YK huolissaan USA:n ihmisoikeusloukkauksista

YK:n ihmisoikeusneuvosto on julkaissut raportin, jossa se ilmaisee vakavan huolensa Yhdysvaltain ihmisoikeusloukkauksista.

Raportissa ollaan erityisen huolissaan kidutuksesta, poliisin toimenpiteiden raakuudesta ja laaja-alaisesta syrjinnästä, joihin Yhdysvaltain hallitus ei ole asianmukaisesti puuttunut.

Loukkauksien ja syrjinnän kohteeksi joutuvat erityisesti afroamerikkalaiset ja vähemmistöt, erityisesti muslimit ja maahanmuuttajat. Syrjintä näkyy esimerkiksi siinä, kuinka New Orleansin pienituloiset afroamerikkalaiset on yhä, viisi vuotta hirmumyrsky Katrinan jälkeen, ilman asianmukaista apua.

Armeijahenkilökunnan tekemät kidutukset vankeja ja pidätettyjä kohtaan Guantanamo Bayn vankilassa ja pidätyskeskuksissa Irakissa ja Afganistanissa tuomitaan raportissa. Raportin mukaan Yhdysvallat on perustanut salaisia pidätyskeskuksia, joissa pidätettyjä kidutetaan ja pidetään pitkiä aikoja vangittuja.

Raportin mukaan ihmisoikeusloukkaukset ovat lisääntyneet 9/11 terrori-iskujen jälkeen, sillä muutamia laillisia oikeuksia on pidätetty terrorismiepäilyjen varjolla.

Toinen vakava huolenaihe on se, että kuolemanragaistuksen määräämisessä on selvät erot eri rotujen välillä.

Asiasta kertoi iranilainen televisiokanava PressTV viime viikolla.

http://www.presstv.ir/detail/147706.html

3 kommenttia

  1. YK on huolissaan USA:n ihmisoikeuksista, muuta eipä puutu näihin terveydenhuoltojen, kuten esim. kaikkien maiden THL:n ja muiden samantapaisten myrkytyslaitosten versioiden toimintaan. Taitaa olla ihmisten pellenään pitävien tahojen kanssa samassa juonessa mukana. Mihinkähän senkin järjestön toiminta tosiasiassa oikein tähtää (muka huolissaa). Kattia kanssa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Kuka olisikaan Suomen vähäosaisten kansalaisten ihmisoikeuksista. Räsänenkin paasaa kyllä aborttien vastustajana, puolustaa lääkemyrkkyjä oikeina ainoina hoitomuotoina sairauksien hoidoissa jne. Mollaa luonnonlääkkeet, ei näytä piittaavan siitä jos jotkut haluavat elää myrkyttömämpää elämää luonnon oman apteekin antimilla. En kannata tuonlaatuista politiikkaa. Jokaisella kansalaisella pitää olla oikeus määrätä mitä hänen kroppaansa laitetaan. Lääkärinä pitäisi olla enemmänkin huolissaan nimenomaan lääkemyrkkyjen aiheuttamista haitoista ja kuolemaan johtaneista lääkemyrkkyjen käytön jatkumisista + rokotemyrkkyjen aiheuttamista kuolemista ja muista niiden vahinkoa aiheutuvista tekijöistä. Rokotteet ja nykyiset useammat lääkemyrkyt on tarkoituksella kehitetty ihmiskunnan vähentämiseen ja tämän nämä ja muut päättäjät tietävät, ainakin ne jotka ottavat oppia muualta maailmanturuilta ja taistelutantereilta (ebola, aids yms.), mutta oma napa paras napa, meistä elättäjistään viis veisaavat päätöksiä tehdessään. SUORANAISTA KANSANMURHAA sanan täydessä merkityksessä. Se näyttää olevan sallittua. Asialla on kuitenkin prikulleen sama tarkoitus, rokotteet ja lääkkeet vain tappavat yleensä hidastetusti ja niin ettei sen aiheuttamaa kuolemaa edes tavallinen ihminen osaa epäillä lääkkeen tai rokotteen aiheuttamaksi. Lääkärinä senkin pitäisi olla päivänselvää jos siitä sitten mitään ymmärtää, mutta ei voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu, valitettavasti.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Hulluus huipussaan sanon minä. YK huolissaan USA:n ihmisoikeuksista, mutta eipä varmaan vaivaudu auttamaan intiassa tapahtuneisiin sterilointileirien mielipuolisten toimintojen tuomitsemisessa, vaikka tässä on tapahtunut selvä rikos ihmisyyttä kohtaan. Ihmisiä on varmaan rahdattu kuin karjaa teuraaksi näille leireille ja lopuksi vielä annettu sinkkifosfidia, ainetta joka sisältää rotanmyrkkyä ja joka tappanut myös ainakin osan uhreista, KENEN OIKEUDELLA ei ainakaan osoita millään muotoa että kyse olisi ollut ihmisistä vaan HIRVIÖIDEN käyttämästä oikeudesta tässä toimeenpannussa teurastusoperaatiossa. Ei voi todellakaan muuta sanoa kuin että hullut tekevät mitä lystäävät ja YK katsoo utuisin silmin harsohunnun läpi kun on köyhistä kansoista kysymys. OKSETTAVAA YK:n tyraniaa, mitä tuollaisella ihmisarvoja polkevalla YK:N toiminnalla on tekemistä ihmisoikeuksien kanssa. Olen vieläkin sitä mieltä että jos maailmassa jonkun mielestä on liikaa väkeä niin alkakoon sen vähentämisen ihan omasta itsestään ja YK:N porukka ensimmäisenä sillä se lafka valehtelee kaikessa mihin se ryhtyy ja on osa tätäkin operaatiota vaikka ei sitä myönnäkkään mutta KYLLÄ. Kenelläkään ei ole oikeutta päättää toisen ihmisen elämästä tai kuolemasta. Luonto hoitaa kyllä karsimisen tarpeen mukaan ei siihen ”sarvipäitä” tarvita. OKSETTAA OKSETTAA JA vieläkin OKSETTAA koko narsistinen touhu. JÄrkyttävää mitä toinen voi toiselle tehdä vain oman etunsa vuoksi. Teosta voi joskus kehittyä koston siemen, yleensä paha saa palkkansa ennemmin tai myöhemmin ja toivon sitä koko sydämestäni.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat