Yhdysvallat tuplaa lahjoituksensa Israelin ohjuspuolustusjärjestelmälle

Yhdysvallat on ilmoittanut sijoittavansa tuntuvasti israelilaiseen Rautakupoli-ohjuspuolustusjärjestelmään (Iron Dome) ja kaksinkertaistavansa maksamansa avustussumman. Summa on nyt jo 351 miljoonaa dollaria.

Yhdysvallat ei itse hyödy millään tavalla äärimmäisen kalliista ohjusjärjestelmästä. Israel joutuu pelkäämään esimerkiksi Gazasta ja Libanonista ammuttavia raketteja, sillä sionistinen terroristivaltio on vuosikymmenten ajan pommittanut, vanginnut ja surmannut paikallisia ei-juutalaisia. Raketit ovat köyhien naapurikansojen ainoita aseita länsimaiden rahoittamaa ja rakentamaa Israelin sotilasmahtia vastaan.

Rautakupolin avustuksista kirjoittanut tohtori David Duke toteaa, että ainut syy, miksi Yhdysvallat jatkaa huikeiden rahamäärien lähettämistä Israeliin on, että sionistit hallitsevat amerikkalaista politiikkaa.

Yhdysvaltojen ja Israelin edut ovat todella rajussa ristiriidassa. Amerikassa työttömyys ja köyhyys pahenevat, mutta elvytyksen ja hyvinvoinnin sijaan verovarat suunnataan rikolliselle öykkärivaltiolle Lähi-itään. Israelin saamat avustukset ovat vain kasvaneet viime vuosina. Israelin ”turvallisuudella” ei ole mitään strategista merkitystä amerikkalaisten kansalaisten turvallisuudelle. Pelkästään vuoden 2011 jälkeen amerikkalaiset veronmaksajat ovat tukeneet Israelin sotaa muuta maailmaa vastaan 720 miljoonalla dollarilla.

Duken mukaan Rautakupolin rahoituskuvio muistuttaa paljon Siionin viisaiden pöytäkirjojen tekstejä:

Näkyvä hallinto ja salaiset neuvonantajat. Hallitusmiehet, jotka me valitsemme kansan riveistä heidän orjamaisten taipumustensa perusteella, eivät ole valmistautuneet hallitsemaan. Heistä on siten helppo tehdä pelinappuloitamme, joita lapsesta asti maailmaa hallitsemaan kasvatetut neuvonantaja-asiantuntijamme salaisesti siirtelevät.

Dukelta on tuloillaan päivitetty ja kuvitettu versio Siionin viisaiden pöytäkirjoista. Duken kirjassa vanhaa ja kiistanalaista Venäjältä maailmalle levinnyttä teosta verrataan 2000-luvun maailmanpoliittisiin ilmiöihin. Pöytäkirjojen ennustukset juutalaisten kansainvälisestä taloudellisesta, poliittisesta ja mediavallasta ovat kaikki toteutuneet viimeistä piirtoa myöten. Katso video kirjaan liittyen:

DavidDuke.com

2 kommenttia

  1. Eivät ihmiset tajua vaikka katsoisivat liian syvällä matrixissa. Duken videot ja duke voipi saada estettyä ww3 jos ihmiset heräävät tajuaa kokonais kuvan ja ketkä taustalla

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat