WEF käskyttää myös Suomen poliittisia vallanpitäjiä

Juutalaisen Klaus Schwabin unelma neljännestä teollisesta vallankumouksesta pyritään toteuttamaan WEF:n järjestelyihin sisällytetyn The Great Reset –operaation ja sen alaisuudessa toimivan The Forum for Young Global Leaders (YGL) -verkoston avulla. Tiivistäen tämä tarkoittaisi digitalisoimista, robotisoimista, automaatiota ja totaalisen kontrollin ulottamista ihmisten kaikkeen elämään sekä myös ajatuksiin. Tältä verkostolta saa käskynsä myös suuri osa suomalaisista poliittisista päättäjistä, ja myös osa viranhaltioista.

 

Maailman talousfoorumin kokoontumiset  

Maailman talousfoorumi (World Economic Forum) on säätiö, joka esittää tavoitteekseen ratkaista “ihmiskunnan merkittäviksi” kuvailemiaan haasteita. Toiminnan näkyvyyttä ovat lisänneet suurkokoontumiset Sveitsin Davosissa, jonne matkustavat vuosittain tuhannet poliitiikan huipulla olevat henkilöt ympäri maailmaa. Sinne ei matkusta vain politiikan huipulla olevat, vaan myös yritysjohtajat, suursijoittajat sekä viihdemaailman tähdet. Näiden yhtenä tarkoituksena lienee uusien verkostojen luominen. 

Nämä kokouksiin sisältyvät “maailmanparantaminen”, “ilmastonmuutoksen torjuminen” ja “ihmisoikeuksien edistäminen”, suorastaan uhkuvat itserakkautta, kunnian- ja vallanhimoa sekä suunnatonta kaksinaismoralismia. 

Miksi Maailman talousfoorumi perustettiin? 

Ensinnäkin Maailman talousfoorumin perustaja ja johtaja on juutalainen Klaus Schwab, joka antaa kirjassaan The Great Reset, selvän viittauksen siitä millaiseksi juutalaismafia  on suunnitellut maailman  muodostuvaksi muiden muassa Davosin agendan mukaisessa WEF:n järjestelyihin sisällytetyssä The Great Reset –operaatiossa.    

Lyhyesti sanoen WEF:n sisältyvässä  The Great Reset -operaatiossa niin kutsutun uuteen yhteiskuntasopimukseen perustuen luotaisiin rodullinen yhdenvertaisuus, joka perustuisi esimerkiksi sosiaaliselle “oikeudenmukaisuudelle sekä luonnonsuojelemiselle”. Eliitin tavoitteena siten olisi hiiletön talous ja ihmisten ajattelua sekä käyttäytymistä ohjailtaisiin harmoniassa luonnon kanssa.  Mutta nämä positiiviselta kuulostavat “tavoitteet” olisivat vain välineistöä ihmisten hallitsemiseksi. 

Käytännössä juuri yllä mainittu tarkoittaa ihmisten alistamista Uuden Maailmanjärjestyksen eli juutalaismafian (maailman valtapyramidin huippu: Siionin Viisaat) robottimaisiksi orjiksi, rodullisen tasa-arvon, ilmaston ja luonnon suojelun, puhtaan juomaveden, elintarvikepulan, ylilietsottujen “pandemioiden”, Venäjän mustamaalamisen ja Yhdysvaltojen masinoiman Ukrainan konfliktin varjolla.  

The Great Reset -ohjelman mukaisesti  maailma kokonaisuudessaan toimisi yhtenä saman päämäärän saavuttamiseksi, mitkä tavoitteet olisivat esimerkiksi seuraavia:   

 • Tulevaisuudessa markkinoiden pitää toimia nuukailematta. Hallitusten täytyy parantaa yhteistyötään esimerkiksi verotuksessa ja julkistaloudessa, ajankohtaistaa kauppasopimuksia sekä luoda mahdollisuudet ”sidosryhmäkapitalismille”.   

Sidosryhmien huomioiminen on välinearvoisesti merkittävä keino voitontavoittelussa. The Great Reset –operaation viitoittamassa maailmassa voitot kertyisivät kouralliselle ihmisiä. Muut eivät käytännössä omistaisi juuri mitään.   

 • Investointien on palveltava yhteisiä päämääriä kuten tasavertaisuutta sekä kestävää kehitystä. Esimerkkeinä mainitaan kaupunkien ”vihreä” infrastruktuuri sekä porkkanoina teollisuudelle toimia ympäristöystävällisemmin.   
     
 • Klaus Schwabilla on unelma, nimittäin neljäs teollinen vallankumous (Fourth Industrial Revolution, 4IR). Ja tämä tarkoittaa digitalisoimista, robotisoimista, automaatiota ja totaalisen kontrollin ulottamista ihmisten kaikkeen elämään ja myös ajatuksiin.   

Tämän luvun lopuksi on syytä huomauttaa, että Siionin Viisaiden ohjailema maailmanlajuinen poliittinen eliitti, talous- ja rahaeliitti ts. negatiivisen globalisaation ylimystö on esittänyt poliittisessa agendassaan todellista väestönvähentämistä. Maailman talousfoorumin (WEF) juutalaiset  johtajat sekä Klaus Schwab että Yuval Noah Harari, ovat päätyneet siihen, että valtaenemmistö ihmiskuntaa ovat “vanhentuneita, hyödyttömiä ja siten myös tarpeettomia”.  Tämä tarkoittaa sitä, että nykyiselle digitalisoimisen ja automaation kehitykselle tarpeettomat ihmiset tapettaisiin modernin kehityksen tieltä. 

Maailman talousfoorumin kokouksiin osallistuneet suomalaiset 

Vuonna 2015 pidettiin Sveitsin Davosissa kolmipäiväinen Maailman talousfoorumin (World Economic Forum, WEF) kokous. 

Foorumin aiheiksi tuolloin kuvattiin vakaus sekä kasvu, kriisitilanteiden yhteistyö, yleinen turvallisuustilanne ja teollisuuden innovaatiot. 

Suomesta tuolloin Davosiin osallistuvat pääministeri Alexander Stubb, komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen, Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa, Shellin hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila, Euroopan parlamentin varapuhemies Olli Rehn, kansainvälisen ammattiliiton Industriallin pääsihteeri Jyrki Raina, Venäjän investointirahaston RDIF:n johtoon kuuluva Jyrki Talvitie sekä ABB:n hallitukseen kuuluvan Pekka Tiitinen

Vuonna 2020 pääministeri  Sanna Marin osallistui  Sveitsin Davosissa järjestettävään Maailman talousfoorumiin 22.–24. tammikuuta.   

WEF:n konferenssiin Davosissa osallistui tänä vuonna Suomen ulkoministeri Pekka Haavisto. Niin ikään opetusministeri Li Andersson osallistui WEF:n kestävän kehityksen vaikutuksien huippukokoukseen, jonka aiheeksi kuvailtiin ratkaisujen etsiminen eri maiden koulutusjärjestelmissä koronapandemian johdosta syntyneisiin oppimisvajeisiin. 

Yllä oli mainittu vain osa niistä suomalaista poliitikoista, jotka ovat osallistuneet WEF:n kokouksiin. 

Vuonna 2021 Helsingin kaupungin pormestari Juhana Vartiainen kertoi Helsingin kaupungin yhteistyöstä WEF:n kanssa. Yhteistyön puitteissa toteutettiin henkilödataan liittyvä hanke, jonka ensimmäiset tulokset olivat tuolloin valmistuneet. 

Suomalaiset poliitikot YGL ‑järjestön jäseninä 

Vuonna 2021 uutisoitiin, että Sanna Marin, Annika Saarikko, Sanni Grahn-Laasonen, Jyrki Katainen ja Alexander Stubb ovat mukana kansainvälisessä The Forum for Young Global Leaders (YGL) -verkostossa, joka pyrkii edistämään ns. Suurta Nollausta eli The Great Reset -operaatiota maailmanlaajuisessa taloudessa sekä kulttuurissa.  

(YGL) ‑järjestö toimii Davosissa kokoontuvan Maailman talousfoorumin (WEF) alaisuudessa. 

Loppupäätelmät 

Yllä olevaan artikkeliin viitaten, voidaan havaita, että Suomen poliittiset vallanpitäjät sekä osin virkakoneisto noudattaa täysin ulkomailta saatuja WEF:n eliitin ohjeita. Suomi ei ole ollut vuosikymmeniin itsenäinen valtio, jos koskaan täysin itsenäinen, ja nykyisin maassa ei ole enää minkään kaltaista itsenäisyyttä. Maata hallitsevat ulkomaisen poliittisen agendan lakeijat, jotka ovat täysin moraalistaan mädäntyneitä ihmishaaskoja. 

Great Reset –operaation avulla kansallisvaltiot pyritään romauttamaan ja Euroopan unionista muodostetaan liittovaltio, joka on tiiviisti yhteistyössä Yhdysvaltojen kanssa ja on USA:n alammainen. Juutalaismafia on konrolloiva tulevaisuudessa entistä enemmän Eurooppaa Yhdysvaltojen avulla. 

Great Reset –operaation kautta erikoisesti läntinen maailma saatetaan neljänteen teolliseen vallankumoukseen, joka tarkoittaa  täydellisen kontrollin ulottamista ihmisten kaikkeen elämään ja myös ajatuksiin. Tässä instrumentteina ovat olleet koronaan liittyvä manipulaatio, ilmastonmuutokseen liittyvä pelottelu, Ukrainan konflikti ja tietoisesti aiheutetut ergiakriisin sekä ennen kaikkea Euroopan sähkökriisin hirvättävän suureksi kohotetut sähkönsiirtohinnat. Varmasti eliitillä löytyy muitakin välineistöä agendansa saavuttamiseksi, kuten esim. YK ja WHO. 

Suomalaisten pitäisi viivyttelemättä tehdä vallankumous ja taistella maansa oikeasti itsenäiseksi. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

WEF’s Klaus Schwab is Jewish | Jew World Order 

Schwab (Rothschild), Marianne – The Zekelman Holocaust Center (www-holocaustcenter-org.translate.goog) 

Les prédictions de Yuval Noah Harrari – L’ArcheL’Arche (larchemag.fr) 

Haavisto: Finland, Sweden sending delegations to Ankara on Wednesday | News | Yle Uutiset 

Suomesta kahdeksan miestä Davosin eliittikokoukseen – Taloussanomat – Ilta-Sanomat (is.fi) 

Pääministeri Marin osallistuu Maailman talousfoorumiin Davosissa – Valtioneuvoston kanslia (vnk.fi) 

Valtio ja Helsingin kaupunki aloittavat yhteistyön Maailman talousfoorumin kanssa (valtioneuvosto.fi) 

Jewish influence and power in U.S. Politics – Radio Islam (islam-radio.net) 

6 kommenttia

 1. Nyt ollaan HÄTÄTILASSA! Ladatkaa tämä PDF-dokumentti huolella omalle koneelle. Tutkikaa sitä huolella ja jakakaa se kaikkien tuttujen kanssa!

  https://mega.nz/file/MIAjyZqa#xaUvKbMHyLqwDEHfplQO75aD3ODQT2nSrs769k01XLM

  Meitä on tietoisesti HUIJATTU koko tämän Syksyn ja Talven ajan! Mitään ”sotaa” Ukrainassa ei todellakaan ole juuri nyt ja monet maat kuten esim Unkari pumppaavat käytännössä Venäläistä kaasua ja öljyä tankkiin kuin viimeistä päivää!

  https://www.zerohedge.com/energy/hungary-definitively-rejects-sanctions-russian-oil-gas-well-get-supplies-without

  Meitä on HUIJATTU! Mitään sotaa ei juuri nyt ole tekeillä, mutta mitä todella ON TEKEILLÄ on uusi rokotuskausi joka alkaa ehkä VÄLITTÖMÄSTI jo ensi Tammikuun puolella!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-8.png

  STM eli Sisä ja Terveysministeriö ei enää noudata THL:n eli toisin sanoen Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuksia rokotteita koskien. Nyt on alkamassa uusi ”vapaaehtoisten” rokotuksien kausi nimenomaan SUOMEN KOULUISSA!!!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-9.png

  Perhe ja peruspalveluministeri Kirsta Kiuru & Hallitusneuvos Liisa Katajamäki ovat osa Suomalaista maanpetos liigaa joka suoraan Koiviston hallintokaudelta lähtien on pitänyt maata otteessaan! Tavoitteenaan ajaa meitä kohti sekä Eurostoliiton että tuhon tietä!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-10.png

  Lisää aiheesta täällä mikäli satut olemaan siitä mitenkään kiinnostunut!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-11.png

  Nyt tämä maanpetosliika on käynyt Sveitsin Genevessä allekirjoittamassa kansainvälisen pandemiasopimuksen joka käytännössä on siirtänyt Suomen autonomian päättää itse omista terveyasioistaan kansainväliselle taholle nimeltä WHO eli toisin sanoen siis maailman terveysjärjestö

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-12.png

  Maanpetosliiga väittää että se haluaa ulottaa puhtaasti ”vapaaehtoisten” rokotteiden jakelun alaikäisille Suomalaislapsille. Milloin olet kuullut alaikäisestä 5-vuotiaasta tai sitä nuoremmasta joka on kylliksi kypsä päättämäätän myrkyllisen ruiskeen ottamisesta omaan kehoonsa?

  https://mega.nz/file/4R41WKDS#w87ksUVKFIW3_g71VfR-sBSJ_07nwAd_hdF1WjTh0Z0

  https://mega.nz/file/Zcg0AYRb#N9l6z0iSYjHhvqv8qYEKdDbe_ryNltHjd0SrjCUIFEY

  https://mega.nz/file/YIQllIiI#OcnsgcMN4ph2EUEvjjpfPudOGsKiEd0zTjs2bAPbgrs

  Tässä on nyt kyse KORKEAN LUOKAN MAANPETOKSESTA!

  https://mega.nz/file/YYgmXAZA#d5lSBRvjbXI3VfBYra7Z8YN9RjQPoUnI9tuA6f-SKdU

  Kyseessä ei ole ”vapaaehtoinen rokote” Mistään ”vapaaehtoisuudesta” ei todellakaan ole kyse pikkulapsille! ÄLKÄÄ EKSYKÖ!!!

  https://mega.nz/file/AFpwFYQQ#96OWtNOPGEYVEJ8O-pGqME-nW3rsl3rFknp7cKyr4Zs

  Älkää luottako Mariniin! Mitään ”vaaleja” ei ole tulossa! Sähkön hinnat eivät laske eikä niitä tulla korvaamaan kuluttajille MITENKÄÄN! Kaikki on törkeää valehtelua ja ajan pelaamista! VALMISTAUTUKAA SÄHKÖKATKOIHIN!!! Olkaa yhteydessä läheisiinne ja varautukaa puolustamaan omaa kotianne puolisotilaallisilta joukoilta jotka nykyinen hallitus aikoo muodostaa vedoten Venäjän uhkaan!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-13.png

  Ketä vastaan ne muuten noissa sotaharjoituksissa oikein harjoittelee? Puttepojua!!?

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-14.png

  ÄLKÄÄ EKSYKÖ! Marin on ilmaissut kantansa tähän asiaan ERITTÄIN SELKEÄSTI! Älkää eksykö ja luulko että hallitus tulee antamaan periksi tässä asiassa!!!

  https://mega.nz/file/UZBFTDZA#oG5PvACot25k2v5K4bsYWPhyxkIbSNGORXskZjXOqKE

  Marin on ulkomainen agentti ja nukke jonka tarkoitus on aiheuttaa meille niin paljon mielipahaa ja vaivaa kuin vain mahdollista ennenkuin nykyinen järjestelmä käytännössä KOKONAAN ROMAHTAA! Älkää antautuko luulemaan toisin täysin riippumatta mitä iltapäivä ja hömppälehdistö hänestä oikein kirjoittaa!!!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-15.png

  Ja se on vitun HUORA siinä samassa!!!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-16.png

  Höpinät sähkön hinnan alenemisesta ja tästä ns ”hintakatosta” ovat juuri sitä = pelkkää HÖPINÄÄ!!! Lintilä on kansanpetturi ja maanpetturipuolue Kepun jäsen ja on valehdellut eduskunnassa että Suomessa muka on Euroopan halvin sähkö! Tämä hallitus ei tätä ongelmaa korjaa! SE ON VARMAA!!!

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/220d621e-c1ad-4900-a18b-bdf2e1986d16

  TÄMÄ ON SOTAA! Suomi Oy AB:n hallitus on julistanut SODAN Suomen kansaa vastaan! Emme enää ikinä palaa normaaliin! Jokaisen kannattaa varautua tähän kunkin parhaalla mahdollisella tavalla…mutta kannattaa myös muistaa…että loppupeleissä on vain yksi tie…totuus ja elämä…eikä mitään muuta tietä isän luo! Omin avuin me emme tätä taistelua voita…ja jos et tähän mennessä ole oppinut rukoilemaan taivaanisää niin nyt on hiton hyvä aika aloittaa!!!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-17.png

  Plusääni(8)Miinusääni(14)
  1. Miten kehtaat väittää Ukrianan sodan olevan huijausta?? Minun setäni kuoli venäläisten käsissä tänä vuonna Ukrainassa viime kuussa pommituksessa Mariupolissa.

   Suosittelen, että oikeasti miettisit mitä tänne nettiin kirjoittelet, sille oikeita ihmisiä kärsii maailamalla, ja sinä olet siinä osittain osallisena, sillä kiellät vääryyksien olemassaolon.

   Plusääni(9)Miinusääni(4)
 2. WEF komentaa täysin Suomen poliittisia puolueita ja siten kaikkia poliittisia päätöksiä. Karvalakkilähetystöjen aika on auttamattomasti ohi.

  WEFin yksi päämäärä on luoda lisää kulutuskysyntää, jotta raha kiertäisi ja sataisi lopulta sijoittajien ja koronkiskureitten (heidän itsensä) taskuun. Ja tämä kulustuskysynnän lisääminen on ehkä se ansa millä poliitikot puhutaan mukaan. Lisääntynyt kulutuskysyntä lisää osaltaan myös valtioitten verotuloja.
  Mutta koska kapitalismi on syönyt jo mahansa täyteen, pitää kysyntää luoda hyvinkin moninaisin ja kyseenalaisin keinoin, esimerkiksi lainsäädännöllä, uskontojen alasajolla ja keksityillä uhkilla.
  Toinen WEFfiläisten tärkeä ase on velka. Velanantaja saa nimittäin määrätä velallisen talouspoliitiikan ehdot. Mitä enemmän velkaa on, sitä enemmän kyykyssä olet.

  Ja todellakin WEFin takana on mafia. Sen kertoo jo Hollywoodin mukanaolo. Ja Nato on mafian keino hallita alusmaitaan.

  Plusääni(20)Miinusääni(3)
 3. Joneshenryllä taisi lähteä vähän laukalle. Kyllähän se tiedetään mitä politikot ajattelevat meistä mutta asiat pitäisi esittää asioina eikä jeesustella. ihan niinkuin jotain suurta olisi nyt ilmasssa. Mutta jokainenhan voi lukea laki- ja asetusmuutoksen Finlexistä. Eri asia on, kiinnostaako ihmisiä.

  Mutta joo, kyllä se niin on etttä meidän Mannakin on sielä kokouksisa kontillaan talutusnuora kaulassa ja tekee ihan kaiken mitä käsketään. Ja sanokaa mun sanoneen niin ei seuraava mutta sitä seuraavaksi siitätä leivotaan Suomen presidentti. Ja se päihittää jopa Haloskan.v-mäisyydessään.

  Suomi kesti kaksi kautta Halosta, mutta kestääkö se yhtä kautta Mannaa?

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 4. MAAILMAN TALOUSFOORUMI (WEF) JA SANANVAPAUS
  Yksi tärkeimmistä WEF:n päämääristä on tehdä kaikista ihmisistä samoin ajattelevia eli poikkeavat mielipiteet sensuroitaisiin kaikista tiedotusvälineistä. Tämä tarkoittaisi myös Internetin valjastamista WEF:n tavoitteisiin. WEF:n ohjelma yritysten ja valtionhallinnon yhtymisestä tuottaisi kaiken itsenäisyyden menettämistä eli kansallisvaltioiden täydellistä tuhoamista. Koko planeetasta tulisi WEF:n leikkikenttä, missä globalistit toteuttaisivat haaveitaan. WEF:n taustalla on muutama johtava miljardööri, mutta todellista valtaa käyttävät Siionin Viisaat. Siionin Viisaiden päämääränä on koko planeetan hallitseminen Talmud-uskonnon mukaisesti. Tämä tarkoittaisi kaiken informaation säätelyä eli sananvapauden totaalista tuhoamista. Tie helvettiin on päällystetty hyvillä tarkoitusperillä. WEF:n tavoitteet näyttävät hyviltä, mutta ovat salakavala yritys maailman totaaliseen hallitsemiseen. Rotujen tasavertaisuuden nimissä valkoinen rotu hävitettäisiin sekoittamalla se muihin rotuihin, koska valkoinen rotu edustaa planeetan parasta älymystöä. Esimerkkinä Saksa, jota juutalaisten johtamat vapaamuurarit hallitsevat. Juutalaiset julistivat sodan Saksaa vastaan vuonna 1933 ja juutalaiset voittivat toisen maailmansodan ja yrittävät nyt käynnistää kolmannen. Jeesus sanoi juutalaisille: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.” (Joh. 8: 44). Jeesus tarkoitti tällä, että juutalaisten rabbien oppi ”isien perimätieto”, jonka he olivat ottaneet omasta päästään, oli perkeleestä ja teki tyhjäksi Jumalan Sanan. Jeesuksen jälkeen ovat juutalaiset rabbit vielä lisänneet tähän perimätietoon monenlaisia iljettävyyksiä ja tämä perimätieto on koottu laajaksi teokseksi, josta käytetään nimitystä Talmud. Talmud kääntää Mooseksen kirjat eli Tooran perkeleelliseksi rasismiksi: kaikki lait sitovat vain juutalaisia, jotka ainoastaan ovat ihmisiä Talmudin mukaan. Talmudin mukaan muut kansat ovat eläimiä. Harmittaa, että monet vaihtoehtomediat uskovat vielä holokaustiin. World Almanac antaa juutalaisten lukumääräksi vuonna 1940 (sivu 129) 15 390 359 ja v. 1949 (sivu 289) 15 713 638. Toisen maailmansodan vuosikymmenenä siis juutalaisten lukumäärä kasvoi yli 300:lla tuhannella. Natsien arkistoista ei ole löytynyt ohjelmaa juutalaisten tuhoamisesta. Holokausti on juutalaisten luoma valhe, jonka avulla he ovat saaneet kerätyksi tähtitieteellisen summan rahaa, paljon sympatiaa sekä perustaneet tälle valheelle Israelin valtion ryöstämällä palestiinalaisilta kotimaan. Olemme kolmannen maailmansodan kynnyksellä ja juutalaiset ovat vastuussa sen sytyttämisestä. Juutalaiset hallitsevat täysin USA:ta, jonka he ovat kehittäneet omaksi sotilasvaltioksi, joka käy parhaillaan proxysotaa Ukrainassa. Juutalaisten tuhansia juonia ei voi ymmärtää ilman Swedenborgin teosten tuntemista:
  ”Tämä kansa on täysin erilainen muista kansoista ja heissä on juurtunut yritys tuhota tai vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan ja aina kun heille tarjoutuu tilaisuus, he kietoutuvat mukaan, eivätkä löydä mistään suurempaa iloa kuin järjestyksen – se on yhteiskunnan lakien – tuhoamisesta. Syynä on hankittu viha itse Rakkautta ja Järjestystä vastaan, mikä on Herra. Tästä minulla on hyvin paljon kokemuksia.” (Diarium Spirituale, 2260). Jumala ei salli, että juutalaiset voittaisivat kolmannen maailmansodan ja tekisivät planeetastamme maanpäällisen helvetin. Tämän tähden juutalaisten rikoksien paljastaminen on suurinta mahdollista lähimmäisenrakkautta. Mahdollisesti myös viattomat juutalaiset joutuvat kärsimään johtajiensa mielipuolisista päämääristä. Siionin Viisaat on tuomittava kuolemaan kansainvälisessä rikostuomioistuimessa.
  Benjamin Kivilohkare, miles Domini

  Plusääni(14)Miinusääni(5)
 5. Haluaisin lisätä tähän että kaiken tuon agendan tarkoitushan on täysi kontrolli ihmisestä ja sielusta. Tämä eliitti joka meitä nyt ohjaa, on lähtöisin satoja vuosia ellei tuhansia jotka ovat palvoneet Ba’alia ja uhranneet lapsia ja syöneet ihmislihaa. Mutta silloinen venäläinen hallitsija ai tarpeekseen ja käski heidän valita jokin muu uskonto tai heidät tuhotaan. He valitsivat juutalaisuuden mutta vannoivat että he tulevat tuhoamaan ja kostamaan Venäjälle ja ihmisille jatkoivat, ja jatkavat vieläkin, samaa rataa ja huijasivat. Tämä porukka on lähtöisin maasta jonka nimi oli Azkenazi, nykyinen Ukraina. Ja tätä he ovat nyt tehneet ja suunnitellut siitä lähtien ja aika hyvin he ovat onnistuneet. Kehotan kaikkia googlaamaan videosarjaa nimeltä ” Sequel-To-Fall-Of-The-Cabal ”. Se on 25 osainen dokumentti jossa kukin jakso on noin 25 minuutin pituinen. Sen on tehnyt 2 hollantilaista ja he ovat tehneet vuosia tutkimuksia kerätessään aineistoa tähän. Sen on nähnyt miljoonat ihmiset ja se on käännetty 20 kielelle. Tämän kun katsoo, ei enää kysy mistään mitä ja miksi maailma on tällainen ja miksi ihmisen elämä on loppujen lopuksi yhtä helvettiä ja elämme harhassa. VAROITUS!! Jos vähänkään uskot että mielesi ei kestä, ÄLÄ KATSO. OMALLA VASTUULLA !

  Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat