Yhdysvallat teki Libyasta terrorismikeskuksen
Yhdysvaltojen, Naton ja Rotschildien sionistinen sota Gaddafin syrjäyttämiseksi teki Libyasta kansainvälisen terrorismin keskuksen.
Yhdysvaltojen ulkoministeriö myönsi viime vuonna, ettei hyökkäys Libyaan tehnytkään maasta demokratiaa, kuten sionistipropaganda oli lupaillut. Ulkoministeriön mukaan Libyan nukkehallitus on todella heikko eikä se kykene ylläpitämään järjestystä tai takaamaan kansalaisten turvallisuutta. Ulkoministeriö myös myönsi, että Libyasta on tullut terroristien onnela ja että aseistetut ryhmät saavat toimia maassa täysin vapaasti.
Rikollisryhmät ovat ottaneet haltuunsa esimerkiksi lentokenttiä ja öljysatamia. Libyan rajat vuotavat kuin seula. Maasta on tullut myös pimeän asekaupan keskus. Aseita kulkeutuu Libyasta kriisialueille aina Syyriasta läntiseen Afrikkaan. Libyan sijainnin vuoksi Yhdysvaltojen luoma terrorismiuhka koskee myös Eurooppaa.
Libyan kriisin syy on tietysti vuoden 2011 sota, jolloin sionistiset Yhdysvallat ja Nato hyökkäsivät Libyaan ja murhasivat maan johtajan Muammar Gaddafin. Sodan tärkeimpiä motiiveja oli alistaa taloudellisesti itsenäinen Libya juutalaisen Rotschildin pankkiirisuvun alaisuuteen.
Ajettuaan Libyan humanitääriseen kriisiin Yhdysvallat siirtyi Syyriaan. Molemmissa maissa amerikkalaiset ovat aseistaneet ja rahoittaneet sadistisia terroristiryhmiä, jotta maihin ei saataisi enää vakaita ja taloudellisesti itsenäisiä hallituksia. Kyseessä on klassinen sionistien strategia hajottamisesta ja hallinnasta.
Lue myös:
Libyan sodan taustoista ja vaikuttimista
Miksi Libyaan hyökättiin?
Nato: 65 vuotta rauhantyötä pommittamalla
Norjalaiset ja tanskalaiset NATO-lentäjät syyllistyivät myös siviilien murhaamiseen 2011 pommittaessaan Tripolia. Gaddafi oli siirtymässä kultakantaan koko Afrikan yhteisvaluuttana ja sitä ei UMJ-mafia voinut hyväksyä. Libyaa kutsuttiin Afrikan Sveitsiksi vielä 2010 ja maan kultavarannot olivat nousseet puoleen Englannin kultavarannoista. Libya oli rikas. Ilmainen koulutus. Nuoret saivat valtiolta häälahjana oman asunnon avioituessaan. Suora demokratia toimi ruohonjuuritasolla yhteiskunnan kehittäjänä.