WTC-isku saattoi olla vakuutuspetos; salaliittolaiset kävivät ”oikeutta” New Yorkissa

Monet ovat sitä mieltä maailman suurimman kiinteistöhuijarin ja maailman pahiten korruptoituneen tuomarin tavatessa Manhattanin oikeussalissa heinäkuun viikolla, kun nelipäiväisessä oikeudenkäynnissä käsiteltiin World Trade Centerin tuhosta aiheutuneita miljardien dollarien korvausvaateita.

WTC:n omistaja Larry Silverstein, joka tunnusti kansallisessa televisiossa ”romauttaneensa” WTC:n rakennus-7:n, esiintyi tuomari Alvin Hellersteinin oikeussalissa Pearl Streetillä New Yorkissa. Ilman lautamiehiä käydyssä oikeudenkäynnissä päätettiin, onko Silverstein oikeutettu perimään 3,5 miljardia dollarin korvaukset lentoyhtiöiltä ja lentokenttäyhtiöiltä niiden 4,9 miljardin lisäksi, jotka hän on jo saanut syyskuun 11:nnen ”tappioistaan”.

Kaikkien mielessä on kysymys, miksi Silverstein väittää lentokoneiden tuhonneen rakennukset, kun hän on tunnustanut tuhonneensa ainakin yhden itse. PBS:n dokumentissa ”America Rebuilds” vuodelta 2002 Silverstein tunnusti osallisuutensa WTC-7:n hallittuun räjäytykseen. 47-kerroksinen tornitalo romahti omille sijoilleen 6,5 sekunnissa.

Rakennus 7:n mysteerisestä tuhosta on muodostunut 9/11-tapahtuman Rosettan kivi. Käytännössä kaikki tapausta tutkineet puolueettomat asiantuntijat, mukaan lukien tuhannet arkkitehdit ja insinöörit, ovat yhtä mieltä siitä, ettei hallituksen virallinen selitys tornitalo-7:n romahtamisesta muutaman toimistopalon vuoksi ole mistään kotoisin. Nämä asiantuntijat ovat sitä mieltä, että rakennus 7 romahdutettiin ilmiselvästi hallitulla räjäytyksellä, kuten Silverstein itse on myöntänyt. WTC-7:stä tulee amerikkalaisia muistuttamaan syksyllä valtakunnallinen mainoskampanja ”Re-Think 9/11”.

Huolimatta siitä, että Silverstein on jo tunnustanut romahduttaneensa oman rakennuksensa, hän on saanut korvauksia pelkästään rakennus 7:stä jo 861 miljoonaa dollaria vakuutusyhtiöiltä, sekä 4 miljardia muusta WTC-kompleksista. Tuo 861 miljoonaa dollaria maksettiin Silversteinille sillä perusteella, että rakennus 7 katosi vapaapudotuksen nopeudella jotenkin niiden kahden pohjois- ja etelätorniin osuneiden lentokoneiden vaikutuksesta.

Vakuutusyhtiöt eivät avoimesti syytä Silversteinia vakuutuspetoksesta, sillä se luultavasti tuhoaisi koko 9/11-tapahtuman peitetarinat ja valheet, sekä romahduttaisi niin Yhdysvaltojen kuin Israelin hallitukset yhtä nopeasti kuin rakennus 7 katosi. Ne ovat kuitenkin menneet niin pitkälle, että ovat kuvanneet Silverstein lisärahan vaatimuksia ”järjettömiksi”, mikä on selvää vähättelyä.

Vakuutusyhtiöiden mukaan Silversteinin vaatimus merkitsee kaksinkertaista korvausta. Heidän mukaansa Silversteinille maksettiin jo 4,9 miljardia dollaria, mikä on monikymmenkertainen määrä verrattuna säälittävään 115 miljoonaan, jonka hän ja hänen rahoittajansa maksoivat koko kompleksista vain viikkoja ennen tuhoa. Miksi hän siis vaatii vielä 3,5 miljardia dollaria? Silversteinin vastaus: Hän tarvitsee ne rahat. Varmaan tarvitsee, sillä Silverstein vaati alun perin vielä 11 miljardia dollaria, mutta Hellerstein rajoitti summan 3,5 miljardiin dollariin.

Vakuutusyhtiöt eivät ole maininneet sitä tosiasiaa, että World Trade Centerin tornit oli tuomittu asbestin takia aiemmin 2001, vain kuukausia ennen kuin Silverstein osti ne heinäkuussa, kuusi viikkoa ennen tuhoutumista. Vakuutusyhtiöt eivät ole maininneet Silversteinin kaksinkertaistaneen vakuutusarvon ostaessaan World Trade Centerin. Ne eivät ole maininneet sitä, että Silverstein kovisteli vakuutusyhtiöitä suostumaan käteiskorvaukseen vahingon sattuessa. Ne eivät ole kertoneet sitä yksityiskohtaa, että Silverstein junaili World Trade Centerin oston kaverinsa sionistimiljardööri Lewis Eisenbergin kautta, joka oli silloin New Yorkin ja New Jerseyn satamalaitoksen johtaja ja WTC-iskujen jälkeen kansallisen republikaanipuolueen rahastonhoitaja.

Christopher Bollyn vuonna 2002: ”Silverstein ja Eisenberg ovat molemmat olleet johtaja-asemissa sionistien miljardiluokan ’hyväntekeväisyysjärjestö’ United Jewish Appealissa. Silverstein on entinen UJA:n Juutalaisten Filantrooppien New Yorkin osaston johtaja. Tämä järjestö on katto-organisaatio, joka kerää joka vuosi satoja miljoonia dollareita satojen sionistijäsenorganisaatioidensa verkoston kautta Yhdysvalloissa ja Israelissa.”

Haaretzin mukaan Silverstein on Israelin pääministeri Netanjahun läheinen ystävä ja he keskustelevat puhelimitse joka viikonloppu.

Vakuutusyhtiöt ovat jättäneet mainitsematta myös sen, että kaksinkertaistettuaan WTC:n vakuutusarvon juuri ennen iskuja hän kaksinkertaisti jälleen voittonsa iskun jälkeen vaatimalla korvauksia kahdesta vahinkotapahtumasta. Silversteinin edustajan mukaan ”kaksi kaapattua matkustajakonetta, jotka iskeytyivät kaksoistorneihin syyskuun 11. päivä, olivat erillisiä ’tapahtumia’ vakuutusmielessä, mikä oikeuttaa hänet saamaan kaksi kertaa 3,6 miljardin dollarin vakuutuskorvauksen.” Omituinen ’kaksinkertainen vahinko’ vaatimus hyväksyttiin vuonna 2004.

Lisäksi vakuutuksenantajat eivät ole maininneet sitä tosiasiaa, että syyskuun 11. päivän aamuna niin Silverstein kuin hänen tyttärensä jättivät molemmat saapumatta jokapäiväiselle aamiaisellensa pohjoistornin Windows on the World –ravintolaan. Molemmat tarjosivat ontuvia tekosyitä, Silverstein väittäen yhtäkkiä muistaneensa varatun aikansa ihotautilääkärille.

Miten Silverstein on onnistunut pääsemään pälkähästä murhassa historian kaikkein selvimmässä vakuutuspetoksessa? Tietysti rikoskumppaninsa, tuomari Alvin Hellersteinin, avulla.

Hellesrsteinin oikeusistuin on kaikkien 9/11-rikosten salailujen keskipisteessä. Käytännössä kaikki WTC-iskuun liittyvä käräjöinti on tapahtunut hänen oikeussalissaan, mukaan lukien Ellen Marianin äskettäinen oikeuskäsittely Bushia, Cheneytä, Rumsfeldia, Wolfowitzia ja muita vastaan.

Silversteinin ja Eisenbergin tavoin myös Hellerstein on kiihkeä sionisti, jolla on tiukat siteet Israeliin. Hänen poikansa ja sisarensa ovat molemmat muuttaneet Yhdysvalloista ortodoksisionistien asutuksiin miehitetyllä alueella. Tutkiva journalisti Christopher Bollyn kirjoittaa: ”Hellersteinin poika on israelilainen asianajaja, joka muutti Israeliin vuonna 2001 ja jonka asianajotoimisto toimii Rothschildin rahoittaman Mossadin peiteyrityksen kanssa ja alaisuudessa, mikä oli myös vastuussa syyskuun terrori-iskuista. Hellersteinin poika edustaa Mossadin hallinnoimaa lentoasemien turvallisuusyritystä nimeltä International Consultants on Targeted Security (ICTS) N.V., jonka tytäryhtiö Huntleigh USA vastasi WTC-iskun lentokoneiden matkustajien turvatarkastuksista lentoasemilla. Sekä Alvin Hellerstein että hänen poikansa Joseph työskentelivät tunnetussa juutalaisessa asianajotoimistossa Stroock, Stroock & Lavan ennen siirtymistään nykyisiin tehtäviinsä. Stroock, Stroock & Lavan oli avainasemassa 9/11-iskujen järjestelemisessä. Stroockilla on pitkä historia Rothschildin ja muiden korkea-arvoisten sionistien edustajana.”

Aiheuttaako Silverstein-Hellerstein oikeudenkäynti New Yorkissa 9/11-skeptikkojen vastalauseiden myrskyn? Voittaako totuus ja oikeus ikinä? Jotta totuus ja oikeus voisi voittaa, pitää niiden ensin päihittää maailman rikkain ja vaikutusvaltaisin rikollisverkosto.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.presstv.ir/detail/2013/07/15/313839/911-incident-insurance-fraud/

26 kommenttia

 1. Kukahan on tämänkin salaliittoteoria-artikkelin alkuperäinen kirjoittaja ja kääntäjä? Tässä käytetään taas väärin sananvapautta ja esitetään salaliittoteoria totuutena ilman vastakkaista näkemystä. Se taas löytyy esimerkiksi täältä http://www.911myths.com/html/wtc7_pulled.html . Siellä selitetään vallan hyvin, miten WTC:n omistaja ei todennäköisesti ole ikinä sanonut räjäyttäneensä yhtä WTC-torneista salaliitossa pelastuslaitoksen kanssa. Riittääkö Magneettimedialla kanttia tutustua näkemyksiin, jotka ovat ristiriidassa omien lempisalaliittoteorioiden kanssa?

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
  1. Toi sun linkkis näyttää melkoiselta räpellykseltä, jonka joku 3-vuotias on vääntänyt kasaan. Tuo magneetin linkki on jo ihan oikealle ja toimivalle uutissivustolle. Minut vakuuttaa ainakin tämä ihan oikea sivusto, en tiedä sitten muista. Ja tuolla on paljon asiaa, jota ei pystytä kiistämään! Esimerkiksi ylimitoitetut vakuutukset ja paljon muutakin. Useat asiantuntijat ovat ottaneet kantaa näihin 9/11 tapahtumiin ja nämä ns. ”viralliset” selitykset on saatettu suorastaan naurunalaisiksi. Nuihin tapahtumiin liittyy todella paljon vilunkipeliä ja totuutta peitellään ihan tietoisesti kansalta. Tämä on fakta!

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
   1. Jaa, että sinulle kelpaavat vain komeaa grafiikkaa sisältävät sivut? Mitenkähän nämä ”yliherrat” juutalaiset pankkiirit ja tuomarit eivät ole salaliitossaan onnistuneet pulittamaan yhtään enempää uskottavuuden takaavia grafiikoita…

    Ihan vakavasti ottaen: salaliittoteoreetikoille ei kelpaa mikään. Jopa sellainen ihan ”oikea” taho kuin BBC on tehnyt dokumentin, jossa kiihkottomasti kumotaan näitä teorioita. Sen jälkeen BBC oli myös salaliittoteoreetikoiden mukaan mukana tässä WTC-salaliitossa.

    Plusääni(1)Miinusääni(3)
     1. BBC ei tiennyt WTC7:n tuhosta etukäteen. Tämäkin on vallan hyvin selitetty heidän omilla nettisivuillaan. Salaliittoteoreetikoiden surkeat todisteet ovat aina laatua ”toimittaja sanoo yhden monitulkintaisen sanan”. Näistä surkeista todisteista viimeistään näkee, että kyseessä on vahvasti uskon asia.

      Minä onneksi vielä toistaiseksi voin uskoa kiihkottomasti kirjoitettuja analyyttisia lehtijuttuja, joita luen valtamedian lisäksi erilaisista oikeista vaihtoehtolehdistä. Kärkkäisen ja amerikkalaisten huuhaa-hemmojen hatariin pilvilinnoihin en tunne mitään tarvetta sekaantua. Niin nopeasti nämä jyrkän ehdottomat totuusväitteet romahtavat, kun vähänkin tarkastelee sitä, mihin ne oikeasti pohjautuvat. Salaliittoteoreetikot eivät koskaan tuo sitä toista näkökantaa analyyttisesti esiin, vaan se ”kumotaan” aina nimittelemällä toisin ajattelevia juutalaisiksi tms.

      Tuleepa tässä mieleen se Long Playn juttukin Kärkkäisen hommista. Kehotan tutustumaan erityisesti työntekijöiden mielipiteisiin Kärkkäisestä. Ovatkohan työntekijät, toimitusjohtaja ja tämän Magneettimedia-lehden entiset toimittajatkin Kärkkäisen ja tovereiden mielestä juutalaisia tai vähintään juutalaisten kätyreitä? Aivan.

      Meidän on turha jatkaa tätä keskustelua. Olen valitettavasti oppinut, että kiihkouskovaisten kanssa on turha väitellä. Puppugeneraattori suoltaa puolitotuuksia kyllä aina lisää ja väittää niitä aukottomiksi todisteiksi ufojen läsnäolosta tai milloin mistäkin.

      Voit pitää tätä kaikessa rauhassa juutalaisten yliherrojesi automaattikirjoituksella kääntämänä kommenttina heidän suurimman vihollisensa eli J. Kärkkäisen tavaratalojen kaatamiseksi.

      Plusääni(0)Miinusääni(3)
     2. Kukaan täysjärkinen ei usko iralliseen liturgiaan ja isoihin medioihin WTC-asiassa. Vain pepunnuolijat teeskentelevät uskovansa eli olevansa vammaisia. Samoin maksetut suoltajat. Kyseessä on päivänselvä huijaus ja sen olikin määrä paljastua lähes jokaiselle ajan kanssa viimeistään.

      Tuskin työntekijät omalla nimellään esiintyvät eli roskasivusto on keksinyt itse nuo kommentit. Muta ei ihme, jos joku yksinkertainen yksilö ja useampiakin olisi työntekijöiden joukossa. Onhan K astunut isoille varpaille ja ihmiset ovat juuri näisä asioissa aivan pihalla ja kusetettuja. Jokainen täysjärkinen kuitenkin näkee, että K on ärsyttänyt isoja tahoja ja tuskin kukaan haluaa rohkeille kaapinoitsijoille kärsimyksiä. Kaikki sellainenhan sattuu vain omaan nilkkaan.

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     3. Ja viimeisimpien omalla nimellään etäisyyttä ottaneiden reaktio on luonnollista itsesuojelua. Mielestäni vain sionisti voi leuhkia tällaisella ja itse asiassa todellisuudessa hekumoit vallasta ja mahdista juopuneena alastomalla vallankäytöllä ja luotat tuolla vain voiman ja väkivallan uhkaan. Kaiki on vain naamioitu joksikin muuksi.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Barrett

  Kaveri on muslimikäännynnäinen, jonka elämäntehtävä on oikeana islamististina saattaa ”sionistien” tekemiset maailman tietoon. Hienoa, että J.Kärkkäinen Oy on ottanut omaksi tehtäväkseen tuoda tätä asiaa esille.

  Katselin vanhoja tiliotteita. Jokunen satanen per kuukausi on mennyt muualle sen jälkeen, kun Lahteen muuttaneena aloin sitten lukemaan näitä totuuksia.

  Sarkasmi ja ironia…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Juutalaiset täällä taas valppaana lapioimassa paskaa Kärkkäisen niskaan, mutta juutalaisia ei saa kritisoida ikinä yhtään mistään tai muuten Wiesenthal ärähtää. Röyhkeys huipussaan, kun katsoo miten paljon paskaa juutalaiset juutalaismedioissa lapioivat muiden uskontoryhmien ja yksityishenkilöiden niskaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Että oikein kommenttikentän viesteistäkin tulkitaan näkyviin juutalaisten salaliitto?! Kyllä taas hävettää entisenä pohjalaisena, että tällaista huuhaata levitetään Ylivieskasta maailmalle. Yhtä pahasti ei ole hävettänyt sitten viime presidentinvaalien, jolloin maakuntalehteä myöten julkaistiin sukupuolivähemmistöjä syrjivää kirjoittelua. Ennen pohjalaiset tunnettiin suoraselkäisyydestään, nykyään yhä enemmän hulluudestaan. Terveisin Israelin valtion politiikkaan kriittisesti suhtautuva ”vihervasuri”, joka ei kuitenkaan näe joka puolella ympärillään salaliittoja saati jauha pakkomielteisesti mitään ”juutalaisten yliherruudesta”.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 5. Kyllä WTC-iskuun ja rakennusten vakuutusbisnekseen liittyy suunnattomasti mätää. Kysymys ei todellakaan ole mistään salaliittoteorioista vaan faktoista. Kansalaisia surmataan ja huiputetaan törkeästi, jotta valtaeliitti saisi yhä enemmän valtaa. Skeptikkoja ja muuta kansaa, joka ei ajattele omilla aivoillaan, kuljetetaan kuin pässiä narussa…

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Simon Wiesenthal voisi valaista maailmaa siitä, kuinka Israelin valtion perustamisen aikaan juutalaisteroristit tappoivat ruotsalaisen aatelisen Folke Bernadotten, joka oli ensin pelastanut juutalaisia Saksan keskitysleireiltä.

  Tämän juutalaisterroristiryhmän johtohahmo oli sittemmin Isrelin valtion pääministeri.

  Sopii yrittää kumota tämä viesti antisemitisminä. 🙂

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. Länsimainen uskon-, ja sananvapaus tarkoittaa käytännössä sitä, että Islamia ja Päivi Räsästä vastaan saa kyllä hyökätä ja pilkata uskonasioista.

  Sitten nämä sinisilmäiset kaikenmaailman maallistuneet ja oikeaoppiset ateistiset viisastelijat ottavat annettuna kaiken valtamedian tuputtaman ja tieteellistä tarkastelua kestämättömän propagandistisen kusetuksen, mitä kuvitella saattaa. Mikä vitun ero sillä on, onko sen ultimaattisen totuususkon kohteena Koraani, Raamattu, Barack Obama ja siionistit tai Hesari. Sen jälkeen lyödään leimakirveellä salaliittoteoreetikkoja otsaan kriittisyydestä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Ihmettelen, että missä ovat käytöstavat ja netiketti.
  Täällä Magneettimedian keskusteluissa näyttää olevan melko ala-arvoistakin keskustelua.
  Ehkä kaikki eivät hyväksy/kunnioita toisten mielipiteitä, eikä asioista osata keskustella asiallisesti.
  Oli aihe millainen hyvänsä, niin luulisi aikuisten ihmisten pystyvän kommentoimaan asiallisesti.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 9. Monille on psykologisesti liian iso askel katsoa WTC7:n
  murskaantumista objektiivisesti:

  The Official Video: ReThink911 September 2013

  Kuviteltu sosiaalinenpaine saa ihmiset näkemään vaikka
  tomaatin banaanina (halutaan aina olla samaa mieltä kuin yleinen mielipide, ettei tule turpaan).

  Tässä vielä tekstitettyä kuvaa niille joille englanninkieli ei aukea:

  Tyhmille tämä ei aukea, ennenkuin sosiaalinen paine kääntyy toisinpäin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tuossahan sanottiin, että krovaukset tulivat tuplana. Lentoyhtiöiltä ei enää voinut kiristää rahakorvauksia ja se oli oikeudenkäynnin takana.

   Kirjoittaja unohti mainita, että tornit aiottiin purkaa ja joka tapauksessa rakentaa uusia rakennuksia.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. ”Tuossahan sanottiin, että krovaukset tulivat tuplana.”

  Jepulis, mutta se päätös tehtiin kahden eri lautamiehistön yhteisellä päätöksellä vuonna 2004. Miten se liittyy siis tuomari Hellersteiniin?

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 11. Niin voihan tässä olla kyse jostain artikkelista, jonka skepojen taustavoimat ovat laskeneet liikkeelle ja jotka aina sisältävät joitain puutteita tai heikkouksia, joihin sitten voidaan iskeä kiinni ja yrittää saattaa kaikki naurunalaiseksi. Minua ei Hellerstein kiinnosta. Ei totuus-liike kaadu Hellersteiniin, oli hänen osuutensa mikä hyvänsä. Silversteinin syyllisyys vaikuttaa päivänselvältä.

  Artikkelissa linkissäsi yritettiin väittää, että koko juttua olisi yritetty laittaa yksin hänen junailemakseen, mikä tietenkin on päätön olkiukko. Tietenkin hän oli vain yksi tärkeä tekijä. Muistamme myös esim. osakekeinottelut lentoyhtiöiden ym. osakkeilla ennen iskua. Selvä sisäpiiritieto. Keinottelu on selvästi osoitettu, mutta voit tietenkin vyöryttää vastaan uutisia ja artikeleita ja muuta vääntöä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Onhan niitä kaikenlaisia artikeleita ja niissä epätarkkuuksia. Mielenkiintoista, että tuossa viitataan juuri Bollyniin, joka on tunnettu huijari, vaikka kirjoittaa asiaakin paljon.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat