YK paljastaa Israelin tuen ISIS-terroristeille

Minun mielestäni maailmassa on kaksi ilmiötä, jotka saavat ihmiset kohta tiedostamaan järjestäytyneen juutalaisuuden merkityksen nykymaailmassa.

Ensimmäinen ilmiö on Israel, joka paljastaa nykyisen maailmanjärjestyksen totaalisen kaksinaismoralismin: Israelissa juutalaiset ovat hysteerisen etnosentrisiä ja muualla maailmassa he esiintyvät etnisesti ja kulttuurisesti monikulttuurisuuden etulinjassa.

Toinen ilmiö on monien juutalaisyhteisöjen halu ja kyky liittoutua muslimien kanssa. Monikulttuurisuus johtaa väestönvaihtoon ja alkuperäiskulttuurin tuhoon Euroopassa.

Nämä ilmenevät mm. Euroopan juutalaisten ”lisääntyneenä sympatiana ja empatiana muslimeja kohtaan” ja myyttinä islaminuskon suvaitsevaisuudesta; sekä juutalaisten yhteistyöstä muslimien kanssa, kun muslimit valtasivat kristityn Espanjan.

Molemmat ilmiöt näkyvät juuri nyt Lähi-Idässä.

Viittaan YK:n asiakirjoihin, jotka paljastavat Israelin tuen sekä ISIS-järjestölle, että Al Qaidalle Syyriassa.

Syyrian YK-lähettiläs, Bashar Ja’afari, on jo pitkään kertonut siitä, kuinka sionistit ja Syyrian kapinalliset tekevät yhteistyötä Assadin hallinnon kaatamiseksi. Ja’afari on kertonut siitä, kuinka kapinallisilla on salainen yhteistyösopimus Israelin hallinnon kanssa.

Nyt julkitulleet YK:n dokumentit vahvistavat hänen sanomansa. Dokumentit paljastavat kuinka IDF (Israelin armeija) on tehnyt yhteistyötä kapinallisten kanssa Golanin kukkuloilta käsin jo vuodesta 2013 alkaen.

Irakin Saddam Husseinistahan sionistit pääsivät USA:n intervention johdosta. Intervention, joka oli sionistihallinnon ja USA:n uuskonservatiivien suunnittelema. Niinpä Irak, joka oli palestiinalaisten (kyllä, palestiinalaisia on olemassa, vastoin sionistien levittämiä tarinoita) suuri tukija, on nyt heikko ja jakaantunut maa.

Niinpä nyt on aika kääntyä seuraavaa Israelin potentiaalista vihollista, eli Syyriaa, vastaan. Pitkittynyt sota Syyrian hallintoa vastaan heikentää maata ja tuhoaa sen infrastruktuurin; sen uudelleenrakentaminen halvaannuttaa maan ja vähentää Israelin kokemaa uhkaa. Pinnan alla, Israel on päätekijä sodan pitkittämisessä ja Israel hyötyy siitä, että ”vakaa epävakaus” Syyriassa jatkuu. Näinhän juutalainen Amos Harel on kehuskellut.

Monet viimeaikaiset tapahtumat, niiden joukossa paljastuneet YK:n dokumentit, ovat tuoneet esille Israelin julkean roolin sodan ylläpitäjänä.

Tämä uusi raportti luovutettiin YK:n turvallisuusneuvostolle ja sen 15 jäsenelle joulukuun alussa 2014. Raportin oli laatinut UNDOF (UN Disengagement Observer Force), joka on toiminut YK:n tarkkailijana Golanin kukkuloilla.

UNDOF:in 1200 tarkkailijaa, kuudesta eri maasta, ovat olleet Golanin kukkuloilla vuodesta 1974. He ovat tarkkailleet n. 70 km:n pituista suojavyöhykettä Libanonin eteläosista Golanin kukkuloiden kautta Jordanian pohjoisosaan.

Raportteja toimitetaan säännöllisesti YK:n turvallisuusneuvostolle ja vuoden 2013 keväästä alkaen ne kertovat siitä, kuinka Israel sallii joillekin haavoittuneille syyrialaisille maahanpääsyn sairaalahoitoon.

Aluksi IDF väitti hoitoonpääseviä siviileiksi, mutta raporttien mukaan hoitoon tuodaan ISIS-taistelijoita, jotka ovat läheisessä yhteistyössä IDF:n kanssa.

Raportit kertovat, kuinka maaalis-toukokuussa 2014 yhteensä 89 kapinallista tuotiin hoitoon Israeliin. Samaan aikaan Deraan ja Quneitran alueelta saatiin raportteja siitä, kuinka kommunikaation IDF:n ja kapinallisten välillä lisääntui massiivisesti juuri ennen taistelujen rajua kiihtymistä.

Israelin terveysviranomaiset ovat sanoneet hoitaneensa noin tuhatta syyrialaista. I24News kysyi Israelin armeijan puhemieheltä, ovatko israelilaiset hoitaneet sairaaloissaan al-Nusra Front- ja Daesh (ISIS) –järjestöjen sotilaita ja tämä vastasi: ”Israelin armeija on viimeisen parin vuoden aikana ollut mukana auttamassa syyrialaisten siviilien hoidossa, riippumatta ko. henkilöiden osuudesta sotaan.”

Syyria taas sanoo, että Israelin hoitamien ihmisten joukossa oli kapinallisia: ”Israelin armeijan upseerit operoivat Syyriassa ja johtavat ja valvovat sotatoimia. Assad on kertonut argenttinalaiselle sanomalehdelle siitä, kuinka Israel avustaa kapinallisia taistelussa hänen hallitustaan vastaan.”

”Israel tukee avoimesti ja suoraan terroristeja kahdella tavalla”, hän sanoi. ”Ensinnäkin he antavat terroristeille logistista apua (kuljetusapua) ja toiseksi Israel kertoo kapinallisille, mitä kohteita vastaan pitää hyökätä ja kuinka hyökkäyksen pitää tapahtua.”

Israelin tiivis yhteys militantteihin kapinallisiin on jo pitkään dokumentoitu. Marraskuussa 2014 Israelin druusivähemmistö julkaisi lausunnon, jossa se syytti Israelin hallitusta siitä, että se tukee kaikkia Syyrian hallitusta vastaan taistelevia ryhmiä, näiden joukossa al Nusra ja ISIS. Lausunnon mukaan ryhmät eivät saa vain lääkkeitä, vaan myös aseita. Druusivähemmistö oli valittanut asiasta jo aikaisemmin.

Kun Israel iskee Syyriaa vastaan, se iskee sitä maata vastaan, joka taistelee ISIS-terroristeja vastaan.

Ainoa ryhmä, joka pystyy puolustamaan Syyrian vähemmistöjä (ml. kristityt, juutalaiset ja eri ryhmien muslimit), on Syyrian vakinainen armeija (Syrian Arab Army). Ja kun Israel iskee sitä vastaan, se heikentää ainoaa voimaa, joka voi estää täysimittaisen kansanmurhan alueella.

YK:n ja muiden havaintojen mukaan IDF toimittaa tunnistamattomia lähetyksiä Syyrian kapinallisille, tapaa säännöllisesti kapinallisia ja sallii toisinaan myös vahinkoittumattomien kapinallisten ylittävän rajan.

Joulukuun lopussa RT TV:n silminnäkijät kertoivat IDF:n tapaavan aseistettuja, militantteja kapinallisia.

Foreign Policy-lehti kirjoitti: ”Ehud Yaari, israelilainen Washington Institute for Near East Policy (WINEP)-institutin jäsen ja Golanin kukkuloiden ekspertti, sanoi, että Israel toimittaa Syyriaan lääkkeitä, lämmittimiä ja muita humanitaarisia tarvikkeita. Ne on suunnattu sekä siviileille että kapinallisille.”

Ottaen huomioon, että Yaari on israelilainen ja WINEP-juutalaislobbyn vahvimpia tukijalkoja, on syytä epäillä, että apu menee pidemmälle.

Tämä on osa jatkuvaa prosessia. Joulukuun alussa 2014 Syyrian viranomaiset vaativat YK:lta sanktioita Israelia vastaan, koska Tel Aviv oli hyökännyt Dimasin ja Damaskoksen lentokenttäaluetta vastaan. Tämä oli seitsemäs Israelin provosoimatta alkanut ilmahyökkäys Syyrian hallintoa vastaan vuodesta 2011 alkaen ja viides viimeisen puolentoista vuoden aikana.

Syyrialaiset sanovat hyökkäyksen olevan salakavala hyökkäys suvereenia valtiota vastaan ja hyökkääjä ei salaile tukeaan terroristeille.

Israel väitti hyökkäysten olevan ”puolustuksellinen toimenpide”, koska ”Syyria piilotteli pitkällekehittyneitä aseita matkalla Hizbollah-järjestölle Libanoniin.”

On kuitenkin outoa, että Israel näkee uhkia Damaskoksessa ja samaan aikaan sallii kapinallisten leiriytyvän tankkeineen ja aseineen Israelin rajan tuntumaan. Israelin avun luonne selviää myös The Times of Israel-lehden artikkelista elokuussa 2014: ”Free Syrian Army –ryhmän komentaja oli jäänyt al Nusra Front –ryhmän vangiksi ja kertoi ryhmälle tekevänsä yhteistyötä Isralein armeijan kanssa saadakseen lääkkeitä ja aseita Israelista…

”Kapinallisryhmien jäsenet voivat tulla Israeliin saamaan hoitoa, mutta kukaan ei saanut tulla lähelle raja-aitaa ilman aikaisempaa sopimusta Israelin armeijan kanssa,” Safouri kertoi lehdelle.

”Tapaamisten seurauksena Safourin armeijalle toimitettiin lääkkeitä, vaatteita ja aseita, joiden joukossa mm. kranaatinheittimiä, raketteja ja 48000 ammusta.”

Maaliskuussa 2014 Haaretz kirjoitti: ”Syyrian kapinalliset ovat valmiita luopumaan vaatimuksista (Israelin armeijan laittomasti miehittämään) Golanin kukkuloihin, jos kapinalliset saavat aseita ja muuta tukea Israelista. Lännen tukemat kapinalliset vaativat no-fly-alueen (lentokielto) perustamista eteläiseen Syyriaan, jotta he olisivat suojassa Assadin ja Syyrian hallituksen iskuilta.”

Foreign Affairs-lehti haastatteli 20. tammikuuta 2015 Assadia, joka syytti IDF:ää yhteistyöstä terroristien kanssa. Häneltä kysyttiin, mikä oli hänen mielipiteensä Israelin aikeista:

”He tukevat kapinallisia Syyriassa. Tämä on aivan selvää. Jos me etenemme ja menestymme jollakin alueella, he tekevät hyökkäyksen meitä vastaan. Tämä on päivänselvää. Siksi meillä Syyriassa lasketaan leikkiä: ”Kuinka voit sanoa, että Al Qaidalla ei ole ilmavoimia? Heillähän on Israelin ilmavoimat käytössään (tässä referoidaan Israelin ilmavoimien lukuisia hyökkäyksiä Syyriaa vastaan)…”

”Kysymys kuuluukin: Kuinka paljon tahtoa USA:lla on todella taistella terroristeja vastaan? Tähän asti emme ole nähneet mitään konkreettista huolimatta hyökkäyksistä ISIS-järjestöä vastaan Pohjois-Syyriassa. Ei ole mitään konkreettista. Olemme nähneet tähän asti vain eräänlaisia valokuvaussessioita, joissa näytellään toimintaa. Kaiken tohinan keskellä ISIS on vallannut laajoja alueita niin Syyriassa kuin Irakissa…”

Oletteko siis sitä mieltä, että USA:n pitäisi puuttua konkreettisemmin ISIS-järjestön toimintaan?

”Ei ole kysymys sotilaallisesta toiminnasta, kysymys on politiikasta. On kysymys siitä, kuinka paljon Yhdysvallat haluaa vaikuttaa Turkkiin. Koska jos terroristit kestävät ilmapommitukset, niin turkkilaiset voivat jatkaa terroristien tukemista rahallisesti ja aseilla. Onko USA vaatinut Turkkia lopettamaan tukensa Al Qaidalle? Ei ole…”

Oletteko siis sitä mieltä, että USA:n pitäisi lähettää maajoukkoja alueelle?

”Ei USA:n joukkoja. Puhun periaatteesta, sotilaallisesta periaatteesta. En sano USA:n joukkoja. Jos haluatte taistella terroristeja vastaan, tarvitsette maajoukkoja. Amerikkalaisilta pitää kysyä, mitä joukkoja? Niiden joukkojen on oltava Syyrian joukkoja. Tämä on meidän maamme, tämä on meidän maatamme. Me emme tarvitse USA:n joukkoja. Me otamme vastuun.”

USA on tukenut Syyrian kapinallisia alusta alkaen ja nyt se suunnittelee 5000 ”aidoiksi todetun” kapinallisen kouluttamista. Assad kutsui tätä suunnitelmaa illuusioksi, sillä lopulta nämäkin kapinalliset liittyisivät islamilaisterroristien joukkoihin. ”Ja me taistelisimme niitä vastaan, kuten taistelemme kaikkia kapinallisia vastaan.”

Syyriassa ei ole ”maltillisia” kapinallisia. Lännen maltillisina pitämät joukotkin liittyvät ennemmin tai myöhemmin jihadistien joukkoihin. Nämä jihadistit ja ”maltilliset” ovat taistelleet yhdessä Assadin joukkoja vastaan. Lyhyesti sanottuna siis: Israel tukee jihadisteja ja ISIS-terroristeja.

Ja vaikka fantasia maltillisista kapinallisista pitäisikin paikkansa niin tuki heille tarkoittaa sitä, että ainoa todellinen voima heitä vastaan eli Assadin johtama Syyrian armeija heikkenee ja sitä kautta ainoa voima ISIS-terroristeja vastaan heikkenee.

Kuten Syyrian hallinto on sanonut vuodesta 2011 alkaen, he eivät taistele ainoastaan ”pro-demokratia”-joukkoja vastaan vaan myös jihadisteja ja terroristeja vastaan.

Tammikuun lopun Foreign Affairs-lehden Assad-haastattelun loppu oli kiinnostava:

Jos voisitte lähettää viestin presidentti Obamalle, mikä se olisi?

”Mielestäni jokaisen päättäjän tehtävä on palvella oman kansansa intressejä. Ja kysymys, jonka kysyn jokaiselta amerikkalaiselta on tämä: ”Mitä hyötyä saatte siitä, että tuette terroristeja Syyriassa, meidän maassamme ja tällä alueella? Mitä hyötyä saitte siitä, että olitte tukemassa Mulimiveljeskuntaa Egyptissä joitakin vuosia sitten? Mitä hyötyä olette saaneet Erdoganin tukemisesta?”

Tämä USA:n politiikka ei ole palvellut USA:n etuja, mutta Israel on siitä kovasti hyötynyt, sillä Israel hyötyy naapurivaltioidensa epävakaudesta ja kaaoksesta. Assad jatkaakin:

”Te amerikkalaiset olette nyt maailman mahtavin voima: teillä on monta hyvää asiaa, joita voisitte levittää ympäri maailman, tietotaito, innovaatiot, IT ja sen tuomat hyödyt. Kuinka voitte olla näissä asioissa hyviä ja kuitenkin politiikassa niin huonoja? Tätä amerikkalaisten pitäisi analysoida ja pohtia. Tässä on ristiriita. Miksi epäonnistutte jokaisessa sodassa? Osaatte aloittaa sodan, osaatte luoda ongelman, mutta ette osaa ratkaista yhtäkään ongelmaa. Kaksikymmentä vuotta kriisiä Israelissa ja Palestiinassa ja ette kykene tekemään asialle yhtään mitään, vaikka olette suuri valta.”

Kaikki yllä oleva näyttää tyhjänpäiväiseltä ja hölmöltä, jos lähtee siitä oletuksesta, että USA toimii oman kansansa etujen mukaisesti. Mutta kaikki on järkeenkäypää ja selvää, jos huomaa, että USA:n eliitti on sodassa omaa kansaansa vastaan ja se ei välitä amerikkalaisten edusta.

Haastattelu jatkuu:

Syyrian osalta, minkälaista olisi parempi politiikka?

”Politiikka, joka tähtäisi alueen vakauteen. Syyria on Lähi-Idän sydämessä. Kaikki tietävät tämän. Jos Lähi-Itä on sairas, koko maailma on epävakaa. Vuonna 1991, kun Lähi-Idän rauhanprosessi alkoi, olimme optimistisia. Nyt 20 vuoden jälkeen emme ole alkupisteessä, olemme kauempana rauhasta kuin alussa. Politiikan pitäisi siis tukea rauhaa alueella, taistella terrorismia vastaan, edistää sekularismia, tukea aluetta taloudellisesti, kehittää ihmisiä ja aluetta, kuten te teette omassa maassanne. Tämä on Yhdysvaltain oletettu tehtävä, ei sotien aloittaminen. Sotien aloittaminen ei tee teistä suurvaltaa.”

Assadin strategia on järkevää, mutta täysin päinvastainen kuin USA:n strategia, koska alueen vakaus vahvistaisi Israelin vihollisia ja se ei ole Israelin etujen mukaista.

Siksi Israel kyllä tuomitsee terrorismin, mutta samalla Israel liittoutuu terroristien kanssa ja tukee niitä. Näin Israel on mukana julkisissa teloituksissa, naisten käyttämisessä seksiorjina ja ihmisten elävältä polttamisessa.

 

Alkuperäinen artikkeli englanniksi viittauksineen The Occidental Observer –sivustolla.

7 kommenttia

 1. Eikö ole kummallista, kuinka Israelilla ja sen luopiokumppaneilla eli briteillä ja amerikkalaisilla oli hirmuinen kiima päästä pommittamaan ja tuhoamaan Irak, Libya ja Libanon ja juuri nyt tuhotaan Syyriaa?

  Kaikessa toiminnassa tärkeintä on pommittaa, hyökätä ja tuhota.

  Sitten kun pöly on laskeutunut ja yhteiskunta on tuhottu niin juutalainen alkaa vaatimaan meitä auttamaan.

  Reinfeldt vaahtoaa, että ”me autamme, maksoi, mitä maksoi”.

  Kaikessa käyttäydytään juuri niin kuin sionisti haluaa. Hyökätä, pommittaa, tuhota infrastruktuuri. Sitten on hyvä.

  Ja nyt ihmetellään, että mikä ihme noita muslimeja vaivaa, kun eivät rakasta meitä ja juutalaisia?

  Kyllä minäkin varmaan polvillani kiittäisin, jos sionisti pommittaisi maani kivikauteen ja lähettäisi ohjuksia lasteni kouluihín ja kansani sairaaloihin.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Malysia’s former PM Mahathir says – Jews Rule The World by Proxy

   ”Today the Jews rule this world by proxy. They get others to fight and die for them,” Mahathir said, adding, ”1.3 billion Muslims cannot be defeated by a few million Jews.”

   ”They invented and successfully promoted socialism, communism, human rights and democracy so that persecuting them would appear to be wrong, so they may enjoy equal rights with others.”

   ”With these they have now gained control of the most powerful countries and they, this tiny community, have become a world power.”

   ”We cannot fight them through brawn alone, we must use our brains also,” he said.

   http://trutube.tv/video/1934/Jews-rule-the-world-by-proxy-says-Prime-Minister-of-Malaysia

   Mutta ei erityisemmin painota juutalaisten rahaväärentämispetoksella kaappaamaa valtaa hänkään, tietääkseni…?

   ja erehtyy tuon puheen alussa holokaustista.

   Muutoin osuu.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Siionistien esiriput halkeaa. He ovat näyttelijöitä. Esiintyvät ja panevat esiinnyttävien syyksi tekonsa. He esiintyvät yleisimmin tiedemiehinä, avioliiton ja naisen puollestapuhujina, kristittyinä ja muslimeina. Eli juuri niinä, joita he vihaavat perkeleen vihalla. He itse ovat perkele joka haluaa mustamaalata hyvyyttä.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Siionisti = joka käyttää hyvyyttä ja erityisesti uskontoja pahuuden välineenä. rikollisjoukko joka vainoaa todellista hyvyyttä verhoutuen itse tekopyhyyteen. ”kansa” jota vastaan Herra itse taistelee aidosti hyvissä ihmisissä.
  Maallinen perkele. Jokainen joka kumartaa tätä perkelettä on itse perkele. Se johtuu eräistä henkisistä laeista. Perkeleen valtakunta on maailma. Herran valtakunta on taivas.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Siionisti = harhainen hölmö, joka kuvittelee, että ne jotka nielevät heidän petoksensa ovat typeryksiä. pettäjä on siionistin mielestä älykkö. lasten, naisten ja viattomien murhaaja. Herran Jeesuksen Kristuksen vihaaja. Jo tämä todistaa että Herra on olemassa, jos on jotain mitä siionisti vihaa se on Herra Jeesus Kristus. Voitko selittää miksi hän juuri Herraa vihaa, jos Jeesusta ei olisi olemassa. Selitä sinä suuri älykkö.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Moi, kiva artikkeli. Voisitteko linkata nuo lähteenä käytetyt YK:n dokumentit tänne? The Occidental Observer linkkaa itse Haaretz-julkaisuun joka on valitettavasti maksullinen. Lukisin mielelläni alkuperäiset dokumentit, mutten millään viitsi tilata tuota lehteä. Kiitos.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat