saadaan kansallisvaltiot ympäri maailman hyppimään toistensa silmille eli saadan se kolmas maailmansota aikaiseksi. Näille raunioille rakentuisi sitten sionistien hallitsema yksinapainen maailmanhallitus. Siinä saisi sitten jokainen sionisti ne torahissa (vai oliko se talmudissa) luvatut about 300 orjaa per pärstä. Tämä kalabaliikin generointi on peitetty (heikosti) juutalaisten ikivanhaan oikeuteen omasta maasta (oikeutus hyökkäyksiin), holokaustista jauhamiseen (oikeutus hyökkäyksiin), antisemiittisin syytöksiin (turvat kiinni) ja elinpiirin kasvattamiseen siirtokunnilla (eripuran ja sekaannuksen generointi) jne. Ne antavat valtuudet terroritekoihin. Voi olla että tässä oikeat(?) tai enemmistö juutalaisista onkin itse hyväksikäytettyjä. No sitä saa mitä kylvää.
  Se mitä mm. lähi-idässä tapahtuu, ei ole aikuisten ja vastuullisten ihmisten toimintaa. Sen tajuaa pikkulinnutkin. Pelkästään tuomittujen rikollisten ihmeellinen keikkuminen parlamenteissa ja taistelemassa vaikka pääministerin paikasta (Netanjahu), pitäisi nostaa kansalaisten niskakarvat pystyyn ja äänestää asia nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Mutta näin ei vain tapahdu!?!?!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. @Esau-Edom 5.12.2019 at 0.41

  Sanoisin, että on varsin osuvaa verrata Christian Identity-kannattajia rabbiinisiin juutalaisiin ja Black Hebrew Israelite-tyyppeihin. Kaikki ryhmät vetoavat oman rotunsa/etnisyytensä ylivertaisuuteen sekä vähät välittävät Jumalan todellisesta sanasta, luoden tilalle oman rasistisen uskomusjärjestelmänsä. Ai niin, ja tietenkin kaikilla näillä ryhmillä on sama vihollisuuden arkkityyppi, Esau/Edom.

  Itsekin toki uskon, että edomiitit sekoittuivat jossain määrin Juudean juutalaisiin ja muihin israelilaisiin heimoihin, ja että, ken tietää, mahdollisesti esittivät osaa myös farisealaisuuden synnyssä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kauan sitten kuolleesta kansasta (edomilaiset) pitäisi tehdä jonkinlainen mörkö. Eikä tämä myöskään poista sitä tosiasiaa, että nykyisillä juutalaisilla on myös huomattava määrä muinaisten israelilaisten verenperimää. Tällä asianlaidalla ei kuitenkaan edelleenkään ole mitään väliä ellei rabbiinisten juutalaisten tavoin usko omaan rodulliseen ylivertaisuuteen. Minä kysyisin Esau-Edomilta, mitkä hänen raamatulliset perustelunsa ovat oman rodun palvonnalle, ja millä perusteella muinaisten israelilaisten verenperimä oli jotenkin ainutlaatuinen ja ”pyhä”, että sitä pakkomielteisesti itselleen halutaan omia? Jakeita kehiin. Uskotko Jeesukseen ja Uuteen Testamenttiin? Kysyn tätä, sillä Uudessa Testamentissa suoraan sanotaan, että juutalaisten verenperimä on yhtä tyhjän kanssa ja ettei omaa lihallisuuttaan tule palvoa.

  Miten alkuperäiset israelilaiset olivat ”arjalaista sukua”, kun he ovat aina olleet seemiläisiä? Israelilaiset eivät koskaan olleet äidinkieleltään arjalaisia. Jos tarkoititkin kielellisten ominaisuuksien sijaan rodullisia sellaisia, alkuperäiset arjalaiset olivat kotoisin Lähi-idästä ja näyttivät samankaltaisilta kuin nykyiset iranilaiset ja kurdit. Tässä tapauksessa israelilaiset olisivat toki olleet rodullisesti suhteellisen samankaltaisia alkuperäisten arjalaisten kanssa, tämä on totta. Oletan tietenkin, että arjalaisuus näyttäytyy sinulle (pohjois-)eurooppalaisuutena, mikä on tietenkin naurettavaa.

  Ei ole yllättävää, että nykyisen Palestiinan alueella on aina ollut sinisilmäisiä ihmisiä. On siellä sellaisia nykyäänkin, puhumattakaan muusta Levantista (ja muista osista Lähi-itää). Kai ymmärrät, että Lähi-idän ihmiset kuuluvat samaan kaukaasialaiseen rotuun kuin eurooppalaisetkin? Näin ollen molemmat ryhmät omaavat samankaltaisia piirteitä. Se että eurooppalaiset ovat vaaleampia ei poista sitä tosiasiaa, että myös Lähi-idässä on aina ollut vaaleita yksilöitä. Juutalaisilla on tähän päivään asti usein hyvin vaalea pigmentti, ja varmasti muinaisten israelilaistenkin keskuudessa oli sinisilmäisiä tai muutenkin vaaleita yksilöitä. Onko joku koskaan edes väittänyt muuta? Saan vaikutelman, ettet tiedä miltä lähi-itäläiset edes näyttävät. Ovatko esimerkiksi Assad perheineen ”arjalaisia”, koska he ovat keskimääräistä vaaleampia?

  Mutta huomaatko, että olet tehnyt virheen argumentoinnissasi? Tuot esille tutkimuksen, jonka mukaan Palestiinan alueella oli muinoin vaaleita ihmisiä, mutta eiväthän Abrahamin jälkeläiset vielä edes asuttaneet Palestiinaa sinä ajankohtana, johon nuo tutkimustulokset ajoittuvat. Eivätkö nämä vaaleat ihmiset sitten olisi olleet jonkinlaisia esi-kanaanilaisia? Mutta tätä ennen sinä kuitenkin annoit ymmärtää, että israelilaiset menettivät ”arjalaisuutensa” juuri sekoituttuaan kanaanilaisiin. Omat kirjoituksesi ovat ristiriidassa keskenään. ”Sopii siis Raamatun narratiiviin”. Anteeksi kuinka? Tarjoa minulle Raamatun jakeet, jossa sanotaan, että israelilaiset olivat vaaleita arjalaisia kunnes sekoittuivat tummiin kanaanilaisiin (vaikka itsesi mukaan kanaanilaisten keskuudessa kuitenkin oli sinisilmäisiä ihmisiä). ”Tylsä” totuus kuitenkin on että israelilaiset olivat hyvin samankaltaisia Kanaanin muiden asukkaiden kanssa, niin rodullisesti kuin kielellisestikin, monin tavoin myös kulttuurillisesti. Merkittävä ja ylitsepääsemätön ero oli heidän uskontojensa välillä. Muilta osin he olivat samankaltaista länsi-seemiläistä poppoota ja Levantin alkuperäisasukkaita.

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
  1. Tuo Fiduksen vastaus on varsin alentuva sävyltään ja jotenkin tarkoituksellisesti väärinymmärtävä ja valtavirtaiseen narratiiviin tukeutuvat mitä tulee ns. arjalaisen määritelmään ja aikahaarukkaan ja väestöjen vaihdoksiin. Se että ”arjalaiset” olivat valkoisia jo tuhansia vuosia sitten on myös eräiden Intialaisten gurujen tietämä kuten Srila Prabhupadan. Hän tuli länteen 60 luvun hippiliikeen aikoihin ohjaamaan liikehdintää oikeampaan suuntaan ja herättämään länsimaiden ihmsiä todelliseen identiteettiinsä. Mutta juutalaiset myrkyttivät hänet ja sen jälkeen kaappasivat ISKCON liikkeen ja vääristelivät Prabhupadan kirjojen käännöksiä. Johtuen varmaan siitä että Prabhpada oli myötämielinen Hitlerin suhteen ja näki yhteyden Krishnan ja Jeesuksen välillä ja kuinka myös Hitler oli osa jatkumoa. Tuossa ensimmäisessä vidossa hänen versionsa arjalaisten alkuperästä on tosin hieman virheellinen kun väittää heidän tulleen Intiasta. Mutta tästä on monia näkemyksiä. Se kuitenkin saattaa pitää paikkaansa, että joskus muinoin oli arjalaisvetoinen globaali järjestys. Se missä pääpaikka sijaitsi on epäoleellista.

   http://truth.prabhupada.org.uk/prabhupada-hitler-the-jesus-christ-connection

   Ok, tarkkaan ottaen he eivät olleeet ”arjalaisia” vaan kaukaasialaisia eli valkoisia. Tosin kaikki arjalaisetkin olivat ja ovat valkoisia. Alkuperäiset seemiläiset olivat siis valkoisia kuten Jaafet ja Haamkin. Nykyjuutalaiset, vielä rotusekoituksen jälkeenkin, väittävät olevansa ”seemiläisiä” aivan viheellisesti ja heidän johdostaan akateemisen kielitieteen piirissä tuo luokittelu on vieläkin käytössä. Toisen, nykyisin valtavirtaisen, tulkinnan mukaan Ham olisi ollut musta ja Jaafet aasialaisten esi-isä mutta tuo on lähinnä juutalaisten poliittisesti korrekti versio joka alkoi vallata alaa etenkin maailmansotien jälkeen ja tuli kirkolliseksi tueksi globalistiselle monikulttuuriagendalle. Jompi kumpi ei voi siis pitää paikaansa, se että israelilaiset ovat seemiläisiä, tai sitten se että arabit, eli sekoittuneet, olisivat seemiläisiä. Nooan mukana tuskin tuli rotusekoittuneita ihmisiä. Sekoitus on tapahtunut jälleen tulvan jälkeen. Tulva ei siis ollut globaali. Löytyyhän sieltä sanat, ainakin Englannin kielisestä käännöksestä kuin ”and after that”.

   Nykyeurooppalaiset koostuvat nähdäkseni esi-israelilaisista ja myöhemmin tullesta israelilaisista. Suomalaiset jakaantuivat Sumeriin ja tänne pohjoiseen jo ennen Abrahamia. Ja myöhemmin rautakaudella tuli allemanit Isaskarin pojat jotka toivat ”germaanisia” lainasanoja. Muutama prosentti on myös keräilijämetsästäjä geenejä. Olemme siis kaikki hieman rappeutuneet eli langenneet sieltä Nooan ajoista.

   https://atlanteangardens.blogspot.com/2014/05/scientific-research-on-aryans.html

   En ole missään vaiheessa sanonut palvovani lihaa yli korkeimman hengen. Mutta maallisen elämän kannalta biologinen perimä eli ”rotu” (joka on tavallaan tietty heijastuma kvanttitason metafyyisesta todellisuudesta) on tärkeämpi kuin jokin uskonnollinen dogmi. Asun mieluummin valkoisten buddhalaisten yhteiskunnassa kuin sekarotuisessa perslävessä ja savimajassa jossa kaikki vain uskovat Jeesukseen. Mutta onneksi ei tarvitse valita noin, mutta jos pakko olisi. Jos viettäisit hieman aikaa vaikkapa Afrikassa, Intiassa tai jossain länismaisessa mulatti ghetossa niin ymmärtäisit mitä tarkoitan. Mitä teet täällä sivuston kommenttiosiossa jos et ymmärrä että valkoisilla on erityisasema tässä maailmassa kaikkien innovaatioiden, sivilisaatioiden ja järjestyksen luojina? Jo muinaisessa Intiassa oli tiedossa, että Dravidit edustavat Dasyusta eli epäjärjestystä(tuhovoimia) kun taas Arjalaiset ja Indrat symboloivat järjestystä(luomisvoimia). Ja Vedoista löytyy kyllä aika ”rasistisia” merkintöjä siitä mikä kenenkin väri ja olemus oli. Tämä oli ihan peruskauraa vielä 1800 luvun lopulla kun Eurooppalainen sivilisaatio oli huipullaan.

   Se että fariseusten lihalla ei ollut enää väliä johtui heidän sekoitttuneisuudestaan ja hengellisestä kivettyneisyydestään joka vääristi myös opin jo Babylonian aikana kun joukkoon sekoittui ja kääntyi ilmesesti Jaafetin jälkeläisen Askenazin sekarotuisia jälkeläisiä jotka siten palasivat ”israelilaisina” takaisin Juudeaan ja sitten edomilaiset suuremmalla joukolla liittyivät heihin myös. Eikös Jeesus sanonut että voisi tehdä heitä lisää vaikka kivistä joiden päällä seisovat. Eli olivat tavallaan sieluttomia. Ilmeisesti RH positiivista apinaverilinjaa. Kaukaasialaset israelilaiset olivat vielä tuohon aikaan todennköisesti lähes kaikki RH negatiivisia.

   Tosin oikealla tavalla hengellisiä ihmisiä löytyy muistakin roduista(ellei kyse ole sielläkin sekoittumisen tuomasta kyvystä), joten ehkä juutalaisuuden osalta on kyse juuri jostain erityisestä linjasta joka tuo ominaisuudet joita Jeesuskin moitti. Ja nykyiset länsi-eurooppalaiset ovat taantuneet aika sieluttomiksi kyllä myös vaikkei rotu olisikaan pahemmin sekoittunut. Nykyään jopa monet ns. kehitysmaalaiset alkavat olla tervehenkisempiä. Joten komsii komsaa.

   Tosin esim R.C Kalergi näki asiat toisin päin, että etelämaalaiset olivat muka kulttuurin tuojia kun pohjoisen teknokraatit olivat vain, niin, teknologian tuottajia ja tehokkaita työläisiä. Mutta hänen näkemyksenä voidaan jättää omaan arvoonsa kun tiedetään hän vihansa ja kateutensa pohjoisen ihmistä kohtaan.

   Plusääni(7)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat