Yhdysvaltojen talouskriisi voi johtaa sotaan

357978_ObamaYhdysvaltojen hallitus valmistautuu vaikeisiin aikoihin dollarin arvon laskiessa. Hallituksen entisen virkamiehen mukaan tämä johtuu Washingtonin vastuuttomasta politiikasta.

Valtiovarainministeriön entisen sihteerin Paul Craig Robertsin mukaan Yhdysvaltojen keskuspankki ei enää kykene manipuloimaan kullan hintaa, mikä on haavoittanut maan taloutta. Obaman hallitus tekee amerikkalaisille myös karhunpalveluksen uhkailemalla Venäjää jatkuvasti talouspakotteilla.

Robertsin mukaan Yhdysvallat käyttää dollarin kansainvälistä asemaa röyhkeästi hyväkseen uhkailemalla itsenäisiä maita, jotka eivät suostu alistumaan Washingtonin politiikalle. Yhdysvaltojen asema maailmalla tulee kuitenkin pian heikentymään, sillä Venäjä ja Kiina ovat päättäneet luopua dollarin käytöstä.

Roberts pitää Yhdysvaltojen dollarin kaatumista mahdollisena. Tämä tulisi päättämään myös maan aseman kansainvälisenä sotilaallisena öykkärinä. Tämän estääkseen Yhdysvallat voi kuitenkin pakottaa liittolaisena mukaan sotaan Venäjää ja Kiinaa vastaan, millä olisi vielä huomattavasti dollarin kaatumista järkyttävämmät seuraukset. Roberts varoittaa etenkin eurooppalaisia tekemästä likaista työtä Yhdysvaltojen puolesta.

Press TV

19 kommenttia

 1. Ei Eurooppaa saada helposti sotaan Venäjää vastaan. Ihmiset ovat aivopestyjä, mutta ei nyt niin aivopestyjä, että ajatus sodasta voitaisiin heille myydä. Sodan voi tietenkin yrittää pakottaa Euroopan ylle järjestämällä false-flag iskuja ja syyttää niistä Venäjää. Onhan niitä kaikenlaisia keinoja, yksi niistä voisi olla Suomen ujuttaminen Natoon ja sitähän nuo poliitikot ja media nyt kovasti lobbaavat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Ai Eskokin on Putinin mies?

  Putinin Venäjä edustaa aikamme mustinta juutalaisvaltaa. Se on kuin NL eli siellä he voivat tehdä mitä hyvänsä. Se on juutalaisempi kuin EU.

  Suomelle ei ole uhka todellakaan mikään maailmansota. Suomen suurin uhka on se, että Putte syö Suomen ja Baltian tai vain Suomen. Ehkä koko Ukrainan myös. Ja se on nimenomaan uhka, ettei Putinin tarvitse pelätä tästä tempusta ja vaikka kaikkien suomalaisten tappamisetsa yhtään mitään sotaa vastaukseksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Pienet vihreät miehetkö siellä Itä-Ukrainassa ovat rajan yli tulleet? Putin on propagandaansa myöten melko avoimesti juutalaisuuden edustaja. Hän käy säännöllisesti käskynjaolla Libavitsh-juutalaisten pakeilla ja on lahjoittanut muutaman kerran palkkansa heidän synagoogaansa ja holohoax-museoonsa. Mein Kampf on kielletty kirja ja juurimaassa sai kirjakauppias viharikossyytteen Mussolinin teoksen Kolmas tie ja toinen Goebbelsin kirjoituksen myynnistä. Holohoaxin paljastaminen ja kaikki revisionismi olaan kieltämässä. Putinin puolueen laki on läpäissyt jo alahuoneen. Sen toi parlamenttiin Boris Shpigel, juutalainen miljardööri ja Johann Bäckmanin rahoittaja ja käskyttäjä. Jerusalem Post elvisteli hiljattain, kuinka Putinin rinnalla on juutalaisten miljardöörien armeija. Maa on juutalaisen oligarkian kleptokratia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ukrainan tilanne ei liity mitenkään Suomeen. Ukraina on joutunut ikävästi suurvaltojen kiistakapulaksi tilanteessa, jossa Yhdysvallat on laittanut pallon liikkeelle järjestämällään verisellä vallankumouksella. On aika outoa olettaa, että Venäjän pitäisi antaa Yhdysvaltojen hiipiä omalle takapihalleen tekemään ties mitä.

   Lännen uutisointi aiheesta on ollut vahvasti asenteellista propagandaa. Kaikki faktat jotka eivät tue ”Länsi hyvä, Venäjä paha” narratiivia on jätetty kertomatta. Faktat suorastaan loistavat poissaolollaan ja valheita levitetään. Jokainen joka on katsonut Maidanin tarkka-ampujien toiminnasta julkaistun videon huomaa, että laukaukset tulevat mielenosoittajien hallitsemasta rakennuksesta, ei mäen päältä missä poliisivoimat olivat. Mielenosoittajia ammuttiin selkään, mutta länsimedia kertoo tunteikasta tarinaa ”Janukovichin rikollisesta käskystä ampua”.

   Motiivi myös Janukovichin näkökulmasta on kyseenalainen. Miksi ihmeessä hän olisi ampunut mielenosoittajia? Ampumiset olivat aivan turhia ja toimivat Janukovichia vastaan. Jälleen näitä sattumia, missä lännen syrjäytyksen kohteena olevat hallinnot ovat maailman typerintä porukkaa. Vielä tyhmempää porukkaa on kuitenkin länsimaiden asukkaat, jotka eivät näe miten heille valehdellaan joka päivä uutisissa.

   Ei Venäjälläkään varmasti asiat hyvin ole, mutta pitäisi se osata katsoa myös kriittisesti sinne omaankin pesään.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Haloo, ettekö tajua tätä ? Samaa juutalaisten kusetusta kuin koko kylmä sota aikoinaan. Parhaillaan rakennetaan vastakkainasettelua juutalaisen median välityksellä ja koitetaan saada valkoiset tappelemaan keskenään. Puttea ja Obamaa ohjaa juutalainen mafia.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Miten mielenosoittajat hallitsivat rakennusta? Siellähän ravasi kaiken maailman toimittajia. Hallitsivatko mielenosoittajat muka koko kaupunkia? Tarkka-ampujia on ollut enemmän kuin vain yksi. Janukovich halusi lopettaa mielenosoitukset murskaamalla ne. Sen huomasi esim. henkilövaihdoksista ja uhkavaatimuksesta. Tuo video on aika hämärä muutenkin ja muut RT:n propagandasivut. Mitään järkeä ei olisi ollut ampua mielenosoittajia mahdollisten tukijoiden taholta, sillä silloin koko mielenosoitus oisi saattanut murentua. Pikemminkin olisi ollut syytä tukea sitä. Joka tapauksessa videoilla näkyy venäläisiä tarkka-ampujia asemissa (tätä ei RT näytä) ja poliisien ampumista. Totta kai mielenosoittajat iskivät vastaan ja uhosivat omaavansa aseita. Poliisi joutui peräytymään.

    Kyllä täytyy olla lammas, jos ei tajua minkälainen mies tämä Janu oli ja minkälaiset jännitteet tuolla on.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Näitä videoitahan on kahdenlaisia. On videoita missä poliisivoimat ampuvat, mutta toistaiseksi en ole nähnyt yhdenkään mielenosoittajan niissä saavan osumaa poliisin ampumasta luodista. Mitä olen näitä nähnyt, niin poliisit ovat lähellä mielenosoittajia ja aika hankala kuvitella, että he eivät osuisi mielenosoittajiin jos he haluaisivat osua.

     Toisissa videoissa poliiseja ei näy, kun luodit osuvat mielenosoittajiin. Mielenosoittajat suojautuivat kilvillään väärään suuntaan, mikä käy selkeästi ilmi, kun luoti osuu mielenosoittajaan ja hänen kilpeensä paljastaen luodin lentoradan. Luodit tulevat selän takaa, ei sieltä mistä mielenosoittaja luulee niiden tulevan.

     Kohdassa 12:20 – 12:25 kilpimies saa osuman:
     https://www.youtube.com/watch?v=4HLqGhD73tk

     Muutenkin kannattaa suhtautua skeptisesti näihin videoihin. Esimerkiksi Yleisradio näytti kuvaa, kun mielenosoittajia ammuttiin ja leikkaamalla kuva poliisivoimiin saadaan vaikutelma, että poliisit ampuivat. Yksi näistä luodeista kopsahti puuhun mielenosoittajien selän suunnasta.

     Ei myöskään passaa unohtaa virolaisministeri Paetin kommentteja, kun hän kertoi, että lääkärilausuntojen mukaan samat ampujat ampuivat poliiseja ja mielenosoittajia.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Näin suoraan netin videoista, kun poliisi tulittaa. Tietenkään missään kuvissa ei ole näkynyt samaan aikaaan sekä ampujaa että osumaa. Perin naiivia kuvitella, että poliisit eivät ampuisi kohti. Niin ei ole missään maassa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Olet varmaan kuullut varoituslaukauksista ja kumiluodeista? Tulittamiseen voi olla monia syitä. Näin suomalaisen näkökulmasta tuntuu aika etäiseltä ajatukselta, että tavalliset suomalaiset poliisit käyttäisivät kovia luoteja mielenosoittajia vastaan. Ainoastaan hengenvaarassa näin tapahtuisi, ei kenenkään politiikon käskystä. Tavallisia ihmisiä ne poliisit on siellä Ukrainassakin.

      Spekulointi asiasta on kuitenkin turhaa, ainoa asia mikä minua häiritsee on kuolettavat laukaukset, jotka ammuttiin etäältä mielenosoittajien selän takaa. Jos mielenosoittajat pitivät kilpeään poliisien suuntaan, niin kuka heitä tulitti takaapäin?

      Tätä samaa strategiaa on käytetty Libyassa ja Syyriassa. Vallankumouksen järjestänyt taho tappaa siviileitä, jotta saataisiin kansa syrjäytyksen kohteena olevaa hallintoa vastaan. Samalla länsimaiset kontrolloidut tiedotusvälineet pääsevät laulamaan lampaille sitä kuuluisaa virttä ”hullusta diktaattorista”, jonka pitäisi muka oikeuttaa sotatoimet kyseistä maata vastaan.

      Syyriassa myös lavastettiin joukkomurhia, joista syytettiin Assadin hallintoa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. Libyassa ja Syyriassa nuo jutut on lavastettu ulkomaille.

      Suomessakin poliisi oli hyvin raju, kun jalkapallokatsomossa nousi hakaristilippu. Välittömästi erittäin kovat otteet. Kyllä Suomessakin vallasta taisteltaessa EU-osapuoli tekee vaikka mitä.

      Todella lapsellista tavaraa Esko ja siten voimme tehdä Eskosta tiettyjä päätelmiä. Voin vielä muistuttaa, että eivät ne tavallisia poliiseja olleet, vaan venäläismielisten erikoisjoukkoja höystettynä Venäjältä tulleilla speznatz-osastoilla.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     4. Minähän en väitä tietäväni mitään, koska tämänlaisessa tilanteessa on hankala tietää varmasti mitä siellä tapahtuu. Päpy näyttää tietävän kaiken, mutta todisteita omille jutuille ei tule koskaan.

      Voimme päätellä myös jotain tästä.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Tässä on tavoite jota USA kaikilla rintamilla ajaa myös Ukrainan kriisi mukaanlukien. Eli sivilisaation romahduttamista joka tulisi olemaan uuden maailmanjärjestyksen lähtölaukaus. Nämä tutkimukset ovat ”ilmoitusluontoisia” asioita joiden tarkoituksena on sumuttaa ihmiskuntaa uskomaan talouden alkaessa kääntymään kohti romahdusta että ”no tämähän ennustettiinkin tapahtuvaksi”. Kun on ennustus selustana, on ikäänkuin kohtalon ohjaamasta asiasta kysymys.

  http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288668409386.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Juurikin näin. USA:n käyttäminen tuossa yhteydessä onkin väärä yleistys.

    Mitä eroa on muuten mustalaisilla ja amerikkalaisilla?

    Mustalaisissa 99% pilaa prosentin maineen. USA:ssa prosentti pilaa 99% maineen.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Olisko jollain heittää jotai sivua mistä voisin lukea noista putinin yhteyksistä juutalaismafiaan??

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Tuossa alempana näitä sivustoja. Putin on pelkkä talmudin pänttääjien työkalu. Valta ei ole vaihtunut Venäjällä ollenkaan sitten 1918, kun nämä kaasarimafian kätyrit murhasivat Tsaari Nikolai II:n perheineen ja ryöstivät tämän(kin) valtion petoksella ja väkivalloin orjakseen. Tässä yhdeydessä miljoonia viattomia ihmisiä murhattiin.

  http://uusijerusalemi.com/III. LUKU.html

  Venäjällä on vallassa edelleen sama kasaarimafia.
  http://uusijerusalemi.com/IX.LUKU.html

  Kuten myös EU:ssa, USA:ssa, ja Kiinassa. Valta on kaapattu tämän lobbyn hallitseman petollisen rahajärjestelmän avulla (=vallan väline.). Kaikki muu teatteri (ns. kansanvallasta, eli demokratia) on pelkkää kulissia. Se jolla on rahanluontioikeus, hallitsee valtiota.

  http://www.spingola.com/Putin.html

  At Putin’s Side, An Army of Jewish Billionaires!
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FcmSLVpNb7g
  http://www.jpost.com/Jewish-World/Jewish-Features/At-Putins-side-an-army-of-Jewish-billionaires
  http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/Peres-hails-Red-Army-in-ceremony-attended-by-Putin

  Putin donates month’s salary to Jewish museum
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3409150,00.html

  http://endzog.wordpress.com/2014/03/26/the-rising-threat-of-anti-white-russia/
  http://endzog.wordpress.com/2014/03/30/scott-roberts-reply-to-andrew-anglin/
  http://www.sott.net/article/276380-Putins-emancipation-of-Russias-Jews

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat